thoralf

Direktlänk till inlägg 21 juni 2016

NÅGRA KLIPP FRÅN KVÄLLENS STORA DEBATT I LONDON OM BREXIT

Av Thoralf Alfsson - 21 juni 2016 23:58


Här kommer även en länk till artikeln i The Sun


https://www.thesun.co.uk/news/1320593/boris-johnson-and-sadiq-khan-go-head-to-head-in-eu-referendum-debate-in-wembley-arena/


 
 
Ingen bild

Observer

22 juni 2016 03:40

Stora arbetsgivare i England har skickat ut hotbrev till de anställda om att de kan riskera att förlora sina jobb om de röstar för en exit. Ren utpressning.
Och visar givetvis på vad syftet med EU är; Nämligen billig arbetskraft! Vilket också massinvandringen styrker.

Det kommer alltså knappast att bli någon "Brexit".

Människors frustration undertrycks ännu en gång med hjälp av hotelser. Etablissemanget klarar alltså inte av att med demokratiska metoder hantera viktiga frågeställningar eller hantera folkens frustration.
-Den sista demokratiska utvägen STÄNGS alltså av etablissemanget.
Denna "Tryck-kokarmetod" är inte bra.
Vad återstår för den stora missnöjda massan?
-Väpnad konflikt är ingen kvalificerad gissning, Tyvärr.
Inte undra på att etablissemangen har börjat skrika efter "Gun Control" som i USA. I EU är man nu i full gång med att ändra i vapenlagarna för att börja plocka av civilbefolkningen jaktvapnen.

 
Ingen bild

J B Doe

22 juni 2016 10:36

@Observer
Du har alldeles rätt. Lägg till detta att Sveriges regering för något år sedan i tysthet ändrade lagen så att vår armé i vissa lägen även äger rätt att öppna eld mot den egna befolkningen, så ser man et mönster.

 
Ingen bild

Observer

22 juni 2016 14:16

MINA TIPS TILL FRAMTIDA POLITIKER:

1. Inse att du är anställd av din befolkning.
2. Du skall företräda din befolkning. Inte någon annan/annat.
3. Du skall ha valspråket: "FOLKETS VILJA ÄR MIN ARBETSVILJA"
4. Du skall stå upp för ditt folk.
5. Du skall lyssna på ditt folk.

Dagens politiker i stort behandlar sitt folk likt en olydig hund som de skall/behöver domptera och de företräder alla andra före folket trots att folket betalar. De är fega luspudlar. De kommer att bli ihågkomna historiskt lika ärofullt som de Amerikanska slavägarna och inget annat.
Hela systemet är uppifrån och ner uppbyggt i organisationerna på att man får sparken om man står upp för förnuftet. Hur har det kunnat tillåtits att bli så vansinnigt??!

I framtiden, Ja efter den förmodade samhällskollapsen om nu inte demokratin segrar före vilket jag hoppas, Så måste man bygga in funktioner i systemet som omöjliggör att vi erhåller ett likadant system som vi har idag. Det får bara inte hända.
På grund av det här har vi erhållit en setback på 30-50år av utveckling! Samt en fördumning som faktiskt saknar motstycke i modern historia. Man får leta sig tillbaka till 1600-talets häxjakter för att hitta en likadan fördumning.

Politiker bör i framtiden även vara djupt allmänbildade och speciellt belästa inom naturvetenskap. De skall även anses dugliga för uppdraget av sin närbefolkning. De skall vara högt ansedda av folket i sin bygd särskilt beträffande engagemang där de ej tagit betalt, Utan gjort det med hjärtat på ett klokt och trevligt sätt. Därpå kan de belönas.

 
Ingen bild

calle

22 juni 2016 15:16

om man läser Percy Barneviks bok "jag vill rädda världen"(köp inte, låna på bibliotek, stöd inte aset) så får man veta att västerländernas nedmontering är planerad, av investmentbankerna som i sin tur styr politikerna.
Percy fick i uppdrag av Goldman Sachs att krossa 80 industriföretag i Europa, och krossa ASEA. för detta skulle han få 1 Miljard i belöning. det kan göras mer profit på att tillverka i låglöneländer och låta västländer låna till sin konsumtion. Verkar som vita människor skall förintas. och Englands är på väg att krossas.
nu hotas befolkningen till att rösta som makteliten vill, går de ur EU krossas dom ekonomiskt, stannar de kvar försvinner britterna genom mångkulturen.

lika illa i Sverige, massiv hjärntvätt med mångkultur. media visade bilder på Adam Tenstas hjärntvättade gravida flickvän, men nu när hon födde barnet i maj finns det inte en bild på den media heta familjen, med bild på barnet. skulle det avskräcka andra svenska PK-hjärntvättade tjejer, att få veta vad recissiva naturlagar har för effekter.

 
Ingen bild

calle

22 juni 2016 15:40

denna brittiska dam har nog rätt:
http://www.svt.se/nyheter/utrikes/eu-ar-den-diktatur-som-hitler-dromde-om

det var väl bankirer som lånade ut pengar för att bygga upp tyska krigsindustrin. Tyskland var ju bankrutt efter skadeståndet från 1a väldskriget. nu styr bankerna Merkel istället.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

22 juni 2016 16:56

Björn Söder klubbade igenom EU:s strängaste invandringspolitik.

Lagen är framtagen av S och MP i en skön främlingsfientlig endräkt.

Min kommentar: Opp och ner ner och opp. :-)

 
Ingen bild

calle

22 juni 2016 17:03

jaha, Soros hotar britterna!

http://www.friatider.se/soros-hotar-med-valutakrasch-om-brexit-vinner

kan ingen fängsla George, det borde vara straffbart att förstöra hela länders ekonomi.

 
thojuh

thojuh

22 juni 2016 17:05

@ Calle
Helt underbart att du kallar Barnevik för sitt
ratta namn. När galningen fick sparken från ASEA
och ingen i finansvärlden ville skaka hand med gubben,
blev han "den barmhärtiga samariten" hjälparen, donatorn,
allt naturligtvis offentligt, alla måste se vilken godhjärtad, generös människa han är. Fy fan vad jag hatar dessa godhetsapostlar!

http://thojuh.se

 
thojuh

thojuh

22 juni 2016 17:19

Galningen Barnevik köpte ett företag i USA
som var hotat av stora skadestånd. Det handlade om asbest.
När idioten Barnevik köpte företaget (combatian)? någon som vet?
följde skadestånden och kraven med på köpet.

Barnevik fattade inte vad han hade köpt (ett råttbo), en lång process i domstolar i USA, ryckte luggen av den här figuren.
Sen var det slut med W-bergs tålamod - han fick sparken.
Nu godhetsapostel!

http://thojuh.se

 
Ingen bild

Putte

22 juni 2016 17:49

De där godhetsapostlarna gör inget för att de vill hjälpa andra. Det gör det för att kunna visa vilka goda människor de är och att de kan tala om och skryta för andra om sin falska godhet. ”Titta på mig, en så god och fantastisk människa jag är.” Dessutom är det billigt att vara god, med andras pengar. De påminner om tjurfäktaren i Disneyfilmen om tjuren Ferdinand som sliter sitt hår för att han inte få visa hur modig han är. I vissa kretsar är det status i att skryta om sin egen godhet.

 
Ingen bild

Lena

22 juni 2016 18:19

Nigel Farages sista tal idag, innan referendum-dagen. Detta valet handlar om etablissemanget contra befolkningen säger han, han har rätt i det mesta den mannen.

På Aktuellt igår tog de upp "Brexit" igen, en engelsman som såg helt spänd ut fick tala om vad just han tycker, för nu har 4 stora tidningar i England bl.a The Times gått ut med att de uppmanar folk att rösta för utträde. Samtidigt påstår programledaren SVT, att i Sverige minsann är media NEUTRALA!

Snacka om vilka mutkolvar och ljugsnubbar hela SVT och MSM i övrigt.
Var fanns det en som hade en åsikt om vad utträdet handlar om?

Nej, nej inte väcka den björn som sover inte, inte tala om att EU parlamentet är suveräna lagstiftare, inte heller om att de försiktigt och långsamt har lurat folket och förvandlat unionen till en politisk union. Från början handlade unionen om handel eller hur? Hur kommer det sig att alla viktiga politiska beslut numera fattas i Bryssel?

De har för folket bakom ryggen, med ALLA i etablissemanget som ställt upp inklusive en stadsminister som, ja vad ska man kalla honom? en folkförrädare av absolut värsta sorten. Kan någon här komma på en enda gång sedan regeringstillträdet när han har STÅTT UPP FÖR SVENSKA FOLKET? Jag kan då inte minnas en enda gång.

Hoppas innerligt att England går ur, då kommer fler att följa i spåren. DET kommer att få etablissemanget att skaka.

https://youtube.com/watch?v=H5wJHhfpzSA

 
Ingen bild

Lena

22 juni 2016 18:40

Ytterligare info från idag när Nigel Farage mötte pressen för en sista frågestund. Om inte Brexit vinner nu kanske Holland och Danmark kommer att försöka få ett referendum för att bryta sig ut. Inte visste jag att de också har befolkningar som till 50% vill ut ur EU, det har vi inte hört något om i detta informationsfattiga land.

https://youtube.com/watch?v=vjDmifVhCnU

 
Ingen bild

Lena

22 juni 2016 19:25

Lyssna på HELA debatten igår som BBC arrangerade med f d borgmästaren Boris Johnson och nuvarande Sadiqe Khan. Mycket intressant.

https://www.youtube.com/watch?v=Lw4c2qv0

 
Ingen bild

Morningstar

22 juni 2016 19:41

@Calle. Putin har redan utfärdat en arresteringsorder på George Soros. Så han lär inte sätta sin fot i Ryssland. Tänk om vi kunde få ut sådana här nyheter till vanligt folk. Svensson skall skrämmas med den stygge ryssen och klamra sig fast vid Nato. Har Svensson redan glömt hur samme Soros kraschade vår ekonomi för över 20 år sedan?

Russia will make The United States reflect upon what they allowed Rothschild to do to their own country. So when you see protests against Vladimir now, keep in mind it is probably staged by The Rothschild’s trying to control Russia once again.

Putin Issues Arrest Warrant for Financial Terrorist George Soros!!

Financial terrorist and Hungarian bank dick, Convicted Felon George Soros… Russian Intelligence has fingered Soros for using cross-collateralized compounded Swedish and Danish foreign currency derivatives for the purpose of an attack on the Russian stock market..

http://endingthefed.com/vladimir-putin-russia-issues-international-arrest-warrant-for-rothschild-soros.html

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15
16
17 18
19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< Juni 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards