thoralf

Direktlänk till inlägg 16 juli 2016

UPP OCH NER I SYNEN PÅ ISLAMISTER

Av Thoralf Alfsson - 16 juli 2016 22:56

  

Jag vet inte vilken ända man skall börja med.


EU-toppar och Stefan Löfven stödjer president Erdogan i Turkiet. Angela Merkel kallade Turkiet för ett demokratiskt land och gav Erdogan sitt stöd. De som ger Erdogan sitt stöd måste vara minst sagt odemokratiska. Hur kan man ge en i mina ögon islamist sitt stöd om man har västerländska värderingar om yttrandefrihet, åsiktsfrihet, religionsfrihet, jämställdhet o.s.v


  


I mitt stilla sinne undrar jag vad Erdogan anser om islamisten som körde lastbilen i Nice. Var det en hjälte enligt Erdogan? Jag hörde Kurdo Baksi uttala sig idag om försöket till militärkupp i Turkiet. Han menade att det var imamerna i moskéerna som fick ut folk på gatorna och fick folket att protestera mot militärerna. Samma ideologi som sannolikt fick 31-åringen i Nice att begå sitt fruktansvärda illdåd med minst 84 döda oskyldiga människor som firade Frankrikes nationaldag.

 

Det finns med andra ord en gemensam nämnare!


Joakim Carlsson på socialdemokratiska Östra Småland menar idag på ledarsidan att 31-åringen inte inspirerats av IS utan kanske av en bok av Stephen King.


”Hela attacken påminnerbetänkligt mycket om scenariot i en bok av Stephen King, ”Mr Mercedes”, där människor mejas ner med hjälp av en bil när de står i kö till en jobbmässa. Jag bara påpekar det eftersom många kommer att tro att dådet inspirerats av islam och Koranen. Det kan faktiskt lika gärna ha inspirerats av Stephen King.”

 

För övrigt nämner inte Joakim Carlsson vare sig islam, koranen eller IS i sin ledare! Suck ……


Idag kommer det rapporter om rena lynchmobbar i Turkiet som misshandlat och kanske dödat soldater som deltagit i försöket till militärkupp. Marcus Oscarsson från TV4 har tagit upp det på sin facebooksida men jag har inte sett något om detta i svensk media. Vill svensk pk-media hålla Erdogans regim under armarna? Jag skulle inte bli det minsta förvånad om så vore fallet.


Se detta klipp.


 




Jag undrar bara hur många av kuppmakarna som Erdogans regim kommer mörda? Jag gissar att han kommer inte bara nöja sig med kuppmakarna. Han kommer säkert också passa på att eliminera många andra från det turkiska samhället.


De som åker till Turkiet på semester måste uppenbarligen gilla galningen Erdogan. Sverige borde ta fullständigt avstånd från Erdogan och hans parti AKP. Det samma borde EU göra. Sedan skulle gränsbevakning mot Turkiet vara total! 


Det är inte så många som klagat på Brexit de senaste dagarna!

 
 
Ingen bild

Micke

17 juli 2016 00:22

Jag förstår precis vad Erdogan menar när han säger att statskuppen är en gåva från gud och han menar det verkligen. Erdogan vill islamisera Turkiet och de enda som står i vägen är militären. Nu har han fått en chans att rensa ut i militären och tillsätta en militärledning som stödjer hans parti och en islamisering av Turkiet. Att han fått denna chans anser därför Erdogan är en gåva från gud.

 
Ingen bild

Maggan

17 juli 2016 00:26

Jag slås av våldet, våldet som alltid framträder inom islam. ett våld som är enormt. Det våldet står vi inför.

 
Ingen bild

Tobbe S

17 juli 2016 00:50

Erdogan 2016 påminner om Khomeini och Teheran 1978.

 
Ingen bild

Vaken

17 juli 2016 00:54

Science fiction är vad Joakim Carlsson kan sträcka sig till. Nu är det hög tid att lämna drömmarnas värld och inse verkligheten vilket många svenskar verkar ha fruktansvärt svårt med. Kanske är det ett resultat av att vårt land var förskonats från krig under lång tid som gör landet så patetiskt naivt.Om man som svensk journalist menar art upprinnelsen till det fasansfulla dådet i Nice skulle ha varit science fiction är det dags att gå hem.Säg som det är istället. Islamska fundamentalister hotar din, min, Europas och världens framtid och vi ska inte stillatigande titta på.

 
Ingen bild

Göta

17 juli 2016 01:26

John Gustavsson (för närvarande doktorand i nationalekonomi vid National University of Ireland och kåsör på Avpixlad) är en mycket skarpögd analytiker och skriver väldigt bra på Avpixlat om Erdogan och förhållandena i Turkiet. Jag citerar det allra viktigaste här:

"Turkiet grundades som en SEKULÄR muslimsk stat (år 1923), och grundaren – Ataturk – var fast besluten att hans land INTE skulle bli en islamistisk diktatur. Därför såg han och hans anhängare till att militären fylldes av moderata muslimer med (förhållandevis) västerländska värderingar, och militären fick rollen som det SEKULÄRA samhällets väktare.
[...]
Men varför stoppade då militären inte Erdogan från att ställa upp från början?
För att göra en lång historia kort så ljög Erdogan sin väg in på valsedeln. Han visade inte sitt sanna islamistiska, antidemokratiska jag innan han tog makten. Men att han ljög när han först förhördes för att kunna ställa upp till president är definitivt tillräckligt för att hans presidentskap skall förklaras illegitimt.
[...]
Det kuppmakarna ville var inte att installera en diktatur, utan att FÖRHINDRA en. Om de hade lyckas, skulle Erdogan ha avsatts och ett nytt val ha hållits – denna gång utan islamistkandidater."

(Mina versaler.)

Hela Gustavssons analys finns här:
http://avpixlat.info/2016/07/16/darfor-kan-den-turkiska-militarkuppen-anses-rattfardigad/

 
Ingen bild

Cosmik Debris

17 juli 2016 03:31

"Jag kanske låter pessimistisk men min insyn i den islamistiska miljön, vad jag hört, sett och läst, har gjort mig medveten om det bottenlösa hatet mot väst. Jag tror att terrorattackerna kommer att bli fler och större och komma allt tätare inpå varandra. Frågan är när terrorism och kontraterrorism övergår i regelrätt krig."

https://detgodasamhallet.com/2016/07/15/kriget-kommer-narmare/

De som är ansvariga för ödeläggelsen av Sverige och den pågående islamiseringen är i urval:

Fredrik Reinfeldt
Stefan Löfven
Dan Eliasson
Erik Ullenhag
Mona Sahlin
Anders Danielsson

När situationen i Sverige övergår i regelrätt krig är det bra att vara beväpnad. De som gjort Sverige till ett otryggt muslimsk moras behöver inte oroa sig då de bor segregerat och har livvakter.

Vi andra som inte åtnjuter detta av skattemedel bekostade livvaktsskydd bör således beväpna sig.


 
Ingen bild

T

17 juli 2016 07:15

Mkt bra igen Thoralf,,, våra sk ledare bosar åter ogen sin agenda o fula tryne,,, läs artikel nedan.
http://avpixlat.info/2016/07/16/darfor-kan-den-turkiska-militarkuppen-anses-rattfardigad/

 
Ingen bild

X

17 juli 2016 07:21

I framtiden styr Erdogan i hela Europa.
Våra vänsterliberaler gav, med folkets mandat, bort vår världsdel.
Då får ni knäböja för Muhammed ni som är kvar här då.
Lycka till.

 
Ingen bild

Ibbe

17 juli 2016 07:28

Erdogan, den nye Hitler men med religiösa förtecken, hyllas och stöttas av bl. a. Merkel. Så långt har islamiseringen av EU-politikernas toppar nått. Den intellektuella hjärnblödningen i EU är total , alla förtryckare är våra vänner bara det är med religiösa förtecken . Detta gäller dock endast islam. Usch, bu och fy för typer som Trump och Putin som ifrågasätter detta. Min kompis , som Sveriges statsminister benämner Erdogan. Är det inte dags att börja storstäda i inte minst EU-röran?

 
Ingen bild

Lena

17 juli 2016 09:13

Instämmer med flera här på tråden att det är mycket otäckt detta med det fruktansvärda våld som kommer ur islams trotjänare. De är verkligen de värsta förövarna mot humanismen o mänskliga rättigheter är väl något de tror bara gäller för dem själva. De är totalt EGO.

Vad gäller kuppen i Turkiet så pågår olika rykten och analyser av vad det kommer sig att det är en kupp just nu i Turkiet. En del tror att det är en s k "false-flag" operation iscensatt av Erdogan för att i slutänden stärka hans egen makt. Som sagt han använder GUD i detta sammanhanget, som att det skulle vara en skänk från ovan. Anledningen skulle då vara att han kan rensa bort en personer samt ha en ursäkt för alla göranden o låtanden i framtiden. Främst vill han ändra i grundlagen så att han som president får mer makt.

En annan analys, och mycket mer djupgående gör Lars Bern. Han anser att Erdogan insett sitt misstag att skjuta ner ett ryskt bombplan för några månader sedan. Det stod landet mycket dyrt då det inte kommer några ryska turister till landet. (När jag var där för tre år sedan då var hotellen belagda med minst 50% ryssar och den ryska medelklassen har bättre ställt än den svenska tror jag).
Erdogan kröp till korset och bad om ett möte med Putin, läs vidare på Berns blogg om ni är intresserade av nutidshistoria.

https://anthropocene.live/2016/06/29/usas-och-natos strategi-ar-pa-vag-att-haverera/

https://anthropocene.live/2016/07/16/kuppforoket-mot-erdogan/#comments

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

17 juli 2016 09:21

Vi får väl grattulera Östra Småland till sin stjärna
Han verkar passa bra på den tidningen.
Kvaliteen på svenska journalister är väl sådär, fast vill man göra sej till åtlöje inför hela Sverige och kåren , ja då skriver man så

 
Ingen bild

Ibbe

17 juli 2016 09:48

Har just sett Reimfeldt på TV 4. Tydligen Islamistvän också. Batra fanns i hans innersta krets. Moderaterna arr lita på???????

 
Ingen bild

Chrille

17 juli 2016 10:24

Brukar hålla mig borta från konspirationsteorier, men det verkar som globalisterna vill ta bort västerländska värderingar för att ha ett folk i förtryck som dom kan styra som marionettdockor.

 
Ingen bild

Observer

17 juli 2016 11:13

Europa är på god väg att bli ett ottomanskt rike.

1. Värdegrund införs via infiltrering
2. Man spelar på allas lika värde
3. Nedmontering av våra försvar
4. Nedmontering av polis
5. Avväpning av civilbefolkningarna (gun control)
6. Ett Natoland som är infiltrerat görs tongivande/stärks, "kuppförsöket i Turkiet"
7. Enormt inflöde av folk från mellanöstern som ges order av det tongivande landet.
8. Europa befinner sig plötsligt i ett gerillakrig som den avväpnade befolkningen har svårt att vinna.

Tack EU

 
Ingen bild

X

17 juli 2016 11:29

Ni svenskar som åker på semester till Turkiet.
Hur tänker ni?
Vill ni stötta Turkiets och islams övertagande av Europa?
Eller är ni bara lågbegåvade?

 
Ingen bild

Chrille

17 juli 2016 11:37

Måhända skulle kanske Herr Johan Carlsson (eller Fru Giraff, man är ju numera som bekant det som man själv uppfattar sig att vara)
på Östra Småland få en insändare skickad till sig skriven av terrorexperten Magnus Norell.

http://www.svt.se/opinion/uppmaningen-var-att-meja-ner-allahs-fiender

Men, nu är ju då Magnus Norell en riktig expert och inte någon kändis som tycker si och så, så det är kanske för mycket begärt för "journalisten" att ta till sig hans ord.

 
Ingen bild

Hulda mk1

17 juli 2016 11:54

Troligen måste EU-företrädarna hålla en skapligt god relation till Turkiet, för annars släpper de säkert iväg en enorm flyktingvåg in i EU.
"Ibland får man kyssa den hand man helst vill sk-ta i"...
Hoppas att det nu internt inom EU tänks om ang Turkiets framtida inträde i EU..

 
Ingen bild

Kalle

17 juli 2016 12:52


""Bussen släppte av svenskarna – mitt bland stridsvagnarna""

""Vägen var spärrad av bilar och stridsvagnar. Då gav flygbussens chaufför upp och tvingade passagerarna att gå av.

27 svenskar lämnades i vägrenen. De fick dra sina resväskor de sista fem kilometerna till Istanbuls flygplats.

– Jag var orolig, kände att det när som helst kunde hända något allvarligt, säger Shabnam Ameri, 27.""

Jag undrar varför man åker till ett muslimskt land för att semestra???

Kan bara säga -Skyll er själva.

Det finns maaassor av andra länder i världen att semestra i!!!




 
Ingen bild

Kalle

17 juli 2016 12:56

Länken:
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article23183355.ab

 
Ingen bild

Niklas R

17 juli 2016 13:25

Av princip så semestrar jag inte i något muslimskt land, precis av samma anledning som jag inte semestrar i socialistiska diktaturer, för att jag inte vill ge pengar eller legitimitet till massmördare.

Det sagt så anser jag nu att EU ska stänga gränsen till Turkiet. De asylsökare som kommer ska fängslas (av någon konstig anledning så fängslade grekerna de sju turkarna som flög över och sökte asyl igår, men de släpper in vem som helst som kommer i en båt).

Vi ska inte längre acceptera turkar som kommer hit. Båtar ska vändas tillbaka till Turkiet och personer som lyckas tas sig iland ska fängslas och därefter utvisas.

 
Ingen bild

Friholt

17 juli 2016 14:25

EU:s och enskilda demokratiska stater kommer att förfasa sig över att Turkiet möjligen kan återinföra dödsstraff. (Fast dödsstraff accepteras ju trots allt av demokratiska stater och har dessutom ett utvecklat samröre med sådana stater - t ex USA.)
Men - det som verkligen gör det helt omöjligt för rättsstater av högre demokratisk dignitet är att acceptera Turkiet om landet inför
s k retroaktiv lagstiftning och straffar dem som görs ansvariga för den här kuppen med dödsstraff. Handlingarna är ju gjorda i en tid när Turkiet inte har dödsstraff.
Carl Bildt får en jobbig tid.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

17 juli 2016 14:45

Turkiets muslimske diktator har genom utpressning tvingat EU att ge ALLA medborgare i Turkiet samma fria rörlighet som fredliga européer om en lista på krav uppfylls.

Hur stor är risken/chansen att det blir verklighet efter fredagens ”kuppförsök”?

Har den ökat eller minskat?

Tål att funderas på.

 
Ingen bild

X

17 juli 2016 15:18

Fråga till vänsterliberalerna som vill förstöra västerlandet och transformera det till ett världsomspännande kalifat:
Vi som inte ställer upp på det, har ni tips på var vi ska ta vägen?
Eller är alternativet väpnad kamp för oss?
Jag dör gärna på slagfältet mot giftet islam.

 
Ingen bild

Observer

17 juli 2016 16:34

EUROPEISKA MEDIAHUS = EN DEL AV ISLAM

SVD mf medier vet inte till sig av glädje. ...Nu när islamiseringen av Europa kan öka.

"President Erdoåan och premiärministern Binali Yildirim uppmanade under lördagen turkarna att gå ut på gatorna för att fira att kuppen var över. (Hade de något val?)

Att Erdoåan har ett stort stöd i Turkiet syntes på Konaktorget i kuststaden Izmir, Taksimtorget i Istanbul och Kizilaytorget i centrala Ankara. Människor viftade med röda flaggor (Kommunisterna i Europa jublar i kapp!) och skanderade slagord, rapporterar den turkiska dagstidningen Hürriyet. Folkmassan ska också ha sjungit den turkiska nationalsången."

Kommunisterna & massmedia som vill islamisera Europa och ställa till med inbördeskrig har högtidsstund nu!

.....Gick det inte Liiiiite för fort med alla motåtgärder i denna statskupp? Erdogan redan på flygande fot när kuppen inträffade och omedelbums efter fanns färdiga listor på domare som skulle sparkas mm. OCH A L D R I G ATT EN ARME SOM VILLE GÖRA STATSKUPP SKULLE GÅ IN MED SÅ LITE FOLK OCH OM DE INTE VAR SÄKER PÅ ATT VERKLIGEN LYCKAS!
Jammen snacka om iscensatt!

Ännu ett argument för Europas alla nationella partier att verkligen ta i med hårdhandskarna för att slippa ett gigantiskt Europeiskt inbördeskrig som pipskäggskommunisterna och hipstrarna (Svartfötterna) runt omkrig i Europa önskar ha.
Återvandring bör påbörjas A S A P av alla som inte delar kristna värderingar! Då skall vi även skicka med de äckliga pipskäggskommunisterna -De skall landsförvisas på livstid!

Rättegångar skall hållas för de som varit ansvariga för att islamisera Europa.

De skall få betala för vad de har ställt till med tycker jag.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

17 juli 2016 17:06

”Den som ägnar minsta uppmärksamhet åt samtiden vet att islamisk fundamentalism är i krig med västvärldens civilisation. Det är inte enbart IS, utan olyckligtvis många organisationer som likt cancersvulster sprider samma ideologi.”

http://erixon.com/blogg/2016/07/det-blir-jordsskredsseger-for-trump/

I Sverige finns många muslimska organisationer som av obegripliga skäl får bidrag till sin antidemokratiska och våldsamma muslimska agenda.

Johan Westerholm har listan där bland annat Ibn Rushd,Sveriges unga muslimer,Islamska förbundet och Sveriges muslimska förbund finns med. Kommunisten Ulf Bjereld har också täta antidemokratiska band med subversiva muslimska grupper.


Att "muslim" och "Sverige" tillsammans tillåts ingå i namnet på en förening är direkt stötande och får blodet att koka.

 
Ingen bild

Eric H

17 juli 2016 18:31

...och denne brutale Ledare drar vi helt medvetet in i EU?
Who's Nexit?

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

17 juli 2016 21:22

Lyssnade till Marit Pålsson som sommarpratade i P1 idag !
Hon tillhör gruppen "insomnade" svenskar som fortfarande tycker att EU är det bästa som finns och tror att bara vi har lite vinpartyn i Bryssel kommer inga krig att finnas i Europa .
Är dom både blinda och döva dessa zombies som inte ser allt våld som exprementet EU för med sig och som bara ökar. Dessa allt ökande motsättningar kan bara ända på ett sätt. Krig !
Eller ska vi bara gråta och köpa blommor när vi blir bortsopade från Europa !
Vad blir den "Slutgiltiga lösningen"
Någon tog upp vilka svenskar som har förstört Sverige !
Reinfeldt vinner klart !

 
Ingen bild

Fredde

17 juli 2016 21:40

Några klipp från dagens Sverige:
"2015 dödades 112 personer, vilket är fler
än något år under åren 2006-15. Sedan
2012 (68 döda) pekar kurvan uppåt."

"För andra natten i rad har bilar satts
i brand och sten kastats mot poliser
i en stadsdel i södra Uppsala."

Och det är sånt som SVT säger, hur ser då verkligheten ut? Hur mycket bidrar "berikarna" med? De som är så "fridsamma islamister"?

 
Ingen bild

Ådärkomdenja

17 juli 2016 21:51

"Kuppförsöket" var en riggad bluff av RetardOgan och hans Erdo Gang i AKP. Läs denna artikel - "Hell Hath No Fury Like a Teflon Sultan" - mycket bra sammanfattning om spektaklet:

http://sputniknews.com/columnists/20160717/1043158581/erdogan-turkey-coup.html

 
Ingen bild

RobertSt

17 juli 2016 22:12

På radions nyheter klockan ett eller två: "där åker folk i bilar och skaldernas 'Gud är stor'"
Ja inte går det att i Svensk media säga 'Allahu Akbar' ! Som fö. betyder 'Gud är större'.

 
Ingen bild

DuGamlaDuFria

17 juli 2016 23:24

Erdogan jämför sina politiska motståndare med Virus,Cancer,Metastaser...Så talar en Islams företrädare. Dessa epitet är mer passande för Islam som sprider sitt gift i väst. Allt medans våra politiker underkastar sig barbariet.

 
Ingen bild

SB

18 juli 2016 08:26

Man ska komma ihåg att Turkiet är ett NATO-land, att genomföra en militärkupp i ett sådant land krävs det att man åtminstone har ett tyst godkännande från USA. Alternativt att den rent av är sanktionerad av Pentagon. Men kuppens förlopp och Erdogans snabba represalier efteråt, bland annat att avskeda en stor mängd domare, gör att kuppen nu kommer i lite annan belysning. Det kan vara så, att det hela är en så kallad "false flag operation" alltså en falsk kupp, avsedd att misslyckas, initierad av Erdogan själv, för att han ska kunna tillskansa sig mer makt. Oavsett tror jag att Turkiets tid som sekulär stat är över, nu väntar tyvärr ett allt mer islamistiskt Turkiet, precis vid Europas häl. Jag ser ganska pessimistiskt på den närmsta framtiden.

Helt klart att den geopolitiska kartan ritas om snabbt nu, EU som har låg folklig förankring, är kraftigt skadskjutet efter Brexit, Turkiet som nu verkar gå islamismens väg. Frågan är om inte det kommer en ny tvist i höst efter presidentvalet i USA, blir Trump nästa president så tror jag att kommer att förändra världen igen, frågan är bara hur, den som lever får se.

 
Ingen bild

Tony

18 juli 2016 10:17

Har alltid sagt att jag kommer aldrig att sätta min fot
i ett muslimskt land, men frågan är om jag inte redan
gör det, utan att ha förflyttat mig en meter?

 
Ingen bild

Hen

18 juli 2016 11:45

@Tony:
Om du tänker fortsätta att reta upp dig på muslimer resten av livet, så lär du nog ha att göra. Det låter föga uppbyggande och totalt meningslöst. Det är också ganska märkligt hur man kan irritera sig på människor som man inte ens känner, utan som man dömer på förhand beroende på deras religion och kulturella bakgrund. Island kan kanske vara ett alternativ?

 
Ingen bild

DuGamlaDuFria

18 juli 2016 12:58

@Hen
Av deras gärningar bedömer man dem, Jesus ord i NT. Hur många terror attacker av muslimer behövs innan sådana som du ska vakna?
Ett islamistiskt land är nog alternativet för dig. Än så länge har vi inte gett upp Sverige!

 
Ingen bild

Hen

18 juli 2016 15:27

@DuGamlaDuFria:
De allra flesta muslimer är lika lite terrorister som du och jag. Många gör dessutom stora insatser för Sverige genom att göra rätt för sig. Men dessa lär du aldrig höra talas om av någon förblindad s.k "Sverigevän". Behåll gärna ditt MENA-hat för dig själv. Du är bara sorglig.

Thoralf Alfsson

18 juli 2016 15:48

Det som förvånar mig allra mest är dessa muslimer som enligt "hen" är lika lite terrorister som du och jag aldrig går ut och fördömer dessa terrordåd eller mord begångna av muslimer. Det är lika tyst om muslimer som ansluter sig till IS/ISIS/Daesh.

Det finns heller ingen kritik mot hederskulturen eller att så många flickor/kvinnor ramlar från balkonger. En företrädare från den islamiska föreningen i Kalmar förklarade det istället med att det handlar om ppsykiskt sjuka flickor och kvinnor som själva tar livet av sig genom att hoppa från balkonger. Tillåt mig tvivla!

Det nog snarare så att dessa inte vill underkasta sig islam och vad det innebär. Men då kanske dessa flickor och kvinnor är psykiskt sjuka enligt islams lära.

 
Ingen bild

Tony

18 juli 2016 17:43

@ Hen.
Ta av dig dina stora skygglappar så förstår du varför
jag skrev om Sverige som ett Muslimland, med särrättigheter
för Muslimer, den ena eftergiften efter den andra för just
Muslimer, jag skrev ingenstans om att alla Muslimer är en
belastning , det finns säkert Muslimer som både jobbar och
gör rätt för sig, det är kravmuslimerna jag syftar på, dom som
bara vill ha och ha, även om det så bryter mot Svenska lagar.
Fast det är väl meningslöst att förklara för dig som inte
vill se, kommer man som gäst till ett land, så ska man
följa och leva efter det landets lagar även om man inte
gillar dem?

 
Ingen bild

Hen

18 juli 2016 18:10

Inte en enda av alla de muslimer jag är bekant med har det minsta lilla till övers för de galenpannor som begår dessa illdåd. Det är fullkomligt självklart. Och vad skulle det göra för skillnad om muslimer oftare tog avstånd offentligt från något som de inte anser sig ha några beröringspunkter med? Du och andra vill ju ändå inte ha dem här. Eller blir du plötsligt tolerant mot en troende muslim bara för att han bestämt säger sig ta avstånd från våld? Tillåt mig tvivla.

Thoralf Alfsson

18 juli 2016 21:22

Jag förstår att du inte förstår och du kommer heller aldrig förstå.

 
Ingen bild

s29

18 juli 2016 22:59

JA du X, jag undrar vart dom själva ska ta vägen,när dom upptäcker att dom bara är korkade goyos.Dom lär inte vara välkommna hos Sverigevänliga heller.Det är inte lätt att knalla runt med huvudet under armen.

 
Ingen bild

Tony

19 juli 2016 06:35

@ Hen.

Om dom inte anser sig ha några beröringspunkter med
virrpannorna som dödar oskyldiga i Islams namn, så finns
det väl stor anledning att inte bli sammankopplade med
dessa uppenbart sinnessjuka individer. Antingen tiger
man för att man samtycker, eller så vågar man inte yttra
sig för att dom är rädda för repressalier från bokstavs-
troende Muslimer. Islam är inte som andra Religioner!

För övrigt säger din signatur rätt mycket om dig!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6
7
8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27
28
29
30
31
<<< Juli 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards