thoralf

Direktlänk till inlägg 6 november 2016

GRAND HOTEL

Av Thoralf Alfsson - 6 november 2016 21:30

Det är pinsamt att se Pia Djupmark, VD Grand hotel, pudla efter ”hoten” från de odemokratiska vänsterkrafterna som styr Sverige. Allt ifrån Expo till Dagens Nyheter, samma skrot och korn hela bunten. De förtjänar ingen respekt!


”Ni måste vara Sveriges ryggradslösaste företag! Hålla god min tills fakturan kunde skickas och sedan ut i media för att lipa och pudla om vad ni gjort!”

 

”Sluta att dra en pudel GRAND snart stundar Nobel festen och vart ska representanterna från Saudiarabien bo eller andra från tvivelaktiga länder ska dom kanske bo oss er SLUTA med denna dubbelmoral bara för att blidka lilla PK Stockholm.”

 

”Tack vi vet redan att hotellets värdegrund är förenlig med islamistiska diktaturer och inte med demokratiska partier.”

 

Synd att man inte bor i Stockholm. I så fall skulle jag demonstrera i samband med Nobelfesten utanför Grand Hotel och deras hyckleri om värdegrund. De kan knappast nu ha några potentater från diktaturer som t.ex Saudiarabien som gäster. Det innebär också att man måste bojkotta alla från regimen i Turkiet. Listan på länder som står för en värdegrund som Pia Djupmark inte delar måste bli väldigt lång.

 

Mattias Karlsson uppmanar till bojkott.

 

”Grand hotell, företaget som glatt välkomnar Saudi-Arabien men som skäms över utdelningar av demokratipris till frihetshjältar och ångrar att man serverat mat till demokratiskt valda företrädare som representerar tiotals miljoner européer.

 

Jag uppmanar alla vänner av frihet och demokrati som positivt rankat Grand hotell de senaste dagarna att gå in och ändra detta och jag uppmanar alla våra konservativa vänner i Europa, USA och Israel att ansluta sig till en bojkott av Grand hotell tills dess att den nuvarande ledningen avgått eller bett om ursäkt för sitt horribla fördömande av sina demokratiskt sinnade gäster.”

 

Hanif Bali beskriver Grand Hotels och den värdegrund som numera VD Pia Djupfors uppenbarligen står för.


 


UPPDATERING


Jag gillar inte att länka till Aftonbladet men i detta fall kan jag inte låta bli när Pia Djupmark är ute på djupt vatten. Expressen är inne på spåret om samvetsfrihet.


http://www.aftonbladet.se/nyheter/article23863365.ab


http://www.expressen.se/ledare/grand-bojkotten-ar-ett-sluttande-plan/





 
 
Ingen bild

Hulda mk1

6 november 2016 22:41

Ja, Grand Hotel har verkligen hamnat i skruvstädet.. Men det är självförvållat i högsta grad. Hade de gått ut och sagt att "allas lika värde" innebär att även detta evenemang är ok så hade stormen bedarrat snabbt. Men man kapitulerade inför pöbelvänstern och journalistvänstern, så nu får de sk-t från alla håll...

 
Ingen bild

Rune

6 november 2016 23:05

Pia Djupfors tycks stå för grunda värden?

 
Ingen bild

Lena

6 november 2016 23:11

De tror kanske att det räcker att pudla så är allt över sedan? Att pudla inför pressen och pöbelvänstern tycker inte jag att det anstår ett anrikt och etablerat, stort hotel/företag som Grand Hotel. Det skickar fel signaler som skvallrar om feghet. Hade varit bättre att bara tiga.

dessutom så påstod de att de inte visste att det var Sd. Åh vad det är frustrerande med alla dessa ljugande människor.

Och så de fjuttiga SVT nyheterna som gläds så om de kan förtala SD, de är verkligen billiga.

 
Ingen bild

X

6 november 2016 23:30

Är utomlands.
Längtar INTE hem till latrintunnan Sverige med sitt sjuka, inskränkta debattklimat.

 
Ingen bild

Hacke

6 november 2016 23:31

Hur länge skall några galningar ur B-kändiseliten tillsammans med avgrundsvänstern tillåtas sätta spelreglerna inom såväl politik som näringsliv. Snart går halva befolkningen omkring som krumryggade dvärgpudlar i det här öppna dårhuset till land.

