thoralf

Direktlänk till inlägg 15 april 2016

10-ÅRS DAG FÖR ”ALFSSONS DIGITALA DYNGHÖG”

Av Thoralf Alfsson - 15 april 2016 20:35

"Alfssons digitala dynghög" Det var rubriken på Östrans ledarartikel skriven av Peter Akinder den 18 mars 2009.


 


Det har hänt väldigt mycket sedan jag skrev mitt första bloggnläggden 13 april 2006!


För en tid sedan pratade jag med en journalist på Östra Småland som tidningen heter numera. Journalisten ringde och ville ha svar på några politiska frågor men vi fortsatta att prata lite om bland annat min blogg och utvecklingen i antalet besökare som bloggen haft.


Journalisten berättade då att min blogg hade fler besökare än Östra Smålands egen webbsida. Bra för en digital dynghög! Mindre bra för en tidning som fick nästan 15 miljoner i presstöd 2013.

 

Det har med andra ord gått ganska bra för ”Alfssons digitala dynghög”! Känns väldigt bra! Jag gissar att det retar ledarredaktionen och Peter Akinder väldigt mycket på socialdemokratiska Östra Småland.


Min blogg firade dessutom 10-årsdag den 13 april. Svårt att förstå att jag hållit på med bloggen under 10 år.


Antalet besökare på min blogg har också i stort sett följt partiets opinionssiffror eller om det är tvärtom. Sverigedemokraternas opinionssiffror som följt besöksstatistiken på min blogg ;-)

För övrigt har jag väldigt lite förtroende för de svenska opinionsundersökningarna som betalas av svensk media. I synnerhet när Tomas Mattsson och Peter Wolodarski eller TV4 betalar för opinionsundersökningarna.


Mitt infoblad om massinvandringen och skatteuppror har delats ut på många orter i landet och därmed också bidragit till spridningen av min blogg. Undrar om kritiken mot mig i media kommer efter den 2 maj då alla deklarationer skall vara inlämnade. Här är några orter som jag skickat infoblad till.


Asarum, Bandhagen, Berga, Bjursås, Blentarp, Brastad, Bro, Dals Långed, Danderyd, Ellös, Eskilstuna, Eslöv, Falun, Floda, Färjestaden, Gnesta, Grycksbo, Gustavsberg, Gällivare, Göteborg, Halmstad, Helsingborg, Holmsund, Hägersten, Hässleholm, Högsby, Hörby, Herrljunga, Kalmar, Karlskoga, Karlskrona, Kilafors, Kisa, Klintehamn, Klågerup, Kågeröd, Köping, Landskrona, Lerum, Lidingö, Lidköping, Lilla Edet, Lindome, Lindsdal, Linköping, Lyckeby, Löddeköpinge, Malmö, Mellerud, Mullsjö, Mölndal, Mönsterås, Mörbylånga, Njurunda, Norrköping, Rydebäck, Saltis, Sigtuna, Simrishamn, Skattkärr, Smygehamn, Spånga, Stavsnäs, Stenkullen, Stenungssund, Stockholm, Storebro, Svedala, Söderhamn,  Timmernabben, Tormestorp, Torsås, Trelleborg, Tun, Täby, Uddevalla, Umeå, Uppsala, Varnhem, Vegby, Vejbystrand, Vällingby, Västerås, Västra Frölunda, Växjö, Älmhult, Älvsbyn, Örebro.


Ett stort tack till alla som bidragit till spridningen av mina infoblad.


Under den senaste veckan har jag själv delat ut ca 2 500st infoblad i Färjestaden och under torsdagen också i Mörbylånga. Debatten och protesterna är nämligen starka på Öland då kommunen försöker hitta platser där man kan bygga modulbostäder för ensamkommande minderåriga. Det kan då vara en bra tidpunkt för mina infoblad.


Jag har ytterligare planer för nya infoblad till sommaren. Jag måste ju ha en anledning att köra omkring med min trehjuling i sommar ;-)


”Alfssons digitala dynghög” kommer fortsätta att växa i besöksstatistiken till stort förtret för många pk-journalister och politiska motståndare! Trenden har aldrig varit vikande!

 

 



 
 
Ingen bild

OT

15 april 2016 21:23

Du förtjänar din signaturmelodi - AC/DC - TNT: http://www.youtube.com/watch?v=6_Y3zbRxZ6Q

"See me ride out the media waves
Soon on your colour TV screen,
Always gets all information that I need
You know what I mean,
Women to the left of me,
And women to the right,
Ain't got no gun
Ain't got no knife
Don't you start no fight

Cause my words is T.N.T
I'm dynamite T.N.T and
I'll win the fight T.N.T
I'm a power load T.N.T watch me explain what the media and the PK-politicians wont say"

 
Ingen bild

Gute

15 april 2016 21:27

Har det redan gått 10 år......rent otroligt egentligen. Gratulerar!!
- Men tiden går fort när man har roligt.

Ja du käre Thoralf, jag är övertygad om att ditt enträgna engagemang och din blogg är en av grundbultarna till de stora framgångarna för SD!

 
Ingen bild

Kurtan

15 april 2016 21:29

Ett solklart fall av "Projicering" dvs att anklaga andra för vad man själv är...

Din blogg är ett stort ljus i media mörkret!
De är rädda nu...

 
Ingen bild

Sven Dacke

15 april 2016 21:59

Sorgligt, sorglikt.

Att den så kallde "fina" pressen med alla sina stulna pengar från skattebetalarna inte kan göra ett riktigt journalistikt jobb och skriva vads som händer i Sverige, och alla experter som gnäller över Nordkorea och gamla DDR.

Och nu är Svensk press ännu värre

 
Ingen bild

Hulda mk1

15 april 2016 22:07

Som landsbygdsbo vet jag att en dynghög innehåller näring. Den ska spridas jämt fördelat över åkern och ger då en bättre skörd.

Thoralfs digitala "dynghög" sprider obekväma sanningar över Sverige och SD får bättre skörd/väljarstöd.

Så kämpa på Thoralf! I minst 10 år till om du orkar! Du behövs!!

 
Ingen bild

Gubben Svensk

15 april 2016 22:39

Östra Småland är en stinkande Journalistisk dynghög i politisk korrekthet(PK)!

 
Ingen bild

Hans Anas

15 april 2016 22:41

Vänsterdebattörer förnekar sig inte - när sakargumenten tryter tar okvädingsorden och vulgärspråket vid.

En besinningslös protest mot en verklighet som inte kan accepteras.

Att vara vänster är tyvärr ofta att ha verkligheten mot sig - verkligheten är vår fiende insåg redan Palme.

Ibland kommer även väggen emot vilket kan vara omtumlande men kanske rentav betyda en hälsosam tillnyktring som i fråga om invandringspolitiken.

 
Ingen bild

Wimarg

16 april 2016 00:02

Får gratulera på 10-årsdagen, Thoralf!
För oss som inte har varit med från start skulle det vara kul att läsa ditt första blogginlägg, åtminstone tycker jag det.
Kan du inte lägga ut det igen?

Thoralf Alfsson

16 april 2016 00:06

Här kommer en länk. Och du hittar mer på mina gamla blogg 2006-2012

http://thoralfalfsson.webblogg.se/2006/april/mitt-forsta-inlagg.html

 
trogen

trogen

16 april 2016 00:20

Du har den mest viktigaste och mest läsvärda bloggen . Allt annat är bara ren avundsjuka ock skitprat i största allmänhet. Tack för all info under alla dessa är.

http://sverige

 
Ingen bild

s29

16 april 2016 00:27

Grattis till tioårsjubleriet. Ja vad ska man säga om komunistjournalismen? Världens mest högljudda socialfall kanske.

 
Ingen bild

World Traveller

16 april 2016 03:43

Gratulerar på 10-års dagen Thoralf. När kommer du att tilldelas guldspaden för din grävande jourbalistik tro? Eller är den bara ämnad för skarrefinansierade propagandister som hänger ut oskyldiga svenskar som protesterar mot förstörelsen av vårt land? Vad säger ni journalister som läser här?

 
Friholt

Friholt

16 april 2016 04:31

Gratulerar på tioårsdan. Jag har bara följt dig en kort tid men bestämt mig för att själv bli 100, så det blir ytterligare några högtidsdagar fram igenom

http://Stibb0418

 
Ingen bild

crille

16 april 2016 04:46

Grattis Thoralf! Vet inte hur länge jag följt dig, men så länge som 10 år är det inte. Går in på din blogg flera gånger om dagen för att se om det står något nytt intressant att läsa. Har slutat läsa de vanliga tidningarna. Även om jag nu hjälpper dom med presstöd som de nu får av min skatt. Undra om det går göra avdrag där med ;).
Fortsätt Thoralf. Du behövs

 
Ingen bild

Demokratur

16 april 2016 06:01

Den digitala latrintunnan Östra Småland lär väl snart vara historia :-)

 
Ingen bild

Pippi på foto

16 april 2016 07:17

10 år i motvind av pk-pressen men medvind i arbetet! Bra jobb och grattis till Thoralf för dessa första 10 åren.

 
Ingen bild

Chrille

16 april 2016 08:23

Själv har jag endast vetat om Thoralfs existens och bloggen i ca tre månader. Detta efter att ha lyssnat på radio RLM 10 jan;
http://www.rlm.nu/rlm-intervjuar-thoralf-alfsson-sd/

Mitt intresse för SD väcktes inte förrän runt 2013 och det var faktiskt nog Björn Söders förtjänst. På den tiden lyssnade jag på SR en hel del och Björn Söder dök upp ibland då SR,s "dynghögar" ville ha kommentarer om diverse händelser inom SD. Sedan har intresset utvidgats, men Thoralf gick mig spårlöst förbi, tills lyssnandet av radio RLM 2016. Måhända för att jag inte bor i Kalmar, eller ens i Småland.

Jag tackar för att jag fick reda på Thoralfs blogg och jag går in här och tittar numera flera ggr varje dag och ser ingen anledning att sluta med det.
Önskvärt hade varit att det funnits en "Thoralf" i mitt eget närområde där den lokala blaskan är HD som i sin tur är totalt värdelös, i synnerhet sedan den köptes upp av Sydsvenskan.

Det blev ett något långt inlägg för att tacka för ditt arbete med din sk "dynghög" till blogg, Thoralf.
Tack!

 
Ingen bild

Thoralf Alfsson

16 april 2016 08:29

"Bengt" och "Vindkraft" jag kommer inte godkänna era mycket otrevliga kommentarer. Jag förstår dock att ni är avundsjuka på framgångarna för min blogg.
Ni visar dessutom med all tydlighet att ni inte har någon förmåga att argumentera för den vänsterpolitik som ni tror på. Det är bara ynkligt och pinsamt för er!

 
Ingen bild

Hacke

16 april 2016 09:36

De lokala pk-blaskorna skulle vara själaglada om de lyckades vinna ens hälften av din popularitet och uppmärksamhet, inte bara lokalt utan dessutom runt om i hela landet.
Jag kan bara referera till mina egna läsvanor sedan fler år här från motsatta sidan av landet. Thoralfs blogg är ett absolut måste som första besöksadress varje morgon bland många andra fria bloggar och nyhetsportaler. Några av dessa stödjer jag dessutom med månatliga donationer). Skulle aldrig försjunka till att lägga en krona på statsfinansierad regimtrogen media i någon form.
Mina besök till traditionell media blir också alltmer sällsynta och inskränker sig numera endast till tillfällen då jag blir länkad dit till någon specifik artikel/krönika/ledare från sidor jag har förtroende för (som exempelvis Thorlafs).
Behöver jag tillägga att jag aldrig förutom vid dessa enstaka tillfällen haft anledning att besöka exempelvis vare sig Östra Småland eller Barometern.
Stort grattis till 10-årsjubileet Thoralf. Inte nog med att du är en fantastisk politiker i den sverigevänliga folkrörelsen. Du är en av landets främsta journalister och opinionsbildare också.

 
Ingen bild

Pepparholm

16 april 2016 10:20

Påven besöker den grekiska ön Lesbos för att hedra de som drunknat i Medelhavet. Då kunde alerta journalister passa på att fråga honom hur många flyktingar han inhyst i Vatikanen.

 
Ingen bild

Tony

16 april 2016 10:39

Något som man kan vara ganska säker på är att partiet SD
har växt en hel del tack vare din blogg, och det borde
vara en självklarhet att du av partiet blir belönad
för det, man säger ju att man behöver duktigt folk
eftersom partiet växt så kraftigt? Ja men då så, då är det
ju bara att ta kontakt?

Sen förstår man också att en tidningsredaktör som av någon
underlig anledning ser som sin uppgift att föra läsarna
bakom ljuset blir klart irriterad när du gör det jobb som
borde åligga han och journalistkåren, för nu når ju ändå
det som dom försöker att dölja ut till allmänheten.
Så klart är att "Dynghögen" är en finne på ett icke
nämnbart ställe hos flera media figurer.

Så grattis till dom 10 åren, och fortsätt gärna och klä
av alla hycklare, för tyvärr finns det många av den sorten
i vårt arma land!

 
Ingen bild

Lena

16 april 2016 13:23

"Dynghög" - och en sån kallar sig "god"? Han provocerar fram hat med sitt ordval. Han ordval är säkert en projektion, det är bara han själv som inte förstår det.

Grattis Thoralf till en fin, folklig blogg och till 10 år med bloggande, varav jag skrivit här i ca 2 år. Det är underbart för oss att få byta information och idéer med varandra samt ibland också kunna lätta på frustrationen man känner ute i olika sammanhang att vi inte har rätt att vara naturliga och tala om det som ligger oss om hjärtat. Utan PK-media ska tvinga oss till att gå emot vårt egen inre röst - det kallar jag tyranni!

PK föresten betyder ju politiskt korrekt och har så listigt infiltrerats i hela samhället att människorna håller "koll" och trycker ner på varandra med PK-åsikter. Därför ett så sjukt atmosfär i Sverige. Om man träffar en ny människa måste man hela tiden känna av om det är en person man kan var sig själv med eller om man behöver förställa sig - helt sjuk samhällsatmosfär.

 
Ingen bild

Stefan A

16 april 2016 21:36

Små dynghögar ute i det fria luktar inte, däremot svämutgödslingen från de stora svinhusen stinker utav bara fn. ....

 
Ingen bild

Jan Jansson

17 april 2016 08:40

Tack för en utmärkt hemsida! Det är roligt att få invandringens konsekvenser analyserade på en jordnära kommunnivå, och jag tycker att du gör ett utmärkt grävande journalistarbete när du begär ut allmänna handlingar och sammanställer dessa till lättfattliga grafer. Tack igen, och fortsätt med ditt utmärkta arbete.

 
Ingen bild

Leon

17 april 2016 10:44

Trots att jag knappast framstått som nån "trosfrände" till Thoralf är jag ganska flitig "gäst" på bloggen. Vanligtvis förs diskussionerna på en saklig nivå och ämnena som tas upp kan vara högst intressanta. Dessutom bemöts de flesta, men inte alla, ifrågasättande eller kritiska inlägg utan att skribenterna tar till "okvädningsord och vulgärspråk" som någon uttryckte det tidigare. Men undantagen finns visserligen också och inlägg ämnade att få förtydliganden eller för att nyansera vissa synpunkter som framförts kan bemötas med "vidrigheter" och förklenande epitet....tyvärr (har egen erfarenhet av detta).

Men slutorden måste ändå vara....fortsätt med det du gör....och om du orkar även flera kommande decennier.

 
Torbjörn

Torbjörn

17 april 2016 12:44

Grattis till jubileet! Massor gillar dig, Toralf. Fortsätt med det tuffa jobbet. All lycka!

http://?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6 7 8
9
10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20
21
22 23 24
25 26 27 28 29
30
<<< April 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards