thoralf

Direktlänk till inlägg 4 mars 2016

ETT ANTAL KLIPP

Av Thoralf Alfsson - 4 mars 2016 19:58

Veckan har varit minst sagt intensiv med fler blogginlägg än vanligt! Jag har dock varit tvungen att lyfta och kommentera flera av dessa händelser. På min Facebooksida har jag länkat till flera artiklar som jag inte haft tid att ta upp på bloggen.


Jag har flera saker som jag tänker skriva om men idag lägger jag upp ett antal klipp som kan vara intressant att lyssna till. Jag delar dock inte alla åsikter som sägs i dessa klipp. Men mina läsare kan säkert finna många av klippen värda att lyssna på.






Sverigedemokraterna har startat upp StudioSD. Jag hoppas att det kommer vara fler personer än Bylund/Bieler i StudioSD.

https://soundcloud.com/sdpodden/avsnitt2



Lyssna även på den kokta groddan.

https://soundcloud.com/den-kokta-grodan/den-kokta-grodan-4





 
 
Ingen bild

Lena

5 mars 2016 00:02

Lyssade häromdan på Sd,s StudioSD där Bylund och Bieler skulle föreställa bli intervjuade av Tommy Dougan. Kan inte säga att jag blev imponerad. Vad är det med människor idag? När de pratar har de så bråttom att de snubblar över orden och vad blir det av innehållet då? Mest babblande tycker jag, inget viktigt. Hur har dessa två kommit att få så viktiga positioner, Bieler som är med partistyrelsen, det är svårt att förstå.

 
Ingen bild

hebbe

5 mars 2016 01:34

Anders Blank skall nu klä skott för lokalmedias mörkning av vissa händelser som troligtvis involverar asylsökanden. Det är ju helt rätt. När jag träffat AB runt de politiska händelserna i Kalmar så vet jag att han är föga intresserad av att rapportera fakta men hellre rapporterar omskrivande om vår multikulturella situation.

 
Ingen bild

Jesse Landsaas

5 mars 2016 05:38

Fullständigt obegripligt hur bieler har kunnat få en post i Sd. Jag undrar i mitt stilla sinne var det partiet är på väg

 
Ingen bild

Fredde

5 mars 2016 09:23

Både tragiskt och skrattretande att höra Sydöstrans chefred bli så avklädd. Han har ju inget på fötterna! Svamla om människors lika värde, samma floskler som alltid men inget konkret.
Och som vanligt så "har han inte tid att prata mer" när han inte kan svara för sina åsikter och uttalanden...

 
Ingen bild

Hacke

5 mars 2016 12:10

När man hör svaren från chefen på Sydöstran, eller snarare hans substanslösa svammel, undrar man vad som egentligen krävs för att bli chefredaktör inom traditionell media.
I det här fallet tycks det i varje fall räcka med pk-stämpeln i meritlistan. Pinsamt är inte tillräckligt för att beskriva hans agerande.
Det är nästan svårt idag att föreställa sig hur fritt och skyddat dessa fullständiga nollor och folkförrädare kunnat agera innan alternativmedia som suveränerna Granskning Sverige och Thoralfs blogg avslöjade humbugen och gång på gång visar upp kejsaren i sin totala nakenhet.
Stort tack till er båda. Ni är ovärderliga i det nya folkrörelsearbetet.

 
Ingen bild

Lena

5 mars 2016 18:54

Du har så rätt @Hacke Thoralfs blogg och Granskning Sverige gör ett ovärderligt arbete för att avslöja dessa nollor som tillhör etablissemanget. Detta är verkligen den nya folkrörelsen i Sverige och det är inte bara byxorna som dras ner, vi ser även att de tappar "ansiktet".

 
Ingen bild

Martin

8 mars 2016 08:52

SDs partiledning bedömde efter att SD kommit in i riksdagen att extrem toppstyrning och nolltolerans och stora utrensningar var fördelaktigt. Det är oklart om denna fördel var för partistyrelsen, partiet eller det partiet vill genomföra. Eller en kombination av de tre.

Men en effekt av toppstyrnngen och nolltoleransen och utrensningarna är att gräsrötter ej vågar säga något eller ta egna initiativ. Det blir ungefär samma problem som Stalin i Sovjet och Mao i Kina led av. De har skrämt vettet ur alla så ingen vågar ta några egna initiativ överhuvudtaget. Verksamheten blir sämre och håglösare och kamplusten och kampförmågan försvinner. Det är ju bara en handfull hjärnor i toppen av organisationen som har tillstånd att tänka.

En gissning är att ledningen kommer bli tvungna att försöka driva någon "Låt tusen blommar blomma" kampanj internt. Men dels vet ju alla hur det gick i Kina, de som var dumma nog att tro på ledningens ord blev strags utrensade de också. Och dels så har de självständigt tänkande människorna redan rensats ut och ersatts med opportunister och jasägare. Och då blir det svårt att driva intressant radio.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10
11
12 13
14 15 16
17
18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
29
30 31
<<< Mars 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards