thoralf

Direktlänk till inlägg 19 mars 2016

BEFOLKNINGSUTBYTET ACCELERERAR

Av Thoralf Alfsson - 19 mars 2016 19:23

De flesta kan nog räkna ut att befolkningsutbytet i Sverige accelererar med tanke på den fullständigt vansinniga massinvandringen till vårt land. 163 000 asylsökande under 2015 talar sitt tydliga språk. Som svensk är du inget värd, det är bara det mångkulturella som är viktigt och heligt för 7-klöverns politiker. I Kalmar har det gått så långt att man skriver följande i sitt dokument Vision 2025.


”Integration är en del av och en förutsättning för att utveckla Kalmar.”

 

Läs det några gånger och för att förstå innebörden. Kalmar kan med andra ord inte utvecklas utan invandring och integration. Den svenska befolkningen i Kalmar klarar inte av att utveckla sin stad själva! Vi behöver uppenbarligen hjälp från tredje världen och inte minst islam!

Jag protesterade mot denna skrivning och flera andra texter i dokumentet utan att få något gehör från politikerna i majoriteten eller andra inom 7-klövern.


Nyligen var det socialdemokratiska kommunalrådet Johan Persson tillsammans med övriga företrädare överlycklig över att Kalmar kommun ökat sin befolkning med drygt 1 000 personer under 2015.


”Att vi kommer öka även i år är givetvis helt fantastiskt. Om vi skulle öka med 1 000 personer eller mer är egentligen bara en symbolisk siffra, fortsätter Persson.”

 

Johan Persson räknar bara huvuden, vilka som flyttar till Kalmar bryr han sig inte det minsta om. Hur stor andel av dessa 1 000 personer är bidragstagare? Hur många av dessa kommer vara bidragstagare om 5 år, om 10 år?


Hur ser då sammansättningen ut av dessa drygt 1 000 personer som kommit till Kalmar. Sanningen är att 724 har utländsk bakgrund och dessutom är 572 utrikes födda. Sannolikt tillhör en stor andel av dessa grupper som är väldigt svåra att integrera i vårt samhälle på grund av kultur och religion.

Endast 304 har svensk bakgrund av de som flyttat till Kalmar. Sannolikt är många av dessa studenter vid Linnéuniversitetet. Men man kan ju för kalmarbornas vidkommande hoppas att det är arbetande skattebetalare som bosatt sig i kommunen. De behövs sannerligen och behovet kommer bara växa men det troliga är ju att utvecklingen kommer gå i motsatt riktning.


Så här ser verkligheten ut i Kalmar kommun enligt Statistiska Centralbyrån.


 


Antalet personer med utländsk bakgrund ökar betydligt snabbare än de med svensk bakgrund. Under 2016 kommer de uppgå till fler än 10 000 personer i lilla Kalmar. Befolkningsutbytet går dessutom bara fortare och fortare tack vare Fredrik Reinfeldts regeringar och nu Stefan Löfvens rödgröna regering.


Hur många tror att Kalmar kommun informerar om vad som döljer sig bakom dessa siffror. Johan Persson ännu en gång. Inte så svårt att öka befolkningen! Det är bara att ta emot en stor mängd asylsökande i kommunen.

http://www.kalmar.se/Nyheter/kalmar-vaxer-nast-mest-i-landet/


Det är dags att sparka ut de svenskfientliga politikerna från makten!
 

 
ANNONS
 
Ingen bild

Demokratur

19 mars 2016 19:40

Det svenska folket vill bli utbytta. Det har de klargjort så sent som i augusti 2014.
Nej, nu ska jag tända varenda lampa som finns tillgänglig. Vänsterliberalerna har visst änny en av sina fjanttillställningar i kväll...

 
thojuh

thojuh

19 mars 2016 19:50

Olusten växer. Nu sätter jag på ugnen, tänder ljus,
och grillar kalkonen.

http://thojuh.se

 
Ingen bild

https://extraval2015blog.wordpress.com/

19 mars 2016 19:58

Det föds fortfarande fler än det dör och har således gjort sedan år 2002.
Dem som kommer hit blir också pensionärer och är även i mnga fall i behov av vård redan initialt, ska politikerna börja om med mer migration då!!
Landsförräderi/medborgarförakt i jakt på makt är det enda nuv styre pysslar med. märk väl migrationskrisen har bara börjat.https://twitter.com/rostaratt/status/709819510312869888

 
Ingen bild

lecomte

19 mars 2016 20:01

Ja, och musslimerna från planeten. Ord räcker inte längre, Sverigevänner.

 
Ingen bild

calle

19 mars 2016 21:10

alla bör gå till kommunmöten som är öppna för allmänheten. man behöver bara sitta och lyssna.

man kan ladda ner kommunmötesprotokoll från webben och se riksdagens möten på deras hemsida och ladda ner protokoll.

ganska snart upptäcker man att 7 klöverns politiker tar beslut som gynnar utländska investmentbanker och är katastrof för svenska medborgare.

tänk om vi haft 7 klöverpolitiker för 30-50-100 år sedan. då hade inte Sverige funnits alls idag.

skulle de spelat in raskens, utvandrarna, Astrid lindgrens filmer med afrikaner och araber i rollerna.

hur många somalier skulle viljat bära tegel för 50 öre om dan 1904, för att bygga Porjus kraftstation.?

hade Jonas wahlström kunnat uppfinna 3-fassystemet, fullproppad med ADHD-mediciner och bli misshandlad i skolan?

 
Ingen bild

Thor

19 mars 2016 21:33

Samma vanvettiga jubelresonemang går igen i en mängd kommuner. Varvat med varningar om att kommunen kommer att haverera om man inte får en massiv asylantinvandring. "Avesta behöver nya kompetenser"!! Etc etc
Går nog fortfarande att ladda ned en fasansfull propagandaskrift från migrationsverket där en kommunal tjänsteman står och påstår att "Helsingborg står och faller med invandringen " i betydelsen att går åt h-e för Helsingborg om man inte (!!) får den. När man har kaoset i Malmö nästgårds!

 
Ingen bild

C Andersson

20 mars 2016 00:58

Det är inte ärligt att redovisa statistiken som du gör. I två diagram med olika indekning på y-axeln! Använd kurvor i stället för staplar och lägg båda kurvorna i samma diagram.

Thoralf Alfsson

20 mars 2016 09:53

Du har fel. Y-axeln har samma område

 
Ingen bild

Ådärkomdenja

20 mars 2016 01:15

Förbjud islam, som till 80% är en mordisk idelogi, förbjud byggande av moskeèr, träningsläger för jihadister, avskaffa bidrag till icke-svenska medborgare, inför obligatisk åldrskontroll på invällare, pass- och visumtvång. Varje kramar-politiker skall inhysa minst en invällare i sitt hem, på egen bekostnad. Det borde få stopp på folkmordet av svenskar.

 
Ingen bild

Morningstar

20 mars 2016 04:06

Jag tror att politikerna nog har stavat lite fel. Dom menade nog avveckla Kalmar. Dom tänker nog på framtida turism. Att sälja in ruinstaden Kalmar. Sveriges svar på Petra.

 
Stefan K

Stefan K

20 mars 2016 05:38

Johan Persson jublar av två skäl. De som kommer är företrädesvis socialister och framtida väljare. Dessutom är det staten, inte kommunen, som står för kostnaden.

Problemet för Johan Persson, hans parti och Kalmars skattebetalare kommer senare.

2018, valåret, har ansvaret för kostnaden av denna hysteriska massinvandring under förra året övergått från staten till kommunerna och först då lär kommuninvånarna märka av innebörden.

Inom kort lär vi få se ett renodlat muslimskt parti, byggt på muslimska värderingar, och vem tror att Sveriges muslimer då är trogna de partier man nu stödjer?

Johan Persson lär bli varse sitt misstag, men då lever han gott på sin pension och behöver inte bry sig. Lär bli värre för hans barnbarn och kommande generationer.

Jag förlitar mig mer på en annan sosse vid namn Johan, nämligen Westerholm på Ledarsidorna. Tror inte han delar Perssons naivitet

http://petterssonsblogg.se

 
Ingen bild

Åke Hansson

20 mars 2016 05:39

Det är sannerligen hög tid nu att vi får stopp på detta vansinne, Sådana politiker skall inte få styra en dag till.

 
Ingen bild

Eric H

20 mars 2016 08:19

Johan Persson kanske borde läsa A-C Marteus avbön på www.kvartal.se.
Välskrivet.
Ett tips i all ödmjukhet Johan Persson, hyckleri funkar inte i längden, efterkommandes dom kommer att bli hård..

 
Ingen bild

Observer

20 mars 2016 08:21

..De som utalar sig i dessa o likn termer:

”Integration är en del av och en förutsättning för att utveckla Kalmar.”

Talar samtidigt om att de egna invånarna är odugliga. Till yttermera också att man ej företräder sina egna invånare.


Då är min fråga följande: Skall de ha betalt av de egna invånarna?

 
Ingen bild

Tony

20 mars 2016 08:31

Johan Persson har kanske inte själv så mycket
innanför mösskärmen, och då är det kanske logiskt att
räkna huvud. Undrar om han även märker att Småländska
företag flyttar sin verksamhet ut ur landet, och varför,
nu när det tillförs denna enorma kapacitet??

 
Ingen bild

Hulda mk1

20 mars 2016 08:59

Annat ämne. Gammelmedia åkte på en attack i går kväll och deras hemsidor låg nere i några timmar. Stor panik på alla plan. Men när Avpixlat ett antal gånger drabbats av liknande attacker, var fanns rubrikerna då?? En nyhetssajt som om den legat i ett annat land, kallas för en viktig oppositionskanal, kallas här för "hatsajt"...
Tänkvärt..

 
Ingen bild

Hulda mk1

20 mars 2016 09:07

Annat ämne. Hittat ett nytt bra namn på "gammelmedia" på Facebook. 291-media.. ;-) Men tyvärr finns ett stort allvar bakom humorn..

 
Ingen bild

fete

20 mars 2016 10:09

Våra politiker är totalt maktgalna det kommer att gå käpprakt åt helvete med landet SD 2018......

 
Ingen bild

Luntan

20 mars 2016 10:25

Har för länge sedan slutat tro att demokratiska val och dalt skulle stoppa invällandet. Det enda som nu återstår oss är att minst 100.000 frivilliga reservister (varav jag är en) kallas in för att hjälpa till med utdrivandet. - För det enda dessa bakåtsträvare respekterar är våld!

 
Ingen bild

Clas

20 mars 2016 11:30

"Det är dags att sparka ut de svenskfientliga politikerna från makten" skriver du Thoralf. Min fråga är: Vilka ska ersätta dom? Den odemokratiska trojkan i SD? De lär i alla fall inte få min röst. Problemet är att det inte finns några politiker att rösta på.

Grattis Mattias Karlsson, Richard Jomshof och Jimmie Åkersson till en välförtjänt andraplats i utmärkelsen som "Årets yttrandefrihetsmotståndare" slagna endast av den historielöse Henrik Arnstad.

Thoralf Alfsson

20 mars 2016 18:22

Jag gissar att du aldrig kommer hitta några att rösta på! Men vill du ge din röst till kommunisterna så är det ditt ansvar. Men kom inte och klaga senare.

 
Ingen bild

Kalle

20 mars 2016 12:13

""Rektorns uppmaning till klassens enda svenska elev: Byt skola!

Inrikes. 12-årige Johan är den enda svenska eleven i sin klass på Centralskolan i Kristianstad, en skola som präglas av hot och våld.""

http://www.friatider.se/rektorns-uppmaning-till-klassens-enda-svenska-elev-byt-skola

Utvecklingen går framåt i de svenska skolorna.
Liknande hände i Södertälje för 30-35 år sedan. Ingen tar tag i problemen och så går det som det går år efter år.

Svenska ungdomar är i minoritet i svenska skolor liksom svenskarna börjar bli i det vuxna samhället.

Köp dig en arabisk-svensk ordbok så du kan göra dig förstådd i det "svenska" samhället.

 
Ingen bild

Göta

20 mars 2016 13:05

Eric H (08:19) rekommenderar Ann-Charlotte Marteus artikel i tidskriften Kvartal. Det gjorde Thoralf också den 18 mars i sitt inlägg med titeln "En journalists bekännelser". Jag instämmer gärna i dessa båda rekommendationer. Läs alltså Marteus artikel "Från censor till avfälling"!
http://kvartal.se/artiklar/fran-censor

Kvartal är en tydligen en ny samhällstidskrift som finns både på nätet och som ska komma ut som papperstidning fyra gånger per år. Tidskriftens chefredaktör, Peter Santesson, meddelar följande:
"Kvartal har ingen värdegrund eller ideologisk riktning – annan än att vuxna människor både har rätten och plikten att diskutera sin samtids frågor utan försök till uppfostran."

Det låter ju alldeles förträffligt och mycket olikt vårt svenska PK-mediabeteende. Ska bli spännande att se hur många fler av PK-medias journalister som har börjat vakna upp och dessutom vågar offentliggöra sitt uppvaknande.

 
Ingen bild

Realist

20 mars 2016 13:47

Det är verkligen hög tid att se om sitt hus, aka Sverige. Den nuvarande politiska galenskapen måste få ett slut och det illa kvickt! Sveriges demokrati, rättssäkerhet och inte minst landets ekonomi, människors säkerhet och välmående är allvarligt hotat med nuvarande styre! Landet kanar hjälplöst ner i en ryslig fart nerför utförsbacken! Vi måste sätta stopp och det nu! Domen kommer att bli hård mot dagens Sverigefientliga folkvalda och det med rätta! Folket vill inte ha politiker som inte bryr sig utan lever i lalaland, bara ser till sina egna intressen och inte landets långsiktiga intressen och därmed invånarnas bästa! Kasta ut dessa oförmögna, maktfullkomliga blindstyren och ta in nya friska krafter som vet hur ett land ska styras!

Svenska folket är inte alls nöjda. På bara TRE ÅR har attityden förändrats och landet har halkat ner från en femteplats till en tiondeplats bland världens lyckligaste länder! Det finns givetvis skäl för detta!

http://www.svt.se/nyheter/inrikes/sverige-halkar-efter-pa-lyckolista

Dags för nya folkvalda och en ny regering!

 
Ingen bild

KS

20 mars 2016 15:26

Johan Persson ja...Denne lille ADHD-pöjk som i sin iver att likna någon potentat, räknar huvuden på alla som invandrar till Kalmar kommun. Som du skriver Thoralf, om detta är det enda kriteriet för en ökning av denna kommuns befolkning så är det illa! Är det så, så är det, återigen som du skriver, en "tickande bomb" då det snart blir skattebetalarna (vi), som får stå för fiolerna. Men...matematik är ju inte de enhetsskoleutbildades starka sida. (Källa: Pisa-utredningarna). Intressant är ju också de andra inflyttarna. Studenter i de flesta fall. Det blir ju intäkter i form av pengar från staten (vi), men inkomster av arbete blir det inte, vilket även gäller de utan inkomster från migrationsgrupperna. Emellertid får skattebetalarna (vi) betala en del andra pengar för deras försörjning i form av bostadsbidrag, barnbidrag, "social"-bidrag med flera sådana. En del av bidragen står staten (vi) för. Andra betalas av kommunen! (Vi). Vem är det då som tjänar på detta? Naturligtvis Johan Persson med anhang, då migrationsinflyttarnas röster hamnar på (S)/(V) m.fl vilket gynnar de oduglingar som några valt att få sin utkomst av dessa politiska partier. Kommunalrådslönen /-erna lär nog räcka till en något bättre pension, om folk börja fatta sammanhangen, än vad di gamle får idag.
OK det var skönt! Att få spy lite på de parasiter som säger sig värna "om allas lika värde". Hur känner du dig? Är du lika värd som en politiker?

 
Ingen bild

VIKTIGT. GÖR NÅT

20 mars 2016 16:42

om det är 60 000 läsare här, borde några kunna masa sig i väg till de öppna kommunmötena och lyssna på debatterna. det har man rätt till. bara säga man är intresserad av politik.

bara att sitta där längst bak och lyssna gör att 7 klövern kommer känna sig pinsamma att ta beslut som innebär katastrof för folket. och folkets parti-SD. kommer få stöd att bara folket finns närvarande. man får inte störa debatten och lägga sig i . bara i pausrasten och eftersnack i foaljen

 
Ingen bild

Realist

20 mars 2016 17:24

Ja det är hög tid att se om sitt hus, aka Sverige! Så här kan det helt enkelt inte fortgå längre! Vi måste helt lägga om kurs för demokratins, rättsväsendets, ekonomins och svenska folkets hälsa och välmåendets skull! Landet rasar allt snabbare nerför utförsbacken! Folk har vaknat och trivs inte längre med ett samhälle i fritt fall! På bara TRE ÅR har Sverige sjunkit från femte lyckligaste land till plats TIO!

http://www.svt.se/nyheter/inrikes/sverige-halkar-efter-pa-lyckolista

Dags att kasta ut dagens odugliga maktgalna blindstyren till regering och ersätta dem med nya friska krafter som ser till folkets bästa! Vi behöver en ny regering!

 
Ingen bild

lecomte

20 mars 2016 18:06

@ Luntan,

Amen !

 
Ingen bild

TomasPl

20 mars 2016 18:14

Bor granne med kulturberikare och får den unika möjligheten att lyssna på deras vackra sånger som spelas till kl 4 på morgonen. Hoppas att ni politiker från sjuklövern får samma möjlighet.

 
Ingen bild

eken

20 mars 2016 19:35

Vår geniala Roland Åkesson häri Mönsterås ville lugna sina invånare och ansåg att dagen invandring till Sverige ifrån Mellanösten kan jämföras med svenskerans utvandring till Amerika. Inte blev jag lugn, för den amerikanska ursprungsbefolkning är i dag så gott som utrotad. Men det är kanske vad han vill, han Åkesson.

 
Ingen bild

Stefan A

20 mars 2016 19:53

Löjliga SVT hävdar nu plötsligt att det finns ett stort stöd för en hårdare invandringspolitik, när det bara var SD som bedrev denna politik då gjorde man allt för att bevisa att det inte alls fanns något stöd för hårdare invandringspolitik, snara tvärtom Svenska folket ville ha ökad invandring hävdade man då, snacka om att vara regeringstrogen.
Övrig fulmedia jämrar sig nu över attacken som skedde i går, ett hot mot demokratin påstår man, vilken jäv... demokrati? klappjakt på Sverigedemokratiska fritidspolitiker är det de man kallar demokrati?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10
11
12 13
14 15 16
17
18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
29
30 31
<<< Mars 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se