thoralf

Alla inlägg under augusti 2016

Av Thoralf Alfsson - 14 augusti 2016 22:14

 


Sex marknadsdagar/stadsfest, plus att jag och Mattias B Johansson även färdigställt ett utskick till SD-distriktets samtliga medlemmar i förra veckan innebär att det inte varit mycket till semester de senaste två veckorna.


Kalmar marknad och Kalmar stadsfest är nu avverkade och det har blivit många intressant och informationsrika samtal med väljare och sympatisörer. Jag återkommer till det lite mera.


Under dessa totalt fem dagar tror jag att det bara är socialdemokraterna och Sverigedemokraterna som deltagit fullt ut, är dock lite tveksam till hur socialdemokraterna deltog under Kalmar marknad.


Det största oppositionspartiet Moderaterna har lyst med sin totala frånvaro alla dagar. Men även Centerpartiet, Miljöpartiet, Vänsterpartiet har varit totalt osynliga under dessa dagar. För mig är det helt ofattbart att det största oppositionspartiet inom Alliansen uppenbarligen vägrar träffa sin väljare under dessa dagar. Jag hoppas att invånarna och väljarna i Kalmar noterar detta.


Miljöpartiet och Vänsterpartiet verkar också vara på väg att krackelera i Kalmar kommun. Inte minst genom inbördes strider. När det gäller moderaterna i Kalmar är de styrande så kallade ”reinfeldtmoderater” och de har det säkert inte så lätt med sina väljare idag. Kanske just därför som de gömmer sig hemma.


Vi har delat ut en hel del material och nu hoppas vi att många också väljer att skicka in sin medlemsansökan till Sverigedemokraterna.


Några direkt tråkiga incidenter har det inte varit. Några unga invandrarkillar (10-12år) har bråkat och tjafsat lite men det är sådant som man får räkna med när man står på stan.


Det är dock väldigt tråkigt att så få ungdomar kommer fram och pratar med oss. Vi har haft en person med från Ungsvenskarna två av dessa sex dagar men det har ändå varit glest med ungdomar. Blir alla skolungdomar fullständigt indoktrinerade av dagens lärarkår i högstadiet och gymnasiet?


Dessutom saknar jag Ungsvenskarna på riksnivå! Tystnaden är total! Jämför man med hur SDU arbetade så börjar jag faktiskt undra. Det sägs att Ungsvenskarna jobbar internationellt med tal i England och andra kontakter utomlands. Är det rätt fokus inför valet 2018?


Det är väldigt tråkigt att se den utveckling som sker i Kalmar när det gäller befolkningens sammansättning. Det kommer utan tvekan bli ännu större problem i framtiden. Det är bara att studera statistiken så vet vi hur utvecklingen kommer bli. Jag tror det bara finns ett botemedel om Sverige skall överleva. Det är att SD får egen majoritet i valet 2018.


Det är det vi alla måste arbeta efter och ha som övergripande mål! Skall Sverige räddas från mångkulturell undergång så måste SD ta över makten senast 2018.

 

PS

Imorgon kommer jag sannolikt skriva ett långt blogginlägg om Bergabrännaren. Då kommer säkert nya hot från BCG.


Av Thoralf Alfsson - 13 augusti 2016 22:00

En person med utländsk bakgrund som har dömts för gruppvåldtäkt har ringt och hotade mig. Jag fick en vecka på mig att ta bort namnuppgifter i ett gammalt blogginlägg. Annars …….


Jag hade en kvinnlig kusin på besök som lyssnade till samtalet och som upplevde det som mycket obehagligt och otäckt. Med tanke på personens brottsregister som bland annat innehåller olaga hot, övergrepp i rättssak, misshandel, våldtäkt, gruppvåldtäkt och därmed flera fängelsestraff måste jag ta det på största allvar.


Det som dock förvånar mig är att denna kriminella person har fått en sekretessmarkering i folkbokföringen. Något som han själv underströk i samband med sitt hotfulla samtal. Det verkar dessutom stämma för han verkar numera inte längre finnas på sajter som hitta.se eller ratsit.se


Han finns med andra ord inte längre. Ingen kan kolla var han bor, framförallt inte brottsoffren eller de som vittnat mot honom i rättegångar. Det är faktiskt oroande då han sannolikt kommit ut i samhället efter det senaste fängelsestraffet.


Enligt sakkunniga på området är det ganska vanligt att kriminella utnyttjar möjligheten till en sekretessmarkering i folkbokföringen för att dölja sin identitet och bostadsort och vad det mer kan innebära hos olika myndigheter. Som kriminell och med fängelse i bagaget skall det vara väldigt enkelt att få en sekretessmarkering i folkbokföringen. Det är bara att ange att personen är hotad av andra kriminella i sin ansökan till Skatteverket.


Men jag är inte förvånad. Samhället och pk-journalisterna bryr sig ju mer om gärningsmannen än vad de gör om brottsoffren idag. Alla minns väl hur rikspolischef Dan Eliasson ojade sig över knivmördaren i Mölndals bakgrund, dessutom i direktsänd TV.


Det nya Sverige! Men det är ju det här samhället och utvecklingen som 87 procent av väljarkåren har röstat för och uppenbarligen vill ha!


PS

Nu förväntar jag mig givetvis att ”Inte rasist men” kommer skriva även om de hot jag utsätts för!


Av Thoralf Alfsson - 12 augusti 2016 23:15

Kalmar stadsfest pågår i dagarna tre. Vi har stått på stan i två dagar och under dessa dagar har jag pratat med många människor, både kalmarbor och turister. Jag har fått höra de mest märkliga historier om vad som händer i landet och hur vissa nya svenskar beter sig. Jag blir spyfärdig av att höra allt.


Inte minst att ledningen på Länsstyrelsen ljuger om sin ovetskap om landshövdingens telefonsexsamtal.


En artist stod på största scenen ikväll och spydde galla över SD och talade om hur folk skulle rösta.  Jag hörde det inte själv utan det återberättades för mig av en sd-medlem. Jag tar gärna emot mer information om detta om någon annan också hörde det. Detta samtidigt som horder av afghanska ensamkommande män ränner omkring och tittar på barbenta småflickor. Inte bara ensamkommande unga män utan även mängder av äldre ”arabiska” män som driver omkring i grupper. Men jag tvingade mig in på stan en stund ikväll. Segregationen är total! Jag blir spyfärdig av att se allt.


Hur kan 87 procent av väljarkåren rösta och acceptera detta samhälle och den här utvecklingen? Är det de 87 procenten som aldrig går ut och ser verkligheten utan sitter framför dumburken kväll efter kväll och blir indoktrinerad av public service och kvällspressen. Är svensken så jäkla feg och ynklig?


Sedan fjantar poliskåren runt och lekar dialogpoliser. Vilken respekt det inger hos dessa horder av män. Dessutom kvinnliga poliser som dessa män inte respekterar på något sätt.


Vi ägnade oss idag en kort stund åt att räkna vilken huvudbonad som var vanligast i Kalmar en fredagseftermiddag. Jag påstod att sjal/hijab var vanligaste huvudbonaden numera i Kalmar. Mika började då räkna och dra streck för varje person med huvudbonad som passerade vårt tält. Keps vann knappt före sjal/hijab.


Keps 26 personer

Sjal/hijab 20 kvinnor

Mössa 19 personer


Notera då att keps och mössa bärs av både män och kvinnor men sjal/hijab bärs bara av kvinnor.


Jag tycker så fruktansvärt illa om de som har ansvaret för denna utveckling i vårt/mitt land! Jag kommer aldrig förlåta dem utan ta varje chans att straffa dem.

 

PS

 

Varför tror ni att det socialdemokratiska kommunalrådet Johan Persson och hans sambo länsrådet och tf. landshövdingen Malin Almqvist flyttade ned till Bjursnäs ca 30 km söder om stan med sina respektive barn (flickor) från tidigare förhållande? Multikultisamhället var inte attraktivt för dem eller deras barn!


Av Thoralf Alfsson - 12 augusti 2016 08:57

Har fått lite information från Arbetsförmedlingen men jag väntar på mer. Har fått statistik på arbetslösheten bland inrikes och utrikes födda i Kalmar läns samtliga kommuner under åren 2008-2015. Utvecklingen är skrämmande!


Nybro kommun har en utveckling som borde bekymra alla politiker.


 

Källa Arbetsförmedlingen.



Av Thoralf Alfsson - 11 augusti 2016 22:40

Expressen gör idag ett försök att hänga ut mig i en artikel idag men som många skriver lyckas det väldigt dåligt men Oj, vilken debatt det skapade och vilka arga kommentarer det blev både här och där. Av kommentarerna att döma har många inte ens förstått att inom islam är det bara kvinnor som döljer sitt hår och i många fall hela sin kropp. Alla korkade exempel som lagts upp på sociala medier tyder på en djup okunskap.


Det som jag personligen tycker är lite spännande är att vare sig HM eller Therese Alshammar vill uttala sig enligt Expressen. Det hade ju annars varit väldigt enkelt för dem att säga att det är en huvklänning. Men så enkelt var det uppenbarligen inte!


En annan sak är Expressens bildbyte i lördagens artikel. Jag skrev redan i mitt blogginlägg på lördagen följande.


”Expressen har tagit bort slöjbilden och satt in en annan bild!”

 

Varför tog Expressen bort den inringade bilden i en redan publicerad artikel och ersatte den med en annan bild där huvudplagget inte kunde ses?


 


Jag ställde följande frågor till Expressens journalist Andreas Häggströmi ett svarsmejl.


”Sedan har jag två frågor till Expressen som jag förutsätter att jag får ett svar på. På morgonen hade Expressen en bild på webbsidan på Alshammar där “luvan” syntes väldigt tydligt men under lördagsmorgonen/förmiddag byttes den bilden ut mot en annan bild på Alshammar där luvan mer eller mindre inte syntes. Varför byttes bilden ut? Hade tidningen fått reaktioner på bilden?”


Jag fick följande svar.


 


Bara en simpel reporter. Jag svarade då enligt nedanstående.


   


Jag har givetvis inte fått något mer svar från Andreas Häggström eller någon redaktör på Expressen.

 

Svaret på Expressens bildbyte är att de ville inte visa Alshammars huvudbonad på grund av att Expressens sannolikt också fått många reaktioner via mejl och sociala medier.

Av Thoralf Alfsson - 11 augusti 2016 00:17

I måndags skrev Barometern om den dramatiska ökningen av arbetslösheten bland utrikes födda i Nybro. Jag har under flera år bevakat just dessa siffror för Kalmar kommun och andra kommuner i Kalmar län. Därför blev jag inte det minsta förvånad över dessa alarmerande siffror.


Jag har ställt en fråga till Arbetsförmedlingen om varför man inte redovisar arbetslösheten bland inrikes födda när man mot förmodan ändå redovisar arbetslösheten bland utrikes födda. Jag har inte fått något svar från Arbetsförmedlingen. Det borde inte vara så svårt att svara på frågan.


För den som är lite matematisk kunnig går det givetvis att räkna fram arbetslösheten bland inrikes födda när man redovisar totala arbetslösheten samt arbetslöshet bland utrikes födda. Men det borde vara väldigt enkelt för arbetsförmedlingen att även redovisa dessa siffror i sin månadsstatistik.


Men det känns ändå som att Arbetsförmedlingen just nu mörkar den låga arbetslösheten bland inrikes födda.

 

Jag har räknat ut siffrorna för arbetslösheten bland inrikes födda samtliga kommuner i Kalmar län och lagt in dem i ett diagram tillsammans med samma siffror för utrikes födda. Jag tror diagrammet talar sitt eget språk och var och en får tolka det efter egen förmåga.

Vissa tror att detta är framtiden, andra tror på stora ekonomiska utmaningar för kommunerna de kommande åren. Min uppfattning är dock glasklar!


 

Av Thoralf Alfsson - 9 augusti 2016 23:07

Bra av Kent att nonchalera programedarens "järnrörssnack" fullständigt. Roger Haddad håller sig som vanligt till floskelargumenten. Hur skall Roger Haddad kunna hitta de personer som begått folkmord och andra brott i sina hemländer om han inte vet deras identitet? Håll dem i förvar till vi vet vilka människor det är. Sedan kan vi diskutera hur lämpligt det är att de rör sig fritt i vårt samhälle.


Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5
6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26
27
28
29 30 31
<<< Augusti 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards