thoralf

Direktlänk till inlägg 14 augusti 2016

REFLEKTIONER FRÅN ALLA DAGAR PÅ STAN

Av Thoralf Alfsson - 14 augusti 2016 22:14

 


Sex marknadsdagar/stadsfest, plus att jag och Mattias B Johansson även färdigställt ett utskick till SD-distriktets samtliga medlemmar i förra veckan innebär att det inte varit mycket till semester de senaste två veckorna.


Kalmar marknad och Kalmar stadsfest är nu avverkade och det har blivit många intressant och informationsrika samtal med väljare och sympatisörer. Jag återkommer till det lite mera.


Under dessa totalt fem dagar tror jag att det bara är socialdemokraterna och Sverigedemokraterna som deltagit fullt ut, är dock lite tveksam till hur socialdemokraterna deltog under Kalmar marknad.


Det största oppositionspartiet Moderaterna har lyst med sin totala frånvaro alla dagar. Men även Centerpartiet, Miljöpartiet, Vänsterpartiet har varit totalt osynliga under dessa dagar. För mig är det helt ofattbart att det största oppositionspartiet inom Alliansen uppenbarligen vägrar träffa sin väljare under dessa dagar. Jag hoppas att invånarna och väljarna i Kalmar noterar detta.


Miljöpartiet och Vänsterpartiet verkar också vara på väg att krackelera i Kalmar kommun. Inte minst genom inbördes strider. När det gäller moderaterna i Kalmar är de styrande så kallade ”reinfeldtmoderater” och de har det säkert inte så lätt med sina väljare idag. Kanske just därför som de gömmer sig hemma.


Vi har delat ut en hel del material och nu hoppas vi att många också väljer att skicka in sin medlemsansökan till Sverigedemokraterna.


Några direkt tråkiga incidenter har det inte varit. Några unga invandrarkillar (10-12år) har bråkat och tjafsat lite men det är sådant som man får räkna med när man står på stan.


Det är dock väldigt tråkigt att så få ungdomar kommer fram och pratar med oss. Vi har haft en person med från Ungsvenskarna två av dessa sex dagar men det har ändå varit glest med ungdomar. Blir alla skolungdomar fullständigt indoktrinerade av dagens lärarkår i högstadiet och gymnasiet?


Dessutom saknar jag Ungsvenskarna på riksnivå! Tystnaden är total! Jämför man med hur SDU arbetade så börjar jag faktiskt undra. Det sägs att Ungsvenskarna jobbar internationellt med tal i England och andra kontakter utomlands. Är det rätt fokus inför valet 2018?


Det är väldigt tråkigt att se den utveckling som sker i Kalmar när det gäller befolkningens sammansättning. Det kommer utan tvekan bli ännu större problem i framtiden. Det är bara att studera statistiken så vet vi hur utvecklingen kommer bli. Jag tror det bara finns ett botemedel om Sverige skall överleva. Det är att SD får egen majoritet i valet 2018.


Det är det vi alla måste arbeta efter och ha som övergripande mål! Skall Sverige räddas från mångkulturell undergång så måste SD ta över makten senast 2018.

 

PS

Imorgon kommer jag sannolikt skriva ett långt blogginlägg om Bergabrännaren. Då kommer säkert nya hot från BCG.


 
ANNONS
 
Ingen bild

Blåsippan

15 augusti 2016 00:55

Jag insåg just en sak. Hanif Balis (m) populära twitters är inte någon insikt eller närmandes till SD. Det handlar bara om falsk marknadsföring att stjäla röster från SD. Han är ett pk-verktyg. Faan så lurad man var ett tag. Men jag genomskådade det helt själv.

 
Ingen bild

Göta

15 augusti 2016 00:56

Thoralf skrev: "Jag tror det bara finns ett botemedel om Sverige skall överleva.
Det är att SD får egen majoritet i valet 2018."

Ja, det har jag också hävdat sedan lång tid tillbaka. Men nu är jag inte ens säker på att det räcker. Det är ju inte bara inom våra medier (med Sveriges Radio & TV i spetsen) som marxisterna styr och propagerar. De har också lyckats lägga beslag på i stort sett alla viktiga höga poster i landets olika lärosäten och vetenskapliga samfund plus inom hela kulturetablissemanget och nu det senaste även inom Svenska Kyrkan. Överallt har de brett ut sina tentakler.

Snacka om att SD kommer att motarbetas från alla håll och kanter i hela samhället även om de skulle lyckas få egen majoritet i riksdagen.

 
Ingen bild

Mattias R

15 augusti 2016 06:30

@Thoralf
"Skall Sverige räddas från mångkulturell undergång så måste SD ta över makten senast 2018."

Det här är ju något som man ofta läser både här och på andra SD-forum. Men hur kommer den här undergången te sig? Vad är det som kommer gå under? Det är nog inte vidare troligt att SD kommer få något inflytande 2018 så jag vill gärna veta vad jag kan vänta mig.

Thoralf Alfsson

15 augusti 2016 06:36

Fundera till att börja med på hur rättssamhället fungerar i utanförskapsområden eller så kallade no go zoner

 
Ingen bild

Mattias R

15 augusti 2016 06:58

@Thoralf
Kan du inte vara så pass seriös och svara på en vänligt ställd fråga? Du spår en väldigt mörk framtid för Sverige, "mångkulturell undergång". Då jag inte delar dina farhågor eller ens förstår vad du menar med ditt påstående är en förklaring inte för mycket begärt.

Thoralf Alfsson

15 augusti 2016 07:30

Jag vet att du inte delar min uppfattning. Jag tror elt enkelt inte på ett mångkulturellt samhälle där svenskar inte ens utgör 50 procent av befolkningen. Då finns inget som längre binder samman människor. Religionen blir ett stort problem med sannolikt stora motsättningar mellan kristna och judar på ena sidan och muslimer på andra sidan. Jag ser utvecklingen i Turkiet som ett varnande exempel. Du kan väl inte missat utvecklingen i utanförskapsområden i Sverige. Under Kalmar stadsfest fick jag höra flera vittnesmål från Hultsfred och vem det är som håller på att ta över både handel och fastigheter i centrum. Besökare från Malmö gav sin version av tillståndet i Malmö och det skrämmer mig men uppenbarligen inte dig.

 
Ingen bild

Fredde

15 augusti 2016 07:36

Intressant hur vissa slingrar sig i önsketänkande, "Det är nog inte vidare troligt att SD kommer få något inflytande 2018"

Jag kan inte se någon anledning till att SD inte skulle vara ett av de största, om inte det största partiet nästa val.
Detta även om en hel del av den förut så kritiserade SD-politiken numera nyttjas av M och S (fast de förstås vill påskina att det är deras ideér...)

Mattias R behöver se denna intressant reportage som norsk TV gjort om Sveriges problem. Antalet utanförskapsområden i Sverige har från 1990 till idag ökat från 3 till 186!

Har Mattias verkligen missat hur Sverige utvecklats från en trygg stat till ett land fyllt av stenkastning, gruppvåldtäkter, kriminalitet, gängbildningar, ofredande mm...?

 
Ingen bild

Tony

15 augusti 2016 08:23

Fredde@

Nej Mattias R har säkert inte missat utvecklingen i
Sverige, men han lotsas liksom andra P.K fantaster att
Sverige kommer att fungera som vanligt. Ändå kan vi se
på område efter område att det krackelerar både här
och där. Vad det finns för orsaker till att dom inte
vill se verkligheten annars vet jag inte? Men det
beror kanske på den globala uppvärmningen som så
mycket annat ?

 
Ingen bild

S-E Karlsson

15 augusti 2016 08:25

Såg patt Migrationsverket har något som benämns "Allkort", vad innebär det tro ? Vem får såna ? Troligen inga Pensionärer !

 
Ingen bild

Hulda mk1

15 augusti 2016 08:57

@Blåsippan. Hanif Bali är Moderaternas "testballong". Hans kritiska uttalanden om de ensamkommandes ålder kunde bara han göra...

 
Ingen bild

Lewren

15 augusti 2016 09:01

Bra att ni är ute och tar striden mot mångkulturen innan denne övergår till det inbördeskrig som väntar oss.
Jag undrar dock Thoralf; nu när de andra partierna börjar anpassa sin politik efter SD- vad är dina tankar om hur SD bör ställa sig till detta? Det känns sannolikt att de partier som nu närmar sig SDs politik enbart gör det för att vinna rösterna, men då de är på plats och har fått rösterna så blir det samma skit som innan och en massa ursäkter varför de inte kan göra det som de lovat, i spåret av SD. Helt enkelt ett fult sätt att försöka köra över den demokratiska viljan hos det Svenska folket.

Bör SD kanske gå mer i spåret av Schweiz? Exempelvis att man kastar ut folk som flyttat hit oavsett hur länge de bott här eller om de har familj här för vissa typer av brott? Kanske rakt av börja deportera folk som inte kan försörja sig själv? Det hade jag personligen varit för då det är helt sunt förnuft i alla ekonomiska avseenden.
Jag kan inte se att 7-klövern skulle vilja gå i det spåret (än) iaf, med tanke på hur långt tid det tagit dem att börja prata SD-politik i sina egna lokaler.

 
Ingen bild

Göta

15 augusti 2016 11:47

Thoralf skrev (07:30): "Religionen blir ett stort problem med sannolikt stora motsättningar mellan kristna och judar på ena sidan och muslimer på andra sidan."

Vill bara tillägga att det kommer dessutom att bli MINST lika stora problem med motsättningar även mellan de olika muslimska grupperingarna i Sverige. Typ som i Syrien, Libyen osv...

Härliga framtidsutsikter med andra ord.


 
Ingen bild

Fredde

15 augusti 2016 13:04

Enligt tidningarna så var det lugnt i Kalmar i helgen, men man undrar ju om detta stämmer med verkligheten?

Har någon hört något annat?

 
Ingen bild

Funtaren

15 augusti 2016 21:53

Blåsippan et al: Man kunde tänka sig att Bali var någon sorts testballong, ja - om han inte hade blivit bannlyst efter ett av sina icke-PK-utspel. Han blev ju fråntagen sina tunga partiuppdrag och satt i karantän.

Så nej, jag tror Hanif Bali är rejäl.

 
Ingen bild

Fredde

18 augusti 2016 09:07

Tio nya sexofredanden på festival, så är det dags igen! På festivalen We are Sthlm blir allt fler ofredanden anmälda. Funkar inte de berömda armbanden...?

Tjejer uppger för TV4 att de måste ändra beteende och klädsel för att försöka undgå att bli antastade. ”Det ska inte behöva vara så, men man måste tänka efter vad man har på sig”, säger en av deltagarna på musikfestivalen.

Vad är detta? Ska aldrig PK-maffian vakna?

Att tjejerna påpekar att de måste tänka på sin klädsel indikerar att det inte är ursvenskar som är problemet...
Men, det får man väl inte säga.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5
6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26
27
28
29 30 31
<<< Augusti 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se