thoralf

Direktlänk till inlägg 24 september 2016

VYKORT TILL ANNE RAMBERG!

Av Thoralf Alfsson - 24 september 2016 23:58

Jag har tidigare tyckt att Anne Ramberg är en vacker kvinna. Men när jag satt i riksdagen och var ersättare i Justitieutskottet fick jag möjligheten att delta i en middag hos Advokatsamfundet i diplomatstaden på Östermalm med Anne Ramberg som värd. Då ändrade jag uppfattning.


Jag kommer ihåg att jag promenerade ut till diplomatstaden medan resten av ledamöterna i utskottet åkte taxi. Jag minns att det var ett vackert hus och miljö, värdigt advokatsamfundet. Middagen och maten var väl ok men jag minns att samtalet under middagen fick det att krypa i skinnet på mig. Jag minns att jag deltog väldigt kort i samtalet men att mitt inlägg inte passade övriga ledamöter. Även de samtal som fördes efter middagen när lite drycker serverades passade inte mig. Jag deltog inte i någon större utsträckning i dessa politiskt korrekta samtal och mingel. Jag lämnade middagen relativt tidigt och ganska diskret med någon förevändning. Jag minns att när jag slagit igen dörren och tagit några steg från dörren, att jag stannade och tog några djupa andetag för att inte utbryta i ett fullständigt avgrundsvrål, utan istället andades jag frisk luft en god stund innan jag promenerade hem på Östermalm.


I söndagsintervjun väckte återigen Anne Ramberg starka reaktioner när hon menade att Sveriges pensionärer måste göra avkall på sin välfärd till förmån för humanismen, det vill säga för att Sverige skall ta emot fler flyktingar.


När hon senare fick kritik kallade hon indirekt den moderata riksdagsledamoten Hanif Bali för en ”brunråtta”. Dessvärre ångrar hon inte sitt uttalande utan fortsätter med nedanstående på sin blogg.


”Det hat som där framskymtar mot flyktingar och människor i nöd och mot dem som driver flyktingarnas sak är kväljande. Bruna råttor tittar alltför ofta upp ur sina hålor.

 

Bedrövligt är också att skåda hur en moderat riksdagsman väljer inte bara att ropa med gatans parlament utan att därtill, i många stycken, agera som dess taltratt. Hanif Balis samtalston hör hemma, inte i Sveriges riksdag, utan i rännstenen.”

 

Det där med rännstenar känner vi Sverigedemokrater till alldeles för väl.



"Taltratt. Rännstenen. Gatans parlament. Bruna råttor.

 

Det är dessutom en korrigerad version. I ursprunget var Bali ett exempel på dessa ”bruna råttor”. Efter hårda reaktioner ändrade Anne Ramberg till skrivningen ovan."

http://www.svd.se/bristen-pa-stringens-forsurar-debatten

 

Jag har tidigare uppmanat Anne Ramberg att avgå efter att hon uttryckt nedvärderande åsikter om Sverigedemokraternas nämndemän i SVT.

http://thoralf.bloggplatsen.se/2012/10/06/8769671-sparka-anne-ramberg-fran-advokatsamfundet/


Jag är väldigt trött på dessa 30-talsepitet  som ständigt och jämnt klistras på de som försöker förändra vårt samhälle och som är kritiska mot den förda invandringspolitiken.


Rebecca Weidmo Uvell har idag också skrivit del 1 av ett blogginlägg om Anne Ramberg som är mycket läsvärt. Del två kommer sannolikt snart också. Hon sågar Anne Ramberg jäms med fotknölarna.

http://www.uvell.se/2016/09/23/united-states-of-anne-ramberg,-del-1-33486210


Ny tycker jag att det är dags igen! En av mina läsare ringde idag och föreslog en vykortskampanj för Anne Rambergs avgång. Ett vykort ”väger” faktiskt mycket tyngre än ett mejl som kan försvinna/raderas med en knapptryckning.


Jag uppmanar alla att skriva ett vykort till Anne Ramberg. Skriv vänligt och inga hot eller otrevliga kommentarer utan en vänlig uppmaning till Anna Ramberg att lämna Advokatsamfundet och sina övriga uppdrag och ta ut sin sannolikt stora pension!


Mitt vykort kostade 4 kronor och med porto blir det 10 kronor. Det tror jag alla kan kosta på sig för den goda sakens skull. Välj gärna ett vykort med svenska flaggan eller svensk kultur. Jag är övertygad om att ett stort antal vänliga vykort påverkar!

 

Här nedan finns min hälsning till Anne Ramberg. Använd gärna samma text.



Men som sagt inga otrevliga formuleringar och hot eller liknande.

 

Låt Anne Ramberg få många vykort.

 

 

 

 

 
 
Ingen bild

Lena

25 september 2016 00:54

Men det var en bra idé! Jag lovar att uttrycka mig subtilt men kommer absolut inte avsluta med vänligen n n, nej det tar emot när det gäller henne, men vill ändå inte vara den nivå HON befinner sig i när hon kallar Hanif Bali för brunråtta. Att hon inte skäms människan!

 
Ingen bild

Observer

25 september 2016 00:55

När sedan SD har makten, någon gång efter 2018 så kan du ju alltid införa ett "Hedersuppdrag" åt alla dessa som vurmat för att ta hand om migranter. Dessa utses som försörjare till upphittad papperslös familj eller släkt under säg 3 år ;) Migrantfamiljen skall även beredas plats i vederbörandes hem.
Att tacka nej till hedersuppdraget renderar 3års fängelse enl nya lagar.
Vad skojigt det vore att få se de snedvridna minerna på dessa. Och vad kul att höra om de då talar lika förnumstigt?
Självfallet skall allt dokumentärfilmas och visas efter grevinnan o betjänten på nyårsafton så att folk får sig ett riktigt gott skratt.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

25 september 2016 02:35

Läs Julia Caesar hyllning till Kjell Albin Abrahamson på Snapphanen.

Ett litet smakprov:
”I Sveriges Television har det hackats lök i fler timmar än det visats dokumentärprogram om kommunismens folkmord och förtryck.”

Ring och avanmäl TV-innehavet genast!!
Kontakta kundservice
0771-91 00 04
Skicka ett meddelande om avanmälan
http://www.radiotjanst.se/Kundservice/Skicka-ett-meddelande-till-oss/

Vänta inte till imorgon. Gör det genast!!

Söndagskrönika: Sista mailet från Kjell Albin
https://goo.gl/YqfHrr

 
Ingen bild

S-E Karlsson

25 september 2016 06:03

Ett sånt vykort kommer att sändas med första möjliga post !
Jevla rugguggla !

 
Ingen bild

X

25 september 2016 06:48

Denna hycklerska som sitter i sin privilegierade miljö med fett arvode betalt med skattemedel och talar om för svenska pensionärer att de ska sänka sin standard till förmån för välfärdsmigranterna.
Snacka om kväljande.
Men, så länge folket inte reser sig så...

 
Ingen bild

per

25 september 2016 07:51

Är hon då alltså det senaste hatobjektet från SD. Ja alla antifascister blir ju hatobjekt inom nyfascismen.

Thoralf Alfsson

25 september 2016 08:17

Så fort någon vill skicka ett vänligt vykort är denne en nyfascist enligt den politiskt korrekta eliten och dess följare.

Är det det enda ni har att komma med? Stödjer du Anne Rambergs uttalanden om att pensionärerna får dra in på sin välfärd och att Hanif Bali är en "brunråtta"?

Jag tolkar din kommentar som att du gör det!!

 
Ingen bild

World Traveller

25 september 2016 08:04

@ Per

Ramberg verkar ju hata svenska pensionarer och Sverigedemokrater. Att skicka nagra snalla vykort och be henne avga for vaara pensionarers skull ar vael inte hat.

 
Ingen bild

S-E Karlsson

25 september 2016 08:14

" Per" ,så du tycker alltså att hennes uttalande är helt korrekt ,är du dum eller är du född ån ? Snorunge !

 
Stefan K

Stefan K

25 september 2016 08:20

Läs gärna Advokatsamfundets policy och fråga er om Anne Ramberg följer den...

https://www.advokatsamfundet.se/globalassets/advokatsamfundet_sv/advokatyrket/policy_for_advokaters_anvandning_av_sociala_medier.pdf

Fast i egenskap av generalsekreterare kanske hon inte behöver?

Något att kanske påminna henne om på vykortet?

http://petterssonsblogg.se

 
Ingen bild

lol

25 september 2016 08:27

Per.
Om Anne Ramberg är antifascist eller motsatsen vet jag inte men att hon visat prov på dåligt omdöme anser jag definitivt. Sedan tycker jag man skall vara försiktig med att klistra etiketter på sina åsiktsmotståndare.

 
Ingen bild

Fredde

25 september 2016 08:28

Det är ju lätt för Ramberg att säga att andra ska vara generösa när hon sitter i sin 25-miljoners lägenhet.

Att hon som frotterar sig med advokater hasplar ur sig den ena nedsättande kommentaren efter den andra tycker hon säkert är helt OK. Advokater har som bekant inget samvete, de är enbart profithungriga.

 
Ingen bild

Stefan K

25 september 2016 08:46

Länken till advokatsamfundets policy ska vara denna

https://www.advokatsamfundet.se/globalassets/advokatsamfundet_sv/advokatyrket/policy_for_advokaters_anvandning_av_sociala_medier.pdf

 
Ingen bild

Micke

25 september 2016 09:14

Först tänker jag att hon är ju inte alls lämplig att företräda landets advokater. Sen tänker jag att det kanske det hon är. Många advokater är involverade i asylprocessen och många advokater tjänar sitt levebröd på att försvara kriminella invadre och de som befinner sig här illegalt. Så kanske är det så att landets advokater vill ha någon som företräder dem som driver en linje så att de får mycket jobb. Money talks.

 
Ingen bild

crille

25 september 2016 09:14

Mycket bra ide, ska försöka att komma ihåg att köpa ett vykort. Om jag nu inte har något liggande hemma. Den där Hanif Bali gillar jag lite mer o mer. En sak jag undrar över. Hittar inte det just nu, men jag fattade som att Hellie Klein höll med henn. I så fall borde nog många i facket be om hennes avgång, för då vet man vad hon tycker om när man blir pensionär

 
Ingen bild

Stefan K

25 september 2016 09:20

Surt att länken till Advokatsamfundets policy inte kan publiceras i sin helhet.

Nåväl, googla istället på advokatsamfundet + policy och läs pdf-filen som går att ladda ned. Anne Ramberg borde ha något att förklara för sina kollegor.

 
Ingen bild

Hacke

25 september 2016 09:34

Mycket bra initiativ Thoralf. Denna överklasstant från Östermalm kräver alltså att svenska fattigpensionärer ska sponsra advokaternas eget Klondyke i form av massmigration av förhållandevis tämligen välbeställda från tredje världen. Maken till folkförakt får man leta efter.
Skönt att på ett handfast sätt kanalisera sin avsky för fasoner som dessa. Givetvis i en ton på betydligt anständigare nivå än tantens egen.

 
Ingen bild

Harry

25 september 2016 09:44

Valet av uttrycket "bruna råttor" är intressant! Just råttor förekom i den historiska nationalsocialismen och användes som en sorts analogi i den något "bruna" filmen "Den evige juden" från 1940.
http://foliehatteniteckomatorp.blogspot.se/2016/09/anne-ramberg-bruna-rattor.html

 
Ingen bild

Pepparholm

25 september 2016 10:02

När vi nu talar om jurister och lagar i vårt land så var det en stor nyhet på korta Rapport i går, att Tullen ska på egen hand få befogenhet att beslagta handgranater! Man ska inte behöva kalla på polisen som ofta inte har tid att komma.

Det föreslår en statlig utredare och Ygeman verkade tycka att det är ett bra förslag. Regeringen har ju redan skärpt straffen så nu går vi vidare och förbättrar Tullens möjligheter att beslagta handgranater.

Det torde innebära om två år. Tills dess så får Tullen fortsätta att beslagta smuggelcigaretter och motsvarande varor som nuvarande lag tillåter.

Sådant här kan bara hända i Sverige och ingen minister tycks skämmas över detta. Men pliktskyldigast så tar man till standardfrasen om att man är oroad.

 
Ingen bild

Lewren

25 september 2016 11:02

"Det hat" ? Jaha, men hennes hat mot svenska pensionärer då? Ska en grupp människor offra sig för en annan? Är hon en rasist?

 
Ingen bild

Blåsippan

25 september 2016 11:38

Jag är på. Ska bli himla skoj att välja passande vykort.

 
Ingen bild

Tompa

25 september 2016 12:10

Istället för vykort så lägg det i ett kuvert som kräver manuell öppning. Vykorten åker snabbt i papperskorgen.

 
Karlskronabloggen

Karlskronabloggen

25 september 2016 12:47

Som vykortssamlare har jag flera passande oanvända vykort i samlingen, så jag ska skicka ett i morgon!

Jag uttrycker mig aldrig otrevligt och jag skrev bl a en gång till Ann-Charlotte Martéus på Expressen, vilket ledde till längre mejlväxling där vi diskuterade varför Sverigedemokraterna hela tiden växer. Även "politiskt korrekta" journalister kan faktiskt vara trevliga att "prata" under förutsättning att man själv håller kritisk men samtidigt hövlig samtalston.

http://karlskronabloggen.se

 
Ingen bild

Lena

25 september 2016 13:21

Ledarsidorna hade tänkt samarbeta med Kjell Albin Abrahamson, läs krönikan.
http://ledarsidorna.se/2016/09/kjell-albin-abrahamsons-sista-kronika-demokrati-och-kloakledningar/

 
Ingen bild

Lena

25 september 2016 13:36

Inte bara Anne Ramberg som saknar stolthet över sitt folk som hon tycker måste avstå för att stå upp för kostnaderna för massinvandringen i humanitetens namn. MEN, vänta nu, det är väl upp till var och en att ge av sin tid eller pengar för att hjälpa någon. Att tvinga alla skattebetalare, och framför allt fattigpensionärer, arbetslösa och sjuka, till eftergifter för att de som kommer in nu och som lever högt över våra nivåer. Det är för att de får sådant stöd hela tiden!

Här är en annan vinkel på samma förakt för svenskar. Det är vänsterpropaganda genom filmen "Det nya landet" och behovet av integration (en film som delvis finansieras av skattebetalare). Filmen basunerar ut att även vi "gammelsvenskar" ska integreras med de nya s k svenskarna. Bloggerskan frågar sig så vi etablerade svenskar också borde minska sitt deltagande på arbetsmarknaden och sänka utbildningsnivån för att bli mer jämlika med "de nya"? Kanske börja kasta sten mot polis o ambulansen?

http://fnordspotting.blogspot.se/2016/09/om-det-nya-landet-och behovet-av.html#comments-form

 
Ingen bild

Lion

25 september 2016 13:44

Anne Ramberg har väl aldrig varit klok!

 
Ingen bild

Tony

25 september 2016 13:58

Det är illa att tant Ramberg är högsta hönset i Advokatsamfundet,
men ännu värre är att hon önskar att bli justitsie minister, förvisso är det inget ljushuvud som innehar posten idag,
men att få dit en nedlåtande pensionärshatare
från överklassen är sämre för
alla, inte minst för Sverigedemokraterna. Hon skulle säkert
jobba för att få stänga ner alla sociala medier så att
bara överklassen och sådana som hon har rätt att uttala
sig.

 
Ingen bild

Göta

25 september 2016 14:13

DROTTNING ANNE?
Följande information om Advokatsamfundet och dess generalsekreterare
Anne Ramberg har jag hämtat från bloggen Ledarsidorna.se i en artikel med rubriken "Den dans som kallas för demokrati":
"ADVOKATER OCH ADVOKATSAMFUNDET intar en särställning i det svenska samhället. DE GRANSKAR SIG SJÄLVA, och den information som finns om deras verksamhet är skyddad i lag från insyn av det allmänna."
(mina versaler)

Enligt artikeln sitter Anne Ramberg själv med i följande rådgivande och
beslutande organ:
- DOMARNÄMNDEN, denna nämnd rangordnar sökandena till våra domartjänster.
- VÄRDEGRUNDSNÄMNDEN
- RIKSPOLISSTYRELSENS ETISKA RÅD
- NÄTVERKEN HILDA OCH RUBEN, vilka Ramberg själv har initierat och vars medlemmar består av advokater, åklagare, domare samt höga polischefer, inklusive
den (-)kände DAN ELIASSON

http://ledarsidorna.se/2016/09/den-dans-som-kallas-for-demokrati/

 
Ingen bild

Stefan A

25 september 2016 14:37

Man ska vara snäll mot Anne, för hon måste släpa sig fram på ynka 2,8 miljoner i årslön enl. min flera år gamla taxkalender, med en sunkig lya på östermalm och ett vinterviste i Åre bara kan det inte vara lätt, ingen inkomst av kapital tyder på att hon tillhör de nyrikas skara, värsta sorten som Ernman, Schyffert, Guillou, och div. andra komiker och bokskrivare och musiker, vet inte om det är det dåliga samvetet hos dessa som gör sig påmind för att de har det så bra, och därför vill frälsa världen och tvinga OSS ANDRA, som inte har det så bra, att betala för DERAS dåliga samvete, vem vet framtida psykologer får väl reda ut det...

En härlig debatt där Janne Josefsson krossar en journalist från vänsterexstrema DN.
https://www.youtube.com/watch?v=LT8QsGRtn50

 
Ingen bild

Staffan Sundqvist

25 september 2016 15:09

Men inser ni inte att hon talar i egen sak? Förstå hur mycket pengar advokaterna drar in på att försvara alla nysvenskar som dras inför rätta. Utan dessa klienter skulle våra goda advokater få spänna åt svångremmen ordentligt och börja kämpa på allvar för att förtjäna sitt levebröd, istället för att som nu bara sitta på sina feta arslen och gapa med vidöppen mun medans stekta sparvar flyger rakt ner i halsen på dem.

 
Ingen bild

Alfons

25 september 2016 15:34

Viktor Orban: Europa och EU är inte fritt. Eftersom frihet börjar med att tala sanning. Och det är förbjudet idag. Vi är belagda med munkorg.
Ungern kommer att folkomrösta om en obligatorisk omfördelning av asylsökande den 2 oktober.

https://youtu.be/jeZeTKAnklM
Lyssna på detta brandtal.

 
Ingen bild

Freud

25 september 2016 15:42

Ali Baba är den bedagade batikhäxans sista hopp.

 
Ingen bild

Lars S

25 september 2016 17:02

Bravo, Thoralf ! En strålande idé !

Och det är klart att om inte texten är snygg och prydlig, så blir kortet genast, av pk - maffian, utnämnt till hatbrev.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

25 september 2016 17:23

@Freud Söndag 25 sept 15:42

Ali Baba och de 40 batikhäxorna

 
Ingen bild

Loffe

25 september 2016 17:43

Vilken vidrig käring!

 
Ingen bild

Ban islam!

25 september 2016 18:03


Ny charmoffensiv av muslimer!

http://avpixlat.info/2016/09/25/fredagens-masskjutning-i-shoppingcenter-i-usa-var-muslimskt-terrordad/#more-187881

Man kan inte annat än älska dessa pedofildyrkare!

 
Stefan K

Stefan K

25 september 2016 18:06

Ett förslag till text:

Hej Anne

Vi gläds åt din miljonlön, din fashionabla bostad och ditt flärdfulla liv.

Hälsningar
Sveriges 231 000 fattigpensionärer.

http://petterssonsblogg.se

 
Ingen bild

Hacke

25 september 2016 19:03

@Lars S
Tyvärr hjälper det inte hur fin ton vi än har (och givetvis ska ha).
Om brev- och kortskörden till Anne Ramberg kommer det ändå att heta "Hatstorm mot Anne Ramberg efter uppvigling från sd-politiker".
Lögnindustrin förnekar sig aldrig.

Thoralf Alfsson

25 september 2016 19:23

Det är mycket möjligt att det blir så Hacke.

Men skall vi sitta tysta och låta dessa pk-människor bestämma över oss?

Nej, tycker jag och jag tar också risken och jag är fullt medveten om att det finns idioter som inte kan hålla en hövlig ton och skriva vänligt.

I vissa fall är det säkert vänstermänniskor som skickar "hatvykort" som gör det för att skiten skall hamna på oss som protesterar.

 
Ingen bild

S-E Karlsson

25 september 2016 19:55

Jag tror det var en muslim här ikväll och ville sälja något men jag bad honom dra dit pepparn växer och jag kom inte underfund med vad det var han ville sälja , numera köper jag konsekvent inget vid dörren ! Det kommer mycket skit till Sverige 1

 
Ingen bild

Hacke

25 september 2016 20:06

Nej Thoralf, som jag skrev tidigare tycker jag ditt initiativ är mycket bra. Vi ska agera så mycket vi bara kan inom lagens råmärke och jag ser det helt enkelt som en medborgerlig plikt för oss sverigevänner.
Jag tror också precis som du att det finns fullt med vänstermänniskor som planterar grejer både här och där. Hur mycket vänstertrollen skapat och skapar i den vägen kan man bara gissa sig till men mörkertalet torde vara stort.
Vi vet vad vi gör och det är huvudsaken och det som vinner längden.

 
Ingen bild

calle

25 september 2016 20:50

tanten har ju troligen gjort plastikoperationer, med putande läppar som en anka och sträckt hyn som ett trumskin. och botox i kinderna.

hennes humanism finns bara för hon och andra advokater tjänar miljoners , miljoner på massinvandringsindustrin. och det är skattebetalarna som får betala för evigt.

således är denna donna falsk både utanpå och inombords.

hoppas de Marockanska gatubarnen som irrar runt kring Södermalm och city, kommer och hälsar på även på Östermalm.

Då kan hon få visa sin humanism till dom. kanske bjuda in dom när de står utanför och trånar.
advokatförbundet tolkar ju Svensk lagstiftning som så, att det går INTE sända tillbaka dom!
men spanien skickar tillbaka dom utan problem, två medlemsländer i samma EU!

 
Ingen bild

Alice

25 september 2016 21:33

Vill du delge oss lite av vad de diskuterade? Jag funderar väldigt mycket över hur en sådan hjärna fungerar?

 
Ingen bild

Cs

25 september 2016 22:24

Vykort skickat. 👍🏼

 
Ingen bild

Leif

25 september 2016 23:33

25-milj. lägenhet ? Det börjar bli lite för många nu som visar upp sin avsky för normala svenskar och dessutom tar betalt för det. ANSVARSLÖST folk utan tankeförmåga. Sabotörer och LANDSFÖRRÄDARE. Det måste bli ett STOPP för detta omedelbart. Otroligt vad som händer här i landet.

 
Ingen bild

Lars S

26 september 2016 00:57

Denna idé kan bli mycket stor! Och visst kan texten varieras hur mycket som helst. Men jag kommer att använda Thoralfs ord då de absolut är oantastbara.
Men det fordras att många, helst alla, också sänder ett kort. Inte någon större ansträngning ju. Tänk tanken .... tusentals kort lyfts in till Ramberg. Och det finns sannerligen fler adressater. Och fler sighter som kan haka på. Tanken svindlar !

 
Ingen bild

Nils

26 september 2016 08:25

Ska skicka ett idag från Götet!

 
Ingen bild

Ruben

26 september 2016 16:16

Nästa landsförrädare efter Svinfeldt!

 
Ingen bild

Ludvig

27 september 2016 10:33

Har också tyckt att hon är vacker. Men med sådana uttalanden så undrar man hur hon har kunnat få ett sådant jobb som hon har.

 
Ingen bild

Stefan Borg

28 september 2016 22:39

Dygden i mitten, sa fan när han satt mellan två advokater.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5 6 7 8
9
10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< September 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards