thoralf

Alla inlägg under mars 2016

Av Thoralf Alfsson - 20 mars 2016 19:36

 


Idag har vi genomfört vårt distriktsårsmöte i Kalmar län. Drygt 100 personer hade kommit till Kalmar att delta på årsmötet. Jag fick fortsatt förtroende som kassör och andre vice ordförande. Mattias B Johansson omvaldes som distriktsordförande och Martin Kirchberg som vice ordförande.


Riksdagsledamoten Stefan Jakobsson valdes som mötesordförande vilket han klarade på ett alldeles utmärkt och professionellt sätt. Sedan höll Stefan Jakobsson en färgstark och tankevärd föreläsning om Sverigedemokraternas skolpolitik.


Som tack för besväret överlämnade jag en bok till Stefan Jakobsson med titeln "Kalmar vikingatidens centrum".


 

Foto Micael Foghagen

ANNONS
Av Thoralf Alfsson - 19 mars 2016 19:23

De flesta kan nog räkna ut att befolkningsutbytet i Sverige accelererar med tanke på den fullständigt vansinniga massinvandringen till vårt land. 163 000 asylsökande under 2015 talar sitt tydliga språk. Som svensk är du inget värd, det är bara det mångkulturella som är viktigt och heligt för 7-klöverns politiker. I Kalmar har det gått så långt att man skriver följande i sitt dokument Vision 2025.


”Integration är en del av och en förutsättning för att utveckla Kalmar.”

 

Läs det några gånger och för att förstå innebörden. Kalmar kan med andra ord inte utvecklas utan invandring och integration. Den svenska befolkningen i Kalmar klarar inte av att utveckla sin stad själva! Vi behöver uppenbarligen hjälp från tredje världen och inte minst islam!

Jag protesterade mot denna skrivning och flera andra texter i dokumentet utan att få något gehör från politikerna i majoriteten eller andra inom 7-klövern.


Nyligen var det socialdemokratiska kommunalrådet Johan Persson tillsammans med övriga företrädare överlycklig över att Kalmar kommun ökat sin befolkning med drygt 1 000 personer under 2015.


”Att vi kommer öka även i år är givetvis helt fantastiskt. Om vi skulle öka med 1 000 personer eller mer är egentligen bara en symbolisk siffra, fortsätter Persson.”

 

Johan Persson räknar bara huvuden, vilka som flyttar till Kalmar bryr han sig inte det minsta om. Hur stor andel av dessa 1 000 personer är bidragstagare? Hur många av dessa kommer vara bidragstagare om 5 år, om 10 år?


Hur ser då sammansättningen ut av dessa drygt 1 000 personer som kommit till Kalmar. Sanningen är att 724 har utländsk bakgrund och dessutom är 572 utrikes födda. Sannolikt tillhör en stor andel av dessa grupper som är väldigt svåra att integrera i vårt samhälle på grund av kultur och religion.

Endast 304 har svensk bakgrund av de som flyttat till Kalmar. Sannolikt är många av dessa studenter vid Linnéuniversitetet. Men man kan ju för kalmarbornas vidkommande hoppas att det är arbetande skattebetalare som bosatt sig i kommunen. De behövs sannerligen och behovet kommer bara växa men det troliga är ju att utvecklingen kommer gå i motsatt riktning.


Så här ser verkligheten ut i Kalmar kommun enligt Statistiska Centralbyrån.


 


Antalet personer med utländsk bakgrund ökar betydligt snabbare än de med svensk bakgrund. Under 2016 kommer de uppgå till fler än 10 000 personer i lilla Kalmar. Befolkningsutbytet går dessutom bara fortare och fortare tack vare Fredrik Reinfeldts regeringar och nu Stefan Löfvens rödgröna regering.


Hur många tror att Kalmar kommun informerar om vad som döljer sig bakom dessa siffror. Johan Persson ännu en gång. Inte så svårt att öka befolkningen! Det är bara att ta emot en stor mängd asylsökande i kommunen.

http://www.kalmar.se/Nyheter/kalmar-vaxer-nast-mest-i-landet/


Det är dags att sparka ut de svenskfientliga politikerna från makten!
 

ANNONS
Av Thoralf Alfsson - 18 mars 2016 18:26

Om jag var bosatt i Stockholm skulle jag under lördagen besöka och stödja Folkets Demonstration. Jag skulle med egna ögon och öron dokumentera hur media missbrukar sin makt och hur motdemonstranterna uppför sig.


Stöd Folkets Demonstration!


Av Thoralf Alfsson - 18 mars 2016 14:09

Jag blev igår uppringd av en journaliststudent från Linnéuniversitetet angående min uppmaning till Kalmar kommun att begränsa nedsläckning av belysning i offentlig miljö vid den så kallade Earth hour-timmen. Min insändare har idag publicerats både i Barometern och Östra Småland.


Idag kom en artikel upp på deras webbsida. Karin Löfström från Kalmar kommun har även svarat på frågor. Enligt min mening en del märkliga svar.


”Karin Löfström är strateg för ekologisk hållbarhet i Kalmar och har tidigare varit med och planerat kommunens deltagande i Earth Hour. Hon berättar att hon var orolig över tryggheten det första året kommunen deltog i Earth Hour men att läget numera känns lugnt.”

 

”-Vi är medvetna om att det kommer vara väldigt mörkt. Men tidigare år har det inte varit något problem. Om någon känner sig otrygg inne i stan så rekommenderar jag att gå in på ett café eller en krog tills lamporna tänds igen, säger Karin Löfström.

 

Det är upp till var och en att bedöma relevansen i Karin Löfströms svar och uppmaning att hålla sig inomhus. Jag kommer besöka Kvarnholmen och Larmtorget under Earth hour-timmen för att se och dokumentera hur mycket Kalmar kommun släckt ned.


Östersunds kommun har tagit ett helt annat beslut enligt SVT.

http://www.svt.se/nyheter/lokalt/jamtland/ostersund-tant-under-earth-hour

Av Thoralf Alfsson - 18 mars 2016 13:25

Detta är nog något av det bästa jag läst av en journalist som är anställd hos kvällspressen. Tur att det finns någon som vågar omvärdera och använda sitt intellekt även inom kvällspressen. Samtidigt en bra summering av utvecklingen under de senaste åren av Ann-Charlotte Marteus. Mycket läsvärt!


http://kvartal.se/artiklar/fran-censor


Av Thoralf Alfsson - 18 mars 2016 08:57

Är det någon som sett en enda bild/foto där han framställs som lugn och sympatisk i svensk media? Nej, jag misstänkte det. Har många videoklipp i svensk media har ni sett där han framställs på något annat sätt än att han framkastar/gormar ut ultimata uttalanden? Nej, jag misstänkte det. Jag blir ganska trött på det sätt som svensk media arbetar. Alla springer samma gatlopp, ingen vågar gå en annan väg. Som sverigedemokrat känner man igen sig.


http://www.dn.se/ekonomi/trump-lika-stort-hot-som-terrorn/


Visst är Donald Trump en udda person i förhållande till de övriga kandidaterna men är det så illa som svensk media försöker framställa det? Vi skall ju komma ihåg att svensk media till 80-90 procent består av personer med vänstersympatier och då gillar man inte republikanerna, utan demokraterna i USA. Hillary Clinton men framförallt Bernie Sanders! Hur många bilder/foto eller videoklipp har ni sett som är negativa i sin utformning av demokraternas kandidater i svensk media?


Här kommer ett videoklipp som sannolikt inte visats i svensk media.


Av Thoralf Alfsson - 16 mars 2016 21:40

Har idag skickat följande korta insändare till tidningarna Barometern och Östra Småland.


"Kalmar kommun har beslutat släcka ner den offentliga belysningen under den så kallade Earth hour-timmen, den 19 mars mellan klockan 20:30 och 21:30. Detta berör Kalmar tätort, Lindsdal, Smedby, Rinkabyholm och Ljungbyholm, där belysningen längs gator, cykelvägar, i parker etc. släcks ner, enligt Kalmar kommuns webbsida. 


Jag anser det vara direkt olämpligt med tanke på de incidenter med sexuella ofredande som inträffat och att många idag känner sig otrygga i offentliga miljöer kvälls och nattetid. Jag uppmanar Kalmar kommun att kraftigt begränsa nedsläckningen i offentliga miljöer.


Thoralf Alfsson
Sverigedemokraterna"Barometern brukar på sin insändarsida även publicera en läsarbild. Har länge funderat på om Barometern skulle publicera en bild från mig. Bestämde mig för någon vecka sedan att testa. Det kan inte vara fel att försöka visa även en annan sida än den politiska för allmänheten, som inte besöker min blogg. Det blev en publicering vid andra försöket.


 


Senaste opinionsundersökningen från YouGov. SD största parti!


 


Av Thoralf Alfsson - 15 mars 2016 22:22

 


Idag den 16 mars börjar Skatteverket skicka ut inkomstdeklarationen till alla skattskyldiga.


Hur skattskyldig känner du dig?


Jag har tidigare på bloggen presenterat ett förslag hur du skulle kunna protestera mot den fullständigt vansinniga massinvandringen genom att yrka på ett skatteavdrag i deklarationen. Genom att göra ett öppet yrkande som är max 13 500 kronor kan du heller inte drabbas av något skattetillägg enligt Skatteverket.


Har du tur kan avdraget gå igenom men om Skatteverket uppmärksammar ditt avdrag måste de manuellt avslå ditt avdrag genom att skicka ett brev till dig och informera dig.


Eftersom Skatteverket nu börjar skicka ut inkomstdeklarationerna och att man från den 22 mars kan börja deklarera via nätet är det dags att påminna om detta skatteuppror igen.


Så här kan det se ut.


 

 


Jag har mejlat Skatteverket och frågat om man kan drabbas av skattetillägg om man yrkar på detta avdrag. Jag fick följande svar.


 


Om ett stort antal människor gör detta avdrag kommer sannolikt Skatteverket reagera.


Media brukar alltid försöka hänga ut mig om jag skriver något på min blogg som de inte gillar. Mitt förslag om skatteavdrag har dock mötts med total tystnad i media. Jag gissar att de inte vill ge mitt förslag till civil olydnad genom ett skatteavdrag någon uppmärksamhet. Det kan ju då få stor spridning i landet!


Jag har även skapat ett flygblad för att informera om mitt förslag till protest mot mssinvandringen genom ett skatteavdrag.


 


Läs mer på följande länk om du är intresserad av dessa flygblad.

http://thoralf.bloggplatsen.se/2016/02/21/11271184-nya-infobladen/


Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10
11
12 13
14 15 16
17
18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
29
30 31
<<< Mars 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se