thoralf

Direktlänk till inlägg 27 september 2016

UTVISNING

Av Thoralf Alfsson - 27 september 2016 22:28

I söndags skrev jag om den 20-åriga afghanska killen som på nytt var misstänkt för en våldtäkt. Nu visar det sig att han tidigare varit misstänkt för ännu en våldtäkt. Nu har han alltså varit misstänkt för tre våldtäkter under ca 9 månader. I de två första fallen har uppenbarligen fallen avskrivits.Idag dömdes han dock för överfallet av en busschaufför mitt på Ölandsbron. Straffet blev dock väldigt lindrigt! Villkorligt och 3 000 kronor i böter. Jag anser att domen mer eller mindre är ett skämt från det svenska rättsväsendet.


Östra Småland är uppenbarligen väldigt frustrerade över att behöva hålla sig till de pressetiska reglerna och att de därmed inte kan skriva att 20-åringen är medborgare i Afghanistan. I sista meningen av artikeln skriver man följande.


Domen blir villkorlig och totalt 3 000 kronor i böter. Åklagaren har inte yrkat på utvisning.

 

Det är givetvis ett sätt för tidningen att tala om för sina läsare att det inte är en svensk 20-åring som är misstänkt för dessa våldtäkter. Alla sätt är bra utom de dåliga. Jag tycker dock att det vara bättre att tidningen skrivit att 20-åringen är afghansk medborgare.


Jag hoppas verkligen att åklagaren yrkar på utvisningen om det blir en rättegång för den tredje misstänkta våldtäkten. Rötägg med usel kvinnosyn skall utvisas från Sverige.

 

UPPDATERING.

 

Jag får be Ulf Carlsson på Östra Småland om ursäkt! Jag har missat följande mening i texten på hans artikel.


"Den unge mannen, som är afghansk medborgare, sitter för närvarande häktad, misstänkt för en ny våldtäkt i Kalmar."

 


Nu hoppas vi bara på att Barometern skall göra samma tolkning av de pressetiska reglerna. 

 

PS

 

Igår kväll  var det klipp blockerat av YouTube.


 
 
Ingen bild

ruben

28 september 2016 01:37

Så många som 3 våldtäkter av samma person har alltså avskrivits?
När det gäller Assange så har man tvingat honom i exil i snart 7 år pga. kondomen spruckit. Varför är den våldtäktsmisstanken så mycket grövre än den här asyl-sökarens tre våldtäktsmisstankar och buss-kapning?
https://petterssonsblogg.se/2016/09/27/19-arig-afghan-misstankt-for-tre-valdtakter-och-en-busskapning-men-ar-kvar-i-landet/#more-183622
Finns någon ansvarig inom aktuella myndigheter, som är tillräckligt nykter och tillräknelig att svara sakligt på den frågan?

Thoralf Alfsson

28 september 2016 07:33

Två misstänkte våldtäkter har avskrivits. Den tredje misstänkta våldtäkten utreds just nu av polisen.

 
Ingen bild

Fredde

28 september 2016 07:45

Men, det är ju kvinnornas fel som bjuder ut sig säger "experterna". De ska inte väcka herrar muslimers lustar genom att inte täcka sig. Förbannade PK-fjollar!

Tycker 3000 kr i böter är otroligt lite med tanke på vilken fara han utsatte bussresenärerna för!

Thoralf Alfsson

28 september 2016 07:51

Bussdomen är ett skämt!

 
Ingen bild

En som gilar din blogg

28 september 2016 08:12

Vilken åklagare gäller det?

 
Ingen bild

Lena

28 september 2016 08:29

Kent Ekeroth är oerhört kärnfull och tydlig och påläst. Förstår varför vänstern jagar honom, 0ch vill att han ska bort från politiken. Det måste göra ont för dem att höra honom. Att kalla Kent Ekeroth för högerextremism är rena löjan, de är skraja för hans skarpögdhet.

 
Ingen bild

Niklas R

28 september 2016 09:26

Utlänningar som får visum, TUT eller PUT är när allt kommer omkring, gäster i vårt land.
Begår dessa gäster ett brott så ska de utvisas. Ingen här skulle tolerera att en gäst i vårt hem skulle tafsa på någon annan, misshandla dem eller ta något från dem, och inte kasta ut vederbörande ur hemmet.

Samma sak med Sverige, om en gäst beter sig illa så ska den ut. Sverige har inget ansvar för andra länders medborgare, hur mycket vänstern än vill göra detta till ett faktum. Om en person med PUT begår ett brott då ska den ut. Vi behöver inte personen i fråga och kan den inte rätta sig efter svensk lag så får den inte stanna heller. Då fanns det antagligen en anledning till varför denne person sökte skydd i Sverige och då bör vi returnera denne kriminelle person till sitt eget lands myndigheter. En redlig person flyttar inte till ett nytt land och blir kriminell. Kriminella personer flyttar till ett nytt land och fortsätter med sin kriminalitet.

 
Ingen bild

Hacke

28 september 2016 09:45

Östra Småland tycks sakta och med förösiktiga nybörjarsteg närma sig verkligheten och övriga världen. Och det är också märkbart hur gammelmedia i stort alltmer tvingas ta, inte bara debatten utan också följa efter alternativmedia i såväl ämnes- som ordval.
Ett färskt exempel på det är dagens GP där utmärkte frilanskrönikören Lars Åberg beskriver public services Utbildningsradion (UR) som en sekt och utgör ett direkt hot mot journalistiken.
Vad har vi hört det förut, i såväl ordval som i kritiken mot dagens fullständigt horribla public service? I åratal. Det var det där med droppen som urholkar stenen.
Det blir allt tydligare hur sd och alternativmedia sätter dagordningen i den förhoppningsvis snart f d demokraturen Sverige.
http://www.gp.se/nyheter/debatt/journalistiken-offras-p%C3%A5-medias-m%C3%A5ngkulturella-altare-1.3821993

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

28 september 2016 10:38

Fredde : 3000kr är väl dagsböter baserade på o kr i inkomst
Fast belopp för våldtäkt borde vara 500000kr ej inkomstbaserat
Förra veckan åkte en bilist dit för fortkörning på Ölandsbron
Han fick 3200kr i böter fast belopp......

 
Ingen bild

Göta

28 september 2016 11:52

UTVISNINGSPROBLEM TILL FJÄRRAN LÄNDER
Det är inte bara Sverige som lider av dessa problem. Större delen av EU har stora utvisningsproblem. Men allra värst är det givetvis i Godhetsländerna Sverige och Tyskland.

Att vara efterklok är lätt sägs det. Men jag är ganska övertygad om att vare sig i Sverige eller Tyskland har efterklokheten ännu nått tillräckligt många och tillräckligt långt för att hinna rädda våra länder från total katastrof - även om Tysklands förbundskansler Angela Merkel nu uttryckt sin stora önskan att "kunna vrida klockan tillbaka" och ändra ett och annat tidigare beslut. Eftersom detta är en omöjlighet efterlyser Merkel desperat nu istället "FLER OCH BÄTTRE ÅTERVÄNDARAVTAL".
http://avpixlat.info/2016/09/26/angela-merkel-efterlyser-fler-och-battre-atervandandeavtal/

Nu, efter ett par tre decennier har alltså äntligen åtminstone de med någorlunda fattningsförmåga BÖRJAT konstatera att det gått helt åt skogen med de där storvulna planerna om det MÅNGKULTURELLA PARADISET, där alla på hela vår planet skulle älska alla, krama varandra, dansa varandras folkdanser, äta varandras fantastiska maträtter, prata och förstå varandras olika språk, tankar och tyckanden, förena varandras religioner och... kort sagt: HA ETT ALLDELES UNDERBART LIV TILLSAMMANS.

Det funkade alltså inte. Alla vi olika folkslag, som i hundratusentals år har levt åtskilda och utvecklat olika kulturer och i många fall byggt upp diametralt motsatta sätt att tänka, tycka och fungera, kan aldrig hux flux leva i harmoni och lycka med varandra. Vi kommer aldrig ens att kunna fungera hjälpligt tillsammans i något slags vardagsliv. Integration fungerar inte. Endast fullständig assimilation kan fungera någorlunda, åtminstone efter ett par generationer. Men assimilation förutsätter en MYCKET LÅG invandring - i lilla Sveriges fall kanske ett par tusen personer per år.

Nu har alltså både Merkel och Löfven drabbats av eftertankens kranka blekhet och börjat grubbla över ÅTERVÄNDANDE! Men att i verkligheten rätta till detta enorma vansinne, som har pågått och accelererat år efter år i flera decennier, är omöjligt. Det är för sent. Idiotin har segrat. Med Sverige och Tyskland i absoluta täten har vi nu lockat och lurat hit alldeles för många. Jag tror inte längre att EU:s väg till att bli ett enda stort och problemfyllt MENA-distrikt kan vändas.

 
Ingen bild

Observer

28 september 2016 12:08

Ja, men det här visar väl på att "Rejäla omorganisationer" är av nöden tvunget av våra stora viktiga statliga myndigheter efter 2018 enär de har blivit infiltrerade eller politiserade.
Det var likadant med Radio & Tv i Polen.
Dessa myndigheter skall ägna sig åt sakfrågor och fakta, inget annat. Likaså måste dessa myndigheter ha a n s v a r i g a tjänstemän.
I Sverige ser det inte ut så. Myndigheter styrs med hjälp utav värdegrunder istället för lagar o avtal. Dessutom har man ansvarsfrihet. Då kan det gå hur långt som helst och bli hur galet som helst, Lite som det är nu.

 
Ingen bild

s29

28 september 2016 12:13

Himmel vad det bökar på censuravdelningen,nåja jag fick se 12 min iallafall.

 
Ingen bild

dave

28 september 2016 12:29

Sweet talkin' people done ran me out of town.

 
Ingen bild

Petter

28 september 2016 15:24

Varför vill inte Johan Persson har invandrare i Bjursnäs, men står upp för en gränslös invandring???

Hyckleri?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Söndag 16 dec 23:25

Jag vet inte om jag skall skratta eller gråta när jag ser EON:s reklamfilmer om deras projekt Simris. Nu är jag dock ganska övertygad om att många människor tyvärr tror på dessa reklamfilmer och litar på det som sägs i filmerna. Det finns i varje fal...

Av Thoralf Alfsson - Lördag 15 dec 16:20

Jag fick igår ett mejl från en jurist med anledning av mitt blogginlägg med rubriken ”Parodi på svenskt rättsväsende”. Väldigt trevligt att även jurister läser min blogg och dessutom gör sig besväret att komma med fakta om hur praxis fung...

Av Thoralf Alfsson - Lördag 15 dec 00:02

Lyssnat en del på så kallade experter i radio och TV som kommenterat att Stefan Löfven idag bara fick 116 röster för att få bilda regering medan 200 röstade emot det och 28 avstod ifrån att rösta. Ett riktigt nederlag för Löfven. Jag förstår att han ...

Av Thoralf Alfsson - Torsdag 13 dec 20:29


        Vårt svenska rättssystem har stora brister enligt min uppfattning. I flera avseenden är det en ”produkt” av naiva vänsterintressen som inte tror på att längre straff är rätt väg att gå. Jag har verkligen väldigt svårt att för...

Av Thoralf Alfsson - Onsdag 12 dec 20:46


Den senaste veckan har vi bombarderats med domedagsprofetior angående konsekvenserna av klimatförändringarna i samband med FN:s klimattoppmöte COP24 i Katowice.   Public service har mer eller mindre dagligen försett oss med nya skrämmande förutsä...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 150 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5 6 7 8
9
10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< September 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se