thoralf

Direktlänk till inlägg 13 juni 2016

FREDENS RELIGION IGEN

Av Thoralf Alfsson - 13 juni 2016 23:00

Ännu en representant för ”fredens religion” har visat vilken sjuklig ”gren” det finns inom islam. Alla vet dessutom att det bara är en tidsfråga innan nästa representant för islam visar upp sig med förhoppning om att komma till paradiset med all jungfrur som väntar. Frågan är bara var det kommer att ske. I Sverige? Frankrike? Eller varför inte i England.


Idag menar alla politiska experter att det fruktansvärda terrordådet i Orlando kommer att gynna Trump i valrörelsen. Som ett brev på posten kommer också ett antal muslimer ut och påstår att terrordådet inte har med islam att göra. Suck!


Personligen tror jag även att kampanjen för Brexit kommer att påverkas av terrordådet i Orlando. I grund och botten handlar det om invandring och då framförallt om invandring av muslimer. Idag är det 10 dagar kvar till folkomröstning i Storbritannien. I helgen visade opinionsundersökningar att Brexit hade ett övertag i opinionen, då 55 procent skulle rösta för Brexit. Jag tror knappast att siffran kommer minska om inget radikalt inträffar. Dessutom har jag uppfattat det av de reportage jag sett som att det i viss mån är lite skämigt att rösta för Brexit, det är inte politiskt korrekt. Därför kan övertaget vara lite större för Brexit än vad opinionsundersökningar visar.


När resultatet kommer från folkomröstningen den 23 juni kan midsommarafton bli riktigt trevlig i dubbel bemärkelse och jag får lägga upp några trevliga videoklipp från UKIP på bloggen. Och skåla för Brexit!


 
 
Ingen bild

Chrille

13 juni 2016 23:20

Artist"expertisen" sångerskan Zara Larsson har förklarat för oss att allt handlar om US vapenlagar och har inget med Islam att göra, ja, som övriga vänstertomtar m a o.
Tur vi har dom för att förstå läget.....

 
Ingen bild

C Andersson

14 juni 2016 00:00

Är det någon som känner till om det finns någon valvaka att följa? På nätet. SVT verkar inte vara på hugget.

 
Ingen bild

?

14 juni 2016 00:58


Orlando USA
Mattias Gardells muslimska vänner slaktar Jonas Gardells hbt-vänner. Har någon hört ett knyst från de annars högljudda bröderna Gardell?

 
Ingen bild

stig

14 juni 2016 01:54

Orlandoterroristen kan väl som de flesta terrorister räknas in bland nyfascistiska homofober. Det är väl det som gör att nyfascisten Trump jublar.jxrd

 
Ingen bild

Observer

14 juni 2016 02:47

Vad fan är det för fel på Svensk media? -De ställer sig alltid på terroristens sida.
Undantagslöst, Och oavsett vad det handlar om för terrorbrott -Så tar de omgående brottslingens parti med historier som: "Nämmen han var en SÅ FIN person" "Var alltid snäll" Etc.

Antingen är journalisterna kollektivt sinnessjuka eller så är de själva brottslingar!
Jag röstar för det senare. Fängsla varenda sådan här journalist OMGÅENDE!!!

Polen och Ungern visar vägen beträffande de medbrottsskyldiga journalisterna.

 
janne

janne

14 juni 2016 05:12

Jo man får tacka.Fredens religion ha ha,det visar sig gång på
gång att det är dödens religion,men det fattar inte vänsteridioterna,alla ni övriga ha en bra dag.

http://Janne

 
Ingen bild

Knaster

14 juni 2016 07:02

Thoralf du är med på ledarsidorna:

http://ledarsidorna.se/2016/06/forskning-om-medier-och-medier-om-forskning/

 
Ingen bild

Chrille

14 juni 2016 07:35

@ C Andersson

Skynews gjorde i skrivande stund reklam för att dom börjar sända valvaka från kl. 09.30 pm.


http://news.sky.com/watch-live

 
Ingen bild

Lena

14 juni 2016 07:37

@C Andersson Gå in på Whatch Sky News istället, svensk media är absolut inget att ha, visserligen står Sky News inte på Brexit sida men de brukar ha väl genomförda rapporter om allt utan alltför "konstiga" inslag.

 
Ingen bild

Hulda mk1

14 juni 2016 08:13

De värderingar vi får i oss upp till 25-års ålder formar oss som människor. I första hand runt köksbordet hemma, men givetvis i skolan och på fritiden mm mm. Detta apropå den Islamistiske terroristen i Orlando. Men givetvis, det har ju ingenting med Islam att göra....
Annat: För några dagar sedan "ramlade" en 19-årig ung kvinna från en balkong i Stockholmsområdet och skadade sig allvarligt. Det har varit väldigt, väldigt tyst och osynligt om detta mordförsök i media..

Thoralf Alfsson

14 juni 2016 08:41

Hulda mk1

Som jag beskrev i ett tidigare blogginlägg efter att jag blivit uppringd av en muslim som sa sig företräda den islamiska föreningen i Kalmar handlar det om psykiskt sjuka kvinnor som kastar sig ut från balkonger. Det är med andra ord "helt normalt" enligt denna företrädare för den islamiska föreningen i Kalmar.

 
Ingen bild

Stefan

14 juni 2016 08:22

Islamistiskt våld och Islamiska Staten har självklart inget med Islam att göra, det hörs ju på namnet! Eller...

Att detta elände skulle komma med stor invandring av muslimer hade västvärldens styrande kunnat räkna ut med röven och en bit krita! I stället valde de att blunda för ett uppenbart problem och idiotförklara alla som opponerar sig.

Nu verkar det som vanligt folk till viss del börjar vakna upp. Fortfarande vågar de flesta vara kritiska till invandring bara mellan skål och vägg så omsvängningen i den offentliga debatten går allt för långsamt.

 
Ingen bild

C Andersson

14 juni 2016 09:30

@Chrille@ @Lena@

Tack. Det spelar inte så stor roll vilken sida de står på bara de är hyfsat sakliga. Den 23 juni var det midsommarafton. Förr i tiden. Jag tror inte de firar midsommar i Storbritannien. Men nu kanske de får anledning att fira.

 
Ingen bild

Christer

14 juni 2016 09:49

Dagens blogginlägg, och din beskrivning av islam är så på pricken Thoralf! Kanske att din förmåga att säga sanningar utan omsvep kostade dig din riksdagsplats, men du har en stor skara människor som delar din syn på dagens vansinne. Även om SD:s partiledning mumlar otydligt allt oftare vad det gäller islam. Blev du klokare på partiets strategi gällande islam på Kalmar Slott i helgen Thoralf?
Om England röstar för Brexit så hoppas jag att SD satsar på en kampanj för att föra Sverige ut ur denna skadliga sammansvärjning som EU utvecklats till.
Angående bröderna Gardell, så tror jag dom inom de närmsta dagarna kommer att demonstrera islams sanna kärlek till mänskligheten genom att gå hand i hand med nån imam och den övriga tokvänstern!

 
Ingen bild

C Andersson

14 juni 2016 09:52

"Vår kartläggning visar att 13 av 16 festivaler höjer säkerheten i sommar, med anledning av just den typ av sexuella trakasserier som ägde rum under nyårsnatten i Kalmar och på ungdomsfestivalen We are sthlm."

http://www.svt.se/nyheter/inrikes/efter-sexovergreppen-nu-hojer-svenska-festivaler-sakerheten

Vilka var det som hade festival i Kalmar på nyårsafton?

Det var Swedish Rock i förra veckan. Har ni hört något om sexuella trakasserier på den festivalen?

 
Ingen bild

Niklas R

14 juni 2016 10:16

Vad är det för d-vla reklamvideos som kör igång automatiskt med ljud här?!? Har inget emot reklam eller ens att videon kör igång men jag vill inte ha en massa reklamljud som spelas upp automatiskt.

Därefter så kan vi ju bara konstatera att alla muslimer är ju inte terrorister, men de flesta terrorister är muslimer.

 
Ingen bild

Hulda mk1

14 juni 2016 10:42

@Thoralf. Självklart hoppar kvinnorna själva och självklart gifter de sig frivilligt, tom om de är 14 år och mannen är 40 - 50 år om Muslimer får säga det själva..

Muslimer är 0% trovärdiga i vissa sammanhang, men varken dig eller oss andra lurar de... Däremot lurar de "Batikhäxor", journalister och 7-k politiker låångt upp på läktaren...

 
Ingen bild

joffe

14 juni 2016 12:47

Egentligen har jag ingen talan i Sverige längre eftersom jag sedan många år har avsagt mig svenskt medborgarskap pga helt okunnigt förvildade islamkramande svenska politiker, ournalister och biskopar som satte raketer i rumpan på mig att utvandra för drygt tre decennier sedan. Efter många år i mediavärldens kulisser blev jag rikt belönad i ett annat demokratiskt land.
Hur kunde Sveriges politiker och medföljande mediafalska påhejande journalister på denna korta tid förstöra ett lyckligt land? - Förr var jag stolt över mitt ursprung i affärsvärlden. Nu skäms jag över att ha svenska rötter.
SR SVT och DN mfl vägrar inse att orlandomassakern har med radikal Islam att göra. Ni saknar numera öppen debattförmåga och normalt beteende i Sverige! Buy buy...- Brexit på Er alla dessutom! Och följ Nigel Farage och hans framtidsfilosofiska rättesnöre ....

 
Ingen bild

C Andersson

14 juni 2016 13:32

Den försvunne balkongmannen vill ha rättshjälp:

http://lt.se/nyheter/sodertalje/1.3967677-domde-balkongmannen-vill-ha-rattshjalp

Kommentarer överflödiga

 
Ingen bild

Ban islam!

14 juni 2016 13:43

Det som rapporteras i medierna är bara en bråkdel av alla muslimska terrorbrott som begås varje dag runtom i världen. Bombningar skjutningar halshuggningar stening prygling syraattacker könsstympning mm för att inte tala om våldtäkter och pedofili sk barnäktenskap och kvinnoslaveriet.
Förbjud islam!

 
Ingen bild

Hmm

14 juni 2016 14:15

Löfven håller presskonferens med She(j)karabi, tänk att Sverige har fått en minister med det namnet.
En liten myndighet ska omlokaliseras till Kalmar
Ca 100 tjänster är det fråga om.
Är det något att skryta med och hålla presskonferens om?

 
Ingen bild

TomasPLz

14 juni 2016 15:05

Rädsla bland homosexuella i Sverige! Undra vilka dem är rädda för?

 
Ingen bild

RobertSt

14 juni 2016 16:25

Det enda som kommer att hända om Engelsmännen röstar för en BREXIT är att de får göra om omröstningen. Ända tills de säger ja. Med massiva påtryckningar från Bryssel.

 
Ingen bild

PG

14 juni 2016 17:01

Det har aldrig funnits någon fredlig religion!
Enbart krig och motsättningar i gudens namn.

 
Ingen bild

Pepparholm

14 juni 2016 17:49

#Hmm. Man kan läsa om USA att det lönar sig som senator i en delstat att rösta med presidenten. Då får man statliga investeringar i sin hemstat och därmed ökas chansen att man blir omvald av tacksamma på hemmaplan.

Just den kopplingen gjorde jag nu när jag läste om Kalmar. För där finns väl en pamp som heter Persson och som dessutom sitter i partiledningen centralt.

Hade Batra nu varit statsminister så hade nog någon annan stad varit aktuell.

Men lycka till Kalmar. Det behöver ni. Det viktigaste är att avlöva huvudstaden så att de som ska jobba där har någon stans att bo och så att även lantisarna kan få jobb.

 
Ingen bild

Pepparholm

14 juni 2016 18:14

#Knaster. Ja, Thoralf är med på Ledarsidorna.

Jag bara ögnade. Men fick intrycket att socialdemokraten Johan Westerholm anser sig ha en finare "hatsite" som intellektuellt står över Thoralf, Avpixlat m fl. En recension som jag inte håller med om.

Möjligen har han på något sätt större ekonomiska resurser för sitt skrivande och leverne.

 
Ingen bild

Pepparholm

14 juni 2016 18:55

I dag frikändes i tingsrätten den första enligt den nya lagen om förbud att åka till IS och kriga. Jag vill minnas att den lagen, som justitieministern var stolt över, kritiserades för att vara luddig. Så blev det också. Sverige kryllar av lagar som ingen kan dömas för. Varför kan man inte stifta konkreta och trovärdiga lagar i landet? Med denna uppsjö av lagstiftande riksdagsmän och alla dessa jurister i departement en och på dyra utredningsuppdrag.

 
Ingen bild

Kurtan

14 juni 2016 19:21

@Joffe,

Skäms absolut inte över att ha svenska rötter. Gör inte misstaget att dra ett likhetstecken mellan dagens imbeciller till politiker samt journalister med det vanliga hederliga svenska folket.

Det skiljer ljusår emellan!

Den gemensamma nämnaren som är grunden till oro, mord, elände i världen idag är som du korrekt påpekar islam. De har nu den ekonomiska makten genom oljan att lansera tredje jihad som nu pågår. Värre kommer det att bli om de inte konfronteras och stoppas mycket snart.

Har du några bra tips om hur man kan lämna det nu vanstyrda Sverige för t.ex Australien där du befinner dig vad jag förstår, eller kanske NZ som tydligen har bra flugfiskevatten...

Lämnade Sverige en gång tidigare, och har bott i utlandet i över 20 år... Kanske dags igen att söka tryggare platser med familj trots att man har uppnått mogen ålder.
MVH

 
Ingen bild

Kurtan

14 juni 2016 19:50

@Joffe,

Skäms inte över att vara svensk, tvärtom!

Dra inte likhetstecken mellan dagens imbeciller till politiker och journalister med det svenska folket, skillnaden kan inte bli större...

Vet att det är svårt när man är utomlands, har själv bott utomlands i över 20 år samt besökt ett 80-tal länder...

Kan du "fixa in" en mogen f.d sjöofficer (radiotelegrafist), tillika hantverkare/mekaniker, med familj till "Down Under" eller kanske komma men några bra tips?!
MVH

 
Ingen bild

OT

14 juni 2016 22:43

EU försöker sälja en död pappegoja till oss; men det ser ut som britterna synar bluffen! "The Parrot Sketch": https://www.youtube.com/watch?v=npjOSLCR2hE

 
Ingen bild

troende pastafarian

14 juni 2016 23:26

@ PG
Jo det finns en religion som är fredlig
Pastafarianismen
Googla på FSM

 
Ingen bild

C Andersson

14 juni 2016 23:31

@Pepparholm@
Var det IS han skulle ansluta sig till?
http://lt.se/nyheter/sodertalje/1.3970602-darfor-frias-terrormisstankta-sodertaljebon

 
Ingen bild

Lena

14 juni 2016 23:40

ITV "Brexit" debatt mellan Cameron vs Farage. Måste ses! Tänk om Svensk tv kunde ha sådana raka debatter.

https://www.youtube.com/watch?v=baCwRZ7Fbvc

 
Ingen bild

Fredde

17 juni 2016 07:15

På tal om religion läste jag att man i vissa badhus ser svårigheter med de kvinnor som vill simma topless.
Detta av hänsyn till de kvinnor som klär sig heltäckande...
Så, vi svenskar ska ta hänsyn till dem, men ska inte de visa hänsyn till oss och vår kultur??
Vart är vårt land på väg?
Finns det något annat land i hela världen som ständigt ska vara så jäkla anpassande?

 
Ingen bild

Bo Hofvander

17 juni 2016 15:44

Vad vi inte vet nu är hur det tragiska mordet på den unga parlamentsledamoten Jo Cox kommer att påverka utgången av folkomröstningen? Det inträffade precis sju dagar innan omröstningen och det måste ha varit en engelsman i 51-års ålder som varit mot att Jo Cox var för att Storbritannien skulle stanna kvar i EU. Vad denne mördare skulle vinna på att bära sig så inhumant och grymt åt är obegripligt för vanliga tänkande människor?
Reaktionen från det brittiska etablissemanget blev kraftfullt eftersom de av respekt för den mördade och hennes familj, och vem kan inte hålla med, ställde in hela kampanjandet både för och emot Brexit.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Torsdag 18 okt 20:45


    Max Troendlé     Foto Thoralf Alfsson   Maktkåta moderater i Stockholm har tydligen gjort upp med Miljöpartiet om att stänga Bromma flygplats senast 2038. Ett litet slag för Stockholm men det kan bli katastrofalt för många landsortsstäde...

Av Thoralf Alfsson - Torsdag 18 okt 01:00

Det tar uppenbarligen någon dag innan det når alla men idag har telefonen gått varm. Det har ringts från stora delar av Sverige, från personer som följt min blogg under både lång och kort tid, som är både förvånade och upprörda över det som pågår. ...

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 16 okt 23:30


Först vill jag tacka alla som hört av sig på telefon, mejl, bloggen, Facebook, sms eller på annat sätt hört av sig och gett mig sitt stöd. Jag är otroligt tacksam. Det känns som att lokalmedia verkligen frossat i detta och att jag är anmäld till part...

Av Thoralf Alfsson - Måndag 15 okt 20:57

Jag har under många år haft ett motto på min blogg som säger ”Det är lätt att vara Sverigedemokrat, det är bara att hålla sig till sanningen”. Idag blir jag dock tvungen att revidera mitt motto till följande.   ”Det är inte lätt...

Av Thoralf Alfsson - Måndag 15 okt 13:51

Kalibers redaktion som ingår i Sveriges Radio har gjort ett intressant reportage om Vetenskapsskolan som i praktiken är falskskyltad. I själva verket handlar det omen sunnimuslimsk friskola som skall följa islamisk lag.   ”Kaliber granskar ...

Presentation


Thoralf Alfsson
Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 132 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15
16
17 18
19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< Juni 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kommungranskningar

Infoblad

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se