thoralf

Direktlänk till inlägg 26 augusti 2016

HBTQ-UTBILDNING

Av Thoralf Alfsson - 26 augusti 2016 09:50

 


I onsdags startade politiken upp på allvar för min del i Kalmar. Första mötet i samhällsbyggnadsnämnden efter sommaren. Mötet startade med en 1,5 timme lång utbildning i HBTQ-frågor. En utbildning som uppenbarligen alla skall gå. Nu lägger jag ingen större vikt vid dessa frågor då jag anser att det finns betydligt viktigare frågor att belysa och utbilda både tjänstemän och politiker i på kommunal nivå.


Men efter att jag lyssnat på kursledaren i drygt en timme hade jag gjort många egna reflektioner över de exempel på hur HBTQ-personer bemöts i samhället. Hur de diskrimineras enligt den lagstiftning som vi har instiftat i vårt land.


Jag passade på att berätta för hela nämnden att jag kände igen mej i nästan allt som sagts trots att jag inte tillhör gruppen HBTQ-personer, utan jag är hetero i allra högsta grad och en riktig CIS-person. Nej, jag har utsatts för exakt samma sak på grund av att jag är Sverigedemokrat. Bara under de senaste månaderna har jag utsatts för kränkande tillmälen och verbala påhopp, jag har mottagit hot och någon placerade till och med en sprängladdning utanför min bostad. Tidigare har jag även utsatts för misshandel, fått fönsterrutor krossade, blivit ofredad och utsatts för skadegörelse både på min egendom och på andras egendom, vilket ändå sannolikt varit riktad mot mig. T.ex klotter på väggar, gångtunnlar och elskåp i närområdet.


Men i mitt fall är det ingen som bryr sig i samhället. När det gäller HBTQ-personer så är hela etablissemanget på tårna för att motverka och lära upp befolkningen vad som är rätt och fel.

I mitt fall har vi till och med en journalistkår som istället gör allt för att stigmatisera mig och andra Sverigedemokrater. Vi har till och med en socialdemokratisk statsminister som går i spetsen för denna stigmatisering genom att kalla mig och andra sverigedemokrater för både fascister och nazister. Media gör istället allt de kan för att öka på hatet och fientligheten mot oss Sverigedemokrater. Om någon Sverigedemokrat sparkas från sin arbetsplats eller utesluts från facket så jublar mediekåren och alla som säger sig stå bakom alla människors lika värde och som kämpar för alla HBTQ-personer. Det är horribelt!


Det blev ganska tyst i nämnden en stund!


När mötet var avslutat och jag skulle lämna lokalen kom en moderat politiker fram och berättade att det jag sagt hade gått rakt in i hjärtat på honom. Han ville be om ursäkt för att om han själv bidraget till att jag kände som jag gjorde. Vi har nämligen haft våra dispyter och debatter men det har alltid skett i det politiska rummet, som t.ex kommunfullmäktige. Det tycker jag är en helt annan sak, där ska vi på ett ärligt sätt kunna puckla på varandra verbalt och utan personangrepp.


Jag uppskattar verkligen det han uttryckte och den insikt om förståelse som han fått och som jag försökte förmedla. Han steg många grader i respekt i mitt anseende. Jag hoppas att det var fler bland politikerna och tjänstemännen som lyssnade på vad jag försökte uttrycka.


Kom ihåg att i Diskrimineringslagen ingår inte politisk hemvist som en grund för diskriminering!

 

Jag tror att till och med media hade blivit fälld flera gånger om även politisk hemvist varit en grund för diskriminering. Både Thomas Mattsson och Jan Helin hade blivit dömda för diskriminering. För att inte tala om ett antal lokala ljushuvuden som den i Länstidningen i Östersunds som menade att Jimmie Åkesson och sverigedemokrater skulle giftbesprutas, som kackerlackor. 


Tänk om det istället varit HBTQ-personer som framställts på det sättet i Länstidningen i Östersund? Kan ni föreställa er reaktionerna?

 

Inte undra på att jag tappat orken och energin med tanke på den journalistkår (det finns undantag) vi har i landet. Bokmässan och utestängningen av Nya Tider är bara ett symptom på den "röda sjukdom" som drabbat vårt land.  


PS

Igår överskattade jag min egen förmåga. Har börjat åka rullskidor. Igår var det tredje gången jag ställde mig på rullskidorna. Det blev ett för långt pass med 25 km. Låg som en dö sill på golvet när jag kom hem och trodde jag skulle förlora medvetandet en stund. Det var faktiskt lite obehagligt och otäckt en stund.

 
 
Ingen bild

Sanningen?

26 augusti 2016 10:33

Tyvärr räcker det inte långt med en moderat som är intelligent. Du gjorde rätt som berättade sanningen. Ingen kan sedan säga, jag visste inte.

 
Ingen bild

Christer

26 augusti 2016 10:36

Ett mycket bra och rörande blogginlägg om hur det är att vara Sverigedemokrat med politiska uppdrag i en medelstor stad. Av de exempel på hat/diskriminering du nämner Thoralf så glömde du tillfället när "någon" lossat dina hjulmuttrar på bilen. Ett rent mordförsök!
Att hat förblindar har vi många exempel på genom historien, men att ett så blint hat kan uppstå bara för att någon med lagliga medel motsätter sig delar av samhällsutvecklingen är oförståeligt. Om SD:s ledamöter och sympatisörer ständigt vore påkomna med attentat, sprängningar, bilbränder och sabotage mot etablissemanget,så skulle det skapa en motreaktion som då vore förståelig.
Men Sverigedemokrater är hyggliga, vanliga medborgare som endast har en annan åsikt. Var kommer hatet ifrån?

 
Ingen bild

Hulda mk1

26 augusti 2016 11:50

@Thoralf. "När huvudet är dumt, får kroppen lida"... Ett talesätt i mina trakter och säkert lite överallt. Men bra med vilja och mod!!

Ja, diskrimineringen av Sverigedemokrater från Vänstern är gigantisk och förtalet och föraktet i media är ett tecken på nervositet. Nu, halvvägs till nästa val kommer påhoppen att öka..
Biblioteksmässans kovändning är ett bevis på Vänsterns makt över kulturen och media. Fy f--n...
Men heder till Moderaten som du skriver om !

 
Ingen bild

Niklas R

26 augusti 2016 11:55

Att inte politisk åskådning/ hemvist ingår i den svenska diskrimineringslagstiftningen är ett medvetet val av sossarna. De utelämnade detta från lagstiftningen då det ingår i deras maktutövande att förfölja och eliminera politiska motståndare genom påtryckningar via fack, styrelser, media, etc.

Så det är ganska lustigt när sossarna säger sig stå upp för mänskliga rättigheter och samtidigt inte ta med politisk åskådning i diskrimineringslagstiftningen när den ingår i FNs universala mänskliga rättigheter.

Från FNs artikel om rättigheter.
"Article 2.


Everyone is entitled to all the rights and freedoms set forth in this Declaration, without distinction of any kind, such as race, colour, sex, language, religion, political or other opinion, national or social origin, property, birth or other status. Furthermore, no distinction shall be made on the basis of the political, jurisdictional or international status of the country or territory to which a person belongs, whether it be independent, trust, non-self-governing or under any other limitation of sovereignty."

 
Ingen bild

Nemo saltat sobrius

26 augusti 2016 12:20

Mycket bra skrivet, Thoralf!
Heder till den som tog åt sig och bad om ursäkt.
Men vad är det för fel på resten?

 
Ingen bild

Thor

26 augusti 2016 12:30

@Christer

Varifrån kommer hatet? Från många håll tror jag. Vänstermänniskor, vissa liberaler, ultraliberaler och feminister driver sina teser frälsta av en hemsnickrad religion. Dessa personer är helt oförsonliga med sitt sektbeteende och skulle behöva avprogrammeras, annars sprider de sitt gift till döddagar. Sedan har vi alla de som ser sin makt och sina privilegier hotade när det uppdagas att de ljugit vilket ju SD direkt och indirekt påtalar. I den kategorin finner vi (s)-rörelsen, stora delar av den övriga 7-klövern, statstelevisionen och radion, i stort sett hela mainstreammedia, s.k kändisar med få undantag. Dessa personer kanske möjligen kan bli resonabla om de känner att privilegierna är något sånär tryggade trots att de ljugit. Eller paradoxalt nog att om de börjar uppleva massinvandringen som de själva bejakat och förespråkat som ett ännu större hot mot privilegierna. En liten kantring åt det hållet tycker jag mig skönja.

 
Ingen bild

S-E Karlsson

26 augusti 2016 12:36




Träffade i förmiddags en biodlare från Grönskåra på taxitorget i Högsby , han berättade att han varit på Åseda marknad just för att sälja sin produkt ,SD hade haft ett tält där och han hade fått/köpt en knapp med SD-s symbol och bar den synlig , plötsligt kommer en centerpartist som han kände från förr fram och sa : jasså du är sverigedemokrat , då ska jag aldrig köpa honung av dej mera !




 
Ingen bild

Stefan

26 augusti 2016 12:43

Skönt att det fortfarande finns moderater med förståndet i behåll. Det måste vara en person som varit med ett tag, sedan Bomans eller Adelsohns tid. Senare tids moderater verkar sakna ryggrad...

Man kanske skulle uppvakta om RFSL att utöka begreppet till HBTQSD så att vi Sverigevänner inte är alldeles rättslösa :-)

 
Ingen bild

Nattmannen

26 augusti 2016 13:17

Mycket träffande inlägg Thoralf. Klockren analys. Att vara SD i dag är som de homosexuella hade det på 60-talet.

Du är dessutom offentligt vilket gör problemet än mer synligt. Själv går jag och mörkar mina åsikter och politiska hemvist på grund av allt jag ser i media och vad ni i det offentliga får stå ut med. Ja, jag vet. Jäkligt fegt av mig (och många andra), men jag har försörjning att tänka på, men jag är så nära att slå näven i bordet.

Tack för ett en lysande Blogg...och detta var nog ett av dina bästa inlägg...vilket inte vill säga lite

 
Ingen bild

Observer

26 augusti 2016 13:28

Tänk så enkelt det vore om alla med ansvar bara kunde vara ärliga, Bara hålla sig till fakta i arbetet. Även journalister.

.......Då skulle vi inte ha nåt problem alls!

Pk-ism, hbtq Etc, Etc

Istället ljuger man, vinklar, mörklägger, far med osanning, agerar på känslor.
Då måste man införa riktade sk värdegrunder som talar om hur o vad man får säga och h u r man skall mörka, vinkla etc.
Det måste åka runt kulturmarxistiska föreläsare som skottspolar runt vårt land och hålla itutningsföreläsningar för att hålla uppe potemkinkulissen i ett löjets skimmer.

Ärlighet o rakhet med en professionell hållning räcker längre!

 
Ingen bild

Märta

26 augusti 2016 13:55

BRA Thoralf att du står på dig och gjorde den jämförelsen offentligt på mötet och även här på bloggen!. Hoppas att många ( även icke SD) läser och tänker till lite , hur kränkande, (för att använda ett populärt uttryck) de beter sig. Bara för att man är rädd om och månar om sitt land. Ett land som en gång var tryggt och med en välfärd som vi gemensamt byggt upp, och gjort oss förtjänta av den dagen vi behöver det. Ska vi behöva skänka bort vår välfärd till hela jordens fattiga som vill ta sig hit, för att när vi väl är i behov att ta del utav välfärden ( som man betalat hutlöst för)Då är alla pengar SLUT!! Är det rättvist tycker ni vänstermänniskor!!och dessutom bli kallad Rasist för det.!!! SKÄMS PÅ ER. !!

 
Ingen bild

Nemo saltat sobrius

26 augusti 2016 14:18

@Thor

Jag tror det beror på att de så gärna vill vara "de goda" och stå för allt som är rätt och gott. Och då blir ju de som inte håller med "onda" och står för ondskan.

I slutändan handlar det om att få bekräftelse för sig själva, att de påverkar, gör en skillnad och utkämpar en kamp. Kort sagt ett mål med livet. För dom har sällan några hobbies, karriärer eller familjer.

 
Ingen bild

w-son

26 augusti 2016 14:37

I min trångsynta värld så bemöter man alla människor oavsett sexuell böjelse, politisk åskådning, hudfärg eller religion med samma artighet intill dess personen visar att den inte är värdig ett sådant bemötande. Baserat på vanlig gammaldags uppfostran. Ungefär som att den urgamla seden att hälsa med höger hand visar att man är obeväpnad och vänligt inställd till den man möter.

Att man påtvingar sjukhuspersonal, lärare m fl att genomgå "kurser" för att HBTQ-certifiera sjukhus, tandvården, skolor, apotek etc anser jag vara en stor skam och en skojarverksamhet styrd från RFSL och av svagsinta personer då man faktiskt implicerar att offentliganställd personal annars inte skulle kunna behandla och bemöta människor på ett likvärdigt sätt. Dvs att man inte har förmågan att utan att först ha fått utbildning i "The Värdegrund" inte kan visa vanligt hyfs och anständighet i möte med andra människor. Å andra sidan visar detta även VILKA som egentligen inte har en genuin och grundläggande syn av att behandla alla människor med samma värdighet oavsett åsikter etc.
I dåligt uppförande tar antagligen vänstern (inkl sosseriet) och de s.k vänsterliberalerna både första andra och tredje pris.

 
Ingen bild

C Andersson

26 augusti 2016 14:49

Norrbottens-Kuriren ska slås samman:

"Beslutet innebär att vi samordnar oss under en redaktion, men vi kommer fortsätta ge ut både NSD och Kuriren. Det självklara för oss är att läsarna inte ska märka någon skillnad, säger Mats Ehnbom, vd Norrbottens Media."

Samma sak som med Blekinge Läns Tidning och Sydöstran. Det märks ingen skillnad.

 
Ingen bild

johannes

26 augusti 2016 15:12

Skillnaden mellan en HBTQ person och en SD är kanske att de första inte valt att vara det de är. Det är något som man föds till. Att bli SD är ett aktivt val personen gjort. Alltså är det inte en diskrimineringsgrund. Lösningen är att sluta vara SD politiker.

Thoralf Alfsson

26 augusti 2016 15:35

Ett minst sagt häpnadsväckande svar. Nu tror jag inte att man föds till en HBTQ-person utan det finns nog även saker i omgivningen som påverkar.

Föds man till en religion?

 
Ingen bild

Christer

26 augusti 2016 15:27

@Thor
Jo jag vet riktningen på var hatet kommer från (kommer från vänster). Men det jag undrar över är hur tankevärlden ser ut hos dom som hatar. Allting börjar med en tanke. Hur ser den tanken ut när man kan utsätta andra människor för det som Thoralf beskriver.
Tänker ibland på det som judarna fick utstå i 30-talets Tyskland. Hatet då, hade sin bakgrund i nazismen, men lyckades fortplanta sig i en majoritets tankevärld. Därav det kollektivt dåliga samvetet än idag hos levande tyskar. Men ingen går fri, man kan inte gömma sig efteråt. Det finns alltid ett eget ansvar, för allt man gör, säger och förespråkar.
Men hur dagens "äkta värdegrundshatare" ser på sitt eget ansvar för hatet är en gåta för mig.

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

26 augusti 2016 15:49

Thoralf ! Ett tips om du inte har provat.
Köp en MTB och kör på skogsstigar/motionsspår.

 
Ingen bild

Nisse

26 augusti 2016 17:07

Måste kommentera Johannes.
Menar du allvarligt att det är ok att diskriminera någon bara för man inte är född till det?
Du halkade troligtvis i vintras och slog dig hårt i huvudet......
Det pratas ju så mycket om allas lika värde och att man inte skall ställa grupp mot grupp.
Det verkar inte du hålla med om i alla fall.
Helt otroligt dumt svar du skickade till Thoralf.

 
Ingen bild

Lewren

26 augusti 2016 17:13

@johannes
Aahh, du menar på samma sätt som när man väljer att vara Muslim? :)

 
Ingen bild

Tony

26 augusti 2016 17:22

Att kallas Sverigedemokrat är inget problem för mig, det är ju det samma som att man tillhör det verkliga folket, om någon däremot
kallat mig Socialist eller kommunist hade jag blivit förbannad, dom tillhör det overkliga folket!

 
Ingen bild

Mats

26 augusti 2016 17:27

Thoralf, du är en sann hjälte. Dina blogginlägg blir dessutom bättre och bättre för varje vecka som går, vart ska detta sluta frågar man sig? Jag hade velat se dig som kommunalråd i Kalmar, gärna imorgon!

 
Ingen bild

Pepparholm

26 augusti 2016 17:32

Johannes inlägg är värre än häpnadsväckande. Men ligger i linje med Reinfeldts uttalande att man får skylla sig själv om man är SD och blir slagen. Och Statsminister Löfvens mantra från talarstolarna att alla SD är fascister och nazister.

I vilket annat demokratiskt land kan statsministrar uttala sig så nedsättande mot sina medborgare utan åtgärd från domstol? Jag kommer att tänka på vad jag läst om Hitler och hans judefördömanden vid alla tillfällen. Varför reagerar inte SD centralt på sina väljares vägnar?

 
Ingen bild

Tobbe S

26 augusti 2016 17:59

@johannes
Det finns inga som helst belägg inom gen-forskningen som säger att sexuell läggning är genetiskt betingad. Forskning på enäggstvillingar visar att inga arvsmassesamband finns.

 
Ingen bild

C Andersson

26 augusti 2016 18:44

Är det någon som vet om man sänder gudstjänster i TV i våra grannländer. Alltså public service i Danmark, Norge och Finland?

 
Ingen bild

jan.ermefjall@spray.se

26 augusti 2016 19:36

Tack Thoralf för din berättelse

 
Ingen bild

World Traveller

26 augusti 2016 20:05

Johannes tycker det är bra att vänsterextremister hotar, förföljer, misshandlar och förtalar Sverigedemokrater. Kanske deltar han själv. Han hade varit en utmärkt tjänsteman i Gesture eller STASI när det begav sig. Snacka om sjuk värdegrund.

 
Ingen bild

Assar

26 augusti 2016 20:08

Hej Thoralf
Fint inlägg.
Jag håller med Pretty Boy Floyd, köp en MTB istället.
Skidor orkar bara astmatiker med :-)

 
Ingen bild

Hasse Pannband

26 augusti 2016 20:11

@Lewrwen
1-0 på knockout!

 
Ingen bild

Von Kätting

26 augusti 2016 20:29

Tack Thoralf för Sveriges bästa blogg!
Lästips: Hans Fallada
"Ensam i Berlin" och
"Hur ska det gå för Pinnebrgs?"

Avpixlat behöver pengar gör som jag
bli månadsgivare!

 
Ingen bild

X

26 augusti 2016 20:48

I det vänster-infekterade Sverige så uppmuntras vänsterns hat mot oliktänkande.
Vi känner beteendet från andra totalitära länder.
Beteendet underlättas av den hjärntvättade,fega och ängsliga svensken som måste tillhöra PK-massan.
Tyvärr syns ingen tillnyktring i sikte.

 
Ingen bild

Von Kätting

26 augusti 2016 21:08

Ska vara: Hur ska det gå för Pinnebergs"
En historia från Weimarrepublikens sista år,
tror att boken utgavs 1932. Handlar om en ung
familjs vedermödor, om knapphet, moral och mod.

Den andra boken "Ensam i Berlin" som jag tror bör
läsas före "Pinnebergs" är en isande skildring
om ett helt vanligt par i Berlin, som gör det det "lilla"
dom kan för att bekämpa nazismen. Dom författar tillsammans
flygblad och skrifter som dom med livsfara placerar ut i Berlin.

Utan att säga för mycket så hamnar dom till slut hos Gestapo.

 
Ingen bild

HM Gotland

26 augusti 2016 21:15

Usch... tror nog att det i varje samhälle finns människor som mer eller mindre har ett behov att hitta syndabockar att se ned på, förfölja och trakassera. En populär måltavla i nutidens Sverige är vi "rasister". Tror för min del att samma individer och personlighetstyper som nu ger sig på oss lika väl kunde gett sig på homosexuella, judar, tattare osv osv om de levt i en annan tid med andra syndabockar.

 
Ingen bild

Boris

26 augusti 2016 21:32

Ett fantastiskt tal i samhällsbyggnadsnämnden Thoralf. Så bra sagt och så sant.
Jag har sagt det förut Thoralf. Du behöver ta det lite lugnare ett tag om du känner dig sliten. Gör något helt annat och hämta nya krafter.

@Johannes. Ett nytt lågvattenmärke från vänsterkanten. När man trodde att ni inte kunde sjunka lägre så levererar du ett nytt lass hönsskit. Var kommer allt ert hat i från? Vad är det ni vänsterextremister varit med om som gjort er så hatfyllda och intoleranta?

 
Ingen bild

Thoralf

26 augusti 2016 22:10

@thoralf
Vilka saker i omgivningen är det som du trot påverkar?

Thoralf Alfsson

26 augusti 2016 22:27

Det får du försöka tänka ut själv.

 
Ingen bild

Observer

26 augusti 2016 23:15

@Johannes: -Hej din kommunist! ..Är det skönt att vara kommunist?
..Låta andra betala ditt uppehälle, medan du kan spatsera runt och spy galla över förnuftiga människor, som betalar ditt uppehälle! -För det är ju så det brukar se ut med er vänstermänniskor.
Passa på och njut. Era njutningar kommer att ta slut inom kort.

 
Ingen bild

Observer

26 augusti 2016 23:20

Visst är det jävligt lustigt, På åttiotalet fanns det EN skottlossning på ett årTIONDE!!! Medan NU är det varje natt!
Och oftast är det "De bruna människorna" som är inblandade.

Är de bruna människorna mera våldsbenägna än vita!? ..Jag säger JA! -Visst är de det.

 
Ingen bild

OT

26 augusti 2016 23:32

Lyssn! Lyd! Lär!

"Kjell höglund - Domens dag": https://www.youtube.com/watch?v=1lmuhv2w3no

 
Ingen bild

Lena

27 augusti 2016 05:30

Av Johannes utsaga/axiom följer att det är ok att Mena-folk blir diskriminerade, hotade, sparkade från anställningar etc för de har ju valt att flytta hit. Snälla, snälla, snälla...

 
Ingen bild

Hebbe

27 augusti 2016 07:22

Att hylla denna moderat som vissa här gör blir lite tramsigt. Han har tydligen bidragit till en otrevlig situation för Thoralf och nu insett det. Det finns en hel hög med politiska motståndare som aldrig ställt till det för Thoralf, var är lovorden för dem? Självklart är hans tillnyktring positiv men om jag inte minns fel så har fllera av moderaternas ledamöter röstat med SD mot kommunens flyktingptaganden iallafall den senaste rundan. Såna moderater kan hyllas, inte de som varit förblindade av SD-hat.

Thoralf Alfsson

27 augusti 2016 07:57

Fel! Det finns inga moderater i Kalmar som röstat med SD i invandringsfrågor. Det finns några moderater som har avstått från att rösta! Vilket i mina ögon är ett ganska fegt agerande! Att inte våga ta ställning i en fråga.

 
Ingen bild

Cavatus

27 augusti 2016 12:45

Du är en fantastisk människa, Thoralf! Det var mycket bra talat av dig. Godisterna vet inte hur elaka och mobbande de är och att ta upp det i samband med HBTQ-diskussionen kanske kan väcka några fler av dem så de inser vad de håller på med. Jag skulle vilja ge dig ett stort fång rosor som motvikt till all skit du utsätts och har utsatts för. Du är en hjälte, en pärla och en enastående människa, helt enkelt!

 
Ingen bild

Lena

27 augusti 2016 16:39

@Cavatus Mycket bra sagt, håller med till hundra%.

Thoralf du är en enastående människa och det var fantastiskt att berätta inför en publik om detta att bli mobbad, hånad, hotad etc som Sverigedemokratisk politiker!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5
6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26
27
28
29 30 31
<<< Augusti 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards