thoralf

Direktlänk till inlägg 22 januari 2017

LOGISKT

Av Thoralf Alfsson - 22 januari 2017 13:31

Donald Trump är uppenbarligen mycket värre och hemskare än kvinnoförtryckarreligionen Islam enligt hundratusentals kvinnor som under lördagen demonstrerade mot Trump. Något har gått väldigt fel! När får vi se dessa kvinnor demonstrera mot islam och sharialagar?


I fredags stannade jag till vid ett konditori på Storgatan i Kalmar. Inte ofta jag tar en fika på stan men det blev en semla och en kopp the. Jag kom uppenbarligen vid tiden för fredagsbönen så jag började notera besökarna vid källarmoskén. Tydligen kör man fredagsbönen i två omgångar för att inte överskrida max antalet tillåtna personer i källarmoskén.


Jag noterade ca 250-300 besökare under den tiden jag fikade, utav dessa var endast två kvinnor. Två kvinnor! Är det en religion som är jämställd? Finns det någon jämlikhet mellan könen inom islam? Svaret är att det finns vare sig jämlikhet eller jämställdhet mellan könen inom islam!


Hur många kvinnor demonstrerar eller protesterar över detta och hur islam behandlar kvinnor! Det är väldigt få! Det är inte politiskt korrekt.


Hur ser det ut när en muslimsk familj går till stranden en varm och het sommardag? Kvinnorna fullt påklädda medan männen i badshorts badar med barnen. Helt sjukt!


När jag satt med min semla och en kopp the och iakttog alla dessa män på väg till eller ifrån källarmoskén vid fredagslunchen undrade jag hur många av dessa som har ett riktigt arbete där man betalar både skatt och sociala avgifter korrekt? Jag betvivlar att det är så särskilt stor andel. Får de ledigt från jobbet för att gå till fredagsbönen? Om de nu har ett jobb.


”Svenskheten sitter inte i någon kroppsdel eller i hudfärgen, den sitter i dina värderingar” brukar Jimmie Åkesson säga och han upprepade det i en intervju i Aftonbladet i lördags. Jag vill påstå att de muslimer som går till källarmoskén blir aldrig svenskar enligt den definitionen. De kommer aldrig att få svenska värderingar! Det kommer islam se till! Deras värderingar grundar sig främst på sharialagar och det kommer aldrig förenas med svenska värderingar och svenska lagar.


Hundratusentals kvinnor demonstrerar istället mot Donald Trump! Det är svårt att förstå logiken! Donald Trump har ju precis svurit presidenteden.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Cosmik Debris

22 januari 2017 13:46

SVT:s lögnerska och EU:s lydiga lilla ”springflicka” Ulrika Bergström har varit i Davos och frotterat sig med makten. Hon har låtit sig bjudas på dyr champagne av dem hon är satt att granska.

Expressen: ”SVT:s Brysselkorre Ulrika Bergström hamnade på samma tillställning och skrev till kollegan Erika Bjerström på Facebook:
"De envisas med att fylla på mitt champagne-glas ..Laurent Perrier by the way”

http://www.expressen.se/nyheter/maktelitens-lyxliv-som-vacker-kritik/


Vill du ha samvetsfrid? Ring då Radiotjänst och avanmäl TV-innehav.

0771-91 00 04

 
Ingen bild

Börje J

22 januari 2017 14:01

Är det inte bättre att kvinnorna demonstrerar FÖR Marine Le Pen istället för MOT Donald Trump?
Men det är klart, sådana där kommunistkärringar har alltid varit svartsjuka på kvinnor som ser bra ut, och jag syftar på Donald Trumps vackra o trevliga fru.

 
Ingen bild

Job

22 januari 2017 14:16

Lite OT:
Jag kan tycka att den här lilla videosnutten gör en lätt konfunderad - flyr från förtryck till den fria världen men vill ha förtryck igen....
http://vidmax.com/video/151608-Leader-of-DC-Womens-March-is-angry-that-22-US-States-Don-t-allow-Sharia-Law-oh-the-Irony-

 
Ingen bild

Cosmik Debris

22 januari 2017 14:26

Jag fick ett mejl från http://www.roger-waters.com/ Roger skall tydligen ut på en turné som han kommer att kalla ”Us + Them”. Det bifogades en länk till ett liveuppträdande i Mexiko där låten ”Pigs (Three Different Ones)” framfördes.

Det är en orgie av Trump-hat. (synd att förstöra en så bra låt)

https://www.youtube.com/watch?v=QWLBtMz5OuY

Har denne numera patetiska världsförbättrare modet att nästa gång ge sig ut på turné och med samma vrede visa världen vilka satans mördare muslimerna i IS är? Självklart inte, det är bekvämare att ge sig på Trump och därigenom förbättra det egna varumärket.

När fan blir gammal blir han patetisk gäller i RW:s fall.

 
Ingen bild

Observer

22 januari 2017 14:36

@Cosmik Debris Det där är ju ett ännu ett tydligt och klart fall där man borde åtala SVT för brott mot opartiskheten!
Bevisen finns ju framme i öppen dager.
-Varför är det ingen som väcker åtal???
SVT skulle ju förlora direkt!

 
Ingen bild

osborn

22 januari 2017 14:37

Demonstrera mot Islam och Sharialagar ?? Nä Nä det vågar dom inte det är nämnligen livsfarligt. Trump är ju inte så farlig så honom vågar dom sig på. Apropå lyxliv i Davos så var ju en del sossar med Svetsarn i spetsen också där och lät sig bjudas på all lyx medan dom är så "solidariska" med alla "jobbare" i Sverige. Värre hycklare är svårt att hitta.

 
Ingen bild

Visst_ja

22 januari 2017 15:24

Ja tänt så makalöst svinaktigt att demonstrera mot ett valresultat. Det innebär ju att man demonstrerat mot demokratin. Allra värst är att media ger eldunderstöd till exempel genom att undanhålla sanningen. För hur många gånger har media klarlagt att det rör sim onm demonstrationer mot demokratin.

 
Ingen bild

Calle

22 januari 2017 15:57

Dessa 2 kvinnor var enbart där för att koka the och serva männen.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

22 januari 2017 16:17

”Operasångerskan Malena Ernman går till angrepp mot USA:s nya president Donald Trump och kallar honom "diktator". "Alla vet att de krafter som står bakom Trump tillhör det förgångna", skriver hon i ett sms till Expressen.”

”skriver hon i ett sms till Expressen”

Sveriges ”tyngsta” opinionsbildare känner tydligen att hennes personliga åsikter om Donald Trump bör alla känna till och skickar därmed sett SMS till Expressen.

Som sedan publicerar Expressen skiten?

Sorgligt!

 
Ingen bild

s29

22 januari 2017 16:23

På tal om Muslimska kvinnors klädsel: Jag åkte buss från Norge för ett antal år sedan och fick byta buss 5ggr under resan.När jag hade satt mig i buss nr3 så äntrade en Muslimsk familj bussen,man,kvinna och två barn. Bussen var vid det här laget ganska full så mannen pekade åt frun att sätta sig brevid mej varvid han och barnen hittade platser snett bakom. Kvinnan var klädd i ett antal lager av kläder med en käck tweedkostym som final,på fötterna hade hon någon form av "arbetskängor".Det var en väldigt varm sommardag och som lök på laxen så var bussens AC ur funktion.Jag undvek att titta på henne och hoppades att hon inte skulle få värmeslag,som tur var så lyckades hon härda ut.

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

22 januari 2017 16:32

Demonstrationerna mot Trump visar vad vi har att vänta om SD får över 30 % 2018. 
Ingen bild

crille

22 januari 2017 16:37

Tänk! Jag förstår inte riktigt vad det är de demostrerar mot.Jo Jag har förstått att det är mot Thrump. Men varför är det sån uppståndelse innan han gjort något? Vad är det de vill egentligen?
Troligtvis är jag för dum för att fatta.
Sen de här kvinnorna som spyr ut sitt hat mot presidenten. Är det inte så att det är enklare att tycka illa om honom än IS. Han kan ju inte göra något.

Cosmic Debris! Får hoppas Roger Waters tänker till lite en dag. Det är ju gamla hjältar för mig

 
Ingen bild

Hulda mk1

22 januari 2017 16:39

Ja tänk, vad glada alla feminister ska bli om Le Pen vinner presidentvalet i Frankrike. Sina medsystrar som lider under Islams förtryck, de sk-ter de i fullständigt...

 
Ingen bild

Cosmik Debris

22 januari 2017 17:28

@Observer Söndag 22 jan 14:36

Billigaste Laurent Perrier kostar 197:-. Jag tor inte det var den billigaste LP som mutkolven Ulrika Bergström på SVT "bjöds" på. Att hon sedan stoltserar med detta inför andra mutkolvar på SVT är beklagligt. Dessa antidemokrater tycker inte ens man behöver hymla om det utan skriver om det på FB.

https://www.systembolaget.se/sok-dryck/?searchquery=Laurent%20Perrier&fullassortment=1

 
Ingen bild

Mattias R

22 januari 2017 17:30

Ni som gnölar och gnäller att ingen demonstrerar i den här saken, vad gör ni? Har aldrig sett Thoralf eller någon av hans gelikar demonstrera på Storgatan i Kalmar på fredagarna. Varför? Jo för att det allt som oftast är mycket gnäll och väldigt lite verkstad. Eller kanske är ni så väldigt fega eller lata att ni inte vågar eller orkar. Men då är det ju som sagt endast tomt prat och gnäll utan större mening.

Thoralf Alfsson

22 januari 2017 17:40

Har du missat att jag driver en blogg med 40 000 - 70 000 unika besökare varje månad?

 
Ingen bild

Calle

22 januari 2017 17:44

Nu har ju Trump varit president i flera dgr. Har inte hört att WW3 har startat, inga börskrascher,inga farsotsepidemier eller liknande har inträffat.Ligger han månne bakom lavinolyckan i Italien?

 
Ingen bild

Iceman

22 januari 2017 17:54

Demonstrationerna bör vara orkestrerade uppifrån, nämligen av den allestädes närvarande men osynliga eliten. Det ska framstå som någon slags folklig resning men jag antar att det är en live-PR-show, ägnad att masshypnotisera de ovakna. Alla ska ryckas med att tro att den saudi-finansierade globalist-Hillary hade varit en värdigare och mer önskvärd president. NWO har tillfälligt fått grus i maskineriet. Heja Trump! Måtte du inte bli mördad och måtte du få världen på rätt köl igen!

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

22 januari 2017 18:00

Världsreligioner i all ära, men hur tänker svenska Hens vid valurnan ?

 
Ingen bild

Cosmik Debris

22 januari 2017 18:06

Snart i en statskontrollerad kanal nära dig.

Stefan Löfven:
"-Vi har haft direktsända våldtäkter på Facebook i Sverige under många många år .Jag minns det från min egen ungdom faktiskt"

Anders Ygeman:
"–Direktsända våldtäkter på Facebook är i mina ögon mindre förekommande nu än för 20 år sen, men vi pratar mer om det nu"

 
Ingen bild

?Sanningen

22 januari 2017 18:09

@Mattias R, och du själv gör vad!!!!

 
Ingen bild

Mattias R

22 januari 2017 18:14

@Thoralf
Nej självklart inte. Men att protestera och demonstrera mot tex strikt sharia och muslimska kvinnors rätt här blir nog en smula tandlöst. Det måste man nog göra irl.

Thoralf Alfsson

22 januari 2017 18:42

Där har du fel eftersom ordförande för Islamiska kulturföreningen Salam i Kalmar ringer upp mig och förbjuder mig att skriva om honom och källarmoskén.

Dessutom når jag betydligt fler via min blogg. Men är det någon som ordnar en demonstration med det teamat ställer jag givetvis upp och deltar.

 
Ingen bild

Morningstar

22 januari 2017 18:23

Hoppas att signaturen Cosmik Debris kommer att ersätta Alice Kuhnke Bah efter regeringsskiftet. Har en känsla av att vår musiksmak är i stora drag överlappande. Så han skulle kunna bli en bra ny kulturminister.

 
Ingen bild

Tony

22 januari 2017 18:55

Och så kan inte Operadivan Malena Ernman avhålla sig
att käfta om Donald Trump, att han är vald av USA s folk
har ingen betydelse i hennes trånga värld.

Däremot tycks hon inte ha något emo alla våldtäktsmän
Pensionärsrånare och andra ligister som importeras i
stora mängder här i landet. I vart fall har jag aldrig
sett att hon protesterar mot dem?

 
Ingen bild

X

22 januari 2017 18:59

Vänsterliberalerna har hjärntvättat européerna i allmänhet, och svenskar i synnerhet, så till den milda grad att "vi" demonstrerar för införande av militant islamism och mot de som vill rädda de västerländska värderingarna...
Ofattbart.
Dags att emigrera till Trump-land...?

 
Ingen bild

X

22 januari 2017 19:03

@ Mattias R

Själv är jag aktiv sverigevänlig politiker som arbetar för Sveriges bevarande.

Och du...?

 
Ingen bild

Fredde

22 januari 2017 19:20

Intressant att de som kallar sig liberaler är de samma som inte accepterar demokrati.

Varför går de och protesterar om Trump? Vore det inte bättre att de demonstrerade mot förtrycket som muslimerna håller på med?
Övergrepp, gruppvåldtäkter (ännu en idag), stenkastning, mord, hedersmord, raketskjutning, misshandel, hot.... listan är lång.

Varför protesterar inte de s.k liberalerna mot det?

 
Ingen bild

Cosmik Debris

22 januari 2017 20:04

@Morningstar Söndag 22 jan 18:23

Frank Zappa, Pink Floyd, Genesis, Yes, Marillion, Deep Purple, Led Zeppelin, Beatles, King Crimson och Uriah Heep. Glömde säkert någon.

Godkänt? ;-)

 
Ingen bild

S-E Karlsson

22 januari 2017 20:35

Trump är väl vald av 60 miljoner väljare ,vad är det då att hålla på med larviga demonstrationer ? Sluta för faen !

 
Ingen bild

Stridhsson

22 januari 2017 20:46

Ja, då har godhetskärringen Ernman uttalat sig angående amerikansk inrikespolitik som inte alls angår henne. Men det gäller att hålla sig i rampljuset så man inte glöms bort. Fan, man blir generad på deras vägnar!

 
Ingen bild

Steve

22 januari 2017 20:54

Att Malena Ernman inte demonstrerar mot islamskt förtryck av kvinnor, beror på att hon följer pk-strömmen helt och hållit. Att hon skulle gå emot den fodrar att man har civilkurage och ryggrad.

 
Ingen bild

Lena

23 januari 2017 00:11

Jag tycker det ligger mycket i vad @Mattias R säger. Ta det inte på fel sätt. Det är dags att ta vår kamp till nästa steg eller till nästa nivå, det har hittills varit att informera sig. Nästa steg är att vara ÄNNU MER PÅ. det gäller inte alla, många är oerhört upptagna, vi kan inte begära allt från en person. Men alla kan göra något.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

23 januari 2017 02:32

Ica-butik rånad i Malmö
Hotade personalen. Polishund sattes in i jakten på rånarna.
http://www.friatider.se/ica-butik-ranad-i-malmo

När sätter t.ex Sveriges muslimer ned foten och kräver att poliser inte skall få använda hund vid jakt av muslimer?

 
Ingen bild

Observer

23 januari 2017 02:38

Kvinnor som demonstrerar mot demokrati och Donald Trump!
https://pbs.twimg.com/media/C20QmyiVQAEcjyd.jpg
https://pbs.twimg.com/media/C2u5uFJXEAA3JmS.jpg

En förskräckande del av mänskligheten är tyvärr retarderade. Enl PARETOPRINCIPEN 20% varav 10% så här allvarligt.
Nu är dessa ute, Favoritsysselsättning: Att delta i demonstrationer de ej begriper innebörden av samt arbeta på div tidningsredaktioner, som journalister.
Tidigare satt denna andel på hospital.

 
Ingen bild

Demonstrationer och fördömanden?

23 januari 2017 04:50

GANG RAPE ON FACEBOOK LIVE
https://www.google.se/search?q=GANG+RAPE+ON+FACEBOOK+LIVE&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-b-ab&gfe_rd=cr&ei=KX2FWP_aPK6r8weehoOQCw
Gruppvåldtäkt livesändes på Facebook – Sanandaji: Gärningsmännens bakgrund ”mörkas av media”
http://nyheteridag.se/gruppvaldtakt-livesandes-pa-facebook-sanandaji-garningsmannens-bakgrund-morkas-av-media/

 
Ingen bild

biran

23 januari 2017 06:46

Fruntimmer och logik, nja.

 
Ingen bild

Ursus

23 januari 2017 07:05

Något säger mig att de aldrig kommer protestera mot islam. Massor av folk som gick runt med skyltar föreställandes en kvinna insvept i den amerikanska flaggan som en chador. För att göra saken värre var bilden titulerad "We the people."

 
Ingen bild

Ludvig

23 januari 2017 07:14

Tack Thoralf! Har också undrat varför kvinnor inte demonstrerar mot det verkliga förtrycket.

 
Ingen bild

Leif

23 januari 2017 07:24

Såklart att det sin skrivs och visas i media påverkar läsarna och vinklar åsikterna åt ett visst håll, det är ju därför som det är riktigt lysande med Thoralfs blogg (mfl) där även andra åsikter får komna fram än 'Main stream' medias synpunkter. Även Trump använder alternativa platser så som Twitter för att nå ut utan filter. Vi behöver på alla sätt upplysa omvärlden om Islams ideologi, bra jobbat Thoralf!

 
Ingen bild

Stefan

23 januari 2017 07:40

I demokratiska länder med yttrandefrihet har alla rätt att protestera och fredligt demonstrera mot vad de vill. Det hade dock varit mer logiskt och produktivt att protestera mot Trump före valet när utgången ännu gick att påverka. Nu framstår de ju bara som dåliga förlorare...

Jag håller med om att protester mot verkligt kvinnoförtryck, inom t.ex islam, hade varit mer angeläget. Detta är dock inte politiskt korrekt och i allt fler länder förenat med direkt livsfara.

 
Ingen bild

Tony

23 januari 2017 07:46

Såg i går i nyhetssändningen att det var en manifestation
med Rubriken glöm aldrig "Pela och Fadime", och på första
parkett sitter alla dom hycklare som är ansvariga för
importen av alla dessa hedersförtryckare, som inte får
klart för sig att om man tar sina barn av daga har dom
för all tid förbrukat sin rätt att leva här och ska
utvisas för all framtid.
Här satt Annie Lööf ,Jan Björklund och hela skaran av
hycklare på första parkett,obekymrade att dom har stor
skuld till att sådant kan inträffa i Sverige.

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

23 januari 2017 07:48

Nu jublar Åkesson !
Enligt Batra kan han få vara med och bestämma bullerregler.

Att Batra inte menar allvar med sitt utspel är tydligt.

Först måste hon sluta tjata om SD:s rötter. Det är dagens politik och katastrofen i Sverige som gäller.

Vill hon blåsa bort Löfven är det bara att bjuda in 25-30 % partiet.

 
Ingen bild

Absolut sanning

23 januari 2017 07:51

Artikel från Fria Tider:

http://www.friatider.se/jag-ska-fucka-ur-ikvall-sedan-grips-valdtaktsmannen-av-polisen

Video från Fria Tider:

https://youtu.be/ad4f0FijWY4

 
Ingen bild

Bo

23 januari 2017 08:21

Ala människor är lika, påstår de som saknar förnuft till självständigt tänkande. Jag påstår att det finns skillnader mellan män och kvinnor. Min erfarenhet säger också att kvinnor är bättre på att visa känslor än att tillämpa logiskt tänkande.

 
Ingen bild

Ölandsbonde

23 januari 2017 09:53

Det är OK att demonstrera. Det är så klart även OK att demonstrera mot Trumps politik när han börjar föra en sådan. Men att protestera när han ska sväras in blir faktiskt bara väldigt konstigt. Det blir som att man protesterar mot ett valresultat och så kan man väl inte göra? Vill man att valresultatet ska ändras? Eller vad vill man egentligen?
Jag förstår det inte på annat sätt än att de bara vill ställa till bråk utan respekt för ett resultat givet i ett demokratiskt val.

 
Ingen bild

Tony

23 januari 2017 10:50

Ordet "människors lika värde" matas vi med varje dag, betyder
det att dom tre Svin som gruppvåldtog en ensam försvarslös
tjej har samma människovärde som den som råkat ut för kräken?
Jag tycker inte det!

 
Ingen bild

S-E Karlsson

23 januari 2017 11:03

Står i OT idag på Högsbysidan att arbetslösheten bland invandare i kommunen är 50.2 % ,jag vill påstå att det är vilseledande siffror ,tittar man på uppgifterna i Ratsit Personfakta så närmar det sej 100%,möjligtvis kan det stämma på de invandrare som är inskrivna på arbetsförmedlingen ,men alla de andra då ? Det är ruskiga siffror !

 
Ingen bild

?Sanningen

23 januari 2017 11:23

@Tony, de tre kommer förmodligen att släppas snart. Hon sade antagligen inte nej tillräckligt eller på ett språk de inte förstod. Tänk Gotland.

 
Ingen bild

Niklas R

23 januari 2017 12:13

Svenskheten sitter inte i skinnet utan dina värderingar. Det är helt rätt. Du kan vara en blåneger, men om du har samma grundläggande värderingar som jag, pratar svenska, följer svenska kulturvärderingar (folkets, inte kulturmarxisternas) och uppskattar att bevara svensk historia och språk.
Då ser jag dig som svensk och behandlar dig därefter. Det är dina värderingar, inte ditt pass, som avgör om du är svensk eller inte i folkets ögon.

 
Ingen bild

crille

23 januari 2017 16:41

Cosmic Debris! Din musiksmak är ju mer än bra. Ursäkta Thoralf var bu bara tvungen att skriva detta.
Har väl förstått att Zappa var något för dig Cosmic Debris

 
Ingen bild

Morningstar

23 januari 2017 23:01

@Cosmik Debris. Låter väldigt bra. Lägger gärna till Camel, Queen, ELO, Mike Oldfield och några till. Mer Zappa åt folket! :)

 
Ingen bild

Sven Nilsson

23 januari 2017 23:07

Man kan absolut kritisera etablissemanget men man vinner på att vara seriös... Jag tycker inte att Trump han uppträder som en 5 åring som inte tål någon som helst kritik i någon enda fråga... Det inger inte förtroende... Jämför med hur Åkesson uppträder det är en enorm skillnad. I sak ska man givetvis kritisera felaktigheter men man måste göra det på ett intelligent sätt med värdighet... Du har en fantastisk hemsida för övrigt! Tack för den...

 
Ingen bild

Cosmik Debris

24 januari 2017 23:07

@Morningstar Måndag 23 jan 23:01

Instämmer. Visste att jag glömde några. Lyssnar just nu på Mike Oldfield - Return To Ommadawn 2017 :-)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Januari 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se