thoralf

Direktlänk till inlägg 8 september 2016

PRIDEPARAD

Av Thoralf Alfsson - 8 september 2016 21:45

 


Pontuz Löfgren, prideparad 2015.   Foto Thoralf Alfsson


Idag ringde Barometerns journalist Anders Blank och frågade varför SD inte deltar i årets Prideparad i Kalmar. Hans fråga var verkligen ifrågasättande och om vi inte stod för alla människors lika värde och jämlikhet.


Mitt svar var att vi deltar inte i detta jippo. Jag har som politiker utsatts för hot, ofredande, skadegörelse, hot, misshandel och andra obehagliga tilltag men ingen bryr sig om detta. Istället stigmatiseras vi än mer av svensk media. Varför skall jag då engagera mig i detta jippo?

Dessutom har vi ett eget arrangemang i Färjestaden på lördagen där Jan Sjunnesson kommer för att hålla ett föredrag med tema ”hotet mot yttrandefriheten”. Vårt arrangemang börjar klockan 12:30. SD Öland som bokade arrangemanget hade givetvis inte en tanke på att det samtidigt var prideparad i Kalmar när man bokade detta för ca två månader sedan.


Dessutom sa jag till Anders Blank att jag tycker det är skrämmande när en framgångsrik företagare i Kalmar går ut och anklagar andra företag i Kalmar för att de inte anmält sig till prideparaden. Jag anser att det skall vara frivilligt att delta och att nämnde företagare som dessutom är stor sponsor av prideparaden borde vara försiktig med sina anklagelser mot andra företagare. Han borde vara mer rädd om sin egen näsa. Läs artikel.

http://www.barometern.se/kalmar/hbtq-och-pride-ar-bra-business/


”Men Pontuz Löfgren verkar vara ganska ensam att se potentialen. Han har under året försökt att hjälpa Kalmarsund Pride med att hitta sponsorer till prideparaden. Han har ringt över 50 företag för att få dem att bidra. Det finns uppskattningsvis 4 500 aktiebolag i länet, av dessa är det alltså bara tre som anmält sitt intresse att gå i Pridetåget.

– Det är för jävligt att företag är så fega. Man hör argumenten, att de är öppna och frispråkiga, men vågar i alla fall inte delta med sitt företagsnamn. Jag såg en massa 40-talister som rynkade på näsan när jag gick i Pridetåget förra året, det är sorgligt.”


I veckan anklagade dessutom arrangörerna av prideveckan i Kalmar affärerna för att inte skylta med pridetema. Givetvis var det Barometern som publicerade detta påhopp på företagarna på Kvarnholmen. Företagarna på Kvarnholmen skall uppenbarligen tvingas till att fylla sin fönster med regnbågsflaggor och andra regnbågsprodukter. Många faller tydligen för trycket, annars riskerar de att bli uthängda av Barometern.

http://www.barometern.se/kalmar/fa-butiker-gor-reklam-for-prideveckan/


Alla dessa synpunkter delgav jag Anders Blank under vårt samtal men jag misstänker att han har ett helt annat fokus när han skriver sin politiskt korrekta artikel i morgondagens Barometern. Allt annat vore en överraskning!

 

***********************************************

 

Idag kom domen mot en av de män som ägnade sig åt att sexuellt ofreda kvinnor under nyårsnatten på Larmtorget i Kalmar. Barometern anonymiserar mannen helt och hållet och kallar honom för en 33-åring från Emmaboda. Mannens adress är enligt domen dock ”Flyktingboendet Hotell Amigo” i Emmaboda.


Det mest anmärkningsvärda i domen är dock att Kalmar tingsrätt kommer fram till att det inte handlar om sexuellt ofredande i lagens mening utan bara ofredande. I domen kan följande läsas.


”Mannen tog tag i hennes armar och började ta på hennes kropp utanpå kläderna. Han gjorde det i samband med att han tryckte upp henne mot en vägg. Han tog henne vid midjan och över höfterna och rumpan. Han gjorde vissa uttalanden på engelska. Hon försökte freda sig. Först var det tänt i trapphuset men efter en stund slocknade ljuset genom en automatisk släckningsfunktion. Hon försökte sparka mot mannen för att komma loss. Han brydde sig inte utan fortsatte och

försökte kyssa henne.”

 

”Han tryckte henne mot väggen och putade med munnen. Eftersom hon backade hamnade hon till slut mot väggen där han tog på henne utanpå kläderna med båda händerna. Han tog händerna på hennes midja, rumpa och höfter. Han tryckte på mycket och tryckte sig mot henne.”


Eftersom mannen inte tog på kvinnas bröst eller kön anser tingsrätten att det inte handlar om sexuellt ofredande, utan endast ofredande.


Mannen döms till 3 000 kronor i böter och 5 000 kronor i skadestånd till kvinnan. Jag undrar om Åklagarmyndigheten i Kalmar tänker överklaga domen. Jag tänker ställa frågan till ansvariga på Åklarmyndigheten.


 

 

 

 
ANNONS
 
Ingen bild

Tobbe S

8 september 2016 22:33

Fråga till Anders Blank, som ju läser här på bloggen: Är det en mänsklig rättighet att få bli kåt på att plåga andra människor?

Prtide vill manifistera för HBTQ, där står Q för queer, som i det här sammanhanget betyder udda, konstig, normbrytande etc och där BDSM (sadomasochism) ingår.

 
Ingen bild

LG

8 september 2016 22:41

Pontuz med zäta har hybriz, Thoralf.
Aldrig att jag skulle köpa ett hus, eller något alls, av en sån "karl"!

 
Ingen bild

Molle

8 september 2016 23:10

Om nu Anders Blank och Pontus Löfgren har kommit ut ur garderoben
och anslutit sig till HBTQ-rörelsen kan de ju inte begära att ALLA
ska göra det.
Det måste väl för fasen vara upp till var och en.
Eller ska de bestämma vilken sexualitet folk ska ha.

Vi måste väl vara några kvar som kan föra vår art vidare.
Eller är det tänkt att alla svenskar bara ska leva samkönat.
Och invällarna sköter barnalstringen???

 
Ingen bild

calle

8 september 2016 23:14

prideparader är uppfunnet för att få vita att skaffa färre barn. och visa vilken makt hjärntvätten har på dumsvenskarna. varför kräver dom inte att nyanlända skall gå i pridejippon

Svensk media får statligt pressstöd, alltså våra Skattepengar. trots det går de med förlust. svenskar har inte råd att prenumerera och invandrare vill inte läsa pk-tidningar. då får de ännu mer skattepengar som exempelvis Stampen.

anders blank ville nog bara ha nya uppslag för att förtala. bäst att avsluta telefonsamtalet på ett bra sätt. dom kommer alldrig vilja nåt gott.

inte vågar dom ringa och utpressa företagare med invandrarbakgrund, att tvingas delta i pride-tokeriet.

ganska galet att folk skall exponera sin sexuella läggning i demonstrationståg. Om nu alla skulle delta, vilka skall stå som publik och se på ? skall de tvinga "vanliga" medelsvensson att stå som publik längs pridetåget. det är en politisk maktdemontration, finanserad av globala makteliten

.............................................................................................
hur galen är inte Svensk massinvandringsindustri. Det är ju bra Business med avtal och upphandlingar. de bryr sig ju inte om att det människor som utsätts för våld och övergrepp på asylboenden. konflikter mellan folkgrupper och religösa motsättningar fortsätter ju när de tvingar ihop folk. och förhoppningar om bättre framtid, ger förtvivlan när de inser Sverige var inte det paradis de blivit ilurade.

här interjuvas damer som är rädda för vad som väntar på nya asylboendet
http://www.dalademokraten.se/dalarna/falun/top-lugnet-ingen-steg-pa-bussen-till-trangslet 
Ingen bild

Lena2

9 september 2016 00:03

Ja jippo, som du själv nämnde Thoralf, det är nog så de flesta ser på evenemanget. Tror ALLA jag känner, jobbar med, är släkt med, inklusive mig själv, till fullo respekterar om man är homo/bi...eller what ever. Fatta att ifrågasätta detta enbart ses som fördummande. Jag är straight, med många andra, men accepterar till fullo att alla inte är det. Att ifrågasätta varför handlare och politiker inte deltar tex, måste vara nyhetstorka. Kanske skulle ta och ringa Herr Blank och berätta att en Svensk medborgare numera utsätts för trackasserier varje vecka efter sitt kvällsjobb, då denne måste passera asylboende på väg till kollektivtrafiken. Att man inte går i klänning längre, att pepparspreyet (den lagliga varianten) kramas i handen. Aldrig upplevt mitt Sverige hotfullt, förrän från förra året. Och i fikarummet på jobbet finns inget förtroende för sittande regering. Det har blivit lite för mycket trams för oss alla! Men ha så kul resterande Pride-vecka ni PK-människor, om någon gillar samma kön, är Sveriges MINSTA problem. Tack för ordet!

 
Ingen bild

Cosmik Debris

9 september 2016 00:23

Finns det någon muslimsk förening/moské i Kalmar som denne Blank lika ihärdigt ifrågasätter oviljan (eller kanske hatet) att inte deltaga i Pride? Har han ringt någon imam och frågat hur muslimer ställer sig till homosexualitet och om det ens är tillåtet för muslimer att böga?

Finns det någon ryggrad i denne Blank undersöker han det.

Sannolikt har han inte det modet.

 
Ingen bild

Adam

9 september 2016 01:58

Det har gått för långt när heteros diskrimineras och sörbehandlas i sitt eget hemland till förmån för bögar och flator. Man har snart ingen rättighet kvar i landet om man inte är invandrare eller homosexuell. Detta jippo handlar bara om uppmärksamhet och att visa upp sig. Man blir äcklad av PK-maffian och att inkompetente Anders Blank älskar att retas, provocera och vinkla är ingen nyhet. Fy fan!

 
Ingen bild

Adam

9 september 2016 02:06

Jag tror det är bäst snart att göra som Putin. Förbjud den äckliga bögpropaganda som försiggår som indoktrinering i landet och låt oss dras till motsatt kön!

Heja Putin!

PS. Går Anders Blank i gång på att förtala andra människor?

 
Ingen bild

X

9 september 2016 06:38

Så om jag förstår det rätt så fungerar det så här i denna äckliga DDR-kopia:
Först så är det ok att utsätta sverigedemokrater för statssanktionerat hat och stigmatisering. Sedan ska sverigedemokrater skuldbeläggas om man inte deltar i diverse jippon som sägs vara stöd för "utsatta grupper"...
Föraktet och avskyn man känner för detta land...

Ps. Gäller rättsväsendets liberala synsätt på sexuella övergrepp även om man är medelålders, heterosexuell, vit man eller är det olika måttstockar? Ds.

 
Ingen bild

Fredde

9 september 2016 07:36

Jag har inga problem med gay oev. Tvärtom så känner jag flera och de är väldigt trevliga och juste.
Men, jag förstår inte hur man ska hjälpa dem att anses jämställda när man anordnar särskilda parader o dyl för enbart dem.
Är det i så fall inte också dags att anordna parader för hetrosexuella?
Inget är ju mera fel eller rätt än det andra, och därför ska man i jämställdhetens namn antingen ordna ingen parad eller parad för alla.

Nej, Pride-parader har blivit ett populistiskt sätt att synas, de flesta politiker (och vissa andra som företagare) är med för att framhäva sig själva!

 
Ingen bild

Hacke

9 september 2016 08:08

Barometern och deras duktige fotsoldat Blank agerar åsiktpolis i sann demokraturisk anda. Med lock och pock men framförallt hot ställer du upp på våra villor annars hängs du ut.
Riktigt äckligt blev det i slutet på artikeln där de lydiga presenterades med sina firmanamn i "redaktionell" text.
Demokraturen Sverige visar som alltid sitt allra fulaste tryne hos mainstreammedia.

 
Ingen bild

Bo

9 september 2016 08:12

Blir det någon könsstympningsparad i år?

 
Ingen bild

Tony

9 september 2016 08:17

Nej inte valfrihet om att deltaga, hela meningen med detta märkliga jippo är att deras åsikter och framförallt deras sexuella läggning ska tryckas upp i ansiktet på folk.Denne figur tycker det är för jävligt att inte alla tycker som han. En motfråga till honom borde bli ifall han och hans företag ställer upp och sponsrar ifall hetero sexuella skulle anordna en parad för sin läggning, och framförallt är han villig att deltaga där? Tror inte det!
Ett annat tips till denne gaphals ställer han även upp och Sponsrar människor som oförskyllt dras med multihandikapp eller andra former av handikapp från barndomen?

 
Ingen bild

OT

9 september 2016 08:21

Lite OT, men kolla länken... Är det inte underbart att - låt vara i ett grannland - nu inser att mångkulturen är ett fördärv ,åtminstone för skolan.
http://www.sydsvenskan.se/2016-09-08/deras-vita-skinn-skanker-trygghet?ref=yfp

 
Ingen bild

O´ Hyra

9 september 2016 09:10

Tänk vilket mod han uppvisar
denne Löfgren.
Man blir stum.

 
Ingen bild

Pepparholm

9 september 2016 09:46

Jag vill se en bild med Barometerns redaktion i täten för paraden.

 
Ingen bild

Sven Dacke

9 september 2016 10:15

Pride sekten försöker hitta ny "kundgrupper" men det går sisådär.

http://www.svt.se/nyheter/lokalt/smaland/svalt-intresse-for-prideforelasning-bland-aldre

 
Ingen bild

Ådärkomdenja

9 september 2016 10:40

I absurdistanska Sverige måste alla vara homo-supporters? Betackar mig. Så här ses Sverige utifrån, i ett friskt, danskt perspektiv: "Sjukaste landet någonsin" - http://www.friatider.se/kj-rsgaard-sverige-sjukaste-landet-n-gonsin

 
janne

janne

9 september 2016 10:54

Varför i H-E ska vi vanliga människor bli pådyvlade detta otyg
det är ju inte annat än en modefluga,och det senaste är att
ge sig på äldreboendena och sprida sin skit,lägg av för H-E.

http://Janne

 
Ingen bild

Q

9 september 2016 12:38


SVT hyllar den islamska ockupationen av delar av Spanien och Portugal mellan 700-1400t
Gokväll 8/9/2016 i inslaget om Alhambra.

Med anledning av detta ringde jag idag programmet Gokväll och frågade om de visste att islams grundare Muhammed var pedofil?
Den av rösten att döma äldre tanten som svarade blev vansinnig,
'jag exploderar' utbröt hon!
Hon ville veta vem jag var och mitt telefonnummer för att anmäla mig till polisen!

Har SVT förvandlats till ett slags STASI?!

Kontaktuppgifter till SVTs Gokväll
#31#090175190
Projektledare
anna.hellgren@svt.se

 
Ingen bild

GBM

9 september 2016 13:11

Det går att lyfta fram mycket ofördelaktig om Pontuz Löfgren fanns en hel del om honom på Flashback för ett tag sedan.
Nån bedrövligare journalist än "palestinaschalen" Anders Blank kan väl knappast finnas, han triggar folk genom sina artiklar och det är väl det som är meningen. Uppmanar alla att kommentera honom och hans artikel i morgon, vi har ju fått bra uppgifter av Thoralf

 
Ingen bild

Bosse

9 september 2016 14:13

För en 150 år sedan blev manstraffad om man inte närvarade i kyrkan på helgerna. Det rådde så kallad kyrkoplikt i landet. Vi är snart där att man straffas om man inte närvarar vid pridejippona.
De från heteronormen sexuellt avvikande och deras militanta svans av kulturmarxister verkar vara på väg att införa prideplikt.

 
Ingen bild

Göte

9 september 2016 14:18

Anders Blank är den största nollan på Barometern-OT. Varför envisas Gotia Media med att behålla luffaren?

 
Ingen bild

Tompa

9 september 2016 14:58

Förr tänkte jag inte så mycket på lesbiska eller homosexuella överhuvudtaget. De störde mig inte och jag accepterade att de hade en annorlunda läggning. Vad de gör hemma rör inte mig i ryggen.

Nu på senare tid med alla Pridetåg där det springer folk i läderrep, gummitrosor och dildosar bland små barn på öppen gata får mig att verkligen börja undra???

Är dessa människor representiva för homosexualitet så tappar de snart min respekt. Dessa verkar ju fullständigt sinnessjuka. Jag skäms faktiskt på riktigt inför mina barn när dessa konstiga gapande människor ålar omkring halvnakna på gatorna.

Är rätt säker på att detta spektakel är kontraproduktivt för dessa människor.

 
Ingen bild

Niklas R

9 september 2016 15:31

Undra vad straffet hade blivit om en vit man hade begått samma brott som kulturberikaren på flyktinghotellet hade gjort?
Om det bara blivit lite böter och ofredande eller om det hade blivit fängelse för våldtäktsförsök.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

9 september 2016 15:41

@Tompa Fredag 9 sept 14:58

Delar din åsikt till 100%. De dem håller på med är kontraproduktivt och skapar avsky och vrede istället för sympati.


 
Ingen bild

Ibbe

9 september 2016 16:29

Nästa gång A,Blank ringer dej Thoralf ska du svara med ett Blankt nej!

 
Ingen bild

Olof

9 september 2016 16:59

Anders Blank, du som följer Thoralfs blogg slaviskt...
Kan vi få svar på frågan var för du älskar att frisera med sanningen, provocera och skriva hittepå-historier alltid vinklat till Kalmar kommun och Johan Perssons fördel? Är det för att du är vän med sosse-styret på Facebook?

 
Ingen bild

KS

9 september 2016 17:12

Tompa 14:58
Precis min åsikt!

 
Ingen bild

Pepparholm

9 september 2016 17:39

Ett tips till Barometern och Anders Blank om en viktig och aktuell samhällsfråga som ni skulle kunna borra i:

Nu kommer tydligen någon helt verklighetsokunnig minister efter år av snack och utredande med ett förslag om åldersbestämning av invällare. Förslaget är att det ska vara frivilligt!!?? Vad skulle du själv som minister säga om du fick välja?

Som vanligt med svenska lagar. Ingen bryr sig, man bestämmer själv och ingen åtgärd.

Vi har t ex tydligen en lag som förbjuder export av farligt avfall. Men - ingen kan lagföras. Fordonet måste tas precis på andra sidan gränsen. Men kontrollerna sker av praktiska skäl innan. Det vet skurkarna och nekar till export och går fria. Ett av alla exempel på okunniga och blåögda lagstiftare.

Barometern - ni har mycket som riktiga journalister skulle kunna undersöka och som tacksamma medborgare skulle läsa och därför köpa tidningen.

 
Ingen bild

Pretty BoyFloyd

9 september 2016 20:01

I Sverige anses det av de styrande att det är bättre att vara "akterskytt" än normal.
Som någon skrev,är det i linje med vad Löfvens gäng vill.
Utplåna den ariska rasen !
Det är inte bättre än vad Hitler gjorde,bara mer smygande och konverterat.
Ett "bögrace" är inget att se.
Då är det bättre med pooldancing !
Detta äckliga land !
I denna fråga har jag vissa sympatier för Putin !
En annan sak jag reagerade på i nyhetsprogrammen är att när det gäller kvinnoprocenten i styrelser är det ett PROBLEM,men alla problem med invandring är bara en utmaning .
Gud förlåte alla idioter.
Vad är det för fel på så många svenskar ?

 
Ingen bild

Tony

9 september 2016 20:12

Förr fanns det en lag om förargelseväckande beteende, har man tagit bort den? Om inte hur kan dessa figurer annars få lov att springa omkring och visa arslet på gator och torg?

 
Ingen bild

Hacke

9 september 2016 20:20

@ Tompa
Du slår verkligen huvudet på spiken. Är övertygad om att det är så majoriteten känner inför detta spektakel.
Vad jag har förstått finns också många homosexuella som aldrig skulle kunna tänka sig att gå med i dessa perverterade prideparader.

 
thojuh

thojuh

9 september 2016 20:20

@ Tony
Där prickade du punkten över i.
Precis vad jag ofta tänkt.

http://thojuh.se

 
Ingen bild

O´ Hyra

9 september 2016 20:32

Denne Löfgren, så perfekt, så rätt, i sin
mörka kostym, med en regnbågsflagga i handen.
Med sådana modiga män i Kalmar måste allt gå väl.

En sådan ynkrygg. Min avsky känner inga gränser.
"Kära" Pontus - gör något som du kan få kritik för.
Något som gör att du slaktas i pressen.

Inget mod, nej tänkte väl det.

 
Ingen bild

OT

9 september 2016 20:43

@OT en triage.

Det finns bara en sak att kvar att leva ut i Svea rikes domäner, ”Can I Play with Madness”: https://www.youtube.com/watch?v=g-_p6pwm1s8

Nästa steg? ”The Trooper”: https://www.youtube.com/watch?v=-QEb0iZ9uxc

Och när allt har återigen historiskt upprepat sig; quislingar ”Run to the Hills”: https://www.youtube.com/watch?v=8ufy9UXOeMw

 
Ingen bild

lol

9 september 2016 21:25

Har svårt att tro att Löfgren gör detta av andra skäl än rent ekonomiska. Han liknar därvid i många stycken Bert Karlsson.
Tråkigt att han skulle utvecklas på detta sätt.

 
Ingen bild

lol

9 september 2016 21:34

Homosexuella utgör en stark köpgrupp inom fastighetsbranschen. Löfgren har nog sett o lärt på TV av tex. sina kollegor i New York då gäller det att markera. Det är väl det han sysslar med.

 
Ingen bild

Urban

9 september 2016 22:55

Bra att vi har Pontuz i stan som vet vad alla skall tycka och dessutom göra.

 
Ingen bild

Molle

9 september 2016 23:17

Det är nya tider nu.....
Förr smög de i slottsparken
Nu visar de upp sig på stan

Snart är det vi som tycker om motsatta könet som smyger i parken för en herdestund. Annars blir vi säkert bestraffade.

Ja herre gud, hur kunde det gå så snett. Det är värre än Grönköping. :-)

 
Ingen bild

PK

9 september 2016 23:38

Barometern och Anders Blank har gjort sig kända långt utanför Kalmars gränser, i hela Sverige, som en PK-tidning som sysslar med unken vinkling och agenda. Måste vara roligt för tidningen att vara så pass kända.

 
Ingen bild

En småländska

9 september 2016 23:56

Att folk orkar med en så självuppfylld person som Löfgren är obegripligt. Sitter ju rent ut o säger att han är kapitalist ang Pride alltså inte ideologiskt driven. Känner mig bara så tom att då många i Sverige inte tänker själva. Blank hade nog gärna jobbat på Aftonlögnen där hade hans tankegods passat bättre.

 
Ingen bild

Makrillen

10 september 2016 00:47

Något väldigt anmärkningsvärt är att man i år riktar sig mer emot barn. Förskolor har HBTQ-flaggor uppe, det anordnas barnteater och "Barnens pride". En av projektledarna menar att det är viktigt att "börja underifrån". Det är alltså en fullt öppen ideologisk skolning och sexualisering av barn som tillåts pågå. Skall inte barn få slippa sådant?
Kyrkan, som i ett sunt samhälle är en evangeliskt grundad fast punkt som upprätthåller hävdvunna normer, har också fullständigt och okritiskt inställt sig i det queerteoretiska ledet.
Det blir värre år för år!

 
Ingen bild

Marie

10 september 2016 06:18

Ge dig Thoralf! Att du bara orkar ?
Det står väl Pontus fritt att säga vad han vill,vi lever fortfarande i en demokrati,har du glömt det?
Kanske har du en sexuell läggning som gör att du vill gå med i tåget?
Jag är företagare,straight,och ser fram emot festen i dag. Kom Thoralf,så kan jag hålla dig i handen.

 
Ingen bild

Anna

10 september 2016 11:08

På dagis o i barnteatergrupperna leker de denna vecka "prinsen som fick sin prins". Ja, det är väl gulligt?
Och på Oxhagshemmet har Pride varit och informerat dom äldre om bögar och flator. Det är fint samhälle vi har!

 
Ingen bild

Ulla

10 september 2016 13:07

Snart är det bara bögar och invandrare som är välkomna i Sverige! Kalmar kommun måste hålla fanan högt för att det ska se bra ut i statistik och anseende. Till Kalmar är alla välkomna. Kommunen som siktar på 75 000 invånare (!).

Anders Blank: gå gärna i tåget själv men skit i om andra sätter sig emot denna idiotiska och patetiska cirkus. För övrigt är du en pinsam journalist i mitt tycke och det säger jag i yttrandefrihetens namn.

 
Ingen bild

Lena2

10 september 2016 17:05

Bara en tanke, med all respekt för människor som inte delar min straighta åsikt...om ni vill vara hbtq...så bryr jag inte mig ett uns...men tanken for vidare...om alla gillade samma kön...hur snabbt dog vi ut då...något blir ändå fel...

 
Ingen bild

KS

10 september 2016 18:35

Lena 2
Vi dör ut ja! Men "di andre", de med en fru med barnvagn och tre-fyra ungar bakefter plus en i magen, blir vinnarna. Vad har då hänt? Jo, just det befolkningsbyte "några" eftersträvar?
OT
Thoralf, mycket bra och informativ kunskap Sjunnesson bjöd på idag. Tack alla medverkande och speciellt SD Öland som var arrangörer.

 
Ingen bild

C Andersson

10 september 2016 19:16

@Marie@

Det är skillnad på homosexualitet och Pride. Homosexualitet är liksom all annan sexualitet en privatsak. Oavsett om den är normal eller avvikande. Med privat menar jag att den ska hållas inom fyra väggar eller diskret ute i det fria. Precis som jag och gumman gör.

Går man med i Pride går man i takt med RFSL och läderbögar som Kaj Heino och hans gelikar. Jag skulle aldrig gå med i tåg där man tillber RFSL och deras frontfigurer:

http://www.rfsl.se/aktuellt/6563-2/

Läs på om RFSL. Hur de skor sig på att certifiera stat, landsting, kommuner och på företag. Hur de klår på skattepengar. Hur vi tvingas betala dyrt för något vi inte vill ha. Hur man indoktrinerar barn och deras föräldrar. Jag skulle aldrig tillåta mina barn att sitta i vagnen och vifta med en trasgrann flagga. Eller mina barnbarn.

Kom ut Marie och berätta vad ditt företag heter. Berätta vad dina anställda tycker.

Nej Marie jag vill inte hålla dig i handen. Inte Thoralf heller. Fast jag tror inte att han ber mig.

Kaj Heino bragdes troligtvis om livet. Det ligger inget brott bakom dödsfallet. Det är upp till var och en att dra sin egen slutsats.

https://petterssonorg.files.wordpress.com/2016/09/kaj_heino.png?w=486&h=778&crop=1

 
Ingen bild

s29

10 september 2016 21:37

Ja tänk vad bra om alla vitingar assepterade bögeriet så muslimerna triggade igång inbördeskriget,tänk vad glada dom "onämdbara" skulle bli.Ett trevligt U-land med skog och mineraltillgångar,för att inte tala om den desperata och BILLIGA arbetskraften.

 
Ingen bild

Läsare

11 september 2016 02:01

Hur många kommunala tjänstemän och politiker i Kalmar har hissat regnbågsflagga idag? Vad händer om någon vägrar...? Blir det uthängning i sladderblaskan Barometern av Anders Blank?

 
Ingen bild

Jan

11 september 2016 09:16

undrar om Pontuz "bästisar" pizza Mike, Peak Performance Johan, Hansa bygg, besiktiningsbolaget har varit med och på Pride? För om inte, har Pontuz verkligen de "rätta" medhjälpare runt omkring sig, som han så fint skryter om på sin blogg.
Varför är inte Guldfågen arena färgat i regnbågens färger nu när Pontuz Löfgren delägara Mattias är ordförande i KFF.
Vi köpte ett hus och sålde ett hus genom Pontuz, aldrig mer. En obehaglig upplevelse där vi i stort sätt "tvingades" påskynda våra beslut.

 
Ingen bild

Mister

11 september 2016 16:35

Kalmar FF hyllade Pride igår med flagghissning. Klubben hjälper även både tiggare och bjuder asylsökande på gratis fotbollsunderhållning. Tänk om fattigpensionärer och arbetslösa fick samma gräddfil!

Anders Blank är i mitt tycke en förvuxen bäbis.

 
Ingen bild

Ivan

12 september 2016 17:02

Har slutat prenumerera på Barometern p.g.a ANDERS BLANK!

 
Ingen bild

Ludvig

13 september 2016 07:25

Det är bara att konstatera, Putin har en mer nykter inställning.

 
Ingen bild

Hans

14 september 2016 15:23

Jävla fjollor hela högen! En skam att den "fina" kommunen är med på jippot.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5 6 7 8
9
10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< September 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se