thoralf

Direktlänk till inlägg 20 november 2016

ISLAM VINNER MARK I SVERIGE

Av Thoralf Alfsson - 20 november 2016 18:08

Det svenska basketförbundet har nu fått dispens från det internationella basketförbundet FIBA om att det är ok att även i de högsta basketserierna spela med hijab. På ännu ett område lägger sig västvärlden platt för islam! Det handlar i själva verket inte om ett tygstycke på huvudet utan om religionen och den politiska ideologin islam. Det handlar inte om att en tjej skall få spela basket, det kan hon göra även utan hijab.


Målet är något helt annat och större. Islamisering!


Svenskarna tiger och finner sig i allt. Skulle någon opponera sig rycker IRM och Expo ut med understöd från kvällspressen, DN och public service.


Man behöver ingen hijab för att spela basket. Tänk att det är så få som begriper det!


Tycker det är minst sagt märkligt att ingen protesterar. Har västvärlden redan gett upp?


PS


Väldigt bra krönika av Julia Ceasar.

http://snaphanen.dk/2016/11/20/sondagskronika-brev-till-en-kollega/#more-187685https://samtiden.nu/27957/muslimsk-basketspelare-fick-internationella-forbundet-att-andra-reglerna/https://samtiden.nu/27957/muslimsk-basketspelare-fick-internationella-forbundet-att-andra-reglerna/

 
ANNONS
 
Ingen bild

X

20 november 2016 18:17

Det värsta är inte muslimernas annektering av väst.
Det värsta är vi västerlänningar som låter det ske.
Vi till och med betalar för det.
Vänsterliberalismen, västs bödel.

 
Ingen bild

Pepparholm

20 november 2016 18:24

Det borde finnas någon bland alla krönikörer i alla våra skatteunderstödda media som törs och får plats i dessa för samma uppfattning som Thoralf. Men där feghetens tystnad.

 
Ingen bild

GBM

20 november 2016 18:30

Kvinnlig basket är från och med nu en död sport för mej. Jag vägrar att se en massa utklädda påskkärringar på en basketplan. Fanns ingen som helst anledning att tillåta hijab. Bor man i Sverige följer man de bestämmelser som finns.

 
Ingen bild

Calle

20 november 2016 18:57

Tygtrasan är en typ av uniform, detta för att markera att islam är här.I detta fall får kvinnorna vara med, männen vill väl inte vara inlindade som mumier, även om deras ideologi kommer från samma tid.

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

20 november 2016 19:19

Undrar om nikab kommer att tillåtas för tävlingssimmare?
Den svenska idiotin är säkert kapabel till det.
Det som är mest förvånande och som jag tidigare har skrivit är att det är tillåtet att köra bil med skymmande huvudbonader.
Det är nog besvärligt för politiskt korrekta lagstiftare att ta i det.
Det är väl förbjudet att vara maskerad på allmän plats men det gäller inte alla så klart !

 
Ingen bild

Fredde

20 november 2016 19:25

Och detta är bara början! Snart kommer regler för skola och arbetsplatser att islamiseras.
Sen återstår bara att gifta sig med minderåriga och stena kvinnor...
Jag är allvarligt bekymrad!!

 
Ingen bild

Ibbeiukt

20 november 2016 19:40

Så legaliseras kvinnoförtryckssymboler i basket till att börja med. Inte undra på att det har jublats i många radikala muslim- och hederskretsar runt om i landet. Så intar islamiseringen svensk idrott och ett svenskt idrottsförbund krattar manegen.

 
Ingen bild

PK-Pysskolog

20 november 2016 19:43

Till Pretty Boy Floyd
Jag köpte en Niqab för att bli dold vid fartkameror. Tyvärr klarade jag inte av att sätta på mig den. Ingen jag kände som provade kunde heller förstå hur den funkade. Märklig tingest, det är.

SD-motionera om 7% spärr.

 
Stefan K

Stefan K

20 november 2016 19:49

Tänk då när antalet muslimer fördubblats och ett muslimskt parti kandiderar till riksdagen.

Det här är bara början och sätter inte samhället ned foten nu, kommer det att bli mycket värre.

http://petterssonsblogg.se

 
Ingen bild

pg

20 november 2016 19:52

I Sverige råder ett märkligt beslut, religionsfrihet!

Jag är mycket kritisk till religiösa symboler i samhället.

Är ok om det sker privat!

Är en stor säkerhetsrisk med ansiktsmasker i alla former i samhället. Vem kan identifiera en person med mask?

 
Ingen bild

Hasse

20 november 2016 20:36

Är det inte dags att bilda en motståndsrörelse i Sverige? Finns massor med kvinnor och män som har gjort utlandstjänst sedan början av 1960-talet. Det borde inte vara svårt att få någon av alla dessa välutbildade att bygga upp en motståndsrörelse som med vapenmakt tar över och leder Sverige. Ingenting kan bli sämre.

Thoralf Alfsson

20 november 2016 21:16

Vore bättre att du engagerade dig och arbetade för ett maktskifte på demokratisk väg.

 
Ingen bild

Hulda mk1

20 november 2016 21:04

Nu har det återigen varit skottlossning och en bil som har brunnit i Göteborg. Kvällens händelse är en i raden av liknande.
Nu måste SD återigen väcka debatt i riksdagen om att få stopp på detta och att den nuvarande polischefen omgående entledigas..

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

20 november 2016 21:33

Bilbomben i Göteborg och skottlossningen nämndes knappt i nyhetsprogrammen.
I ett friskt nyhetssverige hade hela tiden gått åt till att upplysa svenska folket om vad som hänt och sedan ska det följas upp med allt som kommer fram i fallet.
Det är en relevant och stor nyhet.
Jag kommer ihåg en polis i Gtbg som sa att det är ingen risk för allmänheten.
Gängen skjuter bara på varann.
Hyckleri !

 
Ingen bild

calle1

20 november 2016 21:45

svensken bryr sig inte om nåt. skulle det bli krig, skulle inte svenskarna bry sig då heller.

så kanske vi redan är i ett tillstånd som i annat land med annan befolkning skulle inneburit krig.

 
Ingen bild

Hulda mk1

20 november 2016 22:05

Det enda positiva med gängbrottsligheten är att varje dåd, väcker ett stort antal svenskar ur den mångkulturella koman..

 
Ingen bild

Lena

20 november 2016 23:33

Att det finns/fanns muslimska kvinnor i hijab som spelar basket var inte något jag kände till, tror det är många med mig. Men jag är heller inte sportintresserad så...

Vad jag tycker om de muslimska hårtäckande och ansiktstäckande alla klädesmodeller är redan känt och tänker inte ikväll fälla några fler ord om det, endast att det är häpnadsväckande att kvinnor ställer upp på det. Det skulle inga fria kvinnor göra.

Däremot begriper jag inte hur det går att spela basket i en hijab - hur är det möjligt?

Däremot tänkte jag, under kvällens Agenda, angående M-killen (med utländskt namn) som kallade ministern för hora, att den killen är uppväxt med att det är OK att kalla kvinnor hora, även ministrar. Det är OK i skolor t ex att göra så och det har de även gjort i decennier. Skillnaden nu är att det kommit mycket nära eliten/etablissemanget, det är ju en minster. DET BÅDAR INTE GOTT FOR VALET 2018, kanske hade SD rätt ändå tänker många.... Och 7K MÅSTE reagera och agera annars förlora många av dem sina platser...

Veronica Palm åter i Agenda får bre ut sina förfärliga ord, utan att programledaren ställer några skarpa frågor! Det hade faktiskt varit passande. Ännu en gång fick hon tillfälle att förnedra SD , men se denna gång så hade hon kallat dem för nazister (inkluderande Nigel Farage som var med på Grand Hotel)men hon ångrade sig och tyckte att hon skulle ha kallat dem fascister istället!!!???. Tänk att hon är så korkad att man häpnar att SVT tar in henne för att höra hennes åsikter. Skäms både Veronica Palm och SVT, ni är avskum! SVT att ni tillåter det!!! Fattar ni noll? Det är SVT som bidrar till stor del att hålla hatet levande!

 
Ingen bild

Lena

20 november 2016 23:39

Angående hijab och basketspelande muslimska kvinnor - spelar de i hellånga kjolar också? För inte kan de väl visa benen? Är inte det förbjudet i islam, för kvinnor alltså?

Kan bara konstatera att vi lever i en galen värld. Varför måste västvärldens politiker pracka på svenska folket/europeiska folk dessa människor som vi inte passar ihop med alls? Förstår ni hur ofattbart galet det är att tvinga oss in i detta.

 
Ingen bild

Karl

20 november 2016 23:44

Som man bäddar (röstar)får man ligga.2018 är sista loppet kört.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

20 november 2016 23:51

Alla små steg som denna vedervärdiga politiska ideologi tillåts ta i vårt Sverige blir prejudicerande. Tänk på det! Om jag säger att jag bekänner mig till ”nasalismen” och min religion kräver att jag måste bär en gigantisk lösnäsa på min arbetsplats. Får jag det tror ni? Svaret blir NEJ, då det inte är en religion. Inte en religion? Vem bestämmer vad som är en religion? Har vi inte religionsfrihet?

Jag tog ett beslut för något år sedan.

Jag kommer aldrig att acceptera en polis i slöja.
Jag kommer aldrig att acceptera att betjänas av t.ex apotekspersonal i slöja.

Jag kommer att kräva sekulär betjäning.

Min religionsfrihet som innebär att slippa utsättas för den antidemokratiska, kvinnofientliga och antiintellektuella politiska ideologin islam är överordnad muslimers rätta att manifestera den.

Passar det inte Herr och Fru Muslim?? Åk hem då!

 
Ingen bild

Lena

20 november 2016 23:54

Två intressanta artiklar på Avpixlat idag. Dels Swebbtv med Jan Sjunnesson, de diskuterade mod och utsatthet.

Sedan inlägget om att Erdogan tänker genomföra en lag där det är OK att ha sex (läs våldta)med flickebarn. Men bara om förövaren som våldtar flickan sedan gifter sig med henne. Hur är man funtad i kolan om man tänker genomföra en sådan lag? De som protesterade var kvinnor förstås, för de vet ju att det kan vara deras små döttrar som kommer att offras... Och för de små flickebarnen som män inte bara kommer att ha rätt att våldta, barnen kommer sedan att tvingas gifta sig med förövarna så att de blir våldtagna hela livet. Vad det inte Reinfeldt som sa nåt om barbari... Vad var det han menade egentligen...? Jaså det var svenska folket som var barbarer... i tvärtomlandet då!!! Väldigt underligt att så många från hela världen vill komma till just ett barbariskt folk i norden med ett halvåret i vinterkyla o mörker.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

21 november 2016 00:20

Det har varit ett herrans liv som ingen kan ha missat de senaste dagarna. Jag tänker självklart på moderaternas ”horgate”. Överallt skrivs det om att Annika Strandhäll ”skämtade” om mäns rösträtt. (notera citationstecknen)

Det är inte sant att hon skämtade.

Tweeten kom direkt i efterdyningarna av Donald Trumps valseger. Jag är övertygad om att hon på blodigaste allvar och i feministisk ilska självklart menade det hon skrev. Hon ansåg sig ha den rätten då en rasistisk misogyn fascist blev vald till president i USA. Att det skulle vara ett skämt är en lögn och en patetisk efterhandskonstruktion.

Varför använde hon inte citationstecken eller en blinkande smiley om hon skämtade?


https://twitter.com/delmonhaffo/status/796786852099395585/photo/1?ref_src=twsrc%5Etfw

 
Ingen bild

Cosmik Debris

21 november 2016 00:56

En befogad fundering eller ett utslag av konspirationstänkande?

Jag är inne på Flashback varenda dag. Flashback ligger nästan aldrig nere.

När sanningsmedia publicerade bilder på de ensamkommande muslimska männen som gruppvåldtog en 33-årig handikappad kvinna på Gotland hände något märkligt. De muslimska männen som våldtog den handikappade kvinnan släpptes onsdagen 5 oktober. Det lades på kvällen upp en video när en hantverkare konfronterade våldtäktsmännen utanför deras av skattebetalare betalda bostad. Nu blev det skriverier, spontana demonstrationer och hätsk stämning på ön. 50 poliser beordrades till Gotland för att skydda bland annat förövarna. En demonstration till förmån för kvinnan planerades.

Från och med 6 oktober och cirka tio dagar framåt fungerade inte Flashback.Därefter har Flashback fungerat utan avbrott.

Varför?

Alla minns att Laila Freivalds 2006 stängde ner SD:s hemsida då de publicerade Muhammedteckningarna. Min gissning är att ”någon” har haft sitt totalitära finger med i spelet och helt enkelt stängt ner Flashback. Det är helt inte sannolikt att Flashback så passligt skulle ligga nere 10 dagar.

I krig och politisk korrekthet är allt tillåtet.

 
Ingen bild

C Andersson

21 november 2016 09:02

@Cosmik Debris@

Männen som ska ha utsatt den funktionshindrade kvinnan för våldtäkt blev polisanmälda. Vet du om polisutrdningen lever? Någon annan kanske vet.

Varför skickade man över poliser från fastlandet? Varför bytte man ut åklagaren? Polisen Gotland har så smått börjat skriva på sin Facebock-sida.

I går hade jag tänkt titta på 'Sverige åt senskarna'. Men tji fick jag. Jag satte på tv-n men blev tvungen att stänga av meddetsamma. Så vae den kvällen förstörd.

 
Ingen bild

Rune

21 november 2016 09:24

Cosmik Debris
Var det någon speciell sida som låg nere på Flashback?
Jag läser varje dag där på en sida/tråd som heter ungefär: "Mediakriget om mångkulturen" men jag har inget minne av att Flashback skulle ha varit nedstängt i så lång tid som 10 dagar. Kanske var det bara på någon/några speciella sidor?

 
Ingen bild

Niklas R

21 november 2016 09:54

Om basketförbundet tillåter huvudbonader så skulle jag föreslå att backarna i basketlaget börjar bära solfjäderformade plymer som är till Gyssups ära. Det har ett 1.5 m högt mönstrat tyg. Gyssup är lärling till det Flygande Spagettimonstret.

 
Ingen bild

S-E Karlsson

21 november 2016 10:19

Vi får hoppas att alla som hjälper till med islamiseringen får ångra sej djupt ,typ Kyrkan, Röda korset ,Missionskyrkan ,Filadelfia ,Frälsningsarmeen,och många andra organisationer .

 
Ingen bild

Tony

21 november 2016 10:42

Läser idag i Lokalblaskan att en äldre och kraftigt
synskadad man blivit nerklubbad och rånad i Ystad,
och sen avslutade det importerade packet med att ta
blindkäppen ifrån honom.

Otroligt modiga individer som vi importerar?
6-7 man ger sig på och våldtar en rullstolsbunden
handikappad tjej, lika många brukar att ge sig på
och råna ensamma personer, och nu rån av en nästan
blind man? Och praktiskt taget inga reaktioner från
samhället?
I Förra veckan kallade en importerad Moderat en hög
minister i regeringen för Hora, och då blev det givetvis
reaktioner, och han fick sparken, och det är bra,
men detta fula epitet får ju massvis med unga tjejer
kastade över sig varje dag i den allt mer havererade
skolan, detta utan att samhället reagerar ett förbannat
dugg? Att bli kränkt går tydligen bra bara det inte
drabbar en minister i regeringen?
6-7

 
Ingen bild

Lena

21 november 2016 11:09

@Cosmic Debris 00.20 Du insinuerar, är det vad du skulle vilja att Annika Strandhäll skulle vilja på riktigt? Men hon skrev faktiskt "Har också tänkt tanken ska erkännas". Du drar alldeles för stora växlar. Vi tänker alla "dåliga" tankar ibland, men genomför inte detsamma för vi är vid sunda vätskor och inser att det skulle vara galet att genomföra, men for den skull kan man ju pysa ut sin ilska. Jag förstår av hur du ställer dig att det är mot feminismen, kanske rentav kvinnor du irriterar dig på. Är det "kvinnan tige i församligen" som du anspelar på? I så fall står du ju på samma nivå som Delmon Haffo som säger "håll käften hora". Anser du att det inte finns någon skillnad?

Dessutom om man läser retweeten på den tråden förstår man att det mesta är värdelöst att läsa. Min åsikt, faktiskt.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

21 november 2016 13:24

@Lewna

Annika Standhäll skrev:

Har också tänkt den tanken ska erkännas.

https://twitter.com/delmonhaffo/status/796786852099395585/photo/1?ref_src=twsrc%5Etfw

Inget som tyder på ironi eller skämt. Ingen blinkande ;-)

 
Ingen bild

Dessa arga vänsterextrema män

21 november 2016 14:41

Tjänar sex miljarder - på sin egen politik
Debattören Sandro Scocco: Presidentposten blir den bästa affär Trump någonsin gjort.

Även Trump får naturligtvis del av skattesänkningarna, men det är inte här han tjänar de stora pengarna. Den riktiga vinsten kommer med avskaffandet av arvsskatten. Han vill avskaffa den för att den drabbar särskilt småföretag och jordbrukare. Det är dock fullständigt felaktigt.

Arvsskatten drabbar endast 0,2 procent av de rikaste familjerna i USA. Under knappt 100 miljoner kronor i förmögenhet betalar ett gift par ingen arvsskatt.

Trump själv däremot skulle drabbas av arvskatten. Hans förmögenhet ligger enligt Forbes på drygt 30 miljarder kronor.

Skattesatsen för arvsskatten ligger formellt på 40 procent, men som vanligt kan en hel del avdrag göras, vilket gör att den effektiva skattesatsen för större förmögenheter är cirka 20 procent. Om den avskaffas enligt Trumps ekonomiska plan, vilket den sannolikt gör med tanke på att republikanerna också har majoritet i kongressen, så kommer Trump tjäna cirka sex miljarder kronor. Inte illa för fyra års jobb.

Det sätter lite perspektiv på att han tackat nej till lönechecken för presidentjobbet på cirka fyra miljoner kronor om året.

Det man kan vara säker på är att Trumps ekonomiska plan kommer gynna Trump och hans vänner i den rikaste procenten av amerikaner.

Presidentposten kommer vara den bästa affär han någonsin gjort. Det kommer däremot att garanterat missgynna de grupper som redan var arga.

Vem kommer ta hand om deras ilska nästa gång – när de är ännu argare?
http://www.aftonbladet.se/debatt/a/r2lmR/tjanar-sex-miljarder-pa-sin-egen-politik

 
Ingen bild

sarak

21 november 2016 16:10

Att ta käppen från en gravt synskadad är mordförsök och ska behandlas som sådant

 
Ingen bild

Överste Senap

21 november 2016 17:30

Inte ens FN:s flyktingorgan UNHCR anser att det
är rätt att "barnen" hamnar i en asylprocess.
Barn ska se som barn, inte som asylsökande.

Hoppsan från DN:
http://www.dn.se/nyheter/sverige/unhcr-borja-med-att-spara-ensamkommandes-familjer/

 
Ingen bild

Cosmik Debris

21 november 2016 17:33

@Lena Måndag 21 nov 11:09
”Jag förstår av hur du ställer dig att det är mot feminismen, kanske rentav kvinnor du irriterar dig på”

Om du begripit mitt resonemang skulle du inte ha skrivit ovanstående. Det är faktiskt du som ”drar alldeles för stora växlar”. Mitt syfte var att påpeka att Strandhälls förklaring att det var ett ”skämt” sannolikt är en efterhandskonstruktion.

Inget annat!

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

21 november 2016 18:57

När det har hänt ett terrordåd då gäller det att vara politiskt korrekt om man ska kallas terrorexpert.
Då låter det enl. följande:
"Det gäller att inte bli rädd och orolig för det är det terroristerna vill"
Kvalifiserat skitsnack !
I klartext betyder det att vi inte ska bry oss om terroratacker utan ignorera och låtsas som det regnar.
Det borde låta :
Vi ska slå hårt mot terrorister som föstör det civiliserade samhället och anmäl till polisen om du ser något misstänkt.
Men det är inte korrekt.
Att säga att vi inte ska vara rädda är att håna befolkningen.

 
Ingen bild

Lena

21 november 2016 19:33

@Cosmic Debris Du drar för stora växlar. Jag tolkar det inte alls så, kanske för att jag är kvinna?

 
Ingen bild

Observer

21 november 2016 20:03

...Men dra mig baklänges!

"Regeringen vill bygga "flera nya städer" för att få plats med alla invandrare"

http://www.friatider.se/regeringen-vill-bygga-flera-nya-st-der-f-r-att-f-plats-med-alla-invandrare

Man undrar stilla.. -När kommer statskuppen?

 
Ingen bild

Stefan A

21 november 2016 20:40

Åsiktskorridoren har sett till att ord är det farligaste som finns i Sverige, om man blir halvt ihjälslagen och kanske invalidiserad för livet det är ingenting, blir knappt några rubriker, men fan ta dej om du slinter med tangentbordet särskilt om du är Sverigedemokrat....

 
Ingen bild

Lotta_1

21 november 2016 20:56

På tal om muslimer, beter sug normala människor på detta vis?

http://www.svt.se/nyheter/utrikes/ap-attack-utloste-dodligt-klankrig

 
Ingen bild

Lars johansson

21 november 2016 21:34

Lotta_1 Ja, så sjukt och denna typ av människor importerar vi till vårt land!Klanmänniskor från medeltiden!

 
Ingen bild

PK-Pysskolog

21 november 2016 22:20

Fan också, jag som mådde rätt bra. Och så får man läsa sådant här:
http://www.friatider.se/regeringen-vill-bygga-flera-nya-st-der-f-r-att-f-plats-med-alla-invandrare

Hur djävla dumma kan vi bli?? Nu får jag svårt att sova och så går man runt och är förbannad hela dagen i morgon.

Ett löfte avger jag här och nu. Sker inget rejält 2018 så flyr jag landet. Det är säkert det.

 
Ingen bild

Göta

21 november 2016 23:41

Efter terrorattentaten i Europa har antalet HATBROTT mot muslimer ökat väsentligt, rapporterades flera gånger i morgonens nyheter (måndag). Hatbrotten har bl.a gällt hotelser och glåpord mot muslimer, och särskilt poängterades att det TILL OCH MED hänt att någon kvinna fått SIN SLÖJA BORTRYCKT.

Att invandrarkillar med "den rätta tron" dagligen skriker "HORA" efter svenska skolflickor sedan FLERA DECENNIER tillbaka, har däremot inte berörts med ett enda ord i våra nyheter under alla dessa år. Detta räknas givetvis inte som något hatbrott, eller något brott överhuvudtaget, utan tillhör sedan länge vardagen i svenska skolor.

Muslimernas stadigt ökande antal gruppvåldtäkter mot svenska flickor och kvinnor räknas väl inte heller som något hatbrott vad jag vet, utan döms med gängse milda och menlösa straff, om inte gärningsmännen blir helt frikända pga "låg ålder" eller för att man inte kan bevisa vem av dem som gjorde vad. Men vad gör det? Sådant får man räkna med om man är svenska.

Att bli gruppvåldtagen av främmande män eller "ensamkommande barn" är ju ingenting, jämfört med att som from muslim få sin slöja bortsliten från håret, vilket påstås ha hänt i Sverige ett par gånger under årens lopp, och då getts stor uppmärksamhet i våra medier med sedvanliga efterföljande PK-folkstormar och protestaktioner från vissa 7-klöverpolitiker och andra godhetsmänniskor.

 
Ingen bild

Ludvig

22 november 2016 20:18

Att det ska fjäskas så för islam, det är verkligen bekymmersamt, det kommer att bli trängre för svenskar. Och till sist sharialagar om inte någon eller några sätter stopp för vansinnet.

 
Ingen bild

enSomVet

24 november 2016 06:00

FörLångt-LäserEj
<< Jag menar att man ska stämma islam vid bäcken! >>När den potenta dödsreligionen iSlam lagt sig över Sverige, ja då kommer kvinnokroppen att skylas i sin helhet och det blir inga basketboll-sändningar...

Dessutom är basket en sport enbart för långa människor, man delar inte upp lagen rättvist.

Oftast är det en sport, vars utövare saknar allmänbildning. Det är en ap-sport med andra ord. 'OppaApa!

Jag avskyr islam därför att de förtrycker individen och i synnerhet den kvinnliga befolkningen.

Stäm islam i bäcken, gott folk. SD! stäng en massa moskéer och arbeta aktivt mot Saudiarabien och Turkiet. Atom-bomba islam sönder och samman.

Det roliga/sorgliga är att Israel kommer att skjuta en raket "från" Iran mot Saudiarabien om 10 år och därigenom skapa ett stort regionalkrig.

Låt sekulära tjejer ha ”hijab” om de måste, men stäng föräldrarnas influens över barnen. Förbjud religiösa skolor. Lås in troende muslimska föräldrar i fängelse!

Den intoleranta izlam dödskulten bör motarbetas intellektuellt i skolorna sanktionerad av folket!Finns alltid mer att skriva men det får vara för denna gång!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17
18
19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< November 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se