thoralf

Direktlänk till inlägg 23 oktober 2016

KENT EKEROTH PÅ KALMAR SLOTT

Av Thoralf Alfsson - 23 oktober 2016 19:43

 


Idag har vi haft besök av Kent Ekeroth på Kalmar slott! Ett mycket uppskattat besök och ett besök som många väntat på. Närmare 100 personer kom till Kalmar slott för att lyssna på Kent Ekeroth prata om Sverigedemokraternas kriminalpolitik och sitt arbete i Justitieutskottet. Kent Ekeroth berättade även om alla debatter han haft med 7-klöverns ledamöter i riksdagen.


Vi fick också höra många exempel på hur 7-klöverns partier röstat nej till motioner och förslag från Sverigedemokraterna men sedan lägga i stort sett samma förslag bara några veckor senare eller göra utspel i media med samma ”budskap” som Sverigedemokraterna tidigare yrkat på i riksdagen där 7-klöverns ledamöter röstat nej.


Jag måste säga att man blir både trött och förbannad på hur dessa hycklare inom 7-klövern beter sig i riksdagen.


Det värsta är dock att media aldrig berättar om 7-klöverns hyckleri! Detta trots att media är fullt medveten om hur falska 7-klöverns ledamöter i själva verket är.

 

PS

 

Media är sura för att de inte blev inbjudna till mötet med Kent Ekeroth. Barometern kallar det för ett stängt möte och att inte allmänheten och press var inbjudna. Jag kan upplysa Barometern om att det var ett medlemsmöte för Sverigedemokraternas medlemmar. Jag tror inte Socialdemokraterna eller Moderaterna bjuder in allmänheten till sina medlemsmöten. Jag tror inte ens att pressen är inbjudna!


  

 
 
Ingen bild

X

23 oktober 2016 20:08

Ser att äcklig, svensk vänstermedia drevar mot Ekeroth för femtioelfte gången.
Varje arbetslös journalist bereder mig ofattbar glädje och lycka.

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

23 oktober 2016 20:29

I samma anda uppträdde Monica Sarinen i lördagsintervjun med enbart påhopp, käftsmällar och tasksparkar på Jimmy.
Jag väntade hela tiden på den mycket naturliga frågan i alla länder utom här i Sverige.
Vad anser du Jimmy om att övriga partier har kopierat SD:s politik ?
Sarinen är en batikhäxa eller så är hon styrd av batikhäxor.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

23 oktober 2016 20:31

Avdelningen hyckleri:

Ann Heberlein skriver på ledarsidorna.se

” För övrigt tillhör svenskarna, enligt tidigare nämnda globala värderingsstudie, World Values Survey, de minst rasistiska människorna i världen. Svenskar utmärks av tolerans och nyfikenhet, snarare än av rasism och rädsla.”

Den svenska ”toleransen” finns inte. Det är en chimär eller en direkt lögn. Ann Heberlein tar avstamp i en direkt felaktighet.


Svenskar sköter det bara lite snyggt. Man undersöker t.ex vilka namn som står på brevlådor innan man anmäler sitt intresse för en bostad. Samma sak gäller vid köp av bil, anställa personal till företaget eller att välja skola till sina barn. Det sköts återigen lite snyggt. Detta för att inte riskera att kallas för rasist. Vissa kallar det strukturell rasism. Jag kallar det strukturell överlevnad. White flight är ett annat litet subtilt sätt att visa tolerans och öppenhet?

Så ligger det till om vi skall vara ärliga – och det skall vi väl vara? Ärliga alltså!


Fråga en svensk som inte bor på Hisingen om muslimerna där skall tillåtas bygga ytterligare en gigantisk moské. Sannolikt bli svaret att ”-de kan de väl få, vi har ju religionsfrihet här i landet”

Fråga sedan samma svensk om han har något emot att moskén istället byggs i det egna bostadsområdet eller att läraren i barnens skola bär muslimsk slöja. Högst sannolikt blir svaret att de vill personen överhuvudtaget inte.

Kalla det gärna för dubbelmoral, hyckleri eller strukturell överlevnad – men kalla det för guds skull inte ”tolerans eller nyfikenhet”.

När mångkulturen kryper in på bara skinnet bekänner nämligen svensken färg.

Det är den nakna sanningen.

Rekordfå svenskar positiva till mångfald: "Mörka siffror"
http://www.svd.se/rekordfa-svenskar-positiva-till-kulturell-mangfald-morka-siffror

 
Ingen bild

W&D

23 oktober 2016 21:00


När går returmatchen i damernas fotboll mellan Sverige och Iran?
Det skulle bli intressant på flera sätt att se Pia Sundhages feminister spela i Tehran!
Vi vill boka ett par biljetter till den matchen.

Skicka gärna till
tips@damfotboll.com
Eller ring
040490902

 
Ingen bild

Hacke

23 oktober 2016 21:22

Kalmar är att gratulera. Den träffen med Kent Ekeroth hade jag gärna varit med på.
Härligt att motståndarna inom msm ständigt går bet i sina envetna och fula försök att fälla denna tolvtaggare till politiker.

 
Ingen bild

Göta

23 oktober 2016 21:25

FOLKMORD I SYRIEN OM ASSAD-REGIMEN FALLER
Jag vill citera följande viktiga rader från Mohammed Omars krönika med titeln "Donald Trump har rätt om Syrien" i SD-tidningen Samtiden den 19 okt:
Citat 1:
"Tragedin som utspelar sig i Aleppo, där syriskt och ryskt flyg nu bombar, är ingenting mot det folkmord som skulle följa efter en rebellseger. Kristna, alawiter, druser och shiiter, ja ALLA ICKE-SUNNITISKA SYRIER SKULLE SLAKTAS. Det kristna Syrien, dess kyrkor och kloster, förstöras..."
(versaler av mig)
Citat 2:
"Trump inser att USA inte både kan strida mot Assadregimen och mot jihadisterna.
De stora väpnade grupperna i Syrien är jihadister. Det är sant att alla inte tillhör IS,
vissa tillhör Al-Qaida i Syrien, Ahrar ash-Sham och andra. De hatar väst, framför allt USA. Assad må vara brutal och förakta demokrati och mänskliga rättigheter, men han är inte ett hot mot västvärlden..."
(Slut på citaten)

Läs hela krönikan av den i ämnet kunnige och välinformerade Mohammed Omar:
http://samtiden.nu/27268/donald-trump-har-ratt-om-syrien/

Jag vill också påminna om följande fakta när det gäller USA:s inblandningar i Mellanöstern:
- Det är USA:s krig mot Assad-regimen i Syrien som har hjälpt de fundamentalis-tiska IS-jihadisterna att växa.
- Liksom USA på 1980-talet även hjälpte de fundamentalistiska talibanerna i Afghanistan att växa och överta makten och inrätta stränga sharialagar där, när ryssarna (Sovjet) kämpade mot dem. Tillsammans med Saudiarabien öste USA då in ca 40 miljarder dollar i pengar och vapen till talibanerna under en tioårsperiod. Senare deltog även al-Qaida då bin Laden lät sina al-Qaidakrigare strida på talibanernas sida i kampen om kontrollen över Afghanistan. 1989 lämnade Sovjet Afghanistan, och några år därefter började USA istället betrakta talibanerna och
al Qaida som sina fiender. Så kom 11 september-attackerna på World Trade Centers 2001...
- Även det förödande kriget i Irak år 2003, med åtföljande massinvandringar till
EU och Sverige, igångsattes av USA (ihop med Storbritannien) efter att ha beskyllt Saddam-regimen för kärnvapentillverkning. Beskyllningar som senare har visat sig vara falska.
- Det var också USA-NATO som (inklusive Sverige) hjälpte de s.k rebellerna i Libyen att slå ned regimen och mörda Gadaffi år 2011, vilket resulterade i det fullständiga kaos som sedan dess råder i landet. Plus att det öppnades en ny väg för miljontals afrikaner att ta sig via Libyen till Medelhavet och Europa.

USA:s och EU:s inblandningar i de muslimska ländernas tusenåriga, olösliga religiösa och etniska konflikter har enbart resulterat i katastrofala försämringar. Främst för de krigshärjade länderna i Mellanöstern, men också för majoriteten av Europas länder, INTE MINST FÖR SVERIGE. Detta är bara början av vad som väntar oss när vi nu har fört in och välkomnat alla dessa olösliga konflikter och hat,
dels mellan de olika muslimska grupperingarna, dels dessa grupperingars gemensamma hat och förakt mot oss icke-muslimer.

 
Ingen bild

calle

23 oktober 2016 21:27

Ekeroth är superbra, smart. 7 klöverns hycklare blir alltid rökta när de skall ta debatten med honom.

man kan se debatterna på riksdagens webbtv.

https://www.riksdagen.se/sv/webb-tv/

ett rent nöje att se och höra hur korkade 7 klöverns kreatur är. verkligen låg intelligenta. Heller håller dom tillbaka sina argument för de vet dom har fel hela tiden. dom måste hålla sig till partiets riktlinjer som dikteras av partiledarna som i sin tur styrs av globala bankirer och lobbygrupper och investmentbanker.
ministrar har ju fått fina tjänster hos bank of Amerika, Goldman Sachs,mfl.
Svenska folkets intressen finns inte hos 7 klövern

 
Ingen bild

Christer

23 oktober 2016 22:48

Det finns några i Thoralfs kommentatorsfält som jag tycker höjer nivån på bloggen. Jag tänker idag på såna som Cosmic Debris och Göta.
Det finns många olika sätt att försöka förstå det som nu händer i arabvärlden, men jag tror att i kvällens Agenda så var den inkallade "experten" ändå väldigt tydlig vad det gällde situationen kring Mosul. Vad konflikten ytterst i regionen handlar om är motsättningen främst mellan shia och sunnimuslimer. Kokar man ner det han sa, så kan den enda logiska slutsatsen bli att: Mångkultur fungerar inte! Mångkultur har aldrig fungerat någonstans, och kommer heller inte att någonsin göra det! Vänsterfolk blandar gärna ihop begreppen och skriker högljutt om nazism, rasism när man kritiserar mångkultur. Men det har det aldrig handlat om, många etniciteter kan fungera väl om regelverket inte innehåller olika måttstockar som missgynnar t.ex ursprungsbefolkningen. Och det är detta som sakta sliter sönder vårt land. Om 5 etniska svenskar hade våldtagit en rullstolsburen invandrarkvinna så hade åklagaren aldrig släppt dom. Manifestationen mot skolmorden i Trollhättan fick ett genomslag i media som knivmorden på IKEA i Västerås inte kom i närheten av. Hur kan man som PK-människa inte se faran med den förda politiken. Vi har byggt ett system där hyckleriet är så uppenbart att alla måste förstå hur allvarlig situationen faktiskt är.
Själv åkte jag in i en rutinkontroll med bilen igår. Körkort, blåsa, och en snabb koll mot registret att fordonet var skattat, besiktat och försäkrat. Jag frågade polismannen hur ofta dom fann något anmärkningsvärt hos de illegala immigranter som kör runt till våra köpcenter i skrotbilar? Han tittade lite lurigt på mig, men sa inget. Men hans blick sa mig att vi var på samma våglängd.

 
Ingen bild

Fredde

23 oktober 2016 23:10

Det vore bra om listan över motioner och förslag som Ekeroth drog publicerades i Sveriges tidningar.
Lyfta fram hur 7-klövern har betett sig.
Det vore en bra ögonöppnare för de som fortfarande lever i tron att Löfvėn och co gör ett bra jobb, och att SD inte bidrar med någonting.

 
Ingen bild

Blåsippan

23 oktober 2016 23:29

Detta är så bra så jag vet inte hur många gånger jag sett det. Inledningstalet är outstanding och efterföljande överkörningar av den ena pk-hycklaren efter den andra är mållöst bra så man ryser. Måste ses. https://www.youtube.com/watch?v=yXW-69-RhUU

 
Ingen bild

sunken

23 oktober 2016 23:53

@Göta
En bra sammanfattning av dig.Fredspristagaren Obama har ju under sina 8 år startat 7 krig, vilket i stort sett accepteras av 7-klövern.

 
Ingen bild

ruben

24 oktober 2016 00:13

Jag förmodar att de flesta meningarna redan från början är feltänk från PK-lakejerna. Så bra för 7-klövern att de har SD-politik att luta sig mot och skylla på, när de måste ta de impopulära men nödvändiga besluten :)

 
Ingen bild

UR

24 oktober 2016 00:56

Jag tycker 7-klöverns politiker visar ett oerhört stort mod som vågar sig på att debattera med Ekeroth. Kan det vara så okunniga om sin egen underlägsenhet?

Så satans överkörda de blir. Nu är det säkert dags att mobilisera alla "goda krafter" för att få bort Ekeroth.

 
Ingen bild

Ludvig

24 oktober 2016 07:12

Jag vill gratulera SD i Kalmar för att fått dit denna briljanta politiker!

 
Ingen bild

Lena

24 oktober 2016 13:01

Tack @Göta för ditt långa inlägg om det svåra att få ihop bilden av Syrien-kriget som har så många bottnar. Dessutom med all förvirrande o mörkläggande från SVT och MSM så är det inte lätt att få "den stora bilden" av vad kriget handlar om. Du gjorde det bra trots att det är så enormt mycket mer för att få större insikter. Att koka ner till sunni-shia antagonism är endast en del av sanningen. Det är ju också USAs inblandning och stöttande som haft stor inverkan på kriget. Det är helt säkert en del andra faktorer också, det finns ju en uppsjö av olika terrorgrupper som endast kämpar för sin rätt.

OBS kriget startade 2010, och 2011 sa MSM att det bara är en tidsfråga innan Assad faller, nu är det sen höst 2016 och Assad har ännu inte fallit... Enligt mig har väst inte hjälpt till det minsta att se till att förbättra för de som är drabbande i Syrien. Men som vi också sett så finns det enklaver i landet där livet pågår som vanligt, de badar i poolen och solar o har det skönt... Se mitt inlägg för några dagar sedan där ett tyskt team filmat i september vad som pågår i HALVA Aleppo. Den del som MSM visar är krigets alla fasor, men det är ju inte hela sanningen!!!

För övrigt tycker jag det vore bättre att satsa på hjälp för de flyktingar som så behöver i de områden där livet pågår som vanligt i Syrien,(men som väst inte rapporterar om). Allt för att förvirra oss, desinformera oss.

För övrigt läser jag Soheila Fors biografi, den iransk-kurdiska kvinnan som på en föreläsning sa till oss svenskar: Jag är här för att varna er, se upp så att det som jag flydde ifrån (hedersvåld, sharialagar) det kan vara er framtid här i Sverige. Många blev chockade av hennes uttalande.

Dock när jag läser boken så ser jag ju hur barbariska, minst sagt, deras samhällen var/är. Visserligen finns ju mycket värme också mellan människor, men om du faller utanför ramen är det helt förskräckligt barbariskt. Jag förstår mycket väl varför de vänder blickarna till västerlandet, där vi är kända för att vara civiliserade. Men det är ett fåtal av de som kommer som vill erkänna detta - troligen är de alldeles för obildade också och dumstolta över sin egen kultur. Det är svårt med konfrontationer mellan olika kulturer, det blir ju detta jämförande hela tiden. När ska man få tid att leva ifred då?

 
Ingen bild

Lena

24 oktober 2016 13:08

Kent Ekeroth är en fantastisk retoriker, han är guld för SD. Har sett debatter med honom när det endast är ett fåtal kvar i plenisalen, de som går upp och debatterar med riskerar att framstå som kompletta idioter. Det gör de därför att de inte är pålästa som Kent och endast tar till idiot fraser som "rasist" etc. De är helt enkelt inte seriösa nog.

Därav förstår man att 7K vill ha bort honom o fortfarande efter alla dessa år kan man höra att han är ute på stan med järnrör...

De har ju inga andra argument och begriper inte hur fattiga och fjuttiga deras kommentarer är.

 
Ingen bild

Lena

24 oktober 2016 13:20

@Cosmik Debris Du har både rätt o fel enligt mitt sätt att se. Jag skulle nog kunna falla under kategorin "tolerant och nyfiken" en gång i tiden. Men jag menar att jag inte är emot individerna utan det är invandringspolitiken jag är emot (mängden invandrare) och alla dess konsekvenser (med många lycksökare, våldtäcktmän, mördare, kriminella etc, etc.

Det är riktigt att numera har man inte råd att vara så nyfiken för det händer alldeles för mycket... Och visst känner jag igen det där med att "sköta det snyggt". Har själv varit med om att inte vilja har för många invandrare i mitt eget bostadskvarter, det förstår även seriösa invandrare.
Dessutom, varför skulle jag som svensk vara helt utan överlevnadsstrategi? Tror inte vår s k stadsminister kan svara på den frågan.

 
Ingen bild

Åhus-Nisse

24 oktober 2016 13:29

Gällande Maria Ljungdahl från Åhus (fd Javurek), är en typisk folkpartistisk ("liberal") politiker i Kristianstad kommun. Hon är ett tydligt exempel på vilka personer som befolkningen tyvärr väljer in för viktiga samhällsfunktioner.

Maria Ljungdahl försörjer sig som kursledare/handledare i Kristianstads kommun (dvs är skatteförsörjd liksom de flesta "liberaler").
Hon är nämndeman (för "Liberalerna") i Hovrätten för Skåne och Blekinge i Malmö.


Detta partiföredöme låter på Facebook meddela omgivningen:

(utelämnad bild)

Det här är min stora härliga familj!
Två av pojkarna har utländsk mamma och pappa. Syskonen som står till vänster och till höger, har en farfar från Tyskland och en farmor med finskt påbrå. Min man är från Tjeckien och jag är från Sverige med valloner i släkten. De minsta i familjen har ryska, danska, tyska, italienska och arabiska namn. Habibi är ett av namnen och betyder "min älskling" på arabiska.
Röstar du på SD så röstar du för en otrygg framtid för min och din familj...
Röstar du på SD vill jag att du plockar bort mig som "vän".


--

Maria Ljungdahl är kursledare i Kristianstad.

Hon har bl.a lett en kurs "Nyfiken på psykiatri". Kursen ger kännedom om ätstörningar, ADHD, Aspergers syndrom, Tourettes syndrom, tvångssyndrom, psykos, personlighetsstörning, missbruk, bipolär sjukdom, depression och schizofreni.

Inslag om SD-fobi ingår tydligen inte i hennes kurser. Däremot predikar hon och hennes "liberal"-kolleger om mångfald och tolerans mm.
Det framgår väldigt klart hur Maria Ljungdahl själv är synnerligen intolerant, i alla fall mot samhällsmedborgare som röstat på "fel parti".

Hur hon kan fungera socialt t.ex i en (hovrätts)nämnd med SD-ledamöter förstår jag inte. Jag tror att Maria Ljungdahl innerst inne mår mycket dåligt och själv behöver avancerad hjälp.

 
Ingen bild

s29

24 oktober 2016 16:56

Ja du Åhus-Nisse,hon behöver nog inte plocka bort sina vänner.Enligt FN så kommer det bara bo ca 4,5miljoner innevånare i Sverige 2025.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

24 oktober 2016 17:03

Lena Måndag 24 okt 13:20

Vad jag menar är att definitionen av ”nyfikenhet och tolerans” är felaktig och inte anpassad efter svenska förhållanden. Jag skulle t.ex aldrig komma på tanken att plocka med mig ”svensk mat” vid en utlandsresa. Jag äter den mat som landets befolkning gör i det land jag besöker

Det gör mig nyfiken.

Jag anser att Sveriges befolkning och kultur skall prioriteras. Finns det utrymme för ett blygsamt flyktingmottagande motsätter jag mig inte det.

Det gör mig tolerant.


Nyfikenhet och tolerans betyder inte enligt World Values Survey och Ann Heberleins definition att man t.ex går på afrikansk dans, äter thailändsk mat, köper marockanska möbler eller sushi.

Det kan i vissa fall betraktas som snobberi.

Inte Nyfikenhet och tolerans.

 
Ingen bild

S.E

24 oktober 2016 17:16

Tack för inbjudan och förmånen att få lyssna. Kött på benen att sprida vidare, vad som måste spridas inför nästa val! Tack för förtäringen på Slottsrestaurangen! Och vad det måste varit jobbigt för media att inte få vara med...trots det, ändå en artikel i Barometern. Bra jobbat!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Måndag 10 dec 21:17

I eftermiddag tittade jag på statsminister Stefan Löfvens presskonferens. Statsministern verkade inte speciellt besviken på att förhandlingarna med Lööf och Björklund misslyckades. Men jag reagerade på en sak i statsministerns inledning av presskonfe...

Av Thoralf Alfsson - Måndag 10 dec 13:07

    Ledarsidorna skriver idag om Mehmet Kaplan. Man kan väl lugnt säga att Mehmet Kaplan hållit sig under radarn sedan han fick avgå som bostadsminister i Stefan Löfvens regering 2016, efter alla hans resor till Turkiet.   https://ledarsido...

Av Thoralf Alfsson - Söndag 9 dec 10:39

Jag har alltid varit intresserad av statistik och alltid ansett att statistik är ett väldigt bra argument i debatter. Att kunna hänvisa till statistik från en statlig myndighet eller en offentlig verksamhet är mer eller mindre omöjlig att förneka, äv...

Av Thoralf Alfsson - Lördag 8 dec 19:49

När jag läser domen mot 22-åringen som nu dömts för 21 olika brott blir jag väldigt fundersam. Personen finns sedan tidigare i 9 avsnitt i brottsregistret. Dessutom var han en av de åtalade vid rättegången efter den stora branden i Berga centrum 2011...

Av Thoralf Alfsson - Fredag 7 dec 21:26

Fredagens upplaga av lokaltidningarna Barometern och Östra Småland avslöjar med all tydlighet hur olika tidningarna rapporterar om lokal brottslighet. Barometerns läsare förs bakom ljuset men Östra Smålands läsare ges små fingervisare om vilka brotts...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 149 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12
13
14 15 16
17 18 19 20 21
22
23
24
25
26
27
28 29 30
31
<<< Oktober 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se