thoralf

Direktlänk till inlägg 14 januari 2017

SKALL DOMKYRKAN BLI MOSKE

Av Thoralf Alfsson - 14 januari 2017 18:00

 

Besökare vid fredagsbönen i källarmoskéen.


Islamiska kulturföreningen Salam i Kalmar har vid ett flertal tillfällen nonchalerat bestämmelserna om antalet personer som får befinna sig i källarmoskéen på Storgatan i Kalmar. Efter att Räddningstjänsten gjort kontroller under april och upptäckt flera brister så sänktes antalet tillåtna personer i lokalen från 149 personer till 50 personer tills föreskrivna åtgärder var genomförda.


Vid en ny tillsyn/kontroll fredagen den 20 maj räknades det till hela 280 personer i källarmoskéen.

 

Detta trots att ansvarige Mohamud Salad lovat att man skulle räkna antalet personer som gick in i lokalen och sedan stoppa ny besökare när det tillåtna antalet personer uppnåtts. Detta nonchalerades fullständigt av de ansvariga för källarmoskéen.


 

Utdrag från Räddningstjänstens protokoll.


Under hösten fick Räddningstjänsten och Polisen information om att Islamiska kulturföreningen Salam återigen använde lokalen för fredagsbön och att antalet besökare var väldigt många. Polisen gjorde då en kontroll fredagen den 11 november av antalet besökare i källarmoskéen.


 

Mejl till Räddningstjänsten.


Det visar utan minsta tvivel att det inte går att lita på de ansvariga Mohamud Salad och Choukri Naji. De följer inte de förelägganden som gäller. Svensk lagstiftning gäller uppenbarligen inte för Islamiska kulturföreningen Salam. Är det enbart sharialagar som respekteras av islamiska kulturföreningen Salam och dess företrädare?


Räddningstjänsten har nu utfärdat ett föreläggande om max 149 personer. Föreläggandet vinner laga kraft på onsdag den kommande veckan om inte islamiska kulturföreningen Salam överklagar föreläggandet.


På en fråga till Räddningstjänsten från mig om vad som händer om föreningen inte följer detta föreläggande fick jag följande svar.


”Om man trots detta använder lokalen för fler personer så finns det enligt Lagen om skydd mot olyckor möjlighet att utfärda ett föreläggande med vite eller att förse lokalen med nyttjandeförbud.”

 

Jag tror att det inte kommer dröja så många veckor innan Räddningstjänsten eller polisen konstaterat att islamiska kulturföreningen inte följer föreläggandet. Koranen går med andra ord före något föreläggande från en svensk myndighet som dessutom inte grundar sig på sharialagar. Då blir det intressant om man väljer ett vite eller väljer nyttjandeförbud med tanke på den nonchalans som islamiska kulturföreningen Salam tidigare visat.

 

Min slutsats blir att inom en ganska snar framtid kommer islamiska kulturförening sannolikt flytta till en annan lokal eller kanske bygga en ny moské i Kalmar med minaret och därmed också böneutrop! Anledningen är inte föreläggandet från Räddningstjänsten utan att antalet sunnimuslimer i Kalmar ökar i snabb takt. Man behöver sannolikt inom något år en lokal för minst 500 personer.

 

Det har vi 7-klöverns vansinniga massinvandringspolitik att tacka för. Hoppas att alla som röstat på partierna inom 7-klövern känner sig väldigt nöjda och belåtna. Jag gör det definitivt inte!

 

Barometerns ledarsida skrev redan en artikel om denna utveckling den 16 december och undrade varför de muslimska samfunden inte använder möjlighet till en moskéskatt på samma sätt som kyrkoskatten. Men man noterade också att de muslimska samfunden oftast använder andra sätt för att finansiera sina moskéer.


”Pengar söks ofta från den icke-demokratiska arabvärlden. Det tyder på en djup oförståelse för demokratiska värden och på en acceptans av beroende till extrema former av islam.”

 

Man skulle kunna tro att Martin Tunström på ledarredaktionen är islamofob.

 

En person ställde för en tid sedan en fråga till islamiska kulturföreningen Salams ordförande, Choukri Naji. Varför man inte bygger en egen och ny moské i Kalmar?


Choukri Naji skall då ha pekat på domkyrkan på Stortorget och sagt att vi skall ta över domkyrkan!

 

Med tanke på hur den svenska kyrkans företrädare agerar och vilket medlemstapp som dessa företrädares agerande inneburit så kanske Choukri Naji någon gång i framtiden får rätt. 

 
ANNONS
 
Ingen bild

HM

14 januari 2017 19:31

Om Svenska kyrkan åter skulle bli statsreligion så lovar jag att åter bli medlem!

 
Ingen bild

Pepparholm

14 januari 2017 19:38

När man har föräldrar som under VK2 slagit vakt om vår nation. När man själv haft uppgifter i totalförsvaret för att hoppas behålla vår självständighet även under det kalla kriget. Så är det hemskt när man nu ser att allt det som vi byggde upp för vårt försvar raserades. Sista raset skötte Reinfelfd.

Nu har vi fienden inne i samhället. Ska till och med ta över våra kyrkor. Hur tänker regeringen lösa detta?

 
Ingen bild

Veritas Odium Pares

14 januari 2017 19:54

Nu blir vi Sverigevänner skogsmonster!
Bamse konverterar till DDR-björn och blir 87ans frasmakare och propagandamakare i serieformat.
Bojkotta Bamse.
http://www.svd.se/bamse-ska-lara-barn-om-kallkritik/om/sverige

 
Ingen bild

Lasse

14 januari 2017 20:43

Regering eller andra myndigheter kommer inte att lösa detta, de vill, de kan men de får inte. Ska problemet lösas så får vi själva se till detta.

 
Ingen bild

X

14 januari 2017 21:35

Inom snar framtid är Sverige ett islamistiskt kalifat.
Helt enligt planen.
Då kommer ni svenskar som är kvar att vara slavar under det nya ledarskapet.
Jag önskar er lycka till.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

14 januari 2017 22:07

Fick hjärtat direkt i halsgropen när jag läste rubriken.

Det vi svenskar utsätts för av muslimer kallas ”de små stegens tyranni. Små, små steg i taget som ibland knappt märks och vi förleds in i en ondsint och våldsam politisk ideologi utan återvändo. Om det hade gjorts en folkomröstning för 20 år sedan med dagens facit skulle det ha blivit ett rungande NEJ till både islam och muslimer.

I början av nittiotalet genomfördes det en folkomröstning om det skulle byggas en politisk lokal på Hisingen. I lokalen skulle den subversiva politiska ideologin islam "predikas" Svaret blev vad jag kan minns NEJ.

"En person ställde för en tid sedan en fråga till islamiska kulturföreningen Salams ordförande, Choukri Naji. Varför man inte bygger en egen och ny moské i Kalmar?"

Detta är inget skämt om nu någon inbillar sig det. Muslimer såsom denne Choukri Naji har en offentlig och en dold agenda.


Islam måste stoppas.

Innan det är för sent!

 
Ingen bild

Cosmik Debris

14 januari 2017 22:12

Glömde att upprepa vad SVENSKA poliser sa i Fox News reportage om muslimska no-go-zoner i Husby m.m

De kallade de muslimer som uppehåller sig i vårt land för "a state within a state"

Det är INTE bra.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

14 januari 2017 22:32

Patrik Engellau om kollapsen i Hultsfred


"Vimmerby Tidning: ”Det finns ju ingen kontroll på någonting. Det är självinflyttningen, så kallat Ebo, som gör att allt brakar ihop. Det kommer 30 personer i veckan, vi har inte en chans."


https://detgodasamhallet.com/2017/01/14/ar-detta-en-sensation-eller-begriper-jag-inget-alls/#more-6094

Stackars Hultsfred :-(

 
Ingen bild

Cosmik Debris

14 januari 2017 23:05

Aftonbladet:
Belgisk polis har gripit flera personer vid tillslag i Molenbeek.

–Flera insatser har genomförts som ett led i en utredning av terroristverksamhet, säger Céline Praille vid åklagarmyndigheten i Bryssel.

Vet ni vad?

Hela bunten är muslimer!

 
Ingen bild

Pekka

14 januari 2017 23:34

Sedan Palme tog över efter Erlander har Socialdemokraterna förstört vårt land med sin omfördelningspolitik. Löfven slår nu rekord och det går väldigt fort utför med Sverige nu och vi har bara sett början på förödelsen.

Vi har två val!

1 Konvertera och ansluta oss till Islam.

Eller

2 Mota Islam ut ur Europa.

Väljer vi alternativ 2 måste vi först förpassa muslimpartiet Socialdemokraterna till avbytarbänken för ALL framtid.

 
Ingen bild

Lena

14 januari 2017 23:56

Att denne hr Naji vill ta över domkyrkan förvånar inte mig, det är många av dem som vill ta över hela Sverige, det är deras heta dagdröm att styra över oss svenska som de föraktar så.

Grattis Thoralf för framgången med bloggen.

 
Ingen bild

Lena

15 januari 2017 00:06

Läste översättningen av Katerina Janoch intervju i Tjekien. Många intressanta synpunkter, kul att hon vänt 180 grader på bara fem år "..för mycket salt i maten smakar inte bra..". Precis så är det och dessutom är det unga män till 75% som kallas sig flyktingar men är migranter och är i vapenför ålder. Men vad brys sig våra myndigheter om sådant, inte har de några samvetskval att de inte på något som helst vis kan skydda sin befolkning, eller dess kvinnor, oh nej, sådant bryr sig inte de som styr om. De har sina karriärer att tänka på. Ursäkta mitt dåliga humör men jag har ännu inte kommit över att våra styrande är så handlingsförlamade.

 
Ingen bild

Lena

15 januari 2017 00:12

En annan sak som Katerina Janoch sa, var att hon gått kurs och lärt sig skjuta och att hon var inskriven i en skjutbaneklubb som när man varit medlem i ett år kan man köpa ett vapen. Hon påstår att det blivit ett uppsving att lära sig hantera ett vapen numera i Sverige. Jo jo, det är regeringens slappa politik som tvingat fram detta.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

15 januari 2017 02:03

"Såvida inte landet ska braka ihop är naturligtvis Sverige tvingad till att stoppa invandringen och utvisa i den mån det går, hur otäckt det än må vara, men detta hade ju kunnat undvikas om man bara hade fört en måttfull invandringspolitik från första början.”


https://goo.gl/N9LDSd

http://politikfakta.se/2017/01/migrantinvasionen-ett-oforlatligt-overgrepp-pa-sverige/

 
Ingen bild

Gustaf Alling

15 januari 2017 02:23

Det värsta är de svenska artister som försöker suga sig kvar i karriärtoppen,fan vad illamående man blir.
Går inte att räkna dom alla ..,,

 
Ingen bild

Gustaf Alling

15 januari 2017 02:49

Säg upp ditt abornemang på tidningen Barometern.

 
Ingen bild

Jämställdhet för alla Religiösa särkrav ska avvisa

15 januari 2017 03:58

Religionsfriheten ger ingen rätt att slippa simundervisning där pojkar och flickor blandas. Det slår Europadomstolen för mänskliga rättigheter fast i en viktig dom i veckan.
Utslaget gäller ett fall i Schweiz, men bör också bör få betydelse för den svenska debatten och för hur denna och liknande frågor hanteras i Sverige.
http://www.sydsvenskan.se/2017-01-15/jamstalldhet-for-alla-religiosa-sarkrav-ska-avvisas

 
Ingen bild

Lena

15 januari 2017 05:10

Om bara 5 dagar svärs Trump in som president i US trots denna demonisering i MSN och etablissemanget samt CIA emot sig. Lyssna på den 17 min långa video som visar en statstjänsteman som förklarar vad de har för bevis på att det är Ryssland som hackat sig in i de amerikanska presidentvalet och sett till att Trump vann. Det är skrattretande, att de inte skäms, deras "bevis" är 17 st CIA-män som anser att det är så... Det ska jämföras med att innan Bush gick in i Irak så var det 16 st CIA män som ansåg ag det var så att Irak hade massförstörelsevapen.

Denna video är oerhört viktig.

https://www.youtube.com/watch?v=W9pZolP2Gk

 
Ingen bild

Ludvig

15 januari 2017 08:03

Svenska kyrkan gör ju allt för att sälja sin tro billigt och låta islam ta över, så Choukri Naji får väl tyvärr rätt. Väldigt tråkigt.

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

15 januari 2017 08:59

Det är dumsvenskarna som förstör vårt land !
Dumsvenskar är i majoritet överallt än så länge,därför går ingen av alla stolligheter att rätta till.
Dumsvenskarna kommer att blanda sig med dom förståndiga och smita ifrån ansvar när domedagen kommer.
Vilka ska bli soldater i Sverige ?
Dumsvenskar och invandrare kommer att vända sig mot Sverige.
Hoppas Peter Hultqvist inser det!

 
Ingen bild

Bo

15 januari 2017 09:08

Om det skulle utbryta en brand i lokalen fylld med 280 personer skulle det säkert leda till panik vid utrymningen. De ansvariga myndigheterna borde hota med att stänga lokalen om inte regelverket följdes. Jag kan tänka mig att om en privatperson drev ett privat överfyllt diskotek i lokalen, hade processen blivit kort.

 
Ingen bild

Leif

15 januari 2017 09:25

Svenskar dax att vakna!! Nej Tack till fler muslimer som inte aksepterar svensk kultur, normer och öppenhet. Jag ber svenska teologer att blanda sig in i debatten för att belysa och sprida kunskap om vad Islam står för och tolkning av innehållet i Koranen i jämförelse med bibeln, och profeten Muhammeds levnadssätt i jämförelse med Jesus. Många menar att Islam är en krigsreligion som bla uppmanar hat mot kristna och judar, förtryck av kvinnor men att kristendomen är en kärleksreligjon som uppmanar till förlåtelse. Se gärna youtube klipp med Mona Walter; https://www.youtube.com/watch?v=2g7xC1P2f8c och SVTs inslag https://www.youtube.com/watch?v=0zFfl25UkV8

 
Ingen bild

Hasse Pannband

15 januari 2017 09:40

John McAfee, legend, som jobbat med datasäkerhet
hela livet och gett namn åt ett antivirusprogram
sågar CIA och "bevisen" för att Ryssland skulle
ha hackat DNC:

https://www.youtube.com/watch?v=E7t5zbKnvQk

 
Ingen bild

Nisse

15 januari 2017 09:45

Många nyheter numera handlar om alla döds skjutningar, våldtäkter m,m.
1/3 av alla kvinnor är rädda för att gå ut på kvällarna enligt undersökningar.
Men det kan väl inte vara något problem.......
Henrik Schyffert stod ju inte för länge sedan i tv och sa att Sverige är mycket säkrare än förr.....

Sedan måste jag tacka dig Thoralf.
Du är helt otrolig.
Hoppas du får kred nån gång för allt ditt jobb.

Thoralf Alfsson

15 januari 2017 10:40

Tack Nisse!

Tyvärr har jag inga större förhoppningar om det!

 
Ingen bild

crille

15 januari 2017 10:36

Det pratas ju en del om Katarina Janouch nu för tiden. Men var det inte hon som var poppis när brevbärare vägrade dela ut SD valsedlar.


 
Ingen bild

Centerpartist

15 januari 2017 12:05

Självklart ska dom följa lagen men jag undrar: Det står i din text att om "bristerna inte åtgärdas" får endast 50 pers vistas i lokalen! Vad gäller nu ? Finns det någon officiell bekräftelse på att dessa krav är åtgärdade eller inte ? ar man inte åtgärdat sen sista besöket gjordes av brandskyddet då har man ju brutit mot kravet. Tycker det är viktigt med korrekt substans i detta ämne då alldeles för många drar iväg åt helt fel håll.

Thoralf Alfsson

15 januari 2017 12:29

Läs texten!

"Räddningstjänsten har nu utfärdat ett föreläggande om max 149 personer. Föreläggandet vinner laga kraft på onsdag den kommande veckan om inte islamiska kulturföreningen Salam överklagar föreläggandet."

Eftersom Räddningstjänsten skriver har 149 personer i sitt sista föreläggandet har åtgärderna utförts annars hade det varit 50 personer.

 
Ingen bild

Lena

15 januari 2017 13:11

Tack @Hasse pannband för länken. Här ytterligare en sådan viktig video från den 30 december av legendariska Larry King som intervjuar John McAfee (från McAfee antivirusprogram), kan inte nog berömma denna intervju. den förklarar allt.

https://www.youtube.com/watch?v=Dvj0v0W6yjk

 
Ingen bild

Ok

15 januari 2017 13:38

De flyttade för att de inte trivdes i hemlandet.

De trivs inte här därför att det är inte som hemma.

Ok.

 
Ingen bild

Lena

15 januari 2017 13:56

Igår på svt fick vi veta (i ett par sekunders inslag)att NATO skickat 3000 militärer + tanks o annan krigsutrustning till Polens gräns. men det är inte bara Polens gräns, det är HELA Östeuropas gräns. Detta gör man 7 min innan Trumps inträde, vad är detta?

https://www.youtube.com/watch?v=8GYbM4ewck

 
Ingen bild

Sir Alex

15 januari 2017 14:08

Vem är fastighetsägare till huset där lokalen finns?

 
Ingen bild

Cosmik Debris

15 januari 2017 14:35

LAWLESS SWEDEN: Lone migrant youths turn shopping centre into 'NO-GO ZONE', officials say

http://www.express.co.uk/news/world/754126/Violent-migrant-gangs-Swedish-shopping-centre-no-go-zone-Gothenburg


Bra reklam för landet Löfven? Eller kanske artikeln sorterar under"falska nyheter"?

 
Ingen bild

?Sanningen

15 januari 2017 14:49

@crille, hon har på sin Facebook bett om ursäkt för det genom att skriva "jag visste inte bättre"

Godtagbar ursäkt enligt mig.

 
Ingen bild

Axel

15 januari 2017 15:12

@Lena
Detta var planerat sedan mycket länge och är en ytterst blygsam truppförstärkning föranledd av Rysslans ökade aggressivitet. Kan vi slippa NATO-Rysslands-diskussioner? Vi har väl tillräckligt med problem i Sverige utan att lägga oss i det också

 
Ingen bild

per

15 januari 2017 15:32

@Lena
Varför är du så förtjust i att en kvinnotafsare har blivet president?

 
Ingen bild

C Andersson

15 januari 2017 15:33

Clara Block Hane skriver på Expressen Debatt om sin far:

"Han fick hemtjänst beviljad och det fanns 48 utövare att välja emellan. Jag gjorde en första gallring och sa sedan till Pappa att han måste engagera sig, hjälpa till att välja.
Det var inte lätt, för både de som jag valt och valt bort marknadsförde sig med samma adjektiv – de var pålitliga, lojala, personliga och flexibla allihop. 
Men en utövare hade en specialitet: de kunde erbjuda hemtjänst på farsi. Vi är svenskar sedan många hundra år och ingen i släkten talar ett ord farsi, men Pappa sa: "Dem tar vi. Det är aldrig för sent att lära sig ett nytt språk".
Alltså kom en ung bilmekaniker från Iran hem till Pappa flera gånger om dagen. Han hjälpte Pappa upp ur sängen och in i badrummet. Han handlade, städade, tvättade och lagade frukost, lunch och middag – nylagad mat på färska grönsaker, med smak och kryddning, precis som Pappa ville ha det.
Under en period, när Pappa var bättre, kunde de ta små promenader och Pappa kunde till och med följa med och handla. Under tiden pratade de om krig och politik, om fysik och lyrik, om maträtter och tillagningsmetoder, om familj och religion."

http://www.expressen.se/debatt/utan-invandrare-skulle-sjukvarden-braka-samman/
Utan invandrare skulle sjukvården braka samman

Så fungerar det inte i den kommunen jag bor i. Enligt ratsit.se bor Clara Block Hane på Lidingö.

 
Ingen bild

Lena

15 januari 2017 19:07

@Axel 15.12 Jag har inte hört om att Amerikanska trupper ska finnas längs Östeuropas gränser, har inte hört det förut. Så du tycker det är OK? Jag anser att det är att reta upp Putin än mer, det kan leda till ett större krig. Ingen har tvingat dig att läsa det du inte håller med om, men kom gärna mer något mer upplysande.

@Per15.32 Det är en upplysning, Trump är vald president oavsett om jag är förtjust eller inte, och det är mycket debatt om att försöka hindra honom att öht kunna ta över på fredag. De ljuger friskt. Om det inte passar din nivå på nyheter är det bara att hoppa över.

 
Ingen bild

Axel

15 januari 2017 19:23

@lena
Som du säkert känner till så är de flesta stater som ockuperades av Sovjet/Ryssland numera fria och medlemmar i NATO. Då är det även naturligt att man har NATO-trupp i landet, egna soldater eller annat lands. Själva vitsen med en armé är ju att man försvarar en gräns. Och som svar på din fråga, ja jag anser det rimligt att NATO har 1/20-del så många stridsfärdiga soldater vid gränser som Ryssland har.
Din Putinpropaganda slipper jag gärna. Jag har mitt eget land att tänka på.

 
Ingen bild

s29

15 januari 2017 22:49

När bidragspengarna tar slut så kommer "flygtingarna" att elda och tjoa ett tag innan dom "flyr" tillbaka till sina hemländer.Låt oss hoppas att vi åtmintonde har lite färg kvar till att måla övergångställen.

 
Ingen bild

Lena

16 januari 2017 00:04

s o@Axel Var kan du se att jag kör med Putinpropaganda? Du har förutfattade meningar. Kritik mot Obamaadministrationen och framför allt Clintons uppträdande innebär inte automatiskt att jag älskar Putin. Han är ingen dununge och spelar spelet.

Jag argumenterar MOT krig som kan uppstå, NATO,s drag är provokationer.

 
Ingen bild

Hans Anas

16 januari 2017 12:49

Räddningstjänsten kommer alltså med ett föreläggande att högst 149 besökare får finnas samtidigt i moskeen.

Känner du,Thoralf,till om de behövliga säkerhetsåtgärdena verkligen vidtagits eller har Räddningstjänsten ytterligare backat?

Thoralf Alfsson

16 januari 2017 13:32

Vad jag förstår har fastighetsägaren åtgärdat de krav som Räddningstjänsten ställt.

 
Ingen bild

Leif

16 januari 2017 22:10

Skrämmande video från Norge: `Omöjligt skilja Islam från Islamism`
https://www.youtube.com/watch?v=MBQ8PEhAQSE

Thoralf Alfsson

16 januari 2017 22:26

Har haft den på min blogg tidigare. Kanske dags igen.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Januari 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se