thoralf

Direktlänk till inlägg 8 april 2016

SVEKET

Av Thoralf Alfsson - 8 april 2016 22:20

Idag har Ulf Carlsson på ÖstraSmåland en ny artikel om situationen inom Folktandvården i Kalmar län. Ulf Carlsson har kollat upp hur utvecklingen varit under årets första två månader.


”Mellan 2014 och 2015 ökade antalet asylpatienter i folktandvården i Kalmar från 1822 till 3313, en ökning med 82 procent. Antalet akuta besök var över 5 000.”


Under årets två första månaderna fördubblades besöken till Folktandvården i förhållande till 2015 som var ett "rekordår".


”Många av de asylsökande har mycket dålig tandstatus och stora akuta behov att hantera. För ungdomar under 19 år gäller att de även som asylsökande har rätt till samma omfattande tandvård som de ungdomar som är svenska medborgare. Det betyder att i stort sett all tandvård är gratis.

 

För folktandvården i Kalmar län har den stora ökningen av akut asyltandvård inneburit en betydande belastning. På en del tandvårdsmottagningar beskrivs situationen som smått kaotisk.”

 

”För att klara av den ökade belastningen väntar folktandvården med att kalla sina gamla patienter till den ordinarie kontrollen. Det kommer att bli en förlängning av perioden mellan kallelserna.”

 

”De asylsökande betalar 50 kronor själva för besöket hos tandläkaren. Den verkliga kostnaden, som kan hamna på flera tusen kronor får folktandvården begära ersättning för hos landstinget, som fått en klumpsumma av Migrationsverket till all asylsjukvård.”

 

Vilket svek mot de svenska stamkunderna! Är det någon som skall prioriteras så är det de svenska skattebetalarna och stamkunderna hos Folktandvården. Inte de asylsökande!

 

Ganska unikt att en svensk journalist skriver dessa rader och fakta i en socialdemokratisk tidning. Att Barometern skulle skriva en liknande artikel håller jag för högst osannolikt.

 

Barometern skriver istället om tre albanska ensamkommande minderåriga som vill bli utvisade till hemlandet.

 

”Barometern skrev i fredagens tidning om tre unga albaner som kämpade för att bli utvisade. Efter att tidningen börjat undersöka fallet har det nu gått snabbt. Trion kommer att åka iväg till Albanien redan nästa vecka. Migrationsverket specialchartrar ett plan där Medat Alku, Fatri Spoti och Mikel Mata kommer ledsagas till huvudstaden Tirana.”

 

Gissa vem som skrivit artikeln.


Att asylsökande minderåriga skickas hem med specialchartrade flygplan är absurt! Har de tagit sig till Sverige för egen maskin kan de också ta sig tillbaka till Albanien för egen maskin. Ge dem pengar till tågbiljetter till Albanien och sätt dem på ett tåg till Danmark eller en färja till Tyskland. Det är absurt att svenska skattebetalare skall betala dessa kostnader.


Det är ett svek mot svenska skattebetalare.

 

 

 
 
Ingen bild

Hacke

8 april 2016 23:16

Man blir så förbannad så man vet inte vad man ska ta vägen när man får det klätt i ord och siffror det man egentligen redan vet.
Just denna form av diskriminering mot det egna folket blir extra påtaglig för mig då jag fått problem med tänderna på senare år och nu får vara glad för att jag tidigare lyckats spara ihop en liten buffert för oförutsedda utgifter. Utan den hade jag inte klarat det ekonomiskt. Att då samtidigt veta att de som t o m uppehåller sig illegalt i vårt land får samma vård för en symbolisk summa kan göra en fullständigt bindgalen på 7-partiet och deras förakt för de som byggt upp det dom nu skänker bort till kreti och pleti från världens alla hörn bara dom lyckats sätta foten innanför våra gränser.
"Skammens dag" som Björn Söder så riktigt kallade den för då reformen genomfördes av de lands- och folkförrädare vi har överskott på i vårt högsta beslutande organ.
Där vill jag se dig Thoralf och likasinnade inom sd som är de enda parti som sätter det egna folket i främsta rummet. Precis som det ska vara i en stat värd namnet.

 
Ingen bild

Eric H

8 april 2016 23:44

Med vad som nyligen hänt på återsändningsfronten, speciachartrade avvisningsplan så lär det väl nästan tömma statskassan om vi ska sända tillbaka 80 000?
(vilket nog inte kommer stt ske, var det 2500 "i retur" 2015??)

 
Ingen bild

HANS

9 april 2016 04:06

Det riktigt sjuka med de tre albanerna är att de i slutet av artikeln erkänner att så fort vi har skickat hem till dem till Albanien kommer de genast att resa till Frankrike för att de där skall kunna arbeta svart.

 
Stefan K

Stefan K

9 april 2016 07:04

Sverige blir allt mer absurt och därför rycker man knappt på ögonbrynen för ett chartrat plan till Albanien. Det dröjer nog inte länge förrän de tre är i Sverige igen.

På väg till jobbet passerar jag Folktandvården. I torsdags stannade en buss utanför och ur den klev människor från fjärran länder. Gratis tandvård väntade.

Många landsting går dåligt ekonomiskt. Kanske inte konstigt när betalande patienter trängs undan och väljer privata alternativ.

Det är en skam, men tyvärr är vi svenskar ett livat och mesigt folk. Det här hade knappast accepterats i andra länder

http://petterssonsblogg.se

 
Ingen bild

SM811

9 april 2016 08:17

Min fru fick inflammation i käken och fick sätta in titanskruvar.
Där var det inte några 50kr utan många 10-tusentals kronor.
Vad de politiker har att tänka med som bestämt detta kan man fråga sig? Jag tror att de inte själva förstår vad de har beslutat?

 
Ingen bild

Demokratur

9 april 2016 08:23

Som ett led i ambitionen att lämna detta näste till land så kan man ju börja med att undersöka möjligheterna till tandvård utomlands. Själv har jag som drivkraft att gynna detta land så lite som möjligt. Det ultimata målet är att inte betala en krona i skatt till detta "land".

 
Ingen bild

Rune

9 april 2016 08:34

Felet är ju att Sveriges politiker inte har något ansvar. Då blir ju besluten något som de tycker låter bra. Felaktiga beslut som låter bra får inte några konsekvenser för dessa ansvarslösa beslutsfattare.

 
Ingen bild

Chrille

9 april 2016 08:41

Hacke 23:16

Förbannad är bara förnamnet!!!
SD måste börja tuffa till sin retorik och riktigt slå näven i bordet med kraft. Det börjar bli något lamt i partitoppen. Senaste presskonferensen med Karlsson/Bieler var väldigt lam. Bra att föra fram vart partiet står, men det ligger ju ingen tyngd bakom orden. Gör som Kent Ekeroth. Där ligger både tyngd och känslor bakom orden. Han visar tydligt vart skåpet skall stå. Det är svårt att ta till sig något av politiker som bara står rakt upp och ned och entonigt för fram vad som skall sägas. Väck med den nya politiska korrektheten som är totalt meningslös. Låt 7-klövern hålla på med den.
Skall landet ändå falla ihop helt, behöver det ju inte falla ihop korrekt.
När det nu är svårt för SD att komma fram i media på traditionellt vis, så är det lika bra att ta till "storsläggan" när väl tillfälle ges.
Ekeroth fick väl frän kritik från vänsternissar(kanske även från andra nissar) för att han sa ordet utlänningar upprepande gånger i sitt senaste anförande i riksdagen angående att kriminella invandrare skall utvisas.
Det känns som det är ett ord Karlsson/Bieler aldrig skulle ta i sin mun vid ett offentligt framträdande.
Man hade ju en mycket lyckad "oborstad" informationskampanj på Östermalms tunnelbanestation förra året. Den stilen tycks man ha lämnat bakom sig, eller kan det vara som så att något väntar här i faggorna framemot våren?
Man hoppas på det, kan jag säga. Väldigt mycket.

 
Ingen bild

Nimbus

9 april 2016 09:24

Var hos min tandläkare i Tisdags, han har nu en väntelista på 72 patienter som tidigare var patienter hos folktandvården. Nu ska vi inte ställa grupper mot varandra......eller hur var det?

 
Ingen bild

Hacke

9 april 2016 09:44

Chrille 8:41

Jag kan bara instämma. Sd-ledningen kan inte göra om sig men borde hämta inspiration och lärdom hos sådana ess till talare som Nigel Farage och Marine Le Pen. I takt med att läget förvärras i en rasande takt är det hög tid att höja såväl tonläget som vässa argumentationen/retoriken.
Vi har nog av mjäkeriet hos 7-partisterna och den katastrof det lett fram till. Tuffare tag krävs all den stund det nu också börjar stjälas hej vilt från sd-politiken när det börjar brinna under fötterna.
Sd-ledningen kan föröva genom att försöka ta efter lite av den du nämner, Kent Ekeroth. Han är en ren fröjd att lyssna på när han sopar banan med motståndarna i debatterna. En annan duktig på området är Björn Söder som av känd anledning tyvärr inte hörs så mycket numera.
Det kokar av ilska i stugorna, det folkliga stödet borde man känna av och låta avspegla i såväl skrift som tal.

 
Ingen bild

Bengt

9 april 2016 09:54

Min pågående rotbehandling avbröts plötsligt och jag ombads återkomma 3 månader senare! "Vi är helt fullbokade flera månader framåt".Tala om prioritering! Givetvis kommer man inte tillbaka i ett sådant fall. Kunde inte undgå att notera att personalen faktiskt ser extremt sliten ut. Sveriges politiska styre är ett rent blindstyre som inte kan överblicka konsekvenserna av sina beslut. 7-klövern är totalt inkompetenta att leda landet och har ingen erfarenhet av hur det mångkulturella samhället faktiskt fungerar. Bara floskler och rosenröda drömmar. Världens mest naiva land. Det måste bli någon ordning och det nu!

 
Ingen bild

GBM

9 april 2016 09:56

Du jobbar på ett föredömligt sätt Thoralf och förser dina läsare med uppseendeväckande historier. Men...hur står det till med partiet SD, nu nere på 15% och och de verkar befinna sej i fritt fall. SD är och har varit helt anonymt ett längre tag, nu vill det till kraftåtgärder för att inte SD och V ska ligga på samma siffror.

 
Ingen bild

Vaken

9 april 2016 10:07

Självklart ska man inte specialchartra något plan för att ta sig till Albanien. Med nuvarande flygpriser är det bara att flyga ner grabbarna med reguljärflyg till något näraliggande land, t ex Italien eller Grekland, byta plan och flyga med dem till Tirana med Tirom. Vad är det för inkompetent och ansvarslös personal som tar sådana vansinniga beslut och vad gör deras chefer? Gissa om världen har något att skratta åt - jo Sverige! Nu har Morgan Johansson dessutom fått kalla fötter och ska mjuka upp flyktingpolitiken. Det ni! Mjuka upp! Decemberöverenskommelsen är inte värt ett ruttet lingon. Självklart inte heller moderaternas svängdörrpolitik. Nyval nu!

 
Ingen bild

Knaster

9 april 2016 10:20

Katrineholms-Kuriren fortsätter sin hjärntvätt! Snälla väck mig ur min mardröm!

http://ekuriren.se/asikter/kronikor/1.3964977-stoppa-pessimismen-

 
Ingen bild

Kent

9 april 2016 10:21

Kan bara hålla med ! Presskonferensen med Karlsson / bieler var väldigt tam och ointetsägande utan någon tyngd bakom. SD känns tyvärr väldigt mätta och belåtna . Gäller dock inte bröderna ekeroth

 
Ingen bild

Lena

9 april 2016 10:52

Det är inte bara ett svek utan en skam utan dess like, designad MP och M och nu ser vi också hur S inte tänker göra något åt det. Men Löfvén känner ingen skam alls, oh nej, när han skänker bort svenska skattebetalares pengar (i form av t ex gratis tandvård i princip) till alla utom dom som själva betalat. Hela S inkl. Ylva Johansson är så insyltade i detta brottsliga förfarande med VÅRA SKATTEPENGAR, att det måste komma en dag när allt ställs till ända.

Lyssnade på frågestunden i Riksdagen igår. Ylva J blev utfrågad av flera, vad tänker S göra med 37.000 personer som går på Fas 3? Ja, S har beslutat ta bort fas 3 men har ingen aning om HUR det ska ske. De som går på fas 3 blir placerade på oftast enkla ställen ex hos Hembygdsföreningen el second hand-butiker, som sedan FÅR BETALT för att ta emot dessa. Många föreningar och företagare också för den delen tänker inte anställa, DE FÅR JU ARBETSKRAFT GRATIS; DESSUTOM BETALT FÖR DETTA!!! Det är så galet så man kan inte förstå hur s k svenska politiker kan hitta på något så jävligt för svenska folket.
Personligen är jag ingen fas 3 men jobbar gratis, men då kallas det arbetsträning. Det är ju så att du får absolut inte bli sjuk i Sverige idag, då blir du hårt straffad. men stressa människor på arbetsplatser så att de blir utbrända - DET ÄR TILLÅTET!

Jag tänker ofta på i vilken motvind många svenskar lever i och det i vårt eget samhälle, där vi måste lägga fram "röda mattan" åt alla från främmande länder, där vi inte tillåts vara herrar i vårt eget hus. Det är verkligen tufft vissa dagar. men jag segar på vidare och har hittat ett sätt att klara den här pressen. Det är att alltid försöka hitta glädjeämnen i vardagen. Att vara närvarande i naturen, att älska djur och fåglar, allt sådant är ju gratis. Även människor som jag möter i arbete eller fritid uppskattar jag mycket mer nu när statushetsen är borta för min del. Men jag biter alltid tillbaka hårt om någon hånar mig. Faktiskt är jag ganska nöjd med mig själv, att ha klarat av denna fruktansvärda press och börda som har lagts på en, endast för att man var född etnisk svensk.

 
Ingen bild

Ådärkomdenja

9 april 2016 11:09

Barometern.... "Barnometern"

 
Ingen bild

Lotta

9 april 2016 11:24

Det viktigaste för att väcka svenska folket tror jag ändå är artiklar som den om gratis tand- och sjukvård i Östran. Jag tror tyvärr inte att det är så många som ser Riksdagsdebatterna på TV. De brukar sändas vid tider där de flesta arbetar och hur många går in på SVT-play för att titta i efterhand? Inte många skulle jag vilja påstå.

 
Ingen bild

Tony

9 april 2016 12:13

Vad har dessa tre killar här att göra? Dom är väl
knappast turister, troligen asylturister, för nog
tog väl Balkankriget slut för rätt många år sedan?
Men Signalerna om ett bättre liv som Sverige sänder
ut till omvärlden uppfattas av alla nationaliteter!

 
Ingen bild

Maja Dacke

9 april 2016 12:45

Lena, var stolt - det har du orsak till!

Den som läser Nya Tider får också upplysningar om hur vita människor behandlas i Sydafrika, dvs misshandlas och mördas - särskilt farmarna. De som tycker att det är rätt åt de vita 'som tagit landet från de svarta' är fullständigt okunniga om SA:s historia.

Så här var det en gång i södra Afrika: Endast små grupper av afrikansk urbefolkning fanns på dessa vidder. Holländare kom dit och började odla marken. Sedan kom engelsmän och ville äga landet (som inte blivit något riktigt land ännu). Krig ... och ... etc.

När svarta från andra delar av Afrika upptäckte att det fanns ett land som var bättre än det som de bodde i ville de också ha det bättre. Alltså, först då började svarta stamafrikaner flytta in i Sydafrika.

Så det var inga vita som tog från svarta något land utan istället byggde upp Sydafrika. Och nu pågår dödandet av vita - många gånger utan rån och stöld av egendom.

När den siste farmaren försvinner från Sydafrika kommer landet mer eller mindre att ligga i träda, och de svarta får det väldigt svårt. Ungefär som när det inte finns några i Sverige längre, som kan betala skatt och föda invandrade bidragstagare här ... Inte ens Soros et comp kommer att ha något att hämta här ...

Om vi inte ... ja, just det!

 
Ingen bild

Lena

9 april 2016 13:27

@GBM Hur står det till med SD-toppen egentligen frågar du, ja det är vi många som undrar. Ser ingen geist där inte. Kan det bero på att de inte är särskilt intresserade? Om de skulle få 30% och få uppdraget att bilda regering, det kanske inte är så lockande i all denna röra som är nu. Tror att det kommer att ta decennier att reda ut problemen vi har. Det är tydligen ett för tungt lass att dra för Mattias Karlsson & co. De har ju redan fått det de absolut eftersträvade - en bra lön och goda chanser till finfina pensioner. Allt det här är ett självspelande piano.

Tror nog att det är dags för verkliga Sverigevänner att "arbeta" på ett annat sätt, ett annat plan. Aktivera sig med nätverk och i det verkliga livet med problemen man har i vardagen. Ex, våga säga ifrån lokalt till myndigheter o politiker. Allt det Thoralf gör i SD,s namn - det kan NI och VI alla GÖRA till viss del.
Den här perioden har varit att sätta sig in i problemen, att bli medveten och dela med sig samt ta till sig andras tankar och idéer. Vi bör nu komplettera med att aktiveras oss mer utåt i nätverk, inte bara utbyte av/skriva av sig frustrationer, utan kontakt med andra som vill något annat än det här sosseriet/7K-duperandet.

 
Ingen bild

Göta

9 april 2016 13:51

@Lena (10:52)
Mycket bra Lena, en realistisk och skarp men samtidigt sansad beskrivning om det vansinniga läget i Sverige. Ett läge som stadigt försämras för varje dag – för varje timme faktiskt.

 
Sverige

Sverige

9 april 2016 14:29

Jag tycker att man överlag kan börja fundera på om inte en liten öppen ekonomi som sverige ska tänka om när det gäller skattefinansierade insatser för människors försörjning. För visst är det väl också så att Svenskar som aldrig betalt ett öre till staten också tär på statskassan...

http://www.goldbergsoftware.se

 
Ingen bild

Hulda mk1

9 april 2016 14:32

Annat ämne.
En liten ordförskjutning märks nu i media. Ensamkommande benämns oftare som "ensamkommande ungdomar". Om några år kanske det också är ytbytt till det mera riktiga "ensamkommande unga vuxna"...

 
Ingen bild

DuGamlaDuFria

9 april 2016 14:55

Tack Thoralf för klippet av Victor Orbans tal. Det inger hopp i en dyster tid.

 
Ingen bild

Lena

9 april 2016 16:17

Tack @Maja Dacke och @ Göta för era kommentarer;)

Vill också säga något om senaste programmet Opinion Live som går på torsdagskvällar. Det är något rent retligt hur genomskinligt den s k debatten/samtalet läggs upp av SVT. Denna gång handlade det bl a om något som blivit "vardagsmat" i Sverige nämligen "killar" som angriper tjejer/kvinnor på gator/torg företrädesvis sent om kvällen när de är på väg hem från krogen. Tjejen som blev attackerad av fem "killar" i Kalmar (som också Thoralf hade uppe på bloggen). Först sitter man och undrar vad är det för "killar" som gör så?
Senare debatteras det bland några bl a en hen (blandning mellan tjej/kille i alla fall till utseendet)som var med på studentkryssningen på Silja Line där en tjej blev våldtagen av flera "killar". Hon berättar hur "stämningen" var ombord. Så till själva debatten, vad det handlar om, så får vi veta att det är "medeltidsmän", dvs några "killar" som har speciella värderingar om kvinnor/tjejer.
Så plötsligt så säger Belinda Ohlson att detta gäller ALLA sorters "killar" och inte några speciellt nyinkomna inte. Även hen (som var ombord på Silja Line) säger särskilt: vi har INTE problem med nyinkomna, utan det är särskilt "killar" som är problemet.
Ok nu har jag gjort parodi på programmet, men det måste ses, så jäkla ängsligt det är att debattera på ärligt sätt i Sverige idag. Måste ses!

http://www.svtplay.se/video/7411507/opinion-live/opinion-live-sasong-1-7-apr-22-00?start=auto

 
Ingen bild

Lena

9 april 2016 16:26

@Sverige
Nu blev jag fundersam: vilka menar du? Sådana svenskar som föddes sjuka och som samhället inte ville ha in i produktionen? Eller kanske kriminella som inte vill försörja sig på det vanliga sättet genom hederligt arbete? Du kanske tycker man ska avliva sådana personer?

Men blanda inte ihop äpplen med päron! Bara för att vi är ett öppet samhälle innebär det ju inte automatiskt att svenska skattebetalare ska försörja hundra tusentals immigranter.

Undrar om du verkligen förstår logiken i det påståendet??

 
Ingen bild

calle

9 april 2016 17:52

detta har ju pågått i minst 15 år inom folktandvården! svenskarna bryr sig inte. inte ens om förra statsministern håller öppna dit hjärta tal (att alla skattepengar skall gå till massinvandringen)så bryr sig nån. folk tror nog det är nån naturlag som gör att Sverige har välfärd.

1,3 miljon för utvisa en person!
http://www.svt.se/nyheter/inrikes/utvisning-kostade-skattebetalarna-1-3-miljoner

 
Ingen bild

Lena

9 april 2016 19:41

Annat ämne: till alla er som undrat vad de s k Panama pappren egentligen handlar om, läs Lars Berns krönika, mycket trovärdig. Jag blev mycket konfunderad igår när jag hörde på nyheterna att David Cameron ägt värdepapper genom dessa offshoreföretag och varför man går ut och attackerar honom nu drygt två månader FÖRE folkomröstningen om EU.
Soros igen....
https://anthropocene.live/

 
Ingen bild

Demokratur

9 april 2016 19:54

Jag tänker INTE "fira" Sveriges nationaldag. Det finns nämligen ingenting att fira i detta "land".
Vänsterliberalerna kan fira sitt dekadenta elände själva. Förhoppningsvis befinner jag mig långt från detta "land".

 
Ingen bild

OT

9 april 2016 20:17

Eftersom vi svenskar lever spartanskt. Varför inte följa spartas exempel? Och slänga dem i havet? Och sedan kan quslingarna göra barnprogram i sydamerika. "Happy Wandering with Richard Quisling": https://www.youtube.com/watch?v=7D30TkWL1UQ

 
Lasse.P.

Lasse.P.

9 april 2016 20:40

Jag själv går på tandvården på lassarettet ska ringa för en bokning så vi får väl se vad dom säger. Kommer med kommentarer vad dom säger.

http://wwww

 
Ingen bild

KS

9 april 2016 21:17

Många frågar sig varför folk inte reagerar eller protesterar mot plundringen av oss medborgare. Vi pensionärer vet, andra vet också, men.. För att få dessa som sover att vakna, så (nu blir det inte populärt!) se till att avskaffa ett par jobbskatteavdrag. Istället för att låna pengar till våra problem! Men det är klart, sossarna och miljömupparna ,den sk regeringen, vet att det skulle bli något som får folket att vakna. Och det går ju inte! "Va! Ska jag betala?
Det trodde jag staten gjorde................."

 
Ingen bild

Pretty boy Floyd

9 april 2016 21:49

Jag håller med Chrille om att retoriken i SD-toppen är svag.
Om SD vill växa sannin gpsrvuar sägas med kraft och inte tänka på röstfiske för att få in mer kvinnor i partiet.

 
Ingen bild

Hulda mk1

9 april 2016 22:02

@Demokratur. Men samtidigt är det troligen ganska provocerande att man hissar flaggan på Nationaldagen. Med ett kors och som en påminnelse att det finns länder och med gränser mellan dem..

 
Ingen bild

Stefan A

10 april 2016 07:57

SVT framhärdar med sin socialporr ist. för att granska hur det står till ute i kommunerna med soc.tjänst och skolor mm. "vi klarar det här" säger migminister Morgan Johansson, men kan han uttala sig för 290 kommuner? de som verkligen får ta smällen för massinvandringen, statliga migrationsverket är ju det minsta problemet, men i reservaten som reportrarna kommer i från där skrubbarna kostar 3-5 miljoner har man nog sällan någon kontakt med socialtjänsten, bättre gör von oben reportage med klappar på huvudet då än problematisera.

 
Ingen bild

Fredde

10 april 2016 08:08

Jag tillhör de drabbade. Förut var jag på koll hos Öron/näs/hals var 6:e månad, nu blev mer än ett år. Jag pratade med läkaren om det, och han berättade:
"Politikerna bara lovar och lovar, men de tillsätter inte mer resurser. Samma personal jobbar alldeles för mycket, men får inget stöd. Vi får bara instruktionen att ta hand om alla flyktingar. Samtidigt vet vi att våra ordinarie patienter får stå åt sidan."
Samma sak hos tandläkaren, den årliga kollen har nu dröjt över 2 år, folktandvården är överlastad.

Tips till Thoralf: Utveckla (dina bra) debattartiklarna i tidningarna, koppla politikernas löften till att vårdpersonalen får jobba häcken av sig, att de statliga pengarna borde användas för att förbättra förhållandena i vården istället för i fickorna på Bert och Co.

 
Ingen bild

Linkan

13 april 2016 13:09

Artikeln i Östra som du länkar till är enbart en plus-artikel.

Testa att på sådana länkar "skriv ut som pdf. Så kan även vanliga människor läsa artikeln!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6 7 8
9
10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20
21
22 23 24
25 26 27 28 29
30
<<< April 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se