 
Ingen bild

Niklas R

6 november 2016 23:34

Gud vad jag är glad att jag inte ställde upp och försvarade hycklarna på Grand Hotel när det begav sig. Att så vända kappan efter vinden så kan de ha all negativ reklam som de kan få.
Jag kommer aldrig att bo på eller föreslå någon att bo på Grand Hotel i Stockholm.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

6 november 2016 23:37

Pia Djupmark:

"-Det är därför att media inte får reda på det"

”-jag håller med, det är sjukt demokratiskt…?….”

Hycklerit visar åter sitt feta, eländiga och vedervärdiga tryne

Fy fan vilket sjukt land. Finns det inte en enda människa som har ryggrad och civilkurage?

Donald Trump 2016

 
Ingen bild

C Andersson

6 november 2016 23:42

Fria Tider har ett digram överbetygsättningen av Grand Hotel

5 stjärnor ****************17t
4 stjärnor *136
3 stjärnor *37
2 stjärnor *53
1 stjärna **********11t

Snitt 3,4

Jag förmodar att t står för 1000, Jag förmodar att detta är ställningen innan stängningsdags. Är det någon som vet hur det såg utan innan drevet drog igång?

Om jag har rätt för mog så var snittvärde 4,6 från början och nere på 3,5 som lägst.

Jag tycker den tabellen såg ut som en svensk PISA-undersökning när betygen var satta.


 
Ingen bild

Jörgen N

6 november 2016 23:43


Det hade varit lite kul om någon av bröderna Ekeroth hade bokat grand i eget namn nästa gång SD ska ha tillställning. Det hade varit synnerligen underhållande att se Handels nazi-kampanj mot en jude, och än roligare hade det varit om Grand nekat bokningen. Roligast av allt hade varit när någon av bröderna Ekeroth hade anmält handels för hets mit folkgrupp och Grand för att diskriminering mot judar. Men mest underhållande av allt hade rättegångarna varit…

…ich att se hela vänsterdrevet stå med byxorna neddragna och dumstrut på huvudet!

Hela drevet mot Grand är skrämmande likt hur tyskarna hetsade mot judarna på 30-talet, men den begåvningsbefriade vänstern verkar inte se några likheter. Jag undrar vad som kommer näst – krossade skyltfönster hos affärsinnehavare som tillhör SD, vänstermobbar som driver runt och målar ”SD” på dörrar och skyltfönster – och svartklädda mobbar som misshandlar folk som handlar i dessa affärer…

Vänsterns likhet med SA i trettiotalets tyskland är skrämmande!

Positivt är dock att detta är ett tecken på desperation, och förhoppningsvis början på den urspårade vänsterns dödsryckningar – för det kan inte finnas en enda normalbegåvad människa som inre känner avsky för vänstermobbens drev mot Grand.

 
Ingen bild

Absolut sanning

6 november 2016 23:49

De godas politiska korrekthet i Sverige är frustrerande men även USA:s riggade system är det:

FBI:s chef James Comey har informerat ett utskott i representanthuset att det inte finns någon orsak att åtala Hillary Clinton och ändra det tidigare beslutet som fattades i juli av FBI.

Det gäller de e-mail från Hillary Clinton när hon var utrikesminister och som FBI hittat på en privat dator hos hennes närmaste medhjälpare Huma Mahmood Abedin och hennes f.d make Anthony Weiner.

Hillary Clinton kan under nuvarande system göra i princip vad som helst och komma undan med det liksom vänsterextremisterna i Sverige!!!!

 
Ingen bild

Observer

6 november 2016 23:50

Kunde inte låta bli:

LAGAR KRINGGÅS AV VÄRDEGRUNDER I SVERIGE !

 
Ingen bild

vmm

6 november 2016 23:52

Jag tänker på den personal som dom har anställda som inte klarar av att ge service till personer som har andra åsikter, eller som dom av någon anledning inte gillar. Herregud. Har man ett serviceyrke måste man vara så professionell att man kan ge alla ett proffsigt bemötande! Hur kan Grand anställa så pass psykiskt skör och oproffsig personal som inte klarar det!?

 
Ingen bild

C Andersson

7 november 2016 00:13

C Andersson Söndag 6 nov 23:42

Så skulle det vara:

'Om jag har rätt för mig så var snittvärde 4,6 från början och nere på 2,5 som lägst.'

 
Ingen bild

B Johansson

7 november 2016 00:15

Vart tog talet om "allas lika värde" vägen? Det är ynkligt att Sveriges mest prestigefyllda hotell inte är mer principfasta utan faller till föga för en högljudd vänterpöbel och tar avstånd från rätten att välkomna alla gäster till hotellet. Bedrövligt och skamligt!

 
Ingen bild

Suzie

7 november 2016 00:26

Grand Hotel, Saudiarabien, vänstern och demokrati

"Grand Hotels värdegrund måste vara intressant för forskare eftersom gästerna måste dela den…

https://petterssonsblogg.se/2016/11/06/grand-hotel-saudiarabien-vanstern-och-demokrati/

 
Ingen bild

Cosmik Debris

7 november 2016 01:19

@Jörgen N Söndag 6 nov 23:43

Helt enig med dig i jämförelsen med Sturmabteilung (SA)

”Deras huvuduppgifter var att bistå med skydd vid nazistiska demonstrationer och samlingar, att störa ut möten hållna av motståndarpartier, våldsamma konflikter med paramilitära förbund från motståndarpartier samt att provocera fackanslutna, eller medborgare med slaviskt, judiskt eller romskt ursprung.”

https://sv.wikipedia.org/wiki/Sturmabteilung


Dagens motsvarighet till nazisternas SA heter idag: IRM, HRF, Svenska Transportarbetareförbundet, Expo, SSU, Henrik Schyffert m.m Det är omöjligt att inte göra den jämförelsen.

På goda grunder!

Begriper inte dessa nyttiga idioter detta? Springa andras ärende utan en endaste egen tänkt tanke i huvudet?

 
Ingen bild

sverigevän

7 november 2016 02:13

Det som kan ses som mest förvånande är att SD vill boka ett hotel som tar emot Saudi-Arabien.

 
Ingen bild

Gösta Svensson

7 november 2016 05:37

Och där kom den:

"– Jag vill inte lägga partipolitiska värderingar i detta, det handlar om människors lika värde och hur våra andra gäster och medarbetare uppfattar något."

"Människors lika värde..."

Finns det öht något egentligt innehåll i det hon säger eller är det bara förutsägbart babbel?

Hon är anställd för att GH skall tjäna pengar, punkt. Förhoppningsvis har hon skitet i det blå skåpet och gjort en rejäl missbedömning i detta fallet när det gäller pudlandet. Hade hon stått Fast vid beslutet att det är ok än hyra ut till SD, hade förmodligen allting normaliserats och gapvänster, islamister, sverigefiender och annat slödder hade fått tugga luft om saken i skuggan av USA-valet de kommande dagarna. Nu tror jag det kan fastna betydligt längre och GH kommer inte att tjäna på det.

 
Ingen bild

DecemberKartellen

7 november 2016 06:39

Ang drevet mot Grand Hotel -
våra svenska skribenter är inga journalister, de är presstitutes.

Presstitutes/Presstitudes is defined on urban dictionary as "either an individual reporter or news broadcaster, or a media news group, who reports to be unbiased but is in fact tailoring their news to suit someone's goal, usually corporations or big business political affiliates".

********************

Uppfriskande med en annan analys av amerikanska presidentsvalet
än det som serveras i Corporate Media.

Den kokta grodan avsnitt 37 handlar om: Slutspurt i USA

https://soundcloud.com/den-kokta-grodan/37-slutspurt-i-usa

 
Ingen bild

Fredde

7 november 2016 07:37

Trots allt verkar det som om kvällsblaskorna fått upp ögonen föär dubbelmoralen, istället för att enbart fixera sig vid SD.


Hur ska hotell göra i framtiden om de ska utvärdera varenda kund och dennas politiska ståndpunkt?

 
Ingen bild

Bo

7 november 2016 08:16

Det enda sättet för Grand Hotel att återfå sitt förtroende är att sparka vd´n och
meddela att man framgent INTE tänker utföra politiska undersökningar på presumtiva gäster.

"Vi har kollat dina värdegrunder. De sammanfaller inte med EXPO´s varför vi inte vill se dig som vår gäst"

 
Ingen bild

Tomas

7 november 2016 08:20

Värdegrunden borde vara att en människas värdighet är okränkbar och ovärderlig. Men i Sverige är det "alla är lika mycket värda". Jag antar att detta betyder att en giftasmogen 13-åring i Sverige är lika mycket värd som en 50-åring, dvs 3 kameler och en get - enligt min egen uppskattning
Jag antar att denna förenkling av verkligheten är nödvändigt för att den outbildade vänstern ska kunna ha en värdegrund över huvud taget.

 
Ingen bild

Förvirrad

7 november 2016 09:29

Egentligen vet jag inte vad jag vill skriva. Jag förstår inte hur människor tänker. Värdegrund? Allas lika värde? Men inte för DOM! Det blir bara fööör konstigt. Nåja, i backspegeln kan vi väl (skade)glädja oss åt att det affärsmässigt inte alltid går så bra. "Vi tror på mångfald och säljer skor till alla människor. Till danskar, till bönder och till transvestiter. Har du röstat på SD får du därför inte handla hos oss." Se denna video, och försök se någon logik i smurfarnas resonemang.

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=pILigKffU4g#

P.S
För fotbollen i Kalmars skull hoppas jag att Thoralfs närvaro på Guldfågeln inte blir föremål för kampanj till bojkott av FF´s hemmamatcher. Kan alla goda verkligen gå till samma plats som Thoralf? Tillåter FF rasister-fascister-nazister bland sin publik? Och i fullmäktige sitter de också. Fy, så hemskt det är.

Thoralf Alfsson

7 november 2016 09:36

Får väl se om jag får köpa ett säsongskort till nästa säsong?

 
Ingen bild

S-E Karlsson

7 november 2016 09:41

De servitriser/servitörer och andra som vägrade jobba på Grand Hotell i fredags kväll borde få instämplat i sina CV osolidarisk mot arbetsgivaren !

 
Ingen bild

C Andersson

7 november 2016 10:41

@S-E Karlsson@

Var det servitriser/servitörer och andra som protesterade? Jag fick för mig att det var facket.

 
Ingen bild

Suzie

7 november 2016 11:03

I Finland kan man tydligen tala klarspråk till välfärdsmigranterna från tredje världen utan att riskera fängelsestraff/ betala dryga skadestånd som i Sverige.

"Stolt Finska talar klarspråk till de så kallade migranterna" Kiitos!

https://petterssonsblogg.se/2016/11/07/stolt-finska-talar-klarsprak-till-de-sa-kallade-migranterna/comment-page-1/#comment-331209

 
Ingen bild

?Sanningen

7 november 2016 11:19

@C Andersson, korrekt, det var Jenny Bengtsson på Handels som startade och drev alltihop. Tror inte att servitörerna kände till något problem. För övrigt så är Jenny känd SD-hatare.

 
Ingen bild

O´ Hyra

7 november 2016 11:49

”Niklas Svensson (Expressen) personifierar på något sätt allt som är problemet med män. Dryg, storhetsvansinne, testosteronstinn, dum i huvet. Kräk”, skriver hon om Svensson på Twitter.

Så uttrycker sej en vänsterpartist som är emot nätmobbing.

http://nyheteridag.se/niklas-svensson-om-att-polisanmala-vansterpartiets-riksdagsledamot-stammer-att-jag-overvager-detta/

 
Ingen bild

Gösta Svensson

7 november 2016 12:06

"Värdegrund", ett ord nästan lika missbrukat, missförstått, vantolkat och i grunden problematiskt som påståendet om "allas lika värde".

När det pratas "värdegrund", Det kan vara i hemmet, på jobbet, i media, ja varsomhelst, då tjuter min bullshitdetektor på högsta nivå.

Att hänvisa till "värdegrunder" är ett sätt för den intellektuellt late, alternativt handikappade, att undvika att behöva tänka. Den konflikträdda medlöparems frälsarkrans.

 
Ingen bild

SM811

7 november 2016 12:07

In och rösta ned
https://www.facebook.com/Draken-176630025710284/reviews/

 
Ingen bild

Hulda mk1

7 november 2016 12:11

Extremvänstern och Grand Hotel har båda gjort bort sig rejält. Denna händelse kommer att ge SD 0,5% väljarstöd till. Minst..

 
Ingen bild

vmm

7 november 2016 12:31

En pikant detalj som det inte talas så mycket om är att SD först ville anordna festen i Blå hallen i Stockholm men fick nej pga säkerhetsskäl. Blå hallen är alltså Stockholm stads (kommun) festlokal. Högst anmärkningsvärt att ett parti inte kan få hyra den av säkerhetsskäl.

 
Ingen bild

S-E Karlsson

7 november 2016 12:55

OK ,hur eller hur , hoppas ni har rätt ,enligt mej så hade det varit osolidariskt mot Grand Hotell att vägra jobba !

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

7 november 2016 13:20

Tänk vad Nobelkommiten skall ha ringt och tjatat på Grand Hotel om att ställa in för SD.
I praktiken handlar hela saken om att hindra SD från att vara på Grand Hotell nästa år, vilket krig det måste ha varit mellan rikemanssvålarna över Pia

 
Ingen bild

Stefan

7 november 2016 13:35

Grand Hotel har ju gjort bort sig totalt. Först verkade det ju som de såg bokningen helt affärsmässigt och stod upp för sitt agerande. Men, när hatvänstern och Twitterdrevet satte igång så fick de kalla fötter och pudlade.

Nu är de alltså hatade både av vänstertomtarna, som förmodligen inte accepterar deras patetiska svammel till ursäkt, och av alla som tyckte att det var bra att de inte lade någon politisk aspekt på bokningen!

Att som motivering komma med svammel om värdegrund och allas lika värde när det går bra att passa upp på Saudiska prinsar och shejker är ju patetiskt.

Floskeln "allas lika värde" omfattar alltså diktatorer och tyranner med inte demokratiskt valda politiker från Europeiska länder...

 
Ingen bild

Nils Dacke

7 november 2016 14:55

Vid bokning hos GH framöver, ” välkommen till GH, vi är numera ett åsiktscertifierat hotell, ni kommer nu att få svara på 3 st frågor, 1.vilket parti röstade ni på 2014 ?, 2.vilket parti kommer ni att rösta på 2018 ?, 3. vilken partiledare sympatiserar ni med?. Svarar ni på ett sätt som strider mot GH värdegrund kommer ni få genomgå ledsagning genom åsiktskorridoren med hjälp av 3 st konsuler som för närvarande är, Aftonblaskan, skitartisten Schyffert och låtsasdemokraten Wallström. Efter att ledsagning är klar kommer ni sannolikt ut som en ny människa på andra sidan och är då fri att boka på GH. Skulle inte detta vara fallet och fortfarande önskar boka så kommer ni att få genomgå fas 2 av åsiktskorridoren där ledsagning sker med hjälp av andra konsulter för uppnå sanningen och rätt åsikt, för närvarande Saudiska kungahuset som berättar om sambandet mellan demokrati och halshuggningar, rödvinsvänstern som berättar om arbetsglädjen i Sovjetiska Gulagläger och propgandaminsisteriet SR/SVT/TV4 som berättar hur man döljer och mörkar bäst. Är ni efter denna ledsagning inte godkänd kan vi tyvärr inte ta emot er bokning”.

 
Ingen bild

Pär

7 november 2016 14:59

Grand hotels VD anser tydligen att kroppsbestraffningar är humant!

 
Ingen bild

Hulda mk1

7 november 2016 15:12

De i den Sverigevänliga rörelsen som har möjlighet bör efter detta granska Grand Hotel och de som hyr rum eller andra lokaler. Första tillfälle är Nobelfesten..

 
Ingen bild

Lena

7 november 2016 15:14

Se klippet när US`s President Obama uppmuntrar en kvinna som är i landet illegalt att gå och rösta!!! Hon har inget uppehållstillstånd men agerar precis som om hon har rätt att rösta. Det är rena rama Vilda Västern i UAS nu. Dessa människor som inte är röstberättiga uppmuntras nu av Obama att gå och rösta!!! (De röstar på Clinton troligen).
Det är så galet i världen och alla respekterar inte lagar, inklusive Obama (som är Stefan Lövféns kompis) (om Trump vinner blir det nog andra bullar av).

drygt 18 min in i videon.

https://www.youtube.com/watch?v=YhaHN80UORg

 
Ingen bild

O´ Hyra

7 november 2016 15:16

Hon som fällde yttrandet om Niklas Svensson var
Jenny Bengtsson, ordförande för HRF:s största avdelning, Avd 02 Stockholm Gotland. Tillika vänsterpartist och "feminist" Suck!

 
Ingen bild

Politiskt korkad (PK)

7 november 2016 16:13

Skickades till Grand hotell igår;

Hej! Stor besvikelse! Ledsen! Jag tycker att ni tagit ett felaktigt beslut när ni nu går ut och pudlar för att SD fick boka lokaler hos Er. Skall Ni verkligen neka ett folkvalt parti, att få hyra Era lokaler? Skillnad om de uppför/uppfört sig illa
men det har de väl inte gjort? Vilka politiska partier skall få hyra hos Er? Kommunisterna? Moderaterna? Mupparna? Det är ju ingen terrororganisation som ni hyrt ut till. Nu gynnar Ni alltså alla de personer som gått in på Er hemsida och satt ettor som bedömningssiffra för Grand Hotel. Det hade räckt om ni endast tog bort själva bedömningsmallen från er hemsida. Får man som SD-sympatisör över huvud taget hyra hotellrum hos Er? Om inte så bör ni sätta ut ett formulär på hemsidan där ni informerar om detta och ber gästerna intyga med underskrift att de inte sympatiserar eller är anslutna till SD. Lika bra först som sist. Analogt får inga artister med SD-sympati anlitas av Er. Anställda bör väl också kontrolleras?

För att tag sedan blev artisten Peter Jezewski avbokad för engagemang på hotell Gustaf Fröding i Karlstad. Detta eftersom han uppträtt på SD:s arrangemang i Sölvesborg där Jimmie Åkesson talade.
Hur slutade detta? Man drog tillbaka avbokningarna för Peter J och han hälsades välkommen tillbaka, efter massiv kritik. Huruvida han sen ville komma tillbaka har jag ingen uppgift om.

Det är ryggradslöst att falla tillföga för gaphalsar. Samma gaphalsar som står i gathörnen och skriker och kastar stenar.

Förstår ni inte att detta faller på sin egen orimlighet? Var skall ni dra gränsen, för organisationer, politiska partier, personer, artister och anställda?

Hoppas att ni tar detta till Er. Har aldrig varit på Grand Hotel i Stockholm men det verkar ju annars vara ett jättefint hotell. Frågan är väl bara om man är välkommen?

 
Ingen bild

O´ Hyra

7 november 2016 16:45

@ S-E Karlsson
Inte bara osolidariskt utan även ett brott mot kollektivavtalet.
Lika idiotiskt som att brevbärare kan få för sej att dom har
rätt att vägra dela ut post med avsändare SD.

I båda fallen borde det vara arbetsvägran och ett
giltigt skäl för avsked,

 
Ingen bild

Stefan A

7 november 2016 17:48

Har Jenny Bengtsson hotell o restaurangfackets ordförande stockholm tagit över Grand Hotell, är det till henne man skall vända sig om man vill boka rum eller lokal och få ett godkännande som kund, är det hon som skall avgöra om man har rätt "värdegrund", eller om personalen far illa av blotta åsynen av kunden. Iofs. är det helt i linje med den råkommunism som hon företräder, ta över det andra skapa utan att betala för det, ett råd till Jenny kan ju vara att vill man bestämma vilka gäster man har på ett hotell så kan man starta ett eget. Nästa år kan Marine Le Pen väljas till Frankrikes president, hur skall man göra då om hon kommer på besök? hänvisa till ett vandrarhem? kan få internationella förvecklingar....

 
Ingen bild

Assar

7 november 2016 17:56

EU stadgan stipulerar att:
Artikel 21 Icke-diskriminering
1. All diskriminering på grund av bland an-
nat kön, ras, hudfärg, etniskt eller socialt
ursprung, genetiska särdrag, språk, religi-
on eller övertygelse, politisk eller annan
åskådning, tillhörighet till nationell mino-
ritet, förmögenhet, börd, funktionshin-
der, Ålder eller sexuell läggning skall vara
förbjuden.
Att inte låta någon hyra en lokal, till exempel, och hänvisa till "värdegrunden" är alltså inte ok.

 
Ingen bild

Pepparholm

7 november 2016 18:26

Le Grand Scandal i regi av Expo med Pia Djupmark och Henrik Schyffert i huvudrollerna.

 
Ingen bild

crille

7 november 2016 18:53

Tyvärr Thoralf! Mig lurar du inte att klicka på en länk till aftonbladet eller expressen :).
Något som retat mig en längre tid, är att de kallar mig nazist o rasist. I princip allt som slutar på ist. Utan att de känner mig. Jag inget av det. Jag är ju bara en vanlig enkel svensk man som jobbar o sköter mig, som så många gör.
SM811: Synd jag inte har facebook, för där hade jsg röstat. Vem bryr sig om Shyffert? Inte många tror jag.

 
Ingen bild

vmm

7 november 2016 19:40

Vill man boka rum där via nätet så går det ju bra att göra det. Sedan kan man i lugn och ro tänka efter om dom har rätt värdegrund. Kommer man på att dom inte har rätt värdegrund så är det ju bara att avboka kostnadsfritt fram till kl. 12.00 ankomstdagen. Lätt som plätt.

 
Ingen bild

Calle

7 november 2016 20:55

@ vmm
Säger som Brunnberg i Jönsson-ligan: "Lysande ide´Sickan."

 
Ingen bild

Lena

7 november 2016 20:58

@Politiskt Korkad (PK) Mycket, mycket bra skrivet! Det här är väl det enda sättet vi har möjlighet o makt att göra - att helt enkel skriva något kärnfullt direkt till den det gäller!

 
Ingen bild

Hacke

7 november 2016 21:19

Vill bara säga hur oerhört tacksam jag är för att ha tillgång till Thoralfs fantastiska blogg.
Det är en verklig oas att gå in här och ta del av Thoralfs alltid intressanta gräv och relevanta inlägg. Och inte att förglömma alla ni som är härinne och kommenterar. Alltid insiktsfullt och förnuftigt ibland dessutom kryddat med humor och underhållning. Ett verkligt livselixir när verkligheten ter sig alltmer surrealistisk i Absurdistan
Stort tack till er alla, ingen nämnd och ingen glömd.

PS. Ser nu på Aktuellt och påminns om SVT/SR:s enorma pådrag kring USA-valet. Men det kvittar hur många dom än skickar dit för licenspengarna, agendan är alltid densamma och var man än befinner sig i världen kan man alltid vara säker på att Aftonbladet finns där som "oberoende och sakliga" public services eviga följeslagare och sidekick.

 
Ingen bild

Lucifer

7 november 2016 21:31

Kanske dags för ett vykort till VD Pia Djupfors!

Kan vi inte samarbeta nu o skicka ett vykort?

 
Ingen bild

Tompa

7 november 2016 21:44

Surfade runt lite random och hamnade på denna sida.
Apropå hatsajter så sprider Eskilstuna Kuriren hat. Hur mycket press stöd får denna hat tidning.

Ärkeäckel var ett nytt uttryck för mig. Snacka om att elda på polariseringen och förstöra ett debattklimat

http://ekuriren.se/nyheter/kronikor/1.4503282-tva-rysare-i-veckan

 
Ingen bild

Odalbonde

7 november 2016 23:03

Snart kommer ordet "värdegrund" att vara hopplöst omodernt. Svagt av Grand Hotel för övrigt.

 
Ingen bild

Knaster

8 november 2016 05:51

# Tompa

Håller med! Ständig hets mot SD och Ryssland. Men så tappar dom många läsare också. Hoppas dom går i graven inom kort!

 
Ingen bild

Lena

8 november 2016 09:51

@Lucifer 21.31 Bra idé, jag skickar ett idag och tänker använda mig av några meningar som @Politisk-Korkad (PK) skrev igår. Tänker på att det finns en hel del människor som faktiskt är politiskt korkade, de är inte insatt övht, vilket i dessa tider är en synt anser jag. Men ändå, bättre att skriva några förnuftiga rader än att håna anser jag. Kanske att man sätter ett frö...

 
Ingen bild

Ludvig

8 november 2016 12:27

Grand Hotell tycker alltså att SD är värre än Saudiarabien. Ja det är till att urskiljningsförmåga.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17
18
19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< November 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards