thoralf

Direktlänk till inlägg 10 oktober 2016

KALMAR TINGSRÄTT VECKA 40

Av Thoralf Alfsson - 10 oktober 2016 13:03

Den asylsökande 54-årige mannen från Syrien som den 28 mars knivmördade sin fru i Silverdalen åtalades vid Kalmar tingsrätt i fredags.


”H J har den 28 mars 2016 i Silverdalen, Hultsfreds kommun uppsåtligen dödat F K genom att med kniv, minst två gånger hugga/sticka och skära henne i halsen, vilket medfört att F K orsakats skada på halspulsådern och att hon fått luftstrupen avskuren med åtföljande yttre förblödning, kvävning och mjukdelsobstruktion av luftvägarna.”

  

Jag förutsätter att åklagaren yrkar på utvisning av mannen och därmed inte tar någon hänsyn till att han har barn. Det bästa vore om han också fick avtjäna sitt fängelsestraff i hemlandet eller liknande.



Yxmannen i Orrefors har dömts till skyddstillsyn med särskild föreskrift om att underkasta sig psykiatrisk vård. Den 47-årie mannen är enligt namnet svensk.

 
 
Ingen bild

Maja Dacke

10 oktober 2016 13:43

Jag skrev visst det här under fel post:

Varför släppte åklagaren våldtäktsmännen på Gotland trots bevis etc?

Han förstod att han aldrig skulle kunna åtala dem. Inget hållbart fall.

Varför?

Migrationsverket hade förmodligen aldrig ålderstestat de unga männen och de uppgav sig vara BARN.

Dags för ålderstest istället för att gömma dem i annat boende!

Och är någon vuxen nog att begå ett brott är denne också vuxen att ta ett vuxenstraff. Från denna min åsikt viker jag aldrig.

 
Ingen bild

s29

10 oktober 2016 14:36

Ibland undrar man om det någonsin kommer att kunna gå att återställa dårhuset. Snart är väl enda chansen att Putin går in.

 
Ingen bild

Hacke

10 oktober 2016 17:03

Vilket avskyvärt dåd. Det där med utvisning verkar vara mer eller mindre godtyckligt inom kåren och i mitt rättsmedvetande alldeles för sällan tillämpat. Men det väl så inom Rambergskans samfund att man kallt räknar med att dessa guldklimpar innebär stadigt återkommande uppdrag för cynikerna i landsförrädarleden.

 
Ingen bild

Hacke

10 oktober 2016 17:23

Centerpartiets riksdagsman Staffan Danielsson är klart på din linje Thoralf vad beträffar Hagen/Mattsson.

http://www.svt.se/opinion/article10592375.svt

 
Ingen bild

Tobbe S

10 oktober 2016 18:15

Gotland : REKORD! Insamlingen till den utsatta kvinnan har (gruppvåldtäkten) nått målet på 100.000 kr.

Hurra!! Hurra!

 
Ingen bild

Fredde

10 oktober 2016 19:04

Är detta det nya Sverige? Man kammar den kriminelle medhårs, särskilt om denne är av utländsk härkomst.

Intressant artikel i ämnet, notera att flyktingförläggningar förekommer flera gånger!
3 mördade redan i mars där...
https://elisabethoglund.se/blogg/12-mord-och-40-mordforsok-sverige-mars-2016/

 
Ingen bild

Ban islam!

10 oktober 2016 19:05


Islamifiering
ingen partiledardebattfråga den här gången heller på SVT.
Däremot samma gamla blå dunster; vinster i skolan, klimathotet, Nato, Ryssland, enkla jobb osv
Allt för att avleda uppmärksamheten från den pågående islamifieringen av Sverige.

Förr eller senare måste den Sverigevänliga rörelsen ta tjuren vid hornen och kräva totalförbud av islam, enda vägen att återställa ordningen och förhindra att landet förvandlas till en arabisk- muslimsk koloni.
Ju förr desto bättre förstås,
imorgon kan det bli för sent.

 
Ingen bild

Fredde

10 oktober 2016 19:13

121 mord och 326 mordförsök, det är facit hittills i år. Vi pratar inte gängen i Los Angeles, vi pratar om Sverige, som har ansetts vara ett tryggt land!!

"ett stort antal misshandelsbrott på asylboenden "

Vart ska detta sluta??

https://elisabethoglund.se/blogg/brottsfacit-september-2016-15-mord-44-mordforsok-58-fall-av-grov-misshandel-62-fall-av-misshandel-och-16-mordbrander/

 
Ingen bild

calle

10 oktober 2016 22:28

vad trött man blir. massinvadring med utländska männ med helt annan syn på rätt och fel, skapar ju alla problem. advokaterna jublar med sina feta arvoden.

inte att samla in till lions kan man göra i Sverge utan att utsättas för hot om väld, av ett invandrad man.

http://www.na.se/orebro-lan/orebro/arne-samlade-till-varldens-barn-blev-hotad-om-du-stannar-gar-det-dig-illa

 
Ingen bild

��

10 oktober 2016 23:02

Stefan Löfven är nazist
..... vi menar att han är rasist med nazistiska rötter

 
Ingen bild

Stridhsson

10 oktober 2016 23:15

Annat som gör mig förbannad!
Varför måste SD-ledningen ännu en gång stryka media medhårs, med Mattias Karlsson i täten förstås, angående motionen som Anna Hagwall anfört angående ägande- förhållanden för media,högst 5% per familj.
Likaså är det stora skälvan i en fem år gammal video där Oscar Sjöstedt gör sig rolig över judar. Jaha, med en gång så lyser det rött,
antisemiter o rasister, så där kan det väl bli på en fest utan att det behöver betyda någonting.
Vad gör SD-ledningen (MK förstås) man kryper till korset o ursäktar sig för media och beklagar dessa två partikamrater, slänger de till vargarna. Är så jävla trött på SD för detta meseri, inte första gången
detta händer, tyvärr. Varför inte ge media fingret o försvara dessa två i stället,visa stake och stå upp för sina kamrater, nä detta förlorar sd på,folk vill ha raka rör och sd ska inte gå i medias band, för att göra dessa till lags. Börjar tröttna på partiet nu, hur man behandlar partikamrater och sympatisörer...

Thoralf Alfsson

10 oktober 2016 23:21

Att försvara Oscar Sjöstedt är en självklarhet men när det gäller Anna Hagwall undrar jag faktiskt vad som är rätt.

 
Ingen bild

Göta

11 oktober 2016 00:00

"Likaså är det stora skälvan i en fem år gammal video där Oscar Sjöstedt gör sig rolig över judar..."

Jag tycker inte Sjöstedt gjorde sig rolig över några judar i videon. Han gjorde sig rolig över hur fjantigt de galna nazzetyskarna bar sig åt.

Däremot håller jag helt med om att SD-ledningen måste sluta att ständigt gå i hatmedias och Vänster-Expos ledband.



 
Ingen bild

Lena

11 oktober 2016 10:18

Gå in på länken till Elisabet Höglund som @Fredde bifogar ovan. Den statistik hon undersöker är våldsbrott i Sverige. FACIT för SEPTTEMBER; 15 mord, 44 mordförsök, 58 fall av grov misshandel, 62 fall av misshandel och 16 mordbränder. Totalt 195 våldsbrott. Hon nämner också en brant kurva uppåt. Sedan april begicks 96 våldsbrott, maj 104, juni 129, juli 135, augusti 143 VÅLDSBROTT.

Ät det inte dags för en vända med Jerzy Sarnecki på svt igen och förneka att detta har hänt?

Måste säga att Elisabet Höglund är någon jag högaktar, hon är klart ett undantag från den ordinarie journalistkåren.

Vad gäller tråden om Oscar Sjöstedt så fattar man inte hur vår s k stadsminister kan göra bort sig så fatalt som att kalla SD och därmed Oscar för nazister för de berättar ett skämt på en fest. Det är klippet är inget bevis på nånting. Förresten så står en annan från 7K och anklagar Kent Ekeroth att han gått omkring på stan med ett järnrör. Att dessa människor inte fattar bättre, de tror för stunden att de är på topp i samhället och har samma åsikter som media har bestämt att de ska ha.

Vad gäller Anna Hagwall så har jag inte satt mig in i den motionen så vill inte ha en åsikt. Däremot tror jag att det är svårt att vara kvinna i SD-toppen ibland, det är "grabbigt" där tror jag, liksom det stundtals är här på bloggen.

Det finns kanske en orsak att feminismen utvecklat åt ett så vansinnigt håll. Från början växte feminismen för att det fanns en opinion för lika lön mellan könen(se bl a löneutvecklingen för sjuksköterskor o jmf med ingengörer) samt förstås lika möjligheter till utbildning mellan könen (dvs inte bara för överklassens döttrar) Så långt stödjer jag feminismen. Men senare årtionendens pajaserier och inte minst hatorgier mot män har totalt förstört feminismen och ingen hederlig människa kan stödja den.
Det är kanske dags att ta fram material från vem som stött denna pajasfeminism.

 
Ingen bild

Stumpan

11 oktober 2016 11:34

Ville inte Anna Hagwall att SVT skulle koda sina sändningar, så att de som ville ha dem fick betala. Det vore väldigt bra. Det borde hela SD motionera för. Då kan man lägga ned Radiotjänst i Kiruna och SVT får rätta munnen efter matsäcken.

 
Ingen bild

Lewren

11 oktober 2016 18:48

Ut med detta jävla pack! Vill fan inte behöva betala för hans liv i svenskt fängelse. Vilket svin!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12
13
14 15 16
17 18 19 20 21
22
23
24
25
26
27
28 29 30
31
<<< Oktober 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards