thoralf

Direktlänk till inlägg 27 mars 2016

MUSLIMERNA ÄGER PROBLEMET

Av Thoralf Alfsson - 27 mars 2016 16:21

Jag önskar att det hade varit en ledande Sverigedemokrat som skrivit nedanstående eller sagt det i ett tal. Raka rör! Det är Dick Erixon som skriver detta.


”Mer bistånd till Libyen, Syrien, Irak, Turkiet? Nej, nej, nej. Sverige borde stoppa alla utbetalningar till den muslimska världen för att istället lägga dem på vårt militära försvar. Inte heller EU borde ge Turkiet mutor för att ta hand om sina muslimska bröder och systrar från Syrien med flera länder.


Det är dags för den muslimska världen att ta hand om sitt eget elände.

Västvärlden måste sluta underlätta för den muslimska världens makthavare att fortsätta sina interna maktkamper och lämna till den kristna världen att ta hand om det mänskliga lidande detta medför.


Europa borde patrullera Medelhavet och, när man räddat livet på desperata flyktingar, föra dem tillbaka till de asiatiska och afrikanska stränder varifrån de kom.


Det är dags för Saudiarabien, Iran och andra ledande muslimska länder att ta hand om sin egen skit.

Genom att ställa upp och ta hand om de humanitära konsekvenserna har västvärlden i praktiken underblåst de islamistiska konflikterna. De har kunnat fortsätta sina interna maktkamper istället för att ta hand om konsekvenserna av det barbariska agerandet. Nu får det vara slut med det.


Väst ska inte ta del i det brutala maktspelet på andra sidan Medelhavet. Vi ska skydda våra gränser och förhindra att deras stridigheter spiller över till oss.”

 

Läs hela Dick Erixons blogginlägg.


 
ANNONS
 
Ingen bild

Roger Wittlock

27 mars 2016 16:38

Ack så bra skrivet!

 
Ingen bild

Hacke

27 mars 2016 17:13

Ett klockrent inlägg från Dick Erixon. Det EU håller på att trassla in oss i är ju helt groteskt galet. Som om man vore medspelare i den islamistiska korståg-/invasionsplanen med ett Europa i kaos.
Önskar liksom du Thoralf att det är dags för nästa steg hos sd och hög tid att Jimmie följer upp sin debattartikel i AB från 2009 som då väckte ramaskri hos etablissemanget men som inte är något annat än ett kvitto på vad vi ser idag. Att han fått rätt kan numera konstateras t o m på många av landets ledarsidor hos gammelmedia (GP igår för att ta ett färskt exempel). Dags att göra omtag innan sd blir passerat i frågan av etablissemanget med den skrämmande utveckling vi ser idag. Undantagslagar nästa?

 
Ingen bild

Thor

27 mars 2016 17:53

Jag har nu läst hela inlägget på Erixons blogg. Det är lätt att hålla med om slutklämmen som ju återges här av Thoralf men i sin helhet ger inlägget ett förvirrat intryck. Att kritisera Putins åtgärder till stöd för Assad bör följas av vad Erixon förväntar sig få om Assad störtas. Jag förväntar mig och fruktar att det blir Isis.

 
Ingen bild

Hulda mk1

27 mars 2016 18:00

Ja, man bör som ett första steg sätta stopp för alla män och pojkar under 60 år att komma in i Europa. Var finns fö det viktiga ordet ASSIMILERING i debatten??? Det är nog det viktigaste nu i dessa mörka tider..

 
Ingen bild

Tony

27 mars 2016 18:02

Men att tro att den regim som regerar Sverige idag
skulle tänka i andra banor är nog en illusion, och
inte ser det bättre ut med en feg opposition som
inte vågar att regera, framförallt inte om dom riskerar
att behöva stöd från SD.

 
Ingen bild

Mats (ateist) Proffstroll

27 mars 2016 18:16

"Det är dags för den muslimska världen att ta hand om sitt eget elände."

Detta är problemet, för Is har tagit på sig, genom att tolka koranen på ett specifikt sätt, och de dödar muslimer till höger och vänster, det är därför många av dom flyr.

Men i stort instämmer jag, tyvärr är det Saudi som skyddar dem, och ingen vågar tydligen sätta ner foten. Växla om till andra energikällor än olja, så försvinner deras inflytande.

Usa har haft kontroll över 80% av opiumet i världen (Afghanistan) de senaste 10 åren, har heroinet minskat något?

Kristna världen. Vilka är det?

 
Ingen bild

Tompa

27 mars 2016 18:34

Dick Erixon skriver många bra artiklar. Blir mer och mer tydlig med sina åsikter som går långt utanför den tillåtna åsiktskorridoren.

Förmodligen därför Dick inte längre syns på TV och får delta i "debatt"program.

 
Ingen bild

Ibbe

27 mars 2016 18:51

Var, var finns de s.k Goda krafterna inom islam?

 
Ingen bild

Demokratur

27 mars 2016 20:22

Håller helt med. Svenska politiker måste inse att deras uppgift är att värna svenska folket och inte resten av världen...

 
Ingen bild

Lotta

27 mars 2016 23:23

Belgien idag. Maskerade, knallskott, bengaler och våldsamheter. Låter mer som vänsterextremister än något annat.

 
Ingen bild

Hm

28 mars 2016 01:43

En muslim kan inte assimileras i det svenska samhället, så enkelt är det. Eftersom Åkesson själv sagt att han inte vill ha integration så är jag mycket nyfiken på hur problemet skall lösas. Inte troligt att det skulle uppstå en svensk variant av islam.

 
Ingen bild

Ådärkomdenja

28 mars 2016 03:18

Krönikan är mkt bra, och Dick E har äntligen fattat. Dock, han är tyvärr USA-frälst, lite á la Carl Bildt, och borde inse att USA är landr som skapat islamterrorismen, genom sina "arabiska-våren"-attacker, från Afghanistan, till Irak, till Libyen, till Syrien.... där slutligen Putin satte klackarna i backen, och lämnade Obama och hans NWO-oligarker med byxorna neddragna till anklarna.

 
Ingen bild

Bo

28 mars 2016 08:59

Det är inte bara Sverige som har skitjournalister...
https://www.youtube.com/watch?v=fbULZ-nQ5yo

 
Ingen bild

Roland Salomonsson

28 mars 2016 11:46

Kloka ord av Dick! Jag kan dock tänka mig att Europa finansierar bostäder (tält), livsmedel, sjukvård (vårdcentraler) och "européisk" skola (t o m gymnasienivån) i anslutning till UNHCR krigsflyktingläger runt krigs-zonerna. Men ingen "lyx" därutöver.

Jag kan även tänka mig att Europa tar in s k kvotflyktingar, men inte andra, och i synnerhet inga ensamkommande män i några åldrar. Dessa REGISTRERADE krigsflyktingar enligt konventionens regler bör UTVÄLJAS enligt att de skall tillhöra icke muslimska minoritéter, vara familjer, vara ensamstående kvinnor med barn, vara föräldralösa flickor. Blir det plats över så kan några föräldralösa unga män ur prioriterade kategorierna också accepteras. Ett krav för att komma ifråga skall vara att de utvalda accepterar ett skriftligt kontrakt innebärande att de skall anpassa sig till mottagarlandets seder och bruk, inkl språket. Därefter skall ingen anhöriginvandring tillåtas, då denna bara gynnar kriminell verksamhet (människohandel) och inte heller "äktenskapstraficking" (äktenskapshandel) innebärande att skattebetalare i mottagarlandet skall behöva finansiera denna typ av invandring.

 
Ingen bild

Lena

28 mars 2016 13:00

Se klippet från @Bo 08.59 idag, BBC (BBC= Bias Bullshit Corporation)-reportern som saknar riktiga argument mot Nigel Farage. Reporterns argument, som han upprepar flera ggr, är att Farage har sagt "free movement of people are free movement of Kalachnikovs" vilket han faktiskt sade efter första ggn EFTER Paris attacken tidigare. Nu tjafsar reportern om att det var FEL tidpunkt att säga det. LOL

Det finns ingen så rakryggad som Farage, han är intelligent, påläst, vältalig och dessutom klok, har gott omdöme och vilket mod! Det finns ingen annan sådan politiker någonstans med hans kaliber i Europa.

Vi har ju visserligen flera politiker som är vältaliga med gott omdöme själva inom SD, vad gör dessa nu? De inväntar något? Denna tystnad är frusterande.

Vad gäller Dick Erixon så håller jag med om att vi behöver få höra att även muslimer bryr sig. Inte bara höra dessa imamer på tv som talar om hur oskyldiga de är. De är självklart ansvariga för vad islam är för slags ideologi. Och vore det lite ruter i muslimer skulle de väl nu för h-ete komma med kritik. Eller är de alldeles för rädda för sina anhöriga, då blir de väl dödade en masse.

Men Dick Erixons analys över Putin håller inte i mina ögon. Inte heller den om USA. Varför tror ni så många amerikaner har vänt etablissemanget ryggen och nu hoppas på Trump? Han törs i alla fall kritisera det som är fel, inte minst se till att få tillbaka jobben till USA. Trump är inte perfekt, det säger många, men se på Obama, är/var han perfekt?

 
Ingen bild

Lena

28 mars 2016 14:27

Oops, nu sade jag i tidigare inlägg att Sd är tysta, och så hittar jag detta på Avpixlat - Jimmie intervjuad en halvtimme av Aftonbladet Tv-morgon. Måste se! Bra med förtydligande.

http://avpixlat.info/2016/03/27/jimmie-akesson-morgongast-hos-aftonbladet/

 
Ingen bild

Lena

28 mars 2016 14:35

Mona Walters f d muslim uttalar sig:

http://monawalter.com/islams-anhangare-dags-att-valja-sida/

 
Ingen bild

Fredde

29 mars 2016 08:12

SR/SVT.... suck! Får Pravda att verka neutral...
Hur kan studentvänstern blivit så stark? De lever ju inte ens i verkligheten.

 
Ingen bild

Ludvig

30 mars 2016 06:34

Bra skrivet av Dick Erixon. Och Mona Walter vet hur Islam fungerar och vågar säga det. Så får hon ha livvakter också. Det kostar på att stå för sanningen i detta förljugna land.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10
11
12 13
14 15 16
17
18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
29
30 31
<<< Mars 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se