thoralf

Direktlänk till inlägg 16 december 2016

VAD TÄNKER NORRMÄNNEN OM SVERIGE

Av Thoralf Alfsson - 16 december 2016 17:54


Så var det dags igen. Ensamkommande barn från Afghanistan har varit i farten igen. Hoppas åklagaren yrkar på utvisning för båda "barnen". Vi står på stan vid Jordbroporten på Kaggensgatan under några dagar. Vi började idag. Bjuder på lite glögg, pepparkakor och trevliga samtal. Om du vill?


SD finns på plats lördag, söndag, torsdag och fredag. Jag har varit med idag och kommer finnas på plats imorgon lördag och på torsdag eftermiddag. Kom gärna förbi för ett samtal.

 
 
Ingen bild

O´ Hyra

16 december 2016 18:10

Ja vad tycker norrmännen?
Vi i Sverige lever i ett totalt abnormt samhälle.
Aldrig hade jag som ung på 60-talet trott att det
skulle vara möjligt att få se mitt land som närmast
är att likna vid en ond dröm. En mardröm som aldrig
vill ta slut. Men det är verklighet nu.

Vad tror ni hade hänt i Norge om dom hade haft 1000 skolbränder
per år, eller 4000 bilbränder. Fakta som i Sverige ses som normalt.

Nej det är inte normalt. Finns inte i övriga nordiska länder.
Sverige är pga /-klöverns ryggradslösa politiker, ett unikum.
Har blivit ett helvete för normala människor. Europas sopberg.

 
Ingen bild

Friholt

16 december 2016 18:36

Patrik Engellau har med sina nystartade TV-kanal redan lyckats överträffa Helin och SVT i trovärdighet.

 
Ingen bild

oveg

16 december 2016 18:58

Bra Thoralf, den här kommer att ta skruv - svenska journalister får sitta och skämmas för sin aningslöshet och dåliga bevakning av Sverige.

 
Ingen bild

Tony

16 december 2016 19:03

jag tror precis som en av dom intervjuade att det kommer
att sluta i inbördeskrig här, dock tror jag att det ligger
närmre än 10 år, det har gått så pass långt att det
kommer att slå över i rena krigshandlingar, så vi borde
nog oroa oss mer för vad som kommer att hända inom landet
än att oroa oss för vad Putin och Ryssland företar sig?

Men så brukar makthavare agera, genom att försöka skrämma
med en påhittad fiende , så tar man focus från det verkliga
hotet som kommer innifrån!

 
Ingen bild

massekarlskrona

16 december 2016 19:34

otroligt vad de säger! jag trodde att der var bara jag som tyckte så! 
Ingen bild

Hacke

16 december 2016 19:50

Oj så uppfriskande att få höra lite sunt förnuft från våra bröder och systrar i Norge och få deras syn på och berättigade oro över utvecklingen i Sverige. Det framstår allt tydligare hur den styrande svenska medie-/politikereliten skapat paradoxen att bli mer och mer isolerat i all sin påstådda öppenhet som humanitär- och feministisk stormakt och andra hybriska etiketter man sätter på sig själv.
Skådespelaren och komikern Harald Eia som intervjuades har f ö gjort en av tv-världens absoluta klassiker i serien "Hjernevask" på NRK (föreställ er att något liknande skulle kunna hända på SVT). Här avslöjar han den s k feminismen så till den milda grad att Norge sannolikt för evigt är vaccinerat mot denna galenskap vi tvingas genomlida i vårt land och som är ett av fundamenten bakom den kollaps vi nu står inför på i princip alla samhällsområden.
Googla Hjernevask så har ni hela den internationellt uppmärksammade härligheten där.

 
Ingen bild

X

16 december 2016 21:32

Men det var väl denna utveckling PK-folket och dess väljare önskade...?
För konsekvenserna av påtvingad begriper väl alla med mer än två fungerande hjärnceller.

 
Ingen bild

Suzie

16 december 2016 21:34

Kanonbra att du tar upp det här Thoralf.
Läser nu Hege Storhaugs bok Landsplågan islam som jag varmt rekommenderar alla att läsa.När Hege åkte till Marseille för att besöka och dokumentera de " förlorade territorierna" som i Sverige av media och politikerhelvetet kallas "utanförskapsområden,utsatta områden,men är no-go-zoner så funderar jag på om det inte är av Frankrikes media och politiker som Svenska sjukklöver-juntan har lärt sig att förtiga,mörka,och negligera alla svåra problem och grova kvinnobrott som dessa invandrade araber och främst nordafrikaner begår mot franska flickor/kvinnor.Redan i början 2000 talet kom en bok ut skriven av en fransk flicka som genomlidit ett helvetiskt inferno av grova gruppvåldtäkter,hon blev våldtagen av över 80 arabiska och afrikanska män under flera års tid,stackars flicka,så fasansfullt.Denna franska flicka blev utsatt för en djävulsk häxjakt för att hon gick ut och berättade sanningen,man lade skullden på den arma flickan.All grov brottslighet som menaiterna är involverade i Frankrike kan vi se exakt samma här i Sverige som bara eskalerar i en rasande farlig fart,Malmö,Göteborg,Stockholm,Örebro,Norrköping med flera svenska städer har stora problem med den importerade mena brottsligheten och en barbarisk kvinnosyn.Svenska politiker har inte varit ovetande om hur totalt misslyckad och omöjlig integrationen av menaiterna varit och är i Frankrike,franska myndigheter,media,politiker har inte varit ärliga,öppna och erkänt detta enorma misslyckande,de har lagt stor skuld på det franska folket och kallat dem rasister och islamofober mm när de varnat och kritiserat den grova brottsligheten och barbarikulturen som menainvandringen medfört ,vad gör då svenska etablissemanget,de lär absolut inget av Frankrikes misslyckade menainvandring och som våra klokare grannländer Norge och Finland som tar avstånd från att begå samma grova och förödande misstag som Frankrike,förra svenska Ruinfeldt regeringen öppnade tvärtom helvetes portar rakt upp till Sverige genom en aldrig tidigare skådad massinvandring av menaiter från tredje världens mest dysfunktionella länder till en så liten nation som Sverige med sin lilla befolkning.Jag kan inte dra någon annan slutsats än att både Ruinfeldt och nu Löfven som fullbordar Ruinfeldts Sverigeomstörtande agenda varit fullt medvetna om vad de gjort/gör när de bjuder in hela Mellanöstern och Afrikas barbarimän och grovt kriminella från hela världen att kolonisera Sverige och byta ut det svenska folket.Man måste fråga sig varför svenska idiotpolitiker bara tar efter de värsta skräckexemplen från Usa,Frankrike mfl länder,Socialism/komunism visar sitt rätta fula nylle.

 
Ingen bild

Stefan A

16 december 2016 21:47

Det är sådana här program man vill se från oberoende och opartiska svt, dvs. om nu svt verkligen ville vara oberoende och opartiska, istället går de i aftonbladets, expressens och dn,s strypkoppel....

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

16 december 2016 21:55

Historiskt sett har det aldrig lyckats att blanda olika folkgrupper i såna mängder utan att krig utbryter.
Stefan Löfven tror säkert att om han bara gör några snabba uttalanden som låter som att han vet vad han säger och att han verkar självsäker så kan kriget undvikas.
Att inte kriget har startat på riktigt än beror på att Löfven och co inte har fattat än att de laglösa områdena måste återtas av staten.
(Jämför med Aleppo)

 
Ingen bild

Cosmik Debris

16 december 2016 22:47

GP utser den godaste julskinkan.

http://www.gp.se/livsstil/konsument/h%C3%A4r-%C3%A4r-den-godaste-julskinkan-1.4047722

I den heliga integrationens namn och enligt allas-lika-värde-principen borde det funnits en eller flera muslimer i panelen som utsåg den godaste julskinkan?

Eller?

 
Ingen bild

OT

16 december 2016 22:51

What would you do; If your country was stolen?

Country in depression nation in despair, Reinfeldt seeking reasons to blame Swedish every where - ”When freedom burns”: https://www.youtube.com/watch?v=Rmfe3XVkiO0

P.S Sorry I exists

 
Ingen bild

sunken

17 december 2016 00:29

Vill bara på detta sätt uttrycka min beundran för din förnämliga insats Thoralf. Det är bara synd att glappet mellan ledningen, och dess ibland virriga och oväntade ställningstagande och beslut,och det enorma arbete du utför så osjälviskt.

 
Ingen bild

Svenska Narrartiv

17 december 2016 01:06

Kolla gärna "Söders hjältar", så får ni en rolig sak att titta på. Rasmus Dahlstedt spelar där Pelle Karlsson, aktivist och feministiskt.

 
Ingen bild

Opium

17 december 2016 02:59

Jag tror dom tänker att Sverige är ett dårhus - precis som alla andra länder tycker om oss!

 
Ingen bild

UncleBob

17 december 2016 03:51

Inslaget med Det Goda Samhället var utomordentligt intressant. Ta gärna upp de mest intressanta delarna till dina läsare. Alla borde ta sig en funderare om inte Norge ändå har rätt i sin kritik mot det "Svenska Tillståndet" Progarmmet är mycket välgjort och rekommenderas för att spridas till alla Sverigevänner.

 
Ingen bild

Iceman

17 december 2016 09:20

Att "barnen" kallas för män när de utför sitt våld är för att inte solka ner varumärket. Det måste kunna användas många gånger till för att få naiva svenskar att "öppna sina hjärtan".
Agendajournalistik.

 
Ingen bild

SM811

17 december 2016 10:39

VAD TÄNKER DANSKARNA OM SVERIGE vore också intressant.
Så sant så sant det de säger. Sverige går mot ruinens brant om sju(k)klövern får fortsätta.
SD 2018

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Söndag 16 dec 23:25

Jag vet inte om jag skall skratta eller gråta när jag ser EON:s reklamfilmer om deras projekt Simris. Nu är jag dock ganska övertygad om att många människor tyvärr tror på dessa reklamfilmer och litar på det som sägs i filmerna. Det finns i varje fal...

Av Thoralf Alfsson - Lördag 15 dec 16:20

Jag fick igår ett mejl från en jurist med anledning av mitt blogginlägg med rubriken ”Parodi på svenskt rättsväsende”. Väldigt trevligt att även jurister läser min blogg och dessutom gör sig besväret att komma med fakta om hur praxis fung...

Av Thoralf Alfsson - Lördag 15 dec 00:02

Lyssnat en del på så kallade experter i radio och TV som kommenterat att Stefan Löfven idag bara fick 116 röster för att få bilda regering medan 200 röstade emot det och 28 avstod ifrån att rösta. Ett riktigt nederlag för Löfven. Jag förstår att han ...

Av Thoralf Alfsson - Torsdag 13 dec 20:29


        Vårt svenska rättssystem har stora brister enligt min uppfattning. I flera avseenden är det en ”produkt” av naiva vänsterintressen som inte tror på att längre straff är rätt väg att gå. Jag har verkligen väldigt svårt att för...

Av Thoralf Alfsson - Onsdag 12 dec 20:46


Den senaste veckan har vi bombarderats med domedagsprofetior angående konsekvenserna av klimatförändringarna i samband med FN:s klimattoppmöte COP24 i Katowice.   Public service har mer eller mindre dagligen försett oss med nya skrämmande förutsä...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 150 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29
30
31
<<< December 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se