thoralf

Direktlänk till inlägg 8 mars 2016

KVÄLLENS AKTUELLT

Av Thoralf Alfsson - 8 mars 2016 21:48

Är Stefan Löfven Sveriges statsminister? Vilket svammel i kvällens intervju i Aktuellt. Vad sa statsministern egentligen? Står han bakom principerna i överenskommelse med diktaturen i Turkiet? Jag blev inte klokare av det som statsministern sa under intervjun.


Till på köpet fick vi sedan lyssna på Gustav Fridolin! Han var väldigt bekymrad! Uppenbarligen är Fridolin så maktkåt att han är beredd att gå ifrån partiets kärnfrågor ännu en gång.


Jonas Sjöstedt kan man lita på. Han viker inte en tum från sin politik. Jag tycker att deras politik är fullständigt vansinnig och den skulle innebära en fullständig katastrof för Sverige men Jonas Sjöstedt kan man i varje fall lita på.


Jimmie Åkessons kommentar att avtalet riskerar att vi kommer få en ny massinvandring från Turkiet. Då pratar vi inte om några hundra tusen. Vi pratar om miljoner turkar. Den som tänker efter lite förstår säkert vad Erdogan är ute efter. Nämligen att alla kurder skall lämna Turkiet som flyktingar till EU, dessutom på ett lagligt sätt. EU kommer i så fall bidra till en etnisk rensning av Turkiet. Jag tror att Erdogan och hans partivänner skålar i champagne!


Jimmie Åkesson och Sverigedemokraterna måste ta kraftigt avstånd från detta avtal!


UPPDATERING.


Tänk så rätt Kalil Karaveli när han gästade Agenda i slutet av november förra året. Jag hade med intervjun i ett blogginlägg med rubriken ”Avtal med djävulen”. Här kommer intervjun igen. Kom ihåg hur en turkisk domstol med hjälp av polis i förra veckan tog över Turkiets största oppositionstidning Zaman. Precis den utveckling som Kalil Karaveli förutspådde i intervjun.


 
ANNONS
 
Ingen bild

Demokratur

8 mars 2016 22:03

Man får väl gratulera PK-etablissemanget, med George Soros i spetsen, till den lyckade våldtäkten på Sverige och Europa. Avslutas väl med att ni sparkar hjäl offren (Sverige och den civiliserade västvärlden). Hur firar ni er seger?

 
Ingen bild

christer

8 mars 2016 22:25

Thoralfs analys av både Löfven och Erdogan håller man med om till fullo. Löfven kan vi rösta bort, men hur gör Europa med Erdogan? Hörde Carl Bildt i Studio 1 tidigare idag. Trodde han skulle vara skeptisk till situationen i Turkiet, och fortsatta förhandlingar för Turkiets del om ett framtida medlemskap i EU. Men inte! Calle körde på i samma spår han gjorde som när han var Utrikesminister. Inga lärdomar där icke!
Vad det gäller Jimmie Åkessons medverkan i kvällens Aktuellt, så tycker jag att han blir allt mer välpolerad, lite väl kanske. Det han sa var iofs både rätt o riktigt, men dynamiken saknas i framförandet. Han kan vara tydligare. Det han säger bör fasta hos åhöraren, gärna med en välformulerad metafor som alla förstår. Kanske något i stil med:
"En ros är en ros,
En spade är en spade,
Och snor förblir snor, i synnerhet när det kommer från Jonas Sjöstedt".

 
Ingen bild

Ådärkomdenja

8 mars 2016 22:51

Går EU på denna bluff , nr 2, så har vi det ultimata beviset att NWO är ett kommande scenario, och 7Partiet i lönndom är bekännande landsförrädare. Erdogans stödpartners idag, i hans osmanska sunnidröm, är SaudiArabien, och muslimska Brödraskapet. Kalifatet införs i Europa, med politikernas medverkan, nationellt självmord. "Tack,Reinfeldt, Löfven, Lööf, Björklund, och mp-utopisterna Romsin och Fridolin".Man undrar vart denna "elit" skall emigrera till, när sharialagar tagit över i Absurdistan.

Vad f*n håller mes-Åkesson på med? Ny inom 8Partiet hans mål?

 
Ingen bild

Thor

8 mars 2016 23:10

Otroligt att det ens diskuteras med Turkiet som ockuperar en del av Cypern, ett EU-land.

 
Ingen bild

Nisse

8 mars 2016 23:52

VARFÖR låter man en islamisk diktator styra över EU IGEN!
I somras (2015) öppnade han slussarna och EU översvämmades av islamister.
Här är en satir där "Erdogan" porträtteras rätt rättvist:
https://www.youtube.com/watch?v=VmffgIqlAYA
Den gjordes redan 2010, och tycks stämma bra fortfarande.

 
Ingen bild

calle

8 mars 2016 23:57

demokratur 22.03

precis det måste vara de dju-vulskt giriga bankirerna som hjärntvättad våra politiker med start omkring 1986. ingen vill det svenska folket något gott. SD är kanske vårat sista hopp.

annat var det när de internationella bankirerna tjänade pengar på att Svenskar och Tyskar utvecklade och producerad och skapade rika samhällen.

jag tror Marcus Wallenberg 1899-1982 var en bra människa som gillade Svenska folket och han hade stort inflytande internationellt. nu har pk-djäv-larna på svt tagit bort denna program. Det hade ju varit fel att att visa att Sverige och Svenskarna kunde vara ett världsledande land. hoppas nån har sparat den intressanta intervju med honom.
http://www.svtplay.se/klipp/155862/hyland-moter-marcus-wallenberg

 
Ingen bild

Lena

9 mars 2016 00:03

Det märks att EU-ledarna har gått in i desperation ja t o m panik, tvungna till att ta ett förhastat och helt galet beslut som de inte ens vet om det är juridiskt riktigt. De ska, om jag förstod det hela rätt, för varje syrier som har tagit sig över till Grekland ska skickas tillbaka till Turkiet. Sedan ska en annan(?) syrier få rätt att pröva asyl inom EU???!!! Det låter inte klokt

Nej de har tappat alls sans. Som sagt om man är politiker och vill ha kvar respekten då ska man också kunna tänka ett steg längre och framför allt FÖRE.

Det är troligt att detta scenario med massimmigranter är riggat av NWO, så att EU-länderna ska tvingas ta stora lån i deras banker och därigenom sitta i knät på bankägarna och vara helt i deras klor. Men våra politiker de har säkert hört en annan "berättelse" och gått på den. Vi ser ju hur maktkåta MP-kidsen är. Bara för att få sitta med vid grytorna kan de t o m frångå en fråga som man trott varit "helig" för dem. Nej då blir deras svar att de kommer att ÅTERGÅ till stor invandring om några år, när allt har lugnat sig!!!!

Ikväll tittade jag på CNN och fick då se Alice Bah Kuhnke bli intervjuad. Hennes ögon glimmade av lycka o godhet när hon berättade att hon var minister i en feministisk regering. Tydligen har tidigare utrikesministern Albright uttalat sig i USA och sagt att Sverige behandlar sina asylsökare som om de vore hundar (i bemärkelsen att hundar blir dåligt behandlade). Och där sa Bah Kuhnke att det dåliga bemötandet berodde på att vår mottagningssystem inte är helt byggt för så många, MEN ATT detta höll ju denna feministiska regering på att förbättra och korrigera, så i framtiden (i lyckolandet) DÅ ska allt bli så bra.... bla bla.

 
Ingen bild

Lena

9 mars 2016 00:11

Med tanke på hur mycket vi betalar till EU, kan det vara intressant att titta vad olika länder betalar per capita, efter att olika stöd betalas tillbaka. Sverige betalar ca 40 MILJARDER/år får tillbaka ca 13-14 och netto betalar vi 27 MILJARDER, det är näst mest i EU. Att detta är lönande för många länder det ser man på detta diagram.

http://www.friatider.se/svenske-f-lorar-n-st-mest-p-eu

 
Ingen bild

calle

9 mars 2016 00:31

löven vet INTE vad avtalet innebär. kanske han tycker det är tråkigt med politik och inte vill lyssna på vad sagt. eller så förstår han inte. finns det ingen politisk sakkunnig som är intelligent och kan hjälpa karl. han har en stab med Erik Nisses ,en aftonbladet tok som pressekreterare och psyksjuke Henrik Arnstad som politisk rådgivare.

inlärda floskler tidskod 04.00-10.00
http://www.svtplay.se/video/6928513/aktuellt/aktuellt-8-mar-21-00

samma svammel här, inget svar:
https://www.youtube.com/watch?v=lNJYnKRxl4w

man förstår att Bilderberggruppen önskade Löven!

 
Ingen bild

World Traveller

9 mars 2016 04:06

Mörka krafter har under mer än 20 år infiltrerat Europas politiska partier och nästan all media och styr nu hela Europa ner i helvetet. Lyder de under Muslimska Brödraskapet eller Bilderberggruppen? Resultatet blir i alla fall detsamma. Ett Europa under islamiskt förtryck där våld mot vita européer är en del av vardagen.

 
Ingen bild

Tompa

9 mars 2016 06:37

Otroligt hur EU kan gå med på denna utpressning. Turkiet är en stor vinnare i detta fulspel. Tycker tyvärr Jimmie var för blek och svajjig när han väl fick chansen i media.

Halil Karaveli i repris https://www.youtube.com/watch?v=0Pg6R6ILbNE

Nigel Farage pratar klarspråk och berör Australiens medicin mot illegal invandring https://www.youtube.com/watch?v=u-6VpOK2nOw

 
Ingen bild

Stefan A

9 mars 2016 07:15

Jimmie Åkesson hade öppet möte i Gävle i går inför fullsatt hus
http://www.gd.se/gastrikland/gavle/jimmie-akesson-haller-show-i-gavle-for-fullsatt-konserthus

 
Ingen bild

Sven Dacke

9 mars 2016 09:23

Jimmie Åkesson håller show, vad innebär det presentationen i en tidning, jämför dom Jimmie med en rockstjärna eller vad menar dom

 
Ingen bild

Niklas R

9 mars 2016 09:49

Vad är det för amatörer som förhandlar för EU?!?
I vilken verklighet har vi någon nytta eller behov av Turkiet? Landet består av närmare 75 miljoner outbildade personer som ligger på samma nivå som vi européer gjorde på 1700-talet.

Faktum är att de behöver oss, vi behöver inte dem. Och med det i minne skulle förhandlarna gått in. Inställningen skulle ha varit, om ni inte håller gränserna så kommer vi att stänga gränserna gentemot Turkiet till dess att situationen i Mellanöstern lugnar ner sig. Ni får inga europeiska skattepengar, inga snabbspår. Sköt er plikt eller stå utanför tills ni lär er. Och lämna Cypern!

För vad skall Turkiet göra om EU sätter hårt mot hårt? Börja handla med Ryssland? Knappast. Iran? De hatar varandra. Israel? Turkiet har lyckats göra sig själva omöjliga där.
Då återstår de muslimska centralasiatiska länderna, lycka till med det.

Så enda anledningen till varför Bryssel viker sig för Ankara är för att de är mesar och inkompetenta.

 
staffan anderstig

staffan anderstig

9 mars 2016 10:54

Avtal med djävulen sade någon om avtalet mellan Turkiet och EU,men det har pågått länge,Reinfeldt skickade 300 miljoner till den moderata oppositionen i Syrien,Al.Nusra fronten? samma islamister som Turkiet stödjer med vapen och förnödenheter.Ingen påminner om att Turkiet köper olja av IS,och därmed stödjer slakten av kristna och driver flyktingar att fly,inför utsikten att bli ett huvud kortare,och kvinnorna bli sexslavar.Ruttet är det av EU som inte kan bevaka sin egna gräns,och Löfven som inte vet vad som är bak och fram.

http://facebook

 
Ingen bild

Vaken

9 mars 2016 12:16

EU visar igen med pinsam tydlighet sin fatala inkompetens och oförmåga att hantera den oerhört allvarliga situation som råder i Europa. Att låta sig luras av Turkiets blå dunster och krav är vansinnigt! Dessutom att gå med på att betala dubbelt! Turkiets förhandlingstaktik liknar köpslagning i en basar...med Europas mest instabila nation och Europas utpost. Man kan fråga sig hur detta överhuvudtaget kan hända! Självklart finns det en rad mycket kompetenta, strategiska och handlingskraftiga politiker i Europa som helhet. Släpp fram dessa och se till att odugligarna åker ut i nästa val. Problemet är att då kan det vara för sent! Europa sitter redan helt i klorna på fienden! Den ekonomiska krisen i Grekland var inte en slump! Enorma summor lånades dessutom upp till Olympiska Spelen 2004 - av Goldman Sachs US....
Vi måste värna om Europas framtid och inte retirera för bluffmakare! Al

 
Ingen bild

Lena

9 mars 2016 13:39

Det var mycket uppfriskande att åter höra intervjuen med Halil Karaveli från slutet av november -15, den kändes redan då att han var en man av integritet och hans ord var inget annat än sanning, vilket är en bristvara i svensk tv nuförtiden!

Som Karaveli sa så spelar Erdogan ett spel med EU för att få respektabilitet och han har nu en hållhake på EU. Därmed blir vi medskyldiga till förräderiet när Turkiet nu med största sannolikhet ÖKAR repressionen mot oliktänkande och kurderna. Nu är det fritt fram att göra vad som helst och EU kommer att tiga. Detta är så gement att man saknar ord.

Kan vi utnyttja detta och kasta tillbaks allt i ansiktet på Löfvén?

Vad gäller Åkesson så känns det som han håller igen på något, vad kan det vara?

Egentligen så ska kritik också riktas mot USA som rustat och skapat ISIS genom att ge vapen och ingå allians med Saudi. Saudis kung är en alzheimersjuk 79-årig som inte är tillräknelig så andra i hans släkt gör vad de vill, bl. a styr utrikesministern som endast är 29 år och startade kriget mot Jemen för att där finns shiafolk och det hatar Saudi. Det är ett ännu större spel på gång som vi måste sätta oss in i också. Kanske är det därför SD håller igen? Det är en känslig punkt att kritisera USAs utrikespolitik?

 
Ingen bild

Lena

9 mars 2016 18:17

Dick Erixon: "Svagt EU lägger sin framtid i Turkiets händer".

"Det är i grunden inga svårigheter att upprätthålla EU:s yttre gränser. Det som saknas är intellektuell och moralisk vilja att värna Europa. Vi har en mängd svaga, ynkliga företrädare i Bryssel utan tillstymmelse till ledarskap som inte förmår att företräda de europeiska folkens integritet. Man klarar inte av att stå upp och försvara våra västliga värderingar. Man faller istället på knä inför en despotisk regim i Turkiet. Det är ovärdigt Europa. Det är djupt skamligt".

http://erixon.com/blogg/2016/03/svagt-eu-lagger-sin-framtid-i-turkiets-hander/

 
Ingen bild

Hood

9 mars 2016 18:45

Nigel Farage och Dick Ericsson har kommit fram till samma slutsats: Det finns ingen politisk vilja från EU:s sida att stoppa invällandet av folk från tredje världen. EU:s toppar står förmodligen på den avlöningslista som Bilderberggruppen,Rotchild,USA,George Sorros,mfl globalister betalar.De önskar svaga och splittrade nationer utan etnisk och kulturell sammanhållning,som de kan påverka och styra för egna syften.

 
Ingen bild

Lena

9 mars 2016 18:50

Johan Westerholm - Ledarsidorna angående att "klubben" hade extramöte i Bryssel igår: vad händer sedan? Blir de nya rutterna via Libyen eller Marocko?

En brittisk delegationsmedlem lät meddela: "Det är tur att vi har folkomröstning snart. Den här klubben vill vi inte var med i längre"

http://ledarsidorna.se/klubben/

 
Ingen bild

Observer

9 mars 2016 20:25

@World Traveller:

Tro mig! De kommer att möta på ett motstånd som inte bara är ett motstånd. Men som krossar dem!!!

 
Ingen bild

Demokratur

10 mars 2016 06:48

Ser fram emot en mer handfast kamp mot EU och PK-folket. Ska vi gissa att inom 15 år så har vi inbördeskrig...?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10
11
12 13
14 15 16
17
18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
29
30 31
<<< Mars 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se