thoralf

Direktlänk till inlägg 16 oktober 2016

DOM SKALL SKÄMMAS!

Av Thoralf Alfsson - 16 oktober 2016 21:33

 

Ensamkommande barn i Visby?


”I kölvattnet efter en förmodad våldtäkt har främlingsfientliga krafter tagit sig rätten att tolka den situationen och göra det till en fråga om invandring och inte mäns våld mot kvinnor.”

Saga Carlgren, Vänsterpartiet


Jag måste säga att jag blir beklämd när jag läser alla artiklar om den manifestation som varit i Visby idag. Syftet med manifestationen är uppenbarligen något helt annat än att visa sin avsky för den gruppvåldtäkt som begicks mot en rullstolsbunden kvinna. Allt tycks numera handla om att ett antal nazister försöker utnyttja gruppvåldtäkten i sina egna syften.


Media griper då tillfället att enbart fokusera på nazisterna istället för på de som begått gruppvåldtäkten! Det gäller såväl lokalmedia som riksmedia med Expressen och Aftonbladet i spetsen men också public service med SVT och SR hänger på och "glömmer" bort gruppvåldtäkten och de misstänkta gärningsmännen.

 

Dom borde skämmas!

 

Istället är det alternativ media som gör en insamling av140 000 kronor till brottsoffret. Har svensk media skrivit om detta? Det är alternativ media som gör ett seriöst reportage om gruppvåldtäkten. Lyssna till Jan Sjunnesson på Gotland och när han pratar med Julia Caesar. 
ANNONS
 
Asatemplet

Asatemplet

16 oktober 2016 22:01

Det var ju även demonstration mot "rasism" när två svenskar blev brutalt mördade av en afrikan på Ikea. Inte ens om en kvinna blev stenad inför en jublande folkmassa i Sverige skulle vänstern förstå att någon är fel.

http://Asatemplet.wordpress.com

 
Ingen bild

?Sanningen

16 oktober 2016 22:12

Är det inte maskeringsförbud i Sverige, var finns polisen?

 
Ingen bild

Edward

16 oktober 2016 22:28

Han på bilden med "samma"-skylten; varför är han maskerad?
Är han efterlyst av Interpol?

 
Ingen bild

parcifal1999@outlook.com

16 oktober 2016 22:40

Ta bladet från munnen. Våldet ,som det nu yttrar sig, mot kvinnor är inte någon gammal företeelse. Vi har tagit emot massor med unga män som inte har någon som helst respekt för kvinnor i denna del av världen. Och enligt George Soros är det bara att komma till detta land och ta vad man vill. Den feministiska regeringen med Löfven som kapten tycker att det är helt ok att våldföra sig på kvinnorna. Pengar kommer inte att rädda hennes framtida liv.

 
Stefan K

Stefan K

16 oktober 2016 23:06

En våldtagen kvinna är i dagens Sverige inte lika mycket värd som förövarna. Fast lek med tanken att fem svenska män varit misstänkta för gruppvåldtäkt av en rullstolsbunden invandrarkvinna.

Var hade vänstern då lagt sina sympatier? Ni behöver inte svara, jag vet redan svaret.

Mest beklämmande är att se feminister försvara nyanlända män, utan ett enda stöttande ord till den handikappade kvinna som utsattes för detta brott...om det nu var ett brott. Sanningen är att vi ännu inte vet svaret och frågan är om vi någonsin kommer att få det.

Hamnar de misstänkta i domstolen är deras identiteter till allmän beskådan och eftersom Sverige nu är Sverige vore jag inte förvånad om männen går fria, även om de är skyldiga. Allt för att inte behöva lägga ved på den tända brasan.

Det är ingen engångsföreteelse att vänstern väljer att stötta förövare med utländsk bakgrund heller än det kvinnliga offret.

I Strängnäs förra året våldtogs en kvinna två gånger under samma kväll, bägge gångerna av asylsökande män. Gissa vad vänstern gjorde? Precis, de arrangerade en manifestation mot rasism och inte till stöd för den våldtagna kvinnan.

Begriper allt mindre hur denna feministiska vänster agerar. De ger sitt stöd till förövare och inte till offer och detta bara för att förövarna är utlänningar. Samma förövare ser inte sällan ned på både kvinnor och homosexuella, men den svenska vänsterns odelade stöd har de.

Märkliga varelser de där...

http://petterssonsblogg.se

 
Ingen bild

X

17 oktober 2016 00:21

Tillresta yrkesterrorister i maskopi med vänsterliberal "Lügenpress".
Godnatt Moder Svea.
Din tid är över.

 
Ingen bild

per

17 oktober 2016 02:20

Tycks vara en väldig okunnighet om hur rättsväsendet fungerar. Räcker inte bevisningen till häktning så släpps den misstänkte men han är fortfarande misstänkt och utredningen fortsätter. Men samtidigt har ju en del personer skaffat polisen mera jobb genom att hota åklagaren med fl. Många tycks också anse att en nyfascistisk lynchmobb skall avgöra vem som är skyldig eller inte.

 
Ingen bild

Fredde

17 oktober 2016 05:55

I Sverige hyllar vi demonstrationståg i Indien för stöd mot de kvinnor/barn som har blivit våldtagna.

I Sverige kallar vänstern de som demonsterar för stöd mot de kvinnor /barn för rasister.

Var i ligger logiken?

 
Ingen bild

Tompa

17 oktober 2016 07:02

Det nya våldet fortsätter och drabbar även försvarslösa svenska pensionärer. Man kan också stilla undra vilka de röstade på 2014 och om de kan utföra en enkel konsekvensanalys till 2018.

När hörde ni senast talas om att en äldre muslimsk man eller kvinna blev nedslagna och förnedrade av ungdomsgäng?

http://vlt.se/nyheter/vasteras/1.4375491--jag-ar-chockad-och-radd-for-att-ga-ut-

 
Ingen bild

Ludvig

17 oktober 2016 07:17

Media gör allt för att mörka när det är invandrare som är brottslingar. Och nu manifestation mot rasism på Gotland, det vore lämpligare med manifestation mot gruppvåldtäckt.

 
Ingen bild

Hulda mk1

17 oktober 2016 08:40

Ja, gårdagens manifestation på Gotland var väldigt avslöjande. Gruppvåldtäkten som utfördes av 5 asylsökande kom helt åt sidan. Fanns det över huvud taget något uttalat stöd för den utsatta kvinnan? Vänstern och Fi borde skämmas !!

 
Ingen bild

Hacke

17 oktober 2016 08:50

Landet är delat. Inte mellan höger och vänster, hög eller låg, vit eller svart, kvinna eller man, hetero eller homo.
Den går mellan de som fortfarande har förmågan att tänka fritt och de som är hjärntvättade i världens mest effektiva demokratur.
De som i sann orwelliansk anda benämns som "De goda krafterna".
Med hjälp av det universalepitetet kan de fås att säga och utföra de mest hårresande gruppuppvisningar i dumhet och foglighet.

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

17 oktober 2016 09:09

Samtliga 16 år

 
Ingen bild

Lena

17 oktober 2016 09:11

Vi är många som inte begriper hur feminister och vänsteraktivister är funtade. Är de under påverkan av demoner? Nåt skit måste det vara för de saknar all sant o förnuft. Stackars de barn som blir födda av sådana kvinnor, de är redan dömda på förhand, då jag inbillar mig att de utsätter barnen för farliga situation, för farliga män.

Mycket fint att Jan Sjunnesson lyckades samla in så pass mycket pengar och samtidigt gör insats på Gotland med att ge oss en bild o intervjuer inte minst med Julia Ceasar.

Svensk "fulmedia" (msm) är en ynkedom som inte kan ge en medborgarna en bild som är sammansatt av olika intressenter här och presentera på ett seriöst sätt varför människor på Gotland reagerat. Varför har smutskastar man initiativtagaren, Camilla? Ser ni inte hur rädda etablissemanget är för folket. Och vänstern som så ofta slår sig för bröstet om att de ställer upp på "de svagas sida, de står nu upp för "makten". De fattar inte ens att de är nyttiga idioter till makten.

 
Ingen bild

Göta

17 oktober 2016 09:39

Jag vet inte om det är de unga männen som finns på bilden som ska skämmas.
Det kan vara så. Men jag vet inget om just dessa. Jag skulle kunna tänka mig att det är de svenskhatande, rabiata SD-antagonisterna på den politiska, illröda vänsterkanten som har stuckit plakaten i händerna på dem och lett dem fram till båsen som användbara propagandaboskap för sina egna smutsiga syften, och att det är de som har allra störst anledning att skämmas.

 
Ingen bild

SM811

17 oktober 2016 09:42

Helt klart skall åldersbestämning vara obligatoriskt.
Inte är dessa på bild barn.
Sedan skall anhörigsinvandring begränsas.

 
Ingen bild

Niklas R

17 oktober 2016 10:34

Skulle dessa män föreställa vara ensamkommande flyktingbarn eller är de representanter för vanliga asylsökande män och familjer?

 
Ingen bild

Fredde

17 oktober 2016 11:18

Vet de "ensamkommande barnen" ens vad det står på skyltarna?
Det är väl FI och V som stoppat skyltarna i händerna på dem, väl medvetna om att PK-media skulle vara där och filma spektaklet. ..

All ära till Sjunnesson och co som gör en insamling!
Trist bara att det döljs för svenska folket.

 
Ingen bild

Mattias (originalet!)

17 oktober 2016 11:55

Svenska "feminister" från fi och v anordnar en demonstration till stöd för våldtäktsmän. Den våldtagna kvinnan skiter de fullständigt i. Dessa vänsterintellektuella betraktar sig gärna som goda och fina människor. Jag tycker att de agerar som hjärtlösa monster, helt i avsaknad av empatisk förmåga.

 
Ingen bild

SM811

17 oktober 2016 12:44

"Inte hets vifta med IS-flagga"
http://www.friatider.se/inte-hets-vifta-med-flagga
Det var inte så länge sedan när det var hets mot folkgrupp när man hade svenska fraggan på sina kläder i skolan.

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

17 oktober 2016 14:25

Dumma svenskar finns det gott om !
FI stog väl för kvinnor tillsammans mot männen.
Nu är det nya tider,nu står dom för muslimer mot kvinnor,t.o.m. handikappade kvinnor.
Tänk om den handikappade kvinnan röstade på FI i förra valet. Vilket svek !
Både dom fem våldtäcktsmännen och batikhäxorna måste vara felvaggade som små.
Sverige har en allvarlig sjukdom som inte går att bota.
"Cancern" har spridit sig över hela landet.

 
Ingen bild

Lite smågod, ibland

17 oktober 2016 15:03

Jag undrar hur mycket pengar till förmån för offret som samlades in under demonstrationen mot "Rasism och Sexism".

Det måste väl ha blivit en rejäl summa med tanke på att så många goda människor deltog.

Någon som vet hur många hundra tusen det blev?

 
Ingen bild

Tony

17 oktober 2016 15:05

Edward@

Man kan kanske räkna ut då att han inte är något Barn,
därför vill han inte visa trynet.

 
Ingen bild

Steve

17 oktober 2016 15:08

Värderingen hos dessa demonstranter gömda bakom rasism epitetet, skiljer sig inte mycket ifrån den kvinnosyn som finns i de länder där de misstänkta kommer ifrån

 
Ingen bild

Tony

17 oktober 2016 15:25

Av alla dom ynkryggar som deltog i demonstrationståget,
och som sen fick uttala sig i TV4 så tycker jag att den
allra ynkligaste var Biskopen, hur kan en sådan man stå
och beklaga sig över dom som reagerar över våldet i
samhället, och inte med ett ord beklaga den handikappade
rullstolsbundna kvinnan som våldtogs av dessa ynkryggar?
Svenska kyrkans förfall är i samma klass som dom
vänsterjönsar som saknat förstånd sen 60 talet, när man
försvarar brottslingen och skiter i offret.
Heder åt Jan Sjunnesson och Julia Caesar, men även till
flickan i Visby som ordnade en manifestation till förmån
för offret!

 
Ingen bild

Lena

17 oktober 2016 17:57

Vet man om dessa s k FI och vänder feminister kanske får betalt för att göra dessa demonstrationer??? Soros???

I alla fall har fått veta att många muslimska kvinnor som har sjal får betalt för det, detta enl. Soheila Fors. Av vem vet jag inte, ska forska på det, tycker inte det låter otroligt att de stenrika oljestaterna med Saudiarabien i täten har sån´t fuffens för sig för att islamisera fortare.

 
Ingen bild

s29

17 oktober 2016 21:41

Inte ens handikappade blir respekterade i detta sionist/komunistiska helvetet. Men sko sig på skattebetalare är dom bra på.En ide vore kanske att dela upp Sverige i två delar,realister i den ena och dom hjärnskadade i den andra. Och givetvis en hög beväpnad mur imellan.

 
Ingen bild

C Andersson

18 oktober 2016 09:23

När får vi veta att åtal inte kommer att väckas mot en enda av dem som deltog i den misstänkta våldtäkten?

 
Ingen bild

Lena

18 oktober 2016 20:21

Jag förstår bara inte varför Camilla Sandelius blev utesluten ur SDU, om det nu är sant.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12
13
14 15 16
17 18 19 20 21
22
23
24
25
26
27
28 29 30
31
<<< Oktober 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se