thoralf

Direktlänk till inlägg 27 november 2016

PR-KUPP OCH SANNINGEN SOM VÄNSTERN INTE FÖRSTÅR

Av Thoralf Alfsson - 27 november 2016 00:11

Nu har jag lyckats med att få en lång rad vänsterpolitiker att dela min och SD-information på Facebook och dessutom fått IRM (Inte rasist men) att också dela informationen. Även den socialdemokratiska ordföranden i Samhällsbyggnadsnämnden Mattias Adolfsson delar den på Facebook. Läser också att diagrammen används vid utbildning på Bommersvik idag ;-)


Nu kan det väl kallas för en PR-kupp. De förstår uppenbarligen inte sin egen dumhet när de inte begriper sanningen i diagrammen, utan delar hej vilt. Jag häpnar över deras naiva beteende och hur de rusar på i sin egen lilla åsiktskorridor.


Jag firar med att öppna en flaska Villa Pucinni och äta lite gott ikväll. Sedan skrattar jag hela vägen till sängen ikväll!


Om man skall producera ett infoblad måste något sticka ut för att det skall uppmärksammas! SD har lyckats väldigt bra med sin PR på riksnivå. Ett exempel är ju kampanjen vid Östermalms tunnelbanestation där man förutsåg vänsterns reaktioner och var på plats med filmteam för att filma när vänstersympatisörer stormade tunnelbanestationen och rev ner alla kampanjaffischer. Några hundratusen kronor beräknades kampanjen kosta men den gav en PR-effekt värt 52 miljoner kronor enligt ett analysföretag.


I Kalmar är det kanske lite svårare att få samma effekt ;-) Men kan man få sina politiska motståndare att marknadsföra våra infoblad är mycket vunnet. I veckan har jag delat ut mitt infoblad som jag skrev om i detta blogginlägg.


I veckan fick ett nytt område ta del av infobladet. Där bodde tydligen fd. piratpartisten och numera socialdemokraten Linus Hellman vilket fick honom att gå i taket. Han gillade inte mitt diagram över befolkningsutvecklingen i Kalmar. Något han gav uttryck för i ett inlägg på Facebook och hans vänner hängde på.


 Nu beskrivs diagrammet för lögn, oseriöst, falskt, påhitt, snurriga påståenden, egna snickerier, ljuger med statistik, inte visar sanningen, lögn, förbannad lögn och statistik o.s.v


En Ola Berg skriver följande.

”Vi repeterar högstadiematematiken, det var ju trots allt några år sedan. Titta på siffrorna till vänster om diagrammet, på Y-axeln. I jämförelser ska dessa vara lika. Annars är inte de röda och de blå staplarna jämförbara.”

 

Nu ville jag inte visa befolkningsmängd utan befolkningsutveckling för två grupper i samhället. Skall man visa dessa grafiskt och jämföra utvecklingen ser jag faktiskt bara denna möjlighet och det är faktiskt så här som Excel löser det om man vill visa på skillnaden. Excel anpassar skalområdet på y-axeln. Alla som kan räkna ser att området på y-axeln är 5 000 personer i båda diagrammen. Några kunniga personer påpekar detta för IRM-anhängarna med de vägrar förstå.


Jag får tacka Linus Hellman för att han ”gick i taket” och skrev ett inlägg på Facebook som delats ca 150 gånger i skrivande stund. Som om inte det vore nog har också IRM (Inte rasist men) delat det på Facebook. Idag har det till och med används på utbildningen på Bommersvik enligt kommentarer på FB. Flera lärare skriver att de skall använda diagrammen under lektionerna, vilket självmål i dubbel bemärkelse. Det skrämmer mig enormt, att vi har en lärarkår som är så okunniga, det kan knappast handla om matematiklärare.  Inte undra på att ungdomar blir indoktrinerade av en sådan lärarkår. Betänk också att Linus Hellman är lärare vid Skansenskolan i Mörbylånga.


Här är inlägget på Facebook. Kommentera gärna hos Linus Hellman.Läs gärna kommentarerna och missa inte det som skrivits under det som delats. En beklämmande läsning och jag undrar hur naiva dessa personer är. Deras kunskapsnivå är häpnadsväckande låg men det får vi väl skylla på flumskolan! Det är en skrämmande läsning som visar hur långt åsiktskorridoren nått.

 

Det finns dock personer som Verner Gräfvling som förstår och har kunskap men ingen av vänstermänniskorna lyssnar på  dem.

 

 

 

 

 

Men uppvaknandet kommer säkert så småningom även för dessa människor när det drabbas på det ena eller andra sättet. Deras bubblor kommer försvinna lika plötsligt som när en såpbubbla spricker.

Tyvärr så är ju välfärden under hård press ekonomiskt tack vare massinvandringen och antalet vårdplatser inom sjukvården har minskat, även inom psykiatrin. Det kommer behövas fler vårdplatser i framtiden när bubblorna spricker.


Här nedan finns hela infobladet.

Vill du stödja tryckningen av flera infoblad (kostar ca 1000 kronor för 2 500st) kan du swisha till 072-5179099 eller sätta in en slant på mitt konto

Lönneberga-Tuna-Vena sparbank

Clearing nr.  83931

Konto nr.  2530030291


 

 

 
ANNONS
 
Ingen bild

Cosmik Debris

27 november 2016 01:44

Henrik Arnstad lever rövare på Twitter. Som vanligt!

”Så hetsar talare på Folkets demonstration mot minoriteter”

”Sverige är de rasistiska terrordådens land. Moské attackerad;”

https://twitter.com/arnstad

Finns Henrik Arnstad på riktigt? Den mannen är ju fullständigt gränslöst sinnessjuk. Snacka om grandios megalomani på steroider. Han är helt oresonlig i sin framfart på twitter, där han har djupa resonemang med bland annat Helle Klein (hon med den obehagliga rösten)? Att den galningen är rådgivare åt Stefan Löfven säger en hel del om den Löfven.

Den fåntratten twittrade EXAKT samma felaktiga dynga när muslimerna i Eskilstuna eldade upp sin politisk lokal dec -15. Han anklagade också då rasistiska svenskar. Ingen som helst självrannsakan eller ödmjukhet när han gång på gång har fel, Nej. Han bara fortsätter att spy ut sitt hat.

Lås in eländet!

 
Ingen bild

Cosmik Debris

27 november 2016 02:51

Niclas Lindberg är chef för Västerås bibliotek. Han intervjuas av Paulina Neuding om att två bibliotek i Västerås har en ”speciell” arbetsmiljö.

Niclas Lindberg:
”Många anställda uppges må dåligt. Niclas Lindberg förklarar: ”Vi ägnar ganska mycket tid åt att hitta andra arbetsuppgifter till personal som inte vill jobba i det tuffa och hårda klimatet.”

”inte vill jobba i det tuffa och hårda klimatet”???

Det är för helvete bibliotek de pratar om! Det är inte polisens piketstyrka, asbestsanerare eller minröjare.

Sverige förfaller. Under tiden minns jag hur bra Sverige var innan den muslimska invandringen drabbade oss med full kraft.

http://www.svd.se/segern-over-tysthetsnormen/om/ledare-kolumnister

 
Ingen bild

Absolut sanning

27 november 2016 04:17

Jag är MÅLLÖS inför en så total avsaknad av både teoretisk kunskap och förmåga till empiriska observationer av fakta!!!!

Christina Killander gör bort sig fullständigt och VET INTE OM DET!!!

Om hon är lärare är det skrämmande, i synnerhet om hon "undervisar" i matematik.

Hon verkar antagligen i en miljö av identitetspolitik och annan pseudokunskap.

Werner Gräfvling påpekar mycket riktigt att båda axlarna är brutna och att detta är helt normalt i representation av statistik.

Werner Gräfvling säger vidare att du vill visa att BEFOLKNINGSÖKNINGEN (inte befolkningsmängden) i absoluta tal är 2% med svensk bakgrund och 80% med utländsk bakgrund under den angivna tidsperioden och att andelen med utländsk bakgrund har ökat från 7% 2002 till 15% 2015.

Hur får man politiker, lärare, IRM, EXPO och Bommersvik ledare att INSE fakta, om de inte besitter basal kunskap?

 
Stefan K

Stefan K

27 november 2016 07:33

Det lär bli särskilt kul valåret 2018 när kostnaderna för förra årets kaos rullar över från stat till kommun. Hur ska de styrande förklara välfärdens haveri för kommuninvånarna i sina valstugor?

Jag längtar så det knakar.

http://petterssonsblogg.se

 
Ingen bild

Bo

27 november 2016 08:54

Ibland får man känslan att man inte lärt ut skillnaden mellan miljon och miljard i skolan.

 
Ingen bild

?Sanningen

27 november 2016 08:59

@Absolut sanning, förstå att vänstern saknar förstånd och kunskap. De förstår helt enkelt inte att de gör bort sig.

 
Ingen bild

Nisse

27 november 2016 09:15

Tur att ens barn inte har Christina Killander som lärare.
Om hon inte begriper dessa staplar som ska vara lärare då är det illa.
Stackars elever......

 
Ingen bild

Rune

27 november 2016 09:28


https://morklaggning.wordpress.com/2016/11/26/en-teori-om-politisk-korrekthet/#more-15669

"När dissidenter visar att resonemangen är ohållbara, till och med groteskt felaktiga, så lyssnar inte de politiskt korrekta, därför att verkligheten och verklighetsreferenser är fientliga och därför irrelevanta."
Enligt Professor Karl-Olov Arntsberg i hans senaste inlägg på hans blogg "Invandring och Mörkläggning".

 
Ingen bild

Hulda mk1

27 november 2016 09:31

Annat ämne. Årets Julklapp ska tydligen vara de nya VR-glasögon. Men det är nog ingen nyhet. 7-klöverns politiker och 99% av vår journalistkår har burit sådana i många, många år...

 
Ingen bild

Hacke

27 november 2016 09:40

Alltid lika underhållande när vänstermänniskor lämnar sin trygga värld av känsloargument och ger sig in på okänd mark bland fakta och sakpolitik.
Inte lika kul förstås när man vet att de är deras förvirrade verklighetsbild som i hög utsträckning dikterar politiken i Sverige.

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

27 november 2016 10:23

Nu har vakterna tänkt till ordentligt för att få bukt med det ökande snatteriet i butiker.
Om dom ser någon som snattar ska dom erbjuda en kundkorg.
Grattis ! Nu är snatteri ett minne blott (ironi)
Det är hårda tag i Sverige !

 
Ingen bild

Mathias

27 november 2016 10:41

Ett ärligare sätt att presentera det vore att lägga ihop staplarna i varje kolumn och lägga det röda fältet ovanför det blå. Men det hade ju inte uppnått den effekt du är ute efter, då ökningen inte skulle se lika stor och olycksbådande ut. Men att informera sina väljare är tydligen underordnat.

Thoralf Alfsson

27 november 2016 10:47

Det kan inte bli ärligare om man vill visa befolkningsutvecklingen. Eftersom skalområdet är exakt detsamma i båda diagrammen 59000-54000= 5000 och 10000-5000= 5000 så är diagrammen helt jämförbara för att grafiskt beskriva befolkningsutvecklingen sedan 2002.

Det kan inte bli ärligare och mer tydligt än så!

 
Ingen bild

Ibbe

27 november 2016 10:54

Lärare som inte kan läsa och tolka diagram ska använda dessa i sin undervisning. Här har vi en av förklaringarna till varför det går så dåligt för svensk skola i PISA-mätningarna. Dålig lärarkvalitet ger dåliga elever. Någonting att tänka på för Hellman och lättlurade likasinnade.

Thoralf Alfsson

27 november 2016 11:14

Det som är beklämmande är att det inte handlar om en lärare utan ett väldigt stort antal enligt kommentarer hos Linus Hellman och hos Inte rasist men.

Vi kan knappast förvänta oss någon förbättring i kommande PISA-mätningar med sådana lärare.

 
Ingen bild

Niklas R

27 november 2016 11:14

Kan väl konstatera att lärarna idag, vilket av någon anledning är mest fruntimmer, kunde konstatera när min pojke började i fyran på sin nya skola att det fanns inte en enda manlig lärare i hela mellanstadiet, inte håller upp riktigt till standard.

Att deras svensklärare betecknar sig själv som svenskalärare och läxan som svenskaläxan får mig att fundera ordentligt. Om de inte ens kan korrekt svenska som svensklärare hur ska vi då förvänta oss att de kan lära våra barn något korrekt överhuvudtaget.

 
Ingen bild

?Sanningen

27 november 2016 11:19

@Mathias, säger om dig som Stenmark sade om journalister. Det går inte att förklara för en som inte förstår.

 
Ingen bild

Absolut sanning

27 november 2016 12:26

Chris Forsne på ledarsidorna.se skriver idag om ansvar:

"Det är ett ansvarsöverförande från dem som valts för att just bära ansvar tillbaka till alla dem som inte kan påverka. Det är inte en ansvarstagande politik."

http://ledarsidorna.se/2016/11/chris-forsne-ordens-makt-och-maktens-ord/

Nu har halva mandat-perioden gått och det är cirka två år kvar till riksdagsvalet 2018. Riksdagsval2018.se genomför nu en opinions-undersökning som stängs den tredje söndagen i september.
Rösta här och kolla resultatet:

http://www.riksdagsval2018.se/

Jag avslutar med nedanstående ord som skrivits här tidigare:

Upp till kamp! Sluta krypa! Säg ifrån!

 
Ingen bild

Tony

27 november 2016 12:39

Dumvänstern är inget hittepå ord, det är bara en beskrivning
av verkligheten.

 
Ingen bild

Lena

27 november 2016 12:42

Trots att jag var urusel i matte på gymnasiet (jag var en sån där som gillade språk, historia, konst etc) men det betyder inte att man saknar logik (och förstånd).

Din framställning är inte svår alls för en tämligen svagbegåvad mattestudent. Tricket är att LÄSA vad som står där. Det finns två diagram, ett för svensk befolkning och en för utländsk befolkning, hur utvecklingen sett ut från 2002 till 2015. OBS att Kalmar inte "föddes är 2002 det får man förutsätta att alla är insatta i, utan det fanns en befolkning sedan sekler tillbaka. 2002 fanns där strax under 55 000 svenskar. Så till jämförelsen hur utvecklingen sett ut för inflyttad, utländsk befolkning under samma tidsperiod så ser man att kurvan stiger brant på dessa 13 år, det röda diagrammet. HUR SVÅRT KAN DET VARA ATT FATTA?

Här har vi nationalister, människor i mer mogen ålder en stor fördel mot dagens yngre befolkning. De är inte logiska, de ser BOKSTAVSTROGET (de saknar förmågan att ha två tankar i skallen samtidigt). Här kan vi SÄTTA FINGRET på problemet mycket enklare än vad de yngre nu har, för de har hjärntvättats och marinerats i flumskolan. Men vi fick gå en någorlunda fungerande skola.

Skolan gör ju allt för att "dumbdown" befolkningen för att det blir lättare att triuma igenom propaganda då. De är STRESSADE och reflekterar inte tillräckligt tror jag. Men hoppas att det går att reparera en del i alla fall.

Bra arbete, Thoralf, tillsammans sätter vi FINGRET på problemen. tycker det ser bra ut, flera bra tecken för framtiden också.

Igår samtalade jag länge med en gammal väninna som kallar sig socialist. Men hon är mycket vilsen, kan inte förstå "samhällsutvecklingen" och är kritisk till svenska skolan då hon själv undervisar. Hennes erfarenhet med svensk ungdom (högstadieelever) är katastrofal. Hon är ingen som överdriver hur det går till i klassrummen, för hon vill gärna framställa sig som korrekt. Men fasaden rämnar när hela ens inre berättar att det är totalt KAOS i Sverige idag. Hon håller med mig om mycket och säger sig vilja rösta SD 2018. Det är ju det enda som 7K är ängsliga för - då förlorar ju DE sina jobb kanske (och privilegier).

 
Ingen bild

Suzie

27 november 2016 13:59

:) Populäraste nyheten idag på kimmoa.se är Thoralf Alfssons PR kupp och sanningen som vänstern inte förstår.

http://kimmoa.se/rn/

 
Ingen bild

Hasse Pannband

27 november 2016 14:05

Det tar inte lång tid för en normalbegåvad
att konstatera att diagrammen är fullt korrekta.

Men det är väl som alltid:
"Man kan inte begära att träbockar ska mjölka!"

 
Ingen bild

Tompa

27 november 2016 14:14

Att vänstertomtar inte kan räkna är väl ingen nyhet. Och de få som kanske kan det vill ju ändå inte ta tills sig fakta om det inte stöder deras ideologi.

Oavsett hur tabellerna redovisas så verkar många av dessa inte förstå det allvarliga innehållet i ditt budskap. De blundar hårt men till slut kommer de också att upptäcka att de snart tillhör en minoritet i sin egen stad.

 
Ingen bild

Observer

27 november 2016 14:33

Kommunister är helt enkelt inte tillräckligt intelligenta. Oavsett brutna axlar visas ökningen.
Undra på att dessa tragiska pipskäggshippies bara har några procent. Det är inte utan anledning som sagt.

 
Ingen bild

Lotta_1

27 november 2016 16:48

OT/ Det senaste "dådet" mot en moské skulle jag gissa är gjort av dem själva alternativt någon/några andra som inte har svenska som modersmål. Det som står skrivet "Döda muslim" tyder på att vederbörande inte är alldeles bekväm med det svenska språket.

 
Ingen bild

Boris

27 november 2016 17:56

Förvånar mig inte alls att vänstertomtarna inte kan läsa ett diagram. Hade de haft någon form av bildning och förstånd så hade de ju haft en annan politisk ståndpunkt.

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

27 november 2016 18:13

G o G hade en teori om bostäder till Sigge vid stängning av Dämme
Står modulbostäder samt toaletter på Svinö nu ?

 
Ingen bild

Friholt

27 november 2016 18:16

@ Pretty Boy Floyd sön 10,23
Jag håller inte med dig. Därför att
allt säkerhetarbete bedrivs utifrån två grundläggande principer, nämligen
1. den preventiva säkerhetsmetoden (den förebyggande metoden)eller
2. den repressiva säkerhetsmetoden (att sätta dit och lagföra).

Den preventiva säkerhetsmetoden innebär att säkerhetsarbetet inte i och för sig riktar sig mot pesoner utan mot risker så att risker inte uppkommer, minskar eller elimineras innan ett brott har inträffat.
Det innebär att säkerhetsrisker upptäcks i tid genom teknisk eller personell övervakning och särskilt i riskfyllda miljöer eller riskfyllda hanteringsmoment.


Den repressiva metoden, å andra sidan,är ju nödvändig att tillämpa när brott redan har inträffat, men då skall man inse att en oönskad händelse, ett brott, faktiskt har inträffat och då är det ju så dags. Och den är på olika sätt kostsam - om man säger.

 
Ingen bild

Werner Andersson

27 november 2016 18:30

Att presentera fakta för kommunister får samma effekt som att gå in i babianhägnet i en djurpark och ta ifrån en babian maten. Det blir lika livat.

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

27 november 2016 19:13

Friholt sön 18:16
En utmärkt preventiv åtgärd vore att ge dom pengar till allt dom har tänkt att snatta så att det kan slås in i kassan !
Sverige är dårarnas paradis och det påminns man om varje dag.

 
Ingen bild

Fredde

27 november 2016 19:22

Linus Hellman är uppenbarligen inte den vassaste kniven i lådan.
Han tycks inte förstå att fördelningen svenskar-invandrade har förändrats kraftigt, trots att samma skala används.

Intressant nog har han "missat" att kommentera arbetslösheten, där kurvorna ligger i samma diagram, med samma skala, men helt olika värden.
Tycker Linus Hellman att vi ytterligare behöver öka arbetslösheten då han skriver " vi skulle må bra av att öka i befolkning ännu mycket snabbare"...?

Dessutom skulle det säkert vara intressant att kika närmare på vad som anses som arbetslös. Det finns diverse program som putsar siffrorna.
Jag kan inte det där, men Thoralf kanske kan bena ut begreppen?

 
Ingen bild

S-E Karlsson

27 november 2016 19:33

För att få svart på vitt så är det enklaste man kan göra :Sänd efter Ratsit personfakta och läs om hur många invandrare som går utan jobb i just din kommun !Så behövs inga staplar som vänstern inte förstår !

 
Ingen bild

Pepparholm

27 november 2016 20:22

Rapport löser alla problem med arbetslösheten bland invandrare. Jag slölyssnade på ett längre reportage som var första nyhet för det som timat i landet och världen.

Tydligen var det en mekanisk verkstad i någon liten ort som hade behov av arbetskraft. Man anställde en invandrare som man nu lärde upp att svetsa och man kanske skulle anställa en till. Summa två, kanske. Om det var statliga anställningsbidrag med i ekvationen frågade inte reportern trots att det var ett långt reportage.

Det du Ylva Johansson - nu blir du väl stolt och tackar Hanna Stjärne.

 
Ingen bild

Lillemor

27 november 2016 21:02

Geert Wilders är en av vår tids stora hjältar, en man som vågar utmana världens största och farligaste kolonialmakt islam, som idag invaderar Europa och är på väg att ta över.
Invasionsmaktens lakejer i Nederländerna har nu ställt Geert Wilders inför rätten i ett försök att tysta ner honom.
http://avpixlat.info/2016/11/27/geert-wilders-slutpladering-for-yttrandefriheten/#more-191666


 
Ingen bild

Absolut sanning

27 november 2016 21:04

@ Lotta_1 16.48

Dessutom är "muslim" skrivit som müslim vilket man gör i de azerbajdzjanska, estniska, karelska,spanska, franska, katalanska, krimtatariska, portugisiska, tatariska, turkiska, turkmeniska,  uiguriska och ungerska latinska alfabetena.

@ Fredde 19.22

Andelen helårsanställda bland migranter, inberäknat deras anhöriga, uppgick efter åtta år i landet till 25 procent.
Efter femton år är 34 procent i helårsarbete.

För att återknyta till kunskapsperspektivet, så kan en del av dagens ingenjörer inte lösa en tredje- eller fjärdegradsekvation för hand och utan hjälpmedel.

 
Ingen bild

Fillon blir högerns presidentkandidat

27 november 2016 23:38

Väljarna vill ha frihet, sanning och respekt från staten, sade Fillon i sitt segertal.

http://www.svt.se/nyheter/utrikes/fillon-gar-mot-seger-i-franska-primarvalet

 
Ingen bild

Broder Adam

28 november 2016 21:37

Kanske skulle du försöka med tårtdiagram, det var ju med dessa som Florence Nihtingale vann opinionen om sitt sätt att sköta sjukvården under krimkriget och den enda som kom hem till england med ära från detta krig.(Det var också hon som uppfann tårtdiagrammet).

Thoralf Alfsson

28 november 2016 22:39

Kan fungera i vissa fall. Har gjort det vid flera tillfällen när det gäller kostnadsfördelning.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17
18
19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< November 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se