thoralf

Direktlänk till inlägg 26 juni 2016

ÖPPET HUS

Av Thoralf Alfsson - 26 juni 2016 12:02

Imorgon den 27 juni har vi troligen det sista Öppet hus i vår partilokal i Kalmar innan ett sommaruppehåll. Vi kan diskutera sommarens aktiviteter imorgon. Grillkväll, utflykt till Karlskrona och marinmuseum, Kalmar marknad och Kalmar stadsfest.


Imorgon bjuder vi på korvgrillning och fika på balkongen då det ser ut som midsommarvädret består även under måndagen. Många vill säkert diskutera folkomröstningen i Storbritannien.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Folklig

26 juni 2016 12:24

Vilken underbar människa du är och vilket fantastiskt konservativt arbete du har gjort under 2016.

 
Ingen bild

Jonte

26 juni 2016 13:12

Så trevligt att du hör av dig det var verkligen efterlängtat svarar jag Radiotjänsttanten när hon ringer tanten blir förvirrad och vet inte om hon ska tro sina öron sedan frågar jag henne om hon hade hört talas om Muhammed Atta vad är det undrar hon Breivik har hon förstås hört talas om och inte bara en gång hur kan det komma sig sedan frågar jag henne om hon visste att islams grundare var pedofil eller om hon trodde att islam var fredens religion tanten undrar oförstående varför jag ställer sådana frågor till henne det är för att upplysa damen om hur hjärntvättad hon är av det medieföretag hon jobbar för varför pratar de inte om det allvarligaste som pågår i landet islamiseringen Sverige invaderas av muslimer medan de svamlar om den arabiska våren och den globala uppvärmningen tanten verkar inte vilja orka höra mer det blir för mycket för henne hon lägger på.

 
Ingen bild

C Andersson

26 juni 2016 13:54

"Det pratas om att någon varit här och tänt på. Jag hörde att det var två killar eller nåt sådant här, men jag vet inte. Jag är inte säker, jag är väl i chocktillstånd,"

Gissa var! Signalementet är ju klockrent.

 
Ingen bild

Edward Ulfertz

26 juni 2016 15:02

Det sägs att Hitler sagt följande:
"The best way to take control over a people and control them utterly is to take a little of their freedom at a time, to erode their rights by a thousand tiny and almost imperceptible reductions.
In this way the people will not see those rights and freedoms being removed until past the point at which those changes can be reversed."

Enligt http://www.snopes.com/hitler-control-quote/ har Hitler aldrig sagt detta.
Citatet är troligen påhittat för att visa hur otroligt djävulsk Hitlers organisation var.

Europeiska Kommisionens ordförande Jean-Claude Juncker:
"Vi beslutar oss för en sak, sedan låter vi det vara ett tag och väntar för att se vad som händer.
Och om ingen reagerar på vårt förslag, och det gör ingen, för de flesta människor vet inte vad det är vi beslutat om, så fortsätter vi processen steg för steg tills det inte finns någon återvändo.”

Sverige är alltså, sedan statskuppen mot grundlagen 2010, medlem i en organisation jämförbar med Hitlers.

Vill vi vara med eller är utvägen Svexit?
För att gå ur EU krävs först en ny statskupp för att ändra tillbaka grundlagen och åtala de gamla kuppmakarna.
Och sedan en folkomröstning om medlemsskapet. Ganska krånglig väg att gå.

Men om fler och fler EU-länder går ur, så rasar EU samman.
Vi kan ju inte vara medlem i en organisation som inte existerar.
Med ett enkelt pennstreck stryker vi de raderna i grundlagen.
Nemas problemas!

 
Ingen bild

GBM

26 juni 2016 15:08

Gruppvåldtäkt i Vänersborg. Signalement onödigt, alla vet.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

26 juni 2016 16:21

”Framtidens fascister kommer kalla sig anti-fascister", tillskrivs ofta Winston Churchill

Om han har sagt det eller inte låter jag vara osagt.

Men att Brexitomröstningen visar att påståendet är sant och riktigt råder det inga tvivel. Vänsterslödder som spyr ut sitt hat mot arbetarklass är vidrigt och helt obegripligt. Man går i armkrok med storfinansen i kampen mot den lilla människan.

Begreppet nyttig idiot har aldrig varit lättare att exemplifiera.

Från den politiska korrekthetens och hyckleriets högborg levererar den vedervärdige fascisten Hynek Pallas en föraktfull tweet.

”Som att rösta om internet. Unga bara: "eller hur..." Äldre vita gubbar med kissfläckar i byxorna: "konstigt, obehagligt, nej"”

Sannolikt finns det fortfarande kvar några soldater som stoppade Hitler och fascismens framfart på 40-talet bland dem som röstade för Brexit.

Tänkte inte fascisten Hynek Pallas på det?

https://twitter.com/hynekpallas/status/746253224320110592

 
Ingen bild

Hood

26 juni 2016 16:24

Edvard Ulfertz Det du beskriver kallas allmänt "De små stegens tyranni"och är ett vedertaget begrepp och tillvägagångssätt för att undan för undan med små steg gripa makten i ett samhälle.Brexit har just nu brutit detta.

 
Ingen bild

Göta

26 juni 2016 16:52

BREXIT-HATARNA DOMINERAR I HUVUDSTÄDERNA.
Där vistas nämligen hela den stora TYCKAR-eliten, som anser sig vara finare och på alla sätt bättre än övriga folket och därför ska bestämma över hur folket ska tycka. TYCKAR-eliten består av kultur-, politiker- och media-etablissemangen. Dessa etablissemang äger alla resurser för att uppfostra och hjärntvätta folket. Den absolut viktigaste media-resursen i vår huvudstad är radio och TV, som i dessa dagar jobbar frenetiskt med att hamra in i svenska folket hur fel det var att Brexit vann och hur korkade alla Brexit-röstare är.

Mediaetablissemangets desperation märktes tydligt i P1-programmet "Godmorgon Världen" i morse, där man fullkomligt frossade i Brexit-skitprat oavbrutet mellan kl 09-11.

Ett exempel som illustrerar huvudstaden Londons Brexit-hatare är den vänsterjournalist som har startat ett upprop på change.org om att London borde bryta sig loss från Storbritannien och bli en egen stat. I skrivande stund har ca 160 000 skrivit på hans upprop. 
Ingen bild

Molle

26 juni 2016 18:01

Media vet fasen inte vad de säger...inget nytt ioförsig. :-)

Idag sa de på tv-4-nyheterna att 55% hade ångrat att de röstade på Brexit. Väldigt konstigt när Brexit vann med 51,9%

Är det någon som får ihop den mattematiken??

 
Ingen bild

C Andersson

26 juni 2016 23:25

@Molle@

Det var väl några som hade ångrat sig två gånger. TV4-nyheterna tycks ha uttryckt sig väldigt luddigt. Med avsikt får man förmoda. Du är bara lite lummig Molle. Allt beror på pocenten.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15
16
17 18
19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< Juni 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se