thoralf

Direktlänk till inlägg 13 september 2016

LUGN DAG I DUBBEL BEMÄRKELSE

Av Thoralf Alfsson - 13 september 2016 22:53

Har idag lagt sista orden till en debattartikel för Barometern om placeringen av en ny simhall. Får hoppas att den publiceras om några dagar.


Tittade idag på Riksdagens öppnade. Jag gjorde det med väldigt blandade känslor. Lyssnade sedan på Stefan Löfvens intetsägande regeringsförklaring. Allt till alla men inte hur det skall finansieras. Löfven påstod till och med att budgeten var i balans! Kan regeringen leva upp till 10 procent av alla löften är det bra jobbat. Regeringsförklaringen blir lite av en sagostund, imorgon börjar verkligheten.


Marcus Birro har också lyssnat på Löfven.

http://marcusbirro.blogg.se/2016/september/vilket-sverige-snackade-statsministern-om.html


Har haft ett väldigt intressant samtal också. Det kan leda till nya intressanta avslöjanden och därmed också bra blogginlägg. Vi får se hur det utvecklar sig ;-)


Glöm inte omröstningen/undersökningen i högermarginalen.


Malmö 12 september 2016. Ändå finns det de som vägrar inse att det pågår en islamisering av Sverige.Tog en tidig morgonpromenad innan frukosten idag. Tur att jag tog med en kamera. Spegelblankt hav. Havsörnen var vänlig att byta sten så jag kunde fotografera den både i motljus och medljus ;-)


 

 

 

 

Vill du bosätta dig vid fyren så har du en möjlighet nu. Huset finns på Hemnet. Hade varit spännande att kunna bosätta sig där.


http://www.hemnet.se/bostad/9944057


 
ANNONS
 
Ingen bild

ruben

14 september 2016 00:20

Det är nog sant att vi aldrig får höra om verkligheten. Ingen känner igen sig av beskrivningen från tidningar eller riksdag.

 
Ingen bild

Cosmik Derbis

14 september 2016 01:23

Videon från det politiska muslimska massmötet i Malmö får mig att må fruktansvärt illa och extremt förbannad.

Det som bedrivs där är omstörtande politisk verksamhet helt enkelt. Inget annat! Det är då själva fan att politiker inte vågar inse att Sverige är förlorat om detta inte stoppas och man börjar återsändning och inför byggstopp för moskéer. Vi kommer att tvingas uppleva inbördeskrig inom 10-15 år om inget görs. Varför politiker vill överlämna Sverige i detta eländiga skick till nästa generation är för mig en gåta?

Varenda dag läser vi om för Sverige helt nya extremt våldsamma händelser såsom gårdagens jätteslagsmål i Bollnäs, rån, bombdåd, könsstympning, gruppvåldtäkter, muslimskt vanvett och skottlossningar. Är det någon som på fullaste allvar tror att det går att vända utvecklingen utan repatriering? NEJ är svaret!

En av dem som är satta att lösa ovanstående sitter under Riksdagens högtidliga öppnande och fångar Pokémons. Den 57-åriga riksdagsledamoten Monica Green sitter alltså och letar Pokémon!

Men för i helvete!!

Hur gammal är människan egentligen? Har hon inget som helst känsla för hör man uppför sig i Sveriges högsta beslutande församling? Jag tycker hon skall skämmas och avgå!

Jag uppmanar och ”kräver” att alla bloggens läsare lyssnar på Alice Teodorescu som intervjuas i samband med hennes utnämning till ”Årets Kommunikatör 2016”. Hon är en ren njutning att lyssna på och fullständigt pulveriserar allt från Reinfeldt till Löfven. Hon är strålande. Allt hon säger är gammal skåpmat för mig som förutspått dagens helvete för länge sedan. Men för det ”bedövade” folket måste det vara en närmast surrealistisk upplevelse när verkligheten förklaras på ett sådant enkelt, pedagogiskt och otvunget sätt.

För mig var den enda surrealistiska upplevelsen när hela publiken applåderar Alice då hon närmast läser högt ur SD:s partiprogram.

Vilka utomordentligt eländiga fåntrattar publiken bestod av som inte ens begrep att de satt och applåderade SD: politik :-)

Så fungerar hyckleri.

Ps.
Om ni länkar videon till någon politiskt korrekt i er bekantskapskrets, tänk då på att så mycket sanning och realism på en gång kan vara skadligt för PK-folk. Varna därför och rekommendera att intervjun ses i omgångar.
Ds.

MiG: I huvudet på Alice Teodorescu
https://goo.gl/o45HrX

 
Ingen bild

Molle

14 september 2016 01:52

Lite OT kanske. Men läste precis på avpixlat och blev fruktansvärt upprörd.
Gruppboendet Haga i Vimmeby för funktionshindrade ska utrymmas.
Alla är uppsagda från sina lägenheter. Det ska bli asylboende!!!!

Nu är väl ändå måttet rågat. Detta styre av Sverige är som Hitler fast de utrotar sina egna landsmän för att invällarna ska in. SKANDAL. Rimmar dåligt med deras evinneliga "Alla likas värde"

 
Ingen bild

Cosmik Debris

14 september 2016 02:47

Varför köper inte Kalmar Kommun fyren för 5,5 miljoner och gör om det till hem för ensamkommande barn med kraftig ansiktsbehåring och små "gulliga" påsar under ögonen?

Det måste vara perfekt för de små liven att ha så nära till skog och mark.

Var studenter och svenska ungdomar skall ta vägen är en annan fråga.Den skiter sannolikt politikerna i då den inte ger tillräckligt med "godhetspoäng".

 
Ingen bild

Tony

14 september 2016 05:49

Men då är det nog bäst att kontakta SMHI först, för med den havsnivåhöjning som dom förutspått borde väl övre delen i fyren
vara den säkraste?

 
Ingen bild

Lena

14 september 2016 08:57

Guld till dig, Thoralf och även dina fina bilder, guld också till Marcus Birro som kan formulera sig så mitt i prick med så få ord.

När man ser Eid bönen i Malmö blir man mint sagt skrämd, det är inte bara några få som lever på oss och tar över vårt Sverige - det tusen och åter tusen som inte hör hemma här i Sverige. De vill inte ha kontakt med oss o vi inte med dem. Men de tar gärna emot pengarna (som gamla o sjuka som betalt in sina premier o skatter i decennier men som p g a dem hamnar längst bak i kön till s k social välfärd och som får betala för den förda politiken).

Tack även @Cosmic Debris för länken till videon med Alice Teodorescu som också hon inte bara förmågan att formulera sig utan även ett seriöst innehåll. ..."politiker som har hål i huvudet" - den var bra!

 
Ingen bild

Hacke

14 september 2016 09:47

Förstår att det är med blandade känslor du såg riksmötets öppnande Thoralf. Detta inte minst med tanke på alla nötter och landsförrädare som paraderade och frotterade sig i bästa galastassen. Det är så man vill spy. Och värre blev det när statsministern öppnade käften. Ändå tycker jag han börjar bli lite spak i tonen när han motvilligt tvingas inse vad han och övriga i 7-klövern ställt till med. Nu har han mage att vädja om sammanhållning samtidigt som han stänger tredje största partiet utanför och kallar över en miljon av befolkningen för nyfascister. Vilken satans hycklare!
Tur att man har naturen att hämta kraft ur och du tycks ha osedvanligt gott av den varan inpå knutarna Thoralf (fina bilder).
Det där med fyren var f ö väldigt träffande också för de tankar jag går omkring med sedan en tid. Detta sedan min tidigare förhållandevis förskonade kommun förvandlats till oigenkännlighet på bara det senaste året. Vart man vänder sig ser det kolsvart ut i dubbel bemärkelse. Ibland drar jag mig faktiskt för att gå ut för att slippa konfronteras med det som tidigare var min kära hembygd. Har allvarligt börjat fundera på att flytta till en något sånär fredad zon i landet. Men var finner man en sådan? De små landsortskommunerna verkar ju vara hårdast drabbade per capita. Det får väl bli ett fyrvaktarställe eller snarare gammalt ödetorp i mitt fall då man inte har den plånboken. Men inte ens där skulle man gå säker för det kringstrykande slöddret från världens alla hörn som 7-klövern påstår bygger vårt land.
Det tog våra förfäder sekler att bygga vårt land till det föredöme det en gång var men bara ett par decennier för 7-klöverns landsförräderi att rasera allt. Igår var dessa under pompa och ståt åter på plats för att slutföra sitt djävulskt vidriga verk. Det är inte med blandande känslor, det är med tillbakahållet vilt raseri man bevittnar spektaklet.

 
Ingen bild

Pepparholm

14 september 2016 11:07

Jag jämför Eid-bilden från Malmö med det kompani som man skryter med nu ska försvara Gotland. Ja, även på Gotland torde det vara fler anställda eller betalda av Migrationsverket i olika former och deras "rekryter" än vad lilla Försvarsmakten kan ståta med.

Det är tydligen dags att förbjuda leksaker i riksdagens plenisal. I varje fall för socialdemokratiska ledamöter. Jag tänker på Veronica Palm och nu Monica Green.

 
Ingen bild

Christer

14 september 2016 11:28

Håller med Cosmic Debris, Hacke, Lena m.fl här i tråden angående hyckleriet från Löfven. Karl-fan talar om sammanhållning, allas lika värde och den svenska modellen osv. Medan han och den övriga 7-klövern under den senaste 25-årsperioden gjort allt för att krossa det som gjorde Sverige till det föredöme bland länder vi än gång var.
Vi hade för inte så länge sedan ett land där tilliten mellan folket, myndigheterna och politiker var det osynliga kitt som höll nationen samman. Det talades inte så mycket om det, det var inget som var värt att värna, för ingen kunde tro att det skulle kunna hotas. Tilliten i ett land tar flera hundra år att bygga upp, men att rasera det går på några år.
Sverige och svenskarna är ett hyggligt folk, men ack så godtrogna. Vi har litat till varandra, och tyvärr också till att främlingen från en annan kultursfär också innerst delar våra värderingar. Men så är det inte har det visat sig.
De har sett på vår:
Godhet som dumhet,
Vår vänlighet som svaghet,
Och vår ärlighet som idioti.
Stefan Löfven, jag tillhörde en gång ditt parti, jag slogs för våra värderingar men hade nog aldrig tänkt att Sverige skulle bli hela värdens socialkontor. Ni kommer aldrig mer att få min röst i ett val, men det skiter du i för en röst från en muslim är lika mycket värd.
Se ut över ditt land Stefan Löfven, se hur dina nya undersåtar firar Al Eid, tror du att detta är början till en nation präglad av tilltro och sammanhållning? Eller har vi skapat monster där kriminalitet och utanförskap bara kommer att öka? Och hur tror du att dina Riksdagsledamöter ser på saken? Om dom har tid att lyfta blicken från Pokemon-spelandet!

 
Ingen bild

Hen

14 september 2016 12:04

Självklart ska muslimer få utöva sin religion i Sverige, precis som en del svenskar praktiserar den närbesläktade MENA-religionen kristendom. Och som bekant tillber ju kristna, judar och muslimer samma gud och delar delvis samma texter. Men när det gäller firandet av högtiderna så spelar islam i en högre division. Det är mäktigt att få vara med om Eid, även om man inte är religiös. Kanske även för gnälliga SD:are.

Thoralf Alfsson

14 september 2016 12:47

Det kommer utan tvivel leda till motsättningar men det är säkert något som "hen" ser fram emot.

Jag funderar mycket på hur jag skall kunna motverka den utvecklingen. Det borde du också fundera över.

 
Ingen bild

S-E Karlsson

14 september 2016 12:29

Det florerar en uppgift om att en invandrarfamilj kan få om det är fyra barn i familjen ända upp till 32800 :- i månaden skattefritt
därtill kan det också komma om någon är handikappad över 19 år handikappsersättning i olika nivåer !

 
Ingen bild

Upplysningskampanjen

14 september 2016 12:38


Anna Hellgren på SVT-programmet Gokväll försvarar pedofilin inom islam!

Telefonsamtal 14/9/2016
Vi talade med Anna Hellgren på SVT-programmet Gokväll idag.
Ämnet var pedofilikulten inom islam och SVTs mörkning av detta faktum om islam.
Med en slags ryggmärgsreflex började Anna Hellgren försvara pedofilin inom islam med att 'katolska präster är också pedofiler'!
Goddag Yxskaft!
Ett faktum behöver väl inte utesluta ett annat faktum!
Om vi hade talat om pedofilin inom den katolska kyrkan, hade Anna Hellgren försvarat det då med att islams grundare Muhammed också var pedofil?!
Samtalet urartade som brukligt när ämnet pedofili inom islam tas upp med representanter för maktetablissemanget. De blir stressade och vill så snabbt som möjligt avsluta samtalet och lägga på. Och så blev det den här gången också. Anna Hellgren blev stressad och la på luren abrupt.

------------------

Kontaktuppgifter
anna.hellgren@svt.se
#31#090175190
hanna.stjarne@svt.se
granskning@svt.se

 
Ingen bild

Cosmik Debris

14 september 2016 13:01

@Hen Onsdag 14 sept 12:04

"Men när det gäller firandet av högtiderna så spelar islam i en högre division."

Sannolikt skulle signaturen "hen" uppskattat Hitlers "högtider"på 30-talet också.


"Och som bekant tillber ju kristna, judar och muslimer samma gud"

Har du hört inte talas om treenigheten? Fråga en muslim om Jesus är Gud.

 
Ingen bild

Göta

14 september 2016 13:08

BIRGITTA-"AVSKAFFA-SVERIGE"-OHLSSON" kontra ALICE TEODORESCU?
En av de Högsta Hönsen hos Liberalerna, Birgitta-"Avskaffa-Sverige"-Ohlsson har hamnat i blåsväder i sitt eget parti. Några Björklund-kompisar i (L)-toppen kräver nu hennes avgång. Men det finns många Liberaler som inte alls håller med:
Här är t ex två som twittrar:
- "Skrattretande, @birgittaohlsson ÄR liberalerna, nog
den enda riktiga liberalen partiet har. Avgå L-toppar!"
- "@birgittaohlsson Det skulle behövas fler som du inom politiken!"

FP-Liberalerna har i flera decennier varit ett splittrat parti. Det finns liberaler som resonerar som t.ex Alice Teodorescu, och det finns liberaler som resonerar som EU-Ceciliorna Malmström och Wikström och den kända f.d FP-Liberal-ledaren Bengt Westerberg, en av Sveriges största SD-förtalare samt mycket framgångsrik Sverige-förstörare. Bland annat lyckades han i Bildt-regeringen 1991 avskaffa sossarnas Luciabeslut och därmed öppna alla dörrar på vid gavel för folkmassorna från f.d Jugoslavien. År 2010 blev han av Reinfeldt-alliansen utsedd som "ansvarig för utredningen om främlingsfientlighet och rasism", där han levererade följande tänkvärda ord, värdiga en viss propagandaminister i DDR:
"Skolan är en arena där jag tror man kan göra en hel del, därför att där möter man alla människor, man möter unga människor i ett formbart skede i deras liv då de inte har bildat sig färdiga uppfattningar...".
Så inleddes alltså Westerbergs stora indoktrinerings- och propagandasatsningar
i våra svenska skolor i samarbete med den vänsterextrema och SD-hatande organisationen EXPO. (Förmodligen pågår denna "undervisning" fortfarande.)

Det kan nu bli en spännande kamp mellan den mer SD-neutrala "Björklund-Teodorescu"-liknande falangen och den mer EXPO-liknande Malmström-Wikström-Westerberg-falangen. En sak är jag i alla fall ganska säker på:
Om partiet delas kommer det att bli svårt för dem att få ihop röster som räcker över 4-%-spärren.

("Avskaffa Sverige", Birgitta Ohlssons kända artikel i Expressen på Sveriges nationaldag 2001, är tydligen borttagen.)

 
Ingen bild

Stefan

14 september 2016 13:51

Eid-bönen i Malmö ser jag mer som en maktdemonstration än en religiös sammankomst. Skrämmande och provocerande att se detta i en svensk stad.

 
Ingen bild

Lena

14 september 2016 15:11

Tror att @Hen som uppenbarligen är en diggare av religionen Islam; "...så spelar islam är i en högre division" och dessutom vill han provocera alla som inte har samma förståelse för just DEN religionen. Islam betyder underkastelse och det är just det som alla män visar i videon när de böjer ner huvudet mot marken: de visar underkastelse till guden de tror på.

Det behöver inte de kristna göra även om kristendomen för ca 1000 år sedan var mycket grym den också. Men Kristendomen har i alla fall utvecklats under århundrandena och följt utvecklingen (eller rättare sagt de har varit tvungna att följa med utvecklingen för folket har kämpat sig fram till ett friare förhållande till gud och framför allt dess lagar o bud). Islam har inte utvecklats ett dugg på 1400 år och i mina ögon är det satan själv de visar sin vördnad.

Kära @Hen jag har aldrig sagt att de rättrogna muslimerna inte ska få utöva sin religion, men du förstår DET är INTE DET som avhandlas här. Vi är upprörda över att VI, de kristna, ska behöva betala dem för deras religion. De har en efterbliven religion, och det förstår nog också du om du tänker efter, även människorna är hundratals år EFTER sin tid. Låt dem stanna hemma och utöva sin religion bäst de vill, det rör mig inte i ryggen bara de håller sig i skinnet och inte utövar våld på alla som inte tror som de gör.

Förresten är du säkert mycket marxistisk av dig och det väl därför du känner "brödraskapet" med dem, står på deras sida s a s.
Men vi minns Stalin och hans fruktansvärda metoder att ha ihjäl människor som inte stödde hans uppfattning av verkligheten. Kanske har du aldrig läst historia?

 
Ingen bild

Hen

14 september 2016 15:12

@ Comik Debris:
De båda religionerna framhåller var sin profet som guds ställföreträdare. Islam erkänner Jesus som en av profeterna. De abrahamitiska religionerna har ett gemensamt ursprung och guden är som sagt densamme. Likheterna mellan dessa närbesläktade religioner är betydande. Men naturligtvis kan man som islamistiska fundamentalister eller MENA-hatare/Sverigevänner framhålla skillnaderna och göra dem till huvudsak. Det vore dock genomkorkat.

Thoralf Alfsson

14 september 2016 15:37

När du ändå håller på kan du väl även förklara varför sunni och shiamuslimer hatar varandra och dödar varandra, trots att de har samma profet och gud!

 
Ingen bild

C Andersson

14 september 2016 15:48

Thoralf var hittar du alla fåglar. Jag se bara vita örnar när jag skådar ut över fjärden.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

14 september 2016 15:58

@Fjäderfä Onsdag 14 sept 15:12

"Men naturligtvis kan man som islamistiska fundamentalister eller MENA-hatare/Sverigevänner framhålla skillnaderna"

”framhålla skillnaderna”?

Är du korkad på riktigt? Det är för helvete själva kärnan i en religion vem som är gud. Treenigheten ifrågasätts inte av många inom kristendomen. Det är alltså ingen obskyr liten minoritet inom kristendomen.

Är Jesus muslimernas Gud?

Om inte har du fel.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

14 september 2016 16:03

@Fjäderfä Onsdag 14 sept 15:12

"båda religionerna framhåller var sin profet som guds ställföreträdare"

Ta reda på vad treenigheten innebär så slipper du göra dig till åtlöje.

https://goo.gl/rLQQSr

 
Ingen bild

Hen

14 september 2016 16:17

Ja, varför har inte katoliker och protestanter kunnat dra jämnt under århundradena? Det råder inte något generellt hat mellan sunni- och shiamuslimer, men som jag tidigare påpekade, är det inga problem att underblåsa motsättningar för den som så önskar. Fråga dig i stället vem som tjänar på detta. Sällan är det bara en fråga om religion. Lika lite som alla liv som offrats i stridigheterna mellan katoliker och protestanter bara är att hänföra till trosfrågor. I t.ex Nordirland är ju konflikten alltjämt levande, men inte ens enkelspåriga SD:are kan väl inbilla sig att det bara handlar om religion. I synnerhet som ju den nedärvda kristendomen från MENA-området endast påstås predika ett kärleksbudskap (precis som alla andra religioner).

Thoralf Alfsson

14 september 2016 16:45

Nu svarade du inte på frågan. Varför dödar muslimer varandra i det ena efter det andra terrordådet. Om de nu inte öppet krigar mot varandra.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

14 september 2016 16:59

@Fjäderfä Onsdag 14 sept 16:17

Om man hårdrar och förfinar ditt resonemang betyder det att du absolut inte vill ha mångkultur. Inga skillnader, inga konflikter.

Tänkte du inte på det?

Om bara man vill vara ytlig är ditt resonemang endast patetisk tomhänt relativism.

”I synnerhet som ju den nedärvda kristendomen från MENA-området endast påstås predika ett kärleksbudskap (precis som alla andra religioner).”


Islams motsvarighet till Höga Visan? Svara på det.

Svar:………

 
Ingen bild

EX-pressen hjälper polisen att ta fast rånare

14 september 2016 17:06

Har du sett mannen
http://y.cdn-expressen.se/images/52/ba/52ba1b5d06eb4016aacbad9c87a194de/525.jpg

 
Ingen bild

Lena

14 september 2016 17:10

Återkommer till Alice Teodorescus intervju där hon ca 8 min in i programmet säger;" politiker har till uppgift att kunna TÄNKA, de ska kunna förutse, inte exakt vad som kommer att hända, men de måste kunna analysera olika scenarier, därför att det är det som ligger till grunden för de politiska val de gör". "Det som hänt i Sverige är att ingen har velat diskutera olika konsekvenser av deras beslut". De hoppas säkert att problemen ska lösa sig av sig själva. Slutsatsen: de agerar oansvarigt.

Så skönt att höra från en riktig journalist och det finns mer klokheter från denna kvinna med huvudet på skaft. Men jag visste inte att hon röstar på Liberalerna, det förvånar mig.

 
Ingen bild

Tjalle

14 september 2016 17:11

@Hen, Onsdag 14 sept 15:12

Du skriver: "Likheterna mellan dessa närbesläktade religioner är betydande."

Vi har 57 islamska stater på jorden. Av dessa är cirka två "halva demokratier". Tendens avtagande !
Varje kväll ser jag Aktuellt. Och ser aldrig en "god nyhet" från dessa stater. Bara elände. Inga bränslesnåla bilar eller nya vacciner, inga klämmiga musikstycken eller trevliga filmer, inga nya cancerterapier eller platt-TVar eller iPaddor.
Ingenting ! Utom elände ! Och kulhål ! Samt folk som vill fly härifrån.
Vi hade den "arabiska våren". Som ledde till ännu värre förhållanden i respektive land.
Vi har totalt enkelriktade flyktingströmmar. Alltså ingen "globaliserung" !
Om "likheterna mellan dessa närbesläktade religioner är betydande" varför blir utfallet så totalt olika ?

 
Ingen bild

Tobbe S

14 september 2016 17:22

@@Hen.. Vilken historiebok läser du i? Enligt min historiebok har det varit lugnt alltsedan 1648, då 30-åriga kriget slutade, Har du andra religionskrig mellan katoliker och protestanter i din bok? Nordirland... kan inte kallas för ett krig. Möjligtvis en mindre konflikt.

 
Ingen bild

SD-politiker tvingas till timeout-

14 september 2016 17:25

anses ha generaliserat för grovt om migranter.

"– Först har ni bjudit in alla världens människor. Och med sig i bagaget har de, visar det sig, knappast någonting av värde för vårt land. Vi ser utbrott av exotiska sjukdomar, kriminalitet, mord, skjutningar samt normalisering av patriarkala strukturer och nu under sommaren så har migranterna börjat våldta våra svenska kvinnor."

Detta PK SD är ett fördärv.
http://avpixlat.info/2016/09/14/sd-politiker-tvingas-till-timeout-anses-ha-generaliserat-for-grovt-om-migranter/

 
Ingen bild

a

14 september 2016 18:38

nä snacka om att stefan ber oss svenskar hålla god min i elakt spel

 
Ingen bild

Hasse Pannband

14 september 2016 20:04

@ Hen
Stick för tusan inte ut näsan här på forumet.
Den blir lätt bränd.
Du har ju blivit bränd förut.
Lär du dej aldrig av alla kloka svar du får?

 
Ingen bild

Hacke

14 september 2016 20:28

Tack Cosmic Derbis för länken till intervjun med Alice Teodorescu.
Den borde vara obligatorisk. Bara de underbara kängorna till Reinfeldt och "journalisterna" som hon så elegant vävde in flödet av sanningar var värt entrén.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

14 september 2016 20:40

@Lena Onsdag 14 sept 17:10

Alice sa även något i stil med:
”vi har politiker som inte tänker och som dessutom vägrar lyssna på dem som tänker. Det är vårt stora problem”

 
Ingen bild

Kalle

14 september 2016 21:08

Blir påtvingad en paus i politiken av SD för att man talar sanning. Har SD blivit helt knäppt i roten??? Dessa PK människor som SD-politikern talade för i Piteås fullmäktiga förstår inget annat än en generalisering. Den sanning SD-politikern avslöjade för dem har de ingen aaaning om. Då tvingas SD-sanningsägeren ta en paus.
Otroligt korkat av SD. Hur skall SD kunna fylla stolarna med en sådan behandling av SD medlemmar. Förstår nu varför så många hoppar av förtroendeuppdrag för SD och kniper käft.

 
Ingen bild

OT

14 september 2016 21:18

@Hen ”Självklart ska muslimer få utöva sin religion i Sverige, precis som” i Syrien…

Can I also play with madness? https://www.youtube.com/watch?v=g-_p6pwm1s8

Fast på nordiskt vis ”Fever Ray - If I had a heart (Vikings Soundtrack)”: https://www.youtube.com/watch?v=9YEyuRlSieg

P.S: Den enda profeten man skall lyssna på är Eddie Meduza, annars så… - ”De ska va gött o supa pöjka”: https://www.youtube.com/watch?v=rEMPiI3KBMY

 
Ingen bild

Boria

14 september 2016 21:22

Underbart att se detta interna tjafsande inom L. Nu hoppas vi att de tjafsar ihjäl sig och hamnar på historiens sophög. Gärna tillsammans med Mp och KD.

 
Ingen bild

Morningstar

14 september 2016 21:24

Dagens Nordfront uppmanar folk att beställa gratis koraner från någon muslims stiftelse för att dränera muslimernas ekonomi. I kommentarsfältet kom det dock fram förslag på att man inte skulle beställa till sig själv, om man inte behöver den till torpets utedass förstås, men till politiker och olika makthavare. Vilket jag tycker är ett alldeles utmärkt hyss att bedriva då dom verkligen vurmar för islam. Kanske den där Blank och ärkebiskopinnan kommer få några exemplar? Så kommer det väl nån ledare om att Thoralfs fotsoldater varit i farten igen. ;)

 
Ingen bild

Maja Dacke

14 september 2016 21:40

Thoralf, jag kan knappast se mig mätt på dina foton. Som alltid.

Mannen på fyren ... är det inte en titel på en pjäs eller ... bok? Och fyren är automatiserad, tillhör Sjöfartsverket ...

Men vilket underbart ställe för någon som behöver enskildhet - så vackert och rofyllt! Väcker tankar, känslor och funderingar ... Nåväl, jag har inga pengar att satsa - över fem miljoner - men om ... Hamn och badstrand och ...

Wow!

 
Ingen bild

Lewren

16 september 2016 09:19

@Hen Nej jag tycker inte Islam ska få utövas i Sverige. Inte för fem öre. Ideologin bör totalförbjudas, och vi bör grundligt se över utvisningslagarna så att alla med vanföreställningar rotade i och från Islam kan hanteras på ett korrekt sätt för att inte vara ett hot mot vårt samhälle och vår frihet.
I Schweiz kan man utvisa människor oavsett hur länge de bott där eller om de har familj, om de begår vissa brott. Jag tycker det är en mycket bra ide men jag skulle gärna se att det tas steget längre, så att man även kan utvisa andra och tredje generationens invandrare med som är födda här. Vill de inte vika sig för svenska normer, så har de inget här att göra. Det har inget med ras att göra, det har allt med pedofil, mördar och hatkulturen av Islam att göra.

 
Ingen bild

Fredde

16 september 2016 19:11

50 personer i Kalmar får skyddat boende, detta på grund av "berikarnas" syn på HBTQ-personer.
De senare får utstå mobbing och våld, och kan inte bo kvar bland de "rätt-trogna".

Vad gör de som vill öppna gränserna åt detta? Inte ett ord har jag hört från deras sida om detta problem!
Något för Pontuz att bita i kanske?

 
Ingen bild

Göran

17 september 2016 22:20

Islam är ingen fredlig religion - dödsstraff för att lämna Islam..
SD måste ha över 20% nästa val annars är det kört. Förvånar mig inte om de bara får 14-15% :(

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5 6 7 8
9
10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< September 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se