thoralf

Direktlänk till inlägg 6 juni 2016

HOTET MOT SVERIGE

Av Thoralf Alfsson - 6 juni 2016 12:58

Idag är det Sveriges nationaldag! Men det känns inte som vi längre får fira vår nationaldag på grund av flathet, feghet och naiva beslutsfattare. När man läser programmen undrar man om det är Sveriges nationaldag som firas? Jag vill se ett svenskt folkdanslag på nationaldagen, inte syriansk dans. Det hör inte hemma på Sveriges nationaldag. Det finns 364 dagar under resten av året för detta!

 

 


Jag har under ganska många år skrivit kritiskt om islam på min blogg. Det har uppmärksammats av media vid ett flertal tillfällen. Idag har jag dock tonat ner det lite då jag upplever att islam diskuteras mer i den offentliga debatten. Inte minst på grund av senaste årets terrorattentat i Köpenhamn, Paris och Bryssel.


Jag har dock märkt en stor förändring på ett helt annat sätt idag än emot tidigare år. För några dagar sedan skrev jag ett blogginlägg om att jag blivit uppringd av en muslim från Kalmar och om hur jag upplevde samtalet. Samtalet var inte på något sätt hotfullt! Men jag blev ganska nedstämd över hur fanatiska en muslim kan vara som ändå levt i Kalmar under ca 25 år. Förnekandet av islams negativa budskap och sharialagarnas ojämlikhet mellan könen är beklämmande.


Den stora förändringen är de påhopp, personliga angreppen, telefonsamtal utan id, meddelande på Facebook och mejl jag får med diverse otrevliga kommentarer och synpunkter. Allt som jag betraktar som hot anmäler jag givetvis.


Varför denna hatiska inställning till kritik mot islam?

 

Min upplevelse är att det inte bara är muslimer som står för detta hatande, utan det är i många fall även svenskar med vänstersympatier. Jag undrar om det bara är deras hat mot SD som kanaliseras på detta sätt. Eller har vänstermänniskor något annat gemensamt med islam och muslimer. Är det deras har mot Israel och judar som förenar dessa båda grupper? Vad finns det mer?


Läste häromdagen en artikel i Jönköpingsposten som var väldigt intressant. Artikeln handlade om Soheila Fors som lever under hot från IS efter att hon publicerat en dikt på Facebook.


”Soheila Fors säger att hon försöker varna svenskar för den radikalisering som sker precis som Nalin Pekgul och Sakine Madon också gör.”

 

”Soheila Fors föddes som kurdisk prinsessa i Iran. Hennes pappa torterades till döds och Soheila blev gerillasoldat i kampen mot Khomeini. Hon var en djupt troende muslim innan hon fick en uppenbarelse och konverterade till den kristna tron i vuxen ålder.

— Men jag har fått betala ett högt pris för den.

Återigen är hon lite ironisk när hon säger att hon är full av synder, inte nog med att hon arbetar mot hedersvåld utan dessutom har hon gått och blivit kristen.”

 

För mig är det helt obegripligt att inte alla svenskar lyssnar på dessa röster som har egen personlig erfarenhet om det ”andra” samhället och kulturen. Människor som varit utsatt för detta förtryck där mord, folkmord och andra vidrigheter ingår i det auktoritära styret som följer i religionens spår. Turkiet tycks vara ett land som är på väg i språngmarsch till detta auktoritära styre med Erdogan i spetsen. Ett land som ingår i NATO. Bedrövligt!

 

”I veckan fick hon sina sovrumsfönster sönderslagna, däcken har skurits sönder eller lossats och en dag dök det upp en knivbeväpnad man i hennes hus.

— Det som sker i Sverige nu är en konflikt mellan olika värdesystem; mänskliga fri- och rättigheter och religiösa traditionella värden och det är kvinnorna och flickorna som är de största offren.”

 

Nej, i Sverige slutar vi istället att handhälsa och inför en öländsk vinkning på vårdcentralen! Allt för att tillmötesgå de nya svenskarna under ursäkterna att minska smittoriskerna. Det är så lustigt att det infaller i tid samtidigt som Öland haft det största antalet asylsökande boende på ön någonsin. Enligt min mening är det rena hyckleriet.


”Hon säger att den svenska rikedomen inte är den vackra naturen eller välfärden utan demokrati och jämlikhet.

Men det verkar alla ha glömt bort och tappar vi det kommer andra att ta över, säger Soheila som är förvånad över svenskarna flathet, feghet och naivitet över det som sker.”


Är verkligen svensken så flat, feg och naiv som det verkar? Det som är ändå värre är att en majoritet av de politiker som svenska folket valt tycks vara lika flata, fega och naiva!


Har dessa politiker inom 7-klövern inga barn och barnbarn som de bryr sig om? Eller är det bara den egna plånboken som styr och att de därmed kan skydda sig ekonomiskt mot det mångkulturella samhället i sitt egna lilla segregerade bostadsområde?


Jag får se om jag tar risken och besöker ett nationaldagsfirande?

 

 


 
 
Ingen bild

Sanningen?

6 juni 2016 13:41

Den klippningen av annonsen är lite ful för strax under står det om Nationaldagsfirandet.

Håller med dig, men det bör klagas med justa medel och inte med vänstermedel.

 
Ingen bild

Mia K

6 juni 2016 13:50

Hej Toralf! Jag kommer inte att delta i nationaldags-/mångkulturfirande idag! Däremot ska SD Västerbotten grilla och socialisera, något jag uppskattar mera!

 
Ingen bild

Hans G

6 juni 2016 13:58


Thoralf undrar: 'Har vänstermänniskor något annat gemensamt med muslimer?'

- Ja, gemensamt för vänstermänniskor och muslimer är att det är personer som är fula eller känner sig fula till utseendet. Denna känsla är grunden till det hat och den fientlighet som dessa personer utvecklar mot omgivningen och samhället, som i extrema fall kan ta sig mordiska uttryck.
Vänsterns samhörighetskänsla med muslimer är dock inte ömsesidigt. Muslimer tolererar denna oheliga allians med vänstern så länge de befinner sig i underlägsen maktposition. När maktförhållanden ändras till deras fördel kommer vänstern att bli deras första utplåningsprojkt.
Det finns flera historiska exempel på detta från de gamla muslimska kolonierna i Asien och Afrika, den iranska revolutionen i slutet av 70-t är ett.

 
Ingen bild

a

6 juni 2016 13:58

fortsätt thoralf att kritisera islam denna irrlära är inte värd annat än kritik jag som kvinna hatar och avskyr allt vad den religionen står för i mitt sverige skulle den inte ens existera

 
Ingen bild

SM811

6 juni 2016 14:00

Bra att man undviker att handla i deras butiker.
6/6 firar man Sveriges nationaldag och inte ramadan.
Nu blir det till att åka till sverigevänner och fira nationaldagen.
Trevligt nationaldagsfirande till dig Thoralf och alla andra sverigevänner.

 
Ingen bild

Observer

6 juni 2016 14:17

Herregud! ..Lövén talar:

"Att visa empati med en främling, det är så vi bygger den svenska modellen. Den bygger på att vi gör vår plikt och på hårt arbete", säger han.

.......Jasså är det!??
-Han menar alltså att vi skall arbeta hårt, så att vi kan bjuda främlingarna på vår lön!
Tycker att karln nu har bevisat att han är en äkta landsförrädare! Han kan inte vara riktigt klok. Det räcker tydligen inte med att vi i dag betalar 51% i skatter. Vi jobbar varannan dag GRATIS å ändå står fanskapet och hasplar ur sig detta idag!!

 
Ingen bild

Observer

6 juni 2016 14:21

Dessutom, hör jag nu när jag går ut i köket Lövén i radion få frågan; "Vad är Svenskhet?"
"....Aaaah de e liiite svårt å förklaaaara det" svarar han.
-NÄ HAN ÄR EN LANDSFÖRRÄDARE!!!

 
Ingen bild

Maja Dacke

6 juni 2016 14:26

Men ... men ramadan är ingen högtid - denna kommer när ramadan är slut. Å andra sidan är ramadan inte heller någon fastetid utan en festetid.

Jo, hela dagarna står kvinnorna i köket och tillreder den måltid som det sedan ska festas på när solen gått ner/ solen anses ha gått ner. Natt efter natt är det ett festande och frossande. I en hel månad. På dagarna får man varken äta eller dricka eller röka eller ha sex - inga kroppsöppningar får vidröras med något som inte är alldeles nödvändigt får jag förmoda.

Men när natten faller på är det fritt fram för allt ...

Om man nu är rättrogen och ... ...

Många lärare inte minst vet hur allt detta går till. Inom SFI halveras klasserna ... Möjligen i högstadieskolor och gymnasier också. Eller elever sitter och sover ...

Är den 'fastande' sjuk kan hon/han slippa fasta men försöker kanske ändå. Och kan råka ut för sjukdomsattacker under skoltid, vilket inte är så trevligt för lärare/klasskompisar.

Vad gör en SFI-lärare om en hjärtsjuk kvinna faller samman? Jag vet. Vet du?

Så nu börjar de nattliga excesserna till alla andra grannars förnöjelse ... eller ..?

 
Ingen bild

Pepparholm

6 juni 2016 14:32

I Skånska Dagbladet påstår säkerhets- och trygghetschefen i Malmö, Jonas Hult, att högerextremismen är det största hotet mot malmöbon. Inte rekryteringen till islamsk terror. Han behöver ingen nationell samordnare.

Det vore välgörande om en kommunal säkerhetschef tog rätt på stämningarna och rädslan hos dem som avlönar honom. Och han måste ha andra informationskanaler än gammelmedia och polisens tvättade information.

Den som polisen tivngades skjuta i city i går kväll var t ex ingen påg från Malmö. Det är inte heller pågarna som eldar bilar varje kväll.

Jag läser att på nationaldagsfirandet på Skansen så ska Malena Ernman sjunga. Ett hån mot alla svenskar som hon kastar skit på i sina återkommande uttalanden. Där bryts min årliga tradition att se på det programmet.

 
Ingen bild

Nils Dacke

6 juni 2016 14:52

Så länge pengar kommer in på kontot och fåniga tramsprogram visas på TV så är 7-klöver svensken totalt naiv och tror att allt är bra. Det börjar dock jäsa lite här och där under ytan och det folk inte vågade säga för ett år sedan kan nu talas om öppet. Inom ytterligare ett år eller två så kommer verkligheten att komma ikapp då kommunal och landstingsskatter chockhöjs för att klara verksamheten och då blir nog reaktionen våldsam. Ytterligare en kommentar om artikeln att man blir ju bedrövad när man ser ICA annonsen och jag kommer sluta att handla där omgående. Sverige är nog det enda land i världen där man har utländsk musik och dans på sin nationaldag men vi bor ju förstås i Absurdistan så inget förvånar längre.

 
Ingen bild

Göta

6 juni 2016 15:09

Ja, ICA:s reklam för ramada-firande är verkligen talande! Att de inte skäms!

Jag skulle tro att den största orsaken till ICA:s fjäskande för muslimer är pengar,
i vanlig ordning. Min uppfattning är att de absolut flesta invandrarna handlar i Willys butiker och naturligtvis hos halalbutikerna och torghandlarna i sina egna närområden. ICA drar sig alltså inte för att försöka skaffa fler kunder på detta otrevlig, svenskfientliga beteende.

 
Ingen bild

PG

6 juni 2016 15:24

Några påstår att det är bra för Sverige med flyktingar utan utbildning!

Inget tyder på något positivt ang stadsbudgeten!

http://www.statsskuld.com/

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

6 juni 2016 16:03

Hade Sverige haft en frisk journalistkår ,så hade Ica fått förklara sej
Komma ihåg ramadan är ok för Ica o yes , men att ta bort Nationaldagen som viktigt datum i sin lista?

Gubben o Gumman bojkottar Ica sedan minst 5 år, just denna listan kan ju ha varit Kalle Bakom med åtföljande inblandade som fixat, man har helt enkelt glömt nationaldagen.
Det är detta en frisk journalistkår borde fråga om.

Detta är ett bra exempel på varför man senare ev kan ta hjälp av Ungerska mediekonsulter för att reformera svenska redaktioner

Om Gubben o Gumman får bestämma så bör Icas verksamhet minskas något i Sverige, man kan ha kvar inlämning av V75 samt tipset och paketutlämning

 
Ingen bild

Tony

6 juni 2016 16:40

Ska be att tacka Ica för den tid som varit, i min enfald
trodde jag att Ica var var till för alla människor, men
det är tydligen Muslimer som är den stora viktiga gruppen,
vi som Svenskar, och som handlat för mer än 50000 om året
dom senaste 10 åren passar tydligen inte in i Icas mall
idag! Onekligen har Icas ledning drabbats av svår
hjärnblödning när man framhåller Muslimernas fasta, ramadan,
men inte med ett ord nämner Sveriges nationaldag?
Hur jävla korkat får en stor handelskedja bete sig, jag
kommer nu att klippa mitt Ica kort och inte köpa för en
spänn av detta Muslimfjäskande företag, och jag hoppas att
tusentals Svenskar följer efter, klarar Ica sig med att
sälja Halalmat så låt dem göra det. Kommer inte att lägga
en enda spänn på deras butiker längre, det enda som kan
ändra på detta är rejäla ursäkter från Icas ledning över
sin egen inskränkthet och flathet!

 
Ingen bild

Tommy

6 juni 2016 16:55

Oj det finns massor som islam och kommunismen har gemensamt, t.ex hat mot demokrati, hat mot yttrandefrihet, hat mot nationalstaten, kärlek till våld och förtryck, mordlystnad... samt judehatet, som nämndes.

 
Ingen bild

Annelie

6 juni 2016 17:19

Firade långt från alla jippon anser att det inte har med nationaldagen att göra.

 
Ingen bild

F-G Eriksson

6 juni 2016 17:36

En till som också fått nog.

https://www.youtube.com/watch?v=2nX_q5DNcU4#t=9.315313

 
Ingen bild

Hacke

6 juni 2016 18:02

Nationaldagen är numera en dag som till varje pris ska skändas av etablissemanget på alla nivåer. I täten för det huligantåget går statsministern själv tätt följd av public service och den ständigt växande invandringsindustrins olika intressenter.
Endast den svenska flatheten gör detta årliga skamliga skådespel möjligt.

 
Ingen bild

Chrille

6 juni 2016 18:21

Hur var det nu med det där med allas lika värda och att inte ställa grupp mot grupp?

https://m.facebook.com/groups/1054122034605760?view=permalink&id=1260967057254589

 
Ingen bild

Hulda mk1

6 juni 2016 18:24

Finne det någon som tänkt på följande..? Hur många av landets buss, taxi och tunnelbaneförare är Muslimer? Hur mår de framåt eftermiddagen utan mat och dryck?
Vill vi låta våra nära och kära åka med dem då? Och vem vill möta en buss eller taxibil med en fastande chaufför..??

 
Ingen bild

Peter Ericsson

6 juni 2016 18:47

Som redan påpekats är ICA-klippet missvisande, eftersom nationaldagsfirandet nämns på samma sida. Och sedan är det självklart att ICA, precis som de flesta andra, tar kommersiella hänsyn. Ramadan är förmodligen en mer lönsam historia än att kränga pappersflaggor och påhittade nationaldagsbakelser.

Thoralf Alfsson

6 juni 2016 20:55

Din syn på nationaldagen framgår ganska tydligt :-(

Har du ingen stolthet?

 
Ingen bild

staffan anderstig

6 juni 2016 20:25

Muslimernas ickesvar på frågor från reportern,visar bara att de inte omfattar den svenska värdegrunden,som nu senast Batra anser skall värnas.Islam ut ur Sverige!

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

6 juni 2016 20:48

Fundering ang. svenskars dumhet och flathet !
Om dom tio dumaste norrmännen flyttar till Sverige.
Då faan i mej stiger inteligensen i båda länderna !!

 
Ingen bild

Claes

6 juni 2016 21:06

Obegripligt - hur kan en matvarukjedja hylla de som fastar och skita i de som köper sin mat hos dem 365 dagar om året för egana hårt inarbetade pengar. Nu blir det City Gross året runt. Jag kommer att imorgon fråga Ica Maxi' ägare i Växjö hur de ser på mig som kund innan jag klipper kortet dom punkt för relationen.

 
Ingen bild

Joho

6 juni 2016 21:30

Men det kan också vara så för att Ica-banken fick monopol på våra skattepengar som migranterna får , kommer in på ett Icakortkonto som alla migranter fått sig tilldelade .

 
Ingen bild

calle

6 juni 2016 22:06

hulda mk1. där jag bor kör afrikaner bussarna. några av dessa både stannar bussen och släcker ned belysningen och gör nåt i mörkeret. kanske tuggar katt eller ber till mecka. det finns ju blåsmunstycken mot alkohol för att kunna starta bussen, men dom ger väl inte utslag för katt eller andra droger i kroppen, det blir väl blodprovsapparatur för att starta fordon i framtiden. många förare verkar påverkade när de kör bussarna. med det är väl okej enligt 7 klöverns pk-regim, bara förare är av mångkulturell ursprung. tidtabeller fölls inte, de kör på känn

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15
16
17 18
19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< Juni 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards