thoralf

Direktlänk till inlägg 18 juni 2016

HÄPNADSVÄCKANDE! ELLER?

Av Thoralf Alfsson - 18 juni 2016 21:21

SR Ekot kommer med minst sagt häpnadsväckande uppgifter.


”Migrationsverket bedömer att det finns tveksamheter i åldern hos 70 procent av ensamkommande asylsökande med en uppgiven ålder på mellan 15 och 17 år. Det innebär att över 18 000 åldersbedömningar kan behöva genomföras i år och nästa år.”

 

Nu räknar Migrationsverket med att ca 18 000 ålderstester behöver genomföras. Det handlar om många miljarder kronor som svenska skattebetalare får betala för dessa fuskare helt i onödan på grund av naiva politiker i 7-klövern och fega tjänstemän på Migrationsverket. Med andra ord den politiska korrektheten har förhindrat en riktig handläggning av dessa asylsökande. Läs artikel.


I fredags möte jag en grupp som kom från en skola där det bedrivs svensk undervisning. Jag bedömer att det var så kallade ensamkommande från Afghanistan. Min uppfattning av dessa var att minst hälften av dem var äldre än 18 år.


Det som dock förvånar mig allra mest är att personalen som träffar dessa vuxna män inte larmar genom att gå till media eller på något annat sätt avslöja allt fusk. Det är bara för bedrövligt!


Jag ställde nyligen en fråga till socialförvaltningens chef Cecilia Frid om de misstänkte att det fanns vuxna män bland kommunens 237 ensamkommande. Jag fick följande svar.


 


Cecilia Frid medger att det finns enstaka vuxna bland de ensamkommande. Om 70 procent av de som angett att de är mellan 15-17 år misstänks vara överåriga enligt Migrationsverket borde det handla om 100-150 personer bara i Kalmar kommun.


Även Östra Småland har ställt frågor om detta till Socialförvaltningen i Kalmar. Läs artikel.


Tänk om 7-klöverns politiker lyssnat till Sverigedemokraterna redan 2010-2011 i riksdagen då vi lyfte frågan om ålderstester. Tänk så många miljarder kronor som sparats! Det 7-klöverns politiker har ägnat sig åt kallar jag för landssvek!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Observer

18 juni 2016 22:01

Thoralf; Åtala dem och låt de betala tillbaka när du kommer till makten!

En annan sak:
Här kommer beviset för att åtala vår public service
https://putilov.org/2016/06/16/hur-opartiskt-ar-public-service/

Det får vara slut med slentrianbeteendet att låta de här helt uppenbara brottslingar gå fria. De ska inte gå fri.

 
Ingen bild

Hulda mk1

18 juni 2016 22:28

Bara för att det redan för många år sedan på sverigevänliga bloggar påtalades gång på gång att de ensamkommande var vuxna,så hände inget. Sverigevänner har ju aldrig rätt.. Omvändelse under galgen kan man nog kalla detta, inför ett ökande och ökande SD-stöd bland väljarna och gigantiska kostnader. Tragiskt..

 
Ingen bild

Ådärkomdenja

19 juni 2016 00:15

Landsförräderi gäller iaf anstiftaren till det groteska som iscensatts mot Sverige. Den skyldige är psykopat, men likafullt ansvarig, namnet är Fredrik Reinfeldt. Denne vidrige figur är ännu på fri fot, men borde omhändertas och oskadliggöras.

 
Ingen bild

Molle

19 juni 2016 00:15

När det är klarlagt att de är vuxna män så finns det bara ett alternativ: UTVISNING DIREKT.

Likadant med stenkastarna... UTVISNING, och det oavsett ålder.

 
Ingen bild

stig

19 juni 2016 01:48

Ålderstester kan göras när man med 100%-säkerhet kan avgöra om en person är 17 eller 18 år, annars håller det nog inte i domstol.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

19 juni 2016 01:58

Mellan Tobias Billströms uttalande 2 feb 2013: "Vi måste diskutera volymerna" till: ”Migrationsverket utgår från att det finns tveksamheter kring åldern hos 70 procent av ensamkommande asylsökande i 15- till 17-årsåldern.” är det en intellektuell avgrund.

Alla med förståndet i behåll vet att den muslimska ensamkommandebluffen har pågått i många år och är på väg att ruinera landet. Att det nu är ”tillåtet” att inte bara prata om volymer utan även att ifrågasätta åldern på gråhåriga, tunnhåriga och uppenbart vuxna män som påstår sig vara barn är vämjeligt.

De groteska kostnaderna som tidigare varit en ”myt” bekräftas av Ekot Granskar 8 juni 2016 till 1 3000 000:- per år och person.
http://sverigesradio.se/sida/avsnitt/743232?programid=3437

Den vidrigaste lögnaren av alla är Anders Lindberg på Aftonbladet som 11 november 2015 skrev:

”En viktig del av svaret är förmodligen alla myter som sprids om att barnen i själva verket inte är barn.”

http://www.aftonbladet.se/ledare/ledarkronika/anderslindberg/article21703252.ab

 
Ingen bild

Ulrika

19 juni 2016 06:41

Säkert många personal på olika "ensamkommandehem" som också inser att vissa är mer eller mindre överåriga - MEN - som ofta bara timanställda vågar de inget säga.

 
Stuire Stursk

Stuire Stursk

19 juni 2016 06:46

Att ha i minnet då nu alla "goda krafter" påstår olika saker ang "barnens" ålder. Det som gäller är vad som fastlagts av domstol. Nu är även JO ute och babblar strunt, har jag sett. Att Migverkets M Ribbenvik pladdrar strunt har konstaterats sedan tidigare.

Att asylsökande ska klarlägga sin ålder står i utlänningslagen och har också slagits fast av Migrationsöverdomstolen.

Följande kan dock vara på sin plats att för hundrafjuttonde gången erinra om, alltså detta utdrag ur Migrationsöverdomstolens dom UM 2437-13 av den 11 februari 2014:

Det är den asylsökande som har att göra sannolikt att han är minderårig. Denna princip gäller även ensamkommande barn.

Läs hela bloggartikeln som Merit Wager skrivit och dela innehållet.

Källa:
https://meritwager.se/2016/06/16/hangslen-och-livrem-finns-anda-kasar-migrationsverkets-byxor-ner-till-fotknolarna/

http://https://meritwager.se/2016/06/16/hangslen-och-livr

 
Ingen bild

Stefan A

19 juni 2016 06:48

Sjuklövern och fulmedia har i samförstånd dolt detta miljardslöseri i åratal, vad gör man när makten och granskarna gör gemensam sak? i alla andra sammanhang hade det väckt ett ramaskri, är en fara för varje land när media blir liten och förljugen, när man får chefredaktörer som hyllar lögnen och mörkningar för att man vill vara "goda", inte konstigt att alternativa media växer så det knakar, det är ett friskhetstecken, tyvärr har det kostat Svenska skattebetalare enorma summor i onödan.

 
Stefan K

Stefan K

19 juni 2016 07:03

Tyvärr är det svenska myndigheter i ett nötskal. Dessa "barns" ålder har ifrågasatts i flera år, såväl av Sverigedemokraterna som alternativa medier. Förmodligen är det därför man inte vågat/velat agera.

Detta är en skandal utan dess like och det borde få konsekvenser över hela linjen, från politiker via myndigheter till de ljugande "barnen".

Håll koll på detta Thoralf, se till att ditt parti inte lämnar detta därhän och kräv att ansvariga (politiker, myndigheter, "barn") förklarar sig innan konsekvenserna utdelas.

Kanske också att Aftonbladets Anders Lindberg borde förklara sina ord.
https://pbs.twimg.com/media/ClQL66hWYAAAPgD.jpg

http://petterssonsblogg.se

 
Ingen bild

LG

19 juni 2016 07:38

Ja du, Thoralf.

Detta är det största svek som eliten gjort mot sitt folk i detta land, någonsin.

7-klövern, tillsammans med pk-media, har ljugit för oss alla, och på så vis vilselett hela folket.

Man har skapat ett "vi och dom"-samhälle, där vi som har stått upp och sagt sanningen, har hatats, hotats och hånats i åratal.

Eliten har slugt delat folket, och sedan dragit nytta av denna splittring mellan grannar, vänner och familjemedlemmar.

Frågan är om vi någonsin, efter detta enorma svek, kommer att kunna bli" ETT folk" igen.

 
Ingen bild

Pretty boy Floyd

19 juni 2016 07:40

Att man ska behöva leva i detta sjuka,falska,förljugna,oärliga,bedrägliga,sinnessjuka,idiotiska samhälle gör mig och många andra deprimerade.
Även om man försöker att inte bry sig gnaget det i huvudet och man tänker !
Hur kan samhället vara så fegt och falskt ?

 
Ingen bild

SM811

19 juni 2016 08:39

När migrationsverket ger kommunerna rätt att ålderstesta så kan det inte vara så svårt om man bara vill. Tydligen vill inte de PK ute i kommunerna att så skall ske för då får SD rätt än engång.
Säger som Jimmie sa "Välkommen till verkligheten" Cecilia.

 
Ingen bild

Violinistx

19 juni 2016 09:03

Det helt kristallklart att det är de borgerliga partierna som främst har varit drivande i att skapa massinvandringen. Visst, sossarna är inte oskyldiga, men skillnaden är likväl närmast monumental. Rent allmänt har sossarna ägnat sig åt att strama åt inflödet, medans borgerliga regeringar har öppnat kranarna fullt och även gärna slagigt hål i väggen med slägga för att få upp flödeshastigheten. Sossarna genomförde redan 1989 det i särklass vettigaste regelverket på migrationsområdet som vi har sett i modern tid. I princip normaliserade det helt Sveriges asylsystem jämfört med andra västländer. Tyvärr var regeringen Bildt, driven av Bengt Westerberg, närmast helt tokig och rev glatt upp dessa regler och hade inte sossarna vunnit valet 1994 hade vi nog suttit i dagens sits redan för 15 år sen. Persson räddade utan tvekan landet. På samma sätt gäller att om inte Löfven hade vunnit 2014, hade landet nu troligen varit i öppet sönderfall, för det är 100% säkert att Reinfeldt hade tvärvägrat att stänga kranen.
Alliansen ville ha hög invandring från 3je världen och gick väldigt tydligt till val på detta redan 2006. De lyckades och man kan tydlig se hur total invandring kraftigt gick upp direkt efter deras tillträde och sen stannade på en väldigt hög nivå.
Vad gäller ”ensamkommande” är detta i princip en ren skapelse av alliansen. Innan 2006 förekom det knappt, men blev sen direkt en kraftig tillväxtsektor.
Slutligen är den verkliga frågan hur det kunde komma sig att svenskarna röstade fram en person som så uppenbarligen hatade dem och väldigt tydligt markerade att han inte såg sig som en av dem.
Sign Utlandssvensk

 
Ingen bild

Knaster

19 juni 2016 09:57

Skulle lärare slå larm sparkas dom och ingen lön den 25! Dagens Sverige!

 
Ingen bild

Lena

19 juni 2016 10:12

Jo nog är det häpnadsväckande, men det är ändå inte ett tillräckligt stark ord, att Migrationsverket nu går ut med att de det finns misstankar hos 70% av de s k "ensamkommande" att åldern inte stämmer. Dessa bedragare ljuger om sin ålder för att få en lyxtillvaro och kostar ca 1 miljon/år för skattebetalarna. Men det bryr sig inte de om och tydligen inte heller många chefer och överordnade ex, chefen på socialförvaltningen heller om. Ja nog är det häpnadsväckande!!!! På både ena och andra sättet.
Anledningen är nog minst två; den ena anledningen är att den typiske svensken har ingen stolthet (som @Göta skrev om igår efter en artikel av Jan Tullberg). Den andra anledningen är att de som sitter i en position inte sticket ut hakan, de kan då förlora sitt jobb, och hellre än hedern böjer de huvudet och går med på vad som helst. Gå in på länken ovan som @Observer skickade med, "hur opartisk är public service" där en tidigare medarbetare lagt ut en inspelad länk om när han fick instruktioner av sin chef på SR om HUR OCH VAD han skulle få skriva om.
Sveriges etablissemang är genomruttet! Även på SVT är det samma sak, man kan tro att man hamnat i ett annat land och programmen de visar är så usla att det inte finns en chans att se ett helt program.
Men jag förstår att etablissemanget inte bryr sig om vad "äldre" tycker och tänker. Men trots det vill de stänga ner alternativa och sociala bloggar o medier. Undrar varför? Smygläser de här? Är övriga medier så förutsägbara att det blir tråkigt mån tro? På bloggar kan de läsa om VERKLIGHETEN, inte om den mörkläggning som MSM presterar. Nog är det häpnadsväckande alltid. Men så har de ju de högsta hönsen en uppdragsgivare som är som den "dolda handen". Det kallas föraktfullt för "konspirationsteorier" men det har alltid funnits "teorier" om vad som orsakat olika konspirationer tidigare i historien. Ta och läs lite historia svenska folk, så får ni reda på en del som gömt undan oss.

Under tiden kan ni läsa krönikan/artikeln av John Gustavsson som på ett utmärkt sätt gör en resumé om Englands politiska och tiden i EU och dess historia.

http://avpixlat.info/2016/09/19/storbrittaniens-val-del-1/#more-180518

 
Ingen bild

Hacke

19 juni 2016 10:22

De stora problemet är väl systemfelet att man byggt upp en vattentät organisation där alla är mer eller mindre beroende av varandra i den stora bluffen. Vem vill såga av den lukrativa gren man själv sitter på.
Det gäller väl f ö hela invandringsindustrin vad jag förstår där numera invällarna själva dessutom i hög grad sitter i beslutandeställningar på olika nivåer. Batikhäxorna vet vi ju redan var dom går för. Där handlar det ju dessutom inte bara om våra skattepengar utan också om förmåner in natura från de stackars "små barnen".
Nej ett större svindleri med våra skattepengar och inte minst landets framtid har väl aldrig skådats.
Landssvek är ett alltför milt ord för detta historiska spektakel. De är landsförrädare hela bunten, i hela kedjan.
Men värstingarna och huvudansvariga är som alltid i de här sammanhangen politiker-/medieetablissemanget. Inget annat än en svensk variant av Nurnbergrättegången är acceptabelt den dag makten tas ifrån denna kriminella allians.

 
Ingen bild

Kverulantus

19 juni 2016 11:12

Hej Thoralf!
Dags att ta till den gamla bluffen?
"Apatiska"flyktingbarn?
Den funkade och många fick stanna.
Vi svenskar måste vara världens mest godtrogna folk.
Vem som helst kan lura skjortan av oss.
Vi ger till och med gratis vård och skola till illegala EU medborgare som tigger i våra städer.
Bara för att vi är så konflikträdda.
Lagar finns.
Vad hjälper det?
Ingen följer ju dem ändå.....
Man blir så less.

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

19 juni 2016 12:22

Förmodligen är detta det största enskilda bedrägeri Sverige har blivit utsatta för av en grupp människor på begränsad tidsrymd,om så är fallet så bör samtliga som är involverade i detta på något sätt åtalas ,och beredas plats att lämna Sverige oavsett födelseort, detta är bara för mycket.
Trevligt med en journalistkår som blundar så att ögonen blöder knorr på er

Under den allmänna värnpliktens tid satte Sverige sina egna vapenvägrare i fängelse, idag verkar det som om att Sverige i en del fall sätter andra länders vapenvägrare på HVB-Hem, som är avsedda för helt andra klienter, dessutom verkar man ha en förkärlek till att bemanna dessa med servitriser från andra generationens vinstlotter med tråkigt resultat i bla ett fall, dubbelfel ?

Låt nu dom militära myndigheterna i dom berördas länder få komma och hämta hem sina gossar ,så att dom kan krigsplaceras på sina förband, där dom skall vara enligt det egna landets bestämmelser.

På svenska HVB-Hem a 5000-16000kr dygnet skall dom definitivt inte sitta, detta tycker nog en majoritet av det svenska folket exklusive sossarna med Ölands-Tarzan i spetsen i Kalmar.

Dessutom kan gott urinprov genomföras regelbundet, så kanske en ny liten surprice dyker upp ?
Majoriteten av rekryterna kommer från ett land där 90% av världens heroin produceras, lätt att få med sej lite i byxfickan av misstag

Känslan är nog att dom ansvariga för detta landssveket kommer att få fan i båten för detta, kan omöjligt passera som så mycket annat mygel i valboskap(s)importen, detta är för synligt för folk med rättsmedvetanade, och normal syn.

Ett miljardbedrägeri som måste få ett stopp

 
Ingen bild

Göta

19 juni 2016 12:24

ÅLDERSTESTER
Jag lyssnade på Godmorgon Världen i morse. I programdelen Panelen diskuterade dagens tre journalister bl.a om Sverige borde införa ålderstester på s.k "ensamkommande barn". Återigen häpnar man över hur långt borta från verkligheten journalisterna är.

Samtliga tre verkade vara någorlunda överens om att något måste göras, eftersom de inte är bra att placera barn och vuxna i samma boenden, som det görs nu.
Men så kom en sådan där typiskt journalistkorkad kommentar som man känner så väl igen, nämligen följande (citat):
"... Samtidigt är metoderna väldigt osäkra. Det är JÄTTESVÅRT, och felmarginalen är JÄTTESTOR! Alltså är man 17 eller 19? Det går inte att säga. Det finns INGEN, såvitt jag vet medicinsk metod att ta reda på det, och att då satsa så mycket krut på det. Då är jag tveksam."

Men för helvete! Frågan gäller inte om "barnet" är 17 eller 19 år. Frågan gäller om barnet är 17 eller 27 år! För ett och annat s.k "barn" kan det till och med handla om 17 eller 37 år!

Det är inte bara ett par år de ljuger om, utan flera år, i vissa fall VÄLDIGT MÅNGA år. Det är oerhört bra om man kan komma fram till en felmarginal på bara 2 år. Med en sådan metod skulle en mycket stor procent, säkert uppåt 70 procent, snabbt konstateras vara vuxna. Nu är det välkänt i "flyktingvärlden" att i dårlandet Sverige kan till och med medelålders vuxna bluffa sig in som 17-åringar och erbjudas en skattebetald fantastisk gräddfil till asyl och försörjning för resten av livet, och inte sällan också få hit både sin fru och barn senare.

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=438&artikel=6454800

Läs också gärna satiren "En riktig solskenshistoria" i dagens Det Goda Samhället! Den ger en bra bild av det absurda Sverige.

https://detgodasamhallet.com/2016/06/19/en-riktig-solskenshistoria/

 
Ingen bild

S-E Karlsson

19 juni 2016 17:29

Sista juli får vi nya mynt och det blir nödmynt i koppar ,samma åtgärd fick ju hjältekonungen ta till ,det är illa med gamla Sverige !

 
Ingen bild

Niklas R

19 juni 2016 18:11

Verkar som om sossarna börjat sätta sin plan i verket. Först pungslår man MP så att de inte längre har kraft eller vilja att agera. Sedan börjar all sossemedia (SVT, SR, Pravda) helt plötsligt öppet ifrågasätta de mängder och vilka som kommer hit. Sedan kommer "förslag" från regeringen att ensamkommande ska börja ålderstestas - vilket helt plötsligt accepteras utan ett minsta pip från skränarvänstern på SVT, SR, Pravda, Expressen, DN, etc, etc.

Undra vad nästa steg i Sverigedemokraternas fotspår sossarna tänker ta härnäst, stoppa invandringen helt till dess att vi kunnat integrera de som kommit?

 
Ingen bild

Pretty boy Floyd

19 juni 2016 20:51

England är som Sverigedemokraterna !
Dom är "det icke politiskt korrekta landet" som SD är "det icke politiskt korrekta partiet" !
Båda har dock ett starkt stöd bland det egna folket !
Trump är samma fenomen i USA !
Som Putin i Ryssland !

 
Ingen bild

peter dahl

20 juni 2016 00:07

I dagens Godmorgon Världen p1/SR satt tidningen Dagens debattredaktör den välkända Elisabeth Sandlund framför myten att det är så svårt och osäkert att åldersbestämma. Detta 'r en ren lögn som frenetiskt framförs av de personer/grupper som har en "flykting"kramande agenda: det finns något som heter tillväxtzoner och som finns exv. i handleden och kan med lätthet ses på röntgen. För den oerfarne unge doktorn tas de icke sällan för frakturer/skelettskador. När man är fullvuxen så är de slutna och syns ej på röntgen. De syns inte på röntgen efter 20 års ålder. Alltså tag handledsröntgen på alla dessa som ser ut att vara över 20 år och syns icke dessa tillväxtzoner så är personen över 20år.

Peter Dahl specialist i Kirurgi Göteborg

 
Ingen bild

Ban islam!

20 juni 2016 00:52


Trump visar vägen

http://watsupamericas.com/news/walid-phares-trump-is-narrowing-muslim-ban-proposal/

lllllllll

 
Ingen bild

Christer

20 juni 2016 08:43

Rubriken "häpnadsväckande eller" passar in på så mycket i dårhuset Sverige. Idag slår SR fast att en stor del av asylindustrin drivs av grovt kriminella. Förvånad någon?
Att man blir naiv som godhetsapostel, och låter sig luras hur lätt som helst är ingen nyhet för den som kunnat se vad signalpolitiken fört med sig. Allting är grenar på samma träd - Naivismen!
Löfven sa i höstas "Sverige har varit naiva" (vilket språkbruk!) Sanningen är att Sverige har ett etablissemang som består av världshistoriens mest naiva människor (korrekt språkbruk!)
1: Att inte förstå att 20-30 års signalpolitik får konsekvenser.
2: Att tro att praktiserande muslimer går att integrera i en sekulär demokrati. Naivt är bara förnamnet.
3: Alla samhällen har genom historien fostrat sina medborgare via piska/morot. Vi har avsagt oss piskan, allt skall fostras via morötter, stora eller större.
4: Listan kan göras längre, men jag orkar inte mer just nu.

 
Ingen bild

Gillar vi inte olika?

20 juni 2016 09:39

Hotellgästerna har övergett Stensson i Eslöv.

Sedan hotell Stensson öppnade dörrarna för ensamkommande flyktingbarn under ett par veckor i höstas har de traditionella övernattningsgästerna flytt.
– Vi får frågor varje dag från folk som tror att hela byggnaden är ett flyktingboende – men Hotell Stensson är fortfarande ett hotell, understryker driftsansvarige Göran Ivarsson och gör klart att de 22 rummen som nu är hvb-hem finns i en helt avskild och separat del av byggnaden.
http://www.skd.se/2016/06/19/hotellgasterna-har-overgett-stensson/

 
Ingen bild

Niklas R

20 juni 2016 09:56

@Peter Dahl
En antroprolog kan enkelt säga om en person är över 18 år eller inte genom att titta på tändernas utveckling.

Och med tanke på att detta inte ändrat sig på de senaste 50 000 åren så kanske vi borde låta antrorpologer titta på tandkorten istället för narcissistiska barnläkare, som uppenbarligen inte kan något annat än få hysteriska känsloutbrott så fort man frågar dem hur gammalt det där 25-åriga barnet är.

 
Ingen bild

S-E Karlsson

20 juni 2016 11:47

Kan inte låta bli att tjata , sänd efter Ratsitkatalogen så får ni se hur det står till på er kommuns postnummer !Kommer ny nu i slutet på juni !

 
Ingen bild

Jonathan

20 juni 2016 17:23

Ett anspråkslöst förslag.

Det är många som riktar uppmaningar till Thoralf att göra både det ena och det andra. Jag tycker att han gör mer än nog!'

Mitt förslag är att ni som önskar något själva gör något. Det är inte rimligt att vilja så mycket mer av Thoralf. Han gör ett enormt arbete med att påvisa tokigheter.

O.T.1
Som ni vet upphör all diskussion när "värdegrundsbegreppet" yttras. Hur ska man bemöta det?
Jag har funnit det fruktbart att vara först att yttra det. Det vinner man på. Omöjligt att bemöta. "Enligt min värdegrund" ska vi inte försörja illegala invandrare".
"Enligt min värdegrund" ska vi inte ge barnbidrag till tiggande zigenare.

ETC.

O.T 2
Det minsta man kan kräva är att SD centralt ställer upp med juridiskt bistånd till de människor och lokalavdelningar som kränkts å det grövsta. Anmäl där det går, stäm i övriga fall. Visa lite klor för i helvete!

 
Ingen bild

Onkel Sven

21 juni 2016 08:27

Fick räkning i går från landstinget för två vårdbesök 400 spänn inte värre än att en gammal pensionär klarar det men en asylsökande betalar bara 100 spänn alltså 300 spänn mindre ,vad har han/hon lagt i skatt i Sverige ? Det borde väl vara tvärtom ?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15
16
17 18
19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< Juni 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se