thoralf

Direktlänk till inlägg 31 december 2016

KALMAR OCH KÖLN

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2016 12:05

Jag lyssnade igår på ett inslag i Studio Ett om att polisen i Köln och i Kalmar kraftsamlar inför nyårsafton. Det är skrämmande att höra att vare sig polisen i Köln eller i Kalmar kan dra några slutsatser av det som hände på nyårsafton förra året. Utredningarna är inte ens klara efter ett år.


Många kanske minns hur media försökte mörka vilka som låg bakom dessa händelser under de första dagarna på det nya året, oavsett om det var DN eller Barometern. Läs mitt blogginlägg.


Att man nu kraftsamlar i Köln med att tiodubbla antalet poliser från 150 till 1500 poliser i tjänst under nyårsafton är faktiskt ganska patetiskt men politiskt korrekt. I Kalmar har man också förstärkt inför dagen.Jag tror att väldigt många redan insåg dagarna efter förra årets nyårsafton att de som låg bakom dessa sexuella trakasserier var män med utländsk bakgrund, i synnerhet personer med arabisk och muslimska bakgrund. Den verkligheten vågar vare sig polisen i Köln eller Kalmar uttala, trots den stora mängden av anmälningar. Den sanningen är inte politiskt korrekt.


”I tysk media beskrivs vad som på arabiska kallas ”taharrush gamea”, ungefär ”kollektivt sexuellt ofredande”, en form av övergrepp som uppmärksammades i samband med protesterna i Egypten och på Tahrirtorget i Kairo.”

 

http://newsvoice.se/2016/12/09/gruppsexoverfall-nyar-koln-2015/

 

Vid en sökning på Google upptäcker man snart att efter januari 2016 har det skrivits väldigt få artiklar om händelserna på nyårsafton. Det verkar som artiklar som tar upp bakgrunden och orsakerna till händelserna helt saknas. Varför?


Jag har en bekant som har sin bakgrund i Ungern och som därför följer nyheterna och den politiska debatten i Ungern och Österrike. Han berättade att i dessa länder finns det utredningar som tyder på att de sexuella trakasserierna iscensattes via sociala medier och från islamistiska kretsar. Det skall också varit en test av hur dessa islamistiska kretsar kan mobilisera muslimer runt om i Europa. Det skall med andra ord varit ett ”kliniskt test” över hur stor kraft och förmåga dessa nätverk har i dagsläget.


Om detta stämmer kanske det också är förklaringen till den tystnad som råder både i Tyskland och Sverige om bakgrunden till dessa händelser. Att dessa händelser skulle vara rena tillfälligheter är knappast troligt. Det var med största sannolikhet organiserat på något sätt.


Att samma sak skulle inträffa idag i Köln och Kalmar är högst osannolikt eller mer eller mindre obefintlig. Det kan däremot inträffa i samma omfattning i andra städer. Den som lever får se.

 
 
Ingen bild

T

31 december 2016 12:18

Jo det är helt uppenbart så,,, vet jag ventilerade detsamma redan i jan-feb med att det är ett "mobiliserings" test. är uppriktigt rädd innför vad komma skall!!!

 
Ingen bild

Hacke

31 december 2016 12:39

Nej, slumpen är det knappast. Det finns ju belagda uttalanden från högsta håll inom islamistorganisationerna om hur erövringen av Europa och väst ska gå till - och då handlar det inte enbart om livmodern.
Vad som "predikas" inom väggarna också här hemma i många av de politisk/ideologiska centrumen - allmänt kallade moskéer - krävs knappast någon större slutledningsförmåga för att förstå vid det här laget.

 
Ingen bild

X

31 december 2016 12:51

Så länge väljarna röstar på liberaler och socialister röstar de för våld, terror och massinvandring i Europa.
Såldes ska de hålla sina flabbar när Reinfeldts "spännande", mångkulturella Europa blommar ut i all sin prakt...

 
Ingen bild

Viveka

31 december 2016 13:33

Det har varit tyst om kvinnan på Gotland som blev våldtagen av ett antal "unga män" Vad har hänt i det fallet kan man undra? Det skrivs ju inte om det längre.
För övrigt vill jag önska dej Thoralf och andra sverigevänner här på bloggen ett riktigt Gott Nytt År och hoppas på att det blir ett Förnuftets år! Att ett ljus äntligen skall gå upp för det svenska folket.

 
Ingen bild

Hulda mk1

31 december 2016 14:02

Ja, man kan undra var de slår till denna nyårsafton.. Som förälder är man alltid orolig..

 
Ingen bild

Cosmik Debris

31 december 2016 14:22

Finansborgarrådet välkomnar övervakningskameror

http://www.svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/finansborgarradet-positiv-till-overvakningskameror

”Polisen får rätt att sätta upp övervakningskameror i Rinkeby och Tensta. Det beslutades i dag i Högsta förvaltningsdomstolen. Beslutet välkomnas av både Socialdemokraterna och Moderaterna i stadshuset.”

Hur länge tror ni att muslimerna/araberna/afrikanerna accepterar att ständigt övervakas av Svensk polis? Min gissning är att dessa kameror – om möjligt – kommer att saboteras ganska omgående.

Det finns inte förutsättningar att med hedern i behåll önska Sverige ett gott nytt år. :-(

 
Ingen bild

oveg

31 december 2016 14:40

En talande bild på uppgivna potentater:

https://cdn1.cdnme.se/1082837/9-3/skarmavbild_2016-12-30_kl_143620_586662f02a6b229d581ac856.png

(Hittade den på Ipses blogg)

 
Ingen bild

Nemo saltat sobrius

31 december 2016 15:03

Vilken vidrig reporter som hela tiden påtalar och understryker att man inte vet riktigt vad som hände. Klart alla vet vad där är som hände, vad som händer och vad som kommer att hända.

Frågan är om man är dum för att man inkvoterad och inkompetent, spelar dum för att man har en politisk agenda eller kanske rent av inte vågar prata klarspråk av rädsla för PK-terrorn?

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

31 december 2016 15:13

För att polisen ska få makten över gator och torg krävs att dom får stöttning uppifrån och när konfrontationen uppstår får inte polisen förlora.

Eftersom våra ledare inte förstår detta utan försöker med att bjuda på korv när dom blir bortfösta tycker jag att dom ska ta in konsulter från länder som kan sånt här.

Då menar jag länder med erfarenhet av sådana problem.

Det kostar säkert att ta in Trump eller Putin men det är det värt.

Gott nytt år alla som vill rädda vårt land och ett särskilt till dej Thoralf !

 
Ingen bild

Per

31 december 2016 15:32

Att mediaklimatet i till exempel ÖSterrike är helt annorlunda än i Sverige blev uppenbart när jag läste en österrikisk tidning igår.

Följande nyheter och artiklar var med i en av gårdagens tidningar:

- Artikel om pakistansk taxichaufför som höll engelsk flicka som sexslav i 13 år. usrpungskälla bl.a.: http://www.mirror.co.uk/news/uk-news/british-girl-kidnapped-held-sex-9529318
Nåt som svensk media tagit upp?

- Kaos, våld och terrorhot på Westbahnhof i Wien utförda av afghaner och i vissa fall tjetjener
finns även online: http://www.oe24.at/oesterreich/chronik/Westbahnhof-ist-Oesterreichs-Crime-Hotspot/263838069

- artikel om terroraraben som slog till i Berlin med lastbil och polisens misslyackande: http://www.oe24.at/welt/Berlin-Terror-Blamage-fuer-die-Polizei/263817098

- Artikel om hur myndigheterna ska undvika ett "köln" eller "Berlin" på nyårsnatten i Wien http://www.oe24.at/oesterreich/politik/Silvester-So-will-Sobotka-Frauen-schuetzen/263862545

- somalier som fått asyl kastade kniv på 15-årig flicka, som var nära att dö av dådet http://www.oe24.at/oesterreich/chronik/Somalier-wollte-15-Jaehrige-abstechen/263854215

- 50-årig kvinna som ville missionera bland flyktingar och därför läste högt ut bibeln på asylboende stacks ner av afghan
verkar inte finnas online

- 17-årig flicka blev sexuellt antastad av 18-årig afghan på tågstationen Bruck an der Mur.
finns inte heller online

Allt detta ryms alltså en vanlig dag i en österrikisk mainstream-tidning utan mörkande. Det finns alltså massor av problem även i Österrike, men man försöker inte alls mörka detta eller vad som sker utrikes heller, så man har ju goda möjligheter att komma rätta till med saker och ting eftersom allmänhet och myndigheter är informerade. En svensk tidning hade säkert lätt kunnat ha motsvarande artiklar om de velat. Saknas inte stoff.

Nyårshälsningar ifrån Europas hjärta. Ha ett trevligt nyårsfirande!

 
Ingen bild

Ölandsbonde

31 december 2016 15:44

Det har väl inte mörkats så mycket om händelserna i Köln? T o m DN skriver om dem.
http://www.dn.se/nyheter/varlden/153-garningsman-identifierade-efter-koln-overgrepp/

När det gäller DN så mörkade de rejält om övergreppen i Stockholm under en konsert. Särskilt Hanne Kjöller. Det avslöjade Nyheter idag på ett mycket bra sätt.

Thoralf Alfsson

31 december 2016 16:23

DN mörkade till att börja med. Sedan när alla andra medier rapporterade mer sakligt följde givetvis DN efter.

 
fete@live.se

fete@live.se

31 december 2016 16:14

Gott nytt år thoralf....Vi från nässjö..

http://fete

 
Ingen bild

Cosmik Debris

31 december 2016 16:17

Özz Nujen: ”-Jag flydde ju inte till Sverige för att bli svensk. Jag flydde till Sverige för att fortsätta kunna vara kurd.”

Enormt provocerande sagt av kurden(Kurd=person som inte är svensk)

När tillräckligt många som inte är svenskar resonerar på det här viset kommer inbördeskriget. Det är oundvikligt och det begriper alla som inte är politiker. Jag hoppas att Özz Nujen inom en mycket snar framtid flyttar hem till Kurdistan. Där kan han vara kurd. På riktigt!

Best of PK
https://www.youtube.com/watch?v=db5CfY-NWGc

 
Ingen bild

crille

31 december 2016 16:40

För två veckor sedan, var min sambo ute med vänner. När hon var på väg till bussen blev hon ned slagen och rånad på allt. Polisen kom till henne, var inte själv med men hon har berättat detta. Det var ett gäng invandrare som hon sa.Finns Inget vi kan göra. Idag ska min dotter gå ut o roa sig med sin pojkvän. Har aldrig varit orolig innan. Men nu när man ser hur det är.
Ha ett riktigt gott nytt år på er

 
Ingen bild

Stefan

31 december 2016 17:33

Jag vill passa på att önska herr Alfsson ett riktigt gott nytt år och tacka för idogt arbete och bloggande under det gångna året.

Jag hoppas att du orkar ett år till, du ska veta att det du gör är uppskattat och enligt mig avgörande för en förhoppningsvis bättre framtid för Sverige.

 
Ingen bild

X

31 december 2016 18:25

Tips till alla:
Köp försvarsspray!!!!

I det av socialister och liberaler skapade mångkulturella, laglösa Sverige måste var och en skydda sig själv.
En återgång till Vilda Västern.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29
30
31
<<< December 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se