thoralf

Direktlänk till inlägg 23 juli 2016

FYRA GRUPPVÅLDTÄKTER I KALMAR LÄN

Av Thoralf Alfsson - 23 juli 2016 08:51

På bara fem dagar har det begåtts fyra gruppvåldtäkter eller försök till gruppvåldtäkter i Kalmar län. Två i Kalmar, en i Västervik och ett försök till gruppvåldtäkt i Borgholm. Polisen är väldigt förtegen om gruppvåldtäkterna, inga uppgifter eller signalement på gärningsmännen. Förutom att polisen säger att gärningsmännen i Borgholm talade skånska. Undrar om man talar skånska i Malmö? I de övriga gruppvåldtäkterna pratade tydligen inte gärningsmännen om man skall tro polisen! Gruppvåldtäkterna utfördes under tystnad. Annars hade väl polisen även angett detta!


Eller skall vi tolka det som att gärningsmännen i dessa fall inte talade svenska?

 

Idag på lördagsmorgon har polisen fortfarande inte gripit någon av de minst 12 gärningsmännen. Inga signalement har offentliggjorts av polisen. Vill polisen verkligen lösa brott?


Det socialdemokratiska kommunalrådet Johan Persson fick igår stort utrymme i en artikel i Barometern angående gruppvåldtäkterna och det trygghetsarbete som kommunen gör. Johan Persson hade uttalat sig på Facebook. Jag skrev då två frågor på hans facebooksida! Under kvällen blev jag blockerad på hans FB-sida och är fortfarande det. Jag möts av följande meddelande idag. Ynkligt är bara förnamnet om Johan Persson blockerat mig!


 

 

Eftersom jag har väldigt många läsare i Kalmar och länet så tar jag gärna emot tips angående dessa gruppvåldtäkter. Skicka tipsen till thoralf.alfsson@telia.com

 

Givetvis är alla som tipsare anonyma!



Som av en händelse har jag precis fått hem första tryckningen av 5 000 infoblad som riktar sig till befolkningen i Kalmar län och de 12 kommuner som finns i länet. Infobladet fokuserar på migrationskostnader och befolkningsutbyte på kommunal nivå. Jag tänker dela ut en hel del av detta infoblad under de kommande månaderna. Om någon skulle vilja dela ut infobladet i sin hemkommun i länet går det bra att köpa dessa infoblad av mig.


Jag bekostar dessa blad själv, utan något bidrag från Sverigedemokraterna! Min kostnad är ca 33 öre/st


5st   0 kronor (jag står för bladen och porto)

10st  15 kronor (porto 13 kronor + blad 3 kronor)

100st  80 kronor  (porto 49 kronor+ blad 33 kronor)

250st  130 kronor (porto 49 kronor + blad 80 kronor)


Vill du stödja eller beställa 10st eller fler infoblad kan du antingen använda Swish till 072-5179099 eller sätta in pengar på konto. Om du beställer infoblad glöm inte att skicka ett mejl med leveransadress och antal till thoralf.alfsson@telia.com


Konto

Thoralf Alfsson

Swedbank

Clearing nr.  83931

Konto nr.  2530030291


Så här ser det 4-sidiga infobladet ut.


Baksida                                                     Framsida

 


Mittuppslag

 



 
 
Ingen bild

LG

23 juli 2016 09:33

Dagens mest osmakliga relativisering står Barometern för.

Bara dagar efter att Kalmar skakats av fyra gruppvåldtäkter toppar man sin startsida med följande:

"Gruppens dynamik gör att det spårar ur"

"Gruppvåldtäkter är något som funnits länge och det är just sammansättningen i en grupp som kan få dess medlemmar att gå för långt. Det menar psykoterapeuten Börje Svensson, som länge har behandlat sexualbrottslingar."

Tidningen gör allt för att relativisera det faktum att vi har en enorm våg av gruppvåldtäkter och kvinnohat som sveper över länet och landet.
Vi vet alla att dessa gruppvåldtäkter till minst 99% är utförda av muslimska män som är här som lycksökande asylturister.

Men Barometern lägger ner stor möda på att få det till att det alltid har varit så här illa.

Vi svenska män är enligt Barometern inte bättre i vårt bemötande av svenska kvinnor än dessa kulturberikare.

Det är vidrigt att se hur Barometern fortsätter sitt förfall mot avgrunden.

Nu är det inte längre i huvudsak Anders Blank som besudlar en tidigare betrodd tidning med sina vidrigt svenskfientliga texter. Den här gången heter skribenten Anna Åslund.

Undrar om hon har något samvete alls? Om hon tänker på de som drabbats av dessa gruppvåldtäkter överhuvudtaget? Om hon kan föreställa sig hur det känns att bli överfallen av flera utländska män i skogen, slagen och penetrerad mot sin vilja?

Uppenbarligen har hon, och tidningen Barometern, i varje fall större sympati för gärningsmännen. Och väljer därför att försöka lägga över skulden på oss vanliga svenskar.

Thoralf Alfsson

23 juli 2016 09:55

Amen!

 
Ingen bild

Göta

23 juli 2016 10:19

Faktiskt kan man i dagens Barometern också läsa en ledare av Daniel Braw med rubriken: "FATTA DE NYA HOTEN MOT KVINNOR" och underrubrik: "Grupp-våldtäkterna får inte relativiseras."

Efter många års djup törnrosasömn ställs till och med följande två yrvakna frågor i Barometern-ledaren:

"Varifrån kommer detta fenomen? Varför har det uppstått just nu?" !!!

Lite längre ned i texten återfinns ytterligare några rader som också vittnar om ett par decenniers verklighetsfrånvaro men samtidigt inger ett visserligen svagt men ändock hopp om lite mer realism i framtida Barometrar och kanske också i andra svenska nyhetsmedier. Eller vad sägs om följande för nyhetsetablissemanget mycket ovanliga slutsats:

"Märklig i sammanhanget har också varit idén att polisen inte ska gå ut med signalement för att inte bli "misstänkliggjord" för rasism. I själva verket skapar man då intrycket att polismyndigheten mörkar och hemlighåller."

Hmmm...

http://www.barometern.se/ledare/fatta-de-nya-hoten-mot-kvinnor/


Thoralf Alfsson

23 juli 2016 10:29

Samtidigt så riktar Daniel Braw bara kritik mot tystnaden från vänstern.

Tystnaden är lika stor från övriga partier inom 7-klövern. Minst sagt lite hyckleri från Braw.

Jag tror inte på något tillfrisknande hos Barometern, vare sig på ledarredaktionen eller på nyhetsredaktionen. De har mycket att bevisa!

 
Ingen bild

Hacke

23 juli 2016 10:21

Svenska ”journalister” har med rätta beskrivits som den lägsta formen av liv. Det är dags att infoga deras allierade inom polisens ledningsorganisation i samma kategori. Det är helt uppenbart att man prioriterar politisk korrekthet före lösningen av brott.

 
Ingen bild

lotta

23 juli 2016 10:41

Det svenska rekordet i våldtäkter har haga-mannen och örebromannen.

Thoralf Alfsson

23 juli 2016 10:48

Har du aldrig hört talas om gruppvåldtäkten i Marieannelund? Eller räknas den inte in på grund av att den begicks av utländska medborgare?

 
Varjager

Varjager

23 juli 2016 11:34

"Smygaren" i Göteborg från Afrika.

http://https://varjager.wordpress.com

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

23 juli 2016 12:12

I allt elände är det mest tragiska alla de svenka medborgare som inte fattar att det går åt helvete med Sverige.
När straffen blir hårdare för gruppvåldtäkt och gruppmisshandel kommer gärningsmännen att döda sina offer i större grad.
Fler och fler upptäcker att dom röstade på fel parti 2014.
Det tragiska är att dom är så "sega i kolan" !
Sverige är redan förstört och värre kommer det att bli.
Bilbränderna är ett tecken på att värre terror är att vänta.

 
Ingen bild

LG

23 juli 2016 12:28

@lotta

Men varken hagamannen eller örebromannen begick väl gruppvåldtäkter, där tre slog och höll fast medan den fjärde penetrerade av hjärtans lust?

De två du nämner var väl aldrig med i någon stafettvåldtäkt, där den ena byter av den andra medan kvinnan misshandlas och plågas av de övriga?

Jag fördömer de svenska våldtäktsmän du nämner, och deras gärningar.

Men när du tar upp dem här, så relativiserar du de gärningar som oskyldiga kvinnor och unga flickor nyss har blivit utsatta för här i länet.

Varför gör du så? Vad vill du uppnå när du försöker förminska de brott som nyss har begåtts mot dina medsystrar?

 
Ingen bild

Lotta_1

23 juli 2016 12:37

Media är helt sanslösa. Så fort de inte direkt hittar en koppling till IS när en muslimsk terrorist massmördar. Efter massakern i Nice menade Östrans eget universalsnille Joakim Carlsson att den muslimske terroristen lika gärna kunde ha inspirerats av en bok skriven av Stephen King. Efter gårdagens massmord i München sägs den muslimske terroristen med rötter i Iran möjligen kunnat inspirerats av skolskjutningar. Att ca 80% av Irans muslimer tillhör Shia och IS är sunni glömmer man bort. Varför detta ständiga ursäktande, bortförklarande och skyddande av muslimska terrorister?

 
Ingen bild

Cosmik Debris

23 juli 2016 12:43

Gruppvåldtäkter är en NY företeelse.

Alla som är äldre än 40 år VET att det begreppet ”gruppvåldtäkt” var okänt innan den arabisk/muslimska/afrikanska invasionen.

 
Ingen bild

Lotta_1

23 juli 2016 12:56

@lotta
Trots ditt i sammanhanget fullständigt irrelevanta inlägg bevisar det ändå en sak. Du är övertygad om att gärningsmännen bakom senaste tidens gruppvåldtäkter är utländska eller av utländsk härkomst men det är du för ointelligent för att begripa.

Thoralf Alfsson

23 juli 2016 13:10

Hahaha! Mitt i prick!

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

23 juli 2016 12:58

Enligt TV igår så sitter en utredare med tre av dessa fall........

 
Ingen bild

Helen

23 juli 2016 13:01

Visst är det väl ett underligt fenomen med den muslimske "mannen". I hemlandet kan han ha upp till 4 fruar. I Sverige krävs det minst 4 "män" för att våga sig på en tjej. Är den muslimske "mannen" rädd för den västerländska kvinnan?

 
Ingen bild

Radovan

23 juli 2016 13:04

@Lotta: Menar du att Haga-mannens brott är ett argument för att vi ska ge asylsökande carte blanche att begå gruppvåldtäkter och taharrush? Utveckla gärna ditt resonemang. Om du kan.

 
Ingen bild

T

23 juli 2016 13:14

Vi har alltså använt vårt absolut starkaste vapen, esset i rockärmen.. utan resultat.
Vad gör vi nu när armbanden inte gör tjejer immuna mot sexuella övergrepp?!

Vetenskapsmännen som forskat på, och utvecklat dessa
mindre-än-magiska armband måste ställas inför rätta!

Påminner om den gången jag skulle stoppa förintelsen via en tidsmaskin jag köpte på blocket, den funkade inte över huvud taget. Förbannad man blir.

 
Ingen bild

Göta

23 juli 2016 13:24

@"lotta" och hans/hennes oneliner-försök: "Det svenska rekordet i våldtäkter har haga-mannen och örebromannen".

Rekordet??? Märkligt uttryck i sammanhanget.
Dessa två svenska män fick i och för sig hålla på med sina bestialiska brott i många år innan de avslöjades. Hagamannen i åtta år (1998-2005), då han utförde tre våldtäkter+två våldtäktsförsök. Örebromannen i 6 år (2005-2010), då han utförde tre våldtäkter+fem våldtäktsförsök. Bägge männen dömdes dessutom för ett stort antal grova misshandelsfall av sina offer.

Om vi nu istället för dessa två kanske har tusentals lika potentiella våldtäktsmän i landet, och eftersom vare sig vår svenska Polis eller media numera är särskilt angelägna att försöka få fast dessa gärningsmän med alla tillgängliga medel efter utfört brott (t.ex. skicka ut tydligt signalement), så är läget minst så oroväckande förtvivlat som vi erfarit den senaste tiden.
De löjligt låga straffen och uteblivna utvisningarna för det fåtal som döms som skyldiga gör knappast läget bättre.

 
Ingen bild

goten

23 juli 2016 14:38

Lotta, har Du inte hört talas om Alexandramannen( Atheer as-Suhairy), han dömdes till 11 års fängelse och utvisning för ett femtiotal fall av våldtäkt, sexuellt utnyttjande av minderårig, sexuellt tvång, misshandel osv.
Jag vore tacksam om Du Lotta kan replikera min kommentar.

 
Ingen bild

Olle

23 juli 2016 14:42

Vi kan aldrig komma tillrätta med dessa odjur . Fast dumt att använda djur i dessa sammanhang. Bland djuren förekommer så
vitt jag vet inte våldtäkt.
Ska vi ha en chans att lindra problemet måste ALLA hjälpa till.
Kan inte finnas grupper som döljer fakta av numera tror jag, en enda anledning. Att inte under några omständigheter låta oss
som länge varit kritiska till massimporten få rätt.
Inte ens nån kvinnoorganisation öppnar käften om detta.
Det är ju kvinnorna vi vill skydda.
Sverige har blivit ett märkligt land.

 
Ingen bild

Maja Dacke

23 juli 2016 14:51

Jo, jag kollade nyss Barometern och förstod hur viktigt det är att även vuxna utländska män lär sig simma. Annars kan det gå som för den 27-åring som drunknade efter lek i vattnet igår. Stackars honom!

http://www.barometern.se/oland/larm-om-drunkning-pa-oland-3/

Undrar hur många svenska 27-åringar som LEKER i vatten och drunknar ... om de är nyktra vill säga ...

Å andra sidan har det drunknat fler än 3.000 människor i Medelhavet hittills i år.

Hur kan det komma sig? Har Frontex lagt av sina räddningsaktioner? Eller har människosmugglarna fått fel på sina mobiler, så att de inte kan meddela att en ny last är på väg?

Och i Nice dog väldigt många barn - utan att någon i Sverige skriker: Men de var ju BARN!!!

 
Ingen bild

Nimbus

23 juli 2016 14:55

En liten fågel från en viss mydighet viskade i mitt öra igår :från 2 olika boenden, need i say more?

 
Ingen bild

Nemo saltat sobrius

23 juli 2016 15:07

Lotta snackar skit! Alexandramannen bräcker dessa med råge.
https://sv.wikipedia.org/wiki/Alexandramannen

Till och med Billy Butt bräcker den ene.

 
Ingen bild

Tony

23 juli 2016 15:22

Anna Åslund kan väl då redovisa när, och hur många Svenskar
som utfört en gruppvåldtäkt, och på vilken ort det har
skett? Givetvis kan hon inte detta, hon sitter med berott
mod och underblåser grov brottslighet mot sina medsystrar
genom att förminska det importerade grova brottsligheten,
Ynkligt.

Sen kan jag inte låta bli att förundras över att folk köper
skiten för dyra pengar, bara för att bli förda bakom ljuset?
Själv var jag storkonsument av tidningar, tills jag begrep
att dom gick maktens ärende, och inte sina konsumenters,
idag har jag ingen tidning, och det fungerar bra utan.
Att blaskorna är desperata kunde jag se på Sjöbo marknad
där en tidningskoncern stod och försökte kränga abbonemang
kunde inte avhålla mig från att kiva med försäljaren,
fick ett kanonpris på 300 kr för ett halvår?? Men tackade
nej, sade till honom att börja och förmedla verkligheten
istället så har priset mindre betydelse!

 
Ingen bild

KS

23 juli 2016 17:01

Jaha, det var en ung Bayrare som sköt. Jag läste just SR:s "redogörelse" från polischefens presskonferens. Något politiskt dåd är det alltså inte. INGENSTANS I DET SK REPORTAGET FRÅN SR FRAMGÅR DET ATT 18-ÅRINGEN HADE DUBBLA MEDBORGARSKAP. Ett i Tyskland och ETT I IRAN! Vem skall man tro på?????? (Jag har svårt att vara tillräckligt ironisk vid en så tragisk händelse!)

 
Ingen bild

Pepparholm

23 juli 2016 17:43

En dröm: Tänk om världen vore som SVT/SR och Barometern berättar......

 
thojuh

thojuh

23 juli 2016 18:32

Ja det är ju konstigt hur viktigt det kan vara att
några av gärningsmännen pratade skånska, medan i övriga
tre fall inte finns sådana uppgifter, inte ens ett
signalement. Nu tror jag vad jag vill om "skånskan" som
talades och vilken skånska det var. Det var i alla fall inga
svenska skånepågar som begick övergreppet.

Hur vet jag det? Tja tänk själv. Numera kallar man ju alla
för svenskar för att dölja dom verkliga förövarna. "Nyanländ",
EU-migrant, asylsökande, jag kräks.

I USA heter dom illegala invandrare.

http://thojuh.se

 
Ingen bild

Pepparholm

23 juli 2016 18:33

Reinfeldt och alla svenska media 200 mil från Nice visste direkt att det var en ensam dåre som körde lastbilen. Senare fick vi veta av polisen på plats, att han hade kopplingar till IS och hade rekognoserat anfallsvägen flera dagar i förväg.

Nu vet samma svenska media direkt och en inkallad läkarexpert i TV, långt från München, att det också var en stackars ensamstående ungdom som sköt besinningslöst.

Han hade dessutom läst om Breivik - vem har kunnat undvika att läsa om honom? Att han har rötter från arabland får man inte säga.

 
Ingen bild

Morningstar

23 juli 2016 18:34

Blir man blockerad av någon politisk korrekt så är det ett intyg på att man har gjort någonting rätt. Undertecknad har nämligen också blivit blockerad, fast på Twitter och av en annan ynkedom till människa. jag vet inte om ni kommer ihåg miljömuppen som kallar sig för Filosofen Nils. Han som blev påkommen med att näthata någon gång i vintras.
Hur som helst skrev han nånting om att Sverige bör ta större ansvar för vård av traumatiserade flyktingar. jag undrade syrlig om det skulle tolkas som att han vill Sverige ska öka sin invandring av psyksjuka invandrare. Fick ett svar om att jag inte skulle göra mig dum. Han med att fråga om det inte hade varit bättre om han hade svarat på frågan istället. Han skrev nåt om att han letade efter blockeringsknappen.
Har för mig att han lovade att sluta att twittra i vintras efter sitt näthat. Var tydligen mycket snack och lite verkstad där också.
Märkligt vad lite dom tåler, dom där politiskt korrekta.

 
Ingen bild

X

23 juli 2016 18:39

Den som prenumererar på Barometern och/eller betalar för kommunist-SVT/SR borde bötfällas.
Nyheter hämtar man givetvis från utlandet.

 
Ingen bild

Dumle

23 juli 2016 18:56

Mycket bra flygblad Thoralf! Denna typ av information borde ut i ALLA svenska kommuner. SD-riks borde göra Thoralf ansvarig för att ett sådant projekt genomförs snarast. Svälj gammalt groll och prestige och se vilka kvalitéer Thoralf besitter. Fixa ut liknande information till alla hushåll i Sverige och se SD-s väljarstöd närma sig 50 procent. Väck det sovande och okunniga folket.

Thoralf Alfsson

23 juli 2016 21:27

Tack Dumle! Det var en uppskattad kommentar.

 
Ingen bild

Hacke

23 juli 2016 19:58

Beläggen för att polisen nu mörkar i allt större omfattning duggar tätt.

http://www.friatider.se/ung-kvinna-valdtagen-i-mariestad-polisen-vi-ville-inte-att-det-skulle-kommit-ut

Sedan är det svårt att frigöra sig från misstanken efter att det inom samma västsvenska polisdistrikt efter den inledande praktskandalen i Gothia Cup har det varit kemiskt rent i media från de annars så sedvanliga dagliga skandalerna i Göteborg under cupveckan. Är det Eliassons 291:a som gäller rakt över numera?

 
Ingen bild

X

23 juli 2016 20:23

Reinfeldt, Löfven, Fridolin, Romson och resten av PK-maffian borde ställas inför rätta. Brottsanklagelse:
Landsförräderi.
Deras kumpaner runt om i Europa borde möta samma öde. Först och främst Merkel vars primära uppgift är att förstöra Europa.

 
Ingen bild

bo

23 juli 2016 21:02

Munchendådet var tydligen gjort av en nyfascistisk beundrare av Breivik någon i stil med Anton Lundin. Förövrigt så hände ett IS-dåd i Kabul med minst 80 döda, men det har inte nämnts här.

Thoralf Alfsson

23 juli 2016 21:29

Ganska svaga tecken på detta! Vi får väl se vad som kommer fram. Jag litar inte på tysk media!

 
Ingen bild

Jörgen

23 juli 2016 21:14

Johan Persson och Socialdemokraterna vill bara omge sig med ja-sägare, alla som tycker annorlunda blir på Facebook blockerade eller i arbetslivet petade.

 
Ingen bild

calle

23 juli 2016 21:33

man får nog börja i skolan, bygga upp en ny skola utan hjärntvätt. där folk får lära sig på riktigt. det borde vara 3 år naturvetenskapligt gymnasium. ett kunskapslyft för alla.

nu skall det delas ut mer armband! hur dumma i huvet får folk vara? vem vet hur dessa människor har haft det i sin uppväxt, som på riktigt tror det hjälper med ett armband. Sverige styrs av idioter.
http://www.svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/aik-supportrar-tar-till-polisgrepp

att Sverige går under, beror nog på att de nu vuxna som fått makt blivit hjärntvättade sedan skolan.

 
Ingen bild

calle

23 juli 2016 22:01

Dumle 18:56 bra! Thoralf är fantastisk som orkar kämpa mot dumSvensken och PK-regimen. SD borde trycka upp dessa infoblad, och låta folk hämta dom på SD-lokalerna runt om i Sverige. dessa blad behövs överallt. ännu är det tabu att ta i regimkritisk info. Regimtrogna brevbärare delar inte längre ut Sverigevänlig reklam. det är ju förbjudet att tala om vad man tycker på arbetsplatser ännu.

 
Ingen bild

Joho

23 juli 2016 23:27

SVT text gick redan lördag morron ut med att 18 åringen inte hade med IS att göra hur dom nu kunde veta det, det visar ju bara att dom vilseleder folk rätt polisen i Tyskland sagt att allt var oklart, heter man Ali har men säkert islam som religion , man behöver inte vara Isanhängare för att vara islamist eller jihadist , istället börjar man prata om skolskjutningar vilket detta inte var det fanns också uppgifter att han skrikit Allahu Akbar , pkmedia tror att dom kan lura folk vilket inte går längre .

 
Ingen bild

Joho

23 juli 2016 23:49

Varför hörs inte vänsterpacket och Feministerna med Schyman i spetsen förut skulle det ordnas fackeltåg så fort en utlänning fick på käften, det tyder ju bara på att man godtar det sexuella våldet och inte tar de stackars småflickorna som det ofta är i försvar man blir så förbannad så snart tar man lagen i egna händer, RPS en måste bort man kan inte ha en sån nolla.

 
Ingen bild

Hör & Häpna

24 juli 2016 00:37


Sverige har Åsa Romson
USA har John Kerry

Kerry: Air conditioners as big a threat as ISIS!

http://www.foxnews.com/politics/2016/07/23/kerry-air-conditioners-as-big-threat-as-isis.html
----

 
Ingen bild

Putte

24 juli 2016 07:19

Ett par frågor till vänstertrollen:

Hur många hundra muslimska terrorbrott kan man ursäkta med Breivik?
Hur många invandrade gruppvåldtäktsmän kan man ursäkta med hagamannen och örebromannen?

Enligt flera opinionsundersökningar är mer än 80% av Sveriges kvinnliga väljare anti-SD och för mångkultur. Om man är elak kan man säga att de nu får skörda sin draksådd.

 
Ingen bild

Putte

24 juli 2016 09:02

Jag läste nyss på Grönköpings v... hm, Expressens hemsida att konstaplarna Kling och Klang publicerar signalementet på den man som våldtog en 14-åring, mitt på dagen. Håll i er, här kommer signalementet; "Han ledde en cykel"!!!! :-)
Sedan har man hittat ett annat "geni" som hävdar att våldtäkterna bland annat har med det varma vädret att göra: Kan man då dra slutsatsen att "den globala uppvärmningen" kommer att ge ett ökat antal gruppvåldtäkter?

Thoralf Alfsson

24 juli 2016 09:39

Inte undra på att MENA-männen är så duktiga på våldtäkter! Det är ju väldigt varmt i deras hemländer i förhållande till Sverige.

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

24 juli 2016 12:17

Hur skall man kunna jobba förebyggande mot otrevligheter när man inte förstår att man är en del av problemet, och inte en del av lösningen ?

 
Ingen bild

Chrille

24 juli 2016 12:38

Läste att våldtäktsvågen, enligt Expressen, b la är solens fel.
Det blir ju mer lättklätt.
Antar att Expressen har önskemål om att alla tjejer skall börja bära Burka i 25-30 graders värme, så dom får vara ifred från stenålderskulturen.
Fria Sverige/Europa är ett minne blott. Största förlorarna är kvinnor, men det blundas det för, hos b la Expressen.

http://www.friatider.se/det-fina-vadret-far-skulden-for-valdtaktsvagen

Thoralf Alfsson

24 juli 2016 12:43

Efter vågen av ensamkommande barn senaste året är vi många som varnat för en våldtäktsvåg till sommaren när många kvinnor klär sig väldigt "lätt".

Så han har ju faktiskt delvis rätt. Men det är ju inte värmen och solen som är grundorsaken. Det beror på grundläggande brist på värderingar. En brist som är absolut störst hos män från MENA-länder.

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

24 juli 2016 15:21

14- årig flicka våldtagen i Malmö, denna tjej har nu fått sitt liv förstört, tänkte skriva lite mera, men vill inte dra helsidor.....
Fast kvällsbönens tema är stenklart

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

24 juli 2016 17:07

Chrille : Expressen och Börje Svensson kan dra så långt åt h-lvete det bara går

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6
7
8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27
28
29
30
31
<<< Juli 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards