thoralf

Direktlänk till inlägg 6 mars 2016

AGENDA

Av Thoralf Alfsson - 6 mars 2016 18:25

Jimmie Åkesson debatterar EU med Jan Björklund i kvällens Agenda. Hoppas Jimmie laddat upp rejält! Skall bli intressant att lyssna på!


Anders Ygeman ansåg att det var ett nederlag för Europa om länderna inte kan lösa flyktingkrisen. Undrar om han anser att alla måste komma till Europa för att det inte skall ses som ett nederlag. Jag ser det som ett nederlag om Europa invaderas av muslimer.


Debatten mellan Åkesson och Björklund blev inte het och den gav heller inga nya argument. Tycker Åkesson kan vara lite tuffare. Synd att inte Turkiet kom upp som ett ämne i debatten men det kunde Åkesson lyft under debatten.


 
 
Ingen bild

Friholt

6 mars 2016 18:38

Nu skannar din blogg flera gånger per dygn sedan ett par månader tillbaka. Man vill ju inte missa något. Jag hoppar ofta över nyheterna i SVT så det här var en bara påminnelse för det där vill jag inte missa.

 
Ingen bild

Hacke

6 mars 2016 18:53

Stackars Björklund! Inte nog med att han ska möta sin överman Åkesson, han ska försvara den kriminellt pengaslukande och i upplösningstillstånd vacklande förmyndarkolossen EU också.

 
Ingen bild

Demokratur

6 mars 2016 19:01

Först brexit, sedan swexit :-)

 
Ingen bild

Hulda mk1

6 mars 2016 21:28

Ygeman nu i Agenda. Anser fortfarande att Turkiet hör hemma i Europa. Ett sådant Europa vill inte jag leva i..

 
Ingen bild

sunken

6 mars 2016 22:47

Björklund rapade sitt vanliga mantra om Putin och det aggressiva Ryssland. Så okunnigt och ointelligent. Den som tar sig tid att
studera USA:s krigiska politik förstår att det är USA/NATO som är
hotet mot världsfreden. Jan B tycks vara samma USA-lakej som Bildt.

 
Ingen bild

Knaster

6 mars 2016 22:55

Åkesson vann på knockout!!!

 
Gubben o Gumman

Gubben o Gumman

6 mars 2016 23:08

Demokratur : Tafsexit ?

http://xcfi

 
Ingen bild

Knaster

6 mars 2016 23:12

Marie Demkert Helle Klein och Hans Lind från V fick vara med och kommentera. Opartiskt? Kyss mig i häcken!

Thoralf Alfsson

6 mars 2016 23:22

Ja, mer vänster än så kan det knappast vara. Minst sagt pinsamt för "fri television".

 
Ingen bild

James

6 mars 2016 23:45

Åkesson vann debatten men varför tog han inte upp den höga EU-avgiften Sverige har? Och man jämförde med Norge men dom betalar bara ca 2 miljarder per år för att få vara med i EUs frihandel. Sverige betalar minst 10 gånger mer än så varje år. Vi skjuter oss själva i foten.

 
Ingen bild

Hulda mk1

7 mars 2016 01:16

@sunken. Du har säkert många bra ideer och tankar. Men vad gäller USA och Ryssland tänker du och jag helt olika...

 
Ingen bild

Sven Dacke

7 mars 2016 05:40

Jag har sagt det förut, säger det igen
Jimmie Åkesson missar att skjuta straffspark, fast flera smaskiga bollar ligger på strafflinjen,bland annat EU avgiften som även står i ett annat inlägg

Jag misstänker att vi någon gång får svaret på det politika spelet från Åkesson med flera

 
Ingen bild

Kurtan

7 mars 2016 08:01

Vad beträffar ämnet att Donald Trump förespråkar ett tillfälligt stopp för invandring av muslimer till USA, så kunde ju Jimmie ha frågat Björklund hur man skiljer en riktig "flykting" från en is-slaktare som söker asyl i Sverige...

Detta går naturligtvis inte, innan det har smällt, därför är ett totalstopp det enda som hjälper...



 
Ingen bild

Ubbe

7 mars 2016 09:09

För att förstå vad som händer i sverige och världen så är ett gott råd att lyssna på insidern Roger Stone som jobbat i så många amerikanska administrationer. Han utalar sig i FOX och en massa andra kanaler men mest och längst hos Alex Jones.

US-valet är viktigare än vad vi i sverige någonsin tror. Thoralf borde överst på sidan lägga upp länk till Roger Stones alla inkommande klipp. https://www.youtube.com/watch?v=bqxg3-yfW_U

 
Ingen bild

sunken

7 mars 2016 12:12

@Hulda Mk 1 Givetvis finns det skilda uppfattningar. Det är bara
märkligt att med så stor tillgång till negativ information om
USA:s utrikespolitik och krig,nu byggt på Wolfowitzsdoktrinen, ser Ryssland som en aggressiv fiende. Obamas försvarsminister har ju nu hoppat av som en protest mot USA:s aggressiva Rysslandpolitik!

 
Ingen bild

Lena

7 mars 2016 15:11

@Ubbe
Vi behöver alla bli mer insatta i amerikansk politik och särskilt i det som just nu pågår med primärvalen, där Donald Trump sopar mattan med alla andra kandidater inför konventet(församlingen) innan det bestäms vilka två kandidater det blir i slutstriden. Antar att det är mer eller mindre klart att blir den skandalomsusade Hillary Clinton för Demokraterna.

Jag har lyssnat och sett olika youtube klipp från olika amerikanska tvbolag, Foxnews, NBC m fl.
Den insidern du talar om Roger Stone, har varit rådgivare och kampanjat 9 gånger, varit i politiken i 40 år han känner ALLA. Han verkar uppenbart orolig för vad som nu händer i amerikansk val nu. De, globalisterna, tänker kidnappa Trumps försprång genom att bl a betala USD 1.45 miljoner (över en miljard) i nationella tv annonser för att smutsa ner honom. Det är så horribla annonser som aldrig tidigare skådat.
Mitt i allt har Mitt Romney som var kandidat för 4 år sedan, hoppat upp i tv-rutan och sagt att han vill komma in i ett senare skede och vill bli president och alltså genom pengar, makt och olagligt spel bara "ta över". Det är något oerhört och Republikanernas parti kommer troligen att ta skada av detta.

Men scener är den att det här är "Davids kamp mot Goliat" därför att etablissemanget har fått kalla fötter av Trumps framgångar.

Här får vi veta mer om Roger Stone:

https://www.youtube.com/watch?v=HjKFLPgBrh8

 
Ingen bild

LSW14

7 mars 2016 15:46

@Hulda Mk1 05:40, Apropå USA vs Ryssland.

Att framställa Ryssland som ett hot och USA som en räddare ter sig en smula märkligt mtp vad USA har gjort -och fortfarande gör- ifråga om militära angrepp på ett flertal suveräna stater.

Först en titt på den av @sunken omnämnda Wolfowitzdoktrinen, som skrevs om under överinseende av Dick Cheney och Collin Powell innan den officiellt publicerades 1992. Här beskrivs USAs utrikespolitiska doktrin där man kan läsa om bl a: USA:s primära mål, Unilateralism, Förebyggande interventioner(!), NATO mm.
Källa: Metapediaartikel (inkl källhänvisningar)
http://sv.metapedia.org/wiki/Wolfowitzdoktrinen

Pentagons strategidoktrin anno 2015. I en artikel från den 13 juli 2015 publicerade Anders Romelsjö en av Åke W Bergh översatt artikel från Counterpunch angående Pentagons nya "National Military Strategy". Här finns mycket att gräva i!
Läs mer: http://jinge.se/mediekritik/pentagons-strategidoktrin-anno-2015.htm

Avslutningsvis vill jag lyfta det faktum att USA framstår som mästare i "false flag"-operationer och desinformation, det torde vara få nationer som iscensatt så många som USA och det kommunistiska Sovjet, i alla fall!
-NSA medger att man ljög om Tonkinbukt-incidenenten 1964 och manipulerade data för att få det att se ut som nordvietnamesiska båtar besköt ett amerikanskt fartyg, för att skapa en falsk motivering för Vietnamkriget.
-En amerikansk kongresskommitté medgav att FBI hade använt många provokatörer under 1950- till 1970-talen att utföra våldshandlingar och lögnaktigt skylla dem på politiska aktivister.
-USA beskyllde falskt Irak för att spela en roll i attacken 9/11, vilket framgår av en promemoria från försvarssekreteraren , vilket blev ett av de viktigaste officiella motiven för att inleda Irakkriget.
Läs mer: http://jinge.se/mediekritik/false-flag-forleder-forvanskar-fakta.htm

Du kan inte, om du vill vara trovärdig, bara blunda och bortse från kända fakta!

 
Ingen bild

LSW14

7 mars 2016 16:18

@Lena 15:11, apropå Hillary Clinton.

Några glada givare till Hillary + lite annat:
George Soros $2 milj, Cheryl Saban $1 milj, Donald Sussman $1 milj, Haim Saban $1 milj, Steven Spielberg $1 milj osv, osv...
Källor: http://presidential-candidates.insidegov.com/stories/9522/donors-hillary-clinton-super-pacs?utm_medium=cm&utm_source=outbrain&utm_campaign=ao.cm.ob.dt.9522&utm_term=dt#Intro
http://www.friatider.se/hillary-clinton-fick-miljonbidrag-av-soros

Slantsingling i Iowa: Då vann Hillary sex gånger i rad!
Källa: http://www.friatider.se/slantsingling-i-iowa-d-vann-hillary-sex-g-nger-i-rad

USA:s nästa president?
http://jinge.se/mediekritik/usas-nasta-president-hoken-hillary-clinton.htm

"VI KOM, VI SÅG, HAN DOG". En euforisk Hillary kommenterar Libyen efter att landet förvandlats till ett inferno.
Länk: https://www.youtube.com/watch?v=Fgcd1ghag5Y

 
Ingen bild

Lena

7 mars 2016 20:39

@LSW14 Är du en vänsterman? Tycker du att Sanders ska vinna isf Clinton?
Jag var för en del år sedan på Hillary Clinton-sidan, därför att jag då tyckte att det var dags för en kvinnlig president i USA (inspirerad av någon USA-serie i fiction med en kvinnlig president). Sedan dess har jag ändrat åsikt. Hillary Clinton påstås vara en sociopat (hon ljuger så bra, finns ett otal tv-klipp där journalister kommer på henne med lögner) och psykopat (paret Clinton har så många grova anklagelser på sig för deras milt sagt skumma affärer och mer än så. Dessa nyheter kommer inte till svenska befolkningen till del, svt är ju rena rama fasadputsarna och tar aldrig upp ämnen som oroar, inte heller får vi debattera fritt. Så mer kunskap är nödvändigt, pga alla manipulationer.

Nåväl, jag vill bara för sakens skull berätta att jag inte har något till övers för vänstern som jag ser är lika insyltade i lögner och förräderi mot den svenska befolkningen. Jag tycker faktiskt att svenskar ska ha företräde i Sverige till allt och de skattepengar som vi redan betalt in (och blivit lurade till att betala in under falsk flagg som att de är VÅRA FÖRSÄKRINGAR, pyttsan). De invandrare som kommit hit och arbetat och respekterat oss har jag inget problem med. Jag vet av egen erfarenhet att inte heller dom vill kalla sig svenskar även om de fått svenskt pass. De är vad de är, vi är alla vad vi är. Det handlar om SJÄLVRESPEKT.

Här en lite video med kloka ord från invandrare som törs ta bladet från munnen:

https://www.youtube.com/watch?v=kaDL4FEZJTc


 
Ingen bild

LSW14

7 mars 2016 22:33

@Lena 20:39. Nej jag är inte vänster mera än i den mening att jag anser att vissa samhällsfunktioner alltid ska vara i offentlig ägo, som t ex försvarsindustri, primärvård och sjukhus samt viss del av bostadsbeståndet (allmännyttan). Däremot anser jag att t ex facket har alldeles för stor makt och att deras roll ska vara att belysa missförhållanden, inte att som nu, vara en tung maktfaktor i politiken. Min övergripande ståndpunkt är att det tveklöst finns delar i både socialdemokratins (Erlandereran) och den borgerliga (Bohman- Hedlunderan) som vi måste hitta tillbaka till. Vi kanske kan kalla modellen för "det SocBorgerliga Folkhemmet" =), där varje nation har en till alla delar suverän bestämmanderätt. Sammanfattningsvis: Dagens 8-klöver är en katastrof för Sverige och uppdelningen i höger/vänster är inte längre relevant. Det är globalism vs nationalism som är skiljelinjen idag, om du frågar mig.

Det jag numera upplever som det mest skrämmande är den snabba utvecklingen mot 'Den Nya Världsordningen' (NWO). Frågan om NWO:s vara eller icke vara är den enskilt viktigaste frågan i både inrikes- och utrikespoliken. Ett förverkligande av NWO är att likställa med den hatade Sovjet-kommunismen- och paradoxalt nog är det samma intressen som finansierade den Ryska revolutionen- som verkar för ett NWO! 7-klöverns och, framförallt SD:s tystnad i frågan är fullständigt obegriplig.

Hillary Clinton är ETT av 'Hin Håles' alla ansikten!! Sorry om jag var otydlig där, men det jag ville ha sagt med förra inlägget var just det. En presidentkantidat som tar emot stora belopp av flera oligarker, bl a George Soros, har i min värld förbrukat ALLT ev tidigare förtroendekapital! Så ja, vi är helt överens ang Hillary.

Ytterligare ett talande exempel som bevisar att Hillary är, som du påpekade, en psykopat: Hillary tog $200.000 i arvode när hon talade på en välgörenhetstillställning för utsatta barn. Till skillnad från Condoleezza Rize lät Hillary inte en endaste cent gå tillbaka till föreningen. Det säger allt!!
Länk: http://www.politico.com/story/2015/06/the-clinton-foundation-non-profit-groups-fees-119030

Jag avrundar med ett citat av Edward Snowden apropå valet i USA: "det är ett val mellan Trump och Goldman & Sachs". Jag instämmer helt i det påståendet!

 
Ingen bild

Jesse Landsaas

8 mars 2016 05:04

Åkesson verkar vara ur slag nu mera. Jag undrar om han funderar på sorti nu när han Spelar piano runtom i sverige för Bedårande barn???

Inte ser det ljusare ut för Sd efter expo karlssons utspel om de hemska nazisterna på folkets demonstration

Thoralf rök från riksdagen pga hans popularitet och bloggande. Här näst ryker Lång, Jansson och Söder. Undrar vad Söder tänker efter så många år i den inre kretsen???

Jag ångrar inte att jag gick ur detta parti som nu närmar sej 7-klövern med stormsteg. Ett parti som låter media sätta agendan har gjort sitt för folket

Ni andra som känner samma sak skulle kunna fundera i termerna Framstegspartiet. Ett litet parti som jag kommer att verka hårt i på alla sätt å vis

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10
11
12 13
14 15 16
17
18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
29
30 31
<<< Mars 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards