thoralf

Direktlänk till inlägg 24 mars 2016

SVERIGE VS DANMARK

Av Thoralf Alfsson - 24 mars 2016 21:59

Dagarna efter ännu ett fruktansvärt terrordåd, denna gång i Bryssel reagerar man ganska olika i media och inom organisationer. Sverige och Kalmar utmärker sig uppenbarligen som vanligt. Naiviteten slår återigen nya rekord. I Danmark ser det helt annorlunda ut.


 

 


Dagen efter Terrordådet i Bryssel kunde jag på flyget mellan Köpenhamn och Malaga ta del av en dansk lokaltidning. Frederiksborg Amts Avis där det bland annat fanns en stor artikel om att imamer som predikar emot dansk värdegrund skall kunna fråntas sitt medborgarskap och skall utvisas ur landet. Även de imamer som motarbetar demokrati och integration skall kunna utvisas. Den uppfattningen delas även av socialdemokrater i Danmark enligt artikeln.


I Sverige och i Kalmar kallar komminister Johanna Broselid all kritik mot islam för just fördomar. Hon tillhör Kalmar domkyrkoförening. Jag gissar att svenska kyrkan nu kommer tappa ännu fler medlemmar eftersom de beskylls att ha fördomar om islam. Med andra ord är de så okunniga om islam och de inte förstår det själva. Läs artikel.


Skillnaden mot Danmark är minst sagt stor!


 

 

Allt som sker i islams namn är uppenbarligen bara fördomar. Enligt min mening strider sharialagar mot Sveriges Rikes lag. Det är ingen fördom, det är fakta!


Vad säger Johanna Broselid om månggifte? Är det en fördom eller strider det mot svensk lag och vad hon som komminister förväntas predika?


Vad säger Johanna Broselid om religionsfrihet inom islam? Är det också en fördom att i vissa muslimska länder riskerar du dödsstraff om du konverterar från islam till någon annan religion.


Listan kan göras hur lång som helst med exempel på vad som uppenbarligen är fördomar enligt Johanna Broselid. Alla handlingar som utförs i islams namn av muslimska extremister har inget med islam att göra!


Är det någon som skall bjuda in så är det moskéerna! Inte Svenska kyrkan. Det är muslimerna som äger problemet med jihadister och terrorister i första hand!En forskare vid Linnéuniversitetet i Växjö, Krister Håkansson uttalar sig också i Östra Småland med ett i mitt tycke mycket märkligt uttalande som inleder artikeln.


 

 

Vad menar forskaren? Är muslimer mer fredsälskande för att de även dödar muslimer och inte bara kristna? Det är uppenbarligen ett kärleksbudskap att döda muslimer!


Krister Håkansson har uppenbarligen även deltagit i andra debatter enligt artikeln.


”Han har varit med i debatten om bland annat idrottsvåld, hyllat Fredrik Reinfeldts inställning i flyktingfrågan och på Facebook argumenterat för att nyårshelgens händelser i bland annat Köln vare sig har något med kön eller etnicitet att göra.”

 

Ovanstående förklarar en hel del varför Krister Håkansson säger som han gör i artikeln. Hyllat Fredrik Reinfeldt! Han klarar dessutom inte av att analysera vilka som står bakom de sexuella trakasserier som så många kvinnor drabbats av. Att Krister Håkansson troligen befinner sig långt ut på vänsterkanten av den politiska skalan är knappast någon djärv gissning. Som avslutning på artikeln kommer dock något intressant.


”Det är viktigt att inse att människor inte är av naturen onda, anser Linnéforskaren. Vi gör alla saker som är rationella och begripliga utifrån vår egen verklighetsbild.

Om hotet från Daesh ska bekämpas måste därför deras verklighetsbild bekämpas, menar han. Inte agera på ett sätt så att vi bekräftar den, säger Krister Håkansson.”

 

Helt sant! Vi skall inte bekräfta islam genom samtal i den svenska kyrkan. Det är tolkningen av koranen och dess verklighetsbild som är problemet inom islam.


Det är islam som skall bekämpas!


 
ANNONS
 
Ingen bild

Svante 1

24 mars 2016 22:37

Gick ur Sv Kyrkan i okt-2015 pga av islamkramaren (Ärkebispen) Jackelen..Usch

 
Ingen bild

Clas

24 mars 2016 22:44

De flesta inser nog att det är massinvandringen av muslimer till Europa som är problemet. Våra godtrogna dumskallar till politiker har nu släppt in så många att det är stört omöjligt att hålla koll på alla presumtiva terrorister. Enda sättet att återställa säkerheten i landet är att sätta absolut stopp för en fortsatt muslimsk invandring samt att börja skicka tillbaks de som begår brott och inte anpassar sig till den svenska livsstilen.

 
Ingen bild

Hulda mk1

24 mars 2016 22:44

Tittar nu på SVT Opinion och en del tragiska figurer. Avhopparen/Imamen Leif gör sitt för att förvirra och vara inställsam och slå blå dunster i TV-tittarna. Mona Sahlin verkar slåss med ryggen mot väggen. Är hon på väg att bli utbytt..?
Var finns en SD-politiker på hög nivå??????

 
Ingen bild

Henrik

24 mars 2016 22:46

Även om jag är ateist har jag alltid tyckt att kyrkan är viktig för att bevara våra traditioner och vårt kristna arv. Men nu är det dags att gå ur svenska kyrkan. Enligt dom så verkar det som vi lika gärna skulle kunna gå till en moské istället för dom tycker tydligen likadant.
Nej tack ni kan ha era predikningar för er själva!

 
Ingen bild

OT

24 mars 2016 23:05

Quislingar! Snart kommer er dag! "Mireille Mathieu singing La Marseillaise": https://www.youtube.com/watch?v=SIxOl1EraXA

 
Ingen bild

Hulda mk1

24 mars 2016 23:12

Glad Påsk på er alla. Glöm inte varför vi firar Påsk och håll på traditionerna runt helgen. Det finns många onda krafter som vill ta bort våra helger, traditioner och kultur.
Jo, vänstern har infiltrerat Sv. Kyrkan. När och var de sticker upp sitt fula tryne ska de avslöjas.. Men att kunna rösta på SD i kyrkovalet minskar deras makt..

 
Ingen bild

Demokratur

24 mars 2016 23:25

Sverige är ett sinnessjukt land.

 
Ingen bild

OT

24 mars 2016 23:26

Frau Merkwl! "Wer soll das bezahlen?": https://www.youtube.com/watch?v=uQQm7bKJskM

P.S Dont mention the war!

 
Ingen bild

SD4Ever

24 mars 2016 23:34

Håller med, det är islam som är problemet.

 
Stefan K

Stefan K

25 mars 2016 06:21

Jag förstår att jag lämnade kyrkan i tid och det valet har jag inte ångrat.

Naiviteten, eller möjligen okunnigheten, hos de kyrkliga är stor och detta är en av många bidragande orsaker till att islam kunnat stärka sina positioner.

Kan kyrkan bjuda in islam för att föreläsa om sin religion, borde väl moskéer bjuda in kristendomen för att göra detsamma?
Har det skett, kommer det att ske?

http://petterssonsblogg.se

 
Ingen bild

N. Roheda

25 mars 2016 07:33

Finns inget land där muslimer bestämmer som har något som liknar demokrati. Tänk på det. Glad Påsk!

 
Ingen bild

Lena

25 mars 2016 08:30

Danmark har helt rätt, alla muslimer, imamer eller inte som hotar deras intressen ska väck landet. Där borde Sverige ta efter. Svenska värderingar och våra liv kommer först. Likaså alla som våldtagit, mördat, hotat någon till livet ska väck från landet, varför ska de få vara kvar här? Sverige har blivit en slaskplats för sjuka människor. Vi som bor här och alltid betalat in vår skatt har blivit lurade av våra politiker. VÅRA pengar går inte till oss när vi blir gamla och sjuka, det har politikerna sett till. Men det ska överösas med resurser och pengar till dessa slöfockar.

Vad gäller islam och muslimer tänker jag lite som dansen och dansaren, eller spelet och spelaren. Det är två olika saker (till viss del i alla fall) det finns nyanser, allt är inte vitt eller svart. Tänker t ex på Mona Walters som berättade att det var först när hon kom till Sverige som hon började jämföra och fundera på vad islam är för slags religion och dess moral o värderingar. Hon fann den helgalen när hon väl kunde få veta vad som egentligen stod i koranen och alla dess häpnadsväckande idéer. (Svälta och törsta en hela dagen under ramadan, döda människor genom att hugga huvudet, stena till döds en kvinna som blivit våldtagen m m, m m). Jag tror att många muslimer befinner sig där som Mona Walters var innan hon började efterfråga innehållet. Många muslimer är dessutom inte religiösa alls men kan inte lämna gemenskapen med familjen. Det är en skillnad där.

Därmed inte sagt att svenskar har skyldighet till att "ta hand om" och hjälpa alla som har det svårt idag med krigen. Men vi ska också ställa oss frågan, VEM var det som började krigen i Irak och Afganistan? Det var G.W Bush. Läs på lite om Bush och den familjens levnadsbanor och vilka DE stöttar, och framför allt vilka som stöttat dem (Wallstreet, tänk Lehman Brothers och deras skumraskderivat). Allt hänger ihop.

 
Ingen bild

Pepparholm

25 mars 2016 08:50

Det blir värre och värre för var dag. Det kan vara dags att återuppliva inkvisitionen om dock i modifierad form och utan avrättningar.

 
Ingen bild

Tony

25 mars 2016 08:54

Att denne Krister Håkansson befinner ute på vänsterkanten
är troligt, där finns även den nya Ärkebiskopen Antje Jackelin
Har förresten någon hört henne eller någon annan i Kyrkans
högsta ledning beklaga dåden i Bryssel? Annorlunda är det när
dom hittar något att klistra på SD, då får dom plötsligt
luft! Det är djupt beklämmande att kyrkan inte ens uttalar sig
när kristna mördas av denna avskyvärda Religion.
Jag upplever idag Svenska Kyrkan som skenheliga, man vågar'inte säga något som kan uppfattas som negativt om Islam, då tiger
dom hellre still, så allas lika värde är precis som hos våra
politiker bara en Floskel utan värde!
Eftersom jag själv jobbat inom Sv. Kyrkan känns det extra
bedrövligt att konstatera hur vänsterfigurer, "som jag djupt
avskyr" nästlar sig in i Kyrkans högsta ledning.
Men en sak går att göra, gå ur kyrkan, då behöver du bara
betala din begravningsavgift, men behöver inte bidra till
detta vänsterflum som kyrkan bedriver idag!

 
Ingen bild

Lena

25 mars 2016 09:26

Sant @Tony att kyrkans högsta ledning har inte yttrar sig om de fruktansvärda terrordåden, varken de som hände i Bryssel eller tidigare dåd. Men om det finns något att anmärka på Sd då är de snabbt där.
Det är samma politik som svetsar´n i somras nonchalerade att komma till IKEA vid morden på de två svenskarna, men annorlunda då det handlar om utlänska människor/utländskt påbrå - åh DÅ blir det genast att släppa allt annat och ta regeringsplanet dit och framföra kondoleanser och fördömanden. Det är gjort med eftertanke, det är en policy. Det är som min bror säger, ja vi kommer i TREDJE hand. Snacka om att etablissemanget har synkroniserat och bestämt i förväg.

Allt är så otroligt falskt idag att man kreverar. Men det hjälper ju inte att bli arg, tror faktiskt att DET är DET man är ute efter, allt hålla oss alla nere och arga. Se bara på alla barnprogram, hur de indoktrinerar barn till att se sura ut och vara arga jämt. Fruktansvärd indoktrinering!

 
Ingen bild

Christer No1

25 mars 2016 09:44

När K G Hammar var ärkebiskop började fundera, när Antje Jackelen blev det, så gjorde jag slag i saken. Jag lämnade, men något ovilligt Svenska Kyrkan. Egentligen gillar jag nästan allt (men saknar Gudstro) som har med kyrkan att göra, byggnaderna, kyrkogården, den sakrala stämningen, musiken och kärleksbudskapet. Sv. Kyrkan är dock numera ockuperad av aningslösa vänstertomtar som Johanna Broselid m.fl Historielöshet, kombinerad med viljan att blunda inför islams ondska gör att dom hamnar där dom är nu.
Man kan ignorera verkligheten,
men aldrig bortse från konsekvensen av att ignorera verkligheten!

 
Ingen bild

Hacke

25 mars 2016 09:57

Den svenska "naiviteten" som härjar okontrollerat hos politiker- och medieetablissemang kommer att bli vår undergång. De tycks inte vakna förrän den kind man vänt åt fienden bokstavligen slits i stycken.

 
Ingen bild

Observer

25 mars 2016 11:08

Thoralf!
Hur ser det ut med möjligheter till extraval? Går det få till ett misstroende mot sittande p.g.a deras politik är farlig för landet beträffande terror?
Kan man få till ett misstroende mot den oaktsamhet de visar med skattemedlen och framtida pensioner, polis, vård mm ?
Eller vill de hellre vänta på att folk plockar fram "Högafflarna" och chavotterna tro?

Thoralf Alfsson

25 mars 2016 11:56

Det får nog bli högafflarna om det skall hända något. Precis dalkarlarna anslöt sig till Gustav Vasa.

 
Ingen bild

Roland Salomonsson

25 mars 2016 11:13

Håller helt med dig!

Ärkebiskopen, ett antal biskopar, ett antal präster (även anställda i kanslierna) fungerar idag snarast som "mullor". De samarbetar med tydligt militanta muslimer, även internationellt. Utan att skämmas. Kristendomen har de övergivit. De förföljda kristna i världen har de övergivit. Svenska kyrkan är kapad av kultur-marxister och har i stora stycken över de troende gräsrötternas huvuden förvandlats till en "revolutionär frontorganisation".

När man följer svenska kyrkans ledning (även lekmannastyrelserna) så verkar det snarast handla om att individerna dolt konverterat till islam och numera lever under "tiqia". I alla fall har de inte "guts" att som troende stå upp för kristendomen och bör ta konsekvenserna av detta - AVGÅ (eller ni gräsrötter - avsätt dem).

 
Ingen bild

Lotta

25 mars 2016 11:31

Jag måste säga att de sk goda är bra konstiga. När Sverigevänner tar upp konsekvenser av den sedan decennier förda massinvandringspoltiken saknar de aldrig svar. Låt mig ge några exempel: I många år har ett flertal personer tagit upp den helt importerade hederskulturen där personer av utländsk härkomst mördar sina egna, oftast kvinnor och flickor men ibland även pojkar för att de på något sätt skämt ut den manliga delen av släkten. Vad gör de goda? Jo de tar upp att det vanligaste våldet i Sverige är att svenska män misshandlar sina fruar. Vilket dessutom är en lögn. Efter nyårshelgens många sexuella övergrepp i bl a Tyskland och Kalmar gick de goda ut och sa att det alltid pågått sexuella övergrepp i Sverige av svenska män. I gårdagens Östran skriver den alltid lika rabiate och hatiska Björn Samuelsson om att en person , en sk relationsexpert som jobbar på TV4 skrivit att han sett en tiggare spelat krympling. Då tar den "gode" Samuelsson upp att rika svenskar gömt undan pengar utomlands. Man legitimerar och accepterar allt importerat våld och kriminalitet bara för att det kan finnas liknande företeelser i Sverige som svenskar ligger bakom. Vilket sjukt resonemang.

 
Ingen bild

SM811

25 mars 2016 13:02

Sverige ut ur EU.
http://korta.nu/vRe

 
Ingen bild

Friholt

25 mars 2016 13:38

Långfredag i Utanför
Byborna i Utanför var kända för att ta varandra i hand och se varandra i ögonen när de hälsade.
Men nya seder har kommit till byn. Man tar inte längre varandra i hand för man vill inte riskera att göra fel i den nya tiden och "De som vet bättre" anser att sådana sedvänjor är primitiva och skall bort.
Man har sedan 1200-talet en kyrka som står mitt i Utanför. Men när den nya tiden kom till byn blev kyrkan lagerlokal för tomma ölburkar. Att samla ölburkar har blivit en ny födkrok. Med anledning av den årliga bortforslingen för destruktion av ölburkarna instiftades en karneval som kallades för "Burka med Mera". Vår kristenhets högsta företrädare invigde årets festival med ett tal från den plats där kyrkogården förut legat innan den asfalterades och blev till parkeringsplats.
Byborna disciplineras numera genom "Utanförs Hembygdsblad" som redigeras från Stockholm med hjälp av "Dom som vet bättre". De har bestämt att koncepten "vit björkstam" samt "hälsning med hand" inte får nämnas för prenumeranterna. Om det ändå blir nödvändigt med bilder skall björkstammarna färgläggas svarta eller pixlas och eventuella kors skall övertäckas innan man tar några bilder över huvud taget.
Men byborna i Utanför använder denna långfredag till att knyta den näve som tidigare brukats till hälsning till att knytas i fickan. I kommande trolska sommarnätter skall ungdomen dessutom åter börja rista öppna hjärtan i björkens vita stam och bestämma att kommande generationer skall slippa föräldrarnas ofärdsår.

 
Ingen bild

DecemberKartellen

25 mars 2016 13:59

– I vissa kommuner blir det inga hotellbäddar alls, så självklart påverkas turismen, säger Lena Larsson, vd vid Småland Turism.

Till exempel väntas det stora besöksmålet Astrid Lindgrens värld i Mariannelund stå utan kvalitetslogi när både pensionat och vandrarhem fortsätter att vara asylanläggningar i sommar.

http://www.svd.se/turism-hotas-nar-migrationsverket-soker-hotell


– Det är ju hotellen som är själva motorn i turistnäringen. Faller de bort, faller också andra turistintäkter bort, säger Lars-Eric Fält.

 
Ingen bild

Pretty boy Floyd

25 mars 2016 15:30

Hela regeringen bör åtalas för
# Olagligt förslösande #
Våra skattepengar slösas bort på sådant som raserar Sverige !
SD måste få mer makt !

 
Ingen bild

calle

25 mars 2016 15:31

lotta "de goda" får väl betalt att "tycka rätt" om man kollar vart "de goda" får sin inkomst ifrån, förstår man varför de talar mot bättre vetande. resten av de goda som inte får några pengar följer vad media förmedlar vad är tätt tycka. således är hjärntvätten total.

men när pengarna sinar då vänder de kappan efter vinden

 
Ingen bild

a

25 mars 2016 17:00

clas dom godtrogna dumskallarna till politiker sitter där dom är och bestämmer pga ännu dummare dumskallar dvs det svenska folket

 
Ingen bild

Staffan Sundqvist

25 mars 2016 17:15

Jag gick efter långvarigt funderande ur svenska kyrkan för ett par år sedan. Droppen som fick bägaren att rinna över för min del var biskop Antje Jackelén och hennes ohämmade krypande för Islam. Hon, som emanerar från Tyskland, är jag övertygad figurerar i det s.k Rosenholzarkivet. Men, våra allsmäktiga styrande har ju hemligstämplat sagda arkiv trots att där antas finnas 50-60 personer som verkat/verkar som kommunistiska inflytelseagenter utbildade av STASI. Om det inte vore så, varför hemligstämpla? Läs mer om sagda arkiv: https://sv.wikipedia.org/wiki/Rosenholzakterna

 
Ingen bild

Tompa

25 mars 2016 17:34

Och här blir det nybyggnationer till de ensamkommande ******(valfritt ord)
http://vlt.se/nyheter/hallstasura/1.3697939-tva-hyreshus-byggs-at-ensamkommande?articleRenderMode=article_full_discussion

Svenska ungdomar har blivit andra klassens medborgare.

 
Ingen bild

Ibbe

25 mars 2016 18:10

Frågan :Hur ser ärkebiskopen och Svensk Kyrkan på övergreppen mot och morden på kristna i Mellanöstern?
Svaret : Kyrkan ser allvarligt på miljöfrågan.
Frågan : Men hur ser kyrkan på övergreppen mot kristna i ex. Syrien?
Svaret: Kyrkan ser med oro på klimatfrågan och förstörelsen av regnskog.
Frågeställaren är nu nöjd efter att ha fått dessa raka svar från kyrkans högsta företrädare.

 
Ingen bild

Maja Dacke

25 mars 2016 18:19

Gladare Påsk, Thoralf, där du befinner dig, önskar jag.

Och detsamma till er alla som - liksom jag - bidar helgen i detta icke-land som kallas Sverige.

Vi har väl ca 9 år på oss att ... ... Ja, vad kan vi göra?

 
Ingen bild

J B Doe

25 mars 2016 19:58

Har alltid hävdat att ärkebiskopen skulle ställas mot väggen offentligt och avkrävas besked om hon anser att man endast kan nå salighet om man tror på Jesus Kristus och att ingen annan religion leder till himmelriket. Samt att hon tror på Jungfru Marias jungfrufödsel. Eftersom hon hittills vägrat tala ur skägget på de punkterna bör hon omedelbart avgå pga felaktig värdegrund.

 
Ingen bild

Rättspatos Småland

25 mars 2016 21:13

Svenska Kyrkans Profetissa, Antje Jackelen, uttalar sig:
"Muhammed är INTE en falsk profet".
Se mxp.blogg.se 2016/03/24

Ett av Biskopinnan vilsefört Sverige skall ned på knä inför islam. .
Antjes tvetydiga valspråk kan tolkas som "Allah Ahbar".
Kyrkan skall tydligen fjäska sig till döds hos muslimer.

 
Ingen bild

Ludvig

26 mars 2016 05:51

Kärleksbudskap hos Islam, ja det ser och hör vi om varje dag, senast från Bryssel.

 
Ingen bild

Lotta

26 mars 2016 09:21

@Göran

Tack för länken. Alltså dessa naiva, blåögda kvinnor måste vara mentalt störda. OM det hade varit så att någon fått sin slöja avsliten hade det varit braskande rubriker i tidningarna och huvudnyhet i samtliga nyhetssändningar. Det har uppenbarligen aldrig hänt. Det de här, ja man saknar verkligen ord, gör är att ställa sig bakom en totalitär, våldsbejakande ideologi där kvinnan inte ens anses vara en människa men det fattar inte dessa dumskallar. De skämmer ut alla normalt funtade svenska kvinnor över hela världen med sin dårskap. När hade dessa idioter ett våldtäktsuppror? Nej just det, aldrig. De inbillar sig ju att det är mesta svenska män som våldtar för det står det minsann i Aftonbladet och Expressen deras källa till verklighet när de tröttnat på Mellon och Bonde söker fru.

 
Ingen bild

Lotta

26 mars 2016 09:36

Bra skrivet av Marcus Birro. Öppet brev till Mona Sahlin.

http://marcusbirro.se/oppet-brev-till-mona-sahlin/

 
Ingen bild

Lena

26 mars 2016 11:34

@Lotta 09.36 Från Marcus Birro, öppet brev till Mona Sahlin- det var så bra att jag fick en tår i ögonvrån. Han kan uttrycka sig den där Birro, så mitt i prick. Synd bara att de som skulle behöva höra, eller läsa, sådant här, aldrig gör det. De håller sig noga borta från verkligheten!

P s jag såg ca 15 min av programmet Opinion Live men orkade inte mer - man har ju hört sådant tugg tusentals ggr och det kommer aldrig något nytt, det vet vi sedan tidigare. Det är ju bara att titta på vilka som ska tala. Det är samma personer (med de rätta åsikterna) som ska få mala fram sitt mantra. Vad är det då för oss att lyssna till?
(Här skulle jag vilja lägga in en s k hälsning till SVT men avstår- det är ju påsk)

Glad Påsk på alla här i bloggen och till Thoralf som har åkt söderut, ha det skönt där!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10
11
12 13
14 15 16
17
18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
29
30 31
<<< Mars 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se