thoralf

Direktlänk till inlägg 23 september 2016

KOMMUNALRÅDET ANKLAGAR PÅRYDSBOR FÖR RASISM

Av Thoralf Alfsson - 23 september 2016 11:15

Det socialdemokratiska kommunalrådet Johan Persson anklagar idag de personer som protesterar mot ”flyktingbyn” i Påryd för mer eller mindre rasism i en intervju i Barometern.

 

”Om man går runt i ett samhälle och frågar andra Pårydsbor hur man kan ansluta sig till Ku Kux Klan och man vill veta nationalitet på dem som flyttar in, vilken kvinnosyn de har och vilken religion, då gränsar det till rasism.”

 

 

Uppenbarligen är majoriteten och hela 7-klövern tagna på sängen av den kraft som beslutet om bygglov för de 10 modulbostäderna skapat i Påryd. Jag har kontaktats av många Pårydsbor om bygglovet och jag har skrivit om det på bloggen flera gånger. Bygglovet kommer utan tvekan överklagas till högsta instans eller så långt det går och är möjligt.


Igår fick jag ett mejl med följande lydelse.


”Hej Thoralf

 

För din information

Jag pratade med min [……] och han hade hört att en person har polisanmält Johan Persson för att han ska tydligen ha kallat oss Pårydbo för rasister i någon facebook kommentar.”


Johan Persson har dock blockerat mig på facebook så jag kan inte kolla det själv.


Att som kommunalråd gå ut och kalla pårydsbor för rasister är minst sagt anmärkningsvärt! Att inte respektera de som protesterar mot de tio modulhusen och dessutom anklaga dem för rasism är minst sagt skamligt av Johan Persson. Men har man suttit som kommunalråd i tio år så kanske man blir väldigt maktfullkomlig och slutar lyssna på medborgarna. Vi ser det när det gäller idrottsföreningarna när detaljplanerna för både Fredriksskans och ny simhall skall antas. Ingen hänsyn tas till vad idrottsföreningarna, de som är närmast sörjande anser om detaljplanerna. Läs denna insändare i Barometern.

http://www.barometern.se/reagera/simning-i-snurrom-ett-vansinnigt-beslut/


Media lyfter också fram att det finns personer som är positiva till modulhusen och flyktingbyn. Östra Småland skriver om Sanna Einarsson som tycker det är bra. Det tidningen inte skriver är att hon är svärdotter till Servicenämndens ordförande Ingemar Einarsson. Det är nämligen serviceförvaltningen som sökt bygglovet för modulhusen.


En annan omständighet som är horribel är att kommunledningskontoret inte har någon budget för byggandet av ”flyktingbyn”. När jag frågat både serviceförvaltningen och kommunledning har jag bara fått svaret att varje modulhus kostar 400 000 kronor och att fem redan är beställda. Och att det sedan tillkommer kostnader för markarbeten, el, vatten och avlopp men ingen har räknat på denna kostnad. Eller så vill man från majoritetens sida inte berätta hela sanningen! 
ANNONS
 
Ingen bild

calle

23 september 2016 11:38

vem är det som har hjärntvättat mångkultur-folket, och hur gick det till. vi lever ju i en diktatur med påtvingad massinvandring och påtvingad brottslighet, och påtvingad politisk korrekthet.

fast det är ännu värre på andra håll i Sverige. nu flyttas gatubarnen från Södermalm i sthlm till Hallsberg! så när tågen står still och resenärer väntar på stationen kan de bli kulturberikade. nät som kulturvänstern inte vill bli på södermalm. hycklerivänstern


http://na.se/nyheter/hallsberg/1.4314340-hvb-hemmet-star-inte-tomt-langre

 
Ingen bild

soma

23 september 2016 12:24

Folk måste inse, hur de är manipulerade med hjälp av negativ laddade ord. Makthavare kan leda de som hundar på koppel bara genom att uttala en vis ord. Sluta vara rädd att bli kallad rasist. Av nån anledning ord rasist blev synonim att blunda med våldtäckter, bränder, våld, ge bort sitt eget land. Varför ska vi tillåta det? Bara för att någon ska kalla oss rasist...? Varsågod, kalla mig rasist. Jag tål det. Jag ser manipulation, jag ser oförmåga att tänka klart hos de som använder såna billiga trick. Jag ser, att den som kallar någon rasist är själv rasist. Kanske inför lag som förbjuder att man ser...

 
Ingen bild

UncleBob

23 september 2016 12:43

Her ser vi ett skolexempel på hur makthavare försöker köra över den lilla människan genom att skuldbelägga de som överklagar för "rasism" och mygla för att underredovisa kostnaderna... Vi som drabbas när politikerna går mot folket MÅSTE rösta bort dessa svammelpellar. SD2018!

 
Ingen bild

Hasse Pannband

23 september 2016 12:53

Och kommunalrådet bor själv mitt i
den "berikande mångfalden"?

 
Ingen bild

calle

23 september 2016 12:54

av rädsla för rasism låter man illegala driva företag. ett exempel på kriminella som badar i förmåner från kommunen.

av en händelse sålde en irakisk tjej sitt frisörsalong efter att den blivit utsatt för mordbränder, när nya ägaren tog över frisörsalongen, upphörde mordbränderna!

nu driver de resturanger också, och anställer släktingar som flyttar till Sverige pga arbetstillstånd.

http://na.se/nyheter/hallsberg/1.4314380-matvagn-nu-aven-pa-hallsbergs-torg

http://na.se/nyheter/kumla/1.2458101-namninsamling-mot-utvisningsbeslut

grattis Sverige, med deras 30 släktingar som troligen bygger upp maffianätverk.

 
Ingen bild

calle

23 september 2016 13:00

med rädsla för rasism, låter man elever dödshota lärare. kaoz i skolan sopas undermattan, snart är hela Sverige i total kaoz. men ingen får säga nåt.

http://na.se/nyheter/orebro/1.4314395-nya-larm-om-orebroskolan-tidigare-skolanstalld-blev-dodshotad

 
Ingen bild

Maja Dacke

23 september 2016 13:35

Ja, Soma, den som kallar någon rasist är själv den värste rasisten. Jämför med Churchills ord en gång ... antirasister är de värsta rasisterna, eller hur?

So what, rasist är ju den som gillar olika raser men inte särskiljer människor utifrån hudfärg etc. Men detta är precis det som de s k antirasisterna gör - urskiljer folk utifrån hudfärg.

 
Ingen bild

igor

23 september 2016 13:42

JP måste vara lite obildad, eller är det personalen på Barometern som är det och inte vet hur man transkriberar en intervju - KU KLUX KLAN, det borde vara allmänbildning för någon i hans ålder att veta det. Men det är klart inget får stå i vägen för den reflexmässiga upprördheten.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

23 september 2016 14:20

Jag vill minnas att du skrev att Johan Persson på Bjurnäs(?)

Starta en namninsamling där förslag på plats för flyktingbyn blir i direkt anslutning till ”antirasisten” Johan Persson bostad.

Då blir det sannolikt annat ljud i skällan. "antirasister" fungerar just, exakt och precis på det ruttna viset.

 
Ingen bild

Nils

23 september 2016 14:44

Cosmik
Precis min tanke också. Om jag inte är felunderättad så äger kommunen marken runt hans bostad så det känns som ett lysande förslag sen har vi ju boholmarna där det bor fler antirasister så där borde det gå att få till ngt boende. Eftersom det är attefallshus så kan ju dessa antirasister har varsitt eget flyktingboende på tomten.

 
Ingen bild

Hacke

23 september 2016 14:52

Klockrent igen Thoralf, såväl i ord som bild. Fotot på det aktuella kommunalrådet (inklusive bakgrund) säger mer än tusen ord. Liknelsen med en viss despot i 30- och tidiga 40-talets Italien är svår att frigöra sig ifrån. Inga jämförelser eller antydningar i övrigt men slutade inte hans dagar på ett synnerligen välförtjänt sätt när folket sagt sitt, även om utsikten torde varit fin :)

Östra Småland har tydligen lärt av storebror public service när det gäller handplockning av rättrogna när det skall till intervju av ”folk på gatan”. Men det tjuvtricket borde ju vara ännu mer genomskinligt på en mindre ort där i princip alla känner alla. Vilka klåpare. Och så har de själva mage att påstå efter en nyligen hemmasnickrad undersökning att ”journalister” är smartare än folk i gemen!

 
Ingen bild

X

23 september 2016 15:10

Först ska vi försörja oss själva.
Sedan ska vi tvingas försörja resten av världen.
Men som man röstar får man skörda...

 
Ingen bild

Bertil

23 september 2016 16:12

Och ändå fortsätter Kalmarborna rösta på detta inavlade och korrupta styre? Det har visst förpestat hela kommunen.

 
Ingen bild

GBM

23 september 2016 16:19

Dags att plocka ner översittaren Person från Piedestalen, det går inte att uttala sej hur fasen som helst trots att man är kommunalråd.

 
Ingen bild

KS

23 september 2016 16:36

Inga problem! Flytta modulhusen från Påryd, där väldigt få verkar vilja ha den, till Bjursnäs där Johan P m.flera bor och där tydligen alla vill ha den! Jasså, var det inte så? Men OK. Flytta den dit iallafall, så kanske de två stora byggnaderna som ser ut som stall kan användas till boenden. Sedan kan Johans sambo servera frukost bestående av bacon med ägg. Attans fel igen! Jag menar hästkött med pepparrotsvisp och något annat halalslaktat kött. Därefter kan alla i en stor gemenskap kasta sig i poolen på tomten. Låter väl bra?

 
Ingen bild

Pepparholm

23 september 2016 17:44

Kommunalråd och om de dessutom är högst i rang är sig tydligen lika var helst de kan utöva sin despotiska makt. Jag har arbetat och bott i flera kommuner och egentligen inte haft anledning att bry mig. Men jag har tror att maktfullkomligheten har blivit värre på senare år.

Man har t ex ett kommunalråd från miljöpartiet som man måste hålla på gott humör. Plötsligt är det beslut att smala av gator med chikaner och gupp på varje tvåhundrade meter. Alla ska cykla! Eller från vänsterpartiet och man måste ordna för olagliga invällare och till kommunistiska föreningar, Pride Parader o s v.

Det är inte bara sossar som blir diktatorer. Jag bodde några år i en bostadsrätt med sjöutsikt från balkongen i Vallentuna. Jag fick bara ut mitt eget låga inköpspris när jag måste flytta till annan ort. Men i dag ligger den och alla andra i kommunen på miljoner. Och det är moderater som för kommunens pengar köper upp dem till invandrare. Prisar ut de egna ungdomarna. Vad tusan säger MUF eller vad de heter i dag?

Egentligen är det ännu värre att med skattepengar köpa upp bostadsrätter och egna hem på marknaden än vad som nu är aktuellt i Påryd. Men principen är lika hemsk. Att våra kommunala skattepengar, som alla måste bidra till, går till dem som aldrig betalt en krona till vårt samhälle. Och som dessutom ges förtur att reglera vårt historiska leverne.

Jag hoppas att man i Påryd vinner över Johan Persson.

 
Ingen bild

Lena

23 september 2016 18:26

Annat ämne: skickar en video från Paris, visserligen från juni, men lika aktuellt idag med immigranters uppror och krigande med molotovcocktails och sättande allt som kommer i deras väg i brand. Allt detta medan media är tysta, jag t ex visste inte att detta skett i somras. Nu i veckan är det andra protester, immigranter som överallt i Paris kantar gator o refuger och sittandes i massor med plakat o grejor.

Detta är nog vår egen framtid vi ser om några år när pengarna (underhållen) är slut. Fasansfullt! Och media håller tyst såklart, vad hade vi väntat oss?

https://www.youtube.com/watch?v=UD7UA1d-WnA

Stackars poliser.

 
Ingen bild

måste ses. PK failade

23 september 2016 18:40

vänsterhycklarna går i taket efter att NYA TIDER fick säga sanningen i tv. start tidskod: 19.30
Arnstad är ju verkligen psyksjuk. hur kan ha vara rådgivare åt regeringen. svt är ju verkligen värdelös mediabolag.

http://www.svtplay.se/video/10368409/aktuellt/aktuellt-22-sep-21-00

 
Ingen bild

Observer

23 september 2016 18:41

Att inte Pårydsborna bär ut Johan Persson från sitt arbetsrum är en gåta. Han förtjänar inte annat tycker jag.

 
Ingen bild

Hasse

23 september 2016 18:42

Vi har i dagsläget några människor i Sverige som sysslar med väldigt aktiv folkuppfostran och uppstramning i debattleden. JP kan nog räkna sej till den gruppen men förmodligen förstår han inte det själv

 
Ingen bild

calle

23 september 2016 18:54

nu har hjärntvätten tagit nya steg. tyska kvinnor skall bära burka enligt unesco!

https://www.youtube.com/watch?v=pu9K2TCON58

 
Ingen bild

Hen

23 september 2016 19:02

Hur orkar alla MENA-hatare hålla på? Att ständigt klumpa ihop folk efter kulturell bakgrund, religion eller etnicitet. Sådana oväsentligheter. Människor som människor. Men hat tycks vara en stark drivkraft, vilket såväl islamistiska extremister som s.k sverigevänner gång på gång visar. Väx upp.

Thoralf Alfsson

23 september 2016 20:03

Jag förstår att du inte förstår!

Jag gissar att du tillhör MENA!

 
Ingen bild

Hulda mk1

23 september 2016 19:52

@måste ses. PK failade.. Men killen från Nya Tider sköt sig i foten. Han tog inte avstånd från Nazismen på en rak fråga. Arnstad vara bara sorglig och tragisk...

 
Ingen bild

X

23 september 2016 20:15

Förr doppade man väl typer som Johan Persson i tjära och fjädrar samt bar iväg dem till gränsen på en trästock.
Hoppas man får se detta förfaringssätt tas i bruk igen.

 
Ingen bild

Demokrati är absolut yttrandefrihet

23 september 2016 20:26

Turerna kring Nya tiders vara eller icke vara på Bokmässan blottar i dagen att
- Sverige idag är ett förvirrat land med förvirrade lagar och lagtolkningar, där folk är osäkra på vad som gäller.
- Det pågår en kamp om yttrandefriheten mellan censurförespråkande fascister och frihetligt sinnade demokrater. Utgången av denna kamp blir avgörande för landets framtid.

 
Ingen bild

Tony

23 september 2016 20:36

Samma egenmäktiga sossar där som här, i dagens Ystads Allehanda
kan man läsa om en kvinnlig bygglovschef som har begärt att
sluta sin anställning efter 5 månaders tjänst, och får 16 ?
månadslöner i avgångsvederlag?? Alltså hon har själv begärt att
avsäga sig sin tjänst, hon måste väl då anse att hon är attraktiv
på arbetsmarknaden, och har då förmodligen ett nytt jobb på gång,
att då ge henne 16 månadslöner utan motprestation är rent ut
sagt för jävligt, sparka ut alla egenmäktiga Sossar 2018, dom
leker med andras pengar i tron att det är sina egna!

 
Ingen bild

Von Kätting

23 september 2016 20:39

@ Hen hönan

Religion en oväsentlighet, en struntsak?
Alla religionskrig bara bagateller?
Sen måste du begripa att det är
skillnad på människa och människa.

Eller drar du Hitler och moder Thersa
genom samma kam?

 
Ingen bild

s29

23 september 2016 20:40

Ja du Hen,vad jag inte förstår är hur MENA hatarna orkar fortsätta att försörja alla parasiter UTAN ASYLSKÄL som väller in.

 
Ingen bild

Stefan A

23 september 2016 20:43

Så där ja, då har jag skruvat bort alla kopplingar i hela huset, har ju förstått genom gamla hatfulmedia att "kopplingar" är det fulaste som finns, fråga bara expo, sprutar vatten överallt men det är smällar man får ta om man vill vara PK, däremot blir det svårare att bli av med mitt mörka förflutna, har röstat på både C och M innan SD och det går tyvärr inte att tvätta bort...

 
Ingen bild

tonton

23 september 2016 20:43

Nästan så man blir riktigt tillfreds, de 87% skördar sina frukter...

 
Ingen bild

thojuh

23 september 2016 20:58

@ Hen
Det som du kallar MENA-hatare
är vanliga svenskar, dom som byggt Sverige,
med sin flit och skatter. Svenskar som vill se
sitt älskade land, som det var, eller som det
idag kunde ha varit.

Sverige kunde ha varit ett av världens bästa länder.
Bästa järnväg, bästa vägar, you name it!

I stället försjunker landet i förtvivlan och ångest
av det som landet håller på, har blivit:

En soptipp för världens alla migranter (flyttare)

 
Ingen bild

calle

23 september 2016 21:31

Hulda mk1, gissar han blev förba-nnad när hycklarreporter slänger på honom floskler om nazi. alla blir ju klassade som nazi,som kritiserar dom som skapar allt elände som sker i Världen. det är ju en fortsättning på ww2, och vinnarna vill skapa en enda ihop mixad lydig global människa.
--------------------------------------------------------------
Hen 19;02

det är politiska korrektheten som skapat det du nu klagar på. det är 7 klöverns kreatur som själva är hatiska och har fördommar. men de tjänar pengar och gör karriär på låtsats gilla mångkultur.
hur hur yggeman -ministern själv förutsätter att det är illegala utlänningar som jobbar svart och begår brott. och det enda regeringen gör är att förbjuda "sverigevänliga krafter" tidskod 14 min

http://www.svtplay.se/video/10368409/aktuellt/aktuellt-22-sep-21-00

sen på slutet berättar reportern Elmsäter att 90 procent av kvinnorna i egypten utsatts för sexuella övergrepp, och kan bara gå ut flera stycken tillsammans. samma här i Sverige vart efter tiden lider. tidkod 36 min

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

23 september 2016 21:33

Wolodarski har gått i taket för att SVT vågade släppa fram Nya Tider i Aktuellt.
Han sa ju bara att fulmedia ljuger.
Det sa väl Ulf Adelsson också.
Jag tycker att det kändes som en stor lättnad att det sas några sanningar i detta "stasyprogram".

 
Ingen bild

calle

23 september 2016 21:44

Hen 19:02 spelar du dum eller är du 7 klöver hjärntvättad.

se denna video, kille förklarar för 7 klöver-dumhuvuden
https://www.youtube.com/watch?v=WXr6ym8UKU8

personer med utländsk härkomst inser 7 klöverns kreatur och deras väljare är DUMMA I HUVUDET.

 
Ingen bild

Jh

23 september 2016 22:17

Stå på er pårydsbor inget skit i våran by.

 
Ingen bild

Boris

23 september 2016 22:57

@Hen
Hatet kommer alltid från vänster. Det har jag lärt mig genom åren.

 
Ingen bild

Observer

23 september 2016 23:18

Den här jäveln; Johan Persson har alltså mage att a n k l a g a sina skattebetalande invånare?!!
Jag tycker: INVÅNARE! SKYFFLA UT SKITEN!!!!! ..NU

 
Ingen bild

Observer

23 september 2016 23:21

Jag vet folk som rest genom a l l a dessa problemländerna, men bara blivit bra bemött -Av vanligt folk där!
.....Så....Vilka är det VI har fått h i t ?!
-Jo de kriminella!
Är det bra?

 
Ingen bild

Korrupt

24 september 2016 01:36

Suck är allt man kan säga. Svärdotter till Ingemar Einarsson, kommunens tjänstemän anställer sina egna barn, Johan Perssons sambo på Länsstyrelsen...finns det någon mer inavlad kommun?

Att Johan Persson är maktfullkomlig är bara förnamnet.

PS. Fråga Anders Blank om vad som står på hans Facebook. Dom är ju bästa vänner där. :)

 
Ingen bild

OT

24 september 2016 02:29

”Förr kunde man försörja två personer på en lön. Det kan man iofs nu med. Skillnaden är att nu känner du inte den andra personen.” - Johnny von Bråttom

”När vårsolen lyckligt nu lyser,
så kommer reprisen…

Gulla-Gulla, med ’små barn’ som säger koko som en gök,
och studenterna blir utan två rum och kök.
Kom du ’ängla barn’ och gör ett försök
flytta in det som skulle varit studenternas två rum och kök.” - Jokkmokks Jokke - ”Gulli gullan”: https://www.youtube.com/watch?v=74akAe8Y5Ro

P.S: @Hen "fuck your feelings!": https://www.youtube.com/watch?v=Lgl53EXInPc

 
Ingen bild

Tompa

24 september 2016 07:34

Pårydsborna kanske tänker till i nästa val.

När de röstade 2014 såg det ut så här
http://www.val.se/val/val2014/slutresultat/R/valdistrikt/08/80/1401/index.html

 
Ingen bild

C Andersson

24 september 2016 07:55

Snart i en sjö nära dig!

"I delar av mellan-Sverige pågår ett omfattande tjuvfiske med nät, både i vanliga insjöar och så kallade put-and-take-vatten, alltså sjöar med inplanterad ädelfisk. Allt fler fiskekontrollanter vittnar nu om att de hotas när de tar tjuvfiskare på bar gärning."

http://www.svt.se/nyheter/inrikes/hotfullt-nar-tjuvfiskare-tas-pa-bar-garning

 
Ingen bild

Tony

24 september 2016 09:16

Signaturen Arg Blatte säger många sanningar över tillståndet
här i Absurdistan?

 
Ingen bild

Hen

24 september 2016 09:39

"Ingen skit i våran by", "En soptipp för världens migranter".
Vilken härlig människosyn. Allt svenskt är rent och vackert. Skiten kommer utifrån.

Fortsätt ni att spela banjo - för döva öron.

Thoralf Alfsson

24 september 2016 10:13

Jag förstår att du tycker illa om det svenska och Sverige. I vilket utanförskapsområde i Stockholm bor du?

 
Ingen bild

Mahmoud

24 september 2016 10:51

"Hen" har aldrig varit i ett utanförskapsområde och sett verkligheten.

 
Ingen bild

X

24 september 2016 14:15

Genom att titulera sig "Hen" så har man diskvalificerat sig som vänsterradikal oikofob som givetvis skall ignoreras av övriga.

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

24 september 2016 17:03

När nu kommunen äntligen hittat en drömtomt centralt i Påryd, och dessutom har en hel by som jublar över dom nya byinnevånarna, hur kan man då komma på iden att bygga kåkar om 25 kvadrat ?
Hur i glödheta helvete skall 11 anhöriginvandrade till dom ensamma barnen kunna få plats där?

Iden tyder på att upphovsmannen någon gång i livet råkat ut för omfattande (s)yrebrist, tänk om tänk generöst bygg Myresjövillan "Heaven" om 324 kvadrat, då ingår även dubbelgarage till 2 svarta BMW.

Givetvis bör en socialdemokratisk förenigslokal, samt givetvis en moske uppföras ,här kan kanske betong med fördel användas , man kan även tänka sej en dansstudio där pojkarna får träffa svenska flickor och bekanta sej med , och kanske "busa" till det lite, som i Lundegård senast det begav sej....
Pårydsföräldrarna skjutsar säkert dit sina döttrar med stor glädje och öppna hjärtan , kanske kommer det även några töser från Bjursnäs med omnejd?

Kostnaden 400000 per hus måste ändå ses som rasistisk, lägg på en nolla till per kåk, det är ju ändå staten som betalar, och staten får väl sina pengar från jultomten ?

25 kvadrat alltså , att den be(s)lutande majoriteten har kunnat sjunka så djupt ned i det bottenlösa rasistiska träsket är helt sanslöst, tänk om bygg större hus till kompeten(s)regnet

 
Ingen bild

C Andersson

24 september 2016 19:22

@Mahmoud@ @X@

Hur får man då titulera sig? Leg. pensionär? Får man säga man om sig själv? Om man är en redig karl? En del är ju inte riktigt rediga!

 
Ingen bild

Loffe

25 september 2016 17:47

Det behövs verkligen nytt blod i Kalmar kommun. Framför allt bort med Johan Persson, Benny Wennberg och Annette Andersson.

 
Ingen bild

Mahmoud

26 september 2016 11:14

"C Andersson"
Förklara vad du menar. Du får väl kalla dig vad du vill?
Sign. "Hen" är ju bara en signatur som jag citerade.
Det behöver ju inte betyda att det rör sig om det nysvenska ordet för han/hon.
Det kan ju vara jämtska för "här" tex. Eller engelska för "höna". Eller ett verktyg som används för att hena metall. :)

 
Ingen bild

Ruben

26 september 2016 16:18

Nog attman hör att alla lommuner stinker, men Kalmar måste stinka enormt!

I små ankdammar stinker det alltid.

 
Ingen bild

Ludvig

27 september 2016 12:54

Jaså Johan Persson har blockerat dig på Facebook, han gillar väl inte sanningen.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5 6 7 8
9
10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< September 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se