thoralf

Direktlänk till inlägg 2 december 2016

INTRESSANT INTERVJU

Av Thoralf Alfsson - 2 december 2016 19:14

Intressant intervju med Johan Westerholm. Jag frågar mig varför han håller fast vid Socialdemokrater. Han håller dock uppe sin ”pk-position” genom att även kritisera SD. 


Samtidigt kryper en av Fredrik Reinfeldts närmaste män, Mikael Sandström till korset och erkänner att Moderaterna under Fredrik Reinfelst bedrev en helt felaktig politik och ber om ursäkt för det.

http://kvartal.se/artiklar/de-goda-foresatserna


Det rör på sig! Synd bara att så många bara lyssnar till public service och kvällspressen.



 
 
Ingen bild

Claes

2 december 2016 19:39

Patrik Engellau är drivkraften bakom denna högst intellektuella hemsida med en ny Tv-sänding som placerar SVT i träsket. 3 studio-program är gjorda. Se, hör, ta in, anslysera., njut o lär om du vill.

 
Ingen bild

Boris

2 december 2016 20:00

Även om Johan Westerholm fortfarande tar avstånd från SD så tycker jag allt att han är lite lenare i munnen.
Som sagt var Thoralf, det rör på sig på många håll och i valrörelsen är det läge för SD at brösta upp sig och sticka ut hakan.
Vill i sammanhanget även rekommendera även denna artikel som erkänner att partierna i 7-klövern är i allt lika och att enda oppositionspartiet är SD
http://www.gp.se/nyheter/debatt/dags-att-ge-upp-strutspolitiken-1.4007377

 
Ingen bild

Tompa

2 december 2016 20:13

Ja vad säger man? En gång indoktrinerad sosse alltid en indoktrinerad sosse.

Han vet mycket väl innerst inne att det är fel politik som (S) för men han beter sig som en misshandlad kvinna som alltid går tillbaka till sin våldsamma make för att till slut bli ihjälslagen.

Jag var väldigt nära att trycka in ett par hundringar som stöttning till Ledarsidorna.se men nu avstår jag.

Thoralf Alfsson

2 december 2016 21:01

Tompa

Väldigt bra liknelse!

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

2 december 2016 20:25

Yttrandefrihet i det friska Sverige som fanns förr var att säga det man tänkte

Yttrandefrihet i dagens Sverige är att säga det man inte tycker
D.v.s ljuga

För det är precis det dom gör i pk-maffian

 
Ingen bild

RobertSt

2 december 2016 20:32

Varför kritiserar han SD? För att i samma andetag peka på att de haft rätt hela tiden?

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

2 december 2016 20:35

Sundström är landsförädare !
Han deltog i förstörelsen av Sverige.
En ursäkt är inte tillräcklig.
Han måste dra fram Fredrik till skranket.

 
Ingen bild

Tompa

2 december 2016 20:46

Vi Sverigevänner måste hjälpa denna kvinna som blivit av med sitt jobb att finansiera ett boksläpp. Viktoria är en mycket klok och förståndig kvinna med en riktigt vass penna. Swisha valfritt belopp. http://wärmler.se/tyst-min-mun-sa-far-du-socker/

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

2 december 2016 21:45

Reinfeltd sover fortfarande

 
Ingen bild

Hood

2 december 2016 21:58

Westerholm har uppenbarligen inga problem med SDs politik.Hans problem ligger på det personliga planet.

 
Ingen bild

Hacke

2 december 2016 22:03

Intressant som alltid hos Engellau. Men slutminuterna av Johan Westerholm hade jag gärna besparats på. De visade tydligt att han har en bit kvar till sd-nivå ;)

 
Ingen bild

Cosmik Debris

2 december 2016 22:13

En falsk opportunistisk moderat gör en 180-graderssväng.

”I sin artikel ber han om ursäkt för svartmålning av personer som tyckt annorlunda. Han syftar på borgerliga debattörer som Thomas Gür, krönikör i Svenska Dagbladet, och Alice Teodorescu, chefredaktör på Göteborgs-Posten. ”Jag skäms för att jag medverkat i riksmobbning av dessa debattörer”, skriver han.”

https://unvis.it/dn.se/nyheter/politik/reinfeldt-medarbetare-om-invandringspolitiken-jag-skams

Det är inte utan att man blir förbannad. Djävligt förbannad! Nu är det så dags? När opinionen vänt och landsförrädaren, psykopaten, mobbaren och despoten Reinfeldt inte längre behövs behagas och fjäskas för blir det plötsligt annat ljud i skällan.


Inte ett pip! Inte ett endaste litet pip har vi hör från den falske ormen Mikael Sandström under alla dessa år landsförrädaren, psykopaten, mobbaren och despoten Reinfeldt styrt Sverige mot avgrunden.

Jag kommer att tänka på vad Karl-Olov Arnstberg avslutade en bloggtext med för något år sedan. Han skrev ungefär:

"När insikten kommer att det Sverige utsätts är irreversibelt blir man uppgiven."

Ynkliga fega kräk!

 
Ingen bild

Observer

2 december 2016 22:16

Alice Bha Kunkke (Eller vad fan hon heter) Kräver censur av Facebook

http://www.friatider.se/alice-bah-kuhnke-kr-ver-censur-p-facebook

JAG k r ä v e r vederbörande fängslad, för försök till demokratisabotage!!!

 
Ingen bild

Niklas R

2 december 2016 23:01

Sandström är en idiot som tror att vi inte kan vända det som han ställt till med samt att det inte finns något sätt att göra detta.

Det är hur enkelt som helst efter att sossarna ändrade grundlagen 1975. Det enda som krävs är 179 röster i Riksdagen för att en ny lag ska börja gälla nästa dag om det är så.

Sedan vad det gäller planen så finns det redan många goda exempel på hur detta kan lösas. Jag har skrivit om det i många inlägg själv och dessa lösningar är fullt genomförbara.

Thoralf Alfsson

2 december 2016 23:13

Det räcker med 175 röster. Vill man sedan göra förändringar i grundlagen så krävs det att beslutet tas två gånger och den andra gången efter ett val.

 
Ingen bild

Karin

3 december 2016 00:40

Nu när den ena moderaten efter den andra ändrar sig om förd politik och "skäms", anser jag att det är dags för SD:s politiker att säga ifrån. Peka på att detta duger inte, det räcker inte med att skämmas - ett i varje fall något så när fungerande land har gått förlorat. Nu är det ett ypperligt tillfälle för SD att kräva återinfört tjänstemannaansvar och ett återinförande av Författningsdomstolen.
Det är beklämmande att höra alla snyftliberaler klanka på Polens inskränkningar av Författningsdomstolen när Sverige helt har avskaffat sin. Här kan ingen ställas till svars!! Stor miss av Björn Söder i debatten mot Birgitta Ohlsson.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

3 december 2016 00:46

Landsförrädaren, psykopaten, sadisten, mobbaren och despoten Reinfeldt skall tydligen bli programledare i SVT? Och tillåtas bre ut sig i all sin eländiga och illa dolda megalomani. Lönen som utgår till den obehagligaste mannen i svensk politik någonsin för detta antidemokratiska pajaseri betalas av licenspengar(TV-AVGIFTEN).

Hur mycket tålamod har ni med SVT? Hur långt in i den totalitära politiskt korrekta krypgrunden skall SVT tillåtas gå innan ni straffar dem?

Thoralf har redan påpekat det som många av oss insiktsfulla redan misstänkt. Hur många i Rinkeby, Bergsjön, Rosengård, Vivalla, Biskopsgården m.m betalar TV-avgift?

Behövs fler argument för att kasta ut TV:n?

Nej, gör det enda rätta. Sluta att vara lojal med dem som vill er illa!

Kontakta kundservice
Öppettider:
Helgfri vardag kl 09.00-17.00
0771-91 00 04
http://www.svd.se/fredrik-reinfeldt-blir-programledare-i-svt

 
Ingen bild

Cosmik Debris

3 december 2016 01:12

Tillägg till min tidigare kommentar.

Under tiden jag skrev den förra kommentaren läste jag att två somalier är mördade under en våldsam skottlossning i Rinkeby. Automatvapen har används. Exp och AB meddelar att det är kaos på platsen och att polis är utsatt för stenkastning. Nu är jag ARG!!!!

När i HELVETE skall denna mardröm ta slut? Det är mord varenda förbannade dag. GP har våldsrubriker kopplade till den muslimsk/arabisk/afrikanska invandringen dagligen.

Under tiden 95-åringar inte får människovärdig mat eller hemhjälp protesterar ”nyanlända” utanför Solna kommunalhus. De har helt enkelt fått nog. Vad är det som väckt muslimernas ilska bostadskrisens Sverige tror ni?

Jo, här är deras ”krav”

1. Vill ha större bostad.
2. Vill ha förstahandskontrakt
3. Vägrar dela bostad.

Detta tycker Hanif Bali att fler bör känna till.

De skall ta mig fan skämmas! Komma hit och kräva? Åk hem om det inte passar. Min lojalitet är med 95-åringen på ålderdomshemmet. Inte dessa skamlösa muslimska egoister.

Hanif Bali: ” Vi blev tvungna tillkalla säkerhet pga deras raseri”

https://twitter.com/hanifbali/status/803874860195790848

 
Ingen bild

KG

3 december 2016 01:24

Det är helt enkelt så att Johan Westerholm inte vågar svika sin mamma Barbro Westerholm, och därför fortfarande vidhåller att han är sosse. Dock kanske det är bra att han förblir det, då förändringen i partiet måste komma innefrån.
Stötta gärna Westerholm och uppmuntra honom. Han är trots allt på rätt väg...

 
Ingen bild

Mia K

3 december 2016 02:39

Hej Thoralf! Demokrati och yttrandefrihet saknas i Sverige idag, med dagens lagar och sociala krav! Man vågar inte säga sin mening rakt ut i offentliga sammanhang, men utan tvekan väcker dagens ekonomiska stöd till nyanlända, som aldrig betalat in en krona i välfärdssystemen, mycket ont blod bland skattebetalarna. Och nu finns förslag på kommunala poliser, som givetvis kommer på den kommunala skattsedeln, med oklar nytta! Hujedamig!

 
Ingen bild

Bo

3 december 2016 08:27

Anders Lindberg känner ”hotet” från internet. ”Via Facebook och Twitter översköljs vi dagligen av falska nyheter, rykten och halv­sanningar. Och hur ska vi sålla?”
I Aftonbladet behöver man inte sålla, det är bara att skratta åt hat-bladet.

 
Ingen bild

Vänsterextrema A Lindberg räds alternativ sanning

3 december 2016 09:18

Kan vår demokrati överleva internet?

Högerpopulisternas framgångar har skett samtidigt som teknologin ritat om kartan, ­både den politiska och den ­mediala. Via Facebook och Twitter översköljs vi dagligen av falska nyheter, rykten och halv­sanningar. Och hur ska vi sålla?

En text från en respekterad källa som Ekot ser ju likadan ut i Facebook-flödet som en fejkad nyhet från SD-anstrukna Avpixlat. De sociala medierna har visat sig vara lögnarnas bästa vän.

Och det vore onekligen ödets ironi om det fria flödet av information på internet blir början till slutet på den västerländska demokratin som vi känner den.
http://www.aftonbladet.se/ledare/ledarkronika/anderslindberg/article24033443.ab

Thoralf Alfsson

3 december 2016 09:58

Sanningen finns i kvällspressen enligt A Lindberg! Hur många håller med Aftonbladets A Lindberg?

 
Ingen bild

Save Me

3 december 2016 10:46

Från Tobbes

https://tobbesmedieblogg.blogspot.se/2016/12/den-moderate-opportunisten.html

 
Ingen bild

Jenny K

3 december 2016 10:53

Tack för en fantastiskt bra och upplysande intervju. Den bästa jag någonsin hört.
Stort tack till Patrik Engellau som intervjuade och Johan Westerholm som förklarade så oerhört bra och Thoralf som visade intervjun.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29
30
31
<<< December 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards