thoralf

Direktlänk till inlägg 18 september 2016

BREAKING NEWS

Av Thoralf Alfsson - 18 september 2016 10:12

Filip och Fredrik fick stor uppmärksamhet när det tog upp tio citat från Sverigedemokrater i sin show, Breaking news. PK får en ny innebörd när jag ser klippet. Pajas killar!


Mattias Karlsson har på sin facebooksida satt ihop tio citat från socialdemokratiska och miljöpartiets politiker. Jag tycker att listan behöver spridas betydligt mer än bara på Facebook. Här nedan kommer Mattias text, med hans tillåtelse.


Eftersom Filip och Fredrik vid upprepade tillfällen deklarerat sitt stöd för Miljöpartiet respektive Socialdemokraterna, så tänkte jag att de kanske kunde vara intresserade av en motsvarande " Greatest hits" från sina egna partier de senaste åren, vilket inte krävde mycket mer än 30 minuters googling att få fram. Här kommer den:

 

1. "Jag ska skära av dig dina bröst och steka dem i smör. Du ska dö din hora"

 

- Socialdemokratiske val- och kampanjarbetaren Marcus Arnesson, dömd för flera fall av olaga hot och sexuellt ofredande 2012. Bland annat mot politiska motståndare.

 

2. "Judesvin!"

 

Den socialdemokratiske kommunfullmäktigeledamoten i Filipstad, Omar Omeriat, uttryckte sig 2014 såhär om israeler på facebook.

 

3. "En ihjälskjuten invandrare är bästa julklappen (...) Jag vill flytta ifrån Blattekrona"

 

- Den miljöpartistiske kommunpolitikern i Landskrona, Joakim Andersen, gav 2015 uttryck för sina innersta tankar på Flashback.

 

4. ”När Afrikaner säger att Svenska tjejer får skylla sig själva om de blir våldtagna, för att dom är så lättklädda. Är det ok att köra över en neger om det är mörkt ute?”.

 

-Fredrik Norén, socialdemokratisk kommunpolitiker i Nora i facebookinlägg 2013.

 

5. "Jävla blatte!"

 

- Den socialdemokratiske kommunpolitikern Hans-Erik Palmqvist åtalades 2013 för att skrikit dessa ord till en invandrad busschaufför.

 

6. "Ska fan döda SDU när de kommer till Växjö (...) Skjut en snut rakt i fejjjjan"

 

- Den socialdemokratiske kommunfullmäktigekandidaten i Alvesta, Jonatan Bengtsson, åtalades 2014 för sin tvivelaktiga syn på våld, demokrati , polispersonal och oliktänkande.

 

7. "funderar på om jag ska göra honom till valack först innan skottet kommer."

 

- Det socialdemokratiska landstingsrådet i Västmanland, Denise Nordström, hotade 2013 att kastrera och skjuta Fredrik Reinfeldt.

 

8."Ja, ett riktigt pack är vad det är (...) Skicka dem med bananbåt dit de kom ifrån"

 

- Den socialdemokratiske kommunpolitikern i Tingsryd, Rickard Almqvist, gav 2015 sin syn på EU-migranter på facebook.

 

9. "Precis som Sovjetunionens kommunistiska parti stärktes under Josef Stalin, precis som Kinas kommunistiska parti stärktes under Mao Zedong, kommer vår rörelse att stärkas under den kampvilliga distriktsstyrelsen."

 

- SSU Södra Älvsborg lyfter 2013 fram två av världshistoriens värsta massmördare som positiva exempel att följa och låta sig inspireras av.

 

10. "Världsamfundet sväljer propagandan eftersom judarna är så inflytelserika inom storföretagen och den amerikanska administrationen"

 

- Birgitta Hansen, kommunpolitiker för Miljöpartiet i Stockholm lägger ut texten kring sina idéer om en judisk världskonspiration.

 

Min poäng med ovanstående lista är inte att trivialisera de övertramp som förekommit i mitt parti. Vi har en nollvision och en nolltolerans när det gäller den här typen av ideologiska avvikelser och varje person som skämmer ut partiet med osmakliga uttalanden är en för mycket.

 

Min poäng är att visa att det finns idioter och rasister inom alla partier och att det egentligen inte säger någonting alls om de partiernas själ eller karaktär. SD börjar närma sig 30 000 medlemmar, Sossarna har 100 000 medlemmar och Miljöpartiet har ca 20 000 medlemmar. Samtliga partier har tusentals förtroendevalda och anställda på olika nivåer. Att det finns något hundratal idioter, våldsförespråkare och rasister bland alla dessa människor är närmast ofrånkomligt. Något som också är värt att ha i åminnelse i det här avseendet är att SD granskas hårdare och med mer långtgående (ibland direkt olagliga) metoder.

 

Det enda som säger någonting om partiets själ och karaktär i detta avseende är hur man hanterar ideologiska avvikelser av det här slaget och i det avseendet vill jag hävda att SD är det tuffaste och mest konsekventa partiet av samtliga riksdagspartier.

 

 
ANNONS
 
SO

SO

18 september 2016 10:55

Moderaterna i Malml har tydligen börjat vakna nu. Det finns tydligen muslimfientliga moderater som ej förstått att islam just är en kombinerad religiös och politisk rörelse.

I Sydsvenskan idag står det
"Under fastemånaden ramadan förvandlades Moderaternas kansli i Malmö till bönelokal. Aktiva muslimer kom med bönemattor. Flera tunga moderater är irriterade och kräver en tydlig gränsdragning mellan politik och religion."

Källa:
http://www.sydsvenskan.se/2016-09-18/moderat-ilska-over-boner-i-partilokalerna

Välkommen till verkligheten, Malmömoderater!

http://www.sydsvenskan.se/2016-09-18/moderat-ilska

 
Ingen bild

Pepparholm

18 september 2016 11:08

Bra! Även den som vägrar Facebook ska få veta vad som sägs i huvudstaden.

 
Ingen bild

Quo Vadis

18 september 2016 11:13

Har de svenska socialdemokraterna överhuvudtaget gjort upp med sitt förflutna? Rasbiologi och tvångssterilisering av bl.a tattare var ju en gång självklara inslag i (s) politik. Och så har Stefan Löfven mage att stå i kammaren och oja om SD:s hemska förflutna...

 
Ingen bild

Lewren

18 september 2016 11:37

Klockrent Thoralf!

 
Ingen bild

Göta

18 september 2016 12:03

Bäst-före-datum för pladdernissarna Fredriks och Filips program har passerats för längesen. Vilka (mer än urblåsta sossar och miljöpartister) orkar längre lyssna på deras barnsliga, överspända kacklande?

Men det var ett bra genmäle från Mattias Karlsson och utmärkt att du gav plats för detta på din välbesökta blogg Thoralf!

 
Ingen bild

Fredde

18 september 2016 12:27

De skrikande fånarna Filip och Fredrik blundar säkert gärna för vad deras egna parti (-er) har sagt.

De är så PK att de enbart ägnar sin energi på att smutsa ner SD, det ligger ju i tiden....

Bra inlägg (som vanligt) Thoralf! :-)

Skicka gärna en blänkare till Filip och Fredrik, de kommer säkert att ta upp det i sin show. (ironi)

Thoralf Alfsson

18 september 2016 12:52

Jag är säker på att det finns andra som skickar en blänkare ;-)

 
Ingen bild

Hulda mk1

18 september 2016 12:41

Ett bra uppslag i en valreklam, men då utan namnen. Istället tex. "kvinna 45 år miljöpartistsk ledamot i (församling och ort)". Ge tillbaka med deras egna metoder..

Thoralf Alfsson

18 september 2016 12:53

Bra tanke! Det är något som man borde börja samla på sig.

 
Ingen bild

crille

18 september 2016 13:11

Är det någon dom bryr sig om de där två? Tror inte det.

 
Ingen bild

Hacke

18 september 2016 14:18

De där båda gaphalsarna som aldrig tycks komma ur puberteten är uppenbarligen på jakt efter kontrakt hos public service.
För inte ens de kan ha missat hur den slipstenen ska dras.

 
Ingen bild

Maja Dacke

18 september 2016 14:50

Sedan så gott som alla media samlats i Fjollträsk eller utgår därifrån har det färgat av sig på 'svensk' humor. Fjolligt och fjantigt ska det vara och mycket under bältet. Det gillar fjollträskare tydligen. Men inte vi andra som har andra krav på humor.

Galen eller svart humor men inte fjantigt à la lågstadiehumor. Som jag saknar Galenskaparna och Kryddan Pettersson och Kurt Olsson och ..! Sven Melander har ju blivit hjärntvättad ...

Är humorn död i Sverige?

 
Ingen bild

tonton

18 september 2016 16:12

Haha, det där var svar på tal. Snacka om att de båda stirriga gapaporna kastar sten i glashus -den som är fri från synd kan kasta första stenen...

 
Ingen bild

Cosmik Debris

18 september 2016 16:19

SvD skriver: ”C om rekordsiffrorna:”
”rekordsiffrorna”?

C har ökat 0,4% sedan senaste mätningen.

Usel journalistik.

 
Ingen bild

calle

18 september 2016 17:10

nu blir man ju förbannad, hycklarkärring säger ordagrant att svenskar som jobbat och betalat skatt hela livet, INTE skall få del av välfärden! "humanism är viktigare"= advokater skall ha skattepengarna när de tar ut arvode för asyldomar!

http://sverigesradio.se/sida/avsnitt/792635?programid=4772

hoppas den cyniska, vidriga, giriga, hycklande människan blir kulturberikad

 
Ingen bild

calle

18 september 2016 17:11

40 min in i intervjun

http://sverigesradio.se/sida/avsnitt/792635?programid=4772

 
Ingen bild

Pepparholm

18 september 2016 17:32

Jag brukar lösa alla i Bra Korsord. Men den här månaden så har man ett som handlar om Malena Ernman. Den sidan bläddrar jag förbi. Samma med TV-program där det finns risk för att Filip och Fredrik dyker upp. Bara så att annonsköparna vet.

 
Ingen bild

Sema

18 september 2016 17:52

Filip och Fredrik tittar jag aldrig på oavsett program !

 
Ingen bild

Cosmik Debris

18 september 2016 17:56

@calle Söndag 18 sept 17:10

Anne Ramberg är en av de obehagligaste människor jag vet. Sannolikt är hon både genomkorrumperad och psykopat.

Tål inte att varken se eller höra åbäket.

 
Ingen bild

Urban

18 september 2016 18:34

Brukar kalla duon Flabb o Flopp och tittar aldrig på på deras program.

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

18 september 2016 19:52

Observera händelserna i Malmö.
Polisen har gjort tillslag och gripit kriminella ledare vilket innebär att fortfarande fria kriminella ställer till med ödeläggelse.
Vad gör Polisen ni tro ?
Kommer dom att dra sig tillbaka och bjuda ligisterna på korv med bröd och armband med texten "Sköt dig" ellet kommer dom att gå vidare i utrensningen.
Inbördeskriget närmar sig !
Att vrida tillbaka samhällsutvecklingen är inte "en utmaning",det djävulska problem utan tidigare motstycke för Svenska regeringen.
En liten ansträngning sa väl svetsministern !

 
Ingen bild

Historielärare

18 september 2016 21:30

Sverige har blivit annorlunda med åren.
https://www.youtube.com/watch?v=-3KAXWjZ-q8

 
Ingen bild

Danne

18 september 2016 21:42

"– Det här är ett socialt utsatt område som vi har jobbat mycket med och i under lång tid, så det är ingenting som är unikt för det området på något sätt."

http://nyheteridag.se/kriget-mot-polisen-inatt-brandbomber-rusningar-vapen-och-forsok-till-anfall-i-bakhall/

Gud ske lov och pris. Inga missförstådda rövare behövde omhändertas. Troligen p g a polisens föredömliga arbetsinsats.

 
Ingen bild

Boris

18 september 2016 22:41

Filip och Fredrik är bara osedvanligt ointressanta gaphalsar. Det har jag alltid tyckt oavsett var de står politiskt

 
Ingen bild

Ludvig

19 september 2016 07:18

Intressant! Tack för upplysningen. Saknar också genuina komiker som fanns förr.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5 6 7 8
9
10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< September 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se