thoralf

Direktlänk till inlägg 22 juni 2016

STOLTHET OCH SJÄLVSTÄNDIGHET MOT SKRÄMSELPROPAGANDA

Av Thoralf Alfsson - 22 juni 2016 20:11

Imorgon röstar Storbritannien om Brexit eller remain. Stolthet och självständighet mot skrämselpropaganda.


Det finns ingen hejd på vilka ve och fasor som kommer drabba Storbritannien vid en Brexit om man får tro de som propagerar för att Storbritannien skall stanna kvar i EU. Det är minst sagt överdrivet och ren skrämselpropaganda.


Jag har följt hur svensk media rapporterat om valet imorgon och det råder ingen tvekan om att public service har en egen agenda och att man därigenom tagit ställning mot Brexit. Jag skulle uppskatta det som att ca 70-80 procent av inslag och artiklar framhållit att Storbritannien skall stanna kvar i EU.


Jag har inte uppfattat att en enda mediekanal eller tidning i Sverige som tagit ställning för Brexit.  


Jag tror att framförallt makthavarna i Bryssel är rädda för att alla dessa ve och fasor inte kommer inträffa vid en Brexit. Utan den största rädslan består nog i att man är rädda för att Storbritannien skall klara sig väldigt bra utan EU, både när det gäller handel och arbetsmarknad, och därmed sin ekonomi.

 

Det bisarra är kanske att just invandrarna och muslimerna är de som kommer avgöra om Storbritannien stannar kvar inom EU, inte engelsmännen. Invandrarna kan vara tungan på vågen. Det engelska folket har inte längre makten över sitt eget land.


London valde nyligen muslimen Sadiq Khan till borgmästare efter Boris Johnson. Det visar att islamiseringen gått fort i London och Storbritannien. Det är inte längre engelsmännen som bestämmer i London. Morgondagens val är en ödesdag för Storbritannien! Skall man återta självständigheten och behålla stoltheten som nation? Eller har landet kidnappats av federalister och invandrare som vill göra om landet och fortsätta med islamiseringen.


Men det är precis den här utvecklingen som Sverige är på väg emot med stormsteg. Jag tänker i varje fall göra vad jag kan för att stoppa utvecklingen genom mitt politiska arbete och min blogg.


Tyvärr så sänder inte SVT någon valvaka. Minst sagt märkligt att man inte ens har en enda liten minut i SVT om valet under torsdagskvällen.


 
 
Ingen bild

calle

22 juni 2016 22:01

"invandrarna och muslimerna är de som kommer avgöra" svårt att inse, faktiskt. att utlänningar avgör framtiden även för Svenskarna.

nu när 7 klövern, inte är så goda. när skattepengarna inte räcker och statens tillgångar inte räcker till humaniära stormaktens politik. nu kommer reform efter reform som kommer reta upp invandrarna och i sin ilska kommer medelsvensson få bli måltavla. makteliten köper sig trygghet.

 
Ingen bild

tonton

22 juni 2016 23:50

Varför skulle det gå illa för Storbritannien utan EU-medlemskap? Det går tämligen hyfsat för Schweiz å Norge, ja t.o.m för Island...

 
Ingen bild

Tony

23 juni 2016 08:01

Jag hoppas innerligt att England går ur detta fuskbygge,
som mest verkar vara till för Byråkraterna själva, för
Sveriges del har det enbart inneburit kostnader, allt prat
om att vi kommer att förlora Exportinkomster är också
trams, det ska väl i så fall ställas mot dom stora
kostnader vi har för medlemskap, vi exporterade varor
långt innan EU fanns?

Sen att SVT inte sänder från omröstningen har väl att
göra med alla snyftreportage man ska göra om någon
stackare som fått avslag på sin ansökan, ibland kan
det ta lite tid att få vederbörande att klämma fram
den obligatoriska tåren!

 
Ingen bild

Pretty boy Floyd

23 juni 2016 08:35

Det stora problemet för EU är att det har tillåtits att för många "skräpländer" ingår.
Det har varit en sport för Wallström och co att "alla ska med" .
Det är på samma sätt som man tillsätter fackliga företrädare.
Dom arbetsskygga söker sig dit.
Att bjuda in Ukraina är ett bevis på det naiva EU. Putin blev självklart provoserad. Varför finns ingen självkritik blank socialfallen i Bryssel ?

Thoralf Alfsson

23 juni 2016 09:00

Socialdemokraten Anna Hedh från Öland har redan beslutat att kandidera till EU-parlamentet 2019 såg jag i en artikel i veckan. Vad har hon uträttat under alla år i Bryssel?

 
Ingen bild

Fredde

23 juni 2016 11:01

Jag noterade att Metro idag lyfte fram fem "falska påståenden" om Brexit. Alla dessa i syfte att förklara varför de ska stanna.
Men INGET om vad som är faran i att stanna. Typiskt svensk PK igen.

Vad Anna Hedh har uträttat vet jag inget om, borde det inte vara en allmän upplysning? Vi betalar ju allihop hennes (höga) kostnader och ersättningar!
En lista vore trevligt!

 
Ingen bild

RoberSt

23 juni 2016 14:16

Om Britan går ur EU upphör världen att existera!
Nej, allvarligt, om Brexit vinner så ordnar EU bara en ny folkomröstning. Med 2 val: att stanna kvar eller stanna kvar.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15
16
17 18
19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< Juni 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards