thoralf

Direktlänk till inlägg 1 december 2016

53,5 PROCENT AV BEFOLKNINGEN VILL AVVECKLA NATIONEN SVERIGE

Av Thoralf Alfsson - 1 december 2016 17:02

 SCB kom idag med sin stora valundersökning för november. Egentligen inga större förändringar i opinionen. Svenskarna är minst sagt indoktrinerade av media och etablissemanget. Det verkar som större delen av den svenska befolkningen är faktaresistenta.


När man betraktar vilken politik de olika partierna driver idag blir min slutsats att 53,5 procent av svenska befolkningen tänker rösta på partier (V, MP, S, C, L) som vill avveckla nationen Sverige. Partier som vill fortsätta med ett massivt folkutbyte för att krossa den svenska identiteten, vår kultur, kristna värdegrund och våra traditioner.


Jag vet inte om mina läsare har reagerat på hur media vurmar för Centerpartiet i reportage efter reportage och artiklar i media. Ändå har Centerpartiet bara ökat en enda ynka procentenhet sedan valet 2014. Det är antagligen missnöjda miljöpartister som lika kvickt kan återvända till MP.


Men med tanke på hur Centerpartiet driver sin politik på invandringsområdet där man ligger väldigt nära V och MP så är det inte förvånande att journalisterna vill blåsa upp Centerpartiet. Men tittar man på nedanstående diagram så ser man att vänstermedia inte har så mycket annat att glädjas över!


 


 
 
Ingen bild

Anders

1 december 2016 17:17

Varför skall man tro på SCB när 43,9 inte har svarat

 
Ingen bild

Cosmik Debris

1 december 2016 17:25

Med journalister som Lars Lindström och Britta Svensson är det inte konstigt att delar av svenska folket inte begriper sitt eget bästa och dessutom helt saknar förmåga till konsekvensanalys.

Britta Svensson på Expressen skriver ”kärleksfullt”(?) om ensamkommande afghanska män hon dagligen ser driva fram i stora horder på gatorna. Det skall tydligen handla om hazarer.

”De ser så världsvana ut, så målinriktade, så självständiga. Vad vill ni med era liv?”

Jag personligen vill att de genast åker hem till sitt land. Hon påstår alltså att de är ”världsvana” och ”målinriktade”. När anser Britta att vi svenskar har sett prov på dessa egenskaper? På We Are Sthlm eller kanske vid någon överfallsvåldtäkt? Sannolikt har de innan de styrde kosan mot det kravlösa och förlovade landet aldrig varit utanför sin by. De flesta är sannolikt också analfabeter och resultat av generationer av kusingifte (läs inavel).

Är det Britta Svenssons definition av målinriktad och självständig? Svenska ungdomar är överlägsna dessa muslimer på alla plan (läs Pisa). Det kommer framtiden inom kort att visa. Det är inte heller utan att jag undrar varför Britta Svensson vill vara så tydlig i sitt svenskförakt.

Hatar hon svenskar?

http://www.expressen.se/nyheter/longread/asyl/kronika/osamjan/

 
Ingen bild

calle

1 december 2016 17:32

vad skall man säga!
jag är i alla fall inte indokrinerad.

vad kan man göra?

hur som helst en bra början är att alla fall, att på en blogg med med minst 60 000 läsare. kan få utrra sin mening:
----------------------------------------------------
härmed ger jag alla politiker i 7 klövern SPARKEN!
----------------------------------------------------
alla från deltidpolitiker upp till ministrar.
ni är INTE mina representanter för landet Sverige.

ingen kommer väl bry sig, men jag har i alla gjort nånting, vad som kunde göras just nu.

alla kan alla hänga på, nu börjar uppbyggandet av välfärden på nytt.

GÖR SVERIGE, BRA IGEN!

 
Ingen bild

Fredde

1 december 2016 17:36

Såg att PK-media i sin förtvivlan påpekade att SD hade sämst könsfördelning, de griper efter varenda halmstrå för att hitta något negativt att skriva...

 
Ingen bild

dajevlar

1 december 2016 17:39

Det är tydligt att polariseringen bland invånarna i Sverige ökar för varje dag som går (jag skriver 'invånarna' därför att jag inser och anser att många av de som nyligen erhållt svenskt medborgarskap och alltså får rösta, inte innehar samma lojalitet och känsla mot för landet som vi själva och våra förfäder har och har haft. De 'nya' ökar också för varje dag som går).

Om man undantar MP som på senare tid visat sitt rätta ansikte och således 'klantat till det'/fått väljarna att inse deras begränsningar, så märker man att de två övriga partierna som extremt vill öppna våra hjärtan/gränser/plånböcker ökar.

Samtidigt har det enda partiet som förnuftigt och stadigt varit emot det demografiska experimentet också ökat (troligen mer än vad som mäts). (De övriga "etablerade" kan famla i sitt migrationsmörker hur länge de vill, de ändrar sin inställning dagligen och saknar numera trovärdighet i denna viktiga fråga.)

Det är alltså de 'falanger' som som tydligt tar ställning i invandringsfrågan som ökar. Det är iofs logiskt eftersom det är den frågan som svenskarna anser är viktigast.

Tyvärr verkar det som om Sverige delas i exakt två lika stora läger, precis som Thoralf skriver. Det kan aldrig bli bra.

Släppte faktiskt in och hade en intressant diskussion med Jehovas vittnen häromdagen (äh, vadå – kom igen – man kan väl ge dem en chans att bara prata ;). Jag styrde samtalet in på politik (fastän de inte röstar och är "opolitiska"), och det märks att även de sett och inte gillar förändringen i vårt samhälle.

De menar att allt som händer är förbestämt, att vi lever i den sista tiden, att de är de onda krafterna som sett till att det bara SKA bli såhär. Intressant men skrämmande samtidigt.

Tyvärr är människorna dumma.

Men inte alla ;)

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

1 december 2016 18:01

Det här visar att svenskar är så dumma som ljugmedia tror att vi är !
Jag tror på min kompis som brukar säga "Du anar inte hur mycket dumt folk det finns".
Är det så att vi i Sverige blir bättre och bättre på att spela banjo och sämre på att spela shack ?

 
Ingen bild

Tony

1 december 2016 18:08

Stora delar av befolkningen hade behövt en fet Spark i
R--en för att vakna, trots all den jävelskap som följt
i invandringens spår så lever många Svenskar i förvisningen
om att om vi bara kravlöst tar emot alla som söker sig hit
så känner dom sig så goda? Att vi sedan med en bråkdel av
dom summor vi slänger ut på att förse alla dom med bostäder
och uppehälle hade kunnat hjälpt mångdubbelt fler bekymrar
sig inte dessa människor om?
Sverige är verkligen ett fredsskadat land! Vad ska till för
att få dessa arma människor att vakna????

 
Ingen bild

Hacke

1 december 2016 18:09

Annie Lööf, kvinna och massinvandringsförespråkare. Inte undra på att vänstermedia jublar åt det lilla man kan trots att hon tillhör "fel" block.
Men vad jag tycker mig ha märkt har media redan börjat hårdlobba för en uppgörelse över blockgränserna efter 2018, allt för att med alla till buds stående medel hålla den stora och stadigt växande sverigevänliga folkrörelsen utanför ännu en gång.
Räkna med att det kommer att gullas än värre än det redan görs med Annie Lööf, Birgitta Olsson och de övriga kvinnorna hos vänsterliberalerna.
Inte heller att förglömma att centern har en invandringspolitisk taleskvinna i Johanna Jönsson som står fullt i klass med hysterikorna Maria Ferm(mp) och Höj Larsen(v).

Thoralf Alfsson

1 december 2016 18:17

Instämmer helt i detta!

"Inte heller att förglömma att centern har en invandringspolitisk taleskvinna i Johanna Jönsson som står fullt i klass med hysterikorna Maria Ferm(mp) och Höj Larsen(v)."

 
Ingen bild

X

1 december 2016 18:10

Verkar meningslöst att försöka rädda landet när folket vill avveckla Sverige.

 
Ingen bild

Odalbonde

1 december 2016 18:30

I klarspråk ska läget förklaras. Bra Thoralf.
Ditt land - ditt val.

 
Ingen bild

under blågul fana

1 december 2016 18:44

Jag såg Annie Löfs nuna i tidningen i går, till rubriken "Nu gäller det att stå upp mot populismen". Ursäkta, men det viktigaste i dag är att stå upp mot globalismen...

När det gäller socialister så vet vi sedan länge att det inte spelar någon roll vad det begåvningssvaga och samhällsdestruktiva gänget i toppen uträttar, sossar fortsätter rösta på dem oavsett. En orsak tror jag är att många byggt upp sin egen självbild som "socialist", varför röstandet snarast är att betrakta som en självbekräftelse och har föga med politik att göra.

 
Ingen bild

Mattias R

1 december 2016 18:51

@thoralf
"Kristen värdegrund" skriver du. Har vi en sådan i Sverige? De som handlar efter en sådan burkar av dig och andra så kallade "sverigevänner" kallas för godhetsapostlar och vänsterextremister.
En kristen värdegrund kan ju inte baseras på något annat än det Jesus sa, gjorde och visade på. Av det hittar man mycket lite av i SDs partiprogram, här på din blogg och andra pro SD siter och medium.

Eftersom du skriver som du gör antar jag att du har en annan bild av den "kristna värdegrunden", vad är det du menar?

Thoralf Alfsson

1 december 2016 22:05

Mattias R

Du gör ju allt för att införa muslimsk värdegrund.

Nej, vi har nog lite olika tolkning. Du tolkar det som att alla har rätt att komma till Sverige. Det gör inte jag. Jag tror att vi kan hjälpa fler flyktingar eller svältande på plats i sina hemländer eller närområde. Det anser uppenbarligen inte du med din kristna värdegrund.

 
Ingen bild

Evert J

1 december 2016 19:02

När tjänstemannaansvaret och Moralen gick ut, Gick dårskapen in.

 
Ingen bild

calle

1 december 2016 19:11

vänta bara när bankerna som: bank of Amerika, Goldman Sachs, ger order till sina anställda lobbyister, dvs våra ministrar.

då djäv-lvar kommer de mest hjärntvättade att tvingas vakna upp.

 
Ingen bild

calle

1 december 2016 19:40

många har ju fått det bra, med bankernas utlåning. så verkligheten behöver ingen bry sig om.

men en dag går det inte att låna mer pengar. varken för kommuner, stat, eller invånare.

när inte staten eller kommuner får låna, följer nedskärningar. och folk som jobbar inom överbetalda låtsas yrken blir arbetslösa.
då rasar bolånebubblan.

inte heller kommer massinvandringsindustrin ha inkomster , men kostnader och utgifter består i evighet, tills kaoset uppstår.

Sverige hamnar i lånefällan, som Grekland och staden Detroit.
då kommer nog de 53,5 procenten tvingas vakna upp till en verklighet dom lyckats låna sig bort ifrån.

 
Ingen bild

C Andersson

1 december 2016 21:20

"Ändå har Centerpartiet bara ökat en enda ynkaprocent sedan valet 2014."

PROCENTENHET

Thoralf Alfsson

1 december 2016 22:09

Så rätt!

 
Ingen bild

OT

1 december 2016 23:05

RTFM!

”Älska har sin tid, och hata har sin tid. Krig har sin tid, och fred har sin tid.”

”Tid til at elske og Tid til at hade, Tid til Krig og Tid til Fred.”

”å elske har sin tid og å hate har sin tid; krig har sin tid og fred har sin tid.”

”A time to love, and a time to hate; a time of war, and a time of peace.”: https://www.youtube.com/watch?v=5PhZ0z8pBFw

Wie lange?: https://www.youtube.com/watch?v=r-6mBXrAmgA

 
Ingen bild

Lena

1 december 2016 23:10

Såg ni kulturelitisten Montelius på Opinion alive mot Marcus Birro? Hon meddelade oss att hon endast är en "vanlig" människa som bajsar bl a. Vi fick också veta att hon är en otroligt god människa som låter sina tre barn gå i en skola som i övrigt består av invandrade barn.

Det var på DENNA LÅGA NIVÅ Montelius framförde sina argument, medans Birro kämpade för att få upp nivån och debattera på en konkret grund VARFÖR samhället ser ut som det gör och varför Brexit skedde och sedan valet av Trump som president. Men det verkar inte bekymra Montelius o hennes sort. Eller gör det det? Jag är förvånad att detta ämne får debatteras öht, vad har hänt?

 
Ingen bild

Byt regering NUUU!!!

1 december 2016 23:25

Jovars, det finns gott om självhatande svenskhatare i vårt avlånga land. På Malmö (flum)högskola finns en "forskare" som hävdar att soc sekr kan vägra hjälpa polisen att hitta eftersökta personer som fått avslag på ansökan och överklaganden. Detta med hänvisning till "barnets rättigheter". Vilket är FEL, FEL, FEL!!!! Både barnets bästa och barnets andra bla bla bla har redan beaktats i asylprocessen av Migrationsverk och Domstolar. Vilket står i Utlänningslag 20015;716 Kap 1 §10; "I fall som rör ett barn skall särskilt beaktas vad hänsynen till barnets hälsa och utveckling samt barnets bästa i övrigt kräver". Ja barnets bästa är så starkt beaktat i asyl processen så det nämns tom TVÅ gånger i lagparagrafen!!! "Forskaren" viker ut sin PK dynga på "http://www.sydsvenskan.se/2016-12-01/forskare-malmo-stad-kan-vagra-hjalpa-polisen-hitta-asylsokande-familjer-som-ska-utvisas" har inte röstat hittils i livet men NU BLIR DET SD 2018!!!!! Kan Trump. Så kan ÅKESSON!

 
Ingen bild

Linus

2 december 2016 02:51

Landsförrädaren ska vara hos Skavlan ikväll. Undra om hans mantra om hur mycket Sverige tjänat på invandringen kommer upp?

 
Ingen bild

Desinformationsmedia levererar igen

2 december 2016 04:00

Centerpartiet vinnare i väljarmätning

http://www.barometern.se/kalmar/centerpartiet-vinnare-i-valjarmatning/

 
Ingen bild

Mattias R

2 december 2016 06:57

@thoralf
Det handlar väldigt lite om det du skriver. Om man nu är troende kristen och vill leva som sådan kan man ju inte av bekvämlighet plocka bort eller lägga till efter eget tycke och smak. Ta en funderare på att faktiskt ta reda på vad Jesus lär om saken. Finns mängder med exempel. Har du sedan inte lust att leva så är du ju inte kristen och vill inte ha den värdegrunden i ditt liv. Så enkelt och simpelt att tillochmed en SD politiker borde begripa.

Thoralf Alfsson

2 december 2016 07:35

Det är ju din tolkning och med den utesluter du väldigt många.

De tio budorden är en viktig del i att ha en kristen värdegrund.

 
Ingen bild

Fredde

2 december 2016 07:49

Gårdagens debatt: Lööf till Åkesson: ”SD sitter på läktaren”
Det säger alltså en partiledare som tillsammans med de andra vägrar släppa in Jimmie Åkesson och Sverigedemokraterna i värmen men gång på gång stjäl SD:s förslag.
Politik är ruttet och egentligen alldeles för allvarligt för politiker.
https://petterssonsblogg.se/2016/12/01/loof-till-akesson-sd-sitter-pa-laktaren-och-uppforsbacken-fortsatter/comment-page-1/#comment-338528

 
Ingen bild

Tony

2 december 2016 08:12

Linus@

Undrar ifall Skavlan kommer att uppträda lika oförskämt
som han gjorde när Jimmie Åkesson var gäst? DÅ SÅG MAN
TYDLIGT SVT S AGENDA ATT GÖRA SKILLNAD PÅ gästerna i
programmet, så oförskämt som Skavlan uppträdde mot
Jimmie har han inte någon gång gjort mot andra gäster.

Sen kan man undra om Vidkun Qisling levat om också han
hade fått komma som gäst hos Skavlan?
Qisling eller Reinfeldt, är samma slags figurer,
landsförrädare båda!

 
Ingen bild

Mattias R

2 december 2016 09:57

@Thoralf
Visst kan man se det så att man utesluter många. Men så är det ju med många religioner. Frälsning och räddning kommer ju med tro, efterföljelse och aktiv handling. Då mycket sällan baserad på mitt egos vilja, utan viljan att följa Gud och hans Son. I vård värld idag är det svårt att göra det, väldigt många tror inte alls. Förståelsen för religiösa företeelser och handlingar minskar år efter år. Det enda många vill ha är de lediga helgdagarna.

Och det jag skrev om kristen värdegrund är inte mina tankar. De kommer ju från bibeln och Jesu egna ord. De står bergfast eller borde stå bergfast hos alla kristna. Men tron är personlig, en relation mellan oss människor och det gudomliga. Var och en ska svara för SINA handlingar en dag. Och varför ska människor som inte tror eller de som lever i vantro foga sig efter de kristnas värderingar och synesätt. Blir ju lika innehållslöst som tomheten sjäv.

 
Ingen bild

Cavatus

2 december 2016 11:39

Det positiva är ändå att det är just 53,5 procent som vill avskaffa Sverige och inte fler. För ett par år sedan var det väl 87 procent? Och det är nästan två år till nästa val så snart väger andelen över som vill behålla Sverige. Rätta mig om jag har uppfattat situationen fel.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29
30
31
<<< December 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards