thoralf

Direktlänk till inlägg 11 november 2016

LÖGNEN VS SANNINGEN

Av Thoralf Alfsson - 11 november 2016 19:11

 

Artikel i Dagens Industri.


Igår anklagade Lars Bern i ett blogginlägg miljöminister och vice statsminister Isabella Lövin för att ljuga i Aktuellt. Jag såg själv inslaget och häpnades över flera av hennes påståenden. Hur kan en minister vara så fullständigt indoktrinerad av klimatalarmisternas propaganda att man förlorat allt förnuft och logiskt tänkande. Det kan ju knappast handla om informationsbrist, utan det måste vara en förnekelse av verkligheten. Isabella Lövin och hennes gelikar ser spöken på ljusa dagen och det största spöket tycks vara Donald Trump!


I Affärsvärlden har enligt min mening Erik Hörstadius hamnat väldigt nära sanningen i sin analys över varför Donald Trump vann valet i USA i sin krönika.


”Jag ska nu vara lite grov och hävda: Ett skäl till populisternas frammarsch är att de på centrala områden talar sanning när etablissemanget ljuger.”

 

Sedan ger han tre exempel på där etablissemanget ljuger.


1. En sådan lögn är att det inte finns medfödda eller biologiska skillnader mellan könen.


2. I ett vetenskapligt baserat skolsystem får barn förstås gå olika fort fram. De skiljer sig ju åt i både begåvning och motivation. Ändå läser de allt i samma takt. Den högbegåvade blir uttråkad, den lågbegåvade förnedrad. Lögnen om likhet dödar här tid, självkänsla och effektivitet.


3. En tredje uppenbar lögnillustration är mantrat fram till hösten 2015 om att ”vi tjänar på invandringen”.


Ovanstående exempel på hur Isabella Lövin ljuger i Aktuellt är bara ännu ett exempel i raden på hur etablissemanget tillåts ljuga om och om igen. Utan att journalister eller andra makthavare inom etablissemanget ifrågasätter dessa påståenden.


I eftermiddag lyssnade jag på Studio Ett och ett inslag med landsförrädaren Fredrik Reinfeldt. Den människan är minst sagt galen. Det finns ingen som helst självkritik eller ödmjukhet från den mannen. Han vägrar fullständigt att se verkligheten utan lever i sin egen lögn. I vilka kretsar rör han sig i? Vilka människor pratar han med? Vågar ingen säga sanningen till honom? Fredrik Reinfeldt och Hillary Clinton har nog i det avseendet många likheter. Förutom att de båda förlorade ett val mot verklighetens folk.


Lyssna på Fredrik Reinfeldt och förundras över hans sanslösa verklighetsfrånvaro. Notera Fredrik Reinfeldts vägran att svara på frågan om Sverigedemokraterna ca 15:50 in i intervjun.Efter inslaget kommenterade Anna Dahlberg och Stig-Björn Ljunggren intervjun med Fredrik Reinfeldt. Man kan lyssna mellan ”raderna” att de egentligen skulle vilja såga Fredrik Reinfeldt betydligt hårdare än vad de gör.När skall de politiskt korrekta förstå vad som pågår i vårt land? Är de trögfattade? Är det bara vi Sverigedemokrater som lever i verkligheten och som ser hur samhället förändras väldigt negativt. Kommer 7-klöverns politiker fortsätta förneka problemen med invandringen? 


Är de trögfattade?


 
 
Ingen bild

Hasse Pannband

11 november 2016 19:39

Hörde dessvärre två meningar från galningen Reinfeldt i
bilradion. Den killen har inte "alla hästar i stallet".

Växlade snabbt kanal för att slippa höra psykfallet. Ska
ta del av din artikel i morgon. Men först en god natts sömn.
Hoppas jag slipper drömma om dom kolsvart hårfärgade
programledarna i S(V)T och en morgon utan Ohly.

Numera ser jag sällan på SVT utan på P 10. Dom jagar alligatorer. Jag tänker då på Reinfedt

 
Ingen bild

Pepparholm

11 november 2016 19:43

Här sitter nu Thoralf på sin kammare utan annat hjälpmedel än sin med egna pengar betalda telefon och dator och utklassar alla media med sina stora redaktioner.

Jag ögnade t ex Sydsvenskans rubriker i morse. Gråt och tandagnisslan. Från en regional tidning i Skåne över korkade amerikaner som röstade fel. Sedan undrar högutbildade ledarskribenter varför jag läser hela inlägget hos Thoralf men endast rubriken i Sydsvenskan m fl.

Thoralf Alfsson

11 november 2016 19:46

Tror jag skall använda din kommentar i marknadsföringen av bloggen ;-)

 
thojuh

thojuh

11 november 2016 19:56

@ Pepparholm
Sydsvenskan! Jag brukar ha den under rumpan
när jag en kall vinterdag väntar
på bussen till Sturup. Men den duger alltså
till att läsa rubriker?

http://thojuh.se

 
Ingen bild

X

11 november 2016 20:03

PK-folket är lågbegåvade.
Någon förbättring är inte i sikte.

 
Ingen bild

O´ Hyra

11 november 2016 20:15

Erik Hörstadius? Kanske jag är ute och seglar?
Men är det inte sonen till Kjell Olof Feldt?
Känd alkoholist som nu låtsas botad och skriver bok?
Vilken i ordningen?

 
Ingen bild

Hood

11 november 2016 20:37

Fredrik Reinfeldt är varken galen eller dum.Han fullföljer bara ett avtal han har ingått och fått betalt för av Bilderbergergruppen.

 
Ingen bild

Lena

11 november 2016 20:55

Annat ämne: Leonard Cohen är död, 82 år gammal, vilket berörde mig mycket.

"Dance my to the end of love" - underbar video. Till en fantastisk artist!

https://www.youtube.com/watch?v=IEVow6kr5nl

 
Ingen bild

Christer

11 november 2016 21:45

Hörde också Reinfeldt i P1. Man slogs av häpnad hur den mannen kan hata sitt eget land så mycket, och det parti som gett honom makten. S B ljunggren berättade om att i valet 2014 fick valarbetarna in så många partimedlemmar i valstugorna som var desorienterade. Många var vilsna i nya M:s inställning i försvarsfrågan, "vad ska vi säga till dom?" Reinfeldt lär ha svarat - säg: "Hejdå"
Så talar en klockren psykopat och folkförrädare. Jag ser framför mig en folkrörelse som i hundratals år framöver, unga som gamla som kommer att vallfärda för att kunna pissa på hans grav!

 
Ingen bild

Gubben Svensk

11 november 2016 21:46

Trögfattareföreningen som kunde vara dagens Sjuklöverpolitiker...

https://www.youtube.com/watch?v=F-OgXq4Lqyw

 
Ingen bild

Göta

11 november 2016 21:49

@ O'hyra (20:15)
Erik Hörstadius är son till Birgitta von Otter och hennes tidigare make
Gunnar Hörstadius, som hon var gift med 1962-1970, innan hon gifte sig
med Kjell-Olof Feldt. (Enligt Wikipedia)

För övrigt tycker jag nog att Feldt var en av de bättre i sossegänget.

 
Ingen bild

s29

11 november 2016 22:14

Komunisterna är rädda för maktskifte då det blir svårare för dom att sko sig på andras hopknegade pengar. Nu ska dom "få" ytterligare 65 mijoner till något rascertifieringsprojekt.Och VEM är det som skapar motsättningar i samhället?

 
Ingen bild

Absolut sanning

11 november 2016 22:33

Politik & Partier skriver idag om att
EU-migranternas skattefinansierade boende i Salve i Kalmar stängs nästa vecka.

Oro, gråt & tårar när media beskriver stängning av EU-migranters bosättning i Salve:

http://hotpot.se/politik/oro-grat-tarar-nar-media-beskriver-stangning-av-eu-migranters-bosattning-i-salve

 
Ingen bild

Lars

11 november 2016 22:34

Trumps valvinst blev en rejäl käftsmäll – IGEN – för det uppblåsta, pompösa och överlägsna makt- och mediaetablissemanget inklusive opinionsinstituten.

Brexit skulle ju aldrig ha inträffat – och sen blev det ju ”fel” valresultat dessutom!

Efter Trumps seger heter det att det var ”lågutbildade” som röstade på Trump. Hade Clinton vunnit hade det hetat att hon värnar om ”de svaga och utsatta” i samhället. Elitiskt hyckleri så man kräks.

Trump kommer dessutom definitivt dra Amerika ut ur vidskepelsen om det s k klimathotet och se till att (bl a) ge amerikanska kolgruvearbetare och andra jobben tillbaka och stoppa ”klimatpengar” till FN-byråkratin. Plus utvecklingen av nya energiformer (skiffergas) som ger chans till självförsörjning inom energiområdet. Något som väcker stor oro för alla som har sin försörjning och karriär inom klimathotsindustrin och den globala agendan inom detta.

SVT:s valvaka var stor underhållning hela natten. I början fanns B. Ohlsson och Corazza Bildt som kuttrade och kvittrade förväntansfullt tillsammans med Hedemoskan. Några timmar senare – när siffrorna blev dåliga – var stämningen plötsligt mycket sämre. Hedemoskan – i opartiska objektiva statstelevisionen – råkade då försäga sig och uttryckte att det ”kan ju vända upp”.

Gudskelov då för Marcus Ohlsson på TV4 med sin friska och frejdiga löpande analys av det amerikanska valet i motsats till begravningsstämningen inom StasiTV.

 
Ingen bild

Göta

11 november 2016 22:41

MILJONREGN AV FORSKNINGSPENGAR ÖVER VÄNSTERAKADEMIKER

"Några som kan glädjas över miljonregnet är Tobias Hübinette, Mattias Gardell samt hans fru Edda Manga. Samtidigt tilldelas inte en enda krona till forskning om integration" meddelade bl.a Nyheter Idag tidigare i veckan
Läs artikeln:
http://nyheteridag.se/over-65-miljoner-till-antirasistisk-forskning-noll-kronor-till-forskning-om-integration/

Idag kan vi läsa i Fria Tider om ytterligare ett par vänsterakademiker som får flera miljoner skattekronor av Vetenskapsrådet för att undersöka hur "rasism och främlingsfientlighet ökar i Europa" och hur "dessa föreställningar formas i ett samspel mellan sociala medier, opinionsjournalistik och politik".
Läs artikeln:
http://www.friatider.se/v-nsterakademiker-ska-hitta-rasism-i-media

 
Ingen bild

Mattias

11 november 2016 22:46

Det finns ingen som helst tvekan, Fredrik Reinfeldt är sinnessjuk och totalt bortkopplad från verkligheten. Imbecille f-n.

 
Ingen bild

Knaster

11 november 2016 22:48

Expressen har haft 2 artiklar om svenska landslaget i fotboll där det går ut på att alla i laget hatar Trump. Men statistiskt sett så borde 24-50% stödja Trump. Nu törs ju ingen i laget säga det eftersom plasten i startelvan eller i truppen då skulle hotas. Jag fattar inte att media inte fattar att man gräver sin egen grav?! Det påminner om sändningen där Nordkoreas ledare gjorde 18 hole in one på en golfrunda. De flesta vet ju att det inte stämmer och att det istället blir parodi! Tragiskt dock att inte man får säga vad man tycker då jobb etc står på spel.

Dessa artiklar är de jag menar:

http://www.expressen.se/sport/kronikorer/magnus-nystrom/magnus-nystrom-sporten-behover-fler-som-albin-ekdal/


http://www.expressen.se/sport/fotboll/landslaget/landslagsspelarna-kanns-obehagligt/


 
Ingen bild

Trumpväljaren Ali gav mig en rejäl reality check

11 november 2016 22:50

Taxiföraren Ali hade röstat på Trump. Han tyckte att Clinton var en svag kvinna. Att kvinnor inte kan vara presidenter. Han upprepade antisemitiska myter, menade att Demokraterna och USA styrs i förlängningen av judar. Med Trump skulle något nytt komma, ansåg han.

Chockad och förvånad steg jag ut ur taxin, mumlade något till Andreas att ”jag förklarar senare”, och sedan tog det högst tio minuter innan nästa troende muslim, 45-årige Ridial Sarr, berättade för mig att han hade röstat på Donald Trump om han varit amerikansk medborgare. Trots att Trump pratat nedvärderande om muslimer och invandrare, och att han tillhör båda kategorierna.

Om jag trodde att de två männen var undantagen som bekräftade regeln blev jag återigen motbevisad när jag läste förra Wall Street Journaljournalisten Asra Q. Nomanis opinionstext om varför hon röstat på Donald Trump.

”Jag - en 51-årig muslim, en invandrad färgad kvinna - är en av de tysta väljarna som är för Donald Trump. Och jag är varken en bigott, rasist, chauvinist eller vit makt-anhängare, som Trumpväljare kallats.”
http://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/nivettedawod/article23898509.ab

 
Ingen bild

Hacke

12 november 2016 00:23

Narcissisten, psykopaten och landsförrädaren Reinfeldt blåser på ökänt manér upp sig som de goda krafternas främsta förkämpe. En sådan ovan mänskligheten svävande figur behöver naturligtvis inte svara på besvärande frågor som vänder upp och ner på hela hans hemmasnickrade idéer kring såväl mänskliga som ekonomiska politiska realiteter. Eller som Stig Björn Ljunggren så målande beskrev det: "Han kanske inte tycker det är så trevligt att bli mulad i sitt eget träck".
Men snart är det väl bara Reinfeldt och värstingarna inom v och mp som public service kan liera sig med för att hålla myten levande kring massinvandringens förträfflighet. Eller vågar man sig kanske på att damma av gamla monstret och bästisen Mona Sahlin ännu en gång och släppa på karantänen efter senaste voltan?
Hur som helst, utför går det obönhörligen för såväl deras fantasifoster till folkfientlig agenda som de mediala plattformarna de har för sprida sina lögner från.
För två glädjande nyheter har det nu kommit på kort tid. Dels hade TV4 fler tittare under valvakan än S(V)T (två onda ting men det finns trots allt gradskillnader också i helvetet). Dels har teven tappat förstaplatsen som nyhetsförmedlare till nätet. Det inger onekligen lite hopp också i den sista sovjetstaten.

 
Ingen bild

Lars

12 november 2016 01:35

Här en video med Trump där han redan på 80-talet bekymrar sig för utvecklingen för Amerika och den eskalerande statsskulden, bl a.

På frågan om han kan tänka sig att engagera sig politiskt svarar han att han helst vill slippa och att det finns andra som är bättre kapabla...

https://www.youtube.com/watch?v=OCabT_O0YSM

 
Ingen bild

Morgan

12 november 2016 02:22

Reinfeldt är narcissist, en form av psykopati. Han saknar helt förmåga att känna empati för någon annan. Det ska möjligtvis vara invandrare då, mannen har ju afrikanskt blod i ådrorna.

 
Ingen bild

peter

12 november 2016 02:23

Angående pratet om att fd statsministern är landsförrädare. Har man vetskap om ett så allvarligt brott så skall man givetvis anmäla det. Annars blir det bara svammel.

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

12 november 2016 06:27

Reinfeldt är fortfarande den psykopat som han visade som statsminister.
En psykopat kan inte erkänna och be om ursäkt.
Sedan tycker jag att det är lite synd att Jimmy Åkesson uttalar sig så negativt om Trump.
Han skulle hävda att Trump är verktyget för folket som känner sig trampade på.
Han är i samma situation här och det ska han inte föneka.
Han säger att inte skulle ha röstat på Donald ! Varför ?

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

12 november 2016 07:05

På tal om det lögnaktiga samhället.
BARN vs BARN.
Svenska barn är väl upp till 12 år.
Därefter är dom tonåringar,ungdomar eller juniorer.
Utlänningar är barn ända till 40 år i vissa fall enligt svenska myndigheter.
Jag blir vansinnig när en sån fruktansvärd lögn får fotfäste.

 
Ingen bild

Knaster

12 november 2016 09:17

Inte olagligt att smita från olycka!! Man undrar ju hur förfallet kunna GP så fort????!!!! Att ingen reagerar?!

http://kkuriren.se/nyheter/sormland/1.4517329-ny-dom-inte-olagligt-att-smita-fran-en-olycka

 
Ingen bild

Centerpartisten

12 november 2016 09:21

"Att förstå vanliga väljares" situation är en sak, att utnyttja den för egen vinnings skull är något annat och det vet du också Thoralf. Men i vanlig ordning tar du alla chanser du kan få för att föra fram ditt rasistiska budskap.

Thoralf Alfsson

12 november 2016 10:02

Sist kallade du dig för "Thoralfs motståndare" idag kallar du dig för "Centerpartisten". Det kallar jag hyckleri och att inte våga stå för sitt ord.

Jag förstår att hela din värld håller på att rasa med Sverigedemokraternas framgångar, Brexit och nu också Trump. Blir det sedan även Marine LePen i Frankrike.

Men du får gärna förklara vad som var rasistiskt i mitt blogginlägg.
SD driver den politik som vi tror på och det har vi varit konsekventa med till skillnad från andra partier i 7-klövern som byter fot över en natt. Vem är det som anpassar sig efter väljarnas situation?
Det är nog bara i ditt huvud som dessa föreställningar finns!

 
Ingen bild

G H

12 november 2016 09:27

Islam är en pedofilkult.
Varför tror ni Stefan Löfven diggar islam?

 
Ingen bild

S-E Karlsson

12 november 2016 10:30

Bra rutet ,Thoralf !!

 
Ingen bild

Tony

12 november 2016 10:38

SR gör en över 20 minuter lång intervju där Reinfeldt
får bre ut sig och närmast idiotförklarar dom kritiska
röster som byggts upp under hans regeringsperiod?
Inte en enda fråga om nackdelarna med massinvandringen,
utanförskapsområden, våld och kriminalitet,osv osv.
tycker att den intervjun dom gör är helt meningslös,
det blir en lång monolog över den politik han förde,
som han tror var rätt, men som blev smärtsamt för landet
med alla dom nackdelar det drog med sig, och som inte
alls berörs i intervjun? Hade Reinfeldt besuttit någon
slags heder i kroppen hade han erkänt att SD hade klart
för sig hur fel han själv hade, men så mycket heder
besitter inte den mannen!

 
Ingen bild

Tompa

12 november 2016 10:50

Eskilstuna kuriren verkar vilja ta upp kampen med Aftonbladet med att bemanna sina ledarredaktioner med flest antalet kompletta idioter.

Nu får GP och Alice Teodorescu sina fiskar varma. Hur många korkade journalister finns det i vårt land egentligen?
http://ekuriren.se/asikter/ledare/1.4515396-vilka-talar-gp-till-

 
Ingen bild

Ragge

12 november 2016 11:10

Svaret på din avslutande fråga är tveklöst JA!

 
Ingen bild

Lena

12 november 2016 11:18

Sanningen är tydligen mycket svårt för en del, de respekterar inte t ex ett valresultat. Framförallt gäller detta unga människor i USA. Något mycket otäckt utvecklar sig där efter valet och det verkar på en vara i stor skala. Många obehagliga bilder. Ca 8 min in i filmen ett överfall på en man röstat på Trump och som av 4-5 svarta unga män som sparkar och slår ner honom. Är detta den verklighet som väntar Sverige om några år? Soros och NWO har hjärntvättat den unga generationen till en nivå som måste kallas masspsykos.

https://www.youtube.com/watch?v=dX7_YGVvNAU#t=48

 
Ingen bild

Tony

12 november 2016 11:19

Lögnen är nog en viktig del i Svensk politik, läser just nu
Stefan Torssels bok om Estonias förlisning 1994.
Har själv hela tiden trott att där var något som inte stämde
med den information som lämnades ut till allmänhet och
framförallt anhöriga, men när man läser boken kan man
konstatera att myndigheterna betett sig rent kriminellt
mot anhöriga som brukar vara vanligt i skurkstater!
Det måste ha varit ett helvete för anhöriga, att inte
bara mista anhöriga, utan sen pådyvlas lögner och
desinformation på hög nivå för att skydda dom styrandes
skumraskaffärer!

Köp boken, den är väl värd att läsa och förundras över
hur låg moral dom styrande visar upp mot folket.
Det ljögs lika mycket 1994 som det görs idag!

 
Ingen bild

Liberalerna sågar SD initiativ med kreativ llögn

12 november 2016 12:15

SD vill förbjuda barn släppa upp ballonger

Camilla Mårtensen (L), ordförande i bildningsnämnden, har läst motionen. Hennes omedelbara reaktion är att hon inte har den sakkunskap som krävs för att avgöra vilken påverkan ballongsläppen har på miljön.
En stund senare återkommer Camilla Mårtensen, efter att ha undersökt vad ballongerna kommunen använder innehåller.
– Ballongerna kommer från saven från gummiträd och är helt nedbrytbara. De har en förmultningshastighet som ett eklöv.
http://www.skd.se/2016/11/11/sd-vill-forbjuda-barn-slappa-upp-ballonger/

http://miljo-utveckling.se/ballonger-hotar-livet-haven/

http://www.battrevarld.nu/ballonger-och-miljo/

https://kottkriget.wordpress.com/2014/05/04/ballongslapp-en-dalig-ide/

 
Ingen bild

Karl

12 november 2016 12:29

Angående klimatet gå in på cooltv.se och lyssna på när Lars E Nyman pratar med JE Solheim och H Jelbring om klimatet. Många andra bra inslag finns också. Varför hörs det aldrig nått om detta i media ? Trögfattarna stoppar väl detta. Tack för en bra webb.

 
Ingen bild

Torun

12 november 2016 13:07

Donald Trump älskar vackra kvinnor.
Är det konstigt då att fula feminister hatar honom?

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

12 november 2016 14:46

Kravaller likt dom i USA kommer att bli vanligt i Sverige när SD får mer makt och när dom försöker att vrida tillbaka landet med sin korrekta politik.
Reinfeldt får ta på sig allt elände som vänsterpacket och invandrarna kommer att stå för.
Stackars Sverige.
Förfesten har Löfven gratulerat Trump än ?

 
Ingen bild

Calle

12 november 2016 18:45

En klockren beskrivning av svensk medias beskrivning av Trumps valseger och övriga oliktänkande kan ni läsa i en insändare i Jönköpingsposten, rubrik " Donald Trumps triumf" sign. Troy Mc Clure.

 
Ingen bild

Suzie

12 november 2016 23:01

Fler lögner avslöjas i Absurdistan.

"Svenska FN-förbundet avslöjas som en vänsterextremist-bluff"
Svenska FN-förbundet är en organisation som på olika sätt driver opinion i den politiskt korrekta riktningen i Sverige. Man publicerar artiklar och gör uttalanden som ”Svenska FN-förbundet” och man använder friskt referenser till FN på sin hemsida för att ge sina förvirrade idéer tyngden av att komma från en del av FN. Den 8:e maj skrev man den politiskt korrekta artikeln ”Nu måste Sverige ge fler invandrare makt” i Aftonbladet

Granskning Sverige gör det Sveriges vänsterstyrda media inte vill göra och granskar en organisation som kallar sig för ”FN-förbundet”.

Som framgår nedan så övergår reaktionen från FN-förbundet snabbt till anklagelser om rasism och obegripliga referenser till ”värdegrund” i syfte att slippa svara på konkreta frågor.

Det framgår att Svenska FN-förbundet inte har några kopplingar till FN. Denna vänsterorganisation t o m använder sig av FN-loggan och har bl a en bild av FN:s generalsekreterare på hemsidan i syfte att försöka lura alla.

I intervjun med Aleksander Gabelic, ordförande i FN-förbundet, säger han ”FN har ingenting med oss att göra” och tillägger att de själva bestämmer vad organisationen ska verka för."

http://kimmoa.se/rn/visa?UID=11741195


Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Torsdag 24 maj 08:50

Det är många som tar upp att Annika Strandhäll sprider fake news i sitt oförstånd och sin okunskap. Det är faktiskt rent bedrövligt av en minister i regeringen. Men Annika Strandhäll har aldrig suttit i riksdagen och aldrig deltagit i en omröstning i...

Av Thoralf Alfsson - Onsdag 23 maj 12:04


Vid dagens möte i Samhällsbyggnadsnämnden beslutades det om bygglov för Kalmarhem att bygga över 200 lägenheter i ett grönområde. Ett grönområde som i kommunens egen Grönstrukturplan från 2010 utpekas som värdefullt i sen helhet och värt att bevara. ...

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 22 maj 15:55

Valg i Sverige. Vågner de op? "Sverige er et skræmmebillede på, hvor galt det kan gå, når man lader stå til i forhold til indvandringspolitikken. Og Sverige er et eksempel på, hvordan det kunne ...

Av Thoralf Alfsson - Måndag 21 maj 22:57

Kalmar kommun har inlett en treårig satsning på modersmålsstöd i förskolan med start 2017 och framåt.   Det beskedet fick jag idag från förvaltningschefen Mats Linde när jag fick svar på de frågor jag ställt om modersmålsundervisning och kostnade...

Av Thoralf Alfsson - Måndag 21 maj 22:43

Presentation


Thoralf Alfsson
Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 055 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17
18
19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< November 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kommungranskningar

Infoblad

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se