thoralf

Direktlänk till inlägg 28 mars 2016

BEFOLKNINGSUTBYTE

Av Thoralf Alfsson - 28 mars 2016 22:04

I mina ögon är det en skrämmande befolkningsutveckling som vi ser i Kalmar län. Jag är övertygad om att vi  ser samma utveckling i princip alla andra län i Sverige. Vissa säkert än mer markant. Det handlar helt enkelt om ett folkutbyte som till på köpet också betalas av det svenska folket.


Grafiken talar sitt egna mycket tydliga språk.


 

 

Källa: SCB.


Det är minst sagt sorgligt att vi har en landshövding som tagit fram en integrationsstrategi för Kalmar län som har som huvudmål att:


 


En integrationsstrategi som samtliga kommunstyrelse ordförande i länets tolv kommuner undertecknat. Plus ett antal organisationer. De vill verkligen göra sig av med svenskar i länet. Och ersätta svenskar med afghaner, syrier, somalier, irakier och palestinier.


Ett landsförräderi som de till och med satt sin namnteckning under.


 

 PS


Lägger upp en kommentar som kom under morgonen. Personen som uppenbarligen skrivit under dokumentet vågar dock inte uppge sitt namn. Så mycket var dokumentet värt!

 


 
ANNONS
 
Ingen bild

Lotta

28 mars 2016 22:30

Kan dessa individer svara på vad syftet med detta är eller begriper de inte vad de ställer till med? Någon borde ställa frågan. SD?

 
Ingen bild

Edward Ulfertz

28 mars 2016 22:33

Eftersom det bara är namnteckningar och inte sigill kan de inte ha gömt någon brasklapp inuti sigillet.
"Härtill är jag nödd och tvungen."
Lär av historien!

 
Ingen bild

Rune

28 mars 2016 23:12

Betalda av oligarkerna Soros, Rockefeller mm?

Thoralf Alfsson

29 mars 2016 21:24

Nej, det är de inte. Betalda av de svenska skattebetalarna!

 
Ingen bild

Yngve

28 mars 2016 23:34

Bara att notera!!
Nyheterna ikväll: Nåt 30 tal % har förtroende för Löven o 38% För Batra. Hon anser enl nyheterna bäst lämpad som statsminister ......MEN DE ÖVRIGA 70% av Sveriges väljare nämner nyheterna inget om!!! (ja, de vill ju ha Åkesson) och är "rasister".
Otroligt. Man måste nypa sig i armen för att inse att det är sant. Sant att Sverige nu är det nya Östtyskland.
Vilka fantastiska reportrar som inte ställde frågan vad de övriga 70 procenten ansåg om saken?!!
Man måste verkligen ta sig för pannan. Man tror knappt att det är sant.
Hur i hela friden kommer det sig att vårt land blev så där?

 
Ingen bild

Lena

29 mars 2016 00:04

Kanske inte direkt betalda av Soros o co men de upprepar mantrat de hört andra framgångsrika säga (som i slutändan stödjer Soros?). Nu upprepar de matrat för att få behålla sina välbetalda positioner. Många tänker inte längre än näsan räcker, och det är ju så lukrativt, många politiker är inte särskilt slipade. De har bara lärt sig hur man gömmer sig och därtill så hjälper media till.

Men den där Marine le Pen.... men jag kan förstå henne så utsatt som hon är, kvinna dessutom (hur många män här tror att en kvinna kan ha en skarpare hjärna än...?). Journalisten hade inte en chans. Den där liknelsen med att hon kände sig som om hon satt i en rättegång och journalisten var domaren - den var bra. Tänk om vi kunde tuffa på oss lite mer. Det är viktigt att sätta maktpersoner på plats.

 
Ingen bild

lotta

29 mars 2016 05:07

Utan invandring hade det ju varit befolkningsminskning och säkert väldigt många pensionärer. Det hade inte gått ihop heller.

Thoralf Alfsson

29 mars 2016 06:28

Vem har programmerat din hjärna? Eftersom du aldrig svarar på frågor så är det färdigt nu för din del Johan!

 
Ingen bild

Demokratur

29 mars 2016 08:29

Etablissemangets plan lyser klart. De etniska svenskarna ska utrotas.
Då undrar jag om man inte kan få betalt att lämna Sverige? Alla parter blir ju nöjda.
Eller behöver ni mig som duktig idiot som är med och finansierar skändandet av arvet från våra förfäder?

 
Ingen bild

Bo

29 mars 2016 08:43

Den ”svenska” skalan går från 200.000 till 220.000 = 20.000, den ”utländska går från 15.000 till 35.000 = 20.000 Inget grafisk manipulation med andra ord. Mycket skrämmande grafik!

 
Ingen bild

SM811

29 mars 2016 09:14

@Lotta
Vi har haft arbetskraftsinvandring som vi då behövde. De gick rakt ut i samhället och arbetade. Den massinvandring som vi nu har drar inte runt sina egna kostnader. Alltså ren förlust. Sju(k)klöverpolitikerna försöker påskina att det kommer att löna sig är ren lögn.

 
Ingen bild

S-E Karlsson

29 mars 2016 09:22

Jodå, befolkningsminskningen hade vi klarat galant om bara viljan funnits ,betala blivande mammor exvis 150000 kr istället för att ta emot folk som vi inte har en aning om vilka de är ! Vi ser vad det för med sej med invandringen ,terrorism ,mord och skottlossningar i princip varje kväll och natt ! Godhetstänket måste ställas åt sidan , först vi själva !

 
Ingen bild

Hacke

29 mars 2016 09:33

Jag trodde vi var värst utsatta när det gäller politruker till journalister men det här var väl ändå något av rekord.
Men Marine Le Pen är mästerlig i att behandla vänsterpöbeln, vare sig de tränger sig in och stör möten eller sitter i tv-studior som "journalister".

 
Asatemplet

Asatemplet

29 mars 2016 09:35

ALLA journalister, politiker och kändisar tycker att befolkningsutbytet är det bästa som någonsin hänt...

http://Asatemplet.wordpress.com

 
Ingen bild

Niklas R

29 mars 2016 09:56

Mycket bra av Marie, hur hon hanterade hela situationen med denna patetiska journalist/ åklagare.

Sedan kan jag säga att de personer som skrivit under dessa dokument är idioter av den enkla anledningen att när alla pengarna går till socialbidrag så finns det inga pengar kvar till deras löner och vad skall de göra då? Försöka sig på riktigt arbete? Eller ska de dra in försörjningsstödet?
Endast 35% av de som fått asyl jobbar efter 15 år i Sverige. Det innebär att de ALDRIG kommer att bli lönsamma. De kommer ALDRIG kunna försörja sin egen grupp än mindre våra äldre som redan idag lider på grund av att utlänningarna tömmer våra konton.

Så dessa politiker här ovan skall åtalas för trolöshet mot huvudman och hållas personligen ekonomiskt ansvariga för det ekonomiska kaos de skapar i länet.

 
Ingen bild

Lotta

29 mars 2016 10:27

Johan? Varför väljer man att skriva under ett nick som redan används av någon annan sedan än lång tid? Har jag fått ett fan eller har mina inlägg retat upp Johan så till den grad att han försöker få läsarna tro att det är jag som skrivit hans inlägg? Att skriva med litet l hjälper föga vilket man kan se eftersom en del som svarat på Johans inlägg skrivit med stor bokstav, säkerligen i tron att det var jag som skrivit inlägget vilket det alltså inte var.

 
Ingen bild

Steve

29 mars 2016 12:57

Man önskade att svenska politiker vågade ifrågasätt journalisters agenda, men det är nog en utopi.

 
Ingen bild

Bertil

29 mars 2016 15:05

Det som "lotta" skriver om befolkningsminskning, många pensinärer och att mota det genom att ta in invandrare leder bara till att man flyttar problemet till andra generationer.

När de som invandrat ska gå i pension så är i stället deras åldersgrupp större än övriga, låter nästan som ett pyramidspel eftersom man återigen måste fylla med folk utifrån.

Jan Tullberg har beskrivit detta i sina föreläsningar. Sysselsättningsgraden är dessutom mindre så hur går det då med pensionerna?

Avslutar med ett citat från Tullberg:
"Sverige har inget internt demografiskt problem.
Det finns ingen "utmaning" som behöver en lösning.
Men den obehövliga "lösningen" skapar enorma problem."

 
Ingen bild

Thor

29 mars 2016 15:07

Skrämmande och fullständigt åt h-e att se dessa loggor och underskrifter. Kan det verkligen finnas i regleringsbreven för dessa myndigheter att öka andelen utrikes födda i Kalmar län? Helt absurt, varför ska till exempel polisen ha denna målsättning? Vad skulle det ha med brottsbekämpning att göra? Det verkar som att ett flertal JO-anmälningar är på sin plats, även om JO är tandlös så är det principiellt angeläget att få dessa apparatjiks fällda. Det är snart första april, du skojar inte med oss i förtid Thoralf?

 
Ingen bild

joffe

29 mars 2016 15:37

Jag beundrar dig Thoralf för din kunnighet och fantastiska grävande arbetsförmåga att i klartext och med grafiska staplar i verkliga termer visa oss hur det verkligen ser ut. Inom din area men över riket råder säkert samma förållande.
Tack dessutom att du la in Marine Le Pen´s besök i Canade och hur hon fullständigt mejade ner journalisten som interbjuade henne. Marine är min verkliga politiska idol och kan svara för rätten till frihet och demokrati och i vänlig alldaglighet med rätt uttryck och värderingar vinner hon sitt ledarskap. - Tänk om SD´s ledare på detta enkla sätt med SANNINGAR kunde få ut sitt budskap tufft men med sann kraft...

 
Ingen bild

Kalle

29 mars 2016 17:44

""Turismen i sommar hotas – hotell och vandrarhem fyllda med asylsökare""

http://avpixlat.info/2016/03/29/turismen-i-sommar-hotas-hotell-och-vandrarhem-fyllda-med-asylsokare/

Sverige är fullsatt. Nu får vi inte ens plats på turistanläggningar i sverige under semestern. Vi är undaträngda även där.

Turist vara trist i... sverige.

 
Ingen bild

Nils Dacke

29 mars 2016 17:46

Detta är skamligt och i högsta grad ett landsförräderi, jag har väldigt svårt att förstå ett motiv för ovan MÅL. Det kan inte bara vara ett godhetssyndrom utan det måste finnas något bakomliggande skäl till folkutbytet. Det enda säkra vi vet är att i takt med utbytet kommer Sverige som nation att sjunka i välstånd, kunskap och teknisk utveckling och kommer om ingen sätter stopp att vara ett islamdominerat underutvecklat land om 30-40 år. Tur man är rätt gammal men lider med barn och barnbarn.

 
Ingen bild

tusca

29 mars 2016 18:06

Men vilken evig tur, att dessa, senare tiders massinvandrare tydligen tillhör en helt ny art av "homo sapiens" som inte åldras utan förblir evigt unga ("1000-tals händer inom vården etc.."), medan vi-lousy etniska svenskar- har den makalösa fräckheten att skapa "en åldrande befolkning".

Dylikt har iaf i decennier mer eller mindre svävat över våra fala politikers korttänkta och grumliga invandr.propaganda Och vad mera är: så stor del av svenska folket har låtit sig duperas och vägrar ännu se de reella sammanhangen. När dessa "räddande" multi-kids-familjer i sin tur- ja, åldras...

 
Ingen bild

Pretty boy Floyd

29 mars 2016 18:30

Jag har en funderingar som gäller Ulf Adelssons uttalande om att medier mörkar,vilket han har helt rätt i.
Jag ska nämna ett bra exempel på en mörkning eller snarare en stor lögn som dumma svenskar verkar svälja .
Vi har en ofantlig bostadsbrist och enorm brist på vårdboende för framför allt äldre (som byggt upp det Sverige som vi minns med tårar i våra ögon.Idag raserat av mentalt svaga politiker).
MEN DET BEROR INTE PÅ INVATIONEN TILL SVERIGE !
VILKEN LÖGN !!
Jag blir kränkt av denna idiotförklaring av svenska folket.
Det påstås att man blandar ihop saker om man ser sambandet !
VILKET HYCKLERI !!
Ulf A har helt rätt.Synd att han inte är kvar som moderatledare.

 
Ingen bild

Nemo saltat sobrius

29 mars 2016 19:09

2002 utgör de utrikes födda ca 8,6%.
2015 har de vuxit till 16,3%.

Befolkningsökning i sig är inget att eftersträva. Mycket arbeten rationaliseras, de som invandrar är lågutbildad och det finns varken arbeten eller bostäder.

 
Ingen bild

Lena

29 mars 2016 19:38

Granskning Sverige i samtal med Försvarsmakten: Vad är det som ska försvaras? Sverige finns ju inte enligt vissa....

https://www.youtube.com/watch?v=szxT5vgUi0w#t=754

 
Ingen bild

Pepparholm

29 mars 2016 20:24

Det är bedrövligt att företrädare för verksamheter ställer upp som karbonpapper åt Landshövdingen. Många är valda på olika sätt och kan därför kickas av medlemmar och innevånare.

Men vad har Skatteverket, Polismyndigheten, Linnéuniversitetet. Försäkringskassan, Migrationsverket och Arbetsförmedlingen för mandat att jobba för hövdingens fientliga målsättning.

 
Ingen bild

Peter

29 mars 2016 21:14

Tack för mig. Såg att min sista kommentar inte passerade PK filtret.

 
Ingen bild

Odalbonde

29 mars 2016 21:22

PK vill oss inte väl. Men ska vi bara sitta och ta emot skit? Nej, väck grannen, släktingar och arbetskamrater med fakta. När bubblan väl spricker så har PK inget att sätta emot. Det mångkulturella samhället har inte fungerat någonstans hittills, så varför skulle det fungera i Sverige?

 
Ingen bild

World Traveller

29 mars 2016 21:29

Fy fan vad bra Marine le Pen är. Tänk om man kunde få höra dessa sanningar i Sverige. Thoralf, du måste tillbaka till riksdagen!

 
Ingen bild

S-E Karlsson

29 mars 2016 21:32

Ikväll hade smålandsnytt döpt om ensamkommande barn till ensamkommande ungdom ! Dom förnyar sej emellanåt !

 
Ingen bild

Stefan A

29 mars 2016 21:57

Ett bevis på det tudelade Sverige, de här personerna har nog inte en tanke på att konkurrera om några jobb med invandrar, i stället har de välfyllda pensionskonton och trygga boenden långt från mångkulturen, men grupptrycket och PK är väl stort i de kretsarna, är säker på att somliga skriver på mot bättre vetande, men det fråntar dom inte från ansvar, hur man nu skall och kan utkräva ansvar från underskrivarna, men nu är det iaf. offentligt och bevarat över hela Sverige för all framtid tack vare Thoralf.

 
Ingen bild

Daniel

29 mars 2016 23:34

Det "lotta" skriver hade kunnat stämma, om utomeuropeiska invandrare aldrig åldrades och hade arbetat när de var i Sverige. Nu är det tyvärr så att även invandrare blir gamla och arbetar inte ens i tillräckligt hög utsträckning för att bära sina egna kostnader.

Efter 8 år har endast 25% ett heltidsarbete (osubventionerat eller subventionerat av skattemedel) och efter 15 år or den siffran uppe i ca 35%. Därefter sjunker självförsöjningsgraden återigen. För att kunna upprätthålla det välfärdssamhälle vi är vana vid krävs en självförsöjningsgrad på >85%. Utomeuropeiska invandrare är alltså inte i närheten av att vara lönsamma och någon räddning för avfolkningsbygder är de absolut inte.

Som en parantes så räknade man under 1980-talet med en självförsöjningsgrad på ca 95% som nödvändig för att upprätthålla den välfärd som då fanns. Det ger en fingervisning om hur pass stor försämring vi sett under de senaste 20 åren, när de ledande politikerna kokt oss likt grodor.

En annan sak som kan vara värd att nämna i sammanhanget är de berömda läkarna som skulle rädda vården. Under de senaste 4 åren har det kommit 40 (fyrtio) läkare från utomeuropeiska länder som godkänts enligt svenska prov. Räcker dessa 40 ens till för att ge vård till de hundratusentals andra som kommit till Sverige? Naturligtvis inte. Utomeuropeisk invandring räddar alltså inte vården, den sänker den.

Thoralf Alfsson

30 mars 2016 09:13

Skulle vara intressant att få en källa på dessa 40 läkare.

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

30 mars 2016 03:15

OT: Ofredande av 27-årig kvinna på väg hem från krogen signalement lämnat till polisen, som inte verkar ha lämnat det vidare till 24Kalmar en 291:a ?

Så har det "äntligen hänt", OBS är du media anställd så skall inte äntligen tolkas bokstavligen, vadå undrar AW Svensson jo första försöker att tända på Rifas gamla fabrik gick av stapeln igår 21,30
Så nu får väl Securitas stå där dygnet runt annars har nog Kalmarborna en rejäl brasa framför sej tyvärr.

"Kalmar har aldrig varit tryggare" Tjofaderittan

 
Ingen bild

Ludvig

30 mars 2016 06:21

Bra att få veta hur dom säljer ut vårt land.

 
Ingen bild

Bertil 2

30 mars 2016 08:10

Som vanligt är du ute och "cyklar"!
För det första stavas landsförräderi med 2 r. vilket du borde veta som skriver det så ofta, men det har väl med din allmänbildning att göra.
Sedan är det ju ytterst beklämmande att du som vanligt ska överdriva i din blogg, inte minst när det gäller din rubriksättning: Ingenstans har man skrivit ell. sagt att man ska byta ut "befolkningen", men med din lögnaktiga rubriksättning får du med dig många ärthjärnor som går på dina överdrifter, lögner. Vi som skrivit under denna målsättning står för det och nu kan jag bara hoppas på att detta sker så snart som möjligt: Bra för Kalmar, företagarna, vården och samhället i stort. Passar inte galoschernakanske vi ska byta ut dig och dina hejdukar.
Vill du inte delta, acceptera dom demokratiska processer, beslut som vi tar i vårt land då ska du nog lämna landet eller vara tyst.

Thoralf Alfsson

30 mars 2016 09:34

Intressant kommentar Bertil 2. Synd att du inte vågar stå för din kommentar med det riktiga namn. Vad jag kan se har ingen Bertil 2 skrivit under dokumentet. Däremot kastar du en massa skit!

Hur hade du tänkt byta ut mig och mina "hejdukar". Döda mig? Jag är faktiskt vald i ett demokratiskt val. Försvarar du demokratin?

De som tagit detta beslut hade tillgång till samma statistik från SCB när beslutet togs ändå satte man detta övergripande mål. Jag kan inte tolka det som något annat än att man önskar ett befolkningsutbyte. I annat fall hade haft ett annat övergripande mål.

I en demokrati är det faktiskt tillåtet att kritisera tagna beslut och de som tagit besluten. Sedan kan vi ju fråga oss vilken demokratisk församling som beslutade om den strategi. Det tycker jag att du skall berätta för alla läsare!

Sedan har du fullständigt fel om att det är bra för företagare, vården och samhället i stort. Summeras kostnaderna över tid så är det en kostnad utan någon vinst. Endast för någon enskild företagare, i synnerhet restaurang som kan utnyttja dessa personer.

Men det kanske är lite för avancerat för din logik!

 
Ingen bild

Tony

30 mars 2016 08:21

Om det nu är Johan som kallar sig för lotta så säger
han" Så hade det varit väldigt många Pensionärer" ??
Jaha, men har det blivit mindre med Invandringen då?
Vi importerar för fasen mängder med pensionärer också,
som kommer att framleva sitt liv här som bidragstagare,
dom har samhället ingen nytta av. Att det kallas bidrag
fram tills dom får pension tjänar väl inte landet på.
Det är skillnad på om man själv bidragit till sin pension
eller inte!

 
Ingen bild

World Traveller

30 mars 2016 09:53

Bertie 2, hur har du tänkt att "få bort" oss oliktänkande? Enligt gammal sovjetisk modell Ellet? Det vore intressant att höra ditt svar.

 
Ingen bild

S-E Karlsson

30 mars 2016 09:58

Den verkliga ärthjärnan tycks vara Bertil 2 !

 
Ingen bild

Observer

30 mars 2016 11:28

@ Bertil 2; Du hakar upp dig på på en stavningsmiss! ......Jaaa-aaa, För dig o dina gelikar är det inte så konstigt eftersom ni vädesätter bilden av verkligheten, även hur skev den än är, men du förstår Thoralf jobbar med verkligheten!

 
Ingen bild

Demokratur

30 mars 2016 12:22

@ Bertil 2

Vad har du tänkt dig för öde för oss otrogna?
Gulag?
Nackskott?

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

30 mars 2016 12:25

Bertil Mojje (Tvåan). Det är bara en sak en svenska skattebetalare bör känna till och det är 25/34 dvs förvärvsgrad efter 8 år respektive 15 år i Sverige, 72% måste jobba för att "samhällskontraktet skall vara uppfyllt".

Detta är en skyldighet för varje politiker att känna till detta

Gör man det och ändå släpper in gänget och jag, så blir det ju svårt att förklara sej i framtiden om så efterfrågas, och det är väl inte helt otroligt med tusentals miljarder stulna, och en likaså stor socialbidragsbubbla, "jag visste inte, "jag trodde inte" , kommer kanske att funka dåligt ?

Du kan ju om det skulle bli aktuellt ,lyfta fram företagsfördelarna
Clowner i rätten är alltid underhållande.

Angående byta ut så är du välkommen till Larmtorget valfri kväll ,så skall vi utbyta synpunkter, medtag gärna badbyxor

 
Ingen bild

Tony

30 mars 2016 13:39

Så typiskt för P.K folket, alla som inte köper deras
floskelargumentation är lågutbildade dumskallar, och
har då enligt dessa inte rätt att uttala sig?
Sverige var en gång känt i hela världen för att stå i
framkanten på dom flesta områden när det handlade om utveckling, idag ser omvärlden med häpnad hur landet
jobbar sig tillbaks i tiden, hur slummen breder ut sig,
där som förr rådde ordning och reda, är idag kaos och
elände, det skjuts och sprängs överallt, men av sådant
märker inte Bertil 2 någonting, han är fullt upptagen
med att hitta något stavfel att hänga upp sig på,samt
att skryta med att han är utbildad, men för mig som
läsare framträder där bara en liten elak krake med
allt för hög tro om sig själv!

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

30 mars 2016 14:33

Två nysvenskar dömda till livstid för terroristbrott

1 Hur många till finns det i Sverige, har Säpo Googlat den än ?

2 När kommer första smällen eller gisslantagning för att dessa skall släppas, någon Mats, Bertil ?

 
Ingen bild

Putte

30 mars 2016 16:56

Lite roligt att Bertil 2 anmärker på Thoralfs stavning, samtidigt som han åstadkommer ett ord som detta: "galoschernakanske". Sedan heter det egentligen mål, inte målsättning. Målsättning är flumsvenska, ungefär som "billiga priser" och "det kostar noll kronor". Potatissättning är däremot korrekt svenska. Det finns tydligen en del ärthjärnor bland undertecknarna, eller hur Bertil 2?

 
Ingen bild

Putte

30 mars 2016 17:37

13 av undertecknarna har inget med demokrati att göra. De representerar inte folkvalda organisationer.

 
Ingen bild

Martin Andersson

30 mars 2016 18:15

Gissar att det är självaste Johan Persson som skrivit den anonyma omogna kommentaren. Den klär hans person och ageranden i stort.

 
Ingen bild

Tommy Persson

30 mars 2016 18:53

2011 ca 9 % inv. 2015 ca 16 % av hela populationen

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10
11
12 13
14 15 16
17
18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
29
30 31
<<< Mars 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se