thoralf

Direktlänk till inlägg 25 januari 2017

NEDLAGD POLISANMÄLAN 1

Av Thoralf Alfsson - 25 januari 2017 23:41

Trots att polisen fått IP-nummer och klockslag för dödshotet väljer polisen att lägga ner anmälan. Polisen har sannolikt inte ens försökt att spåra vem som står för detta IP-nummer. Det är tragiskt!


Formuleringarna är egentligen riktigt pinsamma för det svenska rättsväsendet. Brottet kommer sannolikt bara ge böter och därför kan det läggas ned. Behövs det en arbetsinsats och att den bara kan leda till böter så skiter polisen i anmälan. Uppenbarligen jobbar polisen endast med brott som kan ge fängelse. Det lustiga är att ändå minskar antalet personer som sitter i fängelse enligt medieuppgifter. Det borde innebära att vi har en fruktansvärt ineffektiv polismyndighet!


 


”Något väsentligt allmänt eller enskilt intresse åsidosätts inte genom att förundersökningen läggs ned”

 

Enskilt intresse? Det borde väl vara jag! Men ingen har tillfrågat mig. Men gärningsmannen har förstås inget emot att förundersökningen läggs ner. Det kanske är hans enskilda intresse som polismyndigheten syftar på.


I Sverige är det numera helt ok att dödshota förtroendevalda politiker! Polisen utreder det inte ens. Det borde väl betraktas som ett allmänt intresse av polismyndigheten om en politiker dödshotas. Men de förtroendevalda i vårt samhälle är väl inget allmänintresse! Vi är uppenbarligen vare sig ett allmänt eller enskilt intresse!

 

Är det någon som fortfarande undrar varför allmänhetens förtroende för polisen sjunker!

 
 
Ingen bild

Anders Leander i Mönsterås

26 januari 2017 00:00

Det är sorgligt att se hur våra poliser, åklagare, domare sköter vårt rättssamhälle idag. Dom är en skam, så som dom beter sig mot Svenska folket.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

26 januari 2017 00:31

Vad är då tydligen helt riskfritt att i dagens Sverige ägna sig åt? Om du är muslim, arab eller afrikan vill säga.

Hota politiker
Skjuta någon till döds på öppen gata.
Våldta rullstolsbundna kvinnor
Bränna bilar
Misshandla blåljuspersonal
Missbruka alla bidragssystem
m.m

Men gud nåde dig om du på en skärgårdsö kör lastmoped utan hjälm och råkar vara etnisk svensk.Då kommer farbror polisen.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

26 januari 2017 00:43

Real Madrid tar bort kors efter krav från muslimer

”–Vi måste vara lyhörda inför andra delar av Persiska viken som är känsliga för produkter som visar korset, säger Markas vice vd Khaled al-Mheiri till Reuters.”

När kommer krav från muslimer att korset på den svenska flaggan måste bort? Den som kan tänka vet vad som kommer om inte den skadliga antidemokratiska och kvinnofientliga muslimska politiska ideologin stoppas.

Det börjar bli bråttom nu.

http://www.reuters.com/article/us-religion-soccer-realmadrid-idUSKBN158235

 
Ingen bild

Presk

26 januari 2017 01:00

Känner en polis som jobbar som utredare. Han berättade att besvärliga brott och särskilt internetbrott av alla de slag som är jobbiga/svåra att utreda lägger man i en s.k "preskhög" i väntan på att bli preskriberat. IT-brott är dyra och svåra att utreda och polisen har inte kunskapen, därav detta.

Så ser verkligheten ut.

 
Ingen bild

Veritas

26 januari 2017 01:22

Sorgligt att se vårt forna fosterland kollapsa såhär öppet, dagligen. Det är nämligen såhär PK råttorna i Feministan gillar olika. Är du vit, heterosexuell, medelålders man har du minimalt skydd numer i Feministans rättsväsende. Du har fel kön, etnicitet, sexuell läggning osv. Du borde ha smort in ansiktet med brun skokräm, satt i mörka kontaktlinser i ögonen, och kommit till polisstationen med en stor hbtq-flagga så hade brottet f-n varit högprioriterat. Begär överprövning hos Riksåklagaren, och sen om dom inte gör sitt jobb, anmäl eländet till Jo!

 
Ingen bild

Veritas

26 januari 2017 02:15

Det verkar som in inkompetent polis har avfärdat utredningen på lösa grunder. Att hota demokratin och påverka politiska partier och politiker är högmålsbrott jml brottsbalkens kap 18 § 5. Är det sen den där röda trosan som hotat dig är det inte annorlunda. Jag kollade på Nätet och fann: "Åtalsunderlåtelse och förundersökningsbegränsning vid flerfaldig brottslighet". Det verkar vara nåt juridisk diskussionsforum eller liknande, inlägget handlar iof om flerfaldiga brott men det finns några intressanta grejer om åtalsproceduren som kan vara värt att veta om du ska gå vidare. Det är fr.a punkt 1-2 som är av intresse för din anmälan! Inlägget finns på http://svjt.se/svjt/1999/281!

 
Ingen bild

X

26 januari 2017 06:17

Inte konstigt med tanke på den sverigefientliga kommunist som är rikspolischef...
Jag har INGET förtroende för den organisationen.
Heller...

 
Ingen bild

Hulda mk1

26 januari 2017 06:33

Inte undra på att visa tar lagen i egna händer. Det är givetvis fel, men förståeligt..

 
Ingen bild

Tors Hammare

26 januari 2017 07:00

Svenska rättsväsenet i kollaps inför öppen ridå. Dock, The Bottom is not nådd jet! Det går knappa 2 år till innan en ny regering kan börja storstädningen efter de rödgrönrosa svinen.

 
Ingen bild

Bo

26 januari 2017 07:19

I Flyktingkrisens spår (skapat av sjuklövern) ombeds allmänheten hjälpa till. I Poliskrisens spår (skapat av sjuklövern) ombeds allmänheten inrätta medborgargarden?

 
Ingen bild

Tompa

26 januari 2017 07:24

Ännu ett kvitto på att vårt land faller samman.

Hur f-n kan folk överhuvudtaget tänka på att rösta på de sju partier som låtit det gå så långt, obegripligt.

 
Ingen bild

Tony

26 januari 2017 07:32

Fick också ett liknande svar från polisen, troligen
någon slags standardsvar som polisen ger ut,
här handlade det inte om hot, utan ett konstigt'
telefonsamtal där uppringaren sa att det var från kommunen
och att jag skulle trycka 1 för att gå vidare. Nu vet
vi ju att kommunen inte tar kontakt via Telefon utan
brevledes så jag lade på luren,. vi ringde för säkerhet
polisen och uppgav detta, dom tyckte det var konstigt,
men trots att dom fick telefonnummer på uppringaren
så kom ett brev från polisen med ungefär samma svar
som ditt. Samma telefonnummer har för övrigt ringt
ett par gånger till, om jag tryckt ett som dom sa
hade det förmodligen handlat om någon slags beställning,
man ska nog inte bry sig om att anmäla försök till brott?

 
Ingen bild

Tomas

26 januari 2017 07:53

När du gör en polisanmälan, kan polisen inte svara på det sätt som det gör, eftersom det då blir goddag yxskaft. Men du förstår att det sitter någon praktikant som ska bli journalist och övar med att sätt ihop förskrivna textbyggstenar som han sätter ihop till ett brev.
Men felet ligger inte hos de poliser som inte finns, för de har slutat på jobbet. Felet ligger hos de politiker som har ansvaret och valt att inte göra något åt saken.
Nu har vi ju några berikande nysvenskar som känner sig kränkta av dig och din blogg. Hade det funnits en polis värt namnet, hade de skicka folk för att beskydda dig, för att dessa nyanlända ringer inte till polisen när de behöver lösa sina problem.

 
Ingen bild

Rune

26 januari 2017 08:19

Polismyndigheten är ineffektiv delvis på att den är kraftigt underdimensionerad. Jag läste någonstans för några dar sedan att man behöver förstärka med minst 20 000 nya poliser för att ens komma upp i EUs genomsnittsbemanning.
Saken blir ju heller inte bättre med dagens usla polischefer.

 
Ingen bild

?Sanningen

26 januari 2017 08:51

Överklaga beslutet. Ring polisen de skall hjälpa dig att överklaga.

 
Ingen bild

osborn

26 januari 2017 09:15

Hade nån väntat något annat ? De måste ju hinna fika och spela innebandy.

 
Ingen bild

Quo Vadis

26 januari 2017 09:20

Polisen med dess fullkomligt inkompetente chef Dan Eliasson i spetsen har kapitulerat för buset. Det finns inget alternativ. Om inte polisen kan skydda oss, får vi skydda oss själva.

 
Ingen bild

Ludvig

26 januari 2017 09:23

Allt förtroende för rättsväsendet är borta.

 
Ingen bild

Hacke

26 januari 2017 09:25

Helt horribelt, vilken motivering! Och så har vi andra änden, det som händer, eller snarare inte händer, när en anmälan väl går igenom det som förefaller vara en närmast godtycklig sållning - uppklarandet. Det skulle vara intressant att veta var svensk polis hamnar kring uppklarningsprocenten vid en internationell jämförelse.
Man frågar sig var gränsen egentligen går för att få kalla sig rättsstat?
Är det att undra på att förtroendet för rättsväsendet sjunker dramatiskt? Det är en direkt samhällsfarlig situation 7-partisterna försatt landet i. Och inte blir man lugnare precis av att höra käbblet som Löfven och Batra bjöd på i gårdagens Aktuellt på området.

 
Ingen bild

Niklas R

26 januari 2017 09:49

Det hade nog med att göra att du inte tillhörde eliten. Hade det varit en sosse som blivit dödshotad så hade polisen fortsatt sin utredning och lämnat över det till åklagaren.
Hade det varit en kulturberikare som blivit dödshotad av en person som pratade ren svenska så hade utredningen fortsatt och lämnats över till åklagare.

Jag fyllde igår i en enkät från BRÅ där de frågade om mitt förtroende för rättsväsendet i landet. Min spontana kommentar var, vilket förtroende?

 
Ingen bild

Jan

26 januari 2017 09:58

Ett gott samhälle baseras inte på antalet lagar eller att det finns enorma byråkratiska myndigheter utan att folk faktiskt ute i samhället har en gemensam kultur med tydliga sociala, moraliska och etiska spelregler. Vi kan ha hur fina uniformer som helst eller stifta tusen lagar till men om folket inte har någonting gemensamt är det förgäves.

 
Ingen bild

Pepparholm

26 januari 2017 10:07

Här fick jag bekräftat två priniciper i rättsstaten som jag hoppades inte skulle vara sanna:

- Det är fritt fram att hota med döden.

- Brott som "bara" leder till böter ska inte polisanmälas.

Är det så här som lagstiftarna efter mycken vånda har skrivit i förarbetena till lagarna? Om inte - vad gör man i riksdagen?

 
Ingen bild

Staffan Sundqvist

26 januari 2017 10:22

Överklaga! De ska inte tro att de ska slippa undan jobbet de är satta tillatt sköta. Förtroendet för rättsväsendet kan inte sjunka djupare. För ett par månader sedan var jag på väg till jobbet kl.23.30 på natten. Då hoppade det fram 3 somalier ur buskarna och stoppade bilen. Som tur var så hann jag låsa dörrarna. så de kunde inte ta sig in i bilen trots att de försökte. Jag stannade en bit bort och ringde polisen. Ingen reaktion. De ringde inte ens upp mig. Men de hade personal, mycket personal, som hade tid att stå på Tranebergsbron ett par km bort för att kolla nykterhet hela natten. Så där fick jag veta vad som prioriteras.

 
Ingen bild

Hacke

26 januari 2017 10:35

Lika illa över hela polisorganisationen. Här ett av alla otaliga och dagliga belägg för det som i detta fall kostade liv.
http://nyheteridag.se/forsokte-sla-larm-om-dodsfallan-men-polisen-lade-pa-luren-53-arige-ulf-englund-omkom/

 
Ingen bild

S-E Karlsson

26 januari 2017 10:38

Angående president Trump ,äntligen en som gör det han lovade i sin valkampanj !

 
Ingen bild

Författningsskydd-Säpo

26 januari 2017 10:47

Säkerhetspolisen skyddar demokratin, men vårt uppdrag är snävare än många tror. Säkerhetspolisen är exempelvis inte ensam om att skydda demokratin: även om skyddet av demokratin är vårt huvuduppdrag finns det viktiga delar av demokratin som vi inte hanterar. Vårt uppdrag gäller i första hand den demokratiska processen, det vill säga de grundläggande demokratiska funktionerna.

Vi följer och bedömer aktörer som använder våld, hot och trakasserier för att påverka beslutsfattandet, hindra myndighetsutövningen eller inskränka den fria debatten – och som gör det för att de vill förändra samhället, ändra vårt styrelseskick eller kunna fortsätta tjäna pengar på sin kriminella verksamhet. Ett samlingsnamn för detta är otillåten påverkan. Det rör sig både om aktörer som är politiskt motiverade och som drivs av ekonomiska intressen, alltså både politiskt motiverade aktörer i extremistmiljöerna och aktörer inom den grova organiserade brottsligheten.
http://www.sakerhetspolisen.se/forfattningsskydd.html
En väg att gå då du är fd riksdagsledamot?

 
Ingen bild

Balder

26 januari 2017 10:49

Fullständigt vidrigt!
Många ställer sig frågan hur detta förfall kan få fortsätta, dag ut och dag in utan något större motstånd? Hur kan folk fortfarande rösta på partier och politiker som är ansvariga för denna totala nedmontering av Sverige?

Orsaken ligger troligen i att den stora majoriteten av svenskar INTE HAR EN SUSNING om t.ex denna händelse samt tusentals liknande, samt den enorma brottsvåg som vi drabbas av pga vår media som håller just dessa politiker om ryggen...

Vi måste alla börja kasta det politiskt korrekta oket ut genom fönstret och börja agera inom vår egen "bubbla". Man kan alltid göra något utan att behöva bli av med sin försörjning. T.ex sätta upp en artikel etc på sin anslagstavla eller hos sin livsmedelsbutik som kan väcka flera ur sömnen.

Genomgående regel PUDLA ALDRIG för att du talar sanning och berättar om verkligheten!

 
Ingen bild

Leif

26 januari 2017 11:30

Thoralf, du är modig som kämpar politiskt för ett bättre Sverige! Vi behöver fler som dig!!

 
Ingen bild

Lena

26 januari 2017 11:35

Enl G.W person behövs ca 25000 fler poliser för att nå EU genomsnittliga antal, se programmet från i tisdags och hur han räknade.

 
Ingen bild

Lena

26 januari 2017 11:40

Aktuellt igår, vår s k stadsminister kan inte svara för sig, han vill inte visa att han står på folkets sida och byta ut Dan Eliasson, han vill inte anställa fler poliser ( för det är ju så svårt att få folk att gå i polisskolan), han vill inte höja polisernas löner utan det ska lösa sig genom att man anställer några utredare istället, så att de poliser som nu utreder ska ut i yttre tjänst.

Vår s k stadsminister är en papegoja som är köpt. Det som sker är meningen att ske.

 
Ingen bild

Lasse

26 januari 2017 11:42

Ett förtryckt formulär där handläggaren bara fyller i datum, tid, och sitt namn. jag tror att ärendet skrevs av med "vändande post" ingen har gjort någon djupare analys. Anmälan har bara lästs igenom och där grundades beslutet. Borde nog undersökas lite bättre eftersom hotet riktats mot en politiker. Ja sorgligt!

 
Ingen bild

C Andersson

26 januari 2017 12:05

OT:

Håkan Juholt utsedd till ambassadör på Island. Vem ska nu bli landshövding i Kalmar län? Dan Eliasson eller Mona Sahlin?

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

26 januari 2017 12:21

Varför ljugs det så in i hel...e ?
Jag hör gång på gång att bostadsbristen i Sverige inte har något med invandringen att göra !
Detta får alla möjliga hönshjärnor stå där och påstå utan att bli ifrågasatta.
Det är ett jä...a land man bor i.
Kan inge värva Trumps bror ?

 
Ingen bild

Göta

26 januari 2017 12:43

ETT MYCKET VIKTIGT INLÄGG Thoralf! Och flera mycket viktiga och bra kommentarer, t ex "Veritas" synpunkter (02:15) ovan.

Jag hoppas och tror att du Thoralf som vanligt inte ger dig utan med din envishet och framför allt din starka känsla för vad som är rätt och viktigt går vidare och kommer att lyckas också i detta ärende. Trots att hela vårt rättsväsende är på god väg att gå under, inte minst med hjälp av de korrupta krafterna inom Advokatsamfundets väggar.

Ni som ännu inte har läst om Advokatsamfundets nätverk Hilda och Ruben
börja med länken:
https://ledarsidorna.se/2016/09/hilda-ruben-sant/

Googla sedan "Ledarsidorna.se Hilda och Ruben" och ta del av de skrämmande artiklar som visar hur detta breder ut sina tentakler via nyckelpersoner inom olika delar i vårt samhälle.

 
Ingen bild

Thor

26 januari 2017 13:22

Bedrövligt att det är ett värre brott att piratnedladda några filmer än att hota en politiker med döden. I piratfallet spårar polisen ip-adressen. Rättsskipning beställd av Hollywood.
Money talks!

 
Ingen bild

Bosse

26 januari 2017 14:15

Läste på nätet nyss att Kalmar är på god väg att byta ut vårat vackra statsvapen mot en bedrövlig logga som ser ut som en upp och nervänd rymdraket som är på väg att crasha i havet.Hoppas att SD kommer att rösta emot förslaget om byte!Funderar även över om korset kommer att finnas kvar på nya loggan?

 
Ingen bild

Hm

26 januari 2017 14:23

Detta beslut måste Thoralf begära överprövning av för att alla instanser skall kunna göras ansvariga.
Rättsrötan äter sig allt djupare in i samhällskroppen!!

 
Ingen bild

Quo Vadis

26 januari 2017 14:44

Ska vi tolka polisens beslut som att det nu är fritt fram för att utan risk för påföljd mordhota politiker, journalister, redaktionschefer, och personer inom rättsväsendet, t.ex poliser?

 
Ingen bild

Lasse P

26 januari 2017 14:51

Jag har en vän vars pappa ligger på ett boende.Hör och häpna det var en muslimsk kvinna som skulle börja jobba men det sprack tack vare att hennes pappa skulle vara med.
Religionen tar snart över.
Vad ska detta sluta med ???????????????????????.

 
Ingen bild

laman

26 januari 2017 16:02

Har du anmält det till ISP:n?

Thoralf Alfsson

26 januari 2017 16:40

ISP:n

 
Ingen bild

Cosmik Debris

26 januari 2017 16:49

Lägg ut muslimens ip-nummer. Detektiven allmänheten kan säkert hjälpa till.

 
Ingen bild

LaJo

26 januari 2017 16:52

Thoralf har i egenskap av sd-politiker blivit utsatt för olaga hot och polisens anser inte detta skall utredas då det inte är av allmänt intresse och att brottet endast förtjänar böter. Detta har både enskilt och allmänt intresse varför beslutet måste därför överprövas av åklagare och dessutom bör SD i riksdagen fråga/interpellera justitieministern om hot mot kommunpolitiker på nätet inte skall utredas av polismyndigheten.

 
Ingen bild

Hasse Pannband

26 januari 2017 17:42

Håkan Juholt ambassadör på Island!

En galning mindre att aspirera som Kalmar Läns
nästa landshövding. Kan se honom vandrande på
Reykjaviks iskalla snöpiskade gator med portföljen
under armen, vars innehåll är en flaska ”svarta döden”.

En tuff uppgift, i ett tufft land, som inte är lika fördärvat
av massinvandring som Sverige. Jag tror att du Juholt, trots
klimatet kommer att trivas där. Ta en tur upp på Hekla,
blicka ut över landet och säg sen som Reinfeldt:

Jag såg bara glaciärer, stenöken och gott om plats
för hela världen.
Sen kan du ju ringa Annie Lööf, och då finns det plats
för ett oändligt invånarantal på Island.

 
Ingen bild

Didrik

26 januari 2017 17:50

Juholt!

Gäciärvandraren. Sveriges röst och hopp
i klass med Kalle Stropp!

 
Ingen bild

Didrik

26 januari 2017 18:22

Märkligt hur allas lika värde förespråkarna.
Tillika demokratins riddare skriker som
stuckna grisar när inte utfallet blir som önskat.

 
Ingen bild

Tony

26 januari 2017 18:43

Varför vill polisen att man anmäler sådant som förmodligen
är försök till brottslig verksamhet när dom sen inte bryr
sig om att undersöka ?

 
Ingen bild

Roland Salomonsson

26 januari 2017 19:24

Om ett hot av det slag du drabbats av riktats mot en sjuklöverpoliker med antydan om att avsändaren varit en "högerpopulist", så var säker på att fallet lett till åtal.

 
Ingen bild

Molle

26 januari 2017 22:00

Det finns alldeles för många (klenbegåvande) islamkramare i landet.
Hade det varit tvärtom att du Thoralf hade hotat muslimen då hade du suttit häktad nu.
Jag fattar inte att folket inte inser vad som håller på att hända i landet.
Tveksamt om det går att vänta ända fram till september 2018. Kan vara för sent att rädda
Sverige då.
Jag har sagt det förut: sätt in militären om inte polisen kan/vill ta i skiten.

 
Ingen bild

Observer

26 januari 2017 22:03

Donald Trump har rätt i ännu en fråga!
"Only The Bad Guys had guns" påpekade han efter Parisdåden.
Beväpna civilbefolkningen!!! Låt vanligt hyggligt och laglydigt folk få bära vapen!
-Varför inte?
(Nu protesterar en del och påstår att det skulle bli mer skjutningar då) DET BLIR INTE DET, eftersom påståendet lätt motbevisas om man tittar på Sveriges jägarkår. De äger 900.000 jaktgevär! Inblandade i nära nog noll brottslighet.
Låt människor få försvara sig.
Det är väl det minsta man kan begära när det ser ut som idag, Eller hur?

 
Ingen bild

Observer

26 januari 2017 22:05

Det är bara ljugande kommunistpolitiker som är rädd för sin egen befolkning!!!! ..Därför vill de ha "Gun Ban".
Vi andra är trött på lögnare som äventyrar våra liv.

 
Ingen bild

C Andersson

26 januari 2017 22:49

@Roland Salomonsson@

http://www.svt.se/nyheter/lokalt/blekinge/karlskronapolitiker-polisanmaler-nya-hot

Karlskronapolitiker polisanmäler nya hot

Thoralf Alfsson

26 januari 2017 23:09

Rent generellt kan man säga att hot mot journalister, tjänstemän och politiker tar vi på stort allvar, alltså yrkesgrupper som jobbar utifrån en demokratisk plattform, säger Tomas Pärlklo, kriminalinspektör.

Gäller uppenbarligen inte i Kalmar.

 
Ingen bild

calle

26 januari 2017 23:57

tror den som hotade tillhörde 7 klövern-pk eller hade invandrarbakgrund. och att hotet riktades mot en SD politiker.

enligt rikspolischefen uttalanden i media om SD, så får väl inte polisen utreda brott riktade mot SD.

 
Ingen bild

Polisanmäl polisen!

27 januari 2017 10:35

Om inte detta väcker debatt och därmed öppnar upp för en ny utredning om dödshoten mot dig så gör inget det.

Du är fd riksdagspolitiker och nu en välkänd Kalmar politiker så det är tjänstefel att lägga ner din anmälan!

 
Ingen bild

Fredde

27 januari 2017 11:14

Det är tydligen olika på olika orter...
"67-årig Sundsvallsbo dömdes idag till dagsböter för att ha dödshotat en Timråpolitiker på internet."
http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=110&artikel=6562489


En man i 40-årsåldern som på sin hemsida hotade att skjuta ett före detta kommunalråd i Västergötland med automatkarbin dömdes på fredagen till fängelse i sex månader.
http://www.dn.se/arkiv/nyheter/man-doms-for-hot-mot-politiker/

 
Ingen bild

Pippi på foto

27 januari 2017 11:44

Misstänkt våldtäkt på Kalmar-hotell! Tre anhållna!

 
Ingen bild

C Andersson

27 januari 2017 13:27

@Thoralf Alfsson@

http://www.lt.se/stockholm/sodertalje/sd-politiker-i-sodertalje-polisanmald-uppmanar-till-valdtakt-pa-socialdemokrat

Är att 'bli påsatt' samma sak som att 'bli våldtagen'?


SD-politiker polisanmäld efter påhopp

 
Gary Aelius

Gary Aelius

27 januari 2017 19:31

Rättssamhället kastar in handduken! Vitala samhällsinstitutioner som skola, sjukvård etc befinner sig på ett sluttande plan och välfärden utarmas. Så tragiskt!

http://www.garyaelius.se

 
Ingen bild

sarak

28 januari 2017 17:53

Som vanligt...........Gäller inte SD

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Januari 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards