thoralf

Direktlänk till inlägg 8 augusti 2016

DAGS FÖR ETT NYTT ARMBAND

Av Thoralf Alfsson - 8 augusti 2016 00:57

Nu eldas polisbilar upp i Malmö. Undrar hur Dan Eliasson kommer kommentera detta?


http://www.expressen.se/kvallsposten/en-polisbil-i-brand-pa-lindangen/


Kommer han ta parti för mordbrännaren eller kommer han överraska med ett nytt armband med texten ”Elda inte polisbilar” som alla poliser kommer bära.


Avgå Eliasson!

 
 
Ingen bild

Cosmik Debris

8 augusti 2016 01:29

#eldaintepolisbilar

Det finns några speciella "herrar" som gör mig spyfärdig och som jag hatar bortom alla gränser. Dessa "herrar" är:

Dan Eliasson
Fredrik Reinfeldt
Anders Lindberg
Anders Danielsson
Johan Ehrenberg

Dessa förstörare har gjort inkonsekvens, falskhet och landsförräderi till sina signum. De är ondskefulla människor som aldrig skulle acceptera det som de kräver av andra att acceptera.De sprider sitt Sverigehat från sina etnisk rena bostadsområden.

De är skurkar som förr eller senare kommer att få sitt straff.

 
Ingen bild

X

8 augusti 2016 06:20

SD borde sälja sitt armband med "Avgå Eliasson".
Jag skulle köpa och bära det.

Thoralf Alfsson

8 augusti 2016 09:37

Jag tänkte att vi kanske kunde dela ut armband "Avgå Eliasson" under Kalmar stadsfest på torsdag-lördag. All personal skall nämligen utrustas med polisens armband "Tafsa inte". Därför mejlade jagcansvariga inom SD i förra veckan.

Har inte ens fått något svar!

 
Ingen bild

Hulda mk1

8 augusti 2016 06:32

Ja, om det bara vore en polisbil som brunnit, det är så mycket mer. Skottskadade, mördade, handgranater som exploderar, knarktillverkning som går fel, vägpirater, tafsanden, gruppvåldtäkter, bidragsfusk, vägglöss, asylboende som INTE DUGER, IS-"svenskar", "Norsk" mördare i London, massmord med lastbil, självmordsbombare som tar med sig oskyldiga in i döden, yxöverfall, macheteöverfall och mycket, mycket mer.
Hur ska det gå för Sverige, ja hela Europa..??

Blir det en riktad satsning på armband, kaffe och korvgrillning i "förorten" nu..??
SD måste nu på allvar driva frågan om en ny polischef, detta går inte. Mer behöver givetvis göras i hela Europa, men i Sverige är en ny polischef ett första steg till en förändring..

 
Ingen bild

Fredde

8 augusti 2016 06:59

Det är inte bara Malmö som drabbats av polisbilsattacker, även Trollhättan, två bilar! Fram med armbanden!
http://www.friatider.se/tva-polisbilar-vandaliserades-i-trollhattan

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

8 augusti 2016 07:13

Nya kulturer berikar Sverige enligt PK-huliganerna !
Men det finns inget positivt som tillförs.
Eller vad sägs om :
Skolbränder,bilbränder,gruppvåldtäckter,gruppöverfall,mord,masskjutningar,sexuella trakasserier på vuxna och barn och då är det verkliga barn .
Det är bara i Sverige det finns 40-åriga män som är barn.
Jag tror att Eliasson kommer att trycka upp dekaler att klistra på bilarna med texten "Om du inte skadar bilen får du kaffe ock bullar"

 
janne

janne

8 augusti 2016 07:39

Kan det månne vara Lövens små gullegossar som varit
ute och roat sig igen för det finns ju inget att göra
för dom små barnen.

http://Janne

 
Ingen bild

Friholt

8 augusti 2016 08:05

Eliasson saknar nog egen kapacitet att avgå. Men regeringen, som har stort ansvar för det som händer (och inte händer) inom polisen, har möjlighet och borde kunna hjälpa honom på traven. Fast regeringen saknar förmodligen också kapacitet för att vidtaga nödvändiga åtgärder.
Men det brådskar för om polisen skall ha möjlighet att återta sin ursprungliga verksamhet behövs krafttag och inte armband och varma korvar.

 
Ingen bild

Lena

8 augusti 2016 08:13

Dan Eliasson är tillsatt på sin post av en anledning. Säkert av samma anledning som när han fick posten på försäkringskassan o före det på Mig.verket Det är för att han blir avskydd av alla särskilt personalen då hela hans uppsyn visar att han är ingen man kan lita på. Däremot är han säkert bra för den politiska ledningen att använda som skrämselfaktor, han har ju ingen skam alls i kroppen och vad som helst kan komma ur hans mun och hans gärningar. Han GÖR SKITJOBBET helt enkelt.

Vi har sett otaliga handlingar från vår s k politiska ledning, som tydligt visat vad de är för slags figurer, därav blir tillsatta ämbetsmän därefter. Skillnaden är väl att nu är det så övertydligt.

Tror faktiskt det är viktigare att anklaga den politiska ledningen är Dan Eliasson, han är nog ordentligt vaccinerad, han kanske t o m njuter i hemlighet när han hånar svenska folket.

Jag tror också att vi kommer att få gå till vägs ände med det förfall som pågår, det kommer att ta minst flera år till innan vi kan få en ledning som har viljan att förändra Sverige på riktigt.

Märkligt ändå att inte fler reagerar när polisen ska lösa problem och får bilen i brand under tiden. Att de inte har en strategi sen tidigare. Att sätta polisbilen i brand under tiden de utför sitt jobb, och då passa på att sätta bilen i brand är något som bara triggar dessa hm hm, sjuka personer.

 
Ingen bild

Tony

8 augusti 2016 08:19

Han skulle aldrig blivit tillsatt, en typisk politisk
tillsättning, i ett privat företag hade en sådan nolla
inte ens kommit med bland kandidaterna.
Men en sosse med partibok tror sig vara lämpad på alla
viktiga poster i samhället. Skrämmande när kompletta
oduglingar får besitta viktiga samhällsfunktioner!

 
Emil

Emil

8 augusti 2016 09:35

Inte för jag vet om det får något som helst gehör, men i motsats till att göra ingenting. Det finns en namninsamling, jag har skrivit på och delat på FB. Gör det Du också! http://www.skrivunder.com/avga_rikspolischef_dan_eliasson

http://ryggradenblog.wordpress.com

 
Ingen bild

C Andersson

8 augusti 2016 11:33

@Emil@

Jag tror inte namninsamlingen kommer att få något gehör. Den uppfyller inte de mest elementära krav man kan ställa en namninsamling. Den är ett slags drev som många andra. Tabloidpressen tillsammans med Facebook agerar domare i vårt land. Det är knappast troligt att en namninsamling får någon effekt om det är Dan Eliasson man vill åt. En absolut förutsättning är att namninsamlingen är seriös.

 
Ingen bild

Fredde

8 augusti 2016 13:01

Fem bilar i brand i Rosengård. Men Eliasson blundar väl för det också?
http://www.pressen.se/6273606.html

Bilbränder händer knappt i verkligheten sägs det. Enligt PK-media så är det ju bara något som SD kör med, med utländska bilder.

 
Ingen bild

Chrille

8 augusti 2016 14:31

Att du, Thoralf, inte fått något svar från SD om armbanden beror, enligt mig, på att du blivit persona non grata inom partiet, åtminstone på riksnivå. Så mycket har man begripit.

Vad händer nu med Kent Ekeroth, kan man undra, efter hans utspel på FB? Jomshof tar honom i försvar, men det tycks också vara den enda som gör så, åtminstone vad jag har läst hitills. I partiledningen i alla fall.

 
Ingen bild

Tittut

8 augusti 2016 14:35

Lite lördagskul läsning om hängbröstvänstern.
http://elak-javel.farbrortorsten.com/?cat=3

 
Ingen bild

Nils Dacke

8 augusti 2016 14:51

Ja det vore en bra ide och det går ju fortsätta med att polisen bär ny väst med texten"kasta inte sten", systemet kan ju sedan byggas ut efterhand såsom att hus och villor förses med märkning "gör inga inbrott här". Egentligen är Eliasson ett komplett geni för systemet kanske kan exporteras till flygplatser och storstäder runt världen med texten"inga terrordåd här". Svenska kyrkans ledning kan ju också använda systemet att märka kyrkor med "inga kors här och inga böner här". Synd att geniet inte kom på detta tidigare son chef för F-kassan där kontor kunde märkas "inga sjukskrivna här" och chef för migrationsverket där kontor märks "inga asylsökande här". Jag tror karln till slut kommer få Nobelpriset för sina uppfinningar för mänsklighetens bästa.

 
Ingen bild

Stefan

8 augusti 2016 15:45

Eliassons verkningslösa "tafsa-inte-armband" hade inte behövts om vi i Sverige hade haft asylförvar som Kent Ekeroth nu får utstå spott och spe för att ha föreslagit.

För mig är det fullständigt självklart att alla asylsökande ska hållas i förvar tills deras asylansökan avgjorts. Att låta människor med oklara identiteter och asylskäl fritt röra sig i samhället är ju helt vansinnigt och följderna av detta börjar nu gå upp för allt fler svenskar. Att några asylsökande demonstrerade utanför riksdagshuset ser jag som det minsta problemet i sammanhanget.

Självfallet ska sådana förvar hålla god standard med tillräckliga utrymmen både inom- och utomhus. Viktigast vore naturligtvis att asylärendena kunde behandlas snabbt så att besked ges inom någon månad.

Detta har dessvärre omöjliggjorts av decenniers huvudlös signal- och migrationspolitik som lockat hit ohanterliga mängder asylsökande. Som vi alla vet kulminerade vansinnet i fjol med över 160 000 asylsökande innan våra styrande ens började fundera på en åtstramning.

 
Ingen bild

Tony

8 augusti 2016 15:52

Ja Bilar brinner varje dag Eliasson är tyst, statsministern
är tyst, och tystast av alla är Miljöpartiet, dom grövsta
ansvariga för den dysfunktionella invandringen har inte
ens vett att uttala sig om all den skit som släpps ut i luften
vid dessa onödiga förstörelser, bensin/Diesel ,oljor däck,
plast i stora mängder brinner och skiten efter detta
släpps rakt ut i luften, men dom som säger sig värna om
miljön har tydligen fått tunghäfta. Ynkligt, verkligen ynkligt?

 
Ingen bild

Pepparholm

8 augusti 2016 17:23

Att partiledningen inte svara på mail med förslag till aktivitet från en partimedlem är mycket allvarligt.

Jag hade hoppats på annat, men börjar förstå, att ni är nog inte bättre än sju-klövern. Slår vakt om era egna positioner i Stockholm och ger fan i andra.

Reinfeldt svek mig. Ska ni också göra det?

Jag förväntar mig ett klargörande med inlägg från er på Thoralfs blogg (jag vägrar Facebook m fl och har slutat läsa ointressanta SD-alster med central utgivning). Ni tycks inte begripa hur viktigt detta är för min eventuella röst och säkert fler med mig.

 
Ingen bild

Kverulantus

8 augusti 2016 17:38

Hej Thoralf!
Inga armband för SD.
Låt oss inte sänka oss till samma låga nivå som sjuklövern.
Armband löser ingenting.
Mvh.
Kverulantus.

 
Ingen bild

Mia K

8 augusti 2016 17:39

Hej Toralf! Jo rikspolischefen är inkompetent och frågan är när han ersätts av, förhoppningsvis, Leif GW! Och Mikael Sjöberg, gd för AF, är heller inte duglig och dessutom Göran P:s kusin! Vartenda år har AF fått alltför hög tilldelning till lönestöd och måste alltid lämna igen stora belopp. När de nu fått ansvar för etableringsreformen för nyanlända, fattas pengar till detta uppdrag. Varför kan man inte flytta lönestödspengar till Etableringsuppdraget

 
Ingen bild

Bo

8 augusti 2016 17:51

Inrikesdepartementet i Sverige leda av socialdemokraten Andes Ygeman som borde hålla socialdemokraten Dan Eliasson i örat. Visst är det något säkrare i Sverige än på gatorna i Bagdad men det bli ju bara värre för var dag som går i Sverige. Inrikesministeriet i Spanien inser att de som är bäst på att upptäcka personer och grupper som kan utföra en fara för allmänheten är de lokala poliserna, som har mycket goda kunskap om sin ort. Det är efter attentatet i Nice som Inrikesministeriet nu drar igång en antiterror-utbildning för poliserna i hela Spanien. Att ge goda råd till Dan Eliasson är inte lönt.

 
Ingen bild

Lena

8 augusti 2016 17:54

@Nils Dacke Det bästa jag läst på länge, fick ett mycket gott skratt:):) Tänk att svenska s k ledare har blivit så komplett galna! Skönt att få skratta ut, det behövs... Vi bor i tvärtomlandet och Sverige är troligen det allra galnaste inom EU. Knappt man kan tro att det är sant med armbanden.

 
Ingen bild

X

8 augusti 2016 18:24

Verkar finnas ett visst missnöje med SD's ledning. Men varför inte engagera er i SD då och försök påverka?
Vad är alternativet?
Lycka till med att som vissa vill, "starta nytt"...
20-30 års grundarbete väntar.
Och då är Sverige ett kalifat med Sharialagar sedan länge...
Klockan är "fem i tolv" för Sverige.
2018 gäller det.
Om inte ändring sker då så kan vi alla inrikta oss på att packa väskan eller börja knäböja mot Mecka.

 
thojuh

thojuh

8 augusti 2016 18:25

@ Mia K
Leif GW är ju för tusan halvdöd!
Men kanske bättre det än en
som det verkar hjärndöd.

http://thojuh.se

 
Ingen bild

Nils Dacke

8 augusti 2016 21:12

@Lena, tack för din kommentar, jag upplever att vi dissidenter blir fler och fler samt att fler vågar också stå för detta.Vi kan fortfarande vända utvecklingen i tvärtomlandet som du kallar det men fönstret att göra en reverse blir mindre och mindre. Lyckas vi inte få fram en förändring så kommer vårt land att stå inför en katastrof. Jag anser att den s.k systemkollapsen redan börjat även det fortfarande är i mindre skala, vad annars annars kan man kalla det när (1). bilar inkl polisbilar sätts i brand systematiskt.(2) svårt cancersjuka vägras planerad operation samtidigt som samma sjukhus genomför hbtq-certifiering. (3) äldre och svaga människor måste gå till domstol för att äldreboende. (4) massofredanden och sexuella övergrepp ökar kontinuerligt. Listan kan göras längre och längre.

 
Ingen bild

RobertSt

9 augusti 2016 12:22

"Då hade en polisbil av oklar anledning tagit fyr."
Hmmm. Låt mig gissa! Någon hade tänt på den! Vem? Jag är så trött att jag inte orkar gissa mera nu!

 
Ingen bild

Fredde

11 augusti 2016 10:08

Närmare 60 bilar har brunnit i Malmö sedan 1 juli. Men var är reaktionen från 7-klövern?
Polisen står maktlös, kaoset sprider sig, hur ska det sluta?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5
6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26
27
28
29 30 31
<<< Augusti 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards