thoralf

Direktlänk till inlägg 4 december 2016

SVERIGE FORTFARANDE ”BÄST” I NORDEN

Av Thoralf Alfsson - 4 december 2016 22:31

En del av mina läsare kanske tittade på Agenda ikväll och reportaget om våra ”systerpartier” i våra grannländer. I reportaget nämndes att Norge har minst antal asylsökande i Norden. Det kan man givetvis tacka Danmark och Sverige för och de gränskontroller som införts.


Jag har ju statistik för antalet asylsökande till de nordiska länderna under 2016 och där kan man se resultatet. Sverige toppar som vanligt! Ändå anordnades det demonstrationer för att öppna gränserna i helgen. I Kalmar talade politiker från MP, V, L och C.


Lika barn leka bäst heter det ju!

 

 

 
 
Ingen bild

Fredde

4 december 2016 22:53

Vore intressant att jämföra antalet asylsökande i förhållande till BNP eller landets befolkning.
Samt den ökande statsskulden...
Hur ser fördelningen ut då?
Förresten vore det intressant att se utvecklingen i antalet brott, men sånt hemligstämplas ju!

Skrämmande siffror oavsett!
Btw: Undrar om Linus Hellman förstår diagrammet ovan...?

 
Ingen bild

Absolut sanning

4 december 2016 23:51

Gunnar Sandelin skriver på "invandring & mörkläggning" att beviljandegraden av uppehållstillstånd ökar dramatiskt:

https://morklaggning.wordpress.com/2016/12/04/tydlig-okning-av-beviljade-uppehallstillstand/

Alternativt:

http://kimmoa.se/rn/go?to=11993842

Hellre öppna landskap än öppna gränser!!!

Anders Ygeman tycker att man inte ska vara rädd för att bo i Rinkeby.

Då tycker jag han ska flytta dit!!!!

Speciellt som han lovar en ny polisstation (sedan två år tillbaka) med 200 polisanställda (inte samma sak som poliser).

Johan Westerholm på ledarsidorna.se skriver om Mikael Sandströms avbön och personer som blivit åsiktsmobbade.
Han var statssekreterare i regeringen Reinfeldt.

"Alice Teodorescu, Ann Heberlein, Annika Borg, Carina Hägg, Per Gudmundson, Hanif Bali, Jonas Andersson, Anna Dahlberg, Amineh Kakabaveh.
Detta är bara några av de namn som fått betala priset för det ledarskap och den politiska kompetens som nu Mikael Sandström ber om ursäkt för...

...mobbningen."

http://ledarsidorna.se/2016/12/avbonen-som-askadliggjorde-ett-politiskt-etiskt-och-moraliskt-haveri/

Alternativt:

http://kimmoa.se/rn/go?to=11991107

 
Ingen bild

Tjermemba Breibart

4 december 2016 23:58

Förstår bara inte vart dagens naiva makthavare och politiker vill komma med den påskyndade globaliseringen som är icensatt av elektronikbranschen med telefoner och internet. Gränslöshet, sudda ut länder från kartan. Kulturer och religioner skall mixas. Importerade somalier skall sättas in i nybyggda lägenhetskomplex och leva på bidrag och hänga på cafe på hela dagarna, jämte Svenskar som stressar ihjäl sig i industrier och jobbar 2,3,5 skift som försörjer sina föräldrar som är fattigpensionärer med att avstå minst tiondet eller tjugondet av lönen. Somalierna HAR ETT EGET LAND vore på sin plats att hjälpa dom där isåfall. Hoppas clownen och hans cirkusartister får ett uppvaknade 2018. Jag blev dessutom ännu argare när jag såg Reinfeldt i fredags på skavlan som forsatte hylla masskultur och extrem invandring med en av svt icensatt falskt applåderande tittare i bänkarna. Såå naivt av makthavare att tro att globalisering kan ske på några år. Det tar såå mycket längre tid att sudda ut gränsöverskridande ekonomier, kulturer,religioner och allmänt tänkande i varmare och kallare zoner på jorden. Nu ska jag snart flytta till Portugal så jag slipper hela eländet. Dessutom borde alla Svenskar vakna upp nån gång och intressera sig för politik.

 
Ingen bild

Tomas

5 december 2016 05:05

Länge har det varit så att länder har hämtat in skatter från sina medborgare för att betala för utgifter som man har. Det är skolor, försvar, sjukvård, polis etc som man betalar genom att ta ut skatter från sina medborgare.
I Sverige har man kommit vidare. Det styrande i landet, som man borde kalla för parasiter, ville helt enkelt rädda världen med skattepengarna som man får in. Det var ju så mycket. Men för att ha något att rädda var Sverige tvunget att skicka bombplan för att tillsammans med NATO bomba arabländer för att skapa behov att rädda världen (senaste hjälpen var för 3 år sedan som kallades för arabvåren).
Detta fattar ju inte vi vanliga skattebetalare, men nu kan vi i Sverige, och även Tyskland, visa hur duktiga politiker vi har. Vi har infört ett system där man tömmer skattepengar ur ett skattesystem, t ex genom att ta pensionspengar och betala flyktingar som västvärlden själva har skapat.
För att säkerställa att skattebetalarna inte ska bli snorkiga och börja protestera har man mobiliserat journalisterna i landet för att mobba alla som inte håller käften. Som tack för hjälpen får journalisterna pengar av staten som någon slags stöd för tidningsdöden.
Och vad gör Svensson? Det är uppåt 1500 som begår självmord i landet varje år och man räknar med att uppåt 100 000 försöker varje år enligt inofficiella siffror. 2 mil. har lämnat landet sedan 80-talet.
George Orwell - han med boken 1984 - verkar i detta sammanhang att framstå som en fantasilös tönt i jämförelse med svenska politiker. Därför finns bara en utväg för normaltänkande - lämna detta utopiska land och sök en framtid någon annanstans.

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

5 december 2016 06:29

Diagrammet kan också representera politikers dumhetsförhållande mellan de nordiska länderna.
Även där är Sverige "bäst"
Trögfattarna har inte förstått att gränsen måste stängas.

 
Ingen bild

Hasse Pannband

5 december 2016 08:04

Liberaler och centerpartister
i "fint sällskap."Jo jo!

Diagrammet är troligen för svårt för L. Hellman
det innehåller ju mer än en färg.

 
Ingen bild

Lars Åhlin

5 december 2016 08:18

Jag såg också Agenda i går kväll, och vill understryka falskheten i den bild som gavs av asylinvandringen till nordiska länder. Inte ett ord om hur avvikande Sverige är, istället pekar man ut Norge som iofs har lägst siffror, men skillnaden mot Danmark o Finland är minimal, så liten att den nog försvinner om man skulle presentera asylinvandring i procent av landets egen befolkning.

 
Ingen bild

X

5 december 2016 08:52

Sverige är ett sinnessjukt land.
Räddningen måste komma utifrån.
Svensken är inte tillräknelig och borde generellt förses med förmyndare.

 
Ingen bild

Lena

5 december 2016 09:10

Vi är några som stanna och kämpar vidare....

Här en krönika av John Gustavsson på Avpixlat där jag håller med honom. SD växer så det knakar, hälften som säger sig rösta på SD 2018 är konvertiter, tänk på det, de röstade inte SD 2014. Det betyder att SD måste vara BÄTTRE är 7K framförallt behöver vi tänka en stund på hur vi uttrycker oss, kanske hyfsa språket en aning. men framför allt TILLÅTA att alla inte har exakt samma åsikt.
Varför kritiserar vi åsiktskorridoren? Vi vill fritt kunna uttrycka oss, eller hur? Då bör vi lära oss att hitta riktiga argument isf förtala andra med andra argument.

 
Ingen bild

SM811

5 december 2016 09:11

Ännu en politiker som har mist förståndet och vill ha öppna gränser. Sverige går mer och mer till ett u-land.
Svensk liberal har konverterat till islam: "Mitt namn är Karim"
http://www.friatider.se/svensk-liberal-har-konverterat-till-islam-mitt-namn-r-karim

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

5 december 2016 09:36

OT . Idag ställs "asylbaronen" från Dunö inför Visby tingsrätt efter Ferraritrippen förförra sommaren i Visby, åklagaren yrkar på 1,5 års fängelse.

 
Ingen bild

Tony

5 december 2016 09:48

Danmark Norge Finland styrs av tänkande varelser,
i Sverige körs fortfarande den huvudlösa linien.

 
Ingen bild

Christer

5 december 2016 10:03

Jag skulle vilja komplettera dina diagram Thoralf med en liknelse.
Sovjetunionen hade sen 20-talet sina 5 och 10-årsplaner. Dom skapade mål för kol/stål och jordbruksproduktion. Någon gång (jag tror det var 50-talet) skulle man bli självförsörjande på spannmål. Man skulle skörda 10 miljoner ton brödsäd, och det lyckades man också med vissa år. Men utfallet blev ändå inte det man tänkt sig, ty myntet har alltid två sidor. Det är en sak att skörda en viss mängd, men att torka och kunna lagra spannmål är den svåra sidan. Det var där man brast, och det hade en oskolad bonde kunnat berätta för sovjetledningen, om dom orkat lyssna. Hälften av skörden möglade/ruttnade, och en stor del förstördes av skadedjur.
Sovjetunionen fick köpa sin brödsäd på världsmarknaden, och merparten av sin huvudfiende USA. Vad kan man lära sig av detta? Jo, om man betraktar brödsäd och invandring ur samma synvinkel - nämligen volymer, så finns där vissa paralleller. Det är en sak att ta emot, härbärgera och föda en främmande befolkningsgrupp, men en helt annan sak att kunna dra någon som helst nytta av den samma.
Jag tänker på det senaste exemplet, de två somaliska bröder som blev ihjälskjutna i Rinkeby nu i helgen. Vilka förutsättningar hade dom att på något sätt kunna bidraga med något till det land som försörjde dom? Inte bara dom, utan hela den somaliska gruppen (+ andra grupper också)? Blir dom inte bidragstagare, så återstår i stort sett bara knark/gangsterliv. Någon kanske får ett "hitte på jobb", t.ex koordinator i stadsdelsnämnden, och någon kanske kan sälja grönsaker på torget. Något annat blir dom inte.
Somalier är i det svenska samhället att betrakta som den del av spannmålen som sovjetsystemet inte kunde använda.

 
Ingen bild

Stefan

5 december 2016 10:29

@ Lena

Ja, det är viktigt att inte idiotförklara och fördöma människor som har röstat "fel". Vi lever ju i en demokrati och måste få över fler väljare till rätt sida för att vi ska bli tillräckligt många och starka för att på allvar kunna påverka och ställa till rätta.

De makthavare däremot som aktivt och medvetet har medverkat till att förstöra Sverige har jag inget större överseende med. Att nu vända kappan efter vinden för att rädda sitt eget skinn ger jag inte mycket för.

 
Ingen bild

dajevlar

5 december 2016 10:51

Alltså - allt detta är ju iscensatt av folk som "tror" på att globaliseringen är bra för oss. (Eller som Reinfeldt sa i Skavlan "jag tror på att människor och kulturer SKA blandas".)

Det har lite med humanitet och att "rädda" folk från krig att göra - nej detta är en medveten stategi av politiker och andra som "tror på" detta (för tillväxtens skull bl.a) (Krig har ALLTID förekommit och de allra flesta som kommer nu är INTE flyktingar - de vill helt enkelt ha lite bättre standard).

Tyvärr har vi andra som INTE tror på detta inget att säga till om, inte så länge svenskarna sväljer allt med hull och hår.

Nåt extraordinärt måste tydligen hända (förutom gängkrig och mord, våldtafsningar, stenkastningar och generösa bidragsutbetalningar till nya och minskade möjligheter för oss själva), innan folket vaknar..... eller?

 
Ingen bild

X

5 december 2016 15:20

http://www.vf.se/nyheter/sds-julbord-avbokades-jamfor-det-med-forfoljelse/

Eftersom hatet och förföljelsen av SD nu har nått dessa nivåer är det min fasta övertygelse att vi måste börja bygga ett eget parallellsamhälle.
PK-folket agerar snart som nazisterna gjorde mot judarna.
Sverige finns inte mer.

 
Ingen bild

Överste Senap

5 december 2016 15:58

”Jag är en typisk svensk. Min farfarsfar var frukten av en romans mellan en färgad amerikansk cirkus­artist och ett lettiskt hembiträde. Det är svenskt.”

http://www.sydsvenskan.se/2011-11-19/sd-far-reinfeldt-att-se-rott

 
Ingen bild

DecemberKartellen

5 december 2016 16:42

Le Pen säkrar nog platsen efter detta.....

https://corneliadahlberg.wordpress.com/2016/12/05/italiens-no-krossar-eu/

De italienska bankernas skulder är astronomiska.

Folket i Italien vägrar betala bankernas skulder. Därför röstade folket ”no”.

Italien är i upplösning. Nu upprepas strax det grekiska dramat fast i tio gånger större skala. EU är chanslöst. Det Italienska dramat kan inte EU hantera.

 
Ingen bild

Didrik

5 december 2016 17:15

Det här med Twitter, vad tusan är det för något?
Totalt omöjlig layout, gyttrigt, oöverskådligt.
En samlingsplats för lågbegåvade som inte kan skapa
något själva. Var inne på Hellmans Twitter-konto,
något så barnsligt och korkat är svårt att hitta.
Men cowboyen-sossen Hellman har "lyckats".
Inte att undra på hans problem med diagram!
Gubben behöver förmyndare.

 
Ingen bild

Mia K

5 december 2016 17:55

Hej Thoralf! Skulle vara intressant med statistik över utvandrade svenskar och deras genomsnittliga inkomster! Och det här är bara början, de som stannar, kommer att digna under bördan!

 
Ingen bild

Janne, Lund

5 december 2016 18:00

@Didrik

Twitter är Vänsterpackets debattkloak!

Alla som röstar för att avskaffa Sverige behöver förmyndare!

SD 2018!

 
Ingen bild

J B Doe

5 december 2016 18:08

I dagens SVT-nyheter upprepade högste chefen för AF den gamla myten om att Sverige behöver importera folk på grund av arbetskraftsbrist. Påståendet är ju ingen nyhet men får väl ses som ett led i den ständigt pågående hjärntvätten. Han angav att vi behövde 64 000 pers i arbetsför ålder per år under lång tid framåt. Eftersom dessa personer inte lär komma ensamma, kan man undra vad bruttoinvandringen skulle bli. Det föds helt enkelt för få barn, förklarade han. Har detta skett förut i Sveriges 1000-åriga historia? Och hur löste man det då? Undrar även hur det ska gå för våra nordiska grannländer med drastiskt lägre invandring.

 
Ingen bild

Absolut sanning

5 december 2016 18:35

Propagandan genomsyrar varje uns av samhället numera.

Lars Vilks skrev för ett tag sedan ett inlägg med rubriken "inspektörerna" på sin blogg om det bisarra svenska kulturklimatet.

Han beskriver från mitten av inlägget en sådan "värdegrundsinspektör" på svensk mark och jag säger bara....
"Too many fools
makes too many rules":

"Vi har en ivrig sådan i Gunilla Brodrej. Hon har bestämt sig för att bojkotta Malmöoperans "Figaros bröllop".

Dels för att operan använder sig av stjärnor på hög internationell nivå!!!!

Dels för att man kommer att göra en föreställning som inte är värdegrundsuppdaterad.

Dessutom tillåter sig gästregissören Peter Stein att skämta om den svenska politiska korrektheten.

Brodrej medger att föreställningen har alla förutsättningar att bli lyckad, men som sagt, när värdegrunden inte är säkrad…

Någon gång, kan man tycka, bör det vara rimligt att få uppleva Figaros bröllop utan att lasta den full med dagens angelägna politiska frågor."

http://www.vilks.net/2016/11/12/2370-inspektorerna/

Alternativt:

http://kimmoa.se/rn/go?to=11740241

De hundra senaste inläggen från Lars Vilks blogg:

http://kimmoa.se/rn/singel/Lars+Vilks

De hundra senaste inläggen från Thoralfs blogg:

http://kimmoa.se/rn/singel/Thoralf+Alfsson

 
Ingen bild

Lena

5 december 2016 19:00

Är Wikileaks grundaren Julian Assange död? Det kommer mycket förbryllande uppgifter om vad som hänt, ingen sägs ha sett honom IRL sedan slutet oktober.
Vi vet att den svenska åklagaren Ingrid Isgren besökte Ecuadors ambassad för ett förhör den 14/11. Enl. videon nedan så fick hon aldrig tillgång till förhör, vilket ska vara en lögn och att hon bara spelar med i en charad gentemot CIA. Assanges svenska advokat Per E Samuelsson fick inte vara med, fick inte ens komma in på ambassaden....??? John Kerry var i London den 16/11 och sedan blev Assanges internet avstängt.... han skickade ut ett underligt meddelande innan om "dead man´s switch" (eller något sådant).

Fem personer som stod Julian och Wikileaks nära har dött inom 6 månader bl a hans engelske advokat som påstås ha hoppat framför ett tåg i april och dött. Ingen tror att det var självmord...

Någon har sett en "operation" utanför Ecuadors ambassad med något i en svart påse, sedan in i bil och iväg till flygplatsen. Kan vara att han nu är på Guantanamo om han inte redan är död.

Märkligt är ändå en intervju som kom ut i slutet av oktober, där han samtalar med en journalist (men de två syns inte tillsammans)om olika saker bl a om Clinton och valrörelsen. Den intervjun antas vara falsk, det är möjligt med tekniken att manipulera och få den intervjuade att framstå som en ny intervju, men den är omgjord på en gammal. Se tekniken i slutet av videon.

https://www.youtube.com/watch?v=xvC6_JldPA

 
Ingen bild

L

5 december 2016 19:29

Vi håller på att byta ut vårt folk. Nordens kommer att domineras att araber då våra barnbarn växer upp

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

5 december 2016 20:23

Dan Eliasson alias J Edgar Hoover
Det som startade maffian i USA var invandrande italienare på 1880 talet med kulmen under spritförbudet på 20-talet.
FBI-chefen J Edgar Hoover tog upp jakten och eliminerade samhällets ohyra med hårda tag och räddade amerikanska folket från terrorn.
Vi har vår egen chef.Dan Eliasson som har en annan metod.
Han bjuder in bossarna till korvfrossa och delar ut armband.
Vi kan känna oss trygga.
(synd att Pretty Boy Floyd blev skjuten)

 
Ingen bild

Lena

5 december 2016 20:42

Anna Hagwall utesluts ur Sd, här intervjuas hon på TV4. Tycker i alla fall att hon har rätt att yttra sig, och MK är lik en viss mobbare, nämligen kejsaren Reinfeldt (läs vad ledarsidorna skriver om honom). Tyvärr har jag inte läst motionen så svårt att i sak uttala mig men det är så j-vla lågt i taket! Varför hör vi ingen motivering? Är "etisk grupp" så oerhört känsligt? Då kommer det att bli ännu känsligare i framtiden om ingen tar tag i kvasten och sopar där uppe också.

http://www.tv4play.se/program/nyheterna?_id=3671176

 
Ingen bild

Lena

5 december 2016 20:54

Tack @Decemberkartellen för länken.
Jag har inte tidigare satt mig in i vad denna omröstning innebär för Italien. Media skickar ut rökridåer så att det inte går att sätta sig in i nånting.
Jag hörde en utsändning där de sa att detta handlar om att förenkla det italienska parlamentet genom att ta bort en av de två kamrarna!!! så DET var inte hela historien! Egentligen handlar det om så mycket mer, det förstår jag ju nu. Speciellt som att Euron rasar. Italien är bankrutt och nu vill de höja skatterna så att folket kan betala bankerna för deras misstag att låna ut pengar till maffian som inte kommer att betala tillbaka lånen.

Infowars - Italy votes against EU Takeover

https://www.youtube.com/watch?v=c9eAYWwWcl

 
Ingen bild

Pelle persson

5 december 2016 21:17

Man kan också se det som att de andra länderna gör fel och sverige har den humana flyktingpolitiken som alla länder ska ha som måttstock för riktig asylpolitik.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

5 december 2016 21:27

Malmöpolisen har gått ut med ett signalement på serievåldtäktsmannen som härjar i Malmö

19-26 år
Ljusbrun hy
165-170 cm lång
Hängande ögonlock
Stora ögon
Stor näsa
Skäggstubb
Mörkt krulligt hår
Kortklippt
Smärt kroppsbyggnad

Stämmer in på många ensamkommande män, som det daltas med in absurdum.




http://www.aftonbladet.se/nyheter/brottscentralen/article24047831.ab

 
Ingen bild

Ban islam!

5 december 2016 21:47


'Fler poliser' är ett oklokt förslag

Sverigedemokraternas förslag om fler poliser för att lösa de gigantiska problem som den muslimska invasionen orsakat i landet är inte bara oklokt utan också farligt.
Fler poliser kommer innebära att fler muslimer rekryteras till polisen, både den reguljära och säkerhetspolisen. Islamiseringen av poliskåren kommer i sin tur att leda till ökad otrygghet för både svenskar och alla icke-muslimer i landet.

För varje dag som går blir vi mer och mer övertygade om att det bara finns en utväg ur det islamska helvetet och det är:
Förbjud islam!

 
Ingen bild

Fredde

7 december 2016 07:23

På tal om kostnader så hittade jag denna utmärkta artikel om vad det kostar med flyktingströmmen, Sverige är "bäst"!
http://www.europaportalen.se/2016/01/imf-flyktingkris-storst-kostnad-sverige

Sedan vet jag inte exakt hur de räknat, förmodligen är kostanderna större än så....

 
Ingen bild

Leif

7 december 2016 19:03

Ännu mer statistik som visar att Sverige alltför generöst och blir invaderat av fler och fler. När även immigranter som bott i Sverige i flera år börjar att prata om att det gått för långt och blivit för slappt så måste styrande politiker ändra lagar och förordningar så att vi svenskar kan känna oss trygga och inte diskrimineras i vårt egna land Sverige. Kanske är det så att det är tal om röstfiske bland invandrare inför nästa val?! NEJ TACK till att importera röster!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29
30
31
<<< December 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards