thoralf

Direktlänk till inlägg 25 juli 2016

SVERIGES RADIOS ANALYS

Av Thoralf Alfsson - 25 juli 2016 23:19

Lyssnade idag på lunchekot innan jag gick ner till stranden och badade. Jag behövde faktiskt kyla av mig lite efter att jag hört Sveriges Radios analys av den senaste veckans terrordåd i Tyskland. Ulrika Björksten som är Sveriges Radios utsända i Tyskland hade kommit fram till följande.


”Finns det nåt som binder samman dem så handlar det om framförallt psykisk sjukdom”

 

När sedan inslaget fortsätter så återger hon vilka förslag som Bayerns inrikesminister föreslår för att stoppa dessa terrordåd.


”Snabbare kunna utvisa flyktingar som bedöms kunna bli farliga eller vara farliga”.

 

”Skärpa gränskontrollerna till Tyskland”

 

Är det så man stoppar psykisk sjukdom enligt Sveriges Radio?


Ulrika Björkstens slutledningsförmåga är med andra ord under all kritik. Det som binder samman alla dessa terrordåd är att gärningsmannen i samtliga fall kommer från ett MENA-land. Ett MENA-land där islam är den härskande religionen och kulturen präglas av islam. Det är det som binder samman fallen!


Dick Erixon på Samtiden skriver idag också en bra ledare där han beskriver det som diktaturfasoner.


”Syftet är att kritiker mot den förda migrationspolitiken inte ska ”få vatten på sin kvarn”. Därmed frångår Sverige grundläggande regler för yttrandefrihet och ett öppet samhälle, det vill säga att alla fakta ska upp på bordet. Staten hemlighåller statistik och uppgifter som talar mot den politik som regeringen genomför. Det är inget mindre än diktaturfasoner.

 

Sluta använda signalement och brottsstatistik som politiska verktyg, sluta mörka fakta och aktuella uppgifter om kriminaliteten. Det är en ynkedom att regering och dess myndigheter gör allt för att undgå en i tiden helt central samhällsdiskussion.”

 

 

 

Som av en händelse har jag precis fått hem första tryckningen av 5 000 infoblad som riktar sig till befolkningen i Kalmar län och de 12 kommuner som finns i länet. Infobladet fokuserar på migrationskostnader och befolkningsutbyte på kommunal nivå. Jag tänker dela ut en hel del av detta infoblad under de kommande månaderna. Om någon skulle vilja dela ut infobladet i sin hemkommun i länet går det bra att köpa dessa infoblad av mig.

 

Jag bekostar dessa blad själv, utan något bidrag från Sverigedemokraterna! Min kostnad är ca 33 öre/st

 

5st   0 kronor (jag står för bladen och porto)

10st  15 kronor (porto 13 kronor + blad 3 kronor)

100st  80 kronor  (porto 49 kronor+ blad 33 kronor)

250st  130 kronor (porto 49 kronor + blad 80 kronor)

 

Vill du stödja eller beställa 10st eller fler infoblad kan du antingen använda Swish till 072-5179099 eller sätta in pengar på konto. Om du beställer infoblad glöm inte att skicka ett mejl med leveransadress och antal till thoralf.alfsson@telia.com

 

Konto

Thoralf Alfsson

Swedbank

Clearing nr.  83931

Konto nr.  2530030291

 

Så här ser det 4-sidiga infobladet ut.

 

Baksida                                                     Framsida

 


Mittuppslag

 

 

 

 

 
 
Ingen bild

Skämt åsido!

26 juli 2016 00:04


Har islamsk terrorism med islam att göra?!
Nej, det hörs ju på namnet.
På nätterna byter Ulrika Björksten om till snabelskor och harembyxor.

 
Ingen bild

Observer

26 juli 2016 00:38

Snart (Efter 2018) slipper vi punkartjejerna i Sveriges radio.
Precis som i Polen så har befolkningen ledsnat på att få sin radio besudlad med deras gnäggiga hånskratt när de sitter och pratar kuk & fitta och spelar ledsen musik.

Vänsterjournalister i Europa var upprörda över den mycket välbehövliga omorganisationen i Polen av deras Public Service.
De skall inte vara upprörda. De skall vara glada, Ty om det får fortgå för länge lär folk inte vara nådiga om eller när folket reser sig. De bör vara jätteglada.
Jag är inte säker på att man har förstått allvaret i Sverige. Här sitter de sk journalisterna och hånar befolkningen i ett väl tillbakalutat läge. Om inte en snar omorganisation av SR efter SD´s valseger 2018 sker tror jag att journalister kommer vara bland de första att vilja lämna landet och att de kommer att behandlas som quislingar.

 
Ingen bild

X

26 juli 2016 06:21

SVT och SR är tillhåll för oikofoba kommunister.
Jag har rent samvete och betalar inte TV-avgift.

 
Ingen bild

Ludvig

26 juli 2016 07:17

Varje dag hör vi om terror som utförs av islamister, konstigt att det görs så mycket försök att få det att inte komma från islam. Var kommer det då ifrån?

 
Ingen bild

sverigevän

26 juli 2016 07:20

Mangs, Lundin och Breivik har väl inget med MENA eller islam?

Thoralf Alfsson

26 juli 2016 08:04

De har väl inget med veckans terrordåd i Tyskland att göra!

 
Ingen bild

SM811

26 juli 2016 07:45

"Ny uppmaning till muslimer i Västvärlden: Kidnappa "otrogna" och kräv att muslimska brottslingar släpps"
http://www.friatider.se/uppmaning-till-muslimer-i-vast-kidnappa

Varningsklockan har ringt många gånger nu.
Är det inte dags att de PK och sju(k)klövern fattar att islam inte har något i västvärlden att göra. Kan man förbjuda nazism så går det att förbjuda idiologin islam också.

 
Ingen bild

SM811

26 juli 2016 07:53

"Crispin Miller betonar att propaganda är extremt effektiv när den inte uppfattas som propaganda. Därför kamoufleras propaganda som information, folkbildning, nyheter eller tex biofilm...

Ett mycket typiskt sådant land är Sverige som med sina större medier (inkl public service) pekar ut propaganda i vissa andra stater, medan man samtidigt håller upp sina egna gärningar som försök att skapa ljus i mörkret."
http://soldatmamma.blogspot.se/2016/07/jag-ar-sa-innerligt-tacksam-for-att-jag.html

 
Ingen bild

SM811

26 juli 2016 08:09

Den svenska kulturen som inte fanns för ett antal år sedan har helt plötsligt dykt upp igen. I den fanns inte islam med all rätt. Nu ser vi vad islam för med sig.
http://www.dagenssamhalle.se/debatt/tala-hellre-om-svensk-kultur-aen-om-svenska-vaerderingar-26562

 
Ingen bild

Chrille

26 juli 2016 08:38

Propagandaministeriet upphör aldrig att förvåna.
Tyvärr ser förmodligen svensken överlag detta också som sanningsministeriet. Jag har själv varit den svensken. Vet inte hur jag kom ur det, men är "glad" att jag så gjorde.
Nu ser jag public service som ett enda stort tragiskt skämt.

https://youtu.be/avavZKtf6-g

 
Ingen bild

Lotta_1

26 juli 2016 09:35

@sverigevän

Är du muslim eller dhimmi? Börjar det inte bli lite väl uttjatat att alltid komma dragandes med Mangs, Breivik och Lundin? Som någon annan skrev: Hur många muslimska dåd kan ni förvara genom att upprepa samma argument?

 
Ingen bild

Mia K

26 juli 2016 09:40

Att media kopplar ihop terrordåden i Tyskland med Breiviks är helt felaktigt! Det är så tydligt att Tysklandsdåden inspirerats mycket mer av skoskjutningar. Breivik ville leva och föra vidare sitt manifest, medan terroristerna i Tyskland såg till att dö, för en framtid i paradiset, med hur många oskulder som helst.

 
Ingen bild

Tony

26 juli 2016 10:26

Sverigevän@

Mangs kommer väl från Finland , Breivik från Norge, båda fixerade vid vapen, båda varit medlemmar i kommunistpartiet, återstår då Anton Lundin, som var in i märgen trött på alla invällare och deras förmåner som givetvis drabbar Svenska skolbarn? Var det det enda du
kan komma dragande med som försvar för alla vansinnesdåd som dina skyddslingar utför dagligen? Bara på en månad har över 300 människor fått sätta livet till för dessa vettvillingar och deras sjuka religion, men dårar som du kommer då att dragandes med dessa tre figurer, jag försvarar på inte sätt dom brott som dom tre
har gjort, allra helst som ett offer för en av dem ligger begravd på min hemort, men att till varje pris försöka förminska vad denna
religion utför är för ynkligt?
Och du, du är ingen Sverigevän, du är dess fiende!

 
Ingen bild

:N:

26 juli 2016 10:29

Så vitt jag vet är Breivik ingen pedofildyrkare.

 
Ingen bild

Chrille

26 juli 2016 10:38

Sverige är förlorat i Islams namn. Sverige ÄR islamiserat, inget tvivel om saken.
Kontroversielle islamkritikern Milo Yiannopoulos som skulle kommit till Sverige och Pride Järva ställer in besöket p g a dödshot från MUSLIMER, HÖR DET, MUSLIMER. När inte ens Milo vågar sig till Sverige, då är det bara att inse, Sverige är dömt, förlorat och ajöss.
Journalister sitter ju invaggade i sina förljugna borgar och jag ser dom som förrädare som endast är värda att förakta, riktigt förakta!!!

http://www.breitbart.com/milo/2016/07/25/milos-gay-pride-march-in-sweden-cancelled-after-threat-revealed/

http://avpixlat.info/2016/07/26/milo-yiannopoulos-staller-in-sverigebesoket-pga-sakerhetsskal/

FY ............!

 
Ingen bild

Hacke

26 juli 2016 10:50

SR:s VARUDEKLARATION (som den borde se ut):
P1: För vänsterkvinnor av vänsterkvinnor av alla kön mellan 50 och 100 år, med extremt politiskt nischat nyhets- och samhällsutbud. Genomsnittslyssnaren Gudrun Schyman/Jonas Gardell.
P2: För finkulturtanter i alla åldrar med hjärtat och örat till vänster och för den arabisktalande. Genomsnittslyssnaren Ulrika Knutsson/Ali ban Bulla.
P3: För unga lesbiska bitterfittor mellan 15 och 25, av unga hatiska F!-/hip hop-/invandrartjejer. Genomsnittslyssnaren Zara Larsson med hatsvans (och Gudrun Schyman).
P4: Vänder sig till en ”blandad publik” i alla åldrar. Dock inte vita män i medelåldern, ja helst inga vita män i någon ålder överhuvudtaget. Kanalen för den som gillar musik från åsiktskorridoren och senaste nytt från Sverige (om det är kvinnor), det svarta USA och Mellanöstern.

Svensson, du har väl inte glömt att betala licensen för fria och oberoende SR/SVT.

PS. Thoralf, jag lider med dig. Jag har också plågat mig igenom detta ”stjärnskott” Ulrika Bjerksten och hennes smått surrealistiska rapporter från Tyskland.

 
Ingen bild

Lotta_1

26 juli 2016 11:04

Är det detta som nu sker i Frankrike? Två "män" med knivar har tagit folk som gisslan i en kyrka i Frankrike.

"Ta västerlänningar som gisslan och kräv därefter att fängelsedömda muslimer släpps på fri fot. Så lyder en ny uppmaning till Västvärldens muslimer."

" Tills de befriat varje muslimsk manlig fånge och varje muslimsk kvinnlig fånge ur korsfararnas, de otrognas, islams fienders fängelser, dundrar han."

http://www.friatider.se/uppmaning-till-muslimer-i-vast-kidnappa

 
Ingen bild

Förbjud pedofilkulten islam!

26 juli 2016 12:20

Pedofildyrkarna har slagit till igen
och igen
och igen
....
Medierna hinner inte rapportera om allt, knappt om en bråkdel av alla terrordåd som begås av pedofildyrkarna dagligen runtom i världen.

 
Ingen bild

kerstintin

26 juli 2016 12:54


De 72 oskulda flickebarnen har fullt sjå med alla horder av sexutsvultna pedofildyrkare som offrat sina liv för att komma till Allahs pedofilparadis.

 
Ingen bild

Chrille

26 juli 2016 13:12

@ Lotta_1

Jo, det går i en rasande fart nu.......

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3708394/Two-men-armed-knives-people-hostage-French-church.html

 
Ingen bild

Lotta_1

26 juli 2016 13:38

Gisslandramat i den franska kyrkan är över. En 84-årig präst dödades genom att få halsen avskuren. Ytterligare en person svävar mellan liv och död. Vilka det är som med förkärlek skär halsen av folk vet troligtvis de flesta. Frågan är hur många ytterligare dåd av tillbedjare av den sjuka ideologin islam som måste ske innan naiva dumsvenskar vaknar och inser vad man försvarar?

http://www.svt.se/nyheter/utrikes/gisslandrama-i-kyrka-i-frankrike


 
Ingen bild

Gubben o Gumman

26 juli 2016 13:39

Å så lite ot: 26-åring dömd för 2 misshandlar på gymnasieskola
Vad gör en 26-åring på en gymnasieskola?
20 timmar ungdomstjänst , där fick han så att han teg

 
Ingen bild

Göta

26 juli 2016 13:46

I dagens P1 Nyhetsmorgon meddelades i mycket kritiska ordalag att Turkiets tredje största parti, ett kurdiskt parti, minsann INTE HADE FÅTT DELTA i det viktiga partiöverskridande samtal som diktatorn Erdogan hade inbjudit Turkiets två största partier till.

Att SVERIGES TREDJE STÖRSTA PARTI, SD, inte fått delta i några regeringsinbjudna partiöverskridande samtal har däremot ALDRIG kritiserats i SR, SVT eller några svenska medier över huvud taget. Inte ens när det är Migration, SD:s huvudfråga och numera även folkets viktigaste fråga, som ska diskuteras.

Till exempel den 14 november, när "flykting"-invasionen till EU och Sverige var som allra störst och mest panikartad, meddelades HELT RUTINMÄSSIGT i medierna att: "På fredagsmorgonen har regeringen bjudit in samtliga partier utom SD till samtal om migrationspolitiken".
Just då rankades SD till och med som det STÖRSTA partiet i Sentios och YouGovs opinionsundersökningar under flera månader, men förvägrades ändå delta - trots att den högst demokratifientliga DÖ redan hade upplösts.




 
Ingen bild

Dumle

26 juli 2016 14:09

Var nu inte så snabb att kritisera de ängsliga människorna inom regimtrogen media. Ulrika Björksten är livrädd för att få sparken och gör ett ganska radikalt uttalande om islam, genom att säga att den gemensamma nämnaren för dess utövare är "psykisk sjukdom". De flesta kanske inte skulle gå så långt, men att förespråka sharialagar istället för demokrati och mänskliga rättigheter är iof att omfamna sjuka idéer.

 
Ingen bild

Ibbe

26 juli 2016 14:10

Ganska ofta är det förvånansvärt hur public service i Sverige kommenterar utländska händelser. Ibland kan man se att när t.ex fem icke-svenska nyhetskanaler med kommentatorer har en gemensam analys , så har SVT och SR en helt annorlunda sådan. Det exempel Thoralf A. ger är ett lysande sådant. Ingenstans ute i Europa finns denna vinkling utom här hemma. Visst är vi det mest upplysta folket i EU.

 
Ingen bild

Ban islam

26 juli 2016 14:49


Nedan en parafrasering av telefonsamtal idag mellan Ban islam och Niklas på Svenska kyrkan #31#018169600

BA: Hej jag ringer med anledning av det senaste terrordådet i Frankrike där pedofildyrkare skar halsen av en präst. Vad anser ni om det?
Niklas: Det är hemskt, fruktansvärt.
BA: Du förstod vad jag menade med pedofildyrkare?!
Niklas: Ja det tror jag.
BA: Ni vet om att Muhammed islams grundare var både pedofil och våldtäktsman?
Niklas: Ja det vet vi.
BA: Och ändå har vi en ärkebiskopinna som omhuldar och försvarar islam?!
Niklas: Det handlar om att minska spänningarna i samhället och leva ihop.
BA: Kan man leva ihop med en pedofilkult?!
Niklas lägger på!

 
Ingen bild

ruben

26 juli 2016 15:08

@Lotta_1
Tänkte just på det. Konstigt att de flesta tidningarna som skrivit om det nyligen låtsas, som dom inte ens kan gissa en teori om orsaken. Visst är det nära till hands, tro att några hörsammat hans jihadist-uppmaning.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

26 juli 2016 15:09

Fanns det inga muslimer skulle vi inte heller ha islamistisk terror.

Det är muslimer som är problemet. Inte islam!

 
Ingen bild

X

26 juli 2016 15:37

Präst fick halsen avskuren i Frankrike.
Firar Reinfeldt, Fridolin, Löfven, Merkel och allt vad förrädarna heter nu att vi européer slaktas?
Blir det champagne för dessa ondskans hantlangare när de har lyckats skapa ett nytt Mellanöstern i Europa.
Jag hoppas få hämnas på dessa landsförrädare någon gång.
Ni ska få betala.

 
Ingen bild

Chrille

26 juli 2016 16:32

Herregud, man hann ju inte kommentera om dådet i Frankrike förrän nytt dåd skett på sjukhus i Berlin.
När denna kommentar är lagd har naturligtvis säkerligen nytt dåd hänt.
1. Sätt Europa i undantagstillstånd.
2. Förbjud Islam.

Men, läste igår i Breitbart att den där!!! Juncker avser att ha öppna gränser i Europa oavsett hur många avskyvärda terrordåd som sker. Han var väl full.

Det är många politiker som får gå i exil på okänd plats framgent.

 
Ingen bild

Lena

26 juli 2016 16:46

@Ibbe ".. är det förvånansvärt hur public service i Sverige kommenterar utländska händelser". Så sant, så sant och propagandan lyser igenom för dem som redan skådat "spelet", men tyvärr är det fortfarande många som inget varken ser eller hör eller förstår vilken sörja vi befinner oss i.

Här en viktig intervju med Syriens president Assad från den 14 juli (som svensk media förstås inte visat). Assad är 100 ggr, nej 1000 ggr smartare än den eländiga journalist USA skickat. Men detta ÄR en oerhört viktig intervju för att förstå från vilken vinkel Syrien och dess folk ser på det ständiga krigen USA har utsatt inte bara Syrien för utan hur många andra länder? Minst 1 miljon irakier har dött sedan Bush rullade in sin krigsmaskin i Irak. Flera andra länder har följt sedan dess.

Varför kan ni inte höja blicken och försöka förstå varför vi befinner oss i den sörja vi är i? Dessutom kan man inte dra alla muslimer efter en kam.
Däremot är jag motståndare till att alltför många muslimer bosätter sig i Sverige, därför att jag vill att Sverige ska vara Sverige. Försök att förstå skillnaden.

President Assad ger svar på tal:

https://vimeo.com/175553905

 
Ingen bild

Googla på Aisha

26 juli 2016 17:37


Jodå, man kan mycket väl dra alla muslimer över en kam.
- Alla muslimer är anhängare av islams grundare Muhammed som var våldtäktsman och pedofil.

- Alla muslimer bekänner sig till islams fascistiska och antidemokratiska bekännelseord: Allah är störst. Ingen Gud utom Allah.

 
Ingen bild

Nemo

26 juli 2016 19:52

Visserligen kan man säga att det är en slags psykisk sjukdom.
Islamomani!

 
Ingen bild

Pepparholm

26 juli 2016 20:17

Jag såg just på Rapport. Det hemska dådet när en IS-anhängare skär halsen av en 87-årig präst i hans kyrka. I inslagen fanns inget uttalande från en svensk statsminister, inget från någon av alla andra av hans ministrar, från ingen av alla dessa riksdagsledamöter, från inte vår ärkebiskop eller från någon präst alls. De är säkert fullt upptagna med Pride-tåget

Googla Kolingen så får du nog en korrekt uppfattningen om kyrkans inställning och nog resten av våra höjdare.

 
Ingen bild

Christer

26 juli 2016 21:03

Idag har polisen i Kalmar anhållit 2 män misstänkta för en av gruppvåldtäkterna i helgen. Jag tillåter mig att tvivla på polisen, och misstänker att denna våldtäkt luktar svenska förövare. Därför har polisen lagt allt krut på att klara upp just den.
Våldtäkten utanför Kolboda står och stampar, fast där vore det enkelt att gå in på förläggningen och topsa dom som bor där. De som då vägrar har inte rent mjöl i påsen. Vore jag boende i närheten av förläggningen skulle jag kräva av polisen att även jag skulle topsas, annars vore jag en presumtiv våldtäktsman. Polisen kan, men vill/får inte klara upp dessa våldtäkter för då kan den uppfattas som rasistisk. Därför offras kvinnorna i dagens Sverige!

 
thojuh

thojuh

26 juli 2016 21:45

Helle Klein,Schyman och alla andra feminister,
ni som inte lider av psykisk ohälsa var är ni nu?
Ni goda och humana.

Tystnaden är total och skrämmande.
Tystnaden talar mer än tusen ord. Inga svenska hucklepoltiker i
protest mot ett våld som är av en ny typ i Europa.

Helle som ofta får framföra sitt budskap i SVT har som meriter!
Hon är socialist, lesbisk och präst! Det är meriter som passar
SVT. SVT - ett gapskratt i internationell media.

http://thojuh.se

 
Ingen bild

Morningstar

27 juli 2016 04:24

Jag har hittat en muslim som inte har alla kamelerna i stallet. Han heter Salman Hossein och kommer enligt egen utsago från Bangladesh. Jag avstår från att klippa och klistra av det enkla skälet att det han skriver om är nog bland det mest stötande jag har sett under mina dagar på internet och jag är ändå inte kräsmagad som många andra är. Hans högsta önskan är att kalif Erdogan kärnvapenbombar både Europa och Amerika sönder och samman. Han vill mörda alla vita och judar till siste man och kvinna. Samtidigt fantiserar han om att vi frivilligt ska komma till islam och konvertera. Han berättar om sina sex- och våldtäktsfantasier och hur han började onanera redan som 5-åring! Så sent som idag såg jag att bloggen hotade med att banna honom om han inte lugnade ner sig eftersom dom inte har någon lust att bli nerstängda på grund av honom. Vill ni stifta närmare bekantskap med denna störde muslim så heter bloggen Lasha Darkmoon och den tråden jag tänker på inleds med en stor bild på Conchita Wurst. Vill vi verkligen veta hur många Salman Hossein som går lösa i vårt land just nu?

 
Ingen bild

Leon

29 juli 2016 17:17

@ Cosmik Debris

Vad ska man då göra med alla muslimer ? Folkmord ?
Stalin, Mao, Pol Pot, Hitler, Djingis Khan m fl skulle framstå som rena amatörer. Vad är några hundra miljoner dödade mot 1 700 000 000 (1,7 miljarder) människor.
Ställer du upp som bödel ?

@ Googla på Aisha

En av de mer häpnadsväckande generaliseringar jag sett. Skulle 1,7 miljarder människor, spädbarn, unga, gamlingar, kvinnor och män kunna ha samma egenskaper. Bosatta från Marocko i väst till Flippinerna i öst, Bosnien i norr till Kenya i söder. Men också bosatta på alla kända kontinenter (undantaget Antarktis) och av alla etniciteter och hudfärger (möjligen undantaget australiska och amerikanska urinnevånare). Skulle dessa utgöra en homogen massa som skulle kunna påstås vara enhetlig ?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6
7
8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27
28
29
30
31
<<< Juli 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards