thoralf

Direktlänk till inlägg 4 oktober 2016

KORKADE

Av Thoralf Alfsson - 4 oktober 2016 23:36

Förstår inte Cecilia Hagen vad hon själv skriver? Förstår inte Tomas Mattsson vad han som ansvarig utgivare publicerat i Expressen. Måste faktiskt ställa den frågan efter att jag läst en artikel i SvD som tar upp Cecilia Hagens mycket obehagliga och i mina ögon helt sjuka krönika i Expressen.


http://www.svd.se/cecilia-hagen-de-missforstar-mig-med-flit


”Sverigedemokraten Thoralf Alfsson har uppgett att han uppfattar din text som ett hot, vad säger du om det?

– Du måste skoja. Det kan inte vara möjligt. Det tror jag inte på en sekund. Jag kan inte tänka mig att en enda människa kan känna sig hotad av just mig.

 

Varför tror du att så många har uppfattat texten på det här sättet?

– Jag kanske är korkad, så jag får svara som Jimmie Åkesson brukar göra: Jag vet inte, jag har ingen riktig koll.”

 

 

Nej, Cecilia Hagen, det går inte att missförstå ditt budskap i den krönikan.

 

Efter allt jag utsatts för som ofredande, skadegörelse, olaga hot, dödshot, misshandel och nyligen en sprängning utanför min lägenhet. Då går det inte annat än uppfatta din krönika som ett dödshot och som ren uppvigling till brott och stämpling till mord. Det är faktiskt det som du sysslar med i din krönika. Du borde vara fullt medveten om att det finns människor ute i samhället som kan ta din uppmaning i krönikan på fullt allvar och försöka utföra det du syftar på i krönikan.


Begriper du inte det så är du sannolikt korkad! Men det befriar dig ändå inte från den text du skrivit och som uppenbarligen en lika korkad ansvarig utgivare för Expressen publicerat.

 

Anledningen till att SvD ställer frågor till Cecilia Hagen och skriver ovanstående artikel är uppenbarligen den debattartikel som ikväll publicerats på SvD Debatt, underskriven av ett stort antal personer. De skriver bland annat följande.


”Cecilia Hagens text – som likställer människor med djur och uttrycker en önskan om att ta livet av dem – är något av det grövsta vi läst i etablerad svensk press.”

 

http://www.svd.se/djupt-oroande-nar-manniskor-kallas-rattor/om/debatt


De som skrivet under debattartikeln är följande personer.

Annika Borg, teologie doktor, präst och skribent

Edward Blom, gastronom och kulturhistoriker

Henrik Brändén, biolog, vetenskapsjournalist

Mikael Carleheden, lektor i sociologi

Emma Engdahl, docent i sociologi och författare

Ann Heberlein, lektor i etik och författare

Jakob Heidbrink, docent i civilrätt

Carina Hägg, senior adviser

Pontus Kyander, skribent

Sara Mohammad, debattör, människorättsaktivist

Paulina Neuding, jurist, skribent

Jenny Sonesson, socionom, debattör

Fredrik Ekelund, författare

Per-Axel Janzon, journalist

Bo Isenberg, docent i sociologi


Frågan är nu om landets övriga journalister vågar ta bladet från munnen och ställa frågor till Cecilia Hagen och Tomas Mattsson på Expressen. Jag betvivlar faktiskt det.


Precis som jag skrev i mitt blogginlägg i torsdags kommer jag lämna in en polisanmälan mot både Cecilia Hagen och Tomas Mattsson. Jag håller på att färdigställa polisanmälan tillsammans med en jurist och den lämnas in så snart vi fått ihop alla texter, hänvisningar och lagparagrafer.



 
 
Ingen bild

Calle

5 oktober 2016 00:39

Polisanmälan är helt rätt åtgärd! Du är som en blandning av terrier och pitbull, energisk och ger aldrig upp, samt släpper inte taget när du väl fått tag i ngt.

 
Ingen bild

Eric H

5 oktober 2016 00:58

"Förstår inte Cecilia Hagen vad hon själv skriver?"
Cecilia Hagen är, ialla fall för mig mest känd som skribent av puttenuttiga krönikor som mest skulle passa i ett magasin för "äldre personer".
Men så kommer detta utfall om brunråttor, en liknelse som absolut kan kopplas ihop med färgen i ordet.
Förstår inget. Något måste ha gått totalt fel i hjärnkontoret på CH?
Pudlandet i SvD är dessutom tunt, mycket tunt.
Skulle jag, moi, kunna tolkas så och dessutom mena det? Inte jag inte..
Något är lurt här, är detta kanske den sanna Hagen? Som nu pudlar, som gjort nästan hela sin karriär hos Bonniers?
Eller nte?
Nej jag förstår inte alls.

 
Ingen bild

Hm

5 oktober 2016 01:20

Det allvarliga är inte att hon skrev det hon skrev, det allvarliga är att hon trodde det var okontroversiellt att skriva det.

 
Ingen bild

calle

5 oktober 2016 01:31

7 klöverns kreatur är livsfarliga med sina hjärntvätts tidningar och tv. de uppviglar ju folk till att angripa Sverigevänliga.

men en dag kommer de själva drabbas av sin egen politik och agenda. invandrarna som är hjärntvättade att hata västerlänningar kommer nog inte skona politisk korrekta.

alla kommer drabbas av att Sverige blir ett utfattigt plundrat land. att de politisk korrekta har roffat åt sig skattepengar till egen personlig förmögenhet, kommer inte skydda dom. det går inte att köpa sig välfärd i ett Sverige i kaos.

 
Ingen bild

Åke, som vill bort.

5 oktober 2016 01:40

Utmärkt

 
Ingen bild

calle

5 oktober 2016 02:23

dom spelar nog korkade, men när de förhandlar om sina löner och förmåner då är de inte korkade. skattepengar går till statliga presstöd som går till feta löner till mattsson och Hagen.

---------------------------------------------------------
går det att få ut statistik på hur mycket socialförvaltningen i varje kommun betalar utlänningars räkningar och inkassokrav. efter att de slängt dom och vägrar betala. men använder sitt försörjningsstöd till annat.

detta är vanligt och inkassoföretagen gör miljonvinster på detta.
klarna insåg detta och satte i system att även skicka ut inkassokrav innan 1a fakturan skickades iväg,
grundarna till klarna värderas ha 1 miljard i personlig förmögenhet, på sin inkasso och faktura verksamhet.
socialförvaltningarna bara betalar för de vill inte att detta skall komma ut, de kan ju inte vräka hundratusentals utlänningar med barnfamiljer och göra dom hemlösa. politisk korrekthet och mångkulturvurmande gör att det är, bara för skattebetalarna att betala i evighet

 
Ingen bild

Nisse Hult

5 oktober 2016 03:07

Många med mig som jag pratat med, grannar arbetskamrater bl.a har äntligen börjat förstå att dessa är de riktiga nazisterna och de enda nazisterna om man med det menar den av judar fabricerade nidbilden, karikatyren och den helt inverterade bilden av nationalsocialismen nu när de kastat masken fullständigt. De är de sovjetiska kommissarierna reinkarnerade som bokstavligen vadade i 70 miljoner icke-judars blod i de oräkneliga slakthus för människor som fanns i byar och orter över hela sovjet som de judiska kommissarierna i NKVD arrangerade.
Jag kan rekommendera alla att se filmen "The Soviet story" som handlar bl.a om denna veritabla slakt på just icke-judar.

 
Ingen bild

Lars S

5 oktober 2016 04:21

Bravo, Thoralf !

Du är en kämpe. Massmedia, inklusive SvT och SR, är en ator tragik.

Inslaget i söndagens Rapport, eller Aktuellt, om familjen som blev tvungna att (tillfälligt)bo trångt fick stort utrymme för tårar och aggressivitet. Om jag själv skulle flytt från krig och tortyr skulle man varit överlycklig att så få samla familjen. Uppenbarligen tillhör den familjen den största gruppen, så kallade ekonomiska flyktingar.

Tyckte idén med vykorten var utmärkt. Tråkigt att de flesta inte tyckte detsamma. Annars hade det inte varit helt fel om SvT nu erhållit "några säckar" kort om det urusla reportaget.

 
Ingen bild

Tompa

5 oktober 2016 06:13

Cecilia Hagen och Thomas Mattson är bara toppen på isberget hos denna verklighetsfrånvarande yrkesgrupp. Förr var journalister ett aktat yrke och de utförde ett viktigt uppdrag när de rapporterade om vad som hänt i samhället och även granskade makten. Nu är merparten en samling ynkliga individer i vulgärvänsterns frontlinje.

Snacka om att kasta stora stenbumlingar i glashus när de anklagar alternativmedia för att vara hatsajter och internets träskmarker.

Jag håller alla tummar jag har för att dessa tidningar går i graven snarast möjligt och att dessa så kallade journalister får använda en pappmugg i entrén på ICA i fortsättningen.

Stöder din polisanmälan till 100%

 
Ingen bild

Lena

5 oktober 2016 08:28

Ja du har rätt, Thoralf, men det är inte bara korkat, det går mycket djupare än så, skulle säga att det är galet. En människa under påverkan så stark att hon/han inte kan styra sig trots att det finns flera filter innan den eländiga texten blir publicerad.

Som sagt hon kan nu inte stå upp för sin text, trots att hon i sin krönika hänvisar till Anne Rambergs uttalande om mänskliga brunråttor. I sin egen krönika bygger hon ut den idén med att "hur blir man av med dom", gift som ger till råttor "för att bli av med dom".
Att hon sedan hänvisar till Jimmie Åkesson när hon inte kan svara på frågan "varför tror du att så många uppfattar din krönika på det sättet?". Hon påstår att JÅ alltid påstår "jag vet inte , har ingen koll alls". Så löjligt och förnedrande för henne att kleta på ytterliga skit på SD.

 
Ingen bild

SM811

5 oktober 2016 08:33

Man undrar om inte Expressens ägare är lika korkade som inte avskedar en brottsdömd chef och Cecilia?
http://avpixlat.info/2016/07/05/expressens-chefredaktor-falld-for-vapenbrott-aven-i-europadomstolen/

 
Ingen bild

Dr Paus

5 oktober 2016 08:34

Om man läser artikeln i SvD, och tar en liten tankepaus, så förstår man mer av vad som har hänt. Under många år har det varit helt fritt fram att vräka vilka otidigheter som helst över SD´s sympatisörer. I ledningen för mobben har vi våra statsministrar, den tidigare och den nuvarande, som genom sitt totalt respektlösa agerande fått flocken av emotionellt hjärndöda att följa efter. Inte minst de som kallar sig "kulturarbetare" av skilda slag. De har glatt äntrat hatvagnen och utan kunskaper vräkt ut sig otidigheter. Allt under kollegernas glada twittrande.

Jag tror att en förändring faktiskt är på gång. SVT´s agerande senaste tiden tyder på panik. Har de nu fattat att de tappat kontrollen över sina tittare?

Och nu denna debattartikel i SvD med så pass många undertecknande. För att prata fotbollsspråk: "Det är dags att ställa frågan". Vad tycker de som inte skrivit under? Är de för att utrota några miljoner icke värdegrundsvärdiga med gift? Eller på något annat sätt? Eller kan det räcka med sparken från jobbet och uteslutning ur fackföreningar?

 
Ingen bild

Hulda mk1

5 oktober 2016 08:40

Inte bara ett utan flera steg ner mot avgrunden. Den politiska debatten blir råare och hårdare och pk-media hjälper glatt till... Bedrövligt.
Den gruppvåldtagna kvinnan på Gotland var tydligen rullstolsburen. Hur i glödheta h-e kan man ge sig på en sådan människa? Detta stärker mångas gissningar...

 
Ingen bild

Hacke

5 oktober 2016 08:40

Ja, Cecilia Hagen det är som du själv säger. Du är verkligen korkad men frågan är om du inte hjälper den defekten på vägen i intervjun. För maken till svammel får man leta efter t o m i dessa sammanhang.
Det är klart käringen ska få stå till svars för sina illgärningar. Om hon inte hinner bli omyndigfördklarad innan dess förstås.

 
Ingen bild

Steve

5 oktober 2016 09:09

Citat Thoralf "Frågan är nu om landets övriga journalister vågar ta bladet från munnen och ställa frågor till Cecilia Hagen och Tomas Mattsson på Expressen. Jag betvivlar faktiskt det".
Man får utgå från att de som tiger samtycker.
Några rakryggade journalister är en stor bristvara i kommande Sverige DDR 2.0

 
Ingen bild

Överste Senap

5 oktober 2016 09:15

Hulda mk 1
Hon hade väl glömt Eliassons "tafsa inte" armband.

 
Ingen bild

X

5 oktober 2016 09:28

Det "goda", statssanktionerade, PK-hatet firar nya triumfer i DDR-Sverige.

 
Ingen bild

Alfons

5 oktober 2016 09:41

Thoralf du är värd all respekt för ditt idoga arbete för ett bättre Sverige. Önskar att vi vore fler som hade din resning.
Du har min röst i nästa riksdagsval.

 
Ingen bild

Niklas R

5 oktober 2016 09:47

@Eric H
För att förstå Hagen så kan man använda Dolores Umbridge (karaktär i Harry Potter och Fenixorden) som analog. Hon ger föreställningen att hon är god, omtänksam och trevlig när allt hon egentligen är och gör är för att stärka sin egen makt och förtrycka alla andra.

 
Ingen bild

Christer

5 oktober 2016 10:15

Stöder din polisanmälan till 100%. Tänk så mycket skit och lögner som publiceras i MSM-media. Gellert Tamas artiklar i Aftonbladet om hur hatet växte fram i Sverige är ett annat lågvattenmärke. Nu betalar jag inte för att få läsa en +artikel i den tidningen, men bara att ge sig på ett sånt ämne som att hatet var det ursvenska, och det som kännetecknade Sverige är så befängt. Hatet Gellert, har du att finna i t.ex Aleppo i synnerhet dessa dagar, och i den muslimska världen sedan medeltiden. Det är där, och bland islams utövare som hatet frodas. Det tog man med sig när man i tusental vandrade fram på Europas motorvägar förra hösten. Nu har man nått "paradiset", men hatet lever vidare mot det folk som öppnade sin dörr för främlingen. Senaste kärleksbeviset var 5 unga män som våldtog en rullstolsburen kvinna på Gotland. Igår visade en skara unga män sin kärlek till hatets Sverige på en skola i Västervik.
Och MSM-media fortsätter med sitt mörkande av från var dessa kärlekstörstande unga män har sina rötter. Men de flesta konsumenter ser idag bara att Kod 291 praktiseras. Tomas Matsson med flera, ni lurar ingen längre, ni skadeskjuter er bara ytterligare i foten.

 
Ingen bild

Mona

5 oktober 2016 10:39

Är det okey för dig Toralf att jag lägger in en länk till norska Document.no som har en artikel om det som Cecilia har skrivit? Document skriver väldigt mkt om Sverige och det kanske kan vara intressant att läsa kommentarerna om landet vårt. Det är också högt i tak på denna bloggen med mkt "frejdiga" kommentarer och livlig debatt.
Ser att det inte går att lägga in länkar så jag rekommenderar den som är intresserad att googla Document.no och leta sig fram till artikeln själv. Den är redan en bit ner eftersom det är mkt aktivitet på bloggen. Hans Rustad och Hanne Tolg är flitiga skrivare. Rubriken är "Hvordan skal vi bli kvitt de tobente brunrottene"? Även Fjordman finns att se i kommentarsfältet. Hoppas vi ses där! Mona


 
Ingen bild

Rune

5 oktober 2016 10:58

Cecilia Hagen är ju en Bonnier. Hennes kröniketext är förmodligen ett uttryck för hur snacket går i bonniersfären?

 
Ingen bild

Dan

5 oktober 2016 11:34

JOURNALISTERNAS BRIST PÅ PROFESSIONALITET
Är i det närmaste genomgående och total. Det finns faktiskt inget annat yrke idag med så stor oprofessionalitet.

Tänk er om juristerna i Sverige vore lika oprofessionella?!
Tänk er om polisen vore lika oprefessionella?!
Tänk er om Läkare vore lika oprofessionella?!

Huvva vilket samhälle vi skulle ha då.
Har inte journalisterna någon branchorganisation? Sover den?

 
Ingen bild

Observer

5 oktober 2016 11:47

Cecilia Hagen och hennes gelikar krattar manegen för nya lagar framöver.
Det går nämligen inte för en fungerande demokrati att ha huvuddelen av ett lands media där de anställda använder sina arbetsplatser som bas för politisk aktivism och propaganda. Dessutom med chefer och ansvariga utgivares goda minne.
Dessa blir ett hot mot demokratin.

 
Ingen bild

Observer

5 oktober 2016 11:53

Den som undrar över orsakerna till att Polen fick lov att reformera sin public service, Kan sluta undra nu.

 
Ingen bild

Olle W

5 oktober 2016 12:03

Svensk media agerar likt en fyllerist som är på väg att bäras ut från krogen. Passar på att bete sig lite extra illa, när det ändå är kört.

 
Stefan K

Stefan K

5 oktober 2016 12:03

Bra att du drar detta vidare Thoralf.

Så mycket skit som alternativa medier får för sina publikationer och alla epitet som klistras på skribenter och kommentatorer, borde de som kastar skit och klistrar på epitetet föregå med gott exempel och inte lägga grunden för en smutsig debatt.

Ynkligt att en välrenommerad och välbetald veteran inte tar kritiken med högburet huvud, utan väljer att slå ifrån sig på ett ömkligt vis.

http://petterssonsblogg.se

 
Ingen bild

!

5 oktober 2016 12:21

Cecilia Hagen ger 'tidningshatet' ett ansikte.
Inte så vackert!

 
Ingen bild

Mona

5 oktober 2016 12:24

+ Toralf. Tummen upp för dig Toralf Alfsson. Du är tillsammans med Kent Ekeroth "The best of the best"! Hoppas att ngn nappar. Tycker själv det är jätteviktigt att inte bara läsa svenska bloggar utan även utländska både bloggar och tidningar. Det ger ju ett helt annat perspektiv på den svenska demokraturen och infantilismen hos etablissemanget. Det som många i Sverige tror är normala åsikter, anses ju i många länder i stället som rena extremismen.

 
Ingen bild

Lena

5 oktober 2016 15:31

En incident inträffade idag på "jobbet" där jag arbetstränar. Där finns nu tre arabisktalande män, två i 35-40 års åldern. Har i flera dagar irriterat mig på att de talar arabiska hela tiden och mycket högljutt dessutom.
Så idag vid fikarummet och alla ska samlas så står dessa tre män i dörröppningen och dels blockerar och dessutom talar högljutt på sitt hemspråk.
Då säger jag, helt oförhappandes, utan att egentligen tänka mig för, högt o ljudligt att jag tycker de kan prata svenska, och att jag inte känner mig som i Sverige när de överallt talar sitt språk.
Det blev knäpptyst, alla spetsade öronen. En av cheferna stod där också men sa inget. En kvinna som är mycket vänstervriden sa något om att det inte gör något. Jag svarade henne att för mig gör det det och att jag också har känslor och åsikter.

Då träder en av männen fram och säger på fullt begriplig svenska, att han och det två andra förklarade för en tredje, som ingen svenska kan, om något. Jag sa att han faktisk ska lära sig svenska och det är det de ska göra när de är med svenskar. Då gör han honnör till mig, slår ihop klackarna, sätter handen i honnör som om jag vore en general??;)

Kanske vad det hans sätt att visa eftergift eller också var det något annat han menade. Senare i ett annat rum står även den chef som varit närvarande när jag fick mitt utbrott och säger i princip sak samma som jag gjorde. Men de tre arabiska männen går fortfarande omkring och retas genom att sluta kommunicera med oss på svenska.

De är så bortskämda med alla som aldrig säger ifrån att de tror att det är OK att göra så. Därför gick de och blängde på mig hela eftermiddagen. Bläng ni tänkte jag, ni har mig att tacka för att ni fått lära er något idag.

 
Ingen bild

Ulven

5 oktober 2016 15:47

Vem är medt korkad? Johan Persson eller Cecilia Hagen?

 
Ingen bild

SM811

5 oktober 2016 16:16

OT: "Vi måste lära oss att hålla oss i skinnet, annars kan dom vi försörjer bli ledsna på oss."
http://soldatmamma.blogspot.se/2016/10/vi-maste-lara-oss-att-halla-oss-i.html

 
Ingen bild

Mona

5 oktober 2016 18:40

+Toralf. Jag blev faktiskt lite nyfiken på om du läste ngt på Document, och vad du i så fall tyckte om debatten i kommentarsfältet.

Såg att det var en ny artikel om Sverige, angående gruppvåldtäkten på den rullstolsbundna kvinnan.

 
Ingen bild

Lotta_1

5 oktober 2016 18:47


Det är konstigt med dessa sk goda. De kan inte förstå hur något de ger uttryck för i ord eller text kan tolkas som hat eller hot. Det finns inte i deras begreppsvärld helt enkelt. Det är bara vi andra som kan hota och harts enligt dem. Men om man kan hjälpa Cecilia Hagen lite på traven kan man be henne byta ut ordet brunråttor som skall dödas med gift till att exempelvis muslimer. Hur tror hon den metaforen skulle tolkas?

 
Ingen bild

tonton

5 oktober 2016 18:59

Tänkte bara citera en veritabel förebild: "Give them hell" Thoralf...

 
Ingen bild

Hasse Pannband

5 oktober 2016 19:00

Våldtäkt på rullstolsbundna har alltid förekommit i Sverige,
Sverige har aldrig varit säkrare.
Brotten sjunker (enligt Z-skägget)
Zigenare byggde Sverige.
All kultur kommer utifrån.
Resten är barbari.

 
Ingen bild

Lewren

5 oktober 2016 19:12

"Du måste skoja. Det kan inte vara möjligt. Det tror jag inte på en sekund. Jag kan inte tänka mig att en enda människa kan känna sig hotad av just mig."

Tyvärr, det håller inte. Hot är hot.

 
Ingen bild

Lewren

5 oktober 2016 19:13

"Jag kanske är korkad, så jag får svara som Jimmie Åkesson brukar göra: Jag vet inte, jag har ingen riktig koll"

Fint också att hon svarar med passiv agressitivitet. Vilken pajas.

 
Ingen bild

Mona

5 oktober 2016 20:51

+Toralf. Jag tog mig friheten att lägga in en länk på Document.no till din egen lysande artikel och skrev att du var på gång att polisanmäla Cecilia och Expressen. Såg ut som många i kommentarsfältet redan skrivit om att det borde polisanmälas så jag tyckte det var passande. Kanske du får påhälsning från Norge i din blogg nu. Tycker själv att det är kul med tex. Snaphanen som har många besökare och debattanter både från Danmark, Sverige och Norge. Vi behöver internordiskt samarbete mln invandringskritiker. Vi är ju bröder och systrar med dessa nordiska invånare till skillnad mot MENA som vi absolut inte har ngt gemensamt med.

Thoralf Alfsson

5 oktober 2016 21:57

Det är ok. Jag har i veckan fått en förfrågan att skriva en krönika i en dansk tidning :-)

 
Ingen bild

X

5 oktober 2016 21:41

Tydligen ny gruppvåldtäkt med exotiskt inslag. Nu på Gotland och funktionshindrat offer.
Måste erkänna att jag har svårt att bli upprörd. 87% av svenskarna har ju valt detta så... Gilla läget.

 
Ingen bild

Tompa

5 oktober 2016 21:54

Step by step. Bit by bit
http://ekuriren.se/nyheter/eskilstuna/1.4422942-stadsbiblioteket-satsar-pa-arabisk-service

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

5 oktober 2016 22:20

OT : Oberoende SVT har under kvällen lyckats med ett snyftreportage från Afganistan angående återsändande, samt ett från Syrien

 
Ingen bild

Thor

5 oktober 2016 22:37

Är Hagen-haggan idiot eller spelar hon idiot? Det är väl klart att ingen kan känns sig nämnvärt hotad av en gammal kärring oavsett hur rabiat kärringen än är. Men det finns ju knäppgökar man kan känna sig rejält hotad av och som tar skriverierna på allvar.

 
Ingen bild

M

5 oktober 2016 22:56

"Du borde vara fullt medveten om att det finns människor ute i samhället som kan ta din uppmaning i krönikan på fullt allvar och försöka utföra det du syftar på i krönikan.", ja så skriver du om C. Hagen,men du då Thoralf???
Det är ju precis vad du har gjort själv i alla år på din blogg. Du uppmanar indirekt,triggar kanske dina följare att begå brott. Jag tror ibland att ditt eget hat gör dig förblindad över vad du skriver och vad dina kommentatorer skriver, du kanske inte märker det själv,eller känner du alla dina 50.000 följare på bloggen ?

Thoralf Alfsson

5 oktober 2016 23:17

När har jag uppmanat till något brott? När har jag uppmanat till att utplåna några grupper?

Jag har kritiserat t.ex islam och sharialagar. Menar du att man inte skall kunna göra det? Eller hur vissa journalister sköter sitt jobb.

Du får gärna komma med länkar till de blogginlägg du syftar på så får vi diskutera det. Men du har säkert många exempel eftersom du skriver att sysslat med det i alla år på bloggen.

Fram med länkar nu till gamla blogginlägg. Vi är säkert många som vill diskutera detta med dig.

 
Ingen bild

Tony

6 oktober 2016 08:32

Det är inte konstigt att media inte reagerar på att den
idiotiska Cecilia Hagens vilja att utrota alla som stöder Sverigedemokrater, det brukar dom ju aldrig göra.

Inte hörde ni väl någon journalist beklaga den lilla
journalisthoppa på en Norrlandstidning, som med en
giftspruta med alla dom andra partiernas loggor på ville
utrota Jimmie Åkesson, som beskrevs som kackerlacka.

Inte var där någon som beklagade sig när en dåre på
Sydsvenskan beskrev alla SD väljare som lågpannade as,
eller när den före detta statsministern Fredrik Reinfeldt
beskrev hela Svenska folket som efterblivna idioter

Ingen har väl heller beklagat när fifflar Mona beskrivit
Svenskarna på samma sätt? Nej då vet man av att hålla käft?

Det som är konstigt är att samma Media sitter och letar
upp någon skitsak som någon lämnat i ett bloggsvar, och
begär inskränkningar i yttrandefriheten? men ler i mjugg
när en journalist vräker av sig otidigheter som är långt
mycket värre. Svensk media är sjuk!

 
Ingen bild

X

6 oktober 2016 11:58

"M" är antagligen socialist.
Dylika tål inte avvikande åsikter.
Hat i deras värld är allt som inte är godkänt från Sveavägen.

 
Ingen bild

Stefan A

6 oktober 2016 14:05

Ja Svensk media är sjuk, och sjukast av allt är att Thomas Mattsson skall tala inför utländska pressnämnder på ett internationellt möte hos PO,vet inte vilka organisationer det gäller men misstänker starkt att det behövs åtskilligt med korrigeringar efter den mannens framträdande, någon mera olämplig person att tala på ett möte hos allmänhetens pressombudsman är svårt att finna, kanske bättre med några av hans många offer han skapat i sin skyddade och oåtkomliga verkstad....

 
Ingen bild

s29

6 oktober 2016 20:37

Det är klart du är korkad Cecilia,varför tror du vi måste försörja er med stulna pengar? Jag syftar på presstödet som ingen tillfrågat mig som skattebetalare om jag har lust att finansiera.

 
Ingen bild

Bonnläppen

7 oktober 2016 10:43

Det fina hatet från vänster.

Jag tycker nog att man ska undvika att kommentera andras begåvning. Istället för korkad kan man skriva att "hon inte tänkt hela vägen" eller någon annan omskrivning.
Det säger precis samma sak med uppfattas mindre aggressivt/provokativt.

Thoralf Alfsson

7 oktober 2016 11:02

Hon säger själv att hon kanske är "korkad" enligt SvD.

 
Ingen bild

s29

8 oktober 2016 22:44

Bonnläppen: Tack för tipset,ska försöka skärpa mig.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12
13
14 15 16
17 18 19 20 21
22
23
24
25
26
27
28 29 30
31
<<< Oktober 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards