thoralf

Direktlänk till inlägg 5 december 2016

KONSEKVENSER AV VAD?

Av Thoralf Alfsson - 5 december 2016 23:19

Idag har polisen i region Syd berättat att man prioriterar bort utredningar av mängdbrott. Poliser från t.ex Kalmar län flyttas till mordutredningar i Malmö med omnejd. Effekten blir att vi som bor på landsbygden får en ännu sämre service av polisen. De brott vi utsätts för kommer utredas ännu mer sällan men vi är härdade. Vice polischefen i region Syd, Jarl Holmström berättade att ca 100 poliser har omdirigerats till brottsutredningar i Malmö.

http://www.barometern.se/sverige-varlden/mangdbrott-nedprioriteras-i-soder-2/


Tack vare den nya polisorganisationen är det fullt möjligt utan att någon kan protestera. Det är ju dessutom lite av meningen med omorganisationen. De blir alltid landsbygden som blir lidande.


Jag undrar om den vanlige Svensson överhuvudtaget bryr sig om detta? Är det en på hundra eller max fem av hundra Svensson som bryr sig. Det är säkert också bara ett fåtal som funderar över orsakerna till att man måste göra dessa prioriteringar. Alla förstår säkert att mordutredningar kräver stora resurser och att de går före många andra brott. Men vem är det som begår dessa mord?


Det är ju ingen vild gissning att många av dessa mord i Malmö begås av kriminella invandrargrupper som krigar om makten i den undre världen. I grund och botten är det faktiskt massinvandringen till vårt land som är orsaken till många av de samhällsproblem som vi upplever idag. Tyvärr är det ännu en minoritet som dragit dessa slutsatser men för var dag som går kommer fler och fler människor förstå följderna av 7-klöverns svek mot det svenska folket.

 
 
Ingen bild

Cosmik Debris

5 december 2016 23:32

Polisen har kollapsat. De utreder inte ens längre mord. Tjuvar, våldtäktsmän och muslimska terrorister har i Sverige hittat paradiset.

Fråga: Hur tror ni Sverige skulle ha fungerat om vi inte haft Securitas m.m.?

Jag vågar inte ens tänka tanken.

 
Ingen bild

Absolut sanning

5 december 2016 23:49

Polisen måste med stor sannolikhet prioritera bort mängdbrott p.g.a massinvandring och kriminella invandrargrupper med annan syn på samhället än vi svenskar.

Trots detta och stor arbetslöshet bland personer med utländsk bakgrund, konstaterar Gunnar Sandelin på "invandring & mörkläggning" att han till sin förvåning såg att Arbetsförmedlingens generaldirektör Mikael Sjöberg upprepade sitt tidigare mantra att vi behöver ett invandringstillskott på 64.000 människor om året för att vi föder för få barn.

Lever arbetsförmedlingens generaldirektör i ett luftslott?

Var finns de jobben och vilka har kompetensen?

https://morklaggning.wordpress.com/2016/12/05/arbetsformedlingens-gd-i-ett-luftslott/

https://petterssonsblogg.se/2016/12/05/arbetsformedlingen-sverige-behover-stor-invandring/

http://www.friatider.se/ams-larm-sverige-m-ste-snabb-ka-invandringen

http://avpixlat.info/2016/12/05/arbetsformedlingen-vill-oka-massinvandringen

 
Ingen bild

Hacke

5 december 2016 23:57

Trögfattarna kommer aldrig till insikt. De upptäcker inte elefanten i rummet förrän det är försent och krossas av den.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

6 december 2016 00:01

Sveriges 10 mest sårbara kommuner enligt Tillväxtverket

Hofors
Hällefors
Filipstad
Olofström
Oxelösund
Fagersta
Ljusnarsberg
Skinnskatteberg
Sandviken
Emmaboda

Filipstad har tagit emot 2300 ”nyanlända”. Johan Westerholm har skrivit om kaoset i Ljusnarsberg. Sandvikens bluffrapport om att Sandviken tjänar storkovan på invandringen känner alla till. Fagersta har också stora problem.


Utomordentligt smarta placeringar alltså. Det kan sluta hur illa som helt.


https://tillvaxtverket.se/

Ps.
Hittar inte psykopaten Reinfeldts hemkommun Täby på listan. Undrar varför?
Ds.

 
Ingen bild

Lena

6 december 2016 00:03

Det debatteras i Aktuellt, och det verkar som om vänstern är eniga om att vi måste sätta ta in fler migranter nu när Aleppo faller.
Det debatteras även i UK. men lyssna på denna Katie Hopkins debatt mot en muslim. visste inte att deras debattklimat blivit så hett och hetsigt. Något har hänt i samhällsklimatet.

https://youtube.com/watch?v=lzoyYpCqSwM

 
Ingen bild

Tompa

6 december 2016 06:05

Det är inte för inte att man varje dag är orolig för att inbrottslarmet hemma skall ljuda medan man är på jobbet.

Vårt land har på allvar blivit de kriminellas paradis. Blir de tagna så får de ändå inget straff.

Vilka människor som styr vårt land fy faan. Och dessa går folk och röstar på om och om igen

 
Ingen bild

Ludvig

6 december 2016 07:11

Trots detta har polisen tid med att jaga dom som inte använder bilbältet, egentligen inte så stort brott men det prioriteras. De stora gangstrarna ska väl gå fria.

 
Ingen bild

Fredde

6 december 2016 07:19

Läste att polisen bluffar i ansökningarna för att få folk till Malmö. De som söker och får jobb på någon ort närmare hemmet, får senare besked om att deras tjänst istället ska bli Malmö.
Dessutom har de dåligt betalt, och lever bokstavligen i fara.
Inte undra på att så många slutar som polis!

 
Ingen bild

Stefan A

6 december 2016 07:22

Polisen, lantmäteriet, skolan, socialtjänsten, sjukvården ja listan kan göras lång på myndigheter som går på limit eller helt enkelt har kollapsat, men folk måste drabbas själva för att reagera, själv tvingades jag anmäla ett inbrott tre gånger innan det lyckades, samt har väntat i 9 månader på att lantmäteriet skall klara av ett inskrivningsärende, vilket resulterat i att jag hamnat hos kronofogden med skatteskulder, staten kräver således in pengar samtidigt som staten genom lantmäteriet inte kan leverera ett inskrivningsärende inom rimlig tid så man kommer åt pengarna, och banken lånar inte ut pengar just pga. att man finns hos kronofogden, snacka om moment 22, i dag kommer en ny pisa, sverige har säkert ökat lite vilket kommer att resultera i pukor och trumpeter från media och regeringen, den största kollapsen står ändå den svenska gamla fulhatmedia för, deras största bekymmer är var Sverigedemokraterna har sina fester och vilka som är bjudna eller vilka som skall uppträda, eller om det finns ett citationstecken " " runt något ord i en partideklaration, t.ex "klimat" ....

 
Ingen bild

Pelov

6 december 2016 08:32

Vi hade för länge sedan i Kalmar en polismästare Rolf Kläppe som gick hårt åt de kriminella typerna Han punktmarkerade de värsta, så att de antingen flydde staden, åkte i kurran eller slutade sin brottsliga bana. (Han var dock inte så populär när han satte upp sprittullar på Ölandsbron och plockade av minderåriga alkohol inför midsommar.) På den tiden var polisen en myndighet med acceptans för brottsbekämpning. Idag liknar det mest förskoleverksamhet. Om det ens finns några poliser att tillgå.

 
Ingen bild

s29

6 december 2016 08:38

Om ca fem år till så kommer "flygtingarna" att FLY tillbaka dit dom kom från.Det är min gissning.

 
Ingen bild

S-E Karlsson

6 december 2016 08:39

Körkort för asylsökande ,inga problem säj bara att du tappat körkortet sen är det bara att köra ! Gäller ej svenskar !

 
Ingen bild

X

6 december 2016 08:51

Nu är ju detta en direkt konsekvens av hur den lågbegåvade svensken röstat så det finns väl inte så mycket mer att tillägga...

 
Ingen bild

Pepparholm

6 december 2016 08:52

En glad julhälsning till tiggarna. Det är fortsatt fritt fram för olaga camping och transporter med olaga och oförsäkrade fordon.

Även politikerna kan lugn njuta sina julbord. För det är ju inte lönt att störa polisen med någon anmälan.

 
Ingen bild

SM811

6 december 2016 09:22

Sjuklöverpolitikerna skall ställas till svars för vad de har gjort med vårt fina land. Hoppas att jag får uppleva när domen mot sju(k)klöverpolitikerna kommmer. Hoppas att den blir hård.
http://samtiden.nu/28354/polisen-nedprioriterar-misshandel-hot-och-inbrott-mordutredningar-ligger-pa-hog/

 
Ingen bild

Lena

6 december 2016 10:05

Ser att länken jag bifogade igår kväll kl 00.03 inte längre är tillgänglig. Hm, förstår nog hur det står till, samma sak när man ska leta upp någon video som var intressant så vips är den borta. Det kallas censur. Nästa gång så är det bättre att inte skriva så mycket om länken för det drar till sig uppmärksamheten och stoppar flödet.:(

 
Ingen bild

Tobbe S

6 december 2016 10:28

Ge alla ordnings- och säkerhetsvakter polismans befogenheter.

 
Ingen bild

C Andersson

6 december 2016 11:19

Ronneby är ett laglöst land:

http://www.svt.se/nyheter/lokalt/blekinge/lokalpolisen-i-ronneby-ar-uppgiven

 
Ingen bild

pg

6 december 2016 11:48

Lite kul ändå!


http://www.bonton.se/sv/dagens


 
Ingen bild

Gösta Svensson

6 december 2016 12:16

När polisen nu lämnar walk over gällande en viss typ av brottslighet, så tolkar jag det som att man öppnar för privata alternativ! Om någon snor min bil anlitar jag en privatsnok för att ta reda på den, och sedan, om den hittas, tar jag in lokala HA eller lknande för att hämta hem den. Konstnaden för detta borde jag rimligtvis kunna dra av vid nästa deklaration.

I Landskrona har man visst från kommunens sida känt sig nödgade att hyra in privata vaktbolag pga polisbristen. Detta borde man väl som tex bostadsrättsförening eller för den delen även som privatperson kunna göra. Samma där - dra av kostnaden vid nästa deklaration.

 
Ingen bild

Lena

6 december 2016 12:46

Landet imploderar på alla håll o kanter men etablissemanget fortsätter trampa på i ullstrumporna. De lyssnar fortfarande inte...
kolla vad som händer i Italien efter valresultatet, folket röstade mot etablissemanget. Holland står i tur, näste premiärminister kan heta Wilder och i Frankrike kan nästa president heta Marine Le Pen.

Men svensk etablissemang har stoppat huvudet i sanden....

 
Ingen bild

Ulf

6 december 2016 13:36

Den fjärdedel av svenska folket som kommer att rösta på SD 2018 är inte rasister som de goda vill få oss att tro, utan de är bara de som betalar priset för den goda elitens utopiska humanitära stormaktsdröm.

 
Ingen bild

Tony

6 december 2016 14:57

Visst är det bra med mångkultur??? skulle gärna vilja se
svart på vitt vad samhället tjänat när plus och minus
summeras, det kostar på för att alla uppblåsta
godhetsapostlar ska få känna sig märkvärdiga genom importen
av unga ligister som aldrig kommer att lämna dom sociala
trygghetssystemen, som därför kommer att bli en stor
belastning för samhällsapparaten!

 
Ingen bild

Ser bra ut för SD Göteborg

6 december 2016 15:30

Fakta: SCB:s mätning
I går släppte SCB lokala siffror ur den partisympatiundersökning som presenterades i förra veckan.
Så här ser det ut i Göteborgs kommun.
Frågan handlar om vilket parti den tillfrågade skulle rösta på i riksdagsvalet, och är därför inte direkt överförbara till kommunpolitiken.
Siffror avser november 2016, november 2014 samt valet 2014. I procent.
M: 25,4/21,6/23,9
C: 5,3/3,2/3,8
L: 4,9/7,5/7,2
KD: 4,0/3,9/4,6
MP: 7,3/11,3/9,8
S: 26,2/30/23,7
V: 8,2/11,3/9,3
SD: 11,4/5,6/9,6
Övriga: 7,3/5,5/8,0
Källa GP

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

6 december 2016 15:46

Thoralf , lägg gärna upp sekvensen med kvinnan i Smålandsnytt som tycker det är jobbigt att folk nu inte bara skjuts ned på öppen gata i Malmö etc, utan till och med i lilla Nybro.
En svensk ur verkligheten som bekräftar reklamfilmen "Älskling det står en kille med motorsåg i trädgården.

Ta nu istället skiten av era insatser vid valurnorna i Nybro
Skattebetalare undviker idag att flytta till Nybro så lycka till

Fritidsgården håller öppet vakter på stan , patetiskt är bara förnamnet

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

6 december 2016 16:00

Polisen i Kalmar med norra Öland och Emmaboda som arbetsfält är 4 man en vanlig natt, med nya våldsamma personer i området hade dom behövt vara 44 istället.
Som lök på laxen skickas man nu tydligen personal till Malmö.

Vi förstår att skjutningen i Nybro mörkas, men att bilbranden på Rimsmedsvägen förklaras som ett naturfenomen är bara för mycket

Alla som sista tiden ringt 11414 vet vilken kö det är där, precis som på skattemyndigheten , med den skillnaden att ingen maskin berättar att kötiden är 3 dagar 4 timmar och 6 minuter, då hade ju till och med Svenne Banan vaknat.

En del i ett samhällets upplösning är att polisen inte respekteras och ses som rådgivande, där är vi nu, så kör hur jävla många omorganisationer ni vill, förtroendet är borta i stora medborgargrupper
Det gäller inte bara i dom såkallade utanförskapsområdena, att någon inom den politiska ledningen skulle förstå det är inte troligt

Tryggheten mot ersättning av redan hårt skattade företag står vaktbolag för , i centrala Kalmar får alla ordningsvakter springa till samma ställe när mupparna blir gramse på något

800 platser har 140 tomma stolar på polisutbildningen, där är ett kvitto bla på detta inlägg.

Dom som inte förstår detta ,förstår det när dom blir överfallna eller dylikt men då är det ju lite sent

Som man röstar får man åka ambulans (i bästa fall)

 
Ingen bild

X

6 december 2016 16:24

I år blir det inga juldekorationer och inget julfirande. De äckliga vänsterliberalerna har ju bestämt att det finns ingen svensk kultur och inga svenska traditioner...
Och då är det ju bäst att lyda så man inte blir uthängd som rasist på "Högsta Domstolens" förstasida. (=Expressen)...
Men om jag vinner pengar så tänker jag lämna detta "land" så fort det bara är möjligt.
För det förakt jag känner är monumentalt.

 
Ingen bild

Pepparholm

6 december 2016 16:28

Nu plötsligt så förordar Angela Merkel burkaförbud och ångrar invandrarströmmen. Löfvens idol har tydligen blivit fascist och nazist på äldre dar. Eller vad säger du Stefan? Ska hon upp på din lista över dem som man inte får tala med?

 
Ingen bild

Didrik

6 december 2016 17:35

Angela Merkel och F. Reinfeldt,
Europas dödgrävare nummer ett.
Dom som kommer underifrån blir dom värsta,
beror troligen på bristande självkänsla och mindervärdeskomplex.
Då lägger man sej till med efternamn som kan klinga adligt
Reinfeldt. Kolla hans bakgrund, den är inte vacker.

Merkel- prästdotter Var medlem i den östtyska kommunistiska statliga ungdomsorganisationen Freie Deutsche Jugend, där hon enligt egna uppgifter var ansvarig för kulturfrågor i en lokal förening, men var i övrigt inte engagerad i det tillåtna partiväsendet.

 
Ingen bild

Hasse Pannband

6 december 2016 18:01

NK:s Lucia
Vi ska tydligen i Sverige inte få ha
några traditioner som vi är vana vid.
Att Lucia har traditionellt i Sverige firats
på samma vackra vis, verkar vara något som retar
hen och PK-mupparna.

Att det blir protester mot detta osmakliga NK-jippo
är såklart självklart. Att föra fram en färgad med krulligt
hår (om jag förstod det rätt) som Lucia?

Vad vill man åstadkomma?

 
Ingen bild

gunnark

6 december 2016 18:22

vi har idag samhällen där det bor upp till 40.000 personer där det inte finns sjukvård,tandvård!

myndigheter som AF,Försäkringskassan och socialkontor lagts ner

alla Blåljus personal är borta och finns i dom större städerna

Men nu verkar det som att även stora städer som Kalmar börjar åka ut för det med!

Sen så undrar dom varför det finns så stora spänningar mellan storstad och landsbygd?

 
Ingen bild

Tony

6 december 2016 18:44

Aktuellt kl 18, Martin Kinnunen dömd för något ekonomiskt
brott, filmad från topp till tå, i inslaget efter ser vi
en pixlad stillbild på en Islamist som varit nere i Syrien
och stridit för IS, och sen stoltserat med ett avhugget
huvud i handen .

Ja ni förstår vilken av dessa nämnda som i SVT s ögon
är den mest förhatliga brottslingen??

 
Ingen bild

Stefan A

6 december 2016 18:52

Åhléns kör en osmaklig PR-kupp och dumskallarna faller rätt i fällan i jakten på godhetspoäng, t.o.m kulturministern går på den, men det är inte konstigt hon är ju Mp, Å,s PR-makare visste precis vad de gjorde...

 
Ingen bild

X

6 december 2016 18:59

http://www.dailymail.co.uk/news/article-4006190/Five-Afghan-teenagers-arrested-boy-gang-raped-knifepoint-hour-forest-Sweden.html

Nu är ju Sverige ett dekadent skitland men man får väl ändå tacka PK-etablissemanget för kulturberikningen.
Och fjantsvensken sover vidare.
Jag spyr...

 
Ingen bild

Absolut sanning

6 december 2016 20:40

Trafikbråk låg bakom dubbelmordet i Rinkeby.
De mördade bröderna hade blivit påkörda bakifrån när de skulle köra ut ur ett parkeringingsgarage.
Både gärningsmän och offren rörde sig i miljöer med brist på förtroende för polisen och med mycket vapen i omlopp.
Invandrarområde alltså, oavsett om de kallas utanförskaps- eller extra utsatta områden.
Levererat sa 87%!

Det svensk-afghanska återtagandeavtalet 2016/17:437 gäller, säger justitie- och migrationsminister Morgan Johansson efter ett möte med Afghanistans utrikesminister Hekmat Karzai.

Johan Westerholm på ledarsidorna.se är enerverande tjatig om högerpopulism, när han menar att det är folket, arbetarklassen samt de små och medelstora företagen i Europa som har drivit fram Brexit och folkomröstningsresultatet i Italien och inte högerpopulism.

Folkets vilja!

Vad är skillnaden definitionsmässigt?

http://ledarsidorna.se/2016/12/vi-ses-i-livbatarna/

De hundra senaste inläggen från ledarsidorna.se :s blogg:

http://kimmoa.se/rn/singel/Ledarsidorna.se

Aktuell position i Riktiga Nyheters röstnings topplista för 30 dagar och som gäller 630 olika källor:

http://kimmoa.se/rn/topp

Enligt SCB:s partisympati-undersökning för november är
21% mot EU-medlemskap
50% för        - " -
72% mot euron

Varuhuskedjan Åhléns har använt en kontroversiell och normkritisk Lucia-bild i sin reklam men tar nu bort den.

https://ulsansblogg.wordpress.com/2016/12/05/normkritisk-lucia/

Centerpartiet och Liberalerna kan stödja regeringens förslag om sanktioner mot kommuner som inte tar emot nyanlända i tillräcklig utsträckning.
Så var det problemet löst...

Sveriges 15 åringars kunskaper i matematik, läsförståelse och naturkunskap har förbättrats jämfört med 72 andra länder, enligt en PISA-studie från 2015.
Så var det problemet löst....

 
Ingen bild

S-E Karlsson

6 december 2016 22:26

Hustrun har tid hos tandis i morgon ,jag räknar kallt med minst 2 tusen kr ,en som aldrig har betalt skatt i Sverige betalar 50 kronor !

 
Ingen bild

Lena

6 december 2016 22:56

@x ta det lugnt, vi lever i ett fullt utvecklat "nuthouse". Mycket i samhället är marinerat i denna TVÄRTOM logik.
Trots detta får vi alla försöka hitta enklaverna där man kan ta ett "steg tillbaka" och ta en paus. För det finns också fortfarande sådana ställen och även kloka och trevliga människor! Ta ett steg tillbaka och andas djupa andetag! Att vistas i naturen, leka med en hund eller något som roar en kan också hjälpa en stund.

Vi måste överleva för att stoppa den här utvecklingen, det är fascism (och DE anklagar oss för det!) Det kommer att ta tid, lång tid, att vända skutan, kanske generationer. Men vi ska inte ge upp för dessa storhetsvansinniga oligarker. Tänk att de lyckats få med sig så många människor på tåget.

Finns mycket att säga om det men avslutar här. Det blev lite långt och filosofiskt som så ofta:)

 
Ingen bild

S-E Karlsson

7 december 2016 09:42

Det lilla samhället Ruda postnummer 57076 har 86 med utländskt namn som varken har inkomst av tjänst eller kapital och har man som dessa permanent uppehållstillstånd så är man "svensk" dessa går år efter år efter år efter år utan att arbeta ,hur kan detta tillåtas ?? Uppgifter enligt Ratsit Personfakta ,tillkommer också alla andra arbetslösa !

 
Ingen bild

Stefan A

7 december 2016 11:56

Håller med Ludvig verkar som om alla eventuella tillförda resurser till polisen har tillfallet trafikpolisen, förmodligen för att tillfredsställa den vansinniga nollvisionen, tyvärr kan det vara så att det finns "populism" även i resursfördelning, att inte resurser går dit där behovet är störst utan till det som är i ropet för tillfället.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29
30
31
<<< December 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards