thoralf

Direktlänk till inlägg 9 juni 2016

EXPRESSEN IGEN

Av Thoralf Alfsson - 9 juni 2016 19:57

Expressen fortsätter sin smutskastningskampanj mot ledande Sverigedemokrater. Nu är det partiets EU-ledamöter som man på ett synnerligen orättvist sätt försöker hänga ut genom ett antal gamla mejl från 2014. Kom också ihåg att den tjänsteman som nämns, Johan Larsson är gift med Margareta Larsson som skolkar från riksdagen på heltid.


Mejlen är så gamla att våra EU-parlamentariker knappt hade hunnit komma till Bryssel. Dessutom vet alla att SD aldrig haft några EU-parlamentariker eller tjänstemän i Bryssel innan 2014 och begriper säkert också vilken utmaning som Peter och Kristina ställdes inför när de kom till Bryssel. Jag tror heller inte att de fick så mycket stöd från partiet då det samtidigt var fullt pådrag i den svenska valrörelsen inför det allmänna valet till riksdagen, landsting och kommuner i september 2014. De fick klara ut mycket själva.


Jag tror alla Sverigedemokrater idag tycker att våra EU-parlamentariker gjort ett väldigt bra jobb i Bryssel. De har nu fått erfarenhet, kunskaper och inte minst ett internationellt kontaktnät som är väldigt viktiga för SD idag och i framtiden. Peter ”Nalle” Lundgren var till och med inbjuden av Nigel Farage till England under förra veckan för att hjälpa till med kampanjen för Brexit.


Jag tänker inte länka till Expressens artiklar men jag blir jäkligt trött på David Baas och hans chef Thomas Mattsson. Det skulle inte förvåna mig om orsaken till dagens publicering föranleds av turbulensen inom Miljöpartiet. Helt enkelt ett försök att flytta bort fokus från Miljöpartiet.


Chefredaktören Thomas Mattsson har en sommarstuga på Öland jag kanske skulle avslöja var den ligger och adressen. Hembesök är ju Expressens specialitet!


Peter Lundgren har skrivit ett svar på Facebook som jag har fått ok på att publicera på bloggen. Jag hoppas också att partiledningen nu också ger våra EU-parlamentariker fullt stöd genom ett pressmeddelande eller liknande, där de lyfter fram allt positivt som kommit genom våra EU-parlamentariker i Bryssel. 



Så var då drevet igång igen, och med uppenbara faktafel från Expressen. Det finns inget hån från SD-ledningen mot det arbete som utförs i Bryssel. Det man presenterar genom STULNA mail är åsikter och tankar från en före detta pressansvarig och inte från SD-ledningen. Man gör sig också lustig över att jag som gruppledare bara "bestämmer" över Kristina, men de utelämnar alla de arbetsuppgifter som faller på mitt skrivbord genom EFDD i min roll som gruppledare. De glömmer också nämna att jag sitter som koordinator för EFDD i Transportutskottet, alltså högst ansvarig för partigruppens transportpolitik. Vi har ett mycket bra samarbete i gruppen och vi som har en liten delegation får väldigt mycket inflytande, trots vad David Baas och Expressen försöker påskina. Givetvis har Expressen en agenda att smutskasta och sälja lösnummer. Påståendet att jag skulle hoppa av EFDD kan jag också bestämt förneka, det är helt ryckt ur sitt sammanhang. För den som nu tror något annat.

 

Däremot är det jag precis skrivit egentligen ganska ointressant i sammanhanget. Låt mig vara tydlig nu. Det lyser mer och mer igenom att alla de mediala attacker med stulna mejl som nu sker och skett i drygt 1 års tid har ett tydligt mål. Det är att misskreditera och få människor att tappa förtroende för Mattias Karlsson och Richard Jomshof. Jag, Kristina men också andra tjänstemän som har nära kontakt med dessa personer och som får sina privata mejl publicerade i massmedia, är bara en del i ett större mål, och det målet är att krossa förtroendet för Mattias Karlsson och Richard Jomshof. Det är alltså riksdagsledamöter, EU-parlamentariker, PS-ledamöter och tjänstemän som står nära SD:s nuvarande ledning som är de som gång på gång får se sina stulna mejl publicerade i olika tidningar.

 

SD är inget självspelande piano, det ligger väldigt mycket hårt arbete bakom att ha lyckats med att ta vårt parti dit vi är idag och där vi i flera mätningar utmanar om att vara Sveriges största parti. Jag har hundraprocentigt förtroende för Mattias Karlsson, Richard Jomshof och Jimmie Åkesson då det är de som i mina ögon har ett stort ansvar för vårt parti och vad vi åstadkommit. Det som pågår nu är därför ett mycket fult spel där vi används som internpolitiska slagträn via media, av en opposition INOM SD.

 

Jag känner att jag har deras fulla förtroende och kan därmed också göra ett bra arbete här nere i Bryssel, jag är fullt och fast övertygad om att dom är rätt personer att leda vårt parti mot nya och än större framgångar och skulle den dagen komma när detta fulspel lyckas och man gör sig av med nuvarande partiledning och tjänstemän kommer jag också att avsluta min egen plats inom partiet. Jag är en mycket envis människa som måste känna att jag ingår i ett lag som jag själv tror på.

 

Nuvarande partiledning med Jimmie, Mattias och Richard hyser jag det allra största förtroende för. Så mina vänner tro inte på bilden som man försöker måla upp i media som försöker slå split mellan delar av partiets ledning och övriga delar av partiet. Jag uppmanar er istället att ha ögonen öppna och fråga er själva varför det alltid är samma personer, och de runt omkring dem, som media försöker trasa samman med våra stulna mejl.

 

Förändring, framåt, tillsammans!

 

Peter ”Nalle” Lundgren

 
 
Ingen bild

Pippi på foto

9 juni 2016 20:22

Deras agerande tyder på att deras väljarundersökningar ger SD höga siffror och då väljer dom smutskastning men också försök till att skapa osämja i vårat parti! Låt dom hålla på för en dag kommer deras bakslag i form av vikande läsarsiffror. Folk i allmänhet är inte dumma!

 
Ingen bild

Mia K

9 juni 2016 20:28

Hej Toralf! Du har rätt i att SD:s parlamentariker gör och har gjort mycket värdefullt i EU-parlamentet. När Storbritannien fått igenom brexit, följer vi efter, hoppas jag!

 
Ingen bild

Kverulantus

9 juni 2016 21:31

Lättingar som vill göra karriär inom politiken finns i alla partier.
En riksdagsplats är lika med ekonomiskt oberoende.
Hur många av de 359 är aktiva?
De flesta verkar snarka i bänkarna......
Så trötta att de med lätthet rösrar som de blivit tillsagda.
Den feta pensionen hägrar.
Skäms!
Att det finns ett ansvar för Sverige verkar totalt glömts borts av ointresserade riksdagsledamöter av alla kön..
Somna om och dröm vidare.........

 
Ingen bild

Chrille

9 juni 2016 21:31

Dessa individer inifrån SD har väl varit förmodade uteslutningsärende som inte tål nolltolleransen mot rasism och vill driva partiet långt ut på högerkantens avdankade träskmarker.
Men, alla dessa läckta mejl som förekommit, det vilar en mystik över detta hur det gått till. Har hört något om en stulen hårddisk som orsaken. Vem stal den?
Margareta Larsson börjar man ju fundera över och hennes agenda tycks underlig, för visst är det hon som är Jimmies "svärmor"?

 
Ingen bild

Funtaren

9 juni 2016 21:33

Så roligt att se Lundgren deklarera sitt fullständiga förtroende för vår ledning. Han har ju naturligtvis rätt i att allt detta förtal möjliggörs av illojala personer inom partiet. Det började med de förrädare som ursprungligen stal mailserverfilerna i april 2014, och fortsätter trots att man i den vevan lyckades bli av med de värsta sabotörerna. Det enda som hjälper är att partiet fortsätter rensa ut sådana som utgör säkerhetsrisker och bygga upp rutiner som ser till att endast verkligt betrodda personer kan komma åt känslig information. Detta måste gälla både centralt och lokalt.

 
Ingen bild

Hacke

9 juni 2016 22:16

Av princip och allmän anständighet går jag inte längre in på Expressen och i mycket liten grad också på övrig svensk traditionell media. Vad dom hittar på med sin lögn-, hat- och förföljelsejournalistik är irrelevant. Den som har ögon och öron öppna vet f ö att det ligger förtroendeavgrunder mellan personer som Mattsson och "Nalle" Lundgren.
Jag vet också att du Thoralf aldrig skulle sänka dig till Expressens träskmarker genom att lägga ut Mattssons adress. Men bra att du på detta sätt påminner om hans egna övergrepp på området.
Vi ska aldrig glömma fulmedias, och då inte minst Expressens, roll i det historiska folkförräderi vi utsatts för under senare decennier.

 
Ingen bild

Lena

9 juni 2016 22:57

Löjlig artikel - vad försöker Expressen bevisa? De mailen som de anser skulle bevisa något skrevs när de skulle etablera sig i Bryssel. So, what? Det var tufft, ingen hade någon erfarenhet, alla skulle slå upp nya dörrar och hitta nya vägar. Nu har det gått två år och Nalle Lundberg är väl verkligen ett bra exempel på framgång - allt på bara ett par år.

Tror att David Baas o co är mycket avundsjuka på den framgång som flera inom SD har haft. Så nu kokar de ihop en soppa om misslyckande (fastän partiet ökat nästa dubbelt så mycket på bara två år). Denna reporter har ingen känsla för realiteter. Så då tar man upp missnöjet bland en del sd-are för MK och Jomshof om vad som skedde med avsättandet av hela ungdomsavdelningen.

MK o Jomshof kanske gör ett utmärkt jobb i övrigt men det är inte det saken handlar om för en del av oss. Det är fråga om det finns utrymme för verklig demokrati och frihet och inte bara en partipiska som ska vina.

 
Ingen bild

Hulda mk1

9 juni 2016 23:12

Tittar på konserten från Paris. Tusentals ungdomar, både män och kvinnor roar sig tillsammans och kvinnorna är utan slöjor och annat. Det måste sticka enormt i ögonen på de krafter som har mängder med Europeiska liv på sina samveten de senaste åren.

Man får verkligen hoppas att EM kan genomföras utan attentat.

 
Ingen bild

vmm

9 juni 2016 23:50

Håller först och främst med Hulda mk1 om att hoppas vi nu får se ett EM utan attentat.

Sedan tänker jag på det där med "stulna mail" som Nalle pratar om. Ganska bra term det där med stulna mail, för det är ju vad det handlar om. Men jag uppmanar SD att få ordning på läckorna. Det verkar läcka titt som tätt med mail. Ja, onda krafter är ute efter att skada partiet, men gör något åt det då. Det måste gå att göra något åt det. Att kunna kommunicera internt, och externt med folk som vill vara anonyma, utan att obehöriga lyssnar är superviktigt. SD borde hyra in externa experter på området om man inte har kompetensen för det inom partiet.

 
Ingen bild

Blåsippan

10 juni 2016 02:03

Jomshof och Karlsson på slottet i Kalmar på söndag. Om jag fattat det rätt. Hade jag hetat Thoralf hade det varit en olustig känsla.. Som jag delar.

 
Ingen bild

Pretty boy Floyd

10 juni 2016 06:21

NU KAN MAN INTE LÄNGRE ANVÄNDA ETT VÅRDAT SPRÅK !
MIGRATIONSVERKET BETALAR UPP TILL 10 000 :-/DYGN FÖR ETT "BARN" PÅ HVB-BOENDE.
HUR FAAN KAN JAG BO KVAR I DETTA JÄVLA BEDRÄGERILAND MED DESSA IN I HELVETE IDIOTISKA FÖRSTÖRELSEPOLITIKER OCH ETT FOLK SOM ÄR FÖRDJÄVLIGT DUMMA.
DET KALLAS AV HÖNSHJÄRNAN BATRA FÖR "DEN SVENSKA MODELLEN"
IDIOTISKT !!!!

 
Ingen bild

Stefan A

10 juni 2016 06:59

Miljöpartiets språkrör hatsiten Expressen skriver inget om turbulensen i MP-toppen utan kör på med SD,s gamla mail, "prisbelönte" Mattsson, ja han tar nog priset som Europas sämste chefredaktör, undrar vad han har för hållhake på familjen Bonnier? kanske lagt upp en dossier om dom med som han gjort med andra oliktänkande Svenskar, ingen seriös tidningsutgivare skulle annars behålla den mannen längre än nödvändigt, den som köper eller annonserar i den blaska är Sveriges fiende nummer ett, bort med skiten...

 
Ingen bild

Fredde

10 juni 2016 07:14

När ska Expressen skriva om könsstympning? Metro har idag en bra artikel om detta elände som kommer in i Sverige tillsammans med "berikarna". En kurator(som själv blivit stympad) berättar om dagliga samtal om detta med mammor som inte känner till att det är straffbart i Sverige!

Mammorna tror att det blir lättare att gifta bort flickorna när de bevisligen är oskulder, då blygdläpparna (och även klitoris) skärs bort, sedan sys vaginan ihop till ett litet millimeterstort hål. Man ryser vid blotta tanken på detta ingrepp!!

Omkring 3 miljoner flickor utsätts för denna rent farliga behandling, men inte ett knyst hörs från PK-vänstern eller media. Det vore något för Expressen och övriga skvallerblaskor att skriva om!!

 
Ingen bild

C Andersson

10 juni 2016 09:06

@Pretty boy Floyd@

"MIGRATIONSVERKET BETALAR UPP TILL 10 000 :-/DYGN FÖR ETT "BARN" PÅ HVB-BOENDE."

10 000 kr är vad Migrationsverkets underentreprenörer betalar sina städerskor för två månaders arbete.

 
Ingen bild

S-E Karlsson

10 juni 2016 09:34

Jodå postnummer 57075 Fågelfors har 41 namn ickesvenska som lever gott på oss andra månad efter månad år efter år ,kommer säkert aldrig ut i jobb det finns 11 ytterligare postnummer i kommunen med ungefär lika många ickesvenskar , hur många barn som tillhör har jag inga siffror på men det är säkert måååååååånga !

 
Ingen bild

Hulda mk1

10 juni 2016 09:50

Annat ämne. Aftonbladets Anders Lindblad skriver idag om flyktingar. Det går inte till 100 % att utläsa att han menar "ensakommande", men jag anar det. Bilden till ledarartikeln visar hur som helst inga ensamkommande" utan riktiga barn på runt 5-6 år..

 
Ingen bild

Göta

10 juni 2016 10:51

SD:s PETER LUNDGREN NOMINERAD TILL FINAL I PRESTIGEFYLLDA MEP AWARD 2015!
SD:s bägge ledamöter har gjort bra ifrån sig där i EU-parlamentet. Med tanke på hur fientligt och skandalöst hatfyllt bemötta av sina egna svenska politiker-kolleger både där och här hemma som de från början varit och fortfarande är, för att inte tala om förföljelserna i våra svenska medier, vill jag påstå att de efter omständigheterna har gjort STRÅLANDE prestationer.

Redan några månader efter inträdet i EU-parlamentet blev t ex SD-parlamentarikern Peter "Nalle" Lundgren, nominerad till final i den prestigefyllda MEP-Award 2015.
Hur mycket skrev Expressen om denna EU-prestation? Säkert var detta en rejäl nagel i ögat på Expressen-blaskan och våra övriga PK-tyngda medier.

Läs mer om utnämningen här:
http://avpixlat.info/2015/01/31/sds-eu-parlamentariker-till-final-i-mep-award-2015/

... och här finns att läsa om MEP-Award:
http://www.mepawards.eu/page/about-mep-awards

 
Ingen bild

Pepparholm

10 juni 2016 11:20

Peter Lundgren har gått från att vara en doldis för utomstående till en klippa i SD och i EU. Det har blivit ett nöje att läsa vad SDs två delegater uträttar. Den som vägrar att skaffa Facebook borde också få veta mer genom t ex Samtiden.

Det är bara Thomas Mattsson, hans adjutant David Baas och Svenska Transports ledning som inte begriper.

 
Ingen bild

PG

10 juni 2016 13:05

Är inte så lätt att läsa AB (pravda) heller!

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article22966415.ab

 
Ingen bild

Ådärkomdenja

10 juni 2016 14:03

http://www.expressen.se/allt-om-resor/insiderguiden-till-oland/

Var Thomas Mattsson huserar på Öland har han själv brett ut sig inom via sin egen blaska,

 
Ingen bild

Tony

10 juni 2016 15:07

Peter Nalle Lundgren har något som merparten av dom
överbetalda sju klöverpolitiker saknar, nämligen
arbetslivserfarenhet, och då befinner man sig i
verkligheten till skillnad från sådana figurer som
till exempel Ullenhag och andra pajsare!

 
Ingen bild

Tony

10 juni 2016 15:11

ådärkomdenja@

Stackars ölänningar, om någon bor granne med Tomas Mattsson
blir det säkert värdeminskning på deras fastigheter?

 
Ingen bild

Chrille

10 juni 2016 17:42

Angående detta nu med eu-parlamentet i Expressen.
Utdrag ur artikel i Expressen; (länkar ej till den "tidningen")
"– Har du svårt med hörförståelsen, säger Ekeroth när han konfronteras av Expressen".
Det skall vara Ekeroth till det. Humor mitt i allt elände.

Expressen nog svårt med förståelsen vad gäller det mesta.

 
thojuh

thojuh

10 juni 2016 19:10

Svårt med hörförståelsen Expressen. Ja om det bara vore
det! "Tidningen" har svårt för att fatta sitt uppdrag: att vara en granskande, och som dom kallar sej oberoende källa till information. Det dom sysslar med med är vedervärdigt och utan presstödet vore "tidningen" redan död (med få sörjande)

Mitt råd till T, Mattson - ta ditt pick och pack, flytta till Ryssland, Pravda har en stol till dej, eller kanske inte, han anses nog för korkad?

http://thojuh.se

 
Ingen bild

Lars johansson

10 juni 2016 19:48

Till Tony ,håller med dej,han har arbetslivserfarenhet,samt det du glömde,hederlighet! Ingen slingrande politisk orm.

 
Stefan K

Stefan K

10 juni 2016 20:16

Det är hög komik i Baas "avslöjanden" om SD. Dessa "nyheter" visar sig alltid vara flera år gamla och fullständigt ointressanta.

Det ändå intressanta är hur han får tag i dessa gamla mejl. Någon infiltratör, någon representant som inte nått dit han/hon hoppats, någon som sålt uppgifterna eller möjligen genom Researchgruppens tvivelaktiga metoder?

Det finns nog skäl för ledningen att gräva.

http://petterssonsblogg.se

 
Ingen bild

Funtaren

10 juni 2016 21:31

Stefan K: Ett par illojala partifunktionärer kopierade 2014 hela SD:s mailserver och gav vidare till media. Det är denna de gradvis går igenom. För mer info:

http://nyheteridag.se/sa-kopierades-alla-mejl-pa-sd-servern-planerar-lacka-infor-landsdagarna/

 
Stefan K

Stefan K

11 juni 2016 09:17

Tack Funtaren

http://petterssonsblogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15
16
17 18
19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< Juni 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards