thoralf

Direktlänk till inlägg 6 april 2016

GÖTEBORGSHISTORIA

Av Thoralf Alfsson - 6 april 2016 21:58

Måste berätta en historia som utspelats under den senaste tiden. För snart två månader sedan ringde ordföranden, Sven-Olof Larsson för en pensionärsorganisation inom Transportarbetarförbundet i Göteborg upp mig. Eftersom fackförbundet Transport är det mest rabiata fackförbundet mot Sverigedemokraterna, med uteslutningar, blev jag först lite avvaktande till samtalet men det hade jag inte behövt bli.


Ordföranden ville beställa 500st av mitt infoblad med invandring och skatteupproret. De var nämligen på gång med att skicka ut kallelsen till sitt årsmöte och planerade att lägga ett exemplar av mitt infoblad i varje brev med kallelsen ;-)


Givetvis så skickade jag omgående över 500st infoblad. Jag funderade också på om detta utskick skulle leda till skriverier i media men de har uppenbarligen uteblivit. Transport har uppenbarligen inte varit sugna på uppmärksamhet.


I helgen genomfördes årsmöte och antalet deltagare på årsmötet var tydligen mångdubbelt mer än brukligt. Enligt ordförande var det bara en handfull kommunister och en sosse, samt en inbjuden person från avd. 3 Transportarbetarförbundet som protesterade emot att infobladet bifogats kallelsen. Enligt uppgift har många av dessa pensionärer börjat läsa min blogg ;-)

Den tuffe ordföranden Sven-Olof Larsson sitter fortfarande kvar som ordförande efter årsmötet. Önskar att det fanns fler personer som Sven-Olof Larsson.


Jag har fortfarande ca 1 500st infoblad kvar med den version som innehåller skatteavdraget (version 1). När det gäller version två har jag många tusen kvar för den som vill beställa. Se detta blogginlägg för att se infobladen och hur du beställer.Kent Ekeroth skäller ut 7-klöverns ledamöter i socialförsäkringsutskottet under onsdagens debatt angående utvisning av kriminella invandrare.

 Kent tar replik på liberalernas ledamot.


 
ANNONS
 
Ingen bild

kalle

6 april 2016 23:18

Sven Olof Larsson verkar vara en riktig man. hoppas medlemmarna i transport väljer bort 7 klöver-asen som förstört transportbranschen. Pajala-metoden fungerar överallt

 
Ingen bild

Staffan Sundqvist

7 april 2016 03:08

Jag gick ur Transport för några år sedan. Förklara för mig varför jag ska vara medlem i en "sekt" som endast är intresserad av att klå åt sig mina pengar men sen inte låter mig ha den politiska åsikt jag vill. Jag tror inte på den varianten. Dessutom så har jag väldigt stor erfarenhet av hur dessa svin till fackpampar skor sig och lever flott på medlemmarnas avgifter. Jag satt nämligen ordförande för en fackklubb ett år på 80-talet. Sen fick jag nog av hyckleriet. Så, hoppas Transport går i graven å det snaraste.

 
Ingen bild

Lena

7 april 2016 08:19

Det var en fin göteborgshistoria! Fint att höra att det finns dom som kan tänka självständigt.

Vad gäller Kent Ekeroth så tycker jag han är fantastiskt som tar fram alla dessa uppgifter, om och om igen, vi behöver faktiskt få VETA VAD SJUKLÖVERN GÖR MED ALLA KRIMINELLA UTLÄNNINGAR. Vi behöver veta för att kunna förbereda och skydda oss själva. Tänk om det var Löfvéns fru som blev skändligt våldtagen? Hur skulle det då dömas? men det är klart hon har väl "skydd" s a s.

 
Ingen bild

Gute

7 april 2016 08:38

Visby lasarett 2016.

Inhyrda sjuksköterskor klarar inte språket

Vårdförbundets ordförande på Gotland, Therese Annas Ljung ser risker med patientsäkerheten när sjuksköterskorna inte kan språket.

http://korta.nu/4Bf

 
Ingen bild

Hacke

7 april 2016 08:49

Roligt att konstatera att det fortfarande ryms en och annan hedersman i de fackliga leden.
En annan och än större hjälte är naturligtvis Kent Ekeroth. Ingen kan som han gå upp i talarstolen och läsa lusen av ynkryggarna i kammaren. Inte undra på att de allra fegaste av dem lämnar salen när kalla siffror för förräderiet blottläggs inför öppen ridå.
Det är smått kusligt att tänka på att innan sd kom in i riksdagen diskuterades inte ens de stora ödesfrågorna i vår högsta beslutande församling. Nu vågar man knappt tänka på hur lång tid det kommer att ta ytterligare innan sd:s politik kan bli verklighet och därmed ett första steg till att återta landet från folkförrädarna i 7-partiet.

 
Ingen bild

Hulda mk1

7 april 2016 09:41

Goda nyheter! En kil in i Transport! Fast vore Facket till för dess medlemmar och opolitiskt vore dessa flygblad helt normalt. Hur mycket S-propaganda har inte Fackets medlemmar fått nedtryckt i halsen genom åren...

 
Ingen bild

Chrille

7 april 2016 09:46

Sicka bedrövliga hyckelnissar denna allians är. Lämnar salen vid Ekeroths anförande. Så oförskämt så det liknar ingenting. Hur i hela friden har moderater som gick till SD nu gått tillbaka till M? Jo, med hjälp av urusla journalister som är så ohederliga så att dom inte ställer frågor om deras förljugna hyckleri och förmedlar detta i media.

 
Ingen bild

Pippi på foto

7 april 2016 12:29

Utanför ämnet!
Funderat lite!
Hur många av dessa är invandrare?
Antal i fängelse? Hur många av invandrarna är sjukskrivna?
Ekeroth ska jag gå o lyssna på nu på söndag.

 
Friholt

Friholt

7 april 2016 14:07

Under nuvarande förhållanden gynnar politikerföraktet på sikt demokratin, landet och oss.
På ingen annan arbetsplats tillåts anställda öppet svika sina kunder och uppdragsgivare. Inte heller tillåts mobbning av arbetskolleger eller oliktänkande på landets arbetsplatser på det föraktfulla sätt som återfinns inom vår lagstiftande församling.
Sådant beteende skulle som en självklarhet omedelbart rendera sparken för vederbörande på alla andra arbetsplatser.
Varför gäller inte LAS, Lag (1982:80 om anställningsskydd), 7§ alternativt 18§ på Helgeandsholmen?

http://Stibb0418

 
Ingen bild

S-E Karlsson

7 april 2016 14:29

"Annat" : Ute blåser sommarvind i radion spelar William Lind !

 
Ingen bild

Hulda mk1

7 april 2016 14:50

Funderingar: Det var länge sedan som framträdande SD-politiker kom fram i media. När såg man senast Jimmie Åkesson eller Mattias Karlsson i tv, radio eller annan media?
Detta tillsammans med att främst S och M nu driver SD-politik kan ligga bakom de siffror (om de stämmer?) som framförs i media om minskande SD-stöd.

Kan det vara en medveten strategi att hålla SD borta från media?
Det luktar iaf misstänkt...

Thoralf Alfsson

7 april 2016 15:28

Igår fick Mattias Karlsson ca 10 sekunder i Aktuellt.

Jag är fullständigt övertygad om att det är planerat att hålla SD så osynliga som möjligt av public service.

 
Ingen bild

Chrille

7 april 2016 17:43

Thoralf Alfsson 15:28

Inget nytt under solen, med andra ord.

 
Ingen bild

Clas

7 april 2016 20:55

Kent Ekeroth är en av få riksdagsmän i SD som man kan ha förtroende för. Hans inlägg borde visas i Svt. Det är skandal att det inte görs.

 
Ingen bild

Olle

7 april 2016 22:07

Härlig historia från Göteborg! Härdade transportarbetare lurar man inte - de vill höra sanningen! Säkert kommer flera andra fackförbund att följa detta exempel...

Kent Ekeroth är formidabel i striden för skärpta krav på utvisning för personer dömda för bl. a. grova våldsbrott. Christina Örnebjähr är chanslös. Svenska folket har sannerligen tröttnat på den tsunami av kriminalitet och våldsbrott som formligen sargar landet! 7-klövern som varken vågar ta strid för brottsoffren eller prioriterar skydd av landets medborgare högre än att mesa med kriminella har skämt ut sig totalt.

Förtroendet för regering, riksdag och media är nu ännu lägre än någonsin enligt en undersökning publicerad idag. Svenska folket har i dagsläget tydligen störst förtroende för Systembolaget! Det är väl det enda som återstår intakt kan man tänka. Stackars Sverige!

http://www.friatider.se/f-rtroendet-sjunker-f-r-regering-riksdag-och-media


 
magdalena bengtsson

magdalena bengtsson

7 april 2016 22:23

Kent viker aldrig ner sig och han talar klartext. Det beundrar jag honom för.

http://sprakkorr.gmail.com

 
Ingen bild

OT

7 april 2016 22:41

Sven Olof Larsson tog stolt över stafettpinnen från Lasse Kolja!

Låt sedan Kent bli president (jag menade givetvis justitieminister).

Med varm hälsning till PK-eliten "13 Year Old Jacob Barnett Explains Why You Should Forget What You Know": https://www.youtube.com/watch?v=QWDo3aGz3is&nohtml5=False

Och vi andra säger "Think": https://www.youtube.com/watch?v=HqYnevHibaI

Och om ni inte gör om och gör rätt så är ni quslingar "Nazi Collaborators - Vidkun Quisling - Part 1": https://www.youtube.com/watch?v=bljDuYUV-Y4&list=PLaSJQ6q1QXgf7fJM1OQLANLU2_KkXPOUX

P.S Tänk på det!

 
Ingen bild

World Traveller

7 april 2016 23:38

Tänk om det fanns fler som Kent Ekeroth i Sverige. En fröjd att höra honom läsa lusen av lögnarna och hycklarna i 7-klövern.

 
Ingen bild

Tony

8 april 2016 13:39

Under alla år som Media hållit på att snacka skit om
SD, så har partiet bara ökat. Nu kör man en annan stil
med fejkade undersökningar, där SD vid varje undersökning
minskar med minst 2 %, och har väl bara i år, enligt dessa
förlorat 6-7 %. Bara det att Stockholmsblaskorna är
inblandade i dessa undersökningar gör att varningsklockorna
ringer för fullt. Men skulle det mot förmodan vara rätt, så
kan man bara djupt beklaga Svenska folket, för då är dom
precis så korkade som förra valresultatet gav utslag för
att man prioriterar dom sju klöver partier som har det
totala ansvaret för det kaos som Sverige visar upp på i
stort sett alla orter!

 
Ingen bild

Mia K

9 april 2016 11:39

Hej Toralf! Åkerinäringen är ju direkt utspelad av andra nationer, med betydligt mer liberala regler för arbetstid, utsläpp och gifter. Självklart, finns hög grad av sympatier för sd där. Men konkurrensen kommer också till andra sektorer och fler och fler inser att sd är enda opposition i landet.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6 7 8
9
10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20
21
22 23 24
25 26 27 28 29
30
<<< April 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se