thoralf

Direktlänk till inlägg 8 mars 2016

ÄR DIN ORT MED PÅ INFOBLADEN

Av Thoralf Alfsson - 8 mars 2016 10:07

Asarum, Bandhagen, Berga, Bjursås, Blentarp, Brastad, Bro, Danderyd, Ellös, Eskilstuna, Eslöv, Falun, Floda, Färjestaden, Gnesta, Grycksbo, Gällivare, Göteborg, Halmstad, Helsingborg, Hägersten, Hässleholm, Högsby, Hörby, Kalmar, Karlskoga, Karlskrona, Kilafors, Kisa, Klintehamn, Klågerup, Kågeröd, Köping, Landskrona, Lerum, Lidingö, Lidköping, Lilla Edet, Lindome, Lindsdal, Linköping, Lyckeby, Löddeköpinge, Malmö, Mellerud, Mullsjö, Mölndal, Mönsterås, Mörbylånga, Njurunda, Norrköping, Saltis, Sigtuna, Simrishamn, Skattkärr, Smygehamn, Stavsnäs, Stockholm, Storebro, Svedala, Söderhamn,  Timmernabben, Tormestorp, Torsås, Trelleborg, Tun, Täby, Uddevalla, Umeå, Uppsala, Vegby, Vejbystrand, Vällingby, Västerås, Växjö, Älmhult, Älvsbyn, Örebro.


På ovanstående orter finns det en eller flera personer som beställt infobladet. Är din ort med?


Jag har nu fått hem en ny omgång från tryckeriet. Vill du beställa för utdelning på din ort eller bara ha några exemplar för familjen och de närstående så kan du gå in på nedanstående länk och läsa mer.


http://thoralf.bloggplatsen.se/2016/02/21/11271184-nya-infobladen/

 
 
Ingen bild

kalle

8 mars 2016 11:09

hoppas fler delar ut infobladet. det gäller faktiskt om man skall kunna leva och bo kvar i Sverige. 7 klövern håller på att förstöra hela trygga samhället.

NA sprider falska påståenden att SD utför grova överfall på kvinnor. förtal, här kan statliga presstödet rycka. ansvarig utgivare kan få sparken detta är grova lögner.

http://na.se/asikt/debatt/1.3635150-debatt-sd-ar-det-storsta-hotet-mot-kvinnor

 
Ingen bild

Hacke

8 mars 2016 12:50

Jodå, min ort är med. Kommer med ny beställning.

Sedan till ett litet förtydligande kring mitt inlägg i förra tråden. Det är illa nog när jag som privatperson inte får något svar från media och då inte minst public service. Men det är naturligtvis ännu allvarligare när en folkvald politiker som du Thoralf negligeras av samma etablissemang. Ville bara få det understruket.

@Lena
Tack ska du ha. Ja, det är viktigt att vi alla hjälper till att hålla blåslampan vid liv och inte ge lögnmedia en lugn stund i sitt smutsiga hantverk. Jag tänker i varje fall aldrig ge mig på den punkten.

OT:
Uppsnappat på Internationella kvinnodagen i snabbköpskön i höjd med dagens löpsedlar och överfallen i Östersund:
Medelålders kvinna 1: "Det är för hemskt. Nu vågar man snart inte gå ut längre.
Medelålders kvinna 2: Jo men detta var ju i Norrland."(!!)
Medelålders kvinna 1: "Det är nog ingen skillnad var man än befinner sig idag."
Skulle tro att denna korta konversation är en ganska typisk avspegling av tongångarna i samhället idag. En som äntligen vaknat upp och en som med näbbar och klor försöker släta över och bagatellisera det som nu utspelar sig dagligen och stundligen mitt framför våra näsor. När inte ens gammelmedia mörkar i alla detaljer så fortsätter ändå pk-isterna ändå sitt idiotiska förnekande av verkligheten. Snacka om effektiv hjärntvätt. På sina håll tycks den sitta i ryggmärgen.

 
Ingen bild

Fd Major

8 mars 2016 13:52

Vill varna för att kulturmarxisterna via civila chefsjobb inom kårerna håller på att infiltrera och göra militären polisen e.t.c fogliga deras miserabla agenda.
Detta är ett exempel

http://avpixlat.info/2016/03/08/chefredaktoren-for-tidningen-hemvarnet-har-valdigt-svart-att-svara-pa-fragor/

Via politiskt tillsatta chefstjänster och via civila ingångar kan de komma in och förstöra.
Det är mycket viktigt att SD efter valet justerar bort de nytillkommna och ersätter dem med personal som manskapen har förtroende för och som inte sitter och bedriver en politisk agenda på sina jobb.

 
Ingen bild

Fredde

8 mars 2016 15:51

Min kommentar refuserades, är inte förvånad. Jag skrev en saklig och kritisk kommentar på denna dynga:
http://na.se/asikt/debatt/1.3635150-debatt-sd-ar-det-storsta-hotet-mot-kvinnor
Men, den togs inte in. Man får inte kritisera somliga när de sprider populistiskt svammel runt sig...
Som tur är så kommer åtminstone några kommentarer in, notera att hon undviker att svara när det blir besvärligt, som t.ex tvångsgifte.

 
Ingen bild

Hacke

8 mars 2016 16:43

Undrar varför denna flera månader gamla händelse riktad mot P4 Kalmar släpps först nu? Svårt att frigöra sig från tankar kring aktuella blåsväder på samma lokalredaktion...

http://www.journalisten.se/nyheter/sr-medarbetare-hotades-med-pistol

 
Ingen bild

Lotta

8 mars 2016 20:09

Lyssnar på Rapport om det eldupphör som nu råder i Syrien. Enligt korrespondent Eva Elmsäter påverkar läget i Syrien hur flyktingsituationen kommer se ut framöver. En stilla undran: de som "flyr" från Somalia, Pakistan, Afghanistan, Etiopien osv, osv är de sympatiflyktingar då? Lövén tjatar vidare om att det är de 28 länderna som är med i EU:s ansvar att ta hand om alla som "flyr". Det är det inte anser jag. Vi har inget som helst ansvar att ta hand om de som flyr dysfunktionella länder. Som vanligt har man med kärringar som tack vare sitt kön fått uppsatta tjänster inom UNICEF och Rädda barnen som gnällde om att barnkonvention inte efterföljs i Sverige sedan regeringen infört hårdare regler vilket gör att inte de som vällt över gränserna senaste året inte får ta hit sin familj. I vilken verklighet lever dessa godhetsapostlar? Är det två eller tre ytterligare migranter man brukar räkna på varje migrant som kommer hit? Det är ytterligare mellan 320000 - 480000 som skull ha rätt att komma hit. Inser dessa chefer vad deras godhet skulle innebära för landet? Jag tror inte det.

 
Ingen bild

Vaken

8 mars 2016 23:42

Ang f d majors kommentar ovan. Instämmer helt -mycket allvarligt om det spridit sig t o m inom militära kretsar. Sjukan har fått förbluffande stor spridning inom en rad andra samhällssektorer, offentlig sektor, där det styrs och ställs från ovan. Vi behöver ett maktskifte!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10
11
12 13
14 15 16
17
18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
29
30 31
<<< Mars 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards