thoralf

Direktlänk till inlägg 1 september 2016

GÖTA HOVRÄTT SKÄRPER STRAFFET

Av Thoralf Alfsson - 1 september 2016 16:06

Hade egentligen inte tänkt skriva något blogginlägg idag då jag försöker koppla av ifrån sociala medier men eftersom att Göta hovrätt kom med sin dom idag skriver jag några rader.


Jag har skrivit ett flertal blogginlägg angående den misshandel jag utsattes för innan jul 2015 och den efterföljande rättegången. Kvinnan fälldes i Kalmar Tingsrätt men i domen framgår det att man inte tog någon hänsyn till att misshandeln hade politiska orsaker när straffvärdet bestämdes. Jag önskade att åklagaren skulle överklaga domen men så gjorde inte åklagarkammaren i Kalmar.


Jag överklagade då själv domen som målsägande. Idag kom domen från Göta hovrätt. Hovrätten skärper straffet från 50 timmars samhällstjänst till 75 timmar. Det kan tyckas vara lite men för mig är det väldigt viktigt och av stor betydelse. Att Göta hovrätt går på min linje är en seger, inte bara för mig utan för alla sverigedemokrater och för partiet Sverigedemokraterna.


Samtidigt ger Göta hovrätt en liten spark i baken på den åklagare som förde min talan i Kalmar tingsrätt och som enligt min mening gjorde ett väldigt dåligt jobb. Men även den chef på åklagarkammaren som tog beslutet att inte överklaga domen.


Det blir ett glas vin på hamnpiren ikväll. Äntligen något att glädjas åt. Om sedan också Best Westerns hotell, Gustaf Fröding i Karlstad ber om ursäkt till Peter Jezewski och följer sitt avtal med artisten har det varit en riktigt bra dag, trots allt.


Här nedan finns några länkar till artiklar om domen från Göta hovrätt. 24Kalmar har en bra artikel som alla också kan läsa, ingen plusartikel.


http://24kalmar.se/2016/09/01/hovratten-skarper-straff-for-misshandel-av-thoralf-alfssonsd/

http://www.svt.se/nyheter/lokalt/smaland/skarpt-straff-for-slag-mot-politiker

http://www.barometern.se/kalmar/skarpt-straff-for-misshandel-av-alfsson-sd/

http://www.ostrasmaland.se/kalmar/skarpt-straff-for-alfsson-attack/


 
 
Ingen bild

Folklig

1 september 2016 16:40

Fin människa du är. Tack för att du finns.

 
Ingen bild

Friholt

1 september 2016 16:43

Verkar bli skapligt väder på Hamnpiren ikväll åtminstone sett från min horisont. Det är dig väl unnat.

 
Ingen bild

Quo Vadis

1 september 2016 16:47

Mycket goda nyheter Thoralf!! En upprättelse är alltid en upprättelse även om den kan synas symbolisk. Gustaf Fröding i Karlstad sitter just nu under ett massivt tryck, inte minst från den egna hotellkedjan som tar avstånd från deras beslut. Responsen från allmänheten har visst varit massiv idag. Det lönar sig inte för privata företag att försöka häckla SD eller dess sympatisörer. Det har hänt något i Sverige! Och glöm inte. Ännu 1988 var det få som anande att Berlinmuren skulle falla.

 
Ingen bild

Hulda mk1

1 september 2016 16:55

Grattis Thoralf! Efter en motig dag för mig var detta nästan som medicin! Den som har rätt, får rätt!! Även om det ibland tar tid.

Det hade givetvis varit bättre med ett strängare straff, men signalen är tydlig..

 
Ingen bild

Kverulantus

1 september 2016 17:10

Lagen är inte lika för alla.
Ett brott mot en som förespråkar nationalism väger lätt.
Elda upp ett ensamkommande boende som svensk...
Livstid direkt.
Bränna bilar i "utanförskapet"
Klapp på axeln och ett jobb som fritidsledare.
Vatten och bröd och ingen tillgång till internet.
Sverige är fantastiskt,eller hur!

 
Ingen bild

Knaster

1 september 2016 17:25

Ännu en rolig nyhet: Peter J ligger etta på iTunes! Bra att vi hjälper honom!!

 
Ingen bild

Pepparholm

1 september 2016 17:29

Gratulerar, även om fega domare inte vågade gå hela vägen till fängelse och mycket stort skadestånd. Nu borde universitetsledningen ta lärdom av Best Westerns ledning i USA och brännmärka tanten. Säga att en sådan kan vi inte ha i vår informationsavdelning; ingen kan ju lita på henne.

Du lovade, att när domen är klar så skulle du visa den klantiga inlagan från tantens advokat - låt det bero om du är trött.

 
Ingen bild

Pippi på foto

1 september 2016 17:42

Bara att gratulera till att överklagan medförde en straffökning! Hotellbojkotten tycker jag ska fortsätta och hoppas chefen åker ut!

 
Ingen bild

Gute

1 september 2016 17:51

OK, ett litet snäpp åt rätt håll åtminstone!

- Men, "straffet" är alldeles för lågt.
Går du fram och slår en politiker i ansiktet för att du inte gillar personens politiska engagemang så är det ett solklart hatbrott.
Och ska givetvis ge ett fängelsestraff över 3 månader så att personen får sitta inne, det är väldigt kännbart och ska avskräcka andra våldsverkare. (Gränsen för fotboja är under 3 mån.)

-- Tänk tanken om en man hade klippt till den otrevliga och provocerande Veronica Palm (S)......ja inte hade det gått att kratta löv i 75 timmar som straff.

Domen är helt klart i feministisk anda!

 
Ingen bild

Tony

1 september 2016 17:54

Grattis till upprättelsen, varje näsbränna som en vänstertönt åker på
är en seger för demokratin!

 
Ingen bild

Jan Bengtsson

1 september 2016 17:59

Hotellet har redan pudlat,
då man hotades med uteslutning från kedjan!

Artisten har erbjudits att uppträda,
men har ej tackat ja ännu...

 
Ingen bild

Mattias

1 september 2016 17:59

Grattis Thoralf. Rätt skall vara rätt. Helst hade jag dock velat se åbäket bakom galler.

 
Ingen bild

Mattias R

1 september 2016 18:17

@Thoralf
Får gratulera till din vinst i hovrätten.

 
Ingen bild

Malte the Swede

1 september 2016 18:30

Härligt Glädjande
SKÅL!

 
Ingen bild

X

1 september 2016 18:36

Jag ska inte vara sämre än att, för en gång skull, stämma in i övrigas kommentarer och säga att dagen slutade riktigt bra ändå :-)

 
Ingen bild

Thor

1 september 2016 18:40

Undrar om man som Sverigedemokrat riskerar en smocka i ansiktet om man vill studera på Kalmar Högskola? Den här aggressiva tanten hör inte hemma på en statlig arbetsplats som ska möta allmänheten.

 
Ingen bild

Morningstar

1 september 2016 18:45

Tycker också det är lite. Ett års fängelse borde ha varit minimum.

 
Ingen bild

Hacke

1 september 2016 18:47

Stort grattis Thoralf!
Inte nog med att du förutom din politikerroll också sedan länge gör det jobb "journalisterna" borde göra. Nu gör du också det juristerna inte klarar av. Snacka om fjäder i hatten för dig och stor nesa för de berörda "advokaterna".
Det börjar vända rejält nu. Lägg till detta upprättelsen för Nya Tider och nu senast Peter Jezewski mot hotellkedjan. Det är bara för pk-etablissemanget att vika sig för fakta och konstatera att nya folkrörelsen är en tung maktfaktor idag. Och det kommer bara mera...

 
Ingen bild

jag

1 september 2016 19:02

Hade egentligen inte tänkt att surfa runt på alternativ media och Alfs blogg idag, eftersom man alltid får en klump i magen, kräk i munnen och en sjuhelsikes huvudvärk. Men som vanligt kan man inte låta bli och glad för det är jag, både när det gäller Göta hovrätts dom och peter J´s seger mot antidemokraterna i Karlstad. Fira nu Thoralf!

 
Ingen bild

Stefan A.

1 september 2016 19:15

Bra, skönt att i varje fall något fungerar i Sverige och att det lönar sig att överklaga i bland.

SD har inte infört gränskontroller, SD har inte lovat slänga ut 80 000 flyktingar, det är det andra som gjort, ändå sitter nomenklaturan i Stockholm och diskuterar om SVERIGEDEMOKRATERNA är rasistiska, ja menar hur sjuk måste man vara innan man blir omhändertagen i Sverige, är det inte dags snart att de får byta ut fem miljoners bostadsrätten mot en madrasserad cell....

 
Ingen bild

calle

1 september 2016 19:16

bra folk i Göta hovrätt. verkar som det vänder nu. media och myndighets folk börjar själva drabbas av mångkulturen.

bra om the bobbersångaren struntar i att spela på asylindustri-hotellet, då får de betala tillbaka biljetterna och bli bojkottade för evigt. troligen kommer george soros lejda bråkmakare att ställa till upplopp i Karlstad om spelningarna blir av

 
Ingen bild

Christer

1 september 2016 19:17

Grattis Thoralf! Att Hovrätten gick på din sida var inte något alldeles självklart i det "nya" Sverige. Dom kunde lika väl fallit in i den allmänna lovsången till att hata det som vågar sticka ut mot den förhärskande PK-ismen. Jag litar inte längre på rättsstaten.
Att Peter Jezewski hängs ut som något mycket obehagligt bekymrar inte vänstersidan i svensk media. Vänstern som i t.ex Tyskland på 70-talet själva fick uppleva ett mycket hårt förtryck med yrkesförbud (berufsverbot) för sina politiska åsikter. Folk sades upp från statliga jobb och berövades sin försörjning. Detta var mycket uppmärksammat även i svensk media, och många var upprörda. Jag minns yrkesförbudet, och tyckte då att det var cyniskt och hemskt. Idag anser samma vänster att Berufsverbot är lämpligt åt alla som saknar den "sanna värdegrunden". Peter Jezewski kan fortfarande glädjas åt att kunna gå till socialen, men den rätten vill nog vänstern också ta ifrån honom.

 
Ingen bild

Göta

1 september 2016 19:38

BRA Thoralf! Ett litet steg framåt är ändå ett steg framåt.
Och samtidigt blev de ju en knäpp på näsan för både din värdelösa åklagare och för chefen på åklagarkammaren. Grattis!


 
Ingen bild

KS

1 september 2016 20:04

Kalmarmaffian har fått en knäpp på näsan! Tur att det finns andra instanser utanför denna märkliga stad.

 
Ingen bild

Pepparholm

1 september 2016 20:15

Det är nu mycken diskussion om samarbete eller inte med SD i riksdagen. Men om man tänker efter, så verkar det vara dåligt också med SDs förmåga på ledningsnivå att samarbeta och stödja gräsrötternas arbete. Tydligaste exemplet är väl ledningens nonchalans av Thoralf. Här måste det bli räfst och rättarting och kraftfulla om partiet ska behålla sitt förtroende bland väljarna.

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

1 september 2016 20:28

Att ett straff för misshandel utdöms i timmar är helt otroligt.
Det kan väl bara ske i "Paradiset Sverige".
I många år har det varit ett paradis för vänsterpacket men frågan är om det inte är något på gång i Svedala som får kommunisterna att krympa.

 
Ingen bild

Växjöbo

1 september 2016 20:29

Bara älskar dig Thoralf, å tack för att du orkar. Du och din blogg får mig att känna hopp inför framtiden.

 
Ingen bild

Molle

1 september 2016 21:43

Vill också gratta till den lilla men dock en straffhöjning.
Men 6 månader på Hinseberg hade varit bättre.
Hon är tydligen en argsint kvinna även till vardags...

Hoppas du har det trevligt på hamnpiren i kväll.

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

1 september 2016 22:09

Bli dömd för politisk misshandel uppe i åren aj aj aj
Apful aktivist boxades runt fick lite stöd av apfis på åklagarämbetet båda fick fikon,blev tagna i örat av samhället, kan det bli bättre
Vänstern sprang rakt in i väggen :=)(=:

 
Ingen bild

tonton

1 september 2016 23:01

Utmärkt, toppen å grattis. Detta var Dig väl unt. Reflekterar likt Hacke -det kanske håller på att vända; BoppersPeters upprättelse, Nya Tiders dito, gårdagens U-G och KDs uttalande. Eller är man bara den naiva optimisten...

 
Ingen bild

Sissi

2 september 2016 00:00

Grattis!

 
Ingen bild

sunken

2 september 2016 00:19

Det är naturligtvis mycket glädjande med din framgång i ditt överklagande. Samtidigt är det lika fruktansvärt att attityden och ointresset från åklagarsidan är så uppenbara. Vi har sett så många ex. på när åklagare inte utnyttjar möjligheten till utvisning. Det svenska rättssystemet är ruttet och jag har personligen liten tilltro, givetvis också när det gäller vår polis. När tillit och förtroende saknas i ett samhälle, då är det illa.

 
Ingen bild

Tony

2 september 2016 08:22

Såg Jonas Sjöstedt i Debatt med Jan Björklund om vinster i välfärden i Aktuellt, det är märkligt vad denne Sjöstedt ojar sig om att skattekronorna ska gå till välfärden och inte till privata entreprenörer som sysslar med vård? men den hycklande Sjöstedt har tydligen inget emot att asylbaroner som Jan Emanuel och Bert Karlsson fullständigt vadar i pengar när dom tillhandahåller boende
till invandringsindustrin, det absolut största slukhål för skattekollektivets pengar, så fungerar en tvättäkta hycklare!
I Jonas Sjöstedts värld ska inte privata företagare tjäna pengar, dom ska enligt honom gå med förlust, fast när det gäller ljugande ensamkommande överåriga barn som kommer som välfärdsturister, då går det bra, då kan han se mellan fingrarna?

 
Ingen bild

Pepparholm

2 september 2016 08:23

#Sunken. Ja polisen i Trollhättan säger att de har intagit en defensiv taktik. Det innebär att de står och beskådar när skurkarna kastar sten, skjuter raketer och bränner bilar och däck. Samma tycks det vara med åklagare, inte bara i Kalmar, och kommunalråds attityder mot lagbrott från tiggare. Således, de samhällsorgan som har laglig rätt att vara offensiva, vill och törs inte vara detta.

 
Ingen bild

Gnorfel

2 september 2016 08:30

Den lilla ragatan kommer fortfarande förbannar billigt undan...
...men men, jag antar att det vore sexistiskt att förvänta sig att stackars hysteriska kvinnor skulle kunna ha eget ansvar för sina handlingar.

 
Ingen bild

Stefan

2 september 2016 08:47

Grattis Thoralf! Även om det inte är mycket till straff hon får så är det ju en viktig markering att hovrätten höjer påföljden och framför allt att de i domen tar upp det politiska motivet bakom misshandlen.

Det känns som om det går ganska bra just nu. Denna hovrättsdom, bokmässan backar från sitt odemokratiska beslut och Hotell Gustaf Fröding läxas upp av hotellkedjans ledning. Vi Sverigevänner har blivit en folkrörelse att räkna med, vi är nu så många att vi inte längre kan ignoreras.

 
Ingen bild

Tony

2 september 2016 09:33

Varför kan inte detta landet skaffa sig vattenkanoner för att kyla ner dessa kräk???

 
Ingen bild

S-E Karlsson

2 september 2016 12:37

Hej, bidrag till infobladen ,på väg !

 
Ingen bild

Skämtarens fru är ett skämt

2 september 2016 16:27


Moderatchefen Anna Kinberg Batra, gift med en indisk mer tragisk än rolig skämtare, kallar Sverigedemokraternas väljare för rasister!

Se på detta klipp vilka som är rasister enligt Björn Afzelius
https://www.youtube.com/watch?v=bE57-6yr1JY

-----

 
Stefan K

Stefan K

2 september 2016 16:50

:)

Njut av vinet Thoralf, det är du värd.

http://petterssonsblogg.se

 
Ingen bild

Ludvig

2 september 2016 17:14

Det var glädjande att Hovrätten inte hade lekstuga som vissa andra Tingsrätter, utan tog det mer på allvar.

 
Ingen bild

Annelie

2 september 2016 18:08

Grattis tack för du finns och allt arbete du lägger ner.

 
Ingen bild

laJoh

2 september 2016 18:26

Thoralf!
Du har visat åklagarmyndigheten och Kalmar tingsrätt, att de gjort fel, då de inte tog hänsyn till det politiska motivet för misshandeln mot Dig. En stor rättslig seger grundad på en stark överklagningsskrift av Dig. ETT STORT GRATTIS ! Vore värdefullt om Göta Hovrättsdomen lades ut på bloggen,

Thoralf Alfsson

2 september 2016 19:09

Jag har inte läst domen men om jag tycker att det tillför något kommer jag lägga upp den på bloggen.

 
Ingen bild

O´ Hyra

2 september 2016 20:26

Varför kallas Barometern i folkmun
"De blindas tidskrift?"

 
Ingen bild

Didrik

2 september 2016 20:59

@ O´ Hyra
Det har jag också hört från en kommun i norra/mellersta länsdelen
men visste inte att den kallades så även i Kalmar.
I norra länsdelen ska namnet ha uppkommit när en komminister
fick ett gratisnummer av "tidningen" och vandrade iväg
till soptunnan för att slänga skriften.
Mumlandes: Fy tusan "de blindas tidskrift har kommit"

 
Ingen bild

Pepparholm

2 september 2016 21:11

Det här hör egentligen inte hit. Men jag läser Ledarsidorna där Chris Forsne tar upp historielösheten. Jag kan inte kommentera där, då jag vägrar så kallade sociala medier.

Men hon tar bl a upp Verdun. Jag var där, jag vill minnas 1968, med en studieresa. Vi hade en guide, en fransk sergeant, som hade varit på plats just där under VK1. Under hans information i ett värnen så var det några i bakgrunden som skrattade. De kanske inte kunde franska. Han blev ursinnig. Ni ska veta, att här dog tusentals av mina kamrater och ni står här och skrattar. Håll tyst, eller jag lämnar er.

Jag såg där alla inrättade korsen, benhuset och den så kallade bajonettgraven. Det var en otäck upplevelse.

Några år senare så gjorde jag en bilresa i Frankrike. Då ville jag att familjen särskilt mina barn skulle få se Verdun. Konsekvenserna av idiotin med VK1 borde alla få betänka i den miljön med historiska monument.








 
thojuh

thojuh

2 september 2016 21:39

Jag vet ju inte så mycket som är sant med
Barometern "De blindas tidskrift" Sant är emellertid
att min far uppvisade samma beteende som komministern.
Om han inspirerats av andra eller om det ett eget uttryck
vet jag inte.

Men jag kommer ihåg OT lokalpressen någon gång på 70-talet.
Rubriken var: "Riksdagsman attackerad av arg älg på motionsrunda"

Varvid min far helt sonika resonerade "älgen förstod nog att det var en sosse".

http://thojuh.se

 
Ingen bild

Fredrik Nordborg

2 september 2016 21:49

Har i frågasatt best Western i ett mail. Fick otroligt nog svar där dom skriver att dom ska inte göra någon skillnad på personer oavsett vilket politiskt parti man sympatiserar med.

 
Ingen bild

Q

3 september 2016 00:25


Av 10000 syrier till USA, 56 är kristna,
resten muslimer!

http://www.foxnews.com/politics/2016/09/02/gross-injustice-10000-syrian-refugees-to-us-56-are-christian.html

Vem/ vilka 'flyr' muslimer ifrån?
Varför 'flyr' muslimer till Väst när det finns över 50 islamska kolonier i världen?!

 
Ingen bild

OT

3 september 2016 00:37

Vad Zorros och andra globala "hjältar" inte förstår är att the "Swedish people never give up - Rukajärven tie":https://www.youtube.com/watch?v=wBeONkw7lRs

Finland är Sverige och Sverige är Finland. Norge och Danmark är vår familj.

En dag skall alla inse att vara qusling är inget bra "Domens dag": https://www.youtube.com/watch?v=1lmuhv2w3no

 
Ingen bild

Utvandrad

3 september 2016 11:53

Bra att du stod på dig. Kämpa på!

 
Ingen bild

calle

3 september 2016 12:40

kan nån forska i hur hjärntvätten fungerar i Sverige. vad hade madamen för tankar när hon smög fram och drar ett knytnävsslag.

gissar hon vågade det för hon visste att Svenska män har bra värderingar. hade hon gjort samma sak i ett muslimland hade hon fått smaka på sharialagar, blivit piskad av moralpoliser.

dessa mångkultur vurmare tror väl att vita kommer vara rika och förtrycka utlänningar i evighet. alltså vit skuld-hjärnvätten

sanningen blir nog att bankirer blir rika på att Sverige måste låna och sälja ut alla rikedomar. hur skall då kulturvänstern försörja sig när invandrarna inte vill ha dumsvenskarnas kultur och Svenskarna är utfattiga?

all mat importeras nu, som kommer upphöra när det inte går att göra vinst längre och Svenskarna har glömt hur man odlar, således kan svält uppstå i framtiden

 
Ingen bild

Kent

3 september 2016 13:13

tänk vad en sd slagit en kommunist fått för straff

 
Ingen bild

pg

3 september 2016 13:57

Thoralf.

Ta den tid du behöver, för att orka vidare.

Vi som läser och stöder dig, vill ha dig kvar, enbart om du orkar med all skit du får.

Jag ser dig gärna som riksdagsman i kommande val.

Men, minska antalet riksdagsmän med 50%, finns inget försvar att Sverige skall ha fler riksdagsmänniskor med 10 miljoner invånare än vad tex Tyskland har med hundra miljoner invånare!

Riksdagsmän skall enbart ha 3 månaders lön vid avgång, inte som nu livslång ersättning.



 
Ingen bild

Lotta_1

3 september 2016 14:54

Detta är vad som väntar oss tack vare dumma, naiva godhetsapostlar. Är ni nöjda?

http://avpixlat.info/2016/09/03/ar-ni-redo-sverige-muslimska-terrorister-hotar-sverige/

 
Ingen bild

Hasse

3 september 2016 15:31

Stort grattis!
Där gick Linda Canéus åklagarkarriär åt skogen, den var nog över redan innan om man ska vara ärlig men en knäpp till blev det på näsan

 
Ingen bild

Pre

3 september 2016 18:02

Anna Lindberg Batra låter precis lika varje gång hon visar sitt tryne i TV:n .
Undrar om hon går på batteri eller om det är en fjäder som dras upp på morgonen.

 
Ingen bild

Ibde

4 september 2016 07:51

Antingen har den kvinnliga åklagaren dåligt omdöme eller har hon gjort en politisk markering. Detta är allvarligt nog. Att hon sedan har en manlig kollega i högre position som visar på samma brister är ännu mer illavarslande. Hovrätten gerdem nu en läxa vilket är helt på plats.

 
Ingen bild

Gert

11 september 2016 18:38

Inget skadestånd?

Thoralf Alfsson

11 september 2016 18:51

5 000 kronor i domen från tingsrätten.

 
Ingen bild

Mange

12 september 2016 17:25

Grattis!
Har du någon koll på om hon har jobbet kvar på Linneuniv?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5 6 7 8
9
10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< September 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